Új privát üzeneted érkezett!

JA: ma visszuk delutan oltasra Patrikot, kerlek szoritsatok! :shock: :roll:

sünciboglya

Jaaaaaaaaaaj tényleg gyönyörűűű napsütés van! :D
Most jöttünk be, egy órácskát kint voltunk!
Építettem a hókunyhót, de már olyan magasan van a sor, hogy nem tudok tovább haladni Apa nélkül, mert nem érem fel! :shock:
Illetve szerintem olvad a hó, mert már egyre nehezebben áll össze a tégla, nehéz tömöríteni és kiborítani! :?

Ellapátoltam a havat a teraszról, olyan szép minden, friss a levegő, teljesen feltöltődtem! :lol:

Mia! Nanááááá, hogy csinálunk egy ilyen bográcsozást együtt! :wink: Majd május vége felé, hogy már Dolli és Judy is el tudjon jönni Rékával, Balankával! :lol:

zsAndika! nanááááááááááááááá hogy jöhetsz fánkkal, ezért írtam oda a neved mellé! :wink: :lol:
A kakaó kuglóffal is jól hangzik! Apa szombaton csinált egy rizskók-ot, finom sárgabaracklevkárral! Maradt egy csomó de az csak frissen melegen jó!
Vasárnap bolognait csináltam, abból van mára ebédünk!Lassan melegítem is! :wink:

Mi lehet Brigivel, hányra ér haza????Izgulok Érte nagyon!!!! :?
Vendég

Orsi! Süssek egy kuglófot? Az tényleg 10 perc alatt megvan, Gézu meg szeret kuktálkodni, úgyhogy a "nagyja munkát" (keverés) kiveszi a kezemből. :)
Brigink 11-re ment vonattal, úgyhogy még bizti nem ért haza.
Megyek alukálni én is kicsit.

Kép
Kép
tekiroll

Dolli! IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!! Kuglóf jó ötlet! :D
De tényleg ne terheld magad túl!!!!

Lányok! Bogika elaludt ebéd előtt, a nagyokkal tudtam beszélgetni!
Teljesen magam alatt vagyok! Sokkal súlyosabb a helyzet mint gondoltam! :shock: :shock: :shock:

Fruzsika azt mondta, hogy belül olyan ideges mikor a Nagyi vigyáz rá és amikor elmegy fehér lesz és elszáll a rosszaság! :shock:
Szerintetek ez mit jelent?????
Mutatta a melkasát, hogy ott fáj!
Azt hittem ez Buburól lepereg, de most jöttem rá, hogy nem! Azt mondta, hogy neki a legrosszabb, mert Ő a legnagyobb!
Tudjátok mit mondott Fruzsika, hogy ha jön a Nagyi azonnak megmondom neki, hogy , mi is babák vagyunk és anya velünk is szokott babázni! :cry: :cry: :cry:

Annyira haragszom magamra, hogy nem figyeltem ezekre a jelekre!
Mikor a nagyi vigyáz Fruzsira, teljesen kikel magából szegénykém! :cry: :cry: :cry: :cry:

Most itt bőgök és nem tudom mit kéne tennem! A Bogira haragszanak, még a végén ő issza meg a levét! :shock:
Vendég

Szasztok!

Nemrég értem haza az Avonból... papusék alkatrészért mentek a pözsihez... banyek 123ezer lenne újonnak :shock: most épp a bontóban vannak ahol ha minden igaz 18ezerért meg tudják venni. Durva nagyon...

Orsi, szuper lett a Ti kunyhótok is!!! Gyerekzár.... :lol: :lol: :lol:

Andi, de jó kis program lehetett!!! Egyszerén is kipróbálnám, hogy a melegvízben punnyadva nézni a hóesést!!! Tök jó lehetett!!!

Mia, a betemetett autót a közvetlen szomszédjuk volt olyan rendes és kiszabadította a hó fogságából és átdobálták a havat annak a szomszédnak aki ezt tette... :wink:
Patriknak megy a drukk! :wink:
Rúzs: tudom ajánlani :wink: az Avon új rúzsát!!! Gyönyörű szép színek vannak! Vigyek pénteken mintát? :wink:
Kép

Brigi, mi újság?????

Dolli, pont ugyanez a bajom Buboval!!!! Nem akar semmit felvenni, meséltem neki a farsangról, hogy mi is az, meg mit hogy... de nem, aztán azt mondta a szép fehér ingét amit varrtam felveszi... legalább nem fog csövesként kinézni... :wink: :lol:

TÁBLI, MINNYÁ' MEGY!!!!!!!!

Látom a 2000 es év sokaknak elhozta a nagy ŐŐŐŐŐŐ-t :wink: nekem is :lol: :lol:
sylph

Orsi, most olvasom.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem mondod??? Ez annyira szomorú, nem is tudom mit mondjak...
Egy darabig lehet szüneteltetni kéne a "nagymamázást", hogy egy kicsit megnyugodjanak, és külön beszélni a mamával... nem?!
:cry: :cry: :cry:
sylph

Dolli, küldtem mélt!!!! A táblival!

Lányok, nemsokára megy mindenkinek, a farsangos tábli, nézzétek az emiljeiteket, hogy minél előbb tovább tudjátok küldeni! :wink: Most Dollinak küldtem, Ő Krisztinek fogja és megy mindenkinek a feliratkozás sorrendjében!!!!
sylph

Csajok, ment a frissített tábli is!
sylph

Lili alvás saját szobában: Aludt ő már külön, illetve 2 hete egyesül alszik. Elaltatom utána kijövök. A kanapén préselődtünk 2n apával, a nagy francia ágy meg ott röhögött bent. Ezért mondtam apinak, hogy hozzuk ki. Most, hogy átrendeztük, olyan érdekesnek találja, hogy nem akar elaludni, hanem nézelődik, kapirgálja az új dolgokat amit elér…. Nehéz lesz ez a pár nap!

Dolli: Lininek sajnos nincs saját szobája! De nagyon rosszul aludt. 1től 4ig semmit!!!! De nem Lili miatt. Apa olyan hangosan horkolt, hogy mindig ahogy elaludt szegény pókom felriadt a nagy horkantásokra!

Csajok van valami bevált módszer horkolás ellen???? MÁR NEM BÍROM!!!

Szilvi: anyagboltba nem volt azóta időm menni, de kedden tuti megyek, mert szeretném használni a széket! Annyi dolgom volt mostanában, h nem is értem! Hétfőn meg amikor voltam, akkor meg pont zárva volt. Aztán múltkor valaki írta, h ha mész anyagboltba vegyél neki is anyagot. Na ha ez nekem is eszembe jut, lehet már rég lenne székem!!!!! Csak én nem mertem ilyet kérni!

Banyek nem tudok visszaolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annyit írtatok, igyekszem pótolni

Farsangi buli: multkor kérdeztem, hogy hánykor lesz és be kell e öltözni, de nem válaszolt senki! :cry: :cry: :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Lili alszik és alszik és alszik :shock:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: farsangi buli: most pénteken 9-től Orsinál. Felnőtteknek SZIGORÚAN KÖTELEZŐ valamilyen farsangi cucc + valami süti vagy üditő. :lol: Bocsi, hogy ne mírtuk meg. :oops:

Orsi: Basszus!!! Nagyi szerintem fel sem fogja, hogy milyen "terrorban" tartja a gyerekeket. :evil: Mindenképp mondjátok el neki amit most mondtak így hátha megérti. Szegény Bogi ő meg nem is tehet semmiről... :?

Brigi: ugye minden ok? Annnnnnyyyirrrra szorítok reggel óta!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi!
1. Magad nehogy hibáztasd!!!!!
2. Beszélj Bubukával és Fruzsikával, hogy nehogy Bogit hibáztassák emiatt, hisz ő csak elfogadja, amit kap!
3. Beszéljétek meg apával a stratégiát, hogyan tovább, de...
4. Mindenképp leülni a nagyival beszélni erről 3-an), és megértetni vele, mit okoz ezzel a nagyobb gyerkőcökben (addig le nem szállni róla, amíg meg nem érti)!
5. Ha besértődik a nagyi, nem magadra venni, hadd főjön ő a saját levében! De ragaszkodj ahhoz, hogy ez így nem mehet tovább!
Egyébként az miért jó a nagyinak, hogy a nagyobb unokák nem szeretnek majd hozzá járni? Higgye el, hogy neki is szüksége van mindhármójuk szeretetére, és ha most nem lép, lehet, hogy örökre elszúrja!

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Köszi, továbbküldtem. :)
[quote]
írta:
Dolli: Lininek sajnos nincs saját szobája! De nagyon rosszul aludt. 1től 4ig semmit!!!! De nem Lili miatt. Apa olyan hangosan horkolt, hogy mindig ahogy elaludt szegény pókom felriadt a nagy horkantásokra!

Lini! Fú, ezt mire felfogtam! :lol:
Állandó a horkolás? Mert akkor nem egyszerű. :( Nálunk csak ritkán, ha olyankor nem tudok aludni, akkor kijövök a nappaliba aludni, ilyen szempontból könnyebb dolgom van. Hátha a többiek tudnak valami értelmes ötlettel szolgálni.

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Visszaolvastam (több részletben), de már a felére nem emlékszem így bocsi, ha vki kimarad :(

Mimi! Ment a kajás tábla! Ez a legfontosabb :lol:

Mia! Én is csak ásványvizet iszom, de azt rengeteget :lol:
Szánkón már én is gondolkoztam, hogy azzal legalább ki lehetne jutni az utcából! Nálunk is csak a mi utcánk a gáz, onnan már járható minden :D
Vásárolni mikor menjünk? :D Mondjuk én hülyeségeket nem szeretek vanni, de most már magamnak kell pár gönc, mert már lassna egy éve, hogy csak kismamaruhákat veszek magamnak :D És a régi ruhatáramból egy farmer és egy szoknya jön rám, úgyhogy szeretnék pár göncöt, hogy tudjak öltözködni kicsit változatosabban :D:D:D

Andi, jó lehetett a fürdőzős hétvégétek! Egyszer én is voltam már melegvizű fűrdőben hóesésben, isteni volt!

Igluk szuperek!!!

Orsi, én biztos lemaradtam valamiről, de nem értem pontosan mi a baj a nagyival? Az hogy vigyáz Bogira? És erre féltékenyek a nagyok, vagy Bogival kivételezik? Bocsi :(

Rita, üdv köztünk (atya világ, jól emlékszem a nevedre??? :shock: :shock: :shock: ) Lökött tyúkok táborát növelem én is :D:D:D

Brigi? Várjuk hogy jelentkezz a hírekkel!

Hajni, persze viszünk titeket is, csak nem tudom hogy hogy tudunk indulni, mert vagy nagyon korán (azaz 8 körül) vagy későn, 10 körül indulunk. Csak az a baj, hogy nem tudom előre kiszámítani, mert Marci változóan ébred 8-9 körül, és akkor szokott enni is. Na, még ezen agyalok, de megoldjuk majd!!! :D

Szilvi, a kalászi helyzet kísértetiesen hasonlít az ittenire :D A mi utcánk is így néz ki! Bár meglepődtem tegnap az ikerszomszédokon, mert kijöttek lapátolni! Remélem pözsó jó lesz!

Na, ma aztán több mint 3 órán keresztül még pucoltam a kertet. Lapáttal felvertem a ráfagyott havat a garázs elől (persze a szomszédé elől is), lepucoltam a corsát is! Utána meg még a kertben is csináltam csapásokat Lili kutyusnak, hogy tudjon randalírozni! :D:D:D Még vittem ki szalonnabőrt is a madaraknak!

Na, most ennyire futotta!

Mangora

Kép
mangora

Kriszta!
Vissza küldtem a mailt neked,hogy írd be helyettem...
kb 6hónapja készülök telepíteni az officet :oops:

Orsi!
Ez nagyon gáz :cry:
Mindenképp beszélj a pároddal előbb,és utána üljetek le anyóssal beszélni.Ez nem mehet így tovább,egymás ellen hergeli a gyerekeket.És az a szerencsétlen Bogika meg nem is tehet róla.

Ja szegény Fruzsika...fehér..fehér...
szerintem megkönnyebbül,fel lélegzik..Tudod van mikor a gyerek azért rossz,hogy felhívja magára a figyelmet.Inkább elviseli a bántást a szídást csúfolást,csak vele is foglalkozzon a Mama..
Kedves Nagyi!!Remélem olvassa ezeket a sorokat!

mimi12

ORsi, még annyi, hogy nekünk is kb ekkora kertünk van, hozzánk is lehet jönni majd bográcsozni :D:D:D Jó kis bulik lehettek/lesznek ezek is:D:D:D
Szuper, hogy vannak terveid!!!

10 éves évfordulók, wow!!! Hát mi attól még messze vagyunk! Nekem csak a házasságom tartott 10 évig :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Tényleg Brigi!!Remélem minden ok!

mimi12

Szasztok!

Brigiiiiii, merre vagy? Mi újság?

Lini, oldalbarúgdosás nem használ a horkolás ellen? Nem próbáltad?! :wink: Nálunk akkor van horkolás ha nagyon fáradt azuram :wink: elkezdem simivel, aztán bökdöséssel, ha nem használnak jön a rúgdosás/odébb taszajtás.... :lol:
Anyag: szólhatsz nyugodtan, csak mondd meg milyen kell, megnézem, és ha van akkor vagy megveszem, vagy elméz megnézed, hogy tényleg jó-e... csak sajna mostanában nem megyek, de ha igen szólok!!!!!!!

Kriszti, nekünk is van "járóka" vágva a hóban a kutyiknak! :lol:

Lányok, kinél jár a farsangi tábli? Lini Te is jössz?! Akkor akinél van a táblázat kérlek írja be Liniéket!!!!!! Köszke!!!!!
sylph

Halihó!

Na Brigi? Mizujs? Gyere, mesélj!

Kriszti! Akkor ez Neked is második házasság? :roll: Bocs, ha félreértem... :oops:
Akkor a mai edzésed megvolt ilyen kerti munkával. :)

Szilvi! Rugdosást én még nem próbáltam, lehet, hogy néha be kéne vetni? :) De az a baj, hogy fél perc múlva újra horkol. :roll:

Após téma... Bocs :oops:
Szombat este beparázott párom családja, mert kint voltunk havazni és nem vettük a telefonokat, azt hitték, szülünk. Anyós mondta, hogy szóljunk BÁRMIKOR, jönnek! Ezen nagyon meglepődtünk, mert ez piamegvonást jelentene nekik. De gondoltuk, hátha előbújt a felelősségteljes nagypapa és bevállalja az unokákért.
Vasárnap felhoztuk a témát, hogy tudjuk, mire számítsunk, komolyan gondolták-e. Após kijelentette, hogy nehogy elvárjuk tőle, hogy nem iszik meg este hatkor egy pohár bort! És éjfélig alszik, akkor már el mer indulni... Meg ha szólunk, akkor odajön bkv-val a kórházhoz és hazaviszi hozzájuk Gézut!
Beállt a fejem rendesen, nagyon szarul esett ez az egész!
1. az ivás du három órától él nála, és nem egy pohár bort fogyaszt, éjfélre nem fog kiállni a fejéből, tehát nem csak hogy ne vezessen, de ne is vigyázzon ittas állapotban a fiamra
2. nem várom el, hogy ne igyon, és innentől kezdve nem is számítok rá
3. és nem Gézu fog minden napot máshol tölteni amíg én kórházban vagyok, sőt, hozzájuk sem fog költözni, hanem aki vigyáz rá, az jöjjön hozzánk.
Mert az is baja, hogy miért nem költöznek hozzájuk a fiúk (ő ezt nem érti, miért nem akarom, nem olyan nagy változás ez az egész Gézu életében, stb), amíg én bent fekszem Rékával.
Mára túltettem magam az egészen, csak a saját hülyeségem fáj, hogy én még mindig ilyen kis hüle naív pitsa vagyok, hogy hiszek emberekben. Le kéne szoknom róla!
Bocs, ennyi volt! :oops: :wink:

Mia! Hogy viselte a nagyfiú az oltást?

Judy! Bőrgyogyi? Bár gondolom kaptatok krémet, aztán az majd hat egyszer csak. Mondjuk nekünk nagyon jó krémünk van.

Edit! Volt valami a munkajogásznál? Tök sokat jársz a fejemben!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Jól emlékszem :oops: hogy itt volt téma a mosódió? Egy kis hasznos olvasnivaló:
http://www.mindmegette.hu/dio-de-nem-ev ... asra-46186

Dolli!
Nem csodálom, hogy kiakadtál!!!
Én sem bíznám rá a gyerekemet!!
Van még valaki aki szóba jöhet amíg kórházban vagytok? A legfontosabb, hogy olyan vigyázzon a fiadra akiben megbízol és nyugodtan ráhagyod, a fiaddal nem lesz semmi gond a gyerkők ilyenkor ösztönösen helyt állnak. Nekem több ismerősömnek, barátomnak a gyereke meglepő módon maximálisan jól bírta amíg anya a KisTesóval volt kórházba. Mindez történt olyan családokban, ahol az elsőszülött gyermek egy napot sem töltött el az anyukája nélkül. Szóval nyugi, Gézu jól fogja venni az akadályt!!!

Mia!
Jól emlékszem, hogy a Gyöngyössy Doktornőhöz jártok? Volt ma oltás, hogy bírta a KisPasi???

Kriszti!
Voltál a tárnoki kozmetikusnál??
Hogy tudod megoldani Marcit amíg téged kopasztanak? Én jövőhéten megyek, ha gondolod összehozhatjuk, hogy én addig felügyelem vagy sétálok Marcival amíg téged kínoznak!!

Orsi!
Én is lemaradtam nagyi alakításáról, bár mostanában sokat vagyok távol és be kell vallanom sokszor felületes a visszaolvasásom
:oops: :roll:

Megyek, mert már kerülgetnek az álommanók. ébredésmentes jó éjt mindenkinek!!!
Vendég

Gyors behuhogas lefekves elott:

Ma Patrik is nagyon jo fiucska volt!!!! Egesz nap jo kedvvel vigyorgott, este meg nem is kellett altatni, kiutotte sajat magat annyit jatszott - kozbe sikitott este 9-kor.... :D szegeny szomszedok. :D

Most jottem ra hogy en elkezdtem valaszolni a mai dolgokra, de A MASIK GEPEN VAN ELMENTVE MERT NEM ERTEM A VEGERE!!! Ezert volt nekem minden ismeros...

Lini: Parom azt mondja hogy csak a DVD-iro hianyzik hogy fel tudjatok telepiteni egy uj oprendszert, szivesen adunk egyet ha kell, a telepiteshez. Vagy megfuzom paromat hogy csinalja meg neked.

Horkolas: Tobb fele dologtol lehet... majd beszelunk rola Farsangkor, tudom hova kell mennie parodnak kivizsgaltatni, ha NEM szervi (tehat nem orrsoveny ferdules vagy orrpolip, stb). Ha pedig a felsoroltak egyike, akkor mutet.... nekem elegge durvan az orrsoveny ferdules verzio van, annyira hogy az egyik lukon meg egy vekony cso sem fer be, en nem csak horkolok, de SIPOLOK is! En is megyek majd mutetre, ha Patrik picit nagyobb lesz mert parom NEM TUD velem aludni. :( Annyira zavarja a hangom. :( BOrzalmas, felvette a horkolasomat, olyan mint egy reszeges kisiparose!!!
Jah van egy spray-m itthon, nekem vette parom, de az en bajomon nem segit.
Ha szeretned, elviszem neked a Farsangra, probaljatok ki hatha parodnak jo lesz....

FARSANG: en megvettem az uditoket (ma vasaroltunk mert apa holnap megy el)
A listat meg nem tudom megkaptam-e mert most csinalta meg apa a nagy gepemet, de eddig nem volt idom megnezni. :(

Orsi: Velemenyem ezzel a zurrel kapcsolatban pont ugyan az mint Doliie!!! (Ezt leirtam, de a masik gepen van az is.)

FOLYT. KOV!

sünciboglya

Kriszti:
Irtam privit, de szerintem nem ment at.

Irok itt, azt tuti megkapod. :D

Szoval vasarlas: Nekem kedd szerda csutortok barmelyik delutan (es este, sot ejjel is :mrgreen) jo!

Most szalma leszek 3 napig igy cincoghatok! SOT!!!! Apa kocsijat vihetem azon meg van noramlis gummancs!

Hivj hogy neked mikor jo! :)

sünciboglya

Mia pénteken hallgatlak, majd mint a massiást!! :lol: Sprét kipróbálnám ha lehet.
Sőt majd, lehet h az íróval is élnék, de az ráér, mert most már nincs kedvem többet foglalkozni a géppel! :twisted:

Hajni: holnap feltöltöm a képet.
Ja arra gondoltam, h néha kreatívkodhatnánk együtt. Ugyan is én nem vagyok jó benne, de szívesen tanulnék 1-2 dolgot. Te meg jó vagy benne, szóval taníts tesó :oops: :lol: :lol:

Szilvi: holnap megyek a bótba! :lol: REMÉLEM

Orsi: én is lemaradtam, hogy mi a probléma, DE azt tudom, hogy te NAGYON JÓ anya vagy! Magadat nem okolhatod, a nagymama hülyesége miatt!!

Holnap jövök pápá

Lini
Kép
kicsi lini

Na itt a vegso szo mara, utana huzok aludni!

Dolli: Aposek tenyleg szornyuek, illetve az ember olyan, amit megeszik, megiszik. Az alkohol tonkretesz minden rendes embert. :(
Oltas at lett teve pentek reggelre. :( Igy mi frissen oltva megyunk majd a Farsangra.... :( De nem hagyom ki semmi esetre sem! Csak max ha atomhaboru lesz...

MOSODIO: Lanyok, most mostam harmadszorra vele (nekem a gel van) es maximalisan meg vagyok elegedve!!!! (Mosodio+mososzoda.)
Oblito egyaltalan nem kell es minden szep tiszta, a feherek "viritanak".
Jah, es az "epeszappan", csodas!!! A beszaradt kakit egy dorgolesre teljesen kihozta!!! (Mai alkotasa Patriknak, ami reggel tortent es delutan jutott eszembe hogy a "termes" bennefelejtodott a body-ban es a rugiban.... :mrgreen:
Kijott gond nelkul, aztatas sem kellett!!! Eljen az epeszappan. :D

zsAndi: aham, a Gyongyosihez jarunk. De oltas elnapolva pentek reggelre :(:(:(

Lini: Okes, viszem a spray-t! Mit kreativkodtok Hajnival? (kivancsi-kivancsi) ;)

JOEJT!!!!

sünciboglya

Ja meg valami!!

Orsi: ezt neked kuldom hogy tudd, a fajdalomban, tanacstalansagban es aggodalomban is veled vagyok (es szerintem mindannyian a Forumrol!) igy ez az oleles legyen veled ejszaka es nappal. Es akkor is amikor anyossal kell beszelned! Meg fog oldodni, csak bizz benne! :)
Kép

sünciboglya

DOllinak pedig:
Aposek majd rajonnak (ha kepesek ra egyaltalan) hogy mit veszitenek....
Minden esetre neked sok kitartast kivanok, hagyd rajuk a marhasagaikat, minden meg fog oldodni nelkuluk is, ebben biztos vagyok!!!
Kuldok neked egy "Dont' worry" mackocskat:

sünciboglya

Dollinak pedig:
Aposek majd rajonnak (ha kepesek ra egyaltalan) hogy mit veszitenek....
Minden esetre neked sok kitartast kivanok, hagyd rajuk a marhasagaikat, minden meg fog oldodni nelkuluk is, ebben biztos vagyok!!!
Kuldok neked egy "Dont' worry" mackocskat:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.9453.jpg[/img]

sünciboglya

Naaaah, harmadszorra csak sikerul :
Kép

sünciboglya

Sziasztok!

Köszi Csajok,hogy gondoltatok rám!Dermoid cistám van.11-én műtenek. :( De már 10én be kell reggel mennem.Holnap körzetihez megyek beutalóért,aztán valamelyik nap Sztk-ba EKG,labor,stb.Állítólag ez nem rossz indulatú,felvágják a hasam,és több napig bent kell lennem. :( Minimum 4 nap! a doki szerint.Már most hiányzik Dorinám. :cry: Ráadásul most a tornának is lőttek... :( Anyu meg rámpocsékolja a szabiját. :(Mire visszajövök lehet,hogy 2 babával bővül a fórum. :wink: Párom ma megint helyt állt,mint Apa. :) Jól elvoltak,ügyesek voltak.Mire hazaértem Dorcim aludt.Mármint délután.Meg becsapta Apát.Eldugta a párna alá a cumit,párom meg 20 percig kereste,Dorina meg mutatott a dobozra,hogy ott van,aztán nagyot nevetett,és azt mondta beca-beca.Aztán máshova mutatott,akkor megint nevetett,beca-beca. :) Annyira imádom!

Bocsi,nálam volt a tábli. :oops: Már tovább küldtem Miának.
Hihi!Mi is most voltunk 10 éve együtt.Bár nem vett feleségűl,biztos,hogy könnyebben szabaduljon a banyától. :) Én párom is szokott horkolni,ha fáradt.Volt,hogy ciccegtem,lögdöstem,semmi.Mondom rárakom a fejére a párnát.Erre nem fölébredt,mikor fölé hajoltam párnával a kezemben?Mit csinálsz te itt?-kérdezte réműlt fejjel. :) De ahogy az anyja horkol,úgy senki más!

Orsi!Miből gondolod,hogy a hajam? :roll:
Dorina a Megajátszóház óta fél az arcfestett emberektől.Jaa,kérdeztem,hogy minek szeretne beöltözni,Azt mondta kakaónak. :) De nem az lesz.
Ez durva!Szegény gyerekek! :( Gondolom Fruzsinak a lelke fáj (mellkas),haragszik és dühös.A fehér
pedig a megnyugvás,mikor fellélegzik,hogy hazament Nagyi.Szerintem is beszélni kéne Anyósoddal.Ha besértődik tegye!Majd megbékél.Vagy nem az a fajta?De ez nem mehet így tovább!!!Ezt Neki is meg kell értenie!!!

Dolli!Anyum főzőtt,párja meg lapátolta a havat.Nem a hidegtől féltették,hanem hogy elakad a babakocsi a hóban.Mindegy,holnap megyünk a körzetihez.
Én is sóher vagyok.De én viszont szeretek shoppingolni.Csak meggyőzöm magam,hogy nincs arra éppen szükségem.Párom mondta is a melóhelyén,hogy milyen jól járt velem.
Így én se bíznám Apósra a gyereket.Gézunak csak jobb,ha a megszokott környezetben van.Főleg,ha még nem is voltatok külön,meg amúgyis.

Mia!Megnéztem ma a Hadát.Nem olyan nagy...Két felsőt láttam,ami tetszett,az egyik Lonsdale volt 2000ért.De nem vettem semmit.Inkább utazótáskára költöttem. :?
Vidd fel a havat holnap!Úgyse látja meg! :wink:

Én olyan álmos vagyok!

Jó éjt!

Kép
tierno

Jó reggelt!

Jaaaaaaaaj Brigike! :cry: Az a lényeg, hogy észrevették és tudják orvosolni!!!!!
Tudom, hog nehéz időszek, de jövő hétvégére mát otthon leszel, túlleszel az egészen!Szerintem tudat alatt midig tudja az ember, ha a szervezetében van valami ami beteg, és folyamatosan nyomasztja az!
Két hét múlva egy akkora megkönnyebbülést fogsz érezni!
Ha nem is vagyunk melletted, érezd hogy fogjuk a kezecskédet!
Dorci szerintem nagyon jól ellesz Apukával és Anyuddal!Bízz Bennük,most a legfontosabb, hogy meggyógyúlj!!!!!!

Annyira vártam tegnap, hogy írjál, de nem tudtam ébren maradni! :oops:

Rita hogy van Petike? Nekem nem sikerült a világmegváltás, de nagyon jó kis vidám napunk volt a gyerkőkkel.
A ruhákkal végeztem, mindent kimostam, kivasaltam, elpakoltam! Rájöttem, hogy nekem azért van ennyi, mert a szalonba kell sok lepedő, türcsi, kéztörlő, párnahuzat stb...
De jónak mondom, aki 6 emberre vasal! :lol:

Voltunk kint a kertben, gyerekek a hóban hintáztak, csúszdáztak, de tényleg olyan szikrázó napsütés volt, mondtam is Nekik, hogy szívják magukba az éltető energiát, mert ki tudja mikor lesz ilyen! :cry:

Tegnap sikerült cangáznom, hasaznom, ugrálóköteleznem és súlyzóznom, utna szauna! Andiékról jutott eszembe, hogy valamelyik nap úgy szaunáztam, hogy ráláttam a hóesésre! Na ez nem olyan valósághű, nem éreztem a fejemen a hópelyheket, de a kontraszt megvolt, bőrömön érezni a perzselő meleget és szememmel látni a lassan lehulló hideg hópihéket! Közben meg olyan relax zenét hallgattam, ami az erdő hangjai:madárcsicsergés, fakopács stb.. arról meg a tavasz jutott eszembe!

Gyerkőknek kinyitottam a nappaliban az ágyat és hatalmasat birkóztunk! Bogika egy igazi pankrátor! :lol: Annyira édesek ezek a gyerekek, annyira röhögnek, hogy folyik a nyál a szájukból és fogják a hasukat!

Dolli Mia és Többiek! Nagyon köszi az együttérzést! Gyorsan elhesegettem magamról a negatív érzéseket! Belegondoltam, hogy mennyire kis pont a Nagyi a gyerekeim életében, Nekik az kell, hogy MI ÖTEN SZERESSÜK EGYMÁST! Szerintem nagyon szoros a kapcsultaunk Apikával és gyerkőkkel! Azt szokták mondani, hogy mi vagyunk a Szeretetcsalád és az Imádomcsalád! Olyan jóóóóóó érzés ez nekem, mi anno a szüleimmel sosem mondtuk ki az érzéseinket, de most teljesen más! :D
Ettől függetlenül meg kell védjem a csimókat addig nem hozom fel a témát amíg nem kell hogy vigyázzon a csimókra a Nagyi!
Illetve bizonyos szinten fel lett hozva ezért nem beszélünk már több mint egy hete! :wink:
Szerintem érezte, hogy van alapja annak amiket mondtam ezért tünt el! Most valahogy nem is hiányzik! Én azóta 2x írtam, nem válaszolt, most még várok és írok neki egy szívhez szóló levelet, mert nagyon megfogott amit Mimi írt! Annyi minent megmondtam már neki, de így még soha és tényleg ezt kéne valami szép levélbe önteni! :wink:

Linike!

Gratula Lilikének a külön szobához, (innentől jön a hátfájás :( )
Horkolás: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudok semmi hasznosat, nálunk is horkant néha Apika, de akkor lökök rajta és abbahagyja! :lol:
Tényleg Nálatok van valami változás anyósékkal????
Várom a pénteket, ezer éve nem láttam Lilidet!

Dolli írok Neked a mi oldalunkra, FELHÁBORÍÍÍÍT EZ A DOLOG! :evil:

Nagyon-nagyon köszönöm soraidat, nem is hinnéd mennyire jólesett!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Hugi, megyek DM-be beszaladok Hozzátok a tűért! Ezer ölelés és csók, hogy megmentettél!!!!!
Mikor mész Avonba?

Én csak 9 után akarok indulni, mert megyek a C&A-ba is!

Kriszti! De jóóóóó, ha meghívsz nagyon szívesen megyünk hozzátok bográcsozni! :D
Mi van Nagyival és hajvágásával?????? :shock:
Vendég

Én kb 3 óta fent vagyok :roll: :roll: pedig tegnap jól elfáradtam. elvittem Gellit a védőnőhöz mert már rágta a fülemet az 5 éves státusz miatt. Hát a hallásvizsgálat nem lett jó, semmit sem mondott vissza a magnóról. majd meg kell ismételni márciusban.
mondjuk nem csodálom, múlt héten eléggé hurutus volt a füle.
gyalog mentünk a rendelőbe hogy levegőzzünk. aztán haza, elrohantunk Gergőért a suliba, aztán haza, vissza szülőire.
szerencsére Gergővel minden rendben. most egy darabig úgyse megyek szülőire szerintem. Gergő megy szépírásversenyre a héten :lol: na ezt se tőlem örökölte :shock: :shock: pedig balkezes a drága.

Dolli
sajnálom a szitut :roll: :roll: másra nem tudog majd hagyni Gézut? anyukád, párod?
apa elvitte bőrgyógyhoz Gellikét, tényleg adott kenőcsöt.
elocomos, de a leggyengébb. remélem segít.

Brigi
Továbbra is drukkolok Nektek :!: lényeg hogy túl leszel rajta most már.

Mia
ez a mosószóda meg epeszappan micsoda? nekem csak a dió van, szerintem is jó.

Orsi
jó lehetezz az ovis buli. nálunk az oviban szokott lenni családi nap az udvaron és oda szoktuk vinni a bográcsfelszerelést, pincepörköltet szokott apa készíteni.
nagyiügyhöz sajna nem tudok semmit mondani. nálunk mindenki 200 km-re lakik, így nem tudom rájuk hagyni sosem. mondjuk nem szép hogy kimutatja hogy másként szereti őket mégha így is van. pláne egy szegény kis szendvicsgyerkőccel...én is előre sajnálom Gellikét, ő is középső lesz.

Edit
nem tudom aktuális-e még a kérdés, átküldtem az illetékesnek, első blikkre azt mondta hogy így nem kéne aláírni, illetve azt a bekezdést nem kellene berakni :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Mia!
hol sikerült beszerezned mosódiót és mosóepét????

Szép napot mindenkinek
Vendég

Jó reggelt(napot)!

Brigi!
Ilyenje volt egy ismerősömnek is..
Ugye a terhességek nagy százaléka ikernek indul...zömében 1 magzat marad meg a másik felszívódik...ha mégsem akkor lehet belőle ilyen ciszta...

Orsi!
Ha nem válaszol a nagyi én nem erőltetném magam...
Nem tudom ???Lehet hülyeség...de ha valakinek írsz és nem válaszol,ha hívod és nem hív vissza...számomra az azt jelenti nem akar kommunikálni velem....adott szituban csak jobban elmérgesedhet a helyzet...vagy csak azért hajlik a jó pofizásra mert erőszakosak voltunk...
Én hagynám a francba..főjön kicsit a saját levében,és ha úgy érzi akkor majd ő jelentkezik.Ne azért tegyen úgy mintha minden ok lenne,mert te nyaggattad hívtad írtál stb,hanem azért mert ő maga így akarta,saját akaratából.
ÁÁÁ nehéz helyzet ez..

Zsand!
Mosódió nincs a DM-ben?
Valahol láttam,de nem jut eszembe hol??

mimi12

Sziasztok!

Most csak annyi,hogy mosódió van a Felső utcában a festék bolt mellett.

Kép
tierno

Dolli

Aranyos vagy nagyon , hogy eszedbe jutottam !!!
(el is bőgtem magam)

A munkahelyemen a helyzet egyre rosszabb, mivel látja a főnököm , hogy nem nagyon akarom aláírni a szerződést !
Most stratégiát váltott és megpróbál mindent elkövetni, hogy én mondjak fel, így szabadul minden fizetési kötelezettségtől.
Hát tegnap nem sok tartotta, hogy fel ne álljak és haza ne menjek, de inkább kimentem az öltőzőbe bőgni !!!
Nem tudo meddig mehet ez még, de amíg nem találok valami mást addig ki kell bírjam !!!!Nem tudom, hogy fog-emenni ?????????????

Nem akarom senki kedvét elvenni Bocsánat !!!!!!

Eddig sajnáltam magam, hogy a nagyszülők vidéken vannak, csak ritkán tudnak jönni segíteni, de úgy látom, hogy annak se jobb a helyzete akinek közel laknak !!!!!

Juti

Köszönöm szépen a segítséged, még nem írtam alá így még időben van a jó tanács !!!!!!Köszi !!!!!!

Orsi

Szuperek a nyári ovis képek biztosan nagyon jó lehetett !!! :wink:

Olyan jó neked, hogy te így állsz hozzá a rossz dolgokhoz, én sajna csak örlődöm bennük !! :oops:

Hétvégén átmentünk Tomika keresztanyjához és szaunáztunk aztán kimentünk a hóban pancsolni és fürdeni olyan jó volt mintha arra a napra teljesen kicseréltek volna, de sajna jött a hétfő. :oops: :cry:

Kép
kditke

Edit!
Szerintem ne stresszeld magad!Carj bele az egészbe...Nehogy már még te készülj ki!!Vigyorogj bele a főnök képébe,ne hagyd magad.Minnél inkább látja,hogy bánt a dolog annál inkább fogja csinálni..
Ki ne lépj!!Ha menni kell,várd meg,hogy felmondjon,hogy legalább valami végkielégítés járjon..
Csesszél ki te vele,ne ő veled!És tényleg fel a fejjel!!

mimi12

Szijasztok, most értünk haza! Szerintem fogytam 1 kilót az idegtől!
3 kiskecskével vásároltam, pórázt persze nem vittem! :lol:

Jaaaaaaaaaaaj Edit!!!!!! Annyira sajnálom ezt a szitut! Hidd el valamiért, így kell történnie!!!! Tudom, ez nem vigasz, mert csak akkor nyugszik meg az ember, ha már látja a történtek miértjét!!!!!
Szerintem mindig úgy lehet átvészelni a nehéz dolgokat ha reménykedsz!!!
"Ember, küzdj, és bízva bízzál" Ha teszel és remélsz, ez a kettő csak jót szülhet!
Nehéz, mert sokszor hajlamosak vagyunk olyan dolgokhoz ragaszkodni ami már nincs is! Mert a megszokás és felelem az újtól nagy úr!
Téged nem féltelek, mert hiszem, hogy csak jobb jöhet! Megvan hozzá az akaratod, kitartásod, tudásod, csak merj elég nagyot gondolni! :wink:
Azért egy virtuális baráti ölelés megy neked, mert kicsiny törékeny madárkának érzed magad!
Hatalmas erős sas vagy!!!!!!!!!!!!!!!Élesítsd a csőrödet, engedd ki a karmaidat, lebbentsd meg hatalmas erős szárnyaidat és meglátod Te vagy a világ ura!!!!!!! :D

Jaaaaaaaaaaj Mia, Kriszti el lett vetve a piros fekete szerkó! :oops:
Olyan csúúúúúúúúúúúúúúúúúúcs szuper faros szoknyát találtam magamnak, hogy beindította a fantáziámat! :D
A barna bőr csizmámmal veszem fel, barna harisnyával! Vettem kiegészítőket, bronzos árnyalatú sminket! Most mindjárt befestem a hajamat megint csokira, este lemegyek szoliba!
Most ez a barnás bronz árnyalat ragadott magával! :wink:

Felsőn még agyalok, valami kötött felső kéne!!! :roll:

Vettem step padot a tecsoba, most már minden megvan a hülye picsa Réka tornához! :wink:

Csimók eszméletlenül rosszak voltak, már DM-ből úgy jöttem ki, hogy SOHATÖBBET nem megyek 3 gyerekkel vásárolni!Aztán a C&A-ban végképp elszállt az összes hitem! Még bementem bizsushoz ajándékot venni a barátnőmnek a szülinapi buliba! Előtte futás a bank autómatához, mert nem lehet kártyával fizetni! :?
Aztán elfogyott a nem létező türelmem! Beültettem Őket az autóba én meg be a Newyorkerbe, pontosabban felkenődtem az üvegajtóra! :oops: 9:56 perckor még zárva volt! :lol:
Jó cinkes helyzet, szégyenemben be a Takkoba!
De 10 után bebocsájtást nyertem végül a zárt ajtósba is! :wink:
Majd kocsiba be, át a Tescoba!
A végén már annyira immunis voltam a gyermekeim hülyeségére, hogy még nevetni tudtam azon, ahogy a 85 éves bácsika bíztatja a két lányomat kelljenek fel a földről, mivel a hagymák között pankrátorosat játszottak!
Fruzsi a kapucnijánál fogta Bogit, aki mint egy büdös bogár fetrengett a hátán, közben úúúgy üvöltött, hogy mindenki őket nézte!
Tisztes távolságból, a tojásoktól néztem az események előrehaladtát! Még csóváltam is fejemet: Micsoda gyerekek, ejnye-ejnye! Megnézném azt a szülőt, akinek ilyen neveletlen kölke van!
Majd egyszer csak lehullt a lepel, mert Bubu fülsüketítő hangon megszólat: Anyaaaaaaaaaaaaaaaa, a lányok a földön fekszenek!
Én meg: Hozzám szóltál kisfiú???? Várj mindjárt segítek megkeresni az anyukádat! :wink: :lol:
Na jó ezt már nem mondtam, hanem gyors léptekkel átmentünk a virslikhez!

Azért csak hazaértünk! Utólag azt mondom, ha föladom a DM után, akkor kudarc lett volna, így jót röhögök magamanok és örülök, hogy sikerült beszerezni egy csomó mindent! :lol:
Vendég

Mimi! Nem hív, én sem hívom! :wink:

Ő cseszik ki magával, hogy megint növeszti a szakadékot! :(

Nem bántottam meg semmivel, ha csak nem veszi bántásnak, hogy nem mentem át 2 beteg gyerekkel hozzá! :?

Ha igazán segíteni akart volna, akkor ide lehetett volna jönni meglátogatni a gyerkőket! Ha a mínuszokba 15 km-eket tud gyalogolni a túratásrsasággal , akko hozzánk miért ne lehetne átjönni?????

Akinek többet számít a büszkesége az nem is igazán szereti az unokáit!!!!

Anyááááám esik a hó és süt a nap! :shock: :shock: :shock:
Vendég

Sziasztok!

Megvannak a beutalók az Sztk-ba,valamelyik napom rászánom.Talán csütörtök.Jó lenne tudni,hogy holnap jön e unokatesóm.Mert azóta se szóltak.Múltkor is csak Anyuékkal üzentek,hogy ne csináljak programot. :? Annyit elvártam volna,hogy megkérjenek.Főleg most azt se tudom hol áll a fejem.

Orsi!Köszi! :oops: :) De már annyira unom ezt az orvososdit.Az utóbbi 5-6 év vizsgálatokról,kórházról szólt.Így most még nehezebb,hogy itt van Dorci.Attól nem félek,biztosan ellesznek,de nagyon fog hiányozni. :cry: És mit fogok csinálni ott majdnem egy hétig?Szétunom magam. :?
Mióta gyerekem van,teljesen átérzem ezeket a bevásárlásos sztorikat.Bár Dorina még nem csinált ilyeneket,Ő csak szökik,meg pakol,de ami késik,nem múlik. :roll:

Mimi!Olvastam,mi ez.Mindig is akartam egy tesót :)

Edit!Sajnálom! :( De ne hagyd magad!Mindenképpen neked kell győztesen kijönni!Mutasd meg neki,hogy veled nem lehet szórakozni! :wink:

Kép
tierno

Szasztok!

Kész a pözsim! Végre!!! Annyira tehetetlen(kényelmes) az ember autó nélkül :wink:

Dolli, após :evil: én nem értem, hogy nem képes lemondani a piáról pár napra/hétre?! Hisz az unokájáról van szó!!!! Így én sem bíznám rá!!!

Lini, eljutottál a boltba?

Mia, epeszappan??????? :shock: Ez új nekem, milyen az?

Brigi, de kis huncut Dorci!!! :lol: Megy a drukk neked jövőhéten!!!! Látod, Dorci jó kezekben lesz! Te meg meggyógyulsz!!!! És túl leszel az egészen!

Orsi, várlak! Tű bekészítve! :lol: Remélem jó is lesz!
Jó kis napod volt ma!!! :lol: :lol: :lol: Nem semmi a 3gyerkőc!

Edit, annyira sajnálom!!! :cry: Egy kis betegszabi?! Hmmm... :wink: Oszt' csináljon a főnök amit akar....

Megyek, ki kéne szednem a ruhákat a mos.gépből....
sylph

Szilvi: Lili május 19, nem tudi mi kell még a tábiba.

Én nem kaptam meg a farsangi tábit, ami csak azért fontos, h tudjam mit vigyek :oops:

Most lépek mert agyhalott vagyok

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!
Ma húzós napunk volt,vagyis délutánunk...
Majd holnap jövök..

Brigi :lol: :lol: de lökött vagy :lol:

Orsi!Olyan jót röhögtem az írásodon :lol:

mimi12

Mimi Orsi Tierno Sylph Dolli és MINDENKI !!!!!

Annyira köszönöm nektek olyan jó érzés olvasni a soraitokat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :lol: :P :lol: :P

Ma már nem volt annyira pokróc a főnököm, de hát nem lehet mindig rettegve dolgozni menni, hogy épp milyen kedvvel megy be ???

Sylph

Betegszabi miatt gyorsan indokot ketrdnr é máris rendkívülivel az utcán lennék !!!Bár edddig ő volt a háziovosom, most átjelentkezzem a barátnőm főnökasszonyához és ha kell ő fel tud venni tp-re. :lol:

Igen képzeljétek kértem 22-re egy nap szabadságot az egy hétfő tumultus betegekkel !!!! :lol: :x
Megyünk haza Szegedre anyukámékhoz disznótvágunk odahaza kettőt. Láttam rajta, hogy nagyon nem tetszik neki, hogy nem leszek, de tényleg sűjjenek csak egymás levében !! :wink: :oops:

Dolli

Hogy áll a pocid ???????????????????????????????????????????

Mimi

Köszönöm megpróbálok erős lenni !!!! :wink:

Orsi

Jó lenne a te erődből meríteni !!!!!!! :oops: :wink: :lol:

Én ha anyóssal konfliktusba voltam ill. vagyok az fáj nagyon , hogy Tomika mennyire szereti és megfosztja a gyereket a saját nagymamájától a nagyokos !!! :oops:

Kép
kditke

Mimi! Hááát szép dolog egy szegény, szerencsétlen, félkegyelmű csörgősipkást kinevetni?????? :cry: :cry: :cry: :lol:

Szilvike! Köszi szépen a tűket!!!!!!Én még elszaladtam szoliba, olyan jóólesett kimozdulni gyerkők nélkül! :oops:

Kriszti, Mia! Ti gyanúsak vagytok nagyon! Hol csavarogtok Csajszik??? Csak nem vásárolgattatok????? :wink: :lol:
Aztán tessék jönni és beszámolni miket sikerült zsákmányolni?
Kriszti milyen ruhát akarsz Magadnak venni?

Kinél van a táblicsku?????

Csajok reszkessetek, tök jó jétékokon törjük agyunkat Szilvikével! :wink: :lol:
Naggggyon várom a pénteket! :lol:
Vendég

Szasztok!

Lini, sznap, névnap van a táblikba, volt aki a kórházat is megadta ahol a csemete született.... Beírtam a tábliba és a naptárba is beletettem!!!
A farsangitáblit mikor elküldtem, akkor még nem voltál rajta, mert nem tudtam, hogy jöttök, de már szóltam a csajoknak, hogy írjanak bele, de szólok mégegyszer!!! :lol:

LÁNYOK! A FARSANGI TÁBLI KINÉL PIHEN? LINIT IS ÍRJÁTOK A VÉGÉRE!!! KÖSZI! ÉS KÜLDJÉTEK TOVÁBB!!!!!!

Edit, mit dolgozol? Lehet mondtad, csak lemaradtam, bocsi... :oops:

Orsi, én meg beengedtem azuram, mert az a szerencsétlen kapu sem műxik ( a változatosság kedvéért :evil: ) el kell tolni, de olyan dög nehéz....
Remélem jó lesz a tű! Farsang: azóta a netet bújom.. :wink:
sylph

Lányok! Néztétek már a naptárat a mildalunkon?!
Júliusban nagy bulit kell tartanunk!!!!!! :lol:
11 :!: ünnep lesz!!!!! :lol: :lol: És még nincs meg az összes alkalom!!!!
sylph

sziasztok!

en mar megint csak ejjel kerulok ide.... huhogni.....

Ismet Krisztivel csavarogtunk, ma a Mammut-ba vittuk a gyerkoket kikepzesre... En fel 1 utan erkeztem, 1-kor etettem, akkor erkezett Kriszti. Marci bealudt igy az o etetese 5 orakor tortent. Legalabb 6-ig a plazaban voltunk, de talan tovabb is! Nagyon elveztuk. En veletlenul a masik kocsiban hagytam a babakocsit, de megoldottuk, szereztunk egy DM-es pici kocsit, arra tettuk a hordozot, tokeletes !!! :D

Brigi: utana neztem ennek a dermoid cyst-nek. Hat nem semmi egy dolog!
Milyen muteti variaciot alkalmaznak, a laparoszkoposat vagy a teljes felvagast?
Ne aggodj a torna miatt, 2 honap es jobb leszel mint uj korodban. :D
Nyarra akar Etioppa is valhatsz annyit tornazhatsz. :)
Dorci: beca-beca :):):):):):)
Horkolas elharitasa, tipp: Be kell fogni az orrat, vagy pedig ha picit nyitva van a szaja, dugd bele az ujjad. Elegge magahoz ter hogy abbahagyja a hangzavart, viszont nem teljesen, igy nem is emlekszik az incidensre. Nalunk ez a divat, parom is horkol. (Viszont rajtam nem mukodik semmi, nem lehet felebreszteni sehogy sem, olyan melyen alszom. Ilyenkor parom atkullog a masik szobaba, szegenykem. :(
De olyan erdkes, most a gyerek alszik velem a nagy agyban, apa kulon (pont a horkesztan miatt amit en rendezek - borzalmas!!!) de a gyereket nem zavarja a horkolasom.... fura. :D

HaDA: Mar 2000 egy felso??? Akkor ott is komoly aramelesek voltak. :( turoba!
En is keszulok, (A nagyba, ami a Keletinel van,) de fogalmam sincs mikor jutok el oda.....

Orsi: Bogi a pankrator :D:D:D:D:D:D:D
Olyan gyonyoru volt amit a szeretetcsaladrol irtal! Annyira tetszett!! Es mennyire igazad van!

Judy: A mosodiohoz hasznalom a mososzodat, mert igy kevesebb dio kell, hatekonyabb a mosas. Az epeszappan (eleg hulye neve van mert nem budos es nem is sargas-zold.... :)
De ez is teljesen ECO termek, egy helyrol rendelek mindent. :)
Van egy masik folyekony mososzer is, az "csak" bababarat es antiallergen, teljesen novenyi szinten. :) Asszem en soha tobbet nem hasznalok Ariel-t meg ilyesmiket! Mindig bebudosodott a ruha mosas utan... fura! Most meg minden kellemes, semleges illatu es az is marad! :)

zsAndi: elo fogom kaparni a linket, nem tudom most en sem, viszont apa rendelte, igy neki meg van valahol a visszaigazolo e-mail. (penteken rakerdezek apanal mert nekunk is kellenek uj cuccok.)

Edit: Ne is hagyd magad!!!!! Ahogy Mimi is mondta, szarj a fejere jo vastagon! HA jo kedvvel mesz be melozni es latja rajtad hogy nem tud kikezdeni sehol akkor te nyertel! Erre gondolj. Vedd be a "leszarom tablettat" es rohogd ki a dirit.:D

Ki a saskarmommal es fonokbemelyesztes johet! Szaggasd le rola a gatyajat a sas-kormeiddel es meg a vegen a fonok fog meghunyaszkodni. (A saskarmokra en igazan a jo kozerzetet, mosolygast, elegans "letojom a piszkalodas"-t ertem.)

Orsi: felso: aaaaaaaaaa a Promod-ban most nagy engedmenyek vannak, Krisztaval csak kapkodtuk a fejunket a jobbnal-jobb cuccokra. (Lattam egy 10 pontos kabatot csak nem ert ossze a mellemen Olyan tuti a kabat hogy szivesen atszabatnam magam miatta!!!!) ;) cipok is vannak nagggggyon edesek!

HAGYMAK KOZOTT PANKRATOROS JATEK!!!! - gurulok a rohogestol!!!! :D:D:D:D:D (tudom hogy neked nem lehetett tul muris, de ezt most bevizualtam es kesz vagyok.) :D:D:D:D:D

Szilvi: Ez az epeszappan is olyan ECO cucc, csak novenyi alapanyagbol, mint a regi szep idokben! Ez kicsit folyosabb ami nekem van, tubusban es a tetejen van egy sikalo fej. :) De en csak ugy ra szoktam tenni a ruhara, dorgolok egyet es kesz is. :D Ha lusta diszno vagyok akkor pedig az aztatovizhez teszek egy kis epeszappant es abban uszhat a ruha ameddig ra nem kerul a sor hogy kimossam.... :)

Lini: bocsanat hogy csak este kuldtem tovabb neked a tablit. :(:(:( (szegyenlos szmalji) De egesz nap nem tudtam gep ele kerulni, csak igy hajnal 1-kor. :S

Orsi: nekem a mai shopping vegeredmenye: 1db ruzs,1 db farsangi kiegeszito,1db cumi a gyereknek,1db hajszesz ami allitolag megallitja a kopassza valasomat, 1 doboz tap Patriknak, 2db meleg szobazokni, 1db ov a Promodbol, 5db uj tanga (ram fert mar, rongyos az osszes...)

Szilvi: en benaztam a tablival eddig szerintem, a gepeim cserebereje miatt. De ratalaltam vegul is a leveldre es mar tovabbkuldtem Lininek! :)

sünciboglya

sziasztok!

Ismet Krisztivel csavarogtunk, ma a Mammut-ba vittuk a gyerkoket kikepzesre... En fel 1 utan erkeztem, 1-kor etettem, akkor erkezett Kriszti. Marci bealudt igy az o etetese 5 orakor tortent. Legalabb 6-ig a plazaban voltunk, de talan tovabb is! Nagyon elveztuk. En veletlenul a masik kocsiban hagytam a babakocsit, de megoldottuk, szereztunk egy DM-es pici kocsit, arra tettuk a hordozot, tokeletes !!! :D

Horkolas elharitasa, tipp: Be kell fogni az orrat, vagy pedig ha picit nyitva van a szaja, dugd bele az ujjad. Elegge magahoz ter hogy abbahagyja a hangzavart, viszont nem teljesen, igy nem is emlekszik az incidensre. Nalunk ez a divat, parom is horkol. (Viszont rajtam nem mukodik semmi, nem lehet felebreszteni sehogy sem, olyan melyen alszom. Ilyenkor parom atkullog a masik szobaba, szegenykem. :(
De olyan erdkes, most a gyerek alszik velem a nagy agyban, apa kulon (pont a horkesztan miatt amit en rendezek - borzalmas!!!) de a gyereket nem zavarja a horkolasom.... fura. :D

En is keszulok, (A nagyba, ami a Keletinel van,) de fogalmam sincs mikor jutok el oda.....

Olyan gyonyoru volt amit a szeretetcsaladrol irtal! Annyira tetszett!! Es mennyire igazad van!

Judy: A mosodiohoz hasznalom a mososzodat, mert igy kevesebb dio kell, hatekonyabb a mosas. Az epeszappan (eleg hulye neve van mert nem budos es nem is sargas-zold.... :)
Van egy masik folyekony mososzer is, az "csak" bababarat es antiallergen, teljesen novenyi szinten. :) Asszem en soha tobbet nem hasznalok Ariel-t meg ilyesmiket! Mindig bebudosodott a ruha mosas utan... fura! Most meg minden kellemes, semleges illatu es az is marad! :)

zsAndi: elo fogom kaparni a linket, nem tudom most en sem, viszont apa rendelte, igy neki meg van valahol a visszaigazolo e-mail. (penteken rakerdezek apanal mert nekunk is kellenek uj cuccok.)

Edit: Ne is hagyd magad!!!!! Ahogy Mimi is mondta, szarj a fejere jo vastagon! HA jo kedvvel mesz be melozni es latja rajtad hogy nem tud kikezdeni sehol akkor te nyertel! Erre gondolj. Vedd be a "leszarom tablettat" es rohogd ki a dirit.:D

Ki a saskarmommal es fonokbemelyesztes johet! Szaggasd le rola a gatyajat a sas-kormeiddel es meg a vegen a fonok fog meghunyaszkodni. (A saskarmokra en igazan a jo kozerzetet, mosolygast, elegans "letojom a piszkalodas"-t ertem.)

Orsi: felso: aaaaaaaaaa a Promod-ban most nagy engedmenyek vannak, Krisztaval csak kapkodtuk a fejunket a jobbnal-jobb cuccokra. (Lattam egy 10 pontos kabatot csak nem ert ossze a mellemen Olyan tuti a kabat hogy szivesen atszabatnam magam miatta!!!!) ;) cipok is vannak nagggggyon edesek!

HAGYMAK KOZOTT PANKRATOROS JATEK!!!! - gurulok a rohogestol!!!! :D:D:D:D:D (tudom hogy neked nem lehetett tul muris, de ezt most bevizualtam es kesz vagyok.) :D:D:D:D:D

Szilvi: Ez az epeszappan is olyan ECO cucc, csak novenyi alapanyagbol, mint a regi szep idokben! Ez kicsit folyosabb ami nekem van, tubusban es a tetejen van egy sikalo fej. :) De en csak ugy ra szoktam tenni a ruhara, dorgolok egyet es kesz is. :D Ha lusta diszno vagyok akkor pedig az aztatovizhez teszek egy kis epeszappant es abban uszhat a ruha ameddig ra nem kerul a sor hogy kimossam.... :)

Lini: bocsanat hogy csak este kuldtem tovabb neked a tablit. :(:(:( (szegyenlos szmalji) De egesz nap nem tudtam gep ele kerulni, csak igy hajnal 1-kor. :S

Orsi: nekem a mai shopping vegeredmenye: 1db ruzs,1 db farsangi kiegeszito,1db cumi a gyereknek,1db hajszesz ami allitolag megallitja a kopassza valasomat, 1 doboz tap Patriknak, 2db meleg szobazokni, 1db ov a Promodbol, 5db uj tanga (ram fert mar, rongyos az osszes...)

Szilvi: en benaztam a tablival eddig szerintem, a gepeim cserebereje miatt. De ratalaltam vegul is a leveldre es mar tovabbkuldtem Lininek! :)

sünciboglya

sziasztok!

sünciboglya

sziasztok!

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?