Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
mi is köszi a hiányolást. Nem tűntünk el csak mostanában nem volt időm fórumozni. Sajnos nem tudok mindent visszaolvasni, mert a szakdogát kell írnom, közeleg a leadási határidő.

Kattja,
szívből gratulálok!!!! Gábor továbbította nekem a fotókat a gyönyörű kislányodról. Izgultam ám érted nagyon, amikor megtudtam, hogy bent tartottak, de igazán örülök, hogy mindketten jól vagytok.

Kubu,
édes a picur a fotón, neked is gratula ismételten!!!

Csézjang,
én nem fizetős kétágyasban voltam, az is jó csak sajnos nem volt benne mosdó. :(

Zita,
drukkolok nagyon, merre veszitek a házat? Maradtok itt a környéken? Nincs kedvetek átjönni valamikor Julcsival, ha mégis van valamikor egy szabad órátok a háznézegetés közben?
Én most kaptam kenyérsütőgépet Karácsonyra, de nagyon szenvedek vele, még egy igazán jól sikerült kenyeret sem tudtam csinálni, ez a gluténmentesség nagyban nehezíti a dolgot.
Hova jártok most Ringatóra? Lehet, hogy lassan mi is csatlakozunk.
krisztacsillag
 
 


Bogi hétfőn múlt féléves:

Drága Barátaim!

Igen jól látjátok, féléves lettem, ezért újabb élménybeszámolóval jelentkezem.

Állítólag nagyon gyorsan növök, a szüleim olykor óriásbébinek vagy donnatonnának neveznek. A doktor néni és a védő néni is elnézően mosolyog, amikor a súlyomról van szó. Nektek elárulom, 9,690 gramm vagyok és 73,5 centi. Nem semmi teljesítmény, ugye?! Apától örökölt csodaszép kék szemeim vannak, anyai ágról - azt hiszem - a Nagyi száját és állát örököltem. Így igazságos, innen is és onnan is egy kicsi.

Képzeljétek, mostanában már nem csak tápszert eszem, hanem - Anya szerint - nagyon finom gyümölcsöket, zöldségeket és rizspépet is. Igazából nem értem miért erőlteti Anya ezt a dolgot, nekem tökéletesen megfelel a cumis üveg, megtartom magamnak és máris jön a finomság, bár ha belegondolok a barack és sütőtök azért jöhet, a többit meg úgyis kiköpöm. Aztán Anya meg takaríthatja a ruhámat, a székemet és saját magát is, így legközelebb kétszer meggondolja, hogy ad-e még nekem ilyen butaságokat.

Egyébként én már olyan nagylány vagyok, hogy oldalt fekve alszom, napközben háromszor negyven percet, éjjel pedig 8-10 órát 2-3 szakaszban. Mostanában néhányszor az is előfordult, hogy átaludtam az éjszakát, de kibújt a 3. fogacskám és ez eléggé megviselte az egész családot. Két éjszaka 20 percnél többet nem tudtam aludni, pedig én már olyan álmos voltam, de annyira nagyon fájt!!! A lényeg, hogy most már 3 fogam van!!!

A napok villámgyorsan telnek, folyamatosan dumálok, be sem áll a szám. Már nemcsak az aglu megy, hanem a nyanyanynaaa, tyatyatya, hehoháhého, ga gugagágu, hetyeretye és még sok minden. Tudok sikítani és morogni is, mint egy kiskutya. Ilyenkor Anyáék mindig jókat kacagnak, nem is értem miért.
Imádok hintázni, annyira élvezem, hogy hangosan kacagok közben. Amiért még rajongok, az amikor a szüleim csiklandoznak, juj, az olyan jóóóó!


Napközben sokat játszom a Anyával és a játékaimmal, ha elgurulnak én utánuk kúszom. Lassan már mászni is fogok, hisz a négykézlábazás, popsiemelgetés már remekül megy. Mostanában már leginkább hason szeretek lenni, így a legjobb rágcsálni a játékaimat, de ha úgy tartja kedvem könnyedén visszafordulok a hátamra és addig pörgök, amíg Apához vagy Anyához nem bújok.

Ha jó az idő sétálni megyünk, bár sajnos itt sokat fúj a szél, de azért hetente 2-3x-szor teszünk a környéket egy-egy nagyobb túrát, amit én egyre jobban élvezek.

Na megyek, kezdődik a féléves szülinapi bulim.
Puszi:Bogi

Az elmúlt félévet megörökítő fotók linkjét, ha kéritek küldöm priviben.
krisztacsillag
 
 


kubuspace nagy nagy gratula a kis pocaklakóhoz! Végre, hogy képet is láttunk róla! :D KI a dokid? Biztos írtad már régebben csak lusta vagyok visszaolvasni :D Nálatok a körzeti orvosi rendelően nem eszik le a vért?

Silverlion ugye, hogy ez már kellő érv arra, hogy kevesebbet jövök? :D A lépcsőmászás amit még novemberben feltettem az még horrorisztikusabb ennél a kis hintázásnál.... :roll:

B.reni ezek szerint a te fiad is ennyire eleven? :D Attól én is kiborulok amikor megyünk valahova és egy órán keresztül készítem a gyereket... mert hol a pelenka elől menekül hol az öltözködés elől hol a cipőt nem akarja, hogy ráadjam :roll:

csézjang sajnos amikor én szültem akkor nem volt üres szoba, de állítólag jók. bent van a WC és a zuhanyzó is. 1 db 1 ágyas, fürdővel és WC-vel Ár: 9.000 Ft / éj 2 ágyas, fürdővel és WC-vel Ár: 6.000 Ft / fő / éj


Krisztacsillag nagyon szép az összefoglaló! Boldog félévest Boginak! Jó súlyban van nagyon! :D és hol marad a félévesről a fotó????? :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 

 
 

Millye,
a félévest Bogi Zalánnal, a barátnőm 8 hónapos kisfiával ünnepelte:

Kép

Kép

Kép
krisztacsillag
 
 


Sziasztok!

Kubu, nagyon köszi a könyvcímet! Majd rákeresek én is a neten.

kriszta, gratulálok Bogi feledik szülinapjához! Nagyon ügyes lány, hogy ennyi mindent tud már!

mulan, Lili is nagyon ügyes! Mi még a kanyarban sem vagyunk hozzátok képest a mozgás terén. :)

Anyukám szerint kár aggódnom Fló mozgásfejlődése miatt, mert én is ilyen voltam. Állítólag csak Nagy Alföldnek becéztek, mert naphosszat csak "terültem". :lol: 8 hónaposan még annyit sem mozogtam, mint Flóra. Ez kicsit megnyugtatott, de azért résen leszek továbbra is.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Jó reggelt,

Csézjang,
Jó a fizetős egyszemélyes szoba, de én legközelebb mindenképpen kétágyasba szeretnék menni. Valahogy borzasztó volt a magány, kellett volna egy kis társaság, mert ugye Marcika csak aludt :lol: oké én is, igaz karácsony volt, csend volt az egész osztályon, tutira mint egy szanatórium.
Azt nem tudom h lehet e így bontani hogy fizetős/sima.

Kriszta,
Hogy haladsz a szakdogával, mikor kell leadnod ?
Szupi a beszámoló, hogy szalad az idő, boldog félévest.
Naná hogy kérjük a linket, köszi köszi.
Szuperek a képek is.

Millye,
Molnár dokihoz járok. Én is nagyon örülök h van végre képem, ez az első. Őszinte leszek azt sem tudom hol a körzeti orvosi rendelő, ja de tudom, sőt látom is az ablakból :lol: :lol: , hát nem tudom, ezzel még nem próbálkoztam.
Egyébként ma akartam menni az Istenhegyire, persze szakad a hó, nekem meg nyári gumik vannak az autómon. Aham.

Zizi,
Rendben, de ha kell az enyém szólj szívesen odaadom.

Naaaa kezdjük a napot.

jaaaa és a legfontosabbat nem mondtam, uccsó vizsgám 5-ös lett, így 4-es átlaggal bevégeztem a 10 tantárgyat. A következő félévem picit lájtosabb lesz, csak 8 tantárgy, és rövidebb napok is. Hurrá hurrá.

Most elkezdem az eszperantót tanulni, két szakmaival bővített nyelvvizsga kell a dipihez, így az angol mellé ezt gondoltam másodiknak. Suliban fogom tanulni, h-cs alkalmanként 4 órában. Remélem még szülés előtt nyelvvizsgázhatok.

szép napot Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Zizi!

Én is ezt mondtam neked, nálunk a családban is többen nagyon későn kezdtek el állni és járni és mindneki tök egészséges, csak kicsit későn érő típus :D .

Bár sokan rám hozták a frászt hogy baj van a gyerekemmel, de én inkább vártam és meg is lett az eredménye hálisten, mert minden megoldódott. Persze azért jobb figyelni rá, vagy ha izgulsz megnézetheted egy szamberrel.
De ott a másik példa, hogy tesóm kisfia nem sokat mozgott, és tesóm 6 hónaposan elvitte fejlesztőhöz, aztán 3 alkalom után már mondták hogy nem kelle többet mennie mert tök normális a gyereke csak lassabb a mozgásfejlődése.Szóval sok mindenre van példa.Szerencsére a legtöbb esetben csak pici problémáról van szó.
csézjang
 
 


kubuspace!


Én is a 2 ágyast szeretném, de mikor kell szólni a dokimnak és mennyire biztos hogy meg is kapom a fizetős 2 ágyast? Egyáltalán hány darab van belőle?
csézjang
 
 


Csézjang,
arra nincs lehetőség h előre hamarabb lefoglaljátok, max ha nagyon tudjátok h mikor lesz a császár. de ebben sem vagyok biztos, minden a létszám függvénye.
Én a szülőszobán szóltam a szülésznőnek és mondta hogy van hely, mert reggel nekem még úgy volt h a kis folyosón az első szobába fogok kerülni, aztán estére lett szabad egyágyas is.
Nem tudom a darabszámokat.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


csézjang, köszi! :)
Akkor kell szólni, hogy szeretnél privát szobát, amikor megérkezel szülni. Szerencse is kell hozzá, mert pl. amikor én szültem, akkor egy se volt szabad, így egy háromágyasba kerültem. Utólag nagyon örülök, hogy így történt, mert két aranyos és tapasztalt anyukával kerültem egy szobába. Egy csomót segítettek, sokkal könnyebb volt így, mint egyedül és még spóroltunk is. :wink:
Én is császáros voltam, de csak az első nap volt kicsit nehéz, hogy messzebb kellett menni a WC-re/mosdóba.
Szóval akkor se ijedj meg, ha esetleg nem jut privát szoba!

kriszta, én is kérem szépen a fotógaléria linkjét!
Köszi! :)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Asszem két darab fizetős kétágyas van.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zizi,
nagyon jó az új vonalzód :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Előkerestem a jegyzetemet:
-4 db. fizetős egyágyas van (2 egyszerű, itt 7 ezer egy éj és két IKEA-s, itt 9 ezer)

-a kétágyasban 7 ezer egy éj

-van még nem fitetősből 2 db. háromágyas és 2db. ötágyas

Az árak tavalyiak, nem tudom, hogy emelkedtek-e azóta.

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


kubu, nagyon köszi! Kihasználtam, hogy ma tovább alszik Flóra. :D

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Kubu,
nagyon ügyes vagy, gratulálok.
Március 1-én kell leadni a 60 oldalas szakdogát. Még pocakosan elkezdtem, de azóta koncepciót váltottam, szóval kezdem elölről. Nem mondhatnám, hogy jól haladok. Remélhetőleg tud majd jönni anyukám néhány napra Bogizni és akkor belehúzok... egyébként meg maradnak az éjszakák.
Nyelvvizsga is? Nem semmi... drukkolok, hogy még a szülés előtt sikerüljön!!!
Küldöm a linket!

Zizi,
bennünket megijeszgettek Bogi mozgása miatt, végül 8 alkalommal voltunk tornán és igazán jó eredményeket értünk el.
Szerintem sem kell aggódnod, annyira nagy különbségek vannak a picik fejlődési üteme között, aztán ezek egyik pillanatról a másikra eltűnnek, majd megjön Fló kedve is a mozgáshoz.

Csézjang,
én amikor CTG-re jártam, akkor beszéltem meg a szülésznőmmel, hogy milyen szobát szeretnék, és amikor elkezdődött a szülés, ő azonnal elkezdett intézkedni. Lefoglalni az időpont kiszámíthatatlansága miatt nem lehet. Én is fizetősbe szerettem volna menni, de nem volt hely, végül nem bántam meg, mert a mosdóba járástól eltekinte teljesen rendben volt a szoba.
Úgy szokták csinálni, hogy ha nincs hely a fizetősökben, akkor amikor felszabadul egy, át lehet költözni.
Attól függ hogy van-e szabad hely, hogy akkor épp hány baba születik akkor. Szóval kiszámíthatatlan. :) Talán 2-3 kétágyas van, de ebben nem vagyok biztos.

Na megyek, mert már hallom, hogy blablablázik a kisasszony. :)
krisztacsillag
 
 


Zizi,
ment a link neked is! Tényleg édes az új vonalzó!
krisztacsillag
 
 


sziasztok,

kubu:jajjj mégegyszer Gratulálok!!! Annyira jóóóóó :) olyan szép ez a uh kép :) kicsit megkönnyeztem... :)
a vizsgákhoz is hatalmas nagy gratuláció!nagyon ügyes vagy! Hajrá nyelvvizsga :)

csézjang: én is mindenképp fizetős szobát szerettünk volna,de nem sikerült sajnos,mert mind épp tele volt.nekem azt mondta a szülélsznő h ha épp van is szabad szoba,az kapja ahol elöbb kibújik a baba.de nálunk nem is volt már.amúgy én két ágyas,nem fizetősben voltam,és minden rendben volt,szerencsére aranyos szobatársam is volt.igaz a wc,zuhanyzó közös használata nem dobott fel,de végülis kibirható volt.

kriszta:mi is kérnénk a linket a kisasszonyról:) nagyon jók a féléves képek !!

mi: ma a leeresztett kiságyban is sikerült teljesen egyedül a rácsokba kapaszkodva fel állni :) olyan édes volt!!! kapaszkodott a rácsokba és kiabált mint egy kis oroszlán.
apa is boldog volt hogy láthatta a dolgot,mert még mindig itthon van a lumbágóval.. :s tényleg,lumbágó elleni jó tippeitek nincsennek talomban véletlenül?
köszi :)

jaj,képzeljétek,voltam tegnap fogovosnál...van egy gyökérkezelt fogam,ami mindig fáj..tegnap az ideiglenes tömést kellett volna véglegesre cserélni nade..vmi nem jól sikerült és a végéreegyre jobban dagaadni kezdett oldalt az arcom,a doki egyre inkább megijedt,áthivott egy másik dokit is,felhivott egy szájsebészt..majdnem elküldtek éjszakára megfigyelésre a jánosba..de aztán kálciummal és antibiotikummal "megúsztam" a dolgot.szegény doki naggyon megvolt rémülve,h nehogy lejjeb húzodjon a duzzanat és nekapjak levegőt..de megúsztam!mára már kicsit lejjebb ment a duzzanat,szóval elmult a veszély.
de azért nincs annál rosszabb érzés mikor a doki így megrémül...
mulan
 
 


mulan:
Fú szegény, nagyon sajnállak, én irtózom a fogorvostól....egyszerűen nem tudom miért, de félek nagyon, szóval a szememben te egy hős vagy és már tuti ájultan hevertem volna ott, ha nekem így megijed az orvos.
Mi volt tulajdonképpen a baj, azt azért sikerült kideríteni?
Allergiás reakció vagy gyulladás....de ilyen gyorsan?


Sz.

Kép

Kép
silverlion
 
 


Reni:
Mizujs van, jó volt tegnap nálatok, nagyon lefáradt Boti...estére olyan hisztis lett....pont jókor jöttünk el, mert már akkor is dilis volt már.
Meglett Merse napszemüvege???

Zizi:
Örültem, hogy láttam Flórát, nagyon édes kislány, jól bírta a feje felett közlekedő fiúkat...:-)

A fizetős szobával kapcsolatban nekem annyi a véleményem, hogy drágállom nagyon. Röpke négy nap alatt annyi pénzt hagy ott az ember a tulajdonképpen nem túl nagy szolgáltatásra, amin már komoly ajándékot lehet venni a kis jövevénynek....inkább ráköltöm...szerintem nem éri meg, hacsak nem olyan valaki, hogy mindenképpen maga akar lenni. Nekem jót tett a társaság, csak messze volt a wc...én inkább az odaadó csecsemősökért fizetnék esküszöm, hisz sok múlik rajtuk...:-) én mindig csak le lettem valamiért szúrva...:-( pont nemez hiányzott nekem ott akkor...:-(


Sz.

Kép

Kép
silverlion
 
 


Mulan,
sajnálom ezt a fog dolgot, gondolom, hogy megrémített, hogy az orvos megijedt... egy orvos legyen magabiztos!!!!
Gratulálok a felálláshoz!!!!
Küldtem a linket!
krisztacsillag
 
 


krisztacsillag nagyon helyesek a képek Bogiról és az ő játszópajtásáról! :D

kubuspace jó az új avatarod! Molnár doki ja igeeen már tényleg írtad.. ő is pátyi! :D Ügyi vagy a vizsgákkal! Voltál végül is vérvételen? :roll:

mulan gartulálok a felálláshoz!! :D Ügyi nagyoon! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jó reggelt Mindenkinek,

Kriszta,
Húúúú hajrá, akkor mindent bele, van még egy hónapod.
Köszi a linket, tüneményes édes kis hercegnőtök van.
Jaja kell a nyelvvizsga most, két gyerekkel már így is necces lesz az utolsó évem.

Mulan,
De aranyos vagy, köszönöm szépen.
Hurrá felállás, apát sajnálom, sajna én nem tudok ötletet adni, apukád nem tud segíteni ?
Banyek hát nem lehet semmi ez a fog mizéria, és most akkor mi lesz ? Mikor kell visszamenned ?

Millye,
Bizony bizony Molnár doki az orvosom.
Köszi avatar dicséretet.
Tegnap végül reggel 6-kor kipattantam az ágyból mondtam apának hogy márpedig én megyek Jánosba vérvételre. Mivel az út rendben, autóval tudok menni, sőt a garázsból is ki tudok állni úgyhogy semmi nem állíthat meg. 7.45-re itthon is voltam, aztán kitaláltam h még a délelőtt folyamán elmegyünk Marcival az Istenhegyire is. 9-kor indultam, 11-re voltam itthon úgy h még bementünk apához és mekikaját is vettünk. Szóval éppen levetkőztünk amikor hívnak az Istenhegyiről ezekkel az eredményekkel:

negatív, az aránypárok pedig:

1. down T21 1:6653
2. Edwards szindróma T18 1:78500
3. Patau szindróma T13 1:184800

Szóval nagyon heppi vagyok.
Ma megyünk babatalira Érdre, kibéreltünk egy játszóházat, leszünk vagy 40-en. Csak sajnos ez a fránya hó, remélem mindenki el tud jönni.

Puszi Nektek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Sziasztok!

Nem semmi ez a havazás!

Szilvi, tök jó volt találkozni! Boti hatalmas legény, igazi vasgyúró. :)

Reni, azóta nincs gond a kakival?
Mi most vettük észre, hogy egy hónapja több alkalommal is adtunk Flónak olyan kaját, amiben tejszín van. A kakijának nem lett semmi baja, ez tök jó! Viszont lett egy pici ekcéma szerű folt a lábán, de nem tudom, hogy tényleg ettől-e.

kubu, szuper, hogy ilyen jók lettek az értékeid! Mennyit kellett várnod az eredményre? Szegény barátnőm már vagy két hete vár, pedig nekem pár nap alatt megvolt.
Jó baba-talit! Majd mesélj!

mulan, jaj, te szegény! Kell még visszamenned?
Én is csak a múlt héten szántam rá magam, hogy a szülés után először elmenjek fogorvoshoz. De nekem, hál'istennek, minden rendben volt. Drukkolok neked!
Ugye te raktál fel képet nem olyan régen, amin rajta van a párod is? Jól emlékszem, hogy szakállas? Olyan ismerősnek tűnt, aztán rájöttem, hogy szerintem várakoztunk egyszer együtt UH-ra a Jánosban.

kriszta, írtam neked. :)

Kellemes havas hétvégét mindenkinek!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Most vettem észre, hogy a vonalzómon egy kisfiú van. Ugye nem gáz? :wink:

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Zizi,
válaszoltam. Sztem nem gáz a kisfiú a vonalzón, sztem Fló sem sértődik meg miatta. :)

Kubu,
örülök a jó eredményeknek!!!! Tényleg nem semmi a hóesés, remélem azért eljut mindenki a talira.

Mi is mentünk volna az egyik barátnőmékhez, akinek már csak 2 hete van hátra a szülésig, de végül nem indultunk el. Talán holnap...
krisztacsillag
 
 


Kubu, gratula a fotóhoz, az eredményekhez és a vizsgákhoz! :lol:
Odaértetek Érdre? Tegnap épp mi is ott voltunk délelőtt, hát nem volt egy leányálom a közlekedés. Még az autópálya is tiszta hó volt :o Ez a játszóház kibérlés tök jól hangzik!! Fotók vannak?

Kriszta, gratula Boginak a fél évhez! Nagyon ügyes lányod van, hihetetlen, hogy mozgásban, beszédben, súlyban is ennyire elől jár! :o Szívesen elmegyünk egyszer, de nem akarunk zavarni a tanulásban. Ja és most ugye még az utcánkból sem tudok kimenni kocsival, nagyon durva a hóhelyzet itt :?

Szilvi, nem voltunk most ringatón, de ha jól láttam, nektek is más programotok volt :wink: Fotók vannak a taliról?

Julcsi a héten belehúzott a mozgásba. Rengeteget mászik, feltérdel, és ma délelőtt felállt a kiságyában! Úgy várt engem, üvöltve, hogy szedjem már ki :lol:

Kép

Tegnap aláírtuk az adásvételit a házra. Érden fogunk lakni, végül ez lett a befutó. Sajna (vagy nem, majd kiderül), ezen a környéken, ahol most vagyunk nagyon kicsi az ingatlan kínálat, az is horror áron van. Érd nekünk nagyon jó, mert közel van a Balaton és mindkettőnk családja is. És nagyon barátságos kis ikerházat találtunk, ismerős szomszédokkal, ahol 3 gyerkőc van, a legkisebb Julcsival egyidős. Szép nagy terasz és kert van, tele gyerek játékokkal :) Alig várjuk, hogy költözhessünk! Julcsi szülinapját már ott ünnepeljük!

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


kubu
Örülök, hogy minden eredményed rendben van. :)

zita
Gratula a házhoz! Most biztosan lesz egy kis izgalom az életetekben, mire berendezitek, és lehet költözni. Felújítás is lesz? Párod merre dolgozik, nem lesz hosszú neki Érdről bejárnia?
jaspis
 
 


Sziasztok!

Kriszta, nagyon köszönöm a gratulációt és a sok drukkolást, sokat segített, ebben biztos vagyok. :)
Gratulálok Boginak a féléveshez! Én is kérek linket! :)

Kubu, nagyon ügyes vagy, gratulálok a sikeres vizsgákhoz és a fotóhoz is. Most legalább kicsit fellélegezhetsz, remélem, pihensz is egy kicsit! :) Hogy megy a kenyérsütés?

Mulan, remélem, mostanra teljesen elmúlt a dagadás. A fogorvos nálam is mumus, mondjuk allergiás reakciót még nem próbáltam. A töméssel egyébként mi lett?

Zita, gratula a házhoz és sok erőt kívánok a költözéshez. Mi tavaly 2x költöztünk, engem már az is kiborít, ha rágondolok! :)

Bogi egy kis hisztigép, amikor nem eszik és nem alszik, akkor bömböl. Teljesen vörös lesz, minden izmát megfeszíti és teli torokból üvölt. Ezt részben az is okozza, hogy 10 perc alatt képes 80-90 grammot szopizni 40 helyett. Persze megvan ennek a pozitív eredménye is, ma 2600 grammot mértünk nála! Ez minden várakozásomat felülmúlta! :)
A védőnő Infacol-t javasolt neki, mert nehezen bövizett, most elég öblöseket tud böfizni, elég vicces! :)
Arra van valakinek valami ötlete, hogy lehet elaltatni egy ilyen törpét, ha a ringatás, dúdolás nem használ? Próbáljuk a saját ágyában altatni, de mióta elmúlt a sárgaság, egyre nehezebben megy ez is. Amint bekerül az ágyába, már nyitja is a szemét és bömböl.
A párom holnaptól dolgozik, előre félek, mit fogok Bogival csinálni. Apa kezében könnyebben megnyugszik. Nem baj, ezen is túl kell esni!

Kati

Kép
katjja
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:20-kor.
szonce82
 
 


Kriszta:
Én is gratulálok a féléveshez, a linket naná, hogy kérem, imádok babaképeket nézegetni, olyan édik....:-)

Zita:
Nem voltunk mi sem ringatón, nem volt késztetésem rá....:-)
Itt volt a barátnőm is, vele mentünk volna, meg az ő babájával, de végül nem...gondoltam, hogy ti sem mentetek egyébként, főleg abból, hogy nem hívtál. :-)
Nagyon örülök, hogy sikerült a házvétel...és ilyen jó szomszédsággal, az nagyon fontos. Nagyon jó lesz neked, még nem is tudod, hogy tud Julcsi játszani majd a gyerekekkel.
Én teljesen azt hittem, hogy Kalászon nézegettek...Érd melyik része?


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


Jaspis, csak festeni kell, 4 éves még csak a ház. Páromnak kicsit messzebb lesz, mint Kalász, de kipróbáltuk, és nem olyan vészes. Az a jó, hogy több út közül lehet válogatni.

Szilvi, igen, remélem, hogy Julcsi jól kijön majd a szomszéd csajokkal. :lol: Parkvárosban van egyébként a ház, közel a pályához. Sztem Érdre nem sokat fogunk bejárni, inkább majd Budaörs és 11. ker. lesz a célpont. Kalászon is nézegettünk, de esélytelen volt gyorsan jót találni, elfogadható áron :?

Katjja, ne is mondd, nekem olyan gyakorlatom van költözésben, 8. éve vagyok Budapesten, és ez lesz a 8. költözésem. :o Remélem ez már kicsit hosszabb távra szól majd :roll: Kitartást neked Bogihoz! Most még biztos fura neki ez a világ, majd belejöttök mindketten :)

Szonce, köszi :)

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Sziasztok!

Zizi, Szilvi,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Beninek is jót tett a kiképzés :)
A szemüveget nem találtam meg. Valaki jól elpakolta valahová, de azért még keresem.
Azóta nem volt véres Beni kakija. A másik eredmény még mindig nincs meg. Talán holnap.
Egyébként azoktól a kajáktól Beninek sem volt baja, amiben van egy kevés tejszín, de talán az egész üveg joghurt volt a hibás, amit előtte egy pár nappal kapott.

Zita,
gratulálok a házhoz. Biztos nagyon jó lesz és nagy szerencse, hogy ilyenek a szomszédok.

Katjja,
jó tippet én sem tudok. Nálunk is ment a babakocsi, meg a cicin altatás, utóbbi még a mai napig is. (Nehéz lesz majd leszoktatnom.)
Próbáld meg a szoptatás közben is büfiztetni, nekünk ez segített. Hátha nem fog fájni utána a hasa.

Kati,
mi van veletek?

Én eddig nem mondtam, de nekem is jöhet minden babás link.

Reni

Kép

Kép
b.reni
 
 


Zita,
gratulálok a házhoz. Sajnálom, hogy elköltöztök a környékről, de igazán jól hangzik, amit az érdiről írtál. Szuper, hogy lesz gyerkőc a szomszédban!
Nagyon ügyes Julcsi!!!

Kattja,
nekem is ilyen kis falógép volt Bogi, nála is az infacol-chamomilla párosítás jött be… kb. 6 hetes korára múlt el az állandó pocifájás. Emlékszem én is tartottam az első kettesben töltött naptól, de hidd el minden rendben lesz, ügyesek lesztek mindketten!!

Én mindig ölben altatok, közben dúdolok, éneklek. Ha berakom Bogit az ágyába megy a viháncolás. Imád ott lenni… már próbáltunk összebújva aludni, de azt sem hozott eredményt… valamit ki kellene találni, mert ezt a 10 kilót egyre nehezebben cipelem.

Küldtem a linkeket!
krisztacsillag
 
 


Kriszta:
Előre mondom, hogy nem bántásnak szánom és ha neked így jó csináld így, de nagyon nem jó a ringatgatós altatás...a babák tanulási folyamaton mennek keresztül, amihez az is hozzátartozik, hogy megtanulnak önállóan elaludni. Meg szeretnélek kímélni a későbbi, már sokkal rafináltabb és erőszakosabb gyerek ágyban elalvásra szoktatásától :-)
Azért ugye még elküldöd nekem is a képeket... :oops:

Szonce:
Írok ám holnap válasz mail-t neked, csak azt sem tudtam hol áll ma a fejem. Örülök, hogy itthon vagytok...:-)

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


----------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:23-kor.
szonce82
 
 


Szonce:
Sajnálom ezt az alvás macerát nálatok. Komolyan nem értem miért csinálja Ádám ezt...de hát ne is próbáljuk szerintem megérteni...:-)
Túl kell élni ezeket, nem?

Reni:
Hol lehet az a napszemüveg??? Elnyelte a föld? Ami a legjobb, hogy én meg a sapimat nem találom, gondolom ott nálad nem hagytam, mert azt mondtad volna, de sehol nincs... :-)
Mondd meg Verának, hogy esküszöm nem mi "loptuk" el!!! :-)
Olyan dühi voltam, hogy mindig viszek fényképezőt és most nem vittem, pedig tök jó volt együtt a 4 lurkó, meg kellett volna örökíteni, de eszembe sem jutott.

NAGYON HIDEG VAN!!! :-(


Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


sziasztok,

zita:graulálok a házhoz! biztos szupeer jó! főleg hogy gyerkőc is van a szomszédban. nagyon ügyes Julcsi! :)

kriszta:írtam privit.
:)
tényleg miről írod a szakdogádat?

kubu: örülök h minden eredmény jó lett!! m ilyen volt a baba tali? :)



februárban 11én megyek csak vissza a fogdokihoz,akkorra volt csak időpont..addig várom h teljesen elmúljon a duzzanat a fejemről..szerencsére már egész jó,bár rágni még mindig nem nagyon tudok,remélem mostmár jobb lesz..amúgy kiszedte a tömést végül,így most csak egy nagy luk van a fogamban... :s


és végül pár kép az első felállásról :)

Kép

Kép
mulan
 
 


Kubuspace gratulálok az eredményhez! Ez igazán pompás!!! :D Nagyon ügyes vagy, hogy mindet sikerült elintézned! Hogy sikerült a babatali? Eljutottál oda is? Sokan nem mentek?

zizi27 szerintem egyáltalán nem gáz, hogy kisfiús a vonalzód! Nem ez a lényeg! :D

Zita978 nagyon ügyi Julcsi a felállással! Látom nagyon sírt már, hogy vedd ki. Gratulálok az adásvételihez! Érd is nagyon jó hely és közel van hozzánk! :D

katjja erre mint ahogy Szonce is írta a legjobb a Chamomilla. :wink:

mulan sajnálom a fog mizériát! A belladonna nagyon jó gyulladáscsökkentő. :D A kislányod nagyon ügyes és NAgyon helyes kis mosolygós!!! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Rólunk végre teljesen kibújt a 6. fogacskánk. :D Napról napra több lépést tesz meg egyedül és nagyon jól megy neki a kapaszkodás nélkül guggolásból felállás. Tegnapra kicsit lebetegedett de ma már sokkal jobban van.

nyálzó kis betegem :

Kép

még mindig a kinőtt mosdó a kedvence

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára millye 2010.02.02 14:06-kor.

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok,

Zizi,
Az eredményre semmit nem kellett várni, 9.30-kor levették, 11-kor már hívtak telefonon, postán meg ma/holnap érkezik a papír is.
Hol volt a barátnőd ?

Kriszta,
Barátnőt meglátogattátok végül ?

Zita,
Szerencsére minden rendben volt, pálya teljesen jó volt, a városban is vagy 90-el mentünk végig.
Fotók lesznek majd később :D
Egyem meg, ahogy áll a kiságyban Julcsi. De drága.
Gratula a gyors (?) házvásárláshoz, sokat nézelődtetek ? Szomszédokat hogyhogy ismeritek ?
Felújítás ? olvasom közben h csak festés, hát ez nagyon szuper. Majd mutatsz képeket ha beköltöztetek ?
Érdet mi is nézegettük, de még mindig Diósd a favorit, aztán 2-3 év múlva meglátjuk h hova is megyünk 8)
8. költözés ? Tyűűűűű.

Mindenkinek nagyon köszi a sok kedves szót, biztatást, (vizsga, eredmények, vérvétel).

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kattja,
Apa a nagy kenyérsütő, de most én megpróbálkozom eggyel, meglepi mire hazaér.
Jaj nem jó hír h nem megy könnyen az elalvás, nem tudok okosat mondani. Marci kezdetektől ágyban, beájulva saját magától.

Szonce,
Jelen pillanatban úgy néz ki nem lesz magzatvízvizsgálat. Majd 25-én megyek a dokimhoz akkor megbeszéljük h ő is így gondolja e :lol:
Sajnálom ezt az altatásos dolgot, nem tudok okosat mondani, összeteszem az összes kezem h az én gyerekem mellett nem hogy az altatással nem kell foglalkozni de pl tegnap fél órát porszívóztam úgy h ő közben aludt és csak egy ajtó, és alig 7 méter volt közöttünk :wink: ))

Mulan,
Kis vigyorid tüneményes.

Babatali nagyon jó volt, itt voltunk www.ugribugri.hu a gyerekek nagyon jól érezték magukat, én pl sokszor nem is láttam a fiamat, úgy ment ezerrel mindenhova mint a villám. Vittünk szendvicset, sütit és volt egy közös torta is. du 3-6 között voltunk, szerintem minden babának nagyon jót tett ez a szocializáció. Jövök majd képekkel, csak le kell töltenünk :lol: ja és 40-en voltunk.

Velünk minden rendben, tegnap voltam az első eszperantó nyelvórámon, sajna nyáron nem tudok felsőfokot tenni belőle, csak novemberben van időpont, hát arra kiváncsi leszek két gyerekkel, de nem baj, akkor fogom megcsinálni.

Megyek, kihasználom h Marci alszik, rendrakás ezerrel.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Millye,
képzeld mindenki eljött, vagyis egy család Pestről nem, de mindenki más, Pécel, Paks stb. szóval tényleg majdnem mindenki ott volt.
gyógypuszi a kis betegednek, második kép isteni jó.

ja ha jól látom 9-10 nálunk is készülődik :-))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


kubuspace örülök, hogy jól sikerült a babatali! A képekre nagyon kíváncsi vagyok! :D Köszi a dicséretet! :D Szerintem ezt a babatali helyszínt én is kipróbálom! Mennyit fizettetek?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye,
egy órára 7.000 ft volt a ház, összesen 21 ami azért 15 család között eloszlott, így nagyon jó volt.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Millye, nagyon jók a képek! Egyszer majd bandázhatnánk, ha olyan közel leszünk :wink:

Kubu, köszi a linket! Majd biztos elnézünk majd mi is ide! Látom ringató is van.
Hát az úgy volt, hogy egy volt kolléganőmtől vettük a házat, és a szomszéd is egy volt kollégám, ők tök jóban vannak. Mikor felmerült Érd, akkor felhívtam a csajszit, hogy kikérdezzem a környékről, erre rögtön mondja, ők el akarják adni a házat, de még meg sem hirdették. Mi meg jól lecsaptunk rá. Nincsenek véletlenek, azt mondják :)

Altatás nálunk úgy van, hogy általában előtte van cici, de már nem alszik be rajta Julcsi. Mikor beteszem az ágyába, még ébren van, és egyedül alszik el. Többnyire. Ma mi is küzdöttünk, négyszer játszottuk el, hogy felállva sírt, visszafektettem, kimentem, csend, kis idő múlva újra sír felállva. Még nem tud leülni, így nem egyszerű az élet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
zita978
 
 


Kubuspace nagyon jó árben van! Megéri ott tartani a babatalit vagy egy nagyobb szülinapi talit!! :D

Zita978 köszi! :D Jó ötlet! Szívesen taliznék én is!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Jó reggelt,

Zita,
hát ez igaz, tényleg nincsenek véletlenek, főleg így. Legalább nem zsákbamacska a ház, csak jobb egy ismerőstől venni. Szupi.

tanulok egy picit amíg törpöm alszik, utána úgyis elkezdődik a pörgés :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Sziasztok!

Reni, örülök, hogy azóta nem volt gond Beni kakijával. Reméljük, nem is lesz.
Mi annyira hülyék voltunk, hogy véletlenül több alkalommal is olyan babakaját adtunk Flórának, amiben tejszín van. Brrrr.. Az viszont jó hír, hogy nem lett tőle baja. A gyerekorvos azt mondta, hogy most már óvatosan én is próbálkozhatom a tejtermékekkel.

Szilvi, én is tök bánom, hogy nem csináltam fényképeket Reniéknél, pedig én még gépet is vittem.

Kubu, már meg is rendeltem a könyvet a Bookline-on, le van árazva.
A barátnőmnek a Pálmainál vettek vért. De már neki is megjött a negatív erdmény.

Kattja, az eleje szerintem mindig nehéz, de aztán hipp-hopp belerázódtok a dologba. Hogy sikerült az első apa nélküli nap?

Kriszta, voltatok neurológián? Mondtak valamit?

Millye, hatalmas lett Anrdás! Egész kisfiús már a pofija és nem babás.

Zita, tényleg szuper ez a ház-dolog! Szerintem tök fontos, hogy az ember jól kijöjjön a szomszédokkal, az meg plusz jó, ha gyerekek is vannak! :)

Mulan, nagyon ügyes Lili-baba! Irigykedem picit. :wink:

Szonce, leírnád, hogy te hogyan szoktattad nappalra kiságyhoz Ádámot?
Fló már tök jól aludt az ágyában napközben (de nem ott aludt el, csak letettem), de ez a fogdolog nagyon megzavarta. Szerintem most épp nem jön foga, mégis csak hatalmas hisztik árán alszik el és csak kézben és letenni sem hagyja magát. Gáz!
Nagyon bízom benne, hogy van olyan módszer, ahol nem kell sírni hagyni a szoktatás közben a babát, mert én azt nem szeretném. Nagyon köszi! :)

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


-------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.29 12:31-kor.
szonce82
 
 


Nagyon köszi, Szonce!
Valamivel nekem is próbálkoznom kell lassan, mert hosszútávon nem alhat ölben a kisasszony!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?