Új privát üzeneted érkezett!

Lányok

ahogy nézem mai termést, itt sem könnyű velünk tartani az iramot :D

Gabi
Vendég

miért nem érheti víz?
Vendég

ez el sem hiszem nincs új üzenetem :lol:

Kép
Kép
anitaaa03

Rita, postások ilyen akcióiról hallottam én is, bár inkább emeletes házban jellemző, ha nem jó a lift. Akkor tuti nem hozza fel.
Nekünk is jött tegnap csomag, Apa retroautói, pont lent voltunk, nem tudom, mikor jutunk el érte, mert Apa iyen hivatali időkben sosincs itthon. Nekem egyedül, ilyen időben az most nem emgy.

Anita, de jó, lecserélted a képeket, így jobban látszódnak!
Vendég

Gio
nem tudom :oops:
de lehet, van köztünk olyan, aki tudja
talán valami fertőzés miatt?

Gabi
Vendég

Ohara!
Én ugyan nem vettem észre semmit! :o Csak időjárásra tudom fogni. Jobb ötletem nincs.
Ez a postás dolog durva! Hogy képzelnek ilyet? Bezzeg ha neki lenne 2hós gyereke! Jó nagy pofája lenne!

Na ébred Anna.
Vendég

gabi itt egyszerűbb :wink:
Ákinak még nem olyan durva h kifakadna bár ha jól emlékszem Andrénak sem fakadt ki

Kép
Kép
anitaaa03

Judy lecseréltem frissre mert azok már régebbi képek voltak :)

Kép
Kép
anitaaa03

Érdekes, mert a suttogó is azt írja, hogy bukós babák gyakrabban egyenek keveset.
De a lényeg, hogy mindenki magtalálja magának a legjobb megoldást. Ha Dórinak bejött, akkor az úgy van jól.
Nálunk most semmiféle rendszer nincs, viszont jó pár napja bukás sincs, Nutritont sem adom. Dobhatom is ki, mert már 3 hetes. Nem is veszek, csak, majd ha esetleg újra kell.
A Tápszert is ki kellett dobni, még félig volt, és ugye nem olcsó.
És amíg csak kiegészítek, addig így is lesz. Nem baj, csak legyen legalább ennyi tejem még egy darabig.
Vendég

Ja, és ezt a tápszert csak receptre adják, így mehetek azért is, ha épp elfogy...
Vendég

Hát csajok, nem hiszem el! Ennek a gyereknek elég volt az éjszakai pár óra?! :shock: Reggeltől szoptatom, dajkálom, várom mikor alszik be végre (és én is) de itt szöszmötöl, max. 10 percre szunnyad be aztán ébred. Így meg nem lehet tőle lepihenni, picsogásra áll a szája, néha elkezd nyekeregni, aztán csönd, megint megszólal, nyöszörög. Mindjárt kiteszem a hóba. :twisted:
csillag25

Igen Gio, az en dokim szerint is tuletetes :) hat, az tuti, hogy nem zabalja tul magat a 60 milijeivel :) Az elejen egy kutyuvel megvizsgalta (mint nalunk, mikor testzsirt, contozatot, izomzatot neznek), es MEGALLAPITOTTA, hogy 150-180-t kell az egeszseges fejlodesehez, de az sem baj, ha esetleg 100 alatti, a lenyeg, hogy nojjon :):) Nna, jo kis humbukk ez is :):) A doki lemeri heti egyszer (bar mostantol mar csak 2 hetente megyunk)...ha ez nem lenne, en is mericskelnem mindig, de igy elegedett vagyok, hogy ezt tudom.
Koszi Sprite, akkor lenyegeben ugyanaz...tisztak lesznek igy is, cska a betet nem tul puha...valoszinuleg a borecet nem az igazi :)
Amint tudook, teszek fel levlistara par kepet Azzurrarol, bar ugysem latszik, milyen hosszu...mindenesetre az tuti, hogy a babakocsi sportreszevel nem varjuk meg a 6 honapot :):)

Kép
pumipumi

Na, most már nem bírom követni...nekem egyszerűbb volt a levlista, de azért itt vagyok!
A bébiőrrel kapcsolatban nekem is eszembe jutott, hogy az első napokban egyszer a szomszédott sikerült befogni ("adj puszit a babának", jóéjszakát édesem stb...), utána meg a taxisokra sikerült ráhangolódni. Ezt egyébként az AC 401-gyel kapcsolatban több helyről hallottam.
tedorka

Persze ha kimennénk, akkor ő aludna szépen a kocsiban én meg csak izzadnék ahogy ráadom az akárhány réteg ruhát, próbálnám tolni a hóba, felcuccolni a pár lépcsőn... Tudom most önző vagyok, de PIHENNI AKAROK!!! Hülye egy helyzet, szépen süt a nap én meg azt várom, hogy végre elaludjon és én is alhassak. Na jó, nem nyüglődök itt tovább megyek ismét ringatni.
csillag25

hehe, mintha a mi éjszakánkról és tegnapi napunkról írtatok volna többen is :lol: Pocifájás semmi, nappal kiságyban alvás semmi, ölben persze igen, éjjel meg plusz egy kaja, és nyűglődés hajnalban :shock:
Most az ágyikójában sír, próbálom úgy megnyugtatni, hogy nem veszem fel, de asszem esélyem sincs :?

briell

Gio! Szerintem sincs ertelme logikat vagy magyarazatot keresni, az a lenyeg, hogy nalatok latszik a valtozas, es ez tok jo, hogy igy rogton bejott ez az ujitas.

Sprite! Neked elfelejtettem valaszolni: Paris Azzurra (ejtsd: Pàrisz àddzuurrà :) )...egyenlore a paris marad a vezeteknev a ferjem utan, de ha marciustol megkapom az allampolgarsagot, lehet, az egesz csalad felveszi a kettos vezeteknevet...

Domi! Talan a 11-12. oldal tajekan irtam eloszor egy rovid sztorit...amugya ferjem olasz, es miatta jottem ide :):)

Briell! A nyugtatas felvetel nelkul nekem sem megy, sot, egyre jobban begurul, ha ugy hagyom. ugyhogy en mindig felveszem, es szeretem is ezt, ahogy megnyugszik a karjaimban.

Kép
pumipumi

Én is szeretem, ahogy megnyugszik :D Bár nálunk először még a karomban is fokozza a sírást. Totál belehergeli magát, mielőtt megnyugszik. Most öt perc ringatás után visszatettem. Mérem az időt, meddig alszik :)

Ja, és most két napja mérem, mert hétvégén éreztem, hogy megint valami változás van. És 130-140-eket eszik napi hétszer! :shock: Mondjuk vicces is, amikor leájul a mellemről, és még dől ki a szájából a tej :lol: Azért kicsit aggódom, hogy túlzabálja magát. Tokásodik is rendesen, bár pocakja neki sincs nagy. Viszont 6-7 kakis pelus is van. Azt hittem ilyenkorra már az is csökkenni fog.

briell

pumi Azzurra nagyon cuki.te pedig mint mindig csinos vagy.úgy irigyellek :oops: ,nem értem hogy tudsz "nő" maradni.én nekem mért nem sikerül :x

Kép
Kép
anitaaa03

nálunk kiségyban csak apának nyugszik meg.
Áki is beindult megint a kajálással a múltkori visszaesése óta.este is simán behúzta a 160at :D

Kép
Kép
anitaaa03

nálunk kakis pelus csökkent napi max 2.
a rántott karfioltol fog fájni a pocija?
régebben valaki rakott fel gofri + madártej receptet nem emlékszik vaalaki hányas oldalon lehet?

Kép
Kép
anitaaa03

Én is épp azt néztem hogy Dórinak nincs nagy pocija, nem kerekedik, inkább combra hízik:-) Elvégre nőőő:-)
Én is mindig felveszem ha sír és szeretem ahogy megnyugszik a karjaimban:-)
Csillag
a picsogás = sírás? Mert ha csak beszélget nyöszörög akkor hagyhatod sztem, lehet álomba nyöszörgi magát.
Dóri is soxor nyöszörögve alszik el. Vagy fektesd magad mellé a nagy ágyba és hátha ott Veled együtt el tudtok aludni.

Mi is voltunk ma sétálni 3asban. Bakker én nem tudom hogy lehet levinni ezt a babakocsit egyedül :shock: Pedig elvileg könnyűszerkezetes..
Vendég

Pumi
elképesztő édes Azzurra!! Olyan nőcis ahogy csücsörít. És Te is nagyon dögös vagy a piros szettben.
Úgy látom hasonló a frizurája a kiccsajodnak mint az enyémnek, nem lesz magas a homlokuk:-)
Vendég

Pumi!
Neked örökre hálás leszek az édeskömény hsz-od miatt! Azóta nincs hangverseny esténként!
Vendég

Pumi: csatlakozom az irigykedőkhöz. Én most kicsit örülök is, hogy nem tudok kimozdulni, mert szörnyen nézek ki. Az egy dolog, hogy nem jönnek még rám a ruháim, de fodrász és kozmetikus nélkül nem tudom, hogy fogom szalonképesé tenni magam a közeljövőben :?

briell

Na szerintem talán holnapra megkapom Pumi képét. :twisted:
Vendég

hát az biztos, hogy ide sem írunk kevesebbet :lol:

Kép
Kép
Kép
endaaj

Áki bealudt a kezembe pár perce aztán kinyíltak a szek rám vigyorgott és aztmondta gíííííí :lol: André is ezt fújta állandóan neki is ez a szava járása :D

Kép
Kép
anitaaa03

Most jöttünk meg a sétáról, nagyon jól esett, gyönyörű napsütés van... :D

Persze Pumiról képet én sem kaptam meg.. :?

Tényleg nem gyengén pörög a fórum, alig bírom visszaolvasni :D

KépKép[/url]
domi06

hopp szemek :D
hát igen ide is írunk

Kép
Kép
anitaaa03

Briell, tök jó, hogy Emi ennyit tud enni. Akkor a Nutritont adod még, vagy már nem kell?

Én a fodrászon túl vagyok, de a kozmetika már nagyon kéne. Nem tudom, hogy oldom meg, mert hétköznap nem tudok kit idehívni, Apa csak hétvégén van, a kozmetikus meg hétvégén nincs.

Megyek megnézem Azzurrát.
Vendég

Anita!
Ez aranyos!!! Nálunk az egggö és ga a nyerő! :D
Vendég

Megnéztem :lol:
Nagyon cuki, pláne a kis rózsaszín hónyuszi cuccban. Pumi, te milyen csini vagy! Piros tűsarok, nem semmi! Irigy vagyok!

Nekünk is le kéne menni egy picit, de olyan fáradt vagyok ma, vajon mitől?
Vendég

A Pumi képeire még várni is érdemes :D

Pumi a piros cipős képeidtől kész vagyok :D annyira irigylem az ennyire nőcis nőket!
Lehet, én is az lennék ha... de még ennyi évesen is a sportos, laza stílust képviselem.

Briell én hamarabb szültem, de még se fodrászhoz, se kozmetikushoz nem jutottam el. Valamikor szilveszter környékére sikerült magamat valahogy formába hozni szőrileg, kinézetileg, körömileg. Mindezt persze még házilag...
Jelenleg a legnagyobb vágyam egy fodrász, de persze nekem azért is a szomszéd városba kell menni :?

Gabi
Vendég

Gio, a mi kocsink is nehéz. A lépcsőházban van 10 lépcső, és nincs rajta olyan lejtős izé, úgy viszem le-föl, hogy hordozó levesz gyerekestül, felvisz. Utána külön a kocsi, hordozó vissza.

Eddig az autóban tartottuk a kocsit, de így azért most jobb, kérdés, mi lesz, ha nem lesz jó a lift??? :shock:
Vendég

Madártej,gofri recept
nem emlékszik senki?

Kép
Kép
anitaaa03

Lányok!

A nutritont hol veszitek? Itt jópár gyógyszertárba közölték velem, hogy nem lehet kapni és országos hiánycikk :x

Gabi[/b]
Vendég

Persze megint csak énhozzám nem érkezik kép :twisted:
pedig annyira szeretném összerakni az arcokat a nevekkel, mert egyenlőre még csak a nevek ugranak be a vonalzó láttán rögtön, de olyan jó lenne arcokkal is párosítani....

KépKép[/url]
domi06

látom Pumit mindenki irigyli

Kép
Kép
anitaaa03

Húúú csajok!
Nekem meg kozmetikus elvonási tüneteim vannak! Azt nem tudom mikor jutok át!

Én is tűsarkú párti vagyok, de most még egy kicsit eltekintek tőle, amíg nem lesz rá indok, mert a mostani súlyomat eügyi okokból nem pakolom tűsarokra. Azt csak akkor ha nem teszek kárt magamban. Jelenleg gördülőtalpú cipőben járok, bár inkább csak sétálok a gyerkőccel napi több kilómétert, ahhoz meg ez pont illik is.
Gabi! Még említetted is a mailben. Csak nem MBT lett, hanem a RYN. Itthon hordom a szandálját, utcán meg sportcipőjét. Még fogyaszt is állítólag. Az tuti, hogy először volt izomlázam tőle.

Én nem tudom Ti hogy vagytok, nekem 2 hete nem hajlandó a súlyomból lemenni 1 deka sem. Sőt, minha a hasa még nagyobb lenne. Pedig már tényleg semmi szénhidrátot nem eszek. Tornázok is, bár egyenlőre csak 2naponta csinálom végig a dvd-t, és minden nap legalább 3-4km-et sétálok, de inkább többet. Ez a minimum. Már mi a fenét csináljak még??? Türelmetlen vagyok!!! 12 kg rengeteg, ami még rajtam van!!!
Vendég

Koszonom mindenkinek a bokokat :oops: ...bar ugyis tudjatok, hogy valojaban nem pirulok (nna ezert viszont igen) Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy itthon ratyan nezek ki, melegitoben nyomom, izzadok, es nem ferek bele a ruhaimba, ugy vettem 1-2 cuccot. Ezek ellenere igen Anita, nonek erzem magam, es valoszinuleg ettol nezek ki ugy...es valoszinuleg itt mindenki mas is legalabb ugyanannyira az, mint en, ezen ne aggodj! 62 kiloval kezdtem amugy a terhesseget, szules elott nyomtam 76-t, utana 67,5-t, es most 69-t !!! Brrrrr...Amint visszakoltozunk, kezdem megint az uszit, borzalmas, hogy meg 2 honapot sem hagyhatok ki!!!

Gio! Azzurranak hatil mar eleg hosszu, szinte fekete, es sima kis hajacskaja van. Elo es a feje bubjan meg oldalt elegge megritkult, kihullott az eredeti haj, es nott hejebe ez az uj, szoszis...azert remelem, a paromet orokolte :) A babakocsit ne is mond!!! Most anyosomnal a harmadikon lakunk, innen cipelem le, nem akarom lent hagyni, mert a munkak miatt nagy a por...majd megszakadok, es raadasul ketszer, mert 2 reszletben cipelem le, es utana meg a baba is!!! Amugy kiraly a jargany, imadjuk, es tudtuk elore is, hogy eleg nehez...de legalabb konnyen kezelheto az egyszeru vaz miatt...kondi helyett egyenlore megteszi.

Eggo (ket ponttal) es ga nalunk is nyero, es hozzajon az aooo, mint haho, amit naponta legalabb szazszor hall...igy udvozli a viragait :)

Kép
pumipumi

Najda, én mbt-nél dolgoztam másfél évig, nekem a narancsbőrt nagyon szépen eltűntette, igaz, egész nap abban nyomultam, most hiába húznám föl, szopi közben sajna nem hat... :D

KépKép[/url]
domi06

Nálunk ajjja, ajjja a hang amit sokszor hallat Dominik, vagy indián van a felmenőinkben, vagy a gyerek hyperintelligens, és már azt gyakorolja, h ANYA, ANYA, csak még tökéletesítenie kell. :D

KépKép[/url]
domi06

Domi! Ezt mar most bemagyarazhatod anya-nak :) csak nem jol hallod :)

Kép
pumipumi

Yvett. Iwiwen nyomulsz? Sokan fent vagyunk. Ott vannak képek rólunk és a tartozékokról:-)

Pumi
én is 62 kgval indultam és 76tal fejeztem be a terhességet
8)
A Stokke valóban nagyon jól kezelhető kis kocsi, főleg ha dimbes-dombos helyen laktok.

ELvileg a mienknek is annak kéne lennie,de lehet én vagyok még fika-gyenge, ezért nem megy.
Vendég

Nálunk Maki azt mondja, hogy heöööö. Egyelőre ennyit tud, de szerintem ez is nagy előrelépés a Darth Vader-féle szuszogáshoz képest, amit eddig nyomott. :lol: Bár az is aranyos, mert közben iszonyú kimeredt szemekkel néz, mint akinek 1000 gondolata lenne, és idegesíti, hogy nem tudja megfelelően elmondani.

O'hara, a postás nálunk is pont ezt csinálja, már évek óta. Pont ezért döbbentem meg, mikor a gyerek taj-kártyájával becsengetett!!! Ilyen még nem volt, izgultam is, hogy ki lehet az, a hittérítőktől a magát kizáró szomszédig minden eszembe jutott, de a postás nem. Mondtam is, hogy ez igazán rendes tőle, mert eddig csak értesítés formájában találkoztunk, személyesen sose. Erre habogott valamit, de nem fogtam mit. :lol:

Nőiesség-ügyben: nekem ahhoz nem kell se fodrász, se kozmetikus, egy szőrtelenítés is meghozta a kívánt hatást, hogy megint nőnek érezzem magam. A régi ruháimból nem mindbe férek bele, de azért a többségébe igen. És :oops:-va vallom be, hogy tűsarkú cipőm utoljára az egyetem alatt volt, és azóta sem nagyon hiányolom. :lol: Az viszont jó, hogy az utcán megint megnéznek, persze a bazi nagy hasammal is megnéztek, de nem egészen így. Nektek nem szokott eszetekbe jutni, hogy vajon látszik-e rajtatok, hogy otthon milyen kis gyereketek van? Nekem mindig, mikor makimentesen megyek el itthonról!

/
lemonsong

Ajjja! De édi! Megzaba!!!! :D :D :D

Én mondjuk direkt talpalok a lakásban is, meg sétálgatok Annával böfi közben. Na meg a nagy séták kint. De még nem látok változást! Mennyi idő volt Neked Domi? Mondjuk még nincs 1 hónapja hogy használom.
Vendég

Lemon
deee!! Nekem is vannak ilyen gondolataim amikor megyek az utcán. Olyan más:-) Hogy vajon látszik?
Kicsit ilyesmi érzésem volt akkor is, amikor karikagyűrű került az ujjamra:-))
Vendég

Gio, már nekem is eszembe jutott, épp azt írta ki iwiw, h karbantartás, a prücsök meg ébredezik, de később újra próbálom...tök kiváncsi vagyok rátok :) ,

Najda, már nem emlékszem pontosan, pár hónap volt mikor felfigyeltem rá, a vádlim sem gyengélkedett tőle izomban, bár előtte sem, mert én annó fociztam mb1-ben, na meg a hátamnak is megváltás volt, mióta nem hordom újra fáj, csakhát ugye területi képviselőként csinibe kellett nyomulni, meg amúgyis nőiesen szeretek öltözködni, de a sétákhoz asszem újra be fogom én is iktatni....

KépKép[/url]
domi06

Igen, nekem is vannak ilyen gondolataim :) masok is lepodtek mar meg (pedig aztan nem vagyok mar huszeves, meg kolyokarcu sem), mikor szoptatos melltartot vettem...muri volt, a kabatban nem latszodtak a togyeim, aztan mikor a csak ram akart adni egy harmas B meretet, kibontottam magam (aztan hatos D lett belole) :):) meg pizsit vettem, volt egy cuki, kis blezeres-trikos a yamamaynal...mondtam, talan ne tul praktikus az ejjeli felalombeli szoptatashoz...nna, akkor is lattam, hogy meglepodott. De azt imadom, mikor harmasban setalunk, en szepen feloltozve (mindig csakis szoknya es magas sarku...igy legalabb kevesbe latszom hajasnak is), ferjem az atlag olasz ferfi eleganciaval...es ott van koztunk a babakocsi...sokan neznek...imadom :):)

Kép
pumipumi

Lemon, Gio,
tényleg érdekes amit írtok, ez nekem is mindig eszembe jut, hogy kívülről látszik -e az anyaság?!
Bár tényleg szerencsém van, h gyakorlatilag semmit nem híztam, csak a pocim nagyobb picit, de megfelelő ruhában az sem látszik, és megmondom őszintén nagyon jó érzés volt a dokim meg az asszisztensek arca a 6 hetes kontrolon, h kiakadtak, h nem látszik h szűltem... :D
Érdekes, én pont most ha megyek utcára csinibben öltözök, mint előtte, hogy az a kevés idő míg mások látnak növelje az önbizalmam... Jót tesz a nagy EGO-mnak :D :D :D

KépKép[/url]
domi06

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?