Új privát üzeneted érkezett!

Petra: Nagyon jók a videók :lol: Kornélka hogy be van öltözve, mit játszik? Hát Flóra meg elképesztő, szereti a zenét, az látszik, milyen ügyesen lépked is! Tündér :lol:

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok!

Timi! A Kornélkán a farsangra vett jelmez volt. Zebra lesz. Madagaszkár bolond a lelkem, és már tavaly is zebra akart lenni, de akkor nem találtunk sehol sem ilyen jelmezt. Idén két helyen is találtam, és egyből rendeltem is neki... nagyon, de nagyon örült neki. Azóta csak abban lenne. Ma már ment az oviba. Már ideje volt, mert itthon nem találta fel magát és kiidegelte a családot a sok nyaggatással... Ilyenkor állandóan zebrát kell neki rajzolni, pedig már ő is elég ügyesen rajzol, de mégis, mindig másnak kell rajzolni. Nálunk egy papír gyár megélne annyi papír fogy... Köszi szépen a bókokat Flórácska nevében is. Igen, elég ügyesen lépked már, ezért is kell neki valami cipőt szereznem. De amíg nem indul el egyedül addig megteszi a szandi is.

Laar! Én is nézegettem a sport kocsikat, de az a véleményem, hogy az csak nyárra jó. Főleg az esernyőre csukhatóak. Az olcsókat nem lehet teljesen fekvőbe dönteni. Amit normálisan lehet dönteni 20-30 ezer körül van, ezekhez általában van már lábzsák is. Egyébként nekünk van egy naaaaagyon gagyi, de kb a Kornélka 2x-3x volt benne... Nem szerettem... Soha nem tudott benne aludni, és a kis vacak kerekei miatt nehéz volt tolni is.

Lucám! Merre vagy??

Vasi? És te?

CSajok! Mi van veletek?? Mindenki el van havazva? Írjatok!!

Puszi!!
wpetra
Pusztavám

Kép Zebra jelmezben

Kép Zebraként megint

Kép Már a nagykádban pancsizik és nagyon bátor, még fel is áll benne! :)
wpetra
Pusztavám

halihóka.....
Jelentem már túl vagyok a bacik nehezén... :D :D
és megmaradunk hi-hi..
kisfiam egyre aktívabb az én drágaságom de nem lehet meglőni a nap bármely szakában képes ütni vágni no persze ezek még nem fájdalmasak :D
de élvezem ám minden pillanatát és olyan megnyugtató tudni hogy jól van...
királyfim imádja a jobb oldalamat..nem tudom miért pont azt de 95%.-ban ott van.annyira látszik teljesen jobbra húz a pocim tök fura igy látni..de hát Kicsi-Lali ott érzi jól magát hát akkor ok...
kicsit most lassúnak találom az időd..most hogy semmi nincs csak a várakozás..már nagyon várom a feb 9.-ét annyira szeretném már látni az én csöppömet aki bízom benne már nem olyan csöpp :D

timi nekem már megmondta a doki nem valószinű hogy a 40.hétig kihordom a terhességem de ha eljutunk a 38.hétig akkor királyak vagyunk...de bízom benne hogy minél később jön az én életem értelme hogy minél felkészültebb legyen erre a világra...

hát lányok csúcs fejlődésen mennek keresztül ezek a gyerekek...olyan szépek és hogy nőnek és nem győzők ámulni a képeken....
bibócska

Sziasztok Lányok!
Időm még mindig nem nagyon van, mert Ákos nagyon anyás lett. Most a jumperooban ugra-bugrál, kíváncsi vagyok meddig. Csak el akarok nektek mesélni valamit!
Amikor még Ákos 2-3 hónapos volt, rengeteget fejtem, és 6 hónapig lehet a fagyasztott tejet eltárolni. Az egyik ismerősünknél a kisfiú 10 hetes és megkérdeztem kérik-e, mert az anyukának nemigen van teje. Nagyon örültek neki! Meséltem az apósomnak, ő meg mondta, hogy tőlünk 2 utcányira lakik egy ismerőse, és nagyon keresnek anyatejet, és 40 km-re járnak érte. Felhívtam őket, úgyhogy most oda megy a tejem, napi 300ml kb. Nagyon örülnek neki :) Jövő héten megyek az ántsz-be hív szűrésre, és utána a tb fogja támogatni! Ugyanaz a védőnőnk, és kérdezték tőle, hogy nem tud-e valakit, én meg mondtam, hogy van fölösleges, és nem szólt egyikünknek sem a másikról :( Szerintetek ez miért van? A gyerekorvosunk is ugyanaz, hívtam, hogy nem gond-e a 6 hónap korkülönbség, mondta hogy nem és örül neki, hogy anyatejet kap a kislány!
Ennyit a védőnőről.
Puszi mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de nem igazán van mostanában időm írni. Olvaslak minden nap de reagálni már nem igazán van időm sem és kedvem sem. Anyukám beteg, kórházban van és elég nagy a gond. El vagyok nagyon keseredve. Magas a vérnyomása és nagyon vizesedik. Most azt mondta a dokinéni hogy a veséje nem működik rendesen. Sok fehérjét találtak a vizeletében és a szívizma is vastagodott. Ez mind a magas cukor miatt van és a magas vérnyomás miatt. A háziorvosa nem igazán foglalkozik vele. Ez annyira idegesít. Máshoz nem mehet mert nem nagy a választék Enyingen és egyszer már változtatott mert azzal a dokival nem jött ki. Hát ennyit az egészségügyről. Én is borzasztóan le vagyok törve most emiatt.
Petra, megnéztem a videókat. Nagyon tetszett. A képek is nagyon jók. Kornélkán nagyon látszik hogy mennyire boldog a jelmez miatt. Flóra borzasztóan ügyes és nekem is nagyon tetszett ahogy táncikált.
Kiru, nagyon érdekes hogy erről nem tájékoztattak téged. Én ezt soha nem fogom megérteni. A védőnőnek ezt tudnia kell. Miért nem szólt ha tudta milyen sok a tejed? Nagyon aranyos Ákos. Annyira ennivaló.
Bibócska, nagyon örülök hogy jelentkeztél és hogy már túl vagy a takonykóron. KisLali meg csak rugdosson, nem is fog ez neked fájni, ne aggódj. Szerintem kibírod jó sokáig, nem hiszem hogy koraszülött lesz.
Laar, nagyon sajnálom a kutyusod. Együtt érzek veled mert én is nagyon kutyás vagyok.
Etna, örülök hogy Boti végre jobban van. Ne is betegedjen meg többé. A frászt hozta ránk. Én nem kötöttem sálat a szájuk elé a csajoknak soha, mert tényleg nem jó ha azt a hideg levegőt szívják be, de rosszabb ha az a sál lecsúszik és hirtelen a meleg-nedves lehelet után hirtelen szívja a hideget. De, természetesen te úgy csinálod ahogy jobbnak látod. Már szégyenlem is hogy belepofáztam. :oops: Én mindenképp nagyon szeretlek titeket. Az én Erikám is betaknyosodott. Vettem neki Coldrex-et tablettába és mebucaint. Láza nincs hála az Égnek és csak folyik az orra, de nagyon.
Csajok, most mennem kell mert már megfőztem pitty-putty és le kell ugranom a boltba, majd megyünk anyukámhoz ismét. Szorítsatok hogy gyógyuljon meg.
Puszilok mindenkit és ne hari hogy nem írtam mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsám! Nagyon sajnálom Anyukádat és remélem, hogy rendben jön, minél előbb. Ez a magyar egészségügy valami katasztrófális!! :P Reméljük lesz kormány váltás és történik már végre vmi, persze nem most azonnal, de zárós határidőn belül!! Drukkolok, Anyudért!! Kislányodnak is jobbulást kívánok! Puszi! És fel a fejjel! Légy erős, amilyennek megismertelek!!
wpetra
Pusztavám

Köszönöm Petra, nagyon aranyos vagy. Próbálok erős lenni. Most 24 órás vérnyomás mérést végeznek rajta. Szegénykém semmit sem fog éjjel aludni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: kitartás erős csajszi vagy te is! Imádkozunk Anykádért!

Kiru: durva h mik vannak. De szerencsére egymásra találtatok és így mindenki jól jár!

Petra: hidd el nem a kormányváltáson múlik elsősorban h milyen az egészségügy hanem a dolgozókon, h ki mennyire lelkiismeretes.

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok Csajszik...

Bocsi, hogy sokáig nem jöttem, kicsit depis a hangulatom. Még mindig nincs állásom, és még csak arra sem méltatnak, hogy visszaírják, nem kellek.
Hála az égnek, Sadával viszont minden rendben, bár szegénykém nagyon kimerült, rengeteg dolga van a munkahelyén. Próbálom nyugissá varázsolni az estéit, már mikor nem alszik el 10 perc után. :-)

Laar, szívem, sajnálom a kutyusodat. Nagyon hozzánk tudnak nőni. Az én kutyusom is olyan, mintha a gyerekem lenne. Néha úgy is viselkedik. :-)

Vasi-Zsuzsi, sajnálom, hogy anyukád beteg...de, amilyen tüneteket írtál, sztem ez nem vese. A vizesedés, magas vérnyomás szívproblémára utal. Milyen gyógyszereket szed? Érdemes lenne kérni egy teljes kardiológiai kivizsgálást. Akár a 24 órás vérnyomásmérést, szívritmus figyelést.

Etnám, tény, hogy csúnya dolog, ha valaki elhallgat ilyen dolgokat, de miután kidühöngted magad rajta, nézd a jó oldalát, most le akar szokni, és színt vallott. Az én drága párom is cigizett, de 3 éve sikerült letennie. Ritkán - ha nagyon ideges - elszív egyet-egyet, de bevallja.
Kompromisszumot kell kötni cigikérdésben. :-)
Boti reméljük visszaszedi az elvesztett kilókat, és nemsokára ismét a régi rosszcsont kicsi fiad fog "nehéz perceket" okozni neked.

Csajok, most megyek, ha épp nem vagyok depis, jövök.
Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok!

Petra!
Néztük a videókat, nagyon édes Flóra, ügyes csajszi..apának is nagyon tetszett..hagyod, h piszkálja a lejátszókat? nem fogja tönkre tenni?
Milyen jópofa jelmeze van Kornélkának, már a farsangra készül?

Daniella!
Látom elhavazódtál gondolom pakoltok..mis is elkezdtük..lassan lassan jövő hétvégéig a nagyját át akarjuk vinni az új házikóba.
Nagyon furi lesz ott minden..de remélem jól elleszünk.

Vasi!
Jobbulást anyukádnak,remélem semmi komoly és hamar helyrejön.

Nofikám!Ne legyél depis, előbb utóbb csak találsz vmi melót.Egy ilyen okos csajsziért nem hiszem el, h nem kapkodnak a cégek.Örülök, h a pároddal minden rendben.

Holnap megint fogdoki, ma voltam megnézték, holnap körbemetélik megint a bölcsességfogam, szerencsére azt az undorító vágóhidat, ami a szájsebészeten van, megúszom, magánrendelésre kell mennem.Már várom, h túl legyek rajta mert tudom utána rá 1-2 napra sokkal jobb lesz.

Mírácska tegna este megint nyugtalanul aludt, remélem ma, nyugodt éjszakánk lesz, ránk fér a pihi.

puszi csajszik, jó éjt

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Küldök pár friss képet. A héten készültek. Puszi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
tina84

Sziasztok Csajszik!

Jó hírt hoztam nektek, Angyallal sms-eztem, túl van a műtéten, jól vannak és ha Eszterke engedi, próbál jönni fórumozni!!!

Zsuzsám: Nagyon sajnálom Anyukádat, fel a fejjel, nagyon szorítok, hogy rendbe jöjjön! Képzeld, a páromnak is magas a vérnyomása, sajnos az anyukájától örökölte, már tizenévesen is elég magas értékeket mértek neki. Akkor egy darabig szedett rá gyógyszert, aztán elhanyagolta, abbahagyta. Mikor megismerkedtünk, akkor én aztán kézbe vettem a dolgokat, átjelentettem az én körzeti dokimhoz, aki egy tüneményes, lelkiismeretes nőci és kivizsgáltattam. Volt szív uh-n, hasi uh-n, szemfenék vizsgálaton, megnézték, hogy nem okozott-e károkat az évek óta nem kezelt magas vérnyomása. Szerencsére nem, de onnantól szed rá gyógyszert, valami modernet, aminek nincs semmi mellékhatása ellenben a régi gyogyikkal. Odafigyelek az étkezésére, nem engedek neki sózni és fokhagyma kapszulát is szed időnként. Rendszeresen megy vv-re, mérik is a vérnyomását és már jó ideje rendben van. Szóval nagyon oda kell figyelni erre az egészre. Biztosan rendbe jön anyukád, elhiszem, hogy nem egyszerű így a körzeti doki váltás, ahogy leírtad, de mégiscsak lehet, hogy dokit kéne váltani valami lelkiismeretesebbre, hiszen az egészség a legfontosabb! Esetleg ha Siófokon lenne dokija? Még ha messzebb is van, de annyit megér, hogy az egészsége rendben legyen, nem? Fel a fejjel Drága, minden rendben lesz, puszillak!!!!

Petra: Megmérted végülis Flórácska lábát? Kiváncsi vagyok, hogy mekkora lehet neki. Biztosan kisebb, mint Alexáé. Nagyon jók a videók, olyan ügyes Flóra baba! Alexa is folyton bekapcsolja a dvd-t, piszkálja a tv-t, nagyon érdeklik a műszaki dolgok. :D :D
Kornélka nagyon aranyos a zebrás jelmezében. Látom Flóra is a nagy kádban fürdik már, gondolom, szereti. Alexa is élvezi ott a pancsit, sokkal nagyobb helye van, a habot pedig imádja! :D

Laar: Igen, kicsit el vagyunk havazódva, 7végén megint megyünk pakolni. De nem baj, mert mire ténylegesen odaköltözünk, nagyjából minden a helyén lesz, már csak a ruhákat kell elpakolnunk, mert azok ugye itt vannak velünk. Biztos furcsa lesz majd nekünk is az új házban, főleg az első éjszaka, de majd szépen megszokjuk. Ti mikor is költöztök?

Tina: Nagyon édes Danika, sokat nőtt! Tündéri abban a csíkos pulcsijában!

Bibócska: Örülök, hogy minden rendben van veled, hozhatnál magadról pocakos fotót!!!!

Kiru: Olyan jó, hogy a lefejt anyatejeid végül jó helyre kerülnek és segítenek másik kisbabákon. Amúgy Ákos nem itta volna meg őket cumisüvegből? Vagy nem akartad beletenni a főzijébe? Én is rengeteget fejtem, telepakoltam a fagyasztót, de Alexa 6 hós koráig az összeset megitta szépen cumisüvegből, szóval nem ment kárba belőle semmi!

Nofikám: Sajnálom, hogy nincs állásod, remélem, már nem tart sokáig ez a helyzet! Kívánom, hogy mielőbb elmúljon a depid, gyere közénk sűrűbben, majd megpróbálunk jó kedvre deríteni!

Luca, Suzi merre vagytok????

Csajok, most megyek, 1 körül indulunk majd a barátnőmmel babakocsis sétára, szépen kisütött a nap és nálunk a hó sem esett tegnap. Vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép
daniellla

szaisztok lányok!

sajnos reagálni most nincs erőm, csak bejelentkeztem, hogy nem vesztem el, csak kicsit nagyon válságban vagyunk, sajnos azt hiszem, hogy a házasságunknak annyi, ez nem a cigi kérdés miatt van, hanem az évek alatt felhalmozódott sokmindennek. mostanában jutottam el addig a szintig, hogy elég volt! az érzéseim teljesen elmúltak, viszont sajnos az anyagiak miatt még kénytelen vagyok maradni. 4 év alatt az anyámék összes spórólt pénzét feléltük, ők nem tudnak segíteni, norbi ki tudja mikor tudná megadni feléjük a tartozást, boti imádja az apját, de érzi a feszültséget, sajnos mind apaként, mind féjként, mint férfiként leszerepelt előttem, ő az az ember, aki élősködik a másikon és elszívja az összes életenergiát, amitől ő nagyon jól van, és számára csak ez a lényeg.
szidni tovább nem fogom, mert a gyerekem apja, aki ismeri úgyis tudja, hogy milyen ő valójában, ez egy nagyon jó példa, hogy milyenné ne neveljem a fiam, sokmindent az anyósom rontott el nála, ezt hozta otthonról, ez már nem is fog változni. ez elég nehéz helyzet, nem kívánom senkinek, de az nem jó politika, hogy a gyerek miatt maradjunk együtt, mert a gyerek jobban érzi afeszültséget, mint bárki más. ha itthon van az apja, egy percet nem marad el vele, még anyásabb, mint egyébként, ha nincs közelben az apja, rám sem hederít.
felelőségérzete az nincs, 35 éves lesz februárban, álomvilágban él, várja a sültgalambot a tévé előtt fekve és közben szemrebbenés nélkül éli fel anyámék pénzét. dolgozik, jól is keres, de mivel szaros gatyáján és a putris lakásán kívül más nem volt neki, ezért kellett hitelt fevenni, mert még mindig a szocreál körülmények között lakhatnánk, ha nem veszünk fel hitelt. kár ,hogy nincs kép a lakásról, hogy anno,hogy nézett ki, ide nő nem rakta volna be a lábát az tuti, négereknek volt kiadva, képzelhetitek.
na ennyit rólam, igyekszem jönni, csak most ezt a kudarcot fel kell dolgozni, anyámék több, mint 40 éve házasok, nálunk a családban nincs válás, sajnos úgy néz ki, hogy én leszek az első, de egy ilyen eberrel nem tudom,hogy érdemes-e a helyrehozást megpróbálni. én nem látom értelmét, mert mint már írtam, nem tartom férfinak az ilyen embert.
bocs lányok ,hogy kifakadtam, de kinek, ha nem nektek. csók mindenkinek és vigyázzatok magatokra.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Uram Isten, Etna! Én ezt nem is gondoltam volna. Igaz, én nem ismerem annyira Norbit, csak decemberben taliztunk vele és nekem nagyon szimpatikus volt. Kicsit szórakozott és aranyos. Teljesen el vagyok ájulva. Mindig megröhögtetnek a soraid, de most Isten bizony hogy megríkattál. Én már annyit szenvedtem és nem hiszem hogy megérdemeltem mert senki sem érdemli meg. Szerintem te főleg nem mert eszméletlenül vidám és csupaszív csaj vagy. Nagyon sok erőt kívánok neked a döntésben és ne hamarkodd el. Tudom hogy jól fogsz dönteni. Szeretlek és veled vagyok.
Daniella, nagyon köszönöm soraidat. Nagyon jól esett és nagyon meglepődtem amit a férjedről írtál. Ilyen fiatalon is lehetnek ilyen problémák? Anyukámnál sajnos már régi dolog ez. Tegnap tettek rá egy 24 órás vérnyomásmérőt. Mindjárt megyünk hozzá és majd talán meg tudja mondani hogy milyen lett. Tegnap volt hasi ultrahangon. És ma ismét elkezdte gyűjteni 24 órás vizeletet, majd gondolom holnap vizsgálják ki hogy változott-e. Ebből mondta a dokinéni hogy sok a fehérje a vizeletében. Erős vagyok és már kezdek lenyugodni mert látom hogy ő is most már komolyabban veszi és diétázik. Egy, max két zsemlét eszik meg naponta. Ez így nem lesz rossz. Remélem most már tartani fogja rendesen a diétát.
Tina, köszönjük a fotókat. Annyira cuki Dani ezeken a képeken is. Enni való. Írj majd magatokról is pár sort.
Arte, nagyon cuki vagy ahogy ülsz a kosárban. Ide is felrakhattad volna. :lol: Néztem és azon gondolkodtam hogy vajon annyit ittál hogy bele estél, vagy csak ott pihentél meg? :lol: Aztán rájöttem hogy ez nem is fontos, mert jó és kész.
Nofi, borzasztóan sajnálom hogy ilyen problémákkal küzdesz. Hála Istennek én még nem szenvedtem ilyesmi miatt. Szerintem is csak idő kérdése és egyszer csak lesz valami állás. Nézgelődj a neten is és adj be minél több önéletrajzot. Szorítunk neked nagyon. És gyere közénk panaszkodni nyugodtan, nem zavarsz senkit vele és legalább megértő társaságra találsz.
Laar, neked is nagyon köszönöm a megértést és a jó kívánságokat. Aranyos vagy. Sajnálom a fogproblémádat. Nem lehet kellemes de ez legalább egy olyan probléma ami ideiglenes.

Mindenkit puszilok és ölelek. Vigyázzatok a kicsikre és magatokra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ETNA: abban teljes mértékben igazad van h minél előbb lépni kell. Abban is teljesen igazad van h a gyerek az érzi a feszültséget, hiszen olyan érzékeny radarja van. Nem tudom próbáltatok e beszélni a sérelmekről meg mindenféle bajotokról egymással, meg h ez mennyire eldöntött tény (habár ha idáig eljutottatok vagyis te akkor nem valószínű h előtte is akár megbeszéltétek volna a gondokat). Ez nem elítélés hidd el, sajnos a párok 75%-a csak él egymás mellett és mindenki csak a saját céljával, dolgával van elfoglalva és nem beszélnek sokat egymással és évek múlva már azt sem tudják h miért házasodtak össze!Tudom mindenki családpárti meg persze az a legfontosabb amikor már az embernek gyereke van, de nem mindegy h milyen körülmények kzött nő fel a csemete és milyen lesza kis lelkiviláguk. Egy jó tanács: azt nézd hogy a Botinak és Neked mi a legjobb és ezalapján hozzd meg a döntésed! Mérlegelj! A negatív és pozitív dolgokat tedd mérlegre! Tudom nem vagyok egy tapasztalt nő, de sokmindent megértem és én is azt vallom, hogy jobb inkább egyedül boldogan, mint párban boldogtalanul! Nekem anyukám példája lebeg mindig a szemem előtt, aki 8 év házasság után el mert válni, mert ha nem tette volna akkor sosem ismerkedett volna meg a nevelőapámmal és nem tartanánk itt ahol most tartunk.... Bocs h ekkora regényt írtam, de ez a téma mindig is nagyon érzékenyen érintett és ebben a témában a véleméyem mellett 10000000%ig kiállok mindenhol! Hidd el Mi veled vagyunk!

Kép
Kép
arte

Nofi ne keseredj el! Én is jártam ebben a cipőben és sajnos az nem elég ha az ember elküldi e-mail-ben az önéletrajzát, hanem ki kell nyomtatni jó pár példányt és borítékolni, aztán nyakadba vennia várost és beadni sok helyre! És ezt a legkomolyabban mondom. Ha gondolod nagyon szívesen átnézem az önéletrajzod hátha kell egy kicsit pofozni rajta valamit.

Laar: neked meg kitartás nem kell sokáig szenvedned a fogadtól. A költözést irigylem!!!!!

Képzeljétek végre másfél hónap várakozás után 7főn berakjáka beltéri ajtókat, még szerencse h éjaszkás leszek a 7en!!! Így kint tudok lenni a háznál!

Na lépek mert csaptelepeket kell nézegetnem. Kinél milyen csaptelep van?

Etna Drága még neked akartam írni h hozzánk jöhetsz majd a csemetéddel és nem kell a pincébe lennetek!!!

Pusszantás!

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok...

Etnám, tiszta szívemből sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél, életed egyik legnehezebb döntése előtt állsz. Boti fiad miatt már nem csak a saját szempontjaidat kell szem előtt tartanod. A gyerekek hiperérzékenyen reagálnak a környezetükben zajló folyamatokra. Épp ezért ebben a fiatal korban még könnyebben fogadnak el változásokat, és amennyiben úgy érzed, Norbitól külön folytatod az életeteket, Boti tudni fog ehhez alkalmazkodni. A legfontosabb, hogy a lehetőségekhez mérten, ne legyen részese a szétválásnak, előtte nem szabad a haragot, csalódottságot, sértettséget mutatni. Érzik ezeket az érzelmeket, és ezeknek a negatív hatásától tudnak "sebeket" szerezni. De Te okos nő vagy, úgy fogod irányítani az eseményeket, hogy mindannyian a legkevesebbet szenvedjetek. Ha erre sor kerül...
Norbival beszéltél már a benned felmerült kétségekről, elválásról? Ő hogy látja az életeteket?

Csajok, bocsánat, hogy most többet nem írok, édesek vagytok, hogy bátorítotok. Vannak pozitív elmozdulások, talán egyenesbe tudom hozni a dolgainkat. :-)

Puszilok mindenkit, Etnám, ha akarsz beszélgetni, írj, hívjuk egymást.

Nofi :-)

nofertiri

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Tina: milyen nagy már ez a kisgyerek :D Olyan mintha még csak most szültél volna :D

Mindenki h eltűnt ....

Etna jelentkezz, legalább vmit írj! Lehet h az előttem hozzászóló tudna segíteni neked ha úgy érzed h kellene a Boti miatt....

Vasi: a fiúk dolgoztak én meg ingáztam a pincébe lévő kazán (amihez h lejussak meg kell kerülnöm a házat mivel az ajtó még nincs bent a ház és a garázs között, ahol a pincelejáró van) és a kandalló között, mert én voltam a tűzfelelős. Aztán amikor mondták h már nemsokára megyünk és már ne rakjak semmire, akkor nekiálltam unatkozni és a hideg székre nem akartam ülni így maradt a kandalló melletti kosár :D Azt tudni kell h én mihelyst lehet már ülni akarok mindig, a seggem húzza a gravitáció :D persze egy 30 éves nőről nem gondolták volna h ilyen lökött.... a festő srác aki segít az teljesen kiakadt h ilyen is tudok lenni... mondtam neki már nem vagyok üzemvezető, henm a 33779-es robot a gyárban így nem számít :D Éjszakás leszel te is jövő 7en ugye?

Na pusszantás!

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Tatabányán vagyunk anyáéknál, Ákossal alig lehet bírni. Jön a foga, és rendesen megkínlódunk vele. Ráadásul tegnap és ma hajnalban is borzasztó csúnyán köhögött. Fél órát kb, aztán elmúlt. Nagyon száraz a levegő itthon, remélem "csak" emiatt. Majd ma éjszakára teszek be valamit a szobába, hogy párologjon! Hátha segít.

Etnám! Nagyon sajnálom, hogy nehézségeitek vannak :( Nem tudok írni neked erre semmi okosat, csak sok erőt kívánok, hogy a lehető legjobban tudj dönteni saját magad és Boti miatt!

Zsuzsám! Örülök, hogy anyukád már jobban van, és komolyabban veszi a diétát! Biztos nagyon megijedhettetek! Remélem hamarosan sokkal jobban lesz, és hazaengedik!

Tina! Olyan ritkán jössz, mindig csak ámulok, hogy megint mennyit nőtt Dani!

Laar! A fogproblémáddal nagyon megértelek. November óta 2 hetente járok fogászatra :( Ákos csúnyán tönkretette a fogaimat. Sok erőt kívánok neked hozzá!

Daniella! Emlékszem, hogy írtad, hogy megitattad Lexivel a lefejt tejet, de ha jól emlékszem, azért mert keveset hízott, és tápszert írt fel az orvos neki, nem? Ákossal ilyen problémák nincsenek. Azért majd valamennyit, lehet hogy teszek el, de egyenlőre semmi szükségünk rá szerencsére. Este, éjjel 3x és reggel szopik még rendesen, ebédre főzeléket kap, de egyenlőre még üvegeset és nagyon ízlik neki, amikor meg én csináltam, a krumpli és a répa főzőlevével higitottam fel. Uzsira meg gyümölcsöt kap. A sok bukás miatt kaptunk valami sűrítő tápszert, de kitaláltam, hogy inkább babakekszet reszelek bele neki, már elég nagy hozzá, és nagyon bejön neki, azóta nem is bukik. Csak néha a főzelékek után, de már akkor sem sokat!

Köszönjük az infót Angyalkáról :) Nagyon örülök, hogy minden rendben van vele :)

Nofi! Sajnálom, hogy így el vagy keseredve, remélem hamar kapsz munkát!

Petra! Kornélka nagyon cuki a zebrás jelmezben :) Meg persze Flóra baba is a kádban :)

Bocsi, aki kimaradt, de most megyek reggelizni, mielőtt Ákos felébred!
Na, fel is kelt, remélem azért tudok enni!
Puszika mindenkinek!

kiru84

Sziasztok!

Apa holnap megint elmegy, az utolsó hétre :D Amint lesz idöm írok egy kicsit. Közbe azért olvaslak ám benneteket.

Képzeljétek: Az aprólábú tegnap reggel mire felkeltünk, elmászott úgy, hogy a feje a kiságy, meg a fejvédö között volt. Én úgy megijedtem, mikor csak a testét láttam, hogy még apa is kiugrott az ágyból. Küldök megint képet. Az egyiken saját maga tette a pelust a fejére.

Puszi mindenkinek, igyekszem holnap írni.

Kép Kép Kép

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Laar
Sajnálom a kutyusodat!! :cry:

Kiru
Ákos nagyon aranyos!

Tina
Danika is nagyon aranyos!!

Zsuzsa
Anyukádnak jobbulást remélem már jobban van!! Kezdődik az éjszakás műszak Te, Arte, és Én!! :lol:

Etna
Sajnálom remélem megtudjátok beszélni a próblémákat és jól tudsz dönteni ami Neked és Botinak is jó!!

Petra
Hogy vagytok? Kornélka nagyon aranyos a jelmezben és Flóra nagyon bátor, hogy már a nagy kádban fürdik!!

Bibócska
Örülök, hogy jól vagytok!! És gyere gyakrabban!!

Nofi
Örülök, hogy te is jelenkeztél! Remélem hamar találsz munkát ne add fel!!

Angyalom
Örömel olvastam, hogy túl vagy a műtéten most már rendben lesz minden! Ha jobban leszel gyere majd!

Daniella
Köszönjük, hogy megírtad, hogy Angyalka túl van a műtéten!

Velem minden oké. Tegnap disznót vágtunk szerencsére mire elkezdet szakadni a hó adigra már a teraszra be tudtunk menni és ott már csak a hús darabolása volt hátra meg a hurka disznósajt töltése ma sütőtük ki a töpörtyűt!!
Holnap megyek éjszakára. A ciklusom 24. napján vagyok és majd meglátjuk, hogy lesz e valaki!!

Remélem mindenki jól van!!

Sok sok puszi!!

Kép
grácus

Sziasztok Lányok!

Etna: Igazán sajnálom, ami veletek történik most, tiszta szívemből kívánom, hogy sikerüljön azt a döntést meghoznod majd, ami mindegyikőtöknek a legjobb! Én is meglepődtem, mert erről nem írtál eddig, azt hittem, minden okés nálatok, de az írásodból úgy vettem ki, hogy már jó ideje érlelődtek benned a dolgok. A mérlegelés, amit Arte írt, szerintem nagyon hasznos, ha csak egy kis remény is van még, én próbálnám megmenteni a dolgot és egy tisztázó beszélgetéssel valahogy helyre hozni, de ezt persze te érzed, te vagy benne. Sok lelki erőt kívánok neked ehhez az egészhez és drukkolok a boldogságodért!!!! Fel a fejjel!

Zsuzsa: Igen, sajna a páromnak már fiatal kora óta magas vérnyomása van, sajnos az édesanyja 40 éves kora körül ebbe halt bele, márminthogy nem vette komolyan, nem szedte rá a gyógyszereket. Úgyhogy én apánál nagyon szigorúan veszem ezt, ezért is vettem a kezembe a dolgot, amikor megismerkedtünk. Azóta is mindig figyelem, ha fogyóban a gyógyszere, kiváltom neki a receptet, ő hajlamos lenne ellinkeskedni a dolgot. Azt mondta a dokink, hogy ha gyógyszert szed rá az ember és odafigyel az étlezésére, akkor 100 évig is el lehet élni a magas vérnyomással. Nagyon szorítok, hogy Anyud mielőbb helyre jöjjön!!! +++

Kiru: Igen, Alexával voltak ilyen súly problémák is, de nem csak azért itattam meg vele a lefejt tejciket, hanem úgy különben is, hogy ha már ott van az anyatej, akkor nem menjen kárba. 2 étkezés között megkapta. Mondjuk akkor nyár volt és 40 fok és szívesen vette a folyadékot.

Tina: Nálunk is bemászott Alexa a kis fejével anno a rácsvédő alá, apa így talált rá reggel, én meg jól beparáztam, hogy megfullad alatta a gyerek, akkor leszedtem és azóta nincs is rácsvédő az ágyunkon. Mivel 6 hetes kora óta külön alszik tőlünk és átalussza az éjszakát, ezért én úgy voltam nyugodt, ha nincs semmi az ágyában rajta kívül, így nem tud semmit a fejére húzni stb. Ő ugye hálózsákban alszik.

Rólunk: Most 7végén is végig a háznál voltunk, pakoltunk folyamatosan, most a könyvek és a cd lemezek kerültek a helyükre. Egyre otthonosabb kezd lenni a kecó!
Most megyek, puszi nektek, jók legyetek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Etna!
Nagyon sajnálom, h ilyen helyzetbe került a házasságotok, én megpróbálnám megbeszélni a párommal a dolgokat, hátha igyekszik változtatni, ha nem , akkor lehet h a legjobb megoldás az, h elváltok.Nagyon nehéz lehet most neked, ott a kicsi, a hitel, anyagi problémák..de ismerlek már annyira, és tudom, h a legjobb döntést fogod meghozni, ami a legjobb a kicsinek és neked.
Sok erőt kívánok neked.

Vasi!
Hogy van anyukád? Remélem már sokkal jobban.

Tina!
Mírácska is sokat búj a rácsvédő alá, de nem hiszem, h meg tudna fulladni mert nagy hely van még ott alatta, nem tud rászorulni a buksijára.Míra születése után nagyon sokáig pelussal aludt, mert a pocakomban a buksija a méhlepényemhez volt tapadva mindig, így adtam a fejecskéje mellé egy pelust, és sokszor előfordult, h a fejére húztam, most is előfordul, h a takarót a fejére húzza, a fejét belenyomja a rácsvédőbe, de ha nem kap levegőt felsír,odafigyelek rá, gyakran megnézem, akkor is ha nyugodtan alszik, nehogy gond legyen, de nem hiszem, h lenne.

Nofikám!
Nagyon örülnék, ha találnál valami melót.Szorítok neked.

Grácus!
Köszönöm az együttérzést!Nagyon régen láttunk már, mi van veled?

Nagyon örülök, h Angyalékkal minden rendben,biztos hamarosan jelentkezik majd.

Bimbócska!
Mikor küldesz pocis képet.Biztos nagyon szép kismami vagy.

Szegény Kirum!
Nem könnyű ezzel a kis manóval, de megéri minden kínlódás, igaz?Olyan gyönyörű Ákosod.
Fel a fejjel.

A hétvégén kitakarítottam a lakot, a konyha elmaradt mert a fiúk a kilincseket szerelték, de holnap meglesz az is.
A héten költözünk, már nekiláttunk a pakolódásnak.

Sajnos, ha elköltöztünk, egy dbig nem lesz net, de igyekszünk bevezettetni, és mihamarabb jelentkezem.

puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Etnám, hogy vagy? Írj, izgulok érted.

Laar, szívem, kitartást a költözéshez, reméljük, gyorsan bekötik majd a netet, és jössz hamar.

Petrám, veletek mi újság?

Csajok, nagyon el vagytok tűnve, mi történt?

Kiru, annyira helyes kissrác Ákosod. :-)

Tina, hogy mennyit nőtt Dani. Elképesztő. :-)

Angyalka, örülök, hogy túl vagy a műtéten, mihamarabbi felépülést neked, és vigyázz nagyon a babókádra. :-)

Nálunk semmi különleges nincs, egyre többet gondolkodom azon, hogy beiratkozom egy virágkötő tanfolyamra. Ha pedig elvégeztem, nyitok egy üzletet. De ez a kicsit távolabbi jövő.
Egyre inkább azt érzem, hogy azért, mert diplomás vagyok (3) hátrányban vagyok. Ciki, de letagadom, akkor nagyobb az esélyem.

Most megyek, adok vacsit apának. Puszilok mindenkit: Nofi :-)

nofertiri

Sziasztok Drága eltűnt fórumózós társaim!

Nofi: ezt a diploma letagadást én is megéltem és bevált.... Szóval ez a durva h az ember tanul éveken át aztán meg.... Kitartás!

Laar: úgy irigyellek mint a csuda, no meg Daniellának is tök szupi h már pakolásznak.... De majd eljön az én időm is 1x!

Bíbócska mikor lesz uh kép?

Lesza találtál már munkát?

Petra nálatok mi újság? Gondoloma két csemete 1000el leköt:D

Tina annyira szép a kis Dani :D Micsoda nőcsábász lesz majd :D

Etna írj valamit légyszi h mi a helyzet. Az e-mail-eket küldözgeted de ide nem írsz semmit! Mi hidd el melletted vagyunk!

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok!
Látom nem maradtam le semmiről:)Jól eltűntetek.

Tegnap megrendeltem a netet a házhoz, remélem hamar bekötik.

Ma még kellene egy csomó mindent összepakolnom, de tegnap is olyan nehezek lettek a dobozok apa alig tudta levinni, szerencsére nincs több könyv:)

Arte!
Nemsokára ti is költöztök..

Nofim, ez nem rossz ötlet, főleg ha szeretsz ilyet csinálni.

na megyek pakolászok

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Megvagyunk, csak már megint beteg a kisfiam... Szombaton voltunk délután szánkózni, estére meg belázasodott. Vasárnap reggel semmi baja nem volt, délben elfeküdtünk, hogy pihizünk, d.u. 1 órára 38°, fél 2-re már 39,6°-os láza volt. Kihívtuk az ügyeletet. A torka már megint... Kapott augmentin szirupot, szerencsére beveszi, bár nagy rábeszélések árán. Sajnos, az ovis farsangról lemarad, mert a vezető óvónő megtiltotta, hogy bevigyem arra az 1 órára. Most itthonra szervezünk a baráti társaság gyerköceinek egy farsangot jövő szombatra, addig csak meggyógyul mindegyik gyerek.

Etnám! Sajnálom, a dolgot! Majd csörögj, ha beszélgetni akarsz, ha be vagyok jelentkezve nyugodtam hívhatsz!! Boti hogy van? Nem lett beteg? Puszi!

Nofikám! Sajnálom, hogy a diploma hátrányt jelent, de sajnos most mindenki diplomás és a szakmunkások nagyon kevesen vannak. Nekem csak érettségim és egy okj-s vizsgám van, és ezzel sem lehet túl jól helyezkedni... Hiába a nyelvvizsga, ismeretség nélkül xart sem ér!! Én is tanfolyamon agyalok, mert kell vmi, hogy ne kelljen visszamennem a gyárba, akkor a gyerekek miatt váltott szakban kellene járnunk apával, ő pedig nagyon régóta állandó reggeles. Én a svéd ill. gyógymasszőr tanfolyamon gondolkozom, először a svéd, aztán, ha bejön, megyek a gyógyra, mert az OKJ-s, ezzel lehet ipart kiváltani, másik, csak oklevelet ad. Bocsi... Hosszú lettem... Most az igényfelmérésnél tartok...

Laar! De jóóóó nektek! Mi még legalább 2 évig nem költözünk... Nem élnénk meg. Majd, ha újra dolgozom... Addig legalább szépen lassan elkészül minden. Idén a kerítés, jövőre a garázs, és az udvar! Majd várunk vissza! Biztos, hamar bekötik a netet. Melyik szolgáltatónál kötötted??

Arte! Igen, lekötnek a gyerekek, főleg most, hogy a Kornélka beteg. Amúgy igen jól kezd ellenni már magában is! Tegnap vagy 10 mesét olvastam el neki... A Flóráról, pedig a szem nem vehetem le, mert már bárhová elmászik pillanatok alatt. És ott rámol :) Hogy áll a házatok? Vannak új képek??

Zsuzsám! Hogy van anyud?? Mikor mehet haza?? És te hogy vagy??

Lucám! Merre jársz? Tamás jól van? Nem lett beteg a szánkózástól?

Grácus! Hogy bírod az éjszakázást?? Próbálkoztok a babával? Vagy most pihentetitek a dolgokat??

Daniella! A Flórácska lába éppen 10 cm hosszú. A Kornélkáról maradt szandiban rójja a köröket bent. Ma már le kellett venni róla, mert nyöszörgött és piszkálta a lábát, most a tutyi zokniban van :) Asszem eljött az ideje az alvásnak, mert már semmi sem tetszik neki!

Timi! Mizujs nálatok?? Vilcsi jól van?? Gyakorolja ügyesen a felállást??

Suzi! Írj, ha van időd! Mi volt itthon? Anyukád hogy van?

Swidi! Írj csajszi, mert alig jelentkezel mostanság!!

Bibócska! Hogy vagytok? Lali Manó táncol benn a pocakban?

Szilvi! Jól eltüntél! Hogy vagy? Mit csinálsz? Írj!

Rózsa! Írj, mert megígérted!! Jó híreket a csajokkal is meg kell osztani! :wink:

Angyalkám! REmélem, hogy jól vagytok, már túl a műtéten. És ezek után, már nem lesz semmi gikszer!! Eszterke hogy viselte a távollétet? Ki volt vele? Írj!! Puszi!

Azt hiszem, nem maradt ki senki sem, de ha mégis, akkor ezer bocs és száz anya medve! Búcsúzom, lányok! Ha tudok még jövök! CSók mindenkinek!! Sziasztok! JAH, és simi a babóknak!!
wpetra
Pusztavám

sziasztok drágáim....

köszönjük szépen már teljesen redbe jöttem takony kór elmúlt...remélem az idei szezonban ennyivem meg is úszom....

Poci képet fogok csinálni és felteszem majd de csak jövő héten :D
Még egy hosszúnak tűnő de bízom benne hamar eltelő hét és megyünk ismét doki bácsihoz és végre láthatom az én kis Lali királyom :D :D :D
És ha kapunk akkor teszek fel uh.-os képet is no meg egy friss pocos képet.azért már szépen látszódik alakulunk :D
kis gyermekem mikor milyen hangulatban van úgy püföli anyát belül...
persze minden nap mozog erre nagyon figyelek de van amikor több kedve van a tesmozgáshoz van amikor lusti napot tart.
na tegnap este 10-11-ig nagyon mozgékony időszaka volt mert egy percre nem állt meg boxolt rugott majdhogynem szabályos időközönként...csodálatos érzés érezni őt.
már ma is jelzett hogy ébren van és hogy jól érzi magát :)
Szóval eddig nem panaszkodom mert úgy tűnik minden rendben van..én is jól vagyok eddig minden csodálatos és imádom!!!

etna nagyon sajnálom hogy ilyen válságot kell most átélnetek mert ez senkinek nem jó...csak bízni tudok abban hogy minden rendbe jön majd bármi lesz is vége.kitartást és sok erőt kívánok neked.

most megyek kívánok mindenkinek szép és jó napot itt szörnyű hideg van..
puszi
bibócska

sziasztok lányok!

visszaolvasni sajnos egyenlőre nem tudok, de most már jövök, eddig nem engedett be az oldal, nem értem, mert a kedvencek közé van téve és eddig soha nem dobott ki, de most meg úgy kidobott, hogy vissza sem tudtam jönni.

köszönöm a tanácsokat, egyenlőre ott tart a dolog, hogy boti miatt megpróbáljuk, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, nem lesz könnyű, főleg úgy, hogy a másik fél nem is nagyon tartja hibának a hibáit, ő ilyen és kész, még büszke is rá, de azért ő is igyekszik, állítólag. azért már vannak javulások, kérdés, hogy meddig tart.

most megyek, mert anyuék itt vannak, jövök, amint tudok a részletekkel.

csók mindenkinek, köszi az aggódást.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok, csajok!

Etna, nagyon örülök hogy megpróbáljátok. Nálunk nem vált be, mert a volt férjem szerint is köztünk minden fasza ha én nem hisztizek állandóan. Szóval rám kente hogy én csesztem el a házasságunkat. Érdekes hogy most kiegyensúlyozott, nyugodt és boldog vagyok. Akkor mégsem velem volt a gond. A legjobb tanács amit adhatok hogy beszélgessetek sokat mert ha nem is sikerül dűlőre jutni legalább megpróbáljátok és hidd el így van a legtöbb esély hogy sikerüljön. Puszillak benneteket.
Grácus, Arte, naná hogy éjjeles vagyok. Most fasza mert nagyon jól aludtam ma és kipihentem magam.
Laar, Petra, köszönöm kérdéseteket. Anyum már jobban van de még nincs jól mert fullad és ez valamilyen problémára ad jelet. Még lesz kivizsgálása de addig hazaküldték a kórházból hiszen sok a beteg és nincs hely. A vérnyomása most lement szépen 110-120-ra. Tegnap vittük haza.
Bibócska, várom nagyon a pocifotót és ha van uh-os akkor azt is felrakhatnád. Örülök hogy már nem vagyol megfázva.
Petra, jobbulást Kornélkának.
Swidi, most már írhatnál hogy mikor jössz. Azt írtad hogy január végén tudod meg mikor jössz, és már februáradika van. :lol: Türelmetlenül várom hogy írj.
Többiek, mindenkit forrón ölelek és szeretek. Most mennem kell mert még rántott husit is ki kell sütnöm.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Tina, köszönjük a képeket. Imádnivaló és puszilni meg ölelni való ez a kis Danika. Annyira aranyos hogy azt már szavakba nem lehet fogalmazni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok csajok!
Ákosnak taknya-nyála egybe folyik. Még mindig itt vagyunk tatabányán, itt kellett elvinnem orvoshoz. Azt mondta, hogy valószínűleg a fogai miatt folyik az orra, és a váladék hátra is folyik neki, ettől köhög. Lándzsás útifű köptetőt kell adnom neki, és porszívózni az orrát 2 óránként. Este alig aludt, mikor nagy nehezen aludt valamennyit, én akkor sem tudtam, annyira köhögött. Még nyűgösebb és anyásabb mint egyébként.
Este, még lefekvés előtt, már nagyon fáradt voltam, és ásítottam, mikor a kezemben volt Ákos és kivette a cumiját és nekem adta :) Azt hittem megzabálom! Annyira édes volt :)
Ja, és képzeljétek, tud integetni :)
Drukkoljatok, hogy ma aludjunk este! Napközben elég sokat szundizott, 11-14-ig, és most is aludt 1 órát 8-ig. Remélem azért azért 9-kor le tudom tenni!
Puszika mindenkinek!

kiru84

sziasztok csajok!

kiru!
fogzástól nincs gátolt orrlégzés, csak folyik vízszerű valami. ezt én is onnan tudom,hogy volt,hogy nekem is ezt mondták, de több gyerekorvos megcáfolta. ami nekem nagyon bejött a sterimar, kicsit várni, hogy feloldja utána porszívó, nagyon brutál megoldás, de be kell fogni a másik orrlyukat, akkor a leghatásosabb, ezt már ákosnál is lehet, csak egész piciknél nem. utána van egy homeos orrcsepp euphorbium comp. hell a neves és 3x lehet használni csak! nagyon gyorsan helyrehozta botit, pedig előtte mi is sokat szenvedtünk. ja és cebion csepp a c vitaminos, szerintem mehet 10 csepp, de a legjobb az anyatej. minél többet csöpögtess az orrába, mikor épp nem orrcseppezel. rendbe teszi az orrnyálkahártyát. persze cseppentővel, ne pohárral, mint én, azt hittem, minél több megy,annál jobb, aztán elfeleljtettem, hogy az is lecsorog neki. na jó nem pohárral adtam, de jó nagy lökésnyit. :roll:

vasi!
beszélgetéseken már túl vagyunk, a közeli barátok szerint valaki adja neki az instrukciókat, mert amiket mostanában csinál, az nagyon nem ő. kb akkora a különbség, mint a volt férjed és vasi között, csak ő ezt egy személyben produkálja. ő sem nagyon érti a problémát, csak az a baj, hogy engem meg húz vissza. én szeretnék tanulni, előbbre jutni, szépen élni, nem csak anyagilag, színessé tenni az életet, színház, mozi, állatkert, hármas határhegy, meg mindeg egyéb, amit nekem is megadtak a szüleim és én is tovább adnám botinak, de ez vele nem menne, mert neki semmi ilyet nem csináltak isten nyugtassa a szüleit. apja alkesz, anyja meg lelkibeteg volt az alkesz apja miatt. neki nincs igénye szinte semmire. színházba nem fér el, mert 2 m és a nyakában van a lába, met szorosan vannak a székek, moziba minek, úgyis letöltöm (én nem ő, mert a számítógéphez egyáltalán nem ért)4 év alatt nem tudtam kimozdítani a közönyből. csak a sport adók, politika, akár hova megyünk, mindenhol hangoztatja a nézeteit, még ha nem is értenek vele egyet akkor is, 5 perc után ez a téma vagy csenben van. amikor a gyerekkel van is csenben van, direkt figyeltem, ha nem szólok még csak meg sem szólal. állítólag kicsi még boti, azért nem tud vele mit kezdeni, de előtte azt mondta,hogy ha majd menni fog, akkor viszi magával. na már lassan 3 hónapja megy, még eddig nem igen volt vele sehol. de a gyerek már megtanulta mondani,hogy gól, legalább ennyi hasznunk van belőle, szinte ez volt az első szava, meg marha ügyesen focizik, gondolom ez az apja álma, hogy focizzon, hátha akkor milliomos lesz és fekhet egész nap a tv előtt még dolgoznia sem kell, sajnos elég lusta is. na most jól kipanaszkodtam magam, én pörgök, ő meg.....

egyébként csajok ku..a pikkelysömöröm van, térd, könyök, kéz. kaptam szteroidos krémet, de nem kenem, mert tuti az sok idegtől és a száraz víztől van. meg a kimerült vitaminkészletek miatt. ugyanis igazi rák nő módjára én mindenről lemondtam a családom kedvéért, lemondtam a nőiességről, nincs fodrász, kozmetika, aerobik, öltözködés és persze nincs vitamindús táplálkozás sem, paradicsomot, gyümit és ilyeneket nem veszek magamnak, csak a két férfianek. hát ez lett a vége, ez jelzés és komolyan veszem, mivel a drága uram jól átcse... évekig, ő nem sajnálta magára a napi két doboz cigit, míg én a 350 ft forintos parit igen .most már jövök én! lesz szoli, lesz fodrász és kozmetikus is, nem turkáló, hanem rendes ruha, egész nap szívvel -lélekkel végzem az asszonyi munkát, meg a férfi munkát is, (veszélyeztetett terhesen itongtéglák cipelése és egyéb finomságok) ő meg még egy villanykörtét sem tud becsavarni, akkor itt az ideje magamra is gondolni.
na megint panaszkodom, de most nagyon- nagyon sértett vagyok, egy sértett rák meg visszahúzódik a páncéljába, de most kitör!

egyébként milupa pepti plus tápszert kapta boti, holnap lesz a napja,hogy kiosztom a drnőt, mivel 1,5-s tejtől szintén ugyanaz a tünet, mint a 3,6-s tól, írjon tápszert vagy nem teszi zsebre, amit kap. egész nap nyűgös volt ugyanúgy, éjjel nyöszörgött, csak most a világos kaki gyorsabban kijött. guggolva kakil és látszik az arcán, hogy fáj neki valamilye.

ja a kocsival 3 napja nem tudtam sehova menni, mert itt nem tisztítják az utakat, beásódtam, de kiástam magam, miért is ne én, mert a norbi két ásás után eltörte a lapátot. ezek után nehéz higgadtan elbeszélgetni. :roll:

hát jó hosszan ennyi bajom van és ez még csak töredék. de ki milyen virágot szakít... ja és járunk a pap bácsihoz, előző héten kezdtük, a héten már csak én megyek. ápr 3-án leszek megkeresztelve, mert a norbinak már ehhez sincs kedve. pedig nagyon ari a bácsi, ő keresztelte meg botit és örül, hogy minket is megkeresztelhet, én meg már tök rég vártam erre. eddig ő is. pedig történelmi dolgokat is mond, azt eddig szerette, nem elvakult vallási dolgokat, sőt.... azt szinte nem is, adott könyvet, tök jól értelmezhető, ha én gyerek és házimunka mellett tudom ovlasni, még vissza sem kell mondani.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok csajok!

Hogy repül az idő, és mostanság milyen rossz dolgok történnek! Gondolok elsősorban drága erős rák nők Etnánkra!!

Etna!
Hagytad már magára focirajongó férjedet?!Esetleg megtudná milyen egyedül élni, kicsit talán magába szállna, és talán megérezné milyen rossz is nélkületek, és összekapná magát! Vagy van olyan család a környezetetekbe, ahol felnézhetne a családfőre, és példaképet szerezhetne, tanulhatná, mi a feladata egy apának, majd férjnek, ha már a saját családjából nem hozta ezeket a normákat...Úgy gondolom a beszélgetések csak pillanatnyi jó megoldás, aztán ugyanúgy visszatérnek a bizonytalan napok, és kiakadsz, meddig lehet ezt csinálni, szerintem nem sokáig már?!!!És tuti ezekre vannak a testi tüneteid is!Tessék odafigyelni magadra!!!És persze Botira!

Kiru!
Elért hozzátok is ez a fránya betegség... :? Sok anyatejet Ákoskának, minél hamarabb gyógyuljon meg, és élvezze a játszást , és egészségesen nyúzhasson :roll: Feküdj le te is vele napközben, ha megteheted, biztos jól esne! Jobbulást már holnapra!!

Vasika!
Nem zavaró éjszakásnak lenni, nekem még sosem volt ilyenben részem, de teljesen megkavarodna a szervezetem, és egyáltalán nappal ugyanúgy tudsz pihenni, mint ha este lenne?Ezt sosem értettem...szerintem nem bírnám ki, csak kb. max. 3 napig, én sajna nem tudok nappal aludni, bár lehet lennék annyira fáradt pár nap után, hogy összeesnék, és csak aludnék!Mostanság mész dokihoz? Anyukádra van aki figyel rajtad kívül? Ez tényleg aggasztó, hogy fullad...

Bibócska!
Megkérdzehetem, hogy hol laksz? Én Debrecenben születtem, és Balmazújvároson éltem, ott lakik az összes rokonom, jó távol tőlem :cry: Azért ha tehetem, egy évebn 2szer hazalátogatok, már Vilcsivel is levonatoztunk, pedig csak 4 hónapos volt, és 1 hetet voltunk otthon, olyan jó volt...!A picur egyre többet fog boxolni, meg lesznek a periódusai, nálam az éjszakai mozgolódásai voltak nagyon erősek, és lám egészen későn is alszik el, persze ez nem azt jelenti, hogy összefügg a két dolog, csak úgy mondom :D

Petra!
Kornélkának minden nap farsang van, a jelmezt gondolom le sem veszi, egész nap abban ugrál? Biztos nem is akar oviba menni, azért esett vissza...Hogy van a kiscsaj, azon kívül, hogy pakolgat, jön-megy? Jól ellennének Vilcsivel, a rumlizást ő is szereti, és olyan gyors ő is!

Arte!
Házikó? Szalmatüzelés megy már? Nagyon nagy ötlet, és milyen gazdaságos!!Jöhetnek a képek!!

Nofi!
Túl okos vagy, nincs mese, titkolni kell, mennyire képzett vagy, sajnos néha butácskának kell tűnni, hogy esélyed legyen! Azért próbálkozz mindenhol, a férjem is túl van már legalább 200 beküldött önéletrajzon, már van 5 fajta, amin mindig más szakma van megadva, és az állásoknak megfelelően mindig mást-mást küld!
2 diplomával még délutános portásnak sem kell :( Azért remélem szerencsésebb leszel.és befut egy tuti jó állás!!

Daniella!
Pakoltok ezerrel? Mizújs? Alexa segít, kipakolni?!

Tina!
Danika hatalmas huncut kisfiú!Látszik, hogy boldogságban éltek, és szépen fejlődik, ha majd növekszik, biztos zsiványkodik majd, látszik a szemén!! :lol:

Grácus!
Hajrá!!Télen a hidegben tessék sokszor összebújni :D

Laar!
Olyan jó volt, hogy itt voltatok! Köszönöm, hogy időt szakítottatok ránk!Hiszen ebben az esetben részemről sajnos, nemsokára elköltöztök, és ritkábban fogunk találkozni. De bízom benne sűrűn jársz fodrászhoz, és akkor mindig benézel hozzánk, Mírával együtt, vagy itthagyod nálunk, míg élvezed a hajszobrászkodást:)!

Velünk minden rendben!Vilcsi szépen eszik, állandón állna, persze ezen oknál fogva sokszor esik is!Sajnos nem a pelusra huppan, hanem eldől, mint egy fa...én nem is tudom, körbe párnázom, mindig odafigyelek, de egy pillanat alatt eldől, és kész a baj, aztán persze megijed, és sír. Egyébként nagyon tanulékony, de valahogy az eséseket hamar elfelejti, nem tanul belőle.Ma reggel úgy ébredtem, hogy a derekam egybe volt, úgy fájt is, nem tudtam kimozgatni, kiroppantani, semmi...alig tudtam hajolni, Vilcsit felvenni, csak szerencsétlenkedtem. Aztán délután a baba-mama tornán kicsit meg lett mozgatva, meg nyújtásokat végeztünk, ez egy kicsit segített, de még nem az igazi. A védőnő azt mondta, aki kapott szűlésnél epidurális érz.-t, kiválthat ilyen érzetet néha. Nem is gondoltam erre, de lehet hogy csak meghúztam, vagy ilyesmi...remélem holnapra jobb lesz!
Mostmár búcsúzom!
Puszi kicsiknek és nagyoknak!! Jó éjszakát!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Etna Drága!

Erre a levélkére vártam amióta bejelenteted a nagy hírt. Komolyan mondom szinte tudtam h valami ilyesmi a gond alapja. Tűz és a víz vagytok és míg az egyik képes megalkudni, kompromisszumot kötni a másik meg csak elvan. Igazából baromi nehéz dolgod lesz ha úgy döntötök h adtok magatoknak még egy esélyt, mert lehet h ideig-óráig tényleg megváltozik jó irányba aztán visszatér a régi kerékvágásba(mint tudjuk kutyából nem lesz szalonna). Meg az lesz mivel te vagy a pörgősebb ezért te fogsz tiporni mint a fene, ő meg csak majd megy utánad (én már jártam így azUram előtti udvarlóm volt ilyen....) Meg tényleg rohadt bosszantó és megalázó (szerintem) h amíg te teljesen lemondtál mindenről benne fel sem merült az h neki is le kéne mondani egy-két dologról. Úgy látom a kompromisszumkészség teljes hiánya felfedezhető a férjedben. Meg ugye mindenki azt viszi tovább magával amit otthon lát és kap és csak nagyon kevesen tudnak változtatni a hozott dolgaikon. Mert persze mindenki azt mondja h én ezt nem úgy fogom csinálni ahogy az őseim, de aztán végül meg mégis....

Foglalkozz magaddal, meg Botival. Hozd magad kicsit rendbe lelkileg (ami tudom nem egyszerű, de te nagyon erős csajszi vagy!) és a betegség is elmúlik ami tutira(mint ahoyg te is írtad) lelki eredetű, az idegeskedéstől van. Ez a megkeresztelős dolog meg szerintem nagyon szép dolog :D Kitartás Drága!!!!

Timi ha nem baj én is válaszolok a Vasinak feltett kérdésedre. Én nagyon bírom az éjszakás műszakot, nincs annyi főnök (szinte senki) és baromi gyorsan elmegy a 7. Hazajövök megreggelizem, zuhany aztán alvás. Hidd el mindenki tudja csinálni, mert hacsak délig alszol már akkor is fent tudsz maradni éjjel. Az valahol természetes h most nem tudsz nappal aludni, de ilyenkor... Amikor hazajövök semmi bajom úgy érzem bármeddig fent tudnék maradni, aztán amikor leteszem a seggem a fejem meg már alszik is! A kazán üzemel így apadlófűtés is:D Képek most nincsenek. De majd hozok azokat is. Bekerültek a beltéri ajtók most várjuk a köműveseket, h járólapozzanak :D

Most hirtelen ennyi voltam!

Megyek aludni mert 13.48kor kelek mert azUram mire megjön 14.20ra kész kell lennem mert 14.30ra jöna kőműves megbeszélni a járólapozást ha mindent rendben talál....

Puszka

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!

Sajnos Alexa beteg. :( 38,6 volt most a hője. A fogakra gyanakszom. De.-i alvásból keservesen sírva ébredt, alig tudtam megnyugtatni. Csak ölben volt el. Aztán elaludt rajtam, másfél órát, mint kisbaba korában. Ebédjét is alig akarta megenni, csak 2-kor tudtam odaadni neki. Most kapott egy kúpot és alszik. Úgy sajnálom. :cry: :cry:

Petra: Jobbulást kívánok Kornélkának, remélem, mihamarabb meggyógyul! Flóra lába akkor tényleg jóval kisebb, mint Alexáé.

Arte: Ti mikor is költöztök pontosan?

Timi: Rég voltál már! Igen, Alexa is élvezi az új házban a kipakolást és próbál segíteni a maga módján. :) Nagyon szeret ott lenni velünk. Szegény Vilcsinél nem nagyon tudod kivédeni ezeket az eséseket, nálunk is hasonló a szitu. Majd belejönnek a kiscsajok.
Tehetnél fel friss képeket a kislányodról!

Kiru: Ákosnak jobbulást kívánok! Alexa is olyan kis anyás, amikor beteg. Amúgy nem nagyon bújós, de ilyenkor kiélvezem azt, hogy szeret ölben lenni, hozzám bújni. Kár, hogy máskor olyan kis vadóc, szinte úgy kell lefogni, hogy meg tudjam puszilni. Állítólag én is ilyen voltam kiskoromban. :D

Bibócska: Örülök, hogy minden rendben veled, várom én is a pocakfotókat!

Etna: Szerintem mindenképp jól teszed, hogy adsz mégegy esélyt a kapcsolatotoknak, ennyit megérdemeltek az együtt töltött évek miatt na és persze Boti miatt is. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön és Norbi is képes legyen változni!!!!

Vasikáé: Anyudnak jobbulást és sok-sok gyógypuszit küldök így ismeretlenül is!

Lányok most megyek, szorítsatok, hogy hamar meggyógyuljon az én kis beteg madárkám! :(

Luca: Merre vagy??????

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Gyorsan reagálok mert pizza kel és már készíteni kéne.

Daniella, nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat. Nagyon aranyos vagy. Alexát én is nagyon sajnálom. Annyira kis ártatlanok és nem érdemlik meg hogy betegek legyenek. Remélem hamar rendbe jön és tényleg csak a fogacskája okozza. Gyógyító pusszancsot küldök neki.
Timi, valami olyasmit tudok én is írni mint Arte. Éjjel nincs az a nagy fölösleges ricsaj. Nincsenek főnökök és ugyanúgy megy a meló. Én nappal tudok aludni. Mindig is tudtam csak amikor kissé depis voltam néhány évig akkor voltak gondjaim de nem csak a nappali alvással hanem az éjjelivel is gondok voltak. Sajnálom hogy meghúzódott a derekad. Nekem is nagyon sok gondom volt a derekammal amikor a lányok kicsik voltak. Sokat emeltem őket és sima tárcsás mosógépem volt, gondolhatod mennyit hajoltam a kád fölött öblíteni. Jobbulást neked. Vilcsi szépen fejlődik és hamarosan már nem kell féltened hogy eldől.
Arte, ez a 13,48 h - ás ébredésed sikerült? Ezt te hogyan számoltad ki.... ? Nem semmi vagy. :lol:
Etna, csatlakozom a többiekhez de nem ezt kívánom neked. Nem valószínű hogy változni fog. Ezért rossz a szerelem. Amikor még szerelmesek vagyunk akkor annyira nagy a rózsaszín felhő hogy nagyon sok mindent nem látunk vagy nem akarunk látni. Amikor meg szép lassan elszáll a felhő észrevesszük és egyre inkább látjuk és egy idő után már zavaró, majd már utáljuk. Én sajnos tényleg az utolsó pillanatig próbálkoztam. 22 évig próbálkoztam és amikor elváltam akkor is évekig még kínlódtam mert azt hittem mégsem tettem meg mindent. Ezt nem kívánom neked hiszen nagyon hasonlítunk egymásra. Én is lemondtam mindenről és ez nekem természetes volt, azóta sem ezt sajnálom hanem csak azt hogy nem együtt öregedtünk meg. Én kívánom neked hogy legyen elég erőd őt megváltoztatni. Sajnos tényleg nem ő tehet erről, hanem a szülei, de neked nem kéne ezért szenvedni. Botinak meg főleg nem. A kiütésed tutira az idegi állapotod miatt jött ki, de azért kenegesd szerintem mert nem biztos és attól még segíteni fog. Nagyon sok szeretettel teli ölelést küldök neked mert nagyon szeretlek.
Kiru, nem irigyellek. Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz éjszakáid és nappalaid vannak. Nagyon remélem hogy tényleg csak a foga miatt van és hamar elmúlik. Nagyon édes lehetett amikor átadta neked a cumit. Annyira meg tudják érezni ezek a kis csöppségek hogy ha valami baj van és próbálnak segíteni. Ákos most egy cumival próbált nyugtatni mert ha neki jó akkor ő úgy gondolja neked is jót tesz. Gyógyító puszit neki.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jaj, csajok, még azt akartam nektek elmesélni hogy ma reggel tudtam meg valami nagyon rosszat. Emlékeztek, nemrég meséltem nektek hogy egy volt kolléganőm 44 éves és hatalmas miómája van mégis spontán lett terhes? No, nem beszéltem vele már nagyon rég. Gondoltam majd hétvégén felhívom, amit most már tuti hogy nem fogok halogatni mert meg kellett indítani nála a szülést. A legutolsó beszélgetésünk a magzatvíz vizsgálat után volt. Eredményt még nem tudott mondani de nem is izgultam érte mert már van 3 felnőtt gyereke és gondoltam nem lesz ott semmi gond. Állítólag azért kellett megindítani a szülést nála mert a magzatvíz vizsgálat eredménye az volt hogy fejlődési rendellenessége van a babának így el kellett döntenie hogy kívánja-e megtartani vagy megindítják a szülést és .... ennyi. A miómája miatt történt mindez. Három hatalmas miómája volt. Azt mondták hogy állítólag teljesen kipakolták. Nagyon szomorú vagyok. A hétvégén tutira felhívom, de ilyenkor annyira nem jól érzem magam mert nem kíváncsiságból hívom mégis félek ne hogy tolakodásnak vegye. Na, mindegy, akkor is felhívom mert végül is teljesen együtt érzek vele.
Bocsi hogy így kitálaltam de tudom hogy ti megértitek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi csajok, hogy mégsem jöttem, de a kisfönök nem engedett. Ez az utolsó hét, hogy apa nincs itthon. Már csak 2-t kell aludni!!! :D Alig várom már, hogy megjöjjön. Így egyedül elég kimerítö.

Szépen növünk, fejlödünk, ahogy látjátok. Mindenkinek köszönjük a bókokat. Olyan gyorsan mennek a hónapok.Kár, hogy nem lehet minden mozdulatukat és arckifejezésüket rögzíteni. :cry: Már most zsivány, még a szemei sem állnak jól.Egyfolytában huncutkodik. Nem tudom mi lesz késöbb. Na és akaratos kiharcolja amit szeretne. Nem adja fel.Ha az ölemben van szinte mindig rágja az állam és az arcom. Elöször csak szeretetböl, amikor meg már mérgesen morog is hozzá, na, akkor már éhes. Meg tudnám zabálni.

Csajok: Ha nevet hangosan és jóízüen, akkor utána mindig csuklik. Ti voltatok már így?

Daniella: Ki nem vettem a fejvédöt, de letuszkoltam körbe a szivacs mellé, hogy ne tudjon alá mászni. És igen, hálózsákban alszik az elejétöl.Azt legalább nem tudja lerúgni magáról.

Timi: Zsivány nagyon, ahogy az elején is írtam. Imádom, ahogy nézni tud. Néztem iwiw-en a képeket, nagyon szép a kislányod!!!!

Etna: Nagyon sajnálom, ami veletek történik. Igazából semmi okosat nem tudok mondani.De veled vagyok és biztosan jól döntessz. Te és Boti vagytok a fontosak.

Most megyek,mert vacsiznom kellene, mielött ébred a manóm, mert ilyenkor még fel szokott kelni.

Puszi mindenkinek

Már fennt is van. Ennyit a vacsiról. :)

Kép

Kép
tina84

Sziasztok!

Csak egy kicsi bekukkantásra jöttem.

Zsuzsa: Ez egy igazán szomorú történet a volt kolléganődről. :( Nehéz lehet ilyenkor okosat mondani a másiknak....

Etna: Köszönöm szépen az sms-t, az érdeklődést, jól esett!

Csajok, Alexának du. és este egyre csak ment fel a hője, 38,6 majd 39 lett. Hűtőfürdő, Nurofen, kúp, minden bejátszott. Étvágya is alig van. Viszont szerencsére jó sokat iszik, vizet. Felhívtam az ügyeletet, mert a dokinéninket nem értem el és 7 körül bevittük Alexát. Nagyon csúnya piros a torka, vérbő garat és visszafelé csorog neki a váladék. Kapott antibiotikumot.
Most alszik, de egyszer már felsírt. Drága szívem, remélem, hamar meggyógyul!
Olyan aranyos volt, majd hozok róla képet, egy vizes ruhazsepit tettem a homlokára, hogy hűtse és jobb híján a köntösének a kötőjével rögzítettem, elég érdekesen nézett ki.
:D :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Drágáim!

Bocsánat, eltűntem... ezen nincs is mit szépíteni, magyarázni :oops: Most már ittvagyok, gyorsan pár sort írok, amig a Törpém engedi.
Délután viszem a 18 hós oltásra, most már betege vagyok az egésznek, megint tőlünk lesz hangos a rendelő. :( Egyszerűen nem tudom mi lehetne csinálni vele, hogy ne sírjon - már a védőnőknél kezdi, pedig ott igazán nincs mitől félni. Most viszünk egy állatkát magunkkal, itthon már ezerszer eljátszottuk a doktorbácsit, mindig nevet rajta. Ott meg....áááá.. utálom az ilyet és olyan ciki is.
Képzeljétek kinyitja simán a bejárati ajtót, úgyhogy nagyon kell vigyáznom, hogy mindig zárva legyen, különben simán meglép. :roll:

Daniella!
Nagyon sajnálom Alexát, remélem minél előbb meggyógyul. Amúgy pár napja írtad, hogy a fogaira gyanakszol. NEkünk egyszer mondta a dokibácsink, hogy fozgástól nincs láz, főleg nem ekkora. Hasmenés tényleg lehet, mert a szájában jobban turkál, több bacit be tud vinni, de láz soha. Etna pont így volt Botival, torokgyulladás. Nem is gondoltam, hogy ilyen kis korban is be tud gyulladni nekik, hiszen ott vannak a mandulák. Mielőbb gyógyulást Nektek! Jajj még tesómékat akartam írni: nem tudnak még lány nevet, több is tetszik, még nem választottak. A fiú nevük: Dominik. De úgyis lány lesz - állítólag :D

Petrám!
Remélem Ti is gyógyultok, tiszta gázos, hogy most meg a farsangról marad le szegény Kornélka. Pedig mennyire boldog a zebrás jelmezzel, gondolom a farsangot is várta. De most az a lényeg, hogy meggyógyuljon.
Mikor lesz már március eleje??? Tökre várom, hogy kiderüljön együtt nyaralunk-e (vagy inkább telelünk?), ráadásul egy szálláson! :) Tiszta jó lenne! Puszi

Etnám!
Most sem tudok még semmi okosat írni a sztoritokra, Vasinak adok igazat: kutyából nem lesz szalonna. Volt egy barátnőm, akit megütött a barátja... akkor még csak barátja, mert később a férje lett. Ígérte többet nem fordul elő, mégis megtörtént még egyszer, még kétszer....stb... szóval nem tudott változni. Remélem Norbi tényleg többre értékeli a házasságotokat, Botit és mindent, és nagyon-nagyon erőteljesen pozitív irányba fog változni! Sok-sok erőt Nektek, majd írd a fejleményeket! Aztán ha skype-on vagy, csörgess meg! Ha nem veszem észre a csörgést, akkor vagy alszik Tamás, vagy városban vagyunk. Pusszantás! És köszi a tegnapi sms-t, drága vagy nagyon!

tina!
csodás a kisfiad, állandóan mosolyog, ahogy a képeken látom. tényleg zsivány lesz, de nem baj, ez a jó. A GYED-es ügyben van valami fejlemény? Puszi

Ja egyébként csajok elküldtek egy volt munkatársamat a volt melóhelyemről - aki most akar kisbabát és azt hittem majd az ő helyére visszamehetek.... szóval ennek az esélynek lőttek. Válság, neki nincs családja...stb.. jó duma. Na mindegy, még van fél évem itthon, ráérek akkor gondolkodni.

NIKI!
Nagyon el vagy tűnve Te is! Amival mi újság? Megy már egyedül? HOzhatnál új képeket nekünk! NÉha mesélhetnél is magatokról, kíváncsiak vagyunk nagyon! PUszi Nektek!

Vasi!
Ez a történet tényleg nagyon szomorú. Mennyi idős terhes volt? Ennél durvább állítólag nincs, mikor valami rendellenesség miatt kell megszülni egy babát.

Arte!
Tuti a kosárban ülős kép :) Szépen halad a házatok, hamarosan készen lesztek ti is!

Kiru drágám!
Mi újság? Ákosom gyógyulgat? Jó húzós napjaitok vannak most Nektek is. Remélem hamar túl lesztek rajta! Puszillak Benneteket és jobbulást!

Lépek csajok, mert Tamás már megint álmos. Felvette megint azt a szokást, hogy reggel fél hétkor kel (de legalább éjjel egyszer sem) és fél 9-9 felé már alszik egyet újra. voltunk a zenebölcsiben is, tetszett nagyon, Ringató foglalkozások vannak. Ismeri valamelyitek? Nagyon jó, google-ban lehet találni róla riportot, érdemes elvinni a gyereket ilyen helyre, Tamás azóta azt emlegeti, amiket ott tanultunk. Szombaton megyünk újra. PUszi Nektek és próbálok jönni gyakrabban ígérem!

Rózsa!
Milyen jó hírt írt Petra pár napja?? Igazán megoszthatnád velünk!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Tina, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Nem baj az ha zsivány a kiscsávó. Egészséges legyen, a többit majd ügyesen fogod kezelni később.
Luca, te kis elveszett. :wink: Jó hogy jöttél. Örülök hogy jól vagytok. Az ajtó nyitás nem semmi, tényleg nagyon kell rá vigyázni ne hogy lelépjen. Az oltást nem irigylem mert nálunk nem volt akkora nagy gáz, mégis nehéz volt hiszen tudtam hogy mégiscsak fájdalmat okoz nekik.
Daniella, borzasztóan sajnálom hogy torokgyulladásotok van. Mihamarabbi gyógyulást kívánok nektek. Az antibiotikum hamar rendbe hozza, meglátod. Gyógyító pusszancsot küldök Alexának.
Petra, hogy van Kornélka? Remélem jobban van már. Tényleg lemarad a farsangról? Flóra nem kapta el tőle. Gyógyító pusszancsot küldök neki is. Írj majd mi van vele.
Többieket is puszilok, ölelek. Vigyázzatok a csemetéitekre és akinek még nincs húzzon bele. :wink: Akik eltűntek jöjjenek és írjanak pár sort magukról mert megérdemeljük.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, ha jól emlékszem te kérdezted hogy volt-e magas a prolaktinom. De ha nem ezt kérdezted akkor bocsika. Egyébként bárkinek jól jöhet ez az info. Most találtam. Ismét keresgélek mert előfordulhat hogy petedonort kell keresnem és akkor itt az ideje hogy keresgéljek mi a teendő ilyenkor. Akiknek még nem sikerült lehet hogy segít ez az info.

Babára vágyódik, de hiába?
A meddőség hátterében igen gyakran a menstruációs ciklus zavara, illetve sárgatest-elégtelenség áll. A meddő páciensek 62%-nál mindezt a túlságosan magas prolaktin hormon szint okozza. A barátcserje-kivonatát magas dózisban tartalmazó PreMens tabletta szabályozza a hormontermelést, normalizálja a menstruációs ciklust, ezáltal elősegíti a várva várt fogantatást.

Én szedtem és semmi rosszat nem tapasztaltam. Terhes nem lettem ugyan de nem csoda ha le vagyok kötve. Akinek nincs más baja annak segíthet.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi: elmondoma 13.48 történetét. tudni kell hozzá h az én szerencseszámom a 8, így pl az ébresztőt délelőttös héten se 5.10re állítom hanem 5.08ra. A lényeg h 8ra végződjön 8) AzUram 14.20 körül szokott hazaérni a munkahelyről és mivel tudom h ő nagyon gyorsan eszik (mire én megmelegítem a kajám, ő már végzett a sajátjával) megbeszéltük h mire megjön én megkajálok. Így 13.48kor felkeltem életet vertem magamba és pont 14.20ra végeztem és amíg Életem párja evett addig én felöltöztem munkás ruhába aztán mehettünk is ki a házhoz :D Szóval így jött ki a lépés.

Ma ő ébresztett mert reggel beengedtem a kőműveseket aztán 9 volt mire ágyba kerültem mert korcsolyapálya volt reggel minden. Aztán kimentünk megnézni mit alkottak ezek az emberek és megbeszéltüka holnapi napot, mert reggel én ki nem megyek, ugyanis időbe le kell feküdnöm aludni, mert holnap 5kor kezdődik az öcsém szalagavatója.... Onnan megyek majd dolgozni :shock: Ma meg még sütök sonkás sörkorcsolyát :) Úgy bírom az éjszakás 7en mindig zajlik az élet :D

Petra: nagyon sajnálom h kisfiad nem pompázhat abban a szép jelmezbe. Azért milyen rohadtak... Nálunk meg szokták engedni ha más nem h egy fél órára az ember bevigye a gyerekét...

Daniella: Alexa babának jobbulást! A költözést azUram születésnapjára tervezzük 03.08. (látod Vasi itt is itt a 8 :) )De majd meglátjuk. Ma megjöttek a radiátorok. A köművesek jövő 7 közepére talán végeznek a járólap lerakással, aztán fugáznak kb 14. re végeznek. Utána héten folytatjuk a glettelést h 7végén lehessen festeni ha minden jól megy. Aztán fel lehet rakni a radiátorokat, kapcsolókat, lámpákat (talán más nincs is), aztán amint lehet megyünk :D

Mindenkinek Pusza!

Kép
Kép
arte

Arte, akkor 888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888......................... a ház mihamarabbi befejezéséhez és 888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888........................... a babásodáshoz. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!

Akik emlékeztek még csgabora - akivel egy időre voltam kiírva, Réka anyukája): most jött az sms, hogy ma este 19:55-kor megszületett kislánya Blanka, 3315 gr és 51 cm. Olyan gyorsan jött, még fel sem fogta :) Majd jelentkezik a részletekkel.

Totál kivagyok már, Tamás még mindig nem alszik gőzöm nincs mi van vele, egyszer a mi ágyunkra, utána át a kiságyba, aztán vissza.... esze ágában nincs aludni. Nem tudom mit kapott ebben a szuriban. Egyébként már haladunk, a védőnőnél nem sírt, bár nem sok kellett hozzá. Doktorbácsi ajtaját mutogatta: oda bemegyünk-mondta. Bementünk, meglátta az orvost... na onnantól ordítás volt míg ki nem jöttünk. Elég volt csak ránézni az orvosra. úgy sírt, én nem tudom mit hallott mikor meghallgatta a hátát, mellkasát, szerintem semmit. Na mindegy, túl vagyunk ezen is, legközelebb hat évesen lesz szuri :) Addig megbátorodik talán. Megyek, próbálom altatni, bár nem sok reményt fűzök hozzá.. JÓ éjt Nektek! Puszi

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Gyors bekukk, mert hulla vok.Sajnos nem is tok mindent visszaolvasni.
A betegeknek mihamarabbi jobbulást kívánok.

Kiru!
nekünk a gyakori orrszívás és az Otrivin 1x használatos orrcsepp ami bevált, és a köhögésre az acc100, naponta 3x egy negyed zacsival.Nem használt a másik köptető sem, a lándzsás utifű sem, és én azt olvastam, h gondot okozhat, allergiát vagy mint, sajnos nem emlékszem már rá, de utána abba is hagytuk, inkább használtuk amit a doki mondott.Szerencsére éjszaka nem köhögött inkább folyt az orra, azért ébredt fel gyakran.Rengetegszer szívtam neki, már teljesen megszokta, úgy hagyta mintha teljesen normális dolog lenne.A sterimart akkor sem tudtam besprayzni a orrába ,ha a lábam közé vettem, és lefogtam szegényt, uh maradtunk az otrivin 1x használatos orrcseppnél, ugyan az van benne, mint a sterimárba, csak talán kellemesebb és egyszerűbb, és nem kell attól félni, h a szemébe megy, mint a spray ha izeg mozog.De az anyatejes csepegtetés is meg kell h hozza a hatást.Bár én sosem próbáltam, csak olvastam róla.

Daniella, Kiru jobbulást a kicsiknek.

Timi!
Én is annyira örülök, h tudtunk talizni, sajna nem fog összejönni a héten több, délelőtt alszik a kicsi, én pakolok, délután jön haza apa, és megyünk a házhoz estig.De a 24-e az biztos, megígérem, de remélem előbb is tudunk talizni azért.
Nagyon nagyon ügyes Vilcsi, és sokat nőtt, és hízott, jó nagy pocakja van.Kis örökmozgó, háát a nappaljaid nem lettek könnyebbek, de legalább éjjel próbálj pihenni, hiszen, már szunyókál.Mírácskára én is ránézek egyszer kétszer éjjel, de sztem amint visszafekszem, már el is szunyókálok.

Vasi!
Sajnálom, h a kolléganőddel ez a szörnyűség történt.Én nagyon nehezen tudnék belenyugodni, főleg h az orvosok tudták, h milyen kockázatos a terhessége a miómák miatt.Én úgy gondolom itt az orvosok is hibáztak, és nagyon is tehetnek arról, h így alakult.De gondolom ez nem vigasztalja őket.

Etnám!
Sajnos nem tok tanácsot adni, az én párom megváltozott, nekünk jót tett 3 hónap külön élés, de akkor még nem volt a kicsi, és mi nem voltunk házasok,de lehet h ez lenne nálatok is a megoldás.
Unokatesómék egy év házasság után váltak el, akkor már megvolt a kisfiúk, majd egy év különélés után rájöttek, h mégis szeretik egymást, kibékültek, azóta is együtt élnek, és született még egy kisfiúk.Én nem azt mondom, h ez a normális, de ha ez kell, h a párod észhez térjen.Ha látja, h nem teszel semmi, nem lépsz, nem fog komolyan venni, gondolja magában, hogy úgy is csak mondogatod, de nem fogod elhagyni.Tudja, h ha semmit nem változik, akkor is vele maradsz,. .Különben lenne hová mennetek, miből megélnetek Botival?Vagy nincsen jó megoldás ez ügyben?Kívánom, h mihamarabb legyen változás, mert ezt így nem sokáig lehet elviselni .Te is és a kicsi is nagyon megsínylitek.Sok sok erőt adó puszit küldök nektek.

Arte!
Nem tudom, hol állsz csap keresésben.Nekünk grohe és teka csapjaink vannak, én ilyen téren inkább megveszem a márkásat , nem szeretnék havonta csapot cseréltetni járni a baumaxba vagy a praktikerbe egy olcsóbb, névtelen csap miatt.Meg elég idegesítő tud lenni, mikor orrán száján folyik stb.Anyumék így jártak, havonta viszik cseréltetni, pedig az is 10 körül volt, csak egy márkátlan vacak.
Hogy álltok a házikóval?

Mi a hétvégén költözünk, sajnos a párom öccse valszeg dolgozik vasárnap, és nem tud jönni az autóval pakolni, de megpróbáljuk szombaton elintézni a dolgokat.
Szinte minden szekrény üres, a ruháink is kint vannak már, az edények is, csak egy két dolog maradt amiket használok.Meg gyakrabban mosogatok.Hétfőn jönek a netet bekötni, uh az is hamar meglesz, már csak a gépnek kell helyet találni valahol.Remélem hétfőn már az új lakásban ébredünk.
Rengeteg melóm lenne kint, de ha ott van a csajszi em lehet tőle csinálni semmit.Meglátta tegnap a fekete tapétát és elbőgte magát, mondjuk van ezzel így más is:)sajnos nincs kint sem járóka sem kiságy így nem nagyon van el, meg mindig figyelni kell rá, mit fog meg hová megy mert még eléggé szanaszét vannak a dolgok.Ma is voltunk kint de megint sírásba torkollott a dolog, biztos megijed a sok doboztól vagy nem tom. Uh vagy akkor csinálom meg a dolgaimat, ha már kint lakunk vagy jönnek ére anyósomék.Elkészült a szobájába a függöny, de hosszú lett, én nem tom mit számolt a boltba a csaj, h még jó két cm-el feljebb kell varrni, de egy vagyont fizettünk érte, uh vissza viszem csinálja meg normálisan, de úgy döntöttem a többit nem varratom meg velük, mert brutál árat kell fizetni a varratásért, inkább megcsináltatom tesóm barátnőjével, ő olcsóbban csinálja, meg talán jobban oda is figyel.Még a függöny anyagok sem jöttek meg:(
uh egy darabig függöny nélkül leszünk, de ez van.
Úgy néz ki brutál magas lesz a gáz szlánk, a gatyánk is rámegy pedig nem is lakunk még kint, spórolni kell:(
Megyek csajszik, hosszúra sikeredtem, és holnap megint egy ehéz napnak nézek elébe.Ahogy tudok jelentkezem.

puszi mindenkinek.

pár kép rólunk!:)

Kép Kép Kép [img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Ezt most találtam, szerintem tök jó :)

*****************************,d888888888b,**************************************
***************************d8888888888888b***********************_,ad8ba,_******
**************************d88888888888888*********************,d888888888b,***
**************************I8888888888888888_________**********,8888888888888b**
****************__________`Y88888888888888P"""""""""""baaa,__*,888888888888888,*
************,adP"""""""""""9888888888P""^*****************^""Y8888888888888888I*
*********,a8"^***********,d888P"888P^***************************^"Y8888888888P'*
******,a8^************,d8888'*************************************^Y8888888P'***
******a88'***********,d8888P'****************************************I88P"^*****
****,d88'***********d88888P´******************************************"b,*******
***,d88'***********d888888'********************************************`b,******
**,d88'***********d888888I**********************************************`b,*****
**d88I***********,8888888'************___********************************`b,****
*,888'***********d8888888**********,d88888b,**************____************`b,***
*d888***********,8888888I*********d88888888b,***********,d8888b,************b***
,8888***********I8888888I********d8888888888I**********,88888888b***********8,**
I8888***********88888888b*******d88888888888'**********8888888888b**********8I**
d8886***********888888888*******Y888888888P'**********Y8888888888,********,8b**
88888b**********I88888888b******`Y8888888^************`Y888888888I********d88,*
Y88888b*********`888888888b,******`""""^****************`Y8888888P'********d888I*
`888888b*********88888888888b,**************************`Y8888P^********d88888*
*Y888888b*******,8888888888888ba,_**********_______********`""^********,d888888*
*I8888888b,****,888888888888888888ba,_*****d88888888b***************,ad8888888I*
*`888888888b,**I8888888888888888888888b,****^"Y888P"^******____.,ad88888888888I*
**88888888888b,`888888888888888888888888b,*****""******ad888888888888888888888'*
**8888888888888698888888888888888888888888b_,ad88ba,_,d88888888888888888888888**
**88888888888888888888888888888888888888888b,`"""^d8888888888888888888888888I**
**8888888888888888888888888888888888888888888baaad888888888888888888888888888'**
**Y8888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888P***
**I888888888888888888888888888888888888888888888P^**^Y8888888888888888888888'***
**`Y88888888888888888P88888888888888888888888888'*****^88888888888888888888I****
***`Y8888888888888888*`8888888888888888888888888*******8888888888888888888P'****
****`Y888888888888888**`888888888888888888888888,*****,888888888888888888P'*****
*****`Y88888888888888b**`88888888888888888888888I*****I888888888888888888'******
*******"Y8888888888888b**`8888888888888888888888I*****I88888888888888888'*******
*********"Y88888888888P***`888888888888888888888b*****d8888888888888888'********
************^""""""""^*****`Y88888888888888888888,****888888888888888P'*********
*****************************"8888888888888888888b,***Y888888888888P^***********
*****************************`Y888888888888888888b***`Y8888888P"^***************
*******************************"Y8888888888888888P*****`""""^*******************
********************************`"YY88888888888P'*******************************
-------------------------------------------------------------------------

kiru84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?