Kandika: Szavztam! És még 1x fogok, innen a mh-ről
Gyönyörű a kicsi fiad is!!!!
Kérdezhetek valamit? Miért kell cumisüveg, amit elfogad, ha még úgyis cicimániás a fiad? Nem elég már a tejcsi? Vagy abból gondoltad a vizet vagy gyümölcslét? Milyen üvegeket próbáltatok már? (Hátha tud vki ötletet adni
)
Anyooo: Te aztán nagyon ügyes vagy! Olvasom, hogy m ilyen nehéz lesz Neked! Kitartás, állítólag az első alkalom nehéz nagyon, aztán az ember belejön
Azért remélem, hogy megéri Apának ez a kiruccanás anyagilag is... Drukk, hogy ne legyen már betegség ezen a télen! Gyerekek hogy vannak?
Elárulod, hogy milyen filccel próbálkoztok Ádámnál? Én vettem egy vízbázisút, ami kifejezetten pici gyerekeknek készült (ételfestékkel stb.), de még nem mertem a kezébe adni Bencének
Tyche: Továbbra is drukk!
Ezo, nektek is!!!
Vicky: Ha tápi, akkor tápi, igaza van Huncinak, ettől még egészségesen felnő a kicsikéd! Nyugi. Anno én is egy idő után úgy éreztem, hogy fejésből áll a napom és még így is apadt rendesen, pedig Bence is intenzíven evett (volna), csak ő meg a cumisüveget nem volt hajlandó elfogadni... Én is feladtam, mert már sztem attól is apadt a mennyiség, hogy idegeskedtem rajta, hogy már megint miért nincs (no meg nem ettem eleget, egyszerűen nem tudtam, fogytam mint állat
)
Az a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat, hogy ne idegeskedj, mert az csak ront a helyzeten. Ha van még erőd, akkor tényleg érdemes egy szopitanácsadót keresni. Sajnos Hugicám is szenvedett a szopival, mert Domi nem nagyon akart ciciből enni, de aztán kb a 2. hét végére szépen belejöttek, miután a megfelelő szopis pózt, kiegészítőt megtalálták... Azóta már ezerrel elkezdett hízni a kiskrapek