Sziasztok!
Gyors bekukk, mert hulla vok.Sajnos nem is tok mindent visszaolvasni.
A betegeknek mihamarabbi jobbulást kívánok.
Kiru!
nekünk a gyakori orrszívás és az Otrivin 1x használatos orrcsepp ami bevált, és a köhögésre az acc100, naponta 3x egy negyed zacsival.Nem használt a másik köptető sem, a lándzsás utifű sem, és én azt olvastam, h gondot okozhat, allergiát vagy mint, sajnos nem emlékszem már rá, de utána abba is hagytuk, inkább használtuk amit a doki mondott.Szerencsére éjszaka nem köhögött inkább folyt az orra, azért ébredt fel gyakran.Rengetegszer szívtam neki, már teljesen megszokta, úgy hagyta mintha teljesen normális dolog lenne.A sterimart akkor sem tudtam besprayzni a orrába ,ha a lábam közé vettem, és lefogtam szegényt, uh maradtunk az otrivin 1x használatos orrcseppnél, ugyan az van benne, mint a sterimárba, csak talán kellemesebb és egyszerűbb, és nem kell attól félni, h a szemébe megy, mint a spray ha izeg mozog.De az anyatejes csepegtetés is meg kell h hozza a hatást.Bár én sosem próbáltam, csak olvastam róla.
Daniella, Kiru jobbulást a kicsiknek.
Timi!
Én is annyira örülök, h tudtunk talizni, sajna nem fog összejönni a héten több, délelőtt alszik a kicsi, én pakolok, délután jön haza apa, és megyünk a házhoz estig.De a 24-e az biztos, megígérem, de remélem előbb is tudunk talizni azért.
Nagyon nagyon ügyes Vilcsi, és sokat nőtt, és hízott, jó nagy pocakja van.Kis örökmozgó, háát a nappaljaid nem lettek könnyebbek, de legalább éjjel próbálj pihenni, hiszen, már szunyókál.Mírácskára én is ránézek egyszer kétszer éjjel, de sztem amint visszafekszem, már el is szunyókálok.
Vasi!
Sajnálom, h a kolléganőddel ez a szörnyűség történt.Én nagyon nehezen tudnék belenyugodni, főleg h az orvosok tudták, h milyen kockázatos a terhessége a miómák miatt.Én úgy gondolom itt az orvosok is hibáztak, és nagyon is tehetnek arról, h így alakult.De gondolom ez nem vigasztalja őket.
Etnám!
Sajnos nem tok tanácsot adni, az én párom megváltozott, nekünk jót tett 3 hónap külön élés, de akkor még nem volt a kicsi, és mi nem voltunk házasok,de lehet h ez lenne nálatok is a megoldás.
Unokatesómék egy év házasság után váltak el, akkor már megvolt a kisfiúk, majd egy év különélés után rájöttek, h mégis szeretik egymást, kibékültek, azóta is együtt élnek, és született még egy kisfiúk.Én nem azt mondom, h ez a normális, de ha ez kell, h a párod észhez térjen.Ha látja, h nem teszel semmi, nem lépsz, nem fog komolyan venni, gondolja magában, hogy úgy is csak mondogatod, de nem fogod elhagyni.Tudja, h ha semmit nem változik, akkor is vele maradsz,. .Különben lenne hová mennetek, miből megélnetek Botival?Vagy nincsen jó megoldás ez ügyben?Kívánom, h mihamarabb legyen változás, mert ezt így nem sokáig lehet elviselni .Te is és a kicsi is nagyon megsínylitek.Sok sok erőt adó puszit küldök nektek.
Arte!
Nem tudom, hol állsz csap keresésben.Nekünk grohe és teka csapjaink vannak, én ilyen téren inkább megveszem a márkásat , nem szeretnék havonta csapot cseréltetni járni a baumaxba vagy a praktikerbe egy olcsóbb, névtelen csap miatt.Meg elég idegesítő tud lenni, mikor orrán száján folyik stb.Anyumék így jártak, havonta viszik cseréltetni, pedig az is 10 körül volt, csak egy márkátlan vacak.
Hogy álltok a házikóval?
Mi a hétvégén költözünk, sajnos a párom öccse valszeg dolgozik vasárnap, és nem tud jönni az autóval pakolni, de megpróbáljuk szombaton elintézni a dolgokat.
Szinte minden szekrény üres, a ruháink is kint vannak már, az edények is, csak egy két dolog maradt amiket használok.Meg gyakrabban mosogatok.Hétfőn jönek a netet bekötni, uh az is hamar meglesz, már csak a gépnek kell helyet találni valahol.Remélem hétfőn már az új lakásban ébredünk.
Rengeteg melóm lenne kint, de ha ott van a csajszi em lehet tőle csinálni semmit.Meglátta tegnap a fekete tapétát és elbőgte magát, mondjuk van ezzel így más is:)sajnos nincs kint sem járóka sem kiságy így nem nagyon van el, meg mindig figyelni kell rá, mit fog meg hová megy mert még eléggé szanaszét vannak a dolgok.Ma is voltunk kint de megint sírásba torkollott a dolog, biztos megijed a sok doboztól vagy nem tom. Uh vagy akkor csinálom meg a dolgaimat, ha már kint lakunk vagy jönnek ére anyósomék.Elkészült a szobájába a függöny, de hosszú lett, én nem tom mit számolt a boltba a csaj, h még jó két cm-el feljebb kell varrni, de egy vagyont fizettünk érte, uh vissza viszem csinálja meg normálisan, de úgy döntöttem a többit nem varratom meg velük, mert brutál árat kell fizetni a varratásért, inkább megcsináltatom tesóm barátnőjével, ő olcsóbban csinálja, meg talán jobban oda is figyel.Még a függöny anyagok sem jöttek meg:(
uh egy darabig függöny nélkül leszünk, de ez van.
Úgy néz ki brutál magas lesz a gáz szlánk, a gatyánk is rámegy pedig nem is lakunk még kint, spórolni kell:(
Megyek csajszik, hosszúra sikeredtem, és holnap megint egy ehéz napnak nézek elébe.Ahogy tudok jelentkezem.
puszi mindenkinek.
pár kép rólunk!:)
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments