Sziasztok!
Fürti,nem azért mondtam ám, hogy mindenki lusta írni, én mondjuk most az voltam, mert mindig feküdtem a hátam miatt. Meg azt is tudom, hogy az anyukák nagyon elfoglaltak. Annyira szeretném, már én is ezt a sok elfoglaltságot.
Ja, a fényképarcom......az tényleg nem jó
100 képből sikerül kb 1
Tényleg!
Nagyon ügyes Marci!!!!!!!!!
Kati, remélem már teljesen meggyógyultatok! Mindjárt felmegyek iwiwre és bejelöllek.
A sulit nagyon szeretném, szerencsére, és most remélem nem gondoljátok, hogy nagyképű vagyok, de elég gyorsan tanulok, és őszintén bevallom, hogy nagyon szeretek is tanulni, és hiányzik.Még az angolt szeretném megnyomni, de előtte még szeretnék egy olyan diplomát, amivel nem csak a közigazgatásban tudok elhelyezkedni, hanem nyithatok másfelé is.
Abban egyetértek veled, hogy nem szabad, hogy a baba rovására menjen, csak félek, ha most nem kezdek el, és még várok , később már nem is fogom. Ez az igazság!
Kriszti,gondolom , hogy neked sincs sok időd írni a két gyerkőc mellet
Szurkolok, még ez a hónap sem veszett el, igaz?
Beze, és mennyi időd van arra, hogy letedd a szakvizsgát?Vagy ez nincs korlátozva?
Mondjuk ahová én szeretnék menni, az mesterképzés, 2 év, és nem is olyan vészes szak szerintem!
Nóci, örülök a jó híreknek!
Sajnos adóbevallás ügyben nem tudok segíteni, én sem tudom még, hogy az enyémmel mi lesz!Összevissza voltak a munkaviszonyaim, vállakozás, alkalmazott stb....áááááááá, amúgy is utálom az ilyeneket. Megjött már?
Kitty, mi újság az új dokival?
Én is erősen gondolkozom már egy kivizsgáláson, tulajdonképpen soha nem védekeztünk(bár azért figyeltünk) most meg vitamint szedünk, figyelünk a peteérésre meg minden és kicsit aggódom, hogy még semmi. Nagyon jó az a doki , akihez járok, viszont az ő kismamái Pesten szülnek, úgyhogy lehetséges, hogy néznem kéne valaki mást vagy nem tudom.
Tündérke, mi volt az állásinterjún?Egyébként én is szeretettel köszöntelek, bár még én is elég új vagyok itt!
Bridget, szuper, hogy jössz haza!Tiszta szívemből drukkolni fogok neked!!!!!!
Most a japán tanár az, aki annyira nem szimpi?
Örülök, hogy barátra is leltél.
Én nem sokára elkezdek úszni járni, bár rám is fér.
A hátam... eléggénem jó, de most már a héten csütörtökön szeretnék menni dolgozni. Végül is eléggé unatkozom itthon, mert feküdnöm kell, azért picit takarítgatok, de azért nem olyan, mintha nem fájna semmim.
Anyukáméknak szerdán lesz a válóperes tárgyalása. Mennek kell tanúként. Az apámmal nem vagyunk túl jóban azt kell tanusítanom, hogy külön élnek tulajdonképpen. Mindegy, hosszú sztori, szurkoljatok, hogy minden jól menjen!
Puszi, csajok!!!!