sziasztok!
en mar megint csak ejjel kerulok ide.... huhogni.....
Ismet Krisztivel csavarogtunk, ma a Mammut-ba vittuk a gyerkoket kikepzesre... En fel 1 utan erkeztem, 1-kor etettem, akkor erkezett Kriszti. Marci bealudt igy az o etetese 5 orakor tortent. Legalabb 6-ig a plazaban voltunk, de talan tovabb is! Nagyon elveztuk. En veletlenul a masik kocsiban hagytam a babakocsit, de megoldottuk, szereztunk egy DM-es pici kocsit, arra tettuk a hordozot, tokeletes !!!
Brigi: utana neztem ennek a dermoid cyst-nek. Hat nem semmi egy dolog!
Milyen muteti variaciot alkalmaznak, a laparoszkoposat vagy a teljes felvagast?
Ne aggodj a torna miatt, 2 honap es jobb leszel mint uj korodban.
Nyarra akar Etioppa is valhatsz annyit tornazhatsz.
Dorci: beca-beca :):):):):):)
Horkolas elharitasa, tipp: Be kell fogni az orrat, vagy pedig ha picit nyitva van a szaja, dugd bele az ujjad. Elegge magahoz ter hogy abbahagyja a hangzavart, viszont nem teljesen, igy nem is emlekszik az incidensre. Nalunk ez a divat, parom is horkol. (Viszont rajtam nem mukodik semmi, nem lehet felebreszteni sehogy sem, olyan melyen alszom. Ilyenkor parom atkullog a masik szobaba, szegenykem.
De olyan erdkes, most a gyerek alszik velem a nagy agyban, apa kulon (pont a horkesztan miatt amit en rendezek - borzalmas!!!) de a gyereket nem zavarja a horkolasom.... fura.
HaDA: Mar 2000 egy felso??? Akkor ott is komoly aramelesek voltak.
turoba!
En is keszulok, (A nagyba, ami a Keletinel van,) de fogalmam sincs mikor jutok el oda.....
Orsi: Bogi a pankrator
:D:D:D:D:D:D
Olyan gyonyoru volt amit a szeretetcsaladrol irtal! Annyira tetszett!! Es mennyire igazad van!
Judy: A mosodiohoz hasznalom a mososzodat, mert igy kevesebb dio kell, hatekonyabb a mosas. Az epeszappan (eleg hulye neve van mert nem budos es nem is sargas-zold....
De ez is teljesen ECO termek, egy helyrol rendelek mindent.
Van egy masik folyekony mososzer is, az "csak" bababarat es antiallergen, teljesen novenyi szinten.
Asszem en soha tobbet nem hasznalok Ariel-t meg ilyesmiket! Mindig bebudosodott a ruha mosas utan... fura! Most meg minden kellemes, semleges illatu es az is marad!
zsAndi: elo fogom kaparni a linket, nem tudom most en sem, viszont apa rendelte, igy neki meg van valahol a visszaigazolo e-mail. (penteken rakerdezek apanal mert nekunk is kellenek uj cuccok.)
Edit: Ne is hagyd magad!!!!! Ahogy Mimi is mondta, szarj a fejere jo vastagon! HA jo kedvvel mesz be melozni es latja rajtad hogy nem tud kikezdeni sehol akkor te nyertel! Erre gondolj. Vedd be a "leszarom tablettat" es rohogd ki a dirit.
Ki a saskarmommal es fonokbemelyesztes johet! Szaggasd le rola a gatyajat a sas-kormeiddel es meg a vegen a fonok fog meghunyaszkodni. (A saskarmokra en igazan a jo kozerzetet, mosolygast, elegans "letojom a piszkalodas"-t ertem.)
Orsi: felso: aaaaaaaaaa a Promod-ban most nagy engedmenyek vannak, Krisztaval csak kapkodtuk a fejunket a jobbnal-jobb cuccokra. (Lattam egy 10 pontos kabatot csak nem ert ossze a mellemen Olyan tuti a kabat hogy szivesen atszabatnam magam miatta!!!!)
cipok is vannak nagggggyon edesek!
HAGYMAK KOZOTT PANKRATOROS JATEK!!!! - gurulok a rohogestol!!!!
:D:D:D:D (tudom hogy neked nem lehetett tul muris, de ezt most bevizualtam es kesz vagyok.)
:D:D:D:D
Szilvi: Ez az epeszappan is olyan ECO cucc, csak novenyi alapanyagbol, mint a regi szep idokben! Ez kicsit folyosabb ami nekem van, tubusban es a tetejen van egy sikalo fej.
De en csak ugy ra szoktam tenni a ruhara, dorgolok egyet es kesz is.
Ha lusta diszno vagyok akkor pedig az aztatovizhez teszek egy kis epeszappant es abban uszhat a ruha ameddig ra nem kerul a sor hogy kimossam....
Lini: bocsanat hogy csak este kuldtem tovabb neked a tablit.
:(:( (szegyenlos szmalji) De egesz nap nem tudtam gep ele kerulni, csak igy hajnal 1-kor. :S
Orsi: nekem a mai shopping vegeredmenye: 1db ruzs,1 db farsangi kiegeszito,1db cumi a gyereknek,1db hajszesz ami allitolag megallitja a kopassza valasomat, 1 doboz tap Patriknak, 2db meleg szobazokni, 1db ov a Promodbol, 5db uj tanga (ram fert mar, rongyos az osszes...)
Szilvi: en benaztam a tablival eddig szerintem, a gepeim cserebereje miatt. De ratalaltam vegul is a leveldre es mar tovabbkuldtem Lininek!