Sziasztok!
Emőke!
Savtúltengésre (bármily meglepő) csodálatos hatással bír a citromos víz. Én a terhességem elején (amikor szenvedtem tőle) úgy csináltam, hogy egy flakon ásványvízbe belecsavartam 2 citromot és azt iszogattam...néha meg egy pohár vízbe tettem egy felet, s nagyon jól esett az a savanyú íz
...s még a sav is eltűnt
Amint Adri is írta a Végh sztem humánusabb...szerencsére szakmailag még nem nagyon kellett tesztelnünk
Viszont most hogy említed ezt a Tp-s papír dolgot jutott eszembe, hogy már jó rég zavartam el a Zuramat érte...utoljára jan. 10-én
...viszont fogalmam sincs mikor tud majd legközelebb bemenni...de a Végh ezen nem problémázik...
Orsi!
Nekünk elvileg jó a péntek délután...hacsak nem szülök...de azt meg most nekem nem lehet, mert Uram nem nagyon ér rá...szóval próbálom még kihúzni legalább ezt a hetet...mondjuk semmi előjel... Vajon milyen lehet az a jósló fájás
? A végén még sosem tudom meg...
Judit!
Jöhettek hozzánk is
Kaja és fűtés van, épp most tervezem, hogy sütök egy kis fini linzert is
Ja, ha mégis kellene tudunk kölcsönadni egy hősugárzót mi is...bár inkább ne kelljen!
Milyen a kazánotok? Immergas? Mert azokról eddig nem hallottam túl jót
Kata!
Zazi nagyon belehúzott a kajálásba
No, és ezzel együtt a növekedésbe is
Marci meg már megint "nagyfiúsabb" lett
Katus!
Hűha! Ez akkor már tuti a finis! Én is minden reggel nézegetem az arcomat, meg a számat, de eddig nem tapasztaltam semmi változást...mondjuk Zétinél sem volt
Lassan csak elindul a kicsi Villő
Na, megyek csinálom a linzert...jól jön az még esetleg a kórházba is
Úgy is tök éhes voltam Zéti születése közben is...eldöntöttem, hogy most majd "zugeszek"