Koszonom mindenkinek a bokokat
...bar ugyis tudjatok, hogy valojaban nem pirulok (nna ezert viszont igen) Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy itthon ratyan nezek ki, melegitoben nyomom, izzadok, es nem ferek bele a ruhaimba, ugy vettem 1-2 cuccot. Ezek ellenere igen Anita, nonek erzem magam, es valoszinuleg ettol nezek ki ugy...es valoszinuleg itt mindenki mas is legalabb ugyanannyira az, mint en, ezen ne aggodj! 62 kiloval kezdtem amugy a terhesseget, szules elott nyomtam 76-t, utana 67,5-t, es most 69-t !!! Brrrrr...Amint visszakoltozunk, kezdem megint az uszit, borzalmas, hogy meg 2 honapot sem hagyhatok ki!!!
Gio! Azzurranak hatil mar eleg hosszu, szinte fekete, es sima kis hajacskaja van. Elo es a feje bubjan meg oldalt elegge megritkult, kihullott az eredeti haj, es nott hejebe ez az uj, szoszis...azert remelem, a paromet orokolte
A babakocsit ne is mond!!! Most anyosomnal a harmadikon lakunk, innen cipelem le, nem akarom lent hagyni, mert a munkak miatt nagy a por...majd megszakadok, es raadasul ketszer, mert 2 reszletben cipelem le, es utana meg a baba is!!! Amugy kiraly a jargany, imadjuk, es tudtuk elore is, hogy eleg nehez...de legalabb konnyen kezelheto az egyszeru vaz miatt...kondi helyett egyenlore megteszi.
Eggo (ket ponttal) es ga nalunk is nyero, es hozzajon az aooo, mint haho, amit naponta legalabb szazszor hall...igy udvozli a viragait