Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt vagyok.

A hátam? Nekem egyenes hát szindrómám van, ami azt jelenti, hogy nincsen S alak a gerincemben, ezért nem bírja a a folyamatos terhelést. Terhelés az volt bőven, főleg a kocsmában, mikor pultoskodtam! ....és mostanra adta meg magát!

Csajok, én azt vettem észre, hogy mindenki lusta írni!!!! :cry:
Én most ezen változtatni fogok és kész!

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz összehozni egy kisbabát!!! Azt persze gondoltam, hogy nem megy egyik napról a másikrra, de hogy ennyire nehéz. Andrissal tulajdonképpen soha nem védekeztünk, most meg még figyelünk más jeleket is és semmi!Szemétség!
Annyira vágyom már arra, hogy legyen egy manónk. Azt szeretném, hogy kettőnkből legyen végre egy. Ezt most lehet, hogy bénán fogalmaztam, de valami ilyesmit érzek!

Ja, és képzeljétek jelentkezem egyetemre is!

Ha sikerük a kisbabánk, akkor is meg tudom csinálni, a fősulit is munka mellett végeztem el, segítségem meg lenne.
Valamit kell kezdenem az életemmel.
Nóci, valamelyik új módszer bevállt?Ja, és mikor lesz pontosan a randi?
Fürti,tessék csak jönni!

Beze, nekem is nagyon rossz a fényképarcom!

Brid, merre vagy?
Kriszti?

Puszi mindenkinek!!!
Enis, van valami újság barátnő ügyben?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka :) Én ilyenkor tudok csak jobban jönni, bár nekem is le kellene feküdnöm Manóval együtt, mert bizonytalan az éjszaka :lol: :?
Szegénykém a hátad miatt
:( milyen gyógystzereket kaptál?
Hát, igen.... baba...én úgy gondoltam, hogy nekünk sohasem lehet.Ugye volt az a P4-es eredményem citologián és én fel voltam készülve arra, hogy kiveszik még a méhemet is :?
Aztán hála az Úrnak, itt van Marci, és remélem még több picur is :lol:
Neked egyáltalán nem rossz a fényképarcod!!! :wink:
Tényleg én is küldöm priviben az iwiw-es elérhetőséget.De ha Beze már neked megvan mint ismerős, akkor nála is megtalálsz.
na, küldöm...
Vendég
 


Hello!!!

Lassan kikopik talán belőlünk a betegség, ma már nem szívtam a Lilla orrát porszívóval, mert nincs sok cucc benne, de mégis folyik neki még mindig kicsit, de csak törölgetem. (már ő is törli zsebkendővel az orrát, sőt a punciját is törli a törlőkendővel)

A férjem itthon maradt táppénzen, mivel ő is visszaesett, pedig már majdnem meggyógyult. Még a fiam aki a legkönnyebben átesett rajta, csak néhány napig volt taknyos. Én is jó szarul voltam, mire azt hittem vége, lett egy gombóc a torkomban, fájt a nyelőcsövem, majdnem elmentem ügyeletre. De aztán mégse, és lassan elmúlt.
De még mindig köhögök kicsit.

Dorka! Ha beirod a nevemet iwiwen, kidobja komáromiak közül, mert csak én vagyok ilyen néven fent. Gyógyul már a hátad? Páromnak is állandóan becsipődik valamilye, nagy szar lehet.
Én biztos, hogy nem bírnék pici gyerek mellett tanulni, mert lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy nem vele vagyok, másrészt sajnos csak akkor tudok nyugodtan vizsgázni, ha tényleg felkészültem. Mikor a Levente 2,5 éves volt, akkor jártam Pestre egy OKJ-s tanfolyamra, három hónap alatt elvégeztem egy min. egy éves iskolát, és nagyon rossz volt. Éjjel tanultam, tételeket dolgoztam ki, nappal dolgoztam, na nem kívánom újra. Anyós lakásában tanultam, mert csak egyedül tudok, anyós meg a gyerekre vigyázott.
És mikor egy év múlva visszamegyek dolgozni, mehetek közigazgatási szakvizsgázni, ami megint nem könnyű. Brrrrr.....

Enis! Hát szép kis barátnőd van.
Látom, megszórtad az iwiwet képekkel! Megnéztem őket! Nagyon csinos vagy rajtuk! Persze a párod és a lányod is!

Zsu! Ti is aranyosak vagytok, már mekkora ez a fiú! Látom kialakult már a menetred, mindig minden óra be van osztva...
És ez így is marad....

Bridget! Lesznek képek, talán (az utolsó csempe most került fel, mert el volt törve egy mintás csempe, újat kellett rendelni) csak ahhoz kellene új fényképezőgép, mert ugye amit vettünk azt ellopták.. ill. a férjem elhagyta.. attól függ honnan nézzük.
Szóval most nincs rá keret, egy újra megint. Alig volt három hónapos. Láttam a hormoneredményt, fsh-t, de hát sajnos nagyon jobbra már nem lehet számítani nálad. Az a speckó érték meg van már vagy csak elkerülte a figyelmemet? Szép lett a lakás, lassan minden a helyére kerül. Most nekem is kéne egy olyan zokni, amit kaptál, lefagy a lábam... persze zokni sincs rajta.

Nocika! Irtam pü-t, bár újat nem tudtam mondani széklet ügyben.
Mi a helyzet mostanában a kislánnyal? Kell most mennetek valahova vele?

Beze! Jól sikerült a szülinap látom! Szereti a zebrát? Én nem vettem, kevés a hely sajnos. Szépen elindult a szülinapjára. Tavasszal már indulhatnak a nagy séták, saját lábon.

Fürtöske! Lilla is szopik még, szerintem ez csak jó. Ha már menstruálsz, akkor jöhet szopi mellett is a baba. Ez már nem nagy mennyiség amit mostanában szopnak szerintem. (legalábbis nálam sajnos egyre apad, meg a kedve is)

Pendi! Ha olvasol: szia!!!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 

 
 

Kriszti! Utólagos gratula Vandának. Hány éves ő most tulajdonképpen? Lehet, hogy irtad már.. de nem emlékszem.

Kitty! Jó, hogy elmész orvoshoz. Remélem találsz valami gyerekbarát munkahelyet.

Csucsu! Te elmész most valahova dokihoz? MIntha inszemet írtál volna, hogy talán belevágtok!

Sziasztok!
Remélem nem hagytam ki senki, ha igen bocsi!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Nóci, Beze, Kati
köszi, én is remélem, hogy ez a doki már rendesen kivizsgál, és lesz eredménye is.

Fürti
leinformáltam, bnőm múltkor volt (igaz már okból), de mondta, hogy nagyon alaposan kivizsgálta, meg is lepődött rajta rendesen. Sokan dicsérik, idős már, de állítólag jó. Mondjuk ez relatív, kinek a pap, kinek a papné :roll:

Kati
továbbra is jobbulást! Jól belemásztatok ebbe a betegeskedésbe!

Bridget
milyen volt a hétvégéd?

Csucsu
hogy vagytok? Már megint eltűntél! :(
Vendég
 


Sziasztok!
Nem irigyellek Dorka!Iszonyatos lehet a hátfájásod.Mi is csináltunk kocsmát 8 évig tudom milyen a pultosi élet.nekünk az elsö babánk 6 évi probálkozás után jött össze,azt hittem sose tudom meg milyen az anyaság.Mi most a 3 babát tervezzük de ö is várat magára.Rettenetes minden honapba mikor megjö Olyankor azt kérdezem magamtol miért van ez.

Kati!Köszi a felköszöntést.A Vanda szeptemberbe volt 6 éves.Majd most kezdjük az iskolát.

Végre apa itthon van és félidöbe vagyok erre elhivték dolgozni.Remélem ezért összejön .A mikroszkop egyfolytába páfrányt mutat ugyhogy termékeny vagyok.
kriszti0406
 
 


Kriszti :)és a másik gyerkőc hány éves?A második könnyebben összejött?
érdekes, hogy 3. gyereket is lehet ennyire akarni.Én a másodikon fogok szerintem sokat "görcsölni", harmadikon meg nem is gondolkozom, bár ha ott lennék én is, akkor tuti máshogy gondolkoznék :lol:
Publikus, hogy hány éves vagy? :wink: :oops:
Na de este csak otth0on lesz apa :wink:
Én most rendeltem LH teszteket.

Kati :) jó hogy jöttél.Nem tudtál aludni?Jó későn írtál :)
Örülök, hogy lábaltok ki a betegségből :wink:
Hát, szopi......az a baj, hogy elég sűrűn szopizik Marci, de a menzeszem az megjön minden hónapban :shock:

Marcika okosodik, képzeljétek, van ilyen formabedobója, és tudja minden formának, hol a helye :lol:vagy ez 15 hónaposan nem nagy szám?Hm, Beze? Kati? :lol:
Vendég
 


A második gyereket nem terveztük,jött mint a villám.Danika áprilisba lesz 3 éves.Nem gondoltam hogy tudok kettö gyereket is szeretni.Pedig igen.Én 32 éves vagyok és ugy várom a harmadik babát mint az elsöt.
Apa itthon lesz este ,mondtam neki a páfrányt nagyn örült neki.Remélem én meg 2 hét mulva fogok örülni.Egyébként nem tudom hogy mikor kell megjönnie mert novemberbe vetettem le a spirált és olyan volt fent ami mellett nincsen vérzés, igy nem tudtuk mikor kellene megjönnie.elöször 37 napra jött meg utánna meg 25re,ugyhogy most várunk.
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Dorka, én majdnem mindennap írok, de mindig csak délután, délelőtt Lexi mellett nem megy. Nóci is sokat jelentkezik, még akkor is, ha beteg ő vagy Regi.
Hátad remélem, már jobb. Egyetemhez kitartást. :) Nekem szakvizsgáznom kellene, de képtelen lennék Lexi mellett tanulni.

Kati, köszönjük. Hát, egyelőre még nagy neki, de élvezi, hogy zenél, meg lehet rángatni és tologatni.
Jobbulást nektek gyorsan!

Fürti, okos Marci.

:wink: Lexi még nem tudja az összes forma helyét, de párat már felismer.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kati! Privit megkaptam, de válaszoltam is!!! Remélem ez nem úgy ment el mint a multkorik!!! Mert akkor utálom az egészet!

Kriszti! Én nem is tudtam, hogy létezik olyan sprilál ami mellett nem jön meg egyáltalán piri! Ez jó!
És remélem nektek sem kell sokat várjatok a kistesóra! És jön olyan gyorsan mint a villám!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka! Nagyon szépek vagytok a képeken örülök én is, hogy tudlak már én is téged a névhez azónositani!
Hátfájás monjon le!!!!!!!!!!!!!! De azért már egy kicsit jobb a sok gyogyszer miatt???

Tegnap voltunk a dél pestiben kontrollon és szerencsére oda sem kell már menjünk többet! Ma meg beszéltem a klinikával a keddi vérvétel eredmény miatt csak az ápolo csaj volt még bent és Ő azt mondta minden ok, de majd 11 után lesz bennt a doki néni és majd akkor szóljak vissza! Mert lehet a gyogyit elhagyhatjuk! Végre! Akkor már csak a cebion cseppek és a D- vitamin marad meg ami ugye egyébként is mennie kell!
Úgy fájdogál a pocim elvileg kedden kellett volna megjönnie, de még mindig kinoz! Bár tegnap épp kérdezte apa,, hogy mi zu vele, mert hát izé meg bigyó mondtam semmi aszongy jön a kistesó?? Monodm neki hahaha most csak az hiányozna a boldogsághoz! Mondjuk úgy jó lenne, de most nem hiszem, hogy Regi mellett birnám! Meg ezt a 3 évet csak neki akarom szentelni és majd utána jöhet!!!

Csajok! Egy kérdés! Tudja azt valaki, hogy az adóbevalláshoz kell e a családi is?? Vagy hogy van ez??? Mert nekem ma küldte ki a papirt a munkáltatom, hopgy megcsinálta csak alá kell írnom! De a csáldiról egy szó sincs benne! Pedig halottam egy olyat, hogy akik most 12200Ft családit kaptak azok vissza menölegesen 16ezerig megkapják a lóvét és akkor azt az adóbevalláésnál kell majd írni! Most lehet csak ez egy hüleség, de nem tom! Tudtok erről valamit???

Most nézem tele van minden helyes írási hibával! Nézzétek el, de nincs kedvem kijavitani őket! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!
Én is megprobállok minden nap irni de a két gyerek mellett néha lehetetlen .Délelött fözés, bevásárlás délután rohanás az oviba.Mi ráadásul nem ide a faluba járunk oviba hanem a közeli városba.Nem szerettem volna ha idejár ahol lakunk mert ide jár 6 falu gyereke.
Az orvosom ajánlotta ezt a spirált azt mondta a feleségének is ez van. Az ára 40ezer ft volt.Hirtelen levegöt se tudtam venni .Nem voltam rá felkészülve testileg Én nazyon félek a fájdalomtol és idöm nem volt félni olyan gyorsan történt minden.Csak egyet tudtam mostanába nem akarok szülni.A fiammal nem kaphattam semm fájdalomcsillapitot mert nagyon ki voltam tágulva.3/4 ora mulva meglett 4030grammal.A 6hetes kontrollon az orvos kérdezte a fogamzásgátlást.Én mondtam neki a legbiztonságossabbat adja mert mostanába nem akarok szülni.És most itt van ismét babát tervezünk.
Lányok!
Haszált valaki közületek LH tesztet.Gondoltam én is kibrobállom a következö honapba de nem tudom hogy müködik.Ha valaki ismeri örülnék ha ismertetné. :P
kriszti0406
 
 


Kriszti!
Én novemberi hónapban használtam innen a bnetről rendeltem fillérekért és decemberben pozi lett a tesztem amit szintén innen rendeltem! Van egy olyab topik ahol pont erről van szó! Keresd meg! Ott mondent részletesen leírnak!!! De Brid és mondjuk bárki innen tök jól el tudja magyarázni neked, de erre most nem vállakozom, mert én bevallom már elfelejtettem, de arra emlékszem, hogy minden nap délután 5-kor csináltam!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékszik-e valaki innen rám még nyáron írogattam ide egy-kétszer, de sajna nem volt időm, így eltűntem.
Remélem csatlakozhatok hozzátok ismét.

Kép
tündérke25
 
 


Tündérke
persze, hogy csatlakozhatsz! ;)
Hogy álltok a babaprojekttel?
Vendég
 


Szia Hkitty!

Hát eddig úgy szeretkeztünk, hogy ha becsúszik az sem gond. De most ismét védekezzünk az előző hónaptól, mert anyagi gondjaink adódtak és így most várunk a babaprojekttel sajnos.

Olvastam, hogy Te orvost váltasz éppen. Remélem, hogy ez az orvos kivizsgál rendesen és hamarosan kismama lehetsz. Drukkolok neked nagyon!

Kép
tündérke25
 
 


Sziasztok!

Nóci, nagyon jó híreket írtál, örülök nagyon!!!

Kriszti, mindennap ugyanabban az időpontban elmész wc-re, belepisilsz valamibe, belemártod az lh tesztcsíkot 10 mp-ig, aztán vársz. A wc előtt 2 órával ne igyál sokat. Ha szabályos a cikiusod, elég 5 napig tesztelni, és egy meghatározott napon elkezdeni.

Tündérke, üdv itt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szia Beze!

Köszönöm az üdvözlést.
Két hónapja még Tolna megyében laktam kb. 20 km-re Szekszárdtól. Most Dunaújvárosban lakunk párommal.

Én most ébredtem, párom az előbb ment el állásinterjúra az Obiba, légyszi drukkoljatok, hogy megkapja. Előre is köszi!

Kép
tündérke25
 
 


Sziasztok!

Tündérke
drukkolok a párodnak, hátha akkor előbb indulhatna a babaprojekt :wink:
Vendég
 


Szia Tündérke! Persze, hogy emlékszünk rád! Sajnálom, hogy leált a projekct! És remélem hamar ujra indul!
Hogy ment az állás interjú a párodnak???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na itt lennek en is 8) Egesz heten sok-sok elinteznivalom volt...es mire tudtam volna jonni ugysem volt senki meg kedvem sem volt mert fajtak a szemeim a gep elott estere :x Aztan tegnapelott akartam jonni erre a frissites miatt a geprol eltunt a jelszavam es nem tudtam kertem egy uj jelszavat...azzal is probalkoztam aztan mivel az sem jott ossze mert ezlobb azt aktivalni kellett volna ezert 5szori probalkozas utan kitiltottak 30percre :twisted: mar majdnem csinaltam uj nick-et :roll: aztan tegnap sikeralt belepnem de mar nem irtam...de most itt vgyok mert apacska elutazott a hetvegere 8)

Fius napokat tartanak Washingtonban...az egyetemi barijaival ment kosarladba merkozesre 8) Kedvenc csapata jatszik asszem :wink: Vegre kicsit kimozdul mert mindig melo utan haza aztan engem talal meg minden hulyeseggel :roll:

Azota is szorgalmasan jarok szerdankent vizierobikra,pentekenkent jogara,a suli meg kezdodott szerdan...nem volt nagy durr ketten vgyunk az osztalyban :lol: jo mondjuk amugy is 8fos max de igy legalabb tobb figyelmet kapunk es gyorsabban haladunk...bar a tanarno nem volt a legszinpibb... :roll:

Eva barinom az uj akit a magyar talin ismertem meg sokszor hiv na meg en is...ugyhogy eleg sokat dumcsizunk 8) Jofej csaj orulok,hogy ratalaltam :) A masik lany meg mostansag szokott hivogatni meg irni na persze csak hetvegen amikor nincs programja epp vgy unatkozik :roll: Ez mondjuk a barinomtol meg ok de egy kezdodo baratsagban en ezt nem dijazom :roll:

Van egy nagy hirem de nem szeretnem nagy dobra verni mert izgulok ngyon es nem is akarok ngyon errol beszelni csak tudatni szeretnem veletek,hogy megyek haza 10-en apacskaval es indul a kovetkezo 3.lombik short protokollal ugy nez ki es fagyasztjuk a katonakat mert apacskaval egyutt megyunk haza eshat akkor meg nem kezdunk :roll: Majd ha mar otthon vgyok jobban tudok a dologrol beszelni na meg minden nap tudok is jonni most meg izgulok az ut miatt :oops: :roll:

Na mi van meg...a laptopom kepernyoje olyanszinten megadni latszik,hogy rendeltunk uj kepernyot es majd a parom munkahelyen az elektromosok kicserelik nekem.

jah es kepzeljetek ugy nez ki jo sokat maradok otthon aminek nem ngyon orulok mert az eredmenyeket mar nem akartam ott megvarni de ugy nez ki,hogy aprilis elsejen meg megyek japanba ahol is apacskaval talizok es akkor egyutt jovunk vissza valamikor aprilis 11-en NY-ba...na asszem ennyi utazgatas eleg lesz nekem nyarig :shock: Bar en bizom benne,hogy nyaron meg hazajutok olyan julius korul sot mindenkepp szeretnek hazajutni mert tavaly nyar is kimaradt :roll: (meg ha esetleg nem sikeral ez a lombik akkor jon a kovetkezo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Tündérke, hol laktatok? Párod felvették?

Brid, nagyon örülök a jó híreknek!!! Hú, én már most drukkolok!!!
10-e mindjárt itt van. Az utazás miatt viszont nem irigyellek. :roll:

Többiek?

Itt tegnap este 8 óta esik, jó sok hó van. Bentről tetszik. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Nálunk tegnap este ota esik a ho.Igy lehet hogy holnap nem tudunk oviba menni.
Tündérke hogy sikerült a párodnak az állásinterju?
Bridget nem irigyellek.Drukkolunk hogy összejöjjön a baba.Mindig a dolgok pozitiv oldalát kell nézni.
Beze köszönöm a felvilágositást most rendeltem innen a babanetröl teszteket de a következö honapig várni kell mert tul vagyok a félidön.
kriszti0406
 
 


Sziasztok Lányok :)

Tündérke, szia! Hogyhogy költözés volt?És hogy tetszik a városi élet?
Állásinterjúról mikor lesz eredmény?Bár az ilyen interjúknál mindig várni kell, mert majd értesítenek, lehet csak egy hét múlva.Nem?

Kriszti :) Én is rendeltem LH teszteket, kiváncsi vagyok, így szopi mellett mit mutat majd.

Brid :) tegnap láttalak msn-en is :D tök jó, hogy jöttök februárban, az egy nagyon jó hónap fogamzásra, főleg az oroszlánoknak!! :wink:
Japánba hogyhogy mentek?És hogyhogy olyan sokáig itthon leszel?

Beze :) Lexit szoktad kivinni a hóba?Marci nem nagyon díjazza a havat meg a hideget.
Végre tegnap volt egy átaludt éjszakánk.És tegnap este nem cicin aludt el :D ez haladás!!! :lol:

Nóci :) örülök a jó hireknek, végre letudva a sok orvoshoz járkákás :)
Vendég
 


Kriszti
Na abban nincs hiany...marmint a pozitiv hozzaallasbol :lol: Merre jartal? Tokre ertem a babas dolgot :roll: Dokihoz kene majd lassan fordulni...na nem azt mondom egybol lombik vgy ilyesmi de a fontos verveteleket megcsinaljak es annyi minden alap dolog kitud derulni ...csak egy sima vv-bol...mindenki mindig csak var meg var...aztan meg sirankozik mikor mar eltelt 2ev es meg mindig semmi :roll: na nem rad ertem de ha nem mesz el hamarosan akkor veled is ez lesz :? Egyetem...huuuh de joooo 8) LH teszteket en is az LH-s topikbol rendeltem ngyon jol mutatjak a peteerest ha persze nincs semmi hormonalis baj :roll: Esthajnalcsillagtol vegyel :wink:

Kata
Na mar megint betegek vgytok?Hat mondjuk most jo hideg van :twisted: Fotokat varom 8) Specko ertek megvolt mar 0.5 lett doki azt mondta nem lehetetlen :D szerintem ez tobb,mint 1% esely :wink: azt mondta orult volna egy 0.8-1nek de 0.5 nem lehetetlen es 0.1nel azt mondta volna ne is probalkozzunk :idea:

Furti
Februar?Igen :shock: Ezt nem is tudtam 8) Japoba megyunk latogatoba 8) Vegulis nem leszek olyan hude sokat otthon...mert masfel honap es a februar ugye 28napos csak.

Enis
Na ne izelj maaa miaz hogy nem tortenik semmi? :roll: Tinalatok sosem all meg az elet :lol: Itt hoooo?aaaaah :twisted: itt nem volt szinte semmi ho :evil: Baratnod meg elkuldenem melegebb eghajlatra de komolyan...te neha nem mondod meg amit gondolsz is? :roll: Nana,hogy letezik ez az energia elszivas :!: Ott van a cikk vegen,hogy lehet vedekezni ellenuk :idea:

Beze
Halat nem azert kerdeztem :arrow: en allergias vgyok a halra ugyhogy sosem ettem :shock: es hat a felnott emberek is ha 2szer egy evben esznek...ezert olyan furan hallatszott olvasnom,hogy halat eszik :lol:

Noci
Kicsit megkesve de itt vannak az infok: Parafinolaj es Szilvaszorp de kerdezd meg azert lehet e ilyen pici babanak adni..Flora nem tudom miota szedi vgy issza :roll: Jobban vgytok?Melselj mar kicsit :idea: Tesodnak volt randi?Az uj vonalzival az a problema,hogy az nem bbc kod azert irta ki azt amit :? Segitseg? Na csak nem?Kisteso?Megjott mar azota?

Dorka
Mire szeded az eros gyogyszereket?A hatadra?Faj meg vgy rosszul emlexem? :oops:

Kitty
Senki nem mondta,hogy nem lehet babad :!: Nana,hogy lehet csak a dokid ehhez keves legalabbis a tudasa :roll: Csak ugy halkan irom,hogy nana,hogy orokolheto...a pcos is orokolheto :roll: Az uj dokinak ngyon orulok!!!!Remelem most mar jo kezekbe kerulsz :roll: Holnapra egy nagy kalappal es gyere ahogy megvan az eredmeny!!!! 8) Meg mindig nem jott meg? :shock:

Csucsu,Zsu
Megint hova tuntetek? :roll: En sem jovok sokat de ti meg annyit sem :roll:

Tunderke
Orulok,hogy vetted a batorsagot es visszajottel 8) Aztan mostmar maradjal is ha nem is babas dolgokrol de itt barmirol beszlehetsz...pl,hogy mit fozol ma mit csinaltal ilyesmi... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!
Bridget

Én is esthajnalcsillagtol rendeltem remélem a héten megjön,habár csak jövö honaptol tudom kiprobálni mert a 17 napon vagyok.Ugy gondoltam a következö menszit megvárom és jelentkezek az orvosnál.Már volt hormon problémám de kaptam bromocritint és helyreállt.Azt mondta az orvosom nem fordulhat elö mégegyszer ez velem de ha pár honapon belül nem esk teherbe keessem fel.

Noci
Rendbe jött a kicsi széklete

Kitty
Én is dokit váltottam.3 évig félre kezelt.Megcsinálta az összes inszemináciot és kiderült hogy feleslegesen mert az egyik hormonom nem volt jo és addig nem tudott megtapadni a petesejt .Elkértem a papirjaimat és nem adta oda.amésik orvos ezen meg is lepödött és ö ment ét érte.Utánna talélkoztam a volt orvosommal és megkérdezte ismerjük e egymást.Azt hittem ott leanyázom mindenki elött de tartottam magam és nem is válaszoltam neki.
kriszti0406
 
 


Kriszti :) majdnem együtt fogunk lh-tesztelni? :lol: bár én most mensi után kezdem majd.

Hát nem semmi a dokid! :evil: micsoda egy tapló!Jó, hogy váltottál!

Képeket nem tudsz feltenni a gyerkőcökről?Kiváncsi vagyok rájuk :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti,nem azért mondtam ám, hogy mindenki lusta írni, én mondjuk most az voltam, mert mindig feküdtem a hátam miatt. Meg azt is tudom, hogy az anyukák nagyon elfoglaltak. Annyira szeretném, már én is ezt a sok elfoglaltságot. :(
Ja, a fényképarcom......az tényleg nem jó :D 100 képből sikerül kb 1 :D Tényleg!
Nagyon ügyes Marci!!!!!!!!!

Kati, remélem már teljesen meggyógyultatok! Mindjárt felmegyek iwiwre és bejelöllek.
A sulit nagyon szeretném, szerencsére, és most remélem nem gondoljátok, hogy nagyképű vagyok, de elég gyorsan tanulok, és őszintén bevallom, hogy nagyon szeretek is tanulni, és hiányzik.Még az angolt szeretném megnyomni, de előtte még szeretnék egy olyan diplomát, amivel nem csak a közigazgatásban tudok elhelyezkedni, hanem nyithatok másfelé is.
Abban egyetértek veled, hogy nem szabad, hogy a baba rovására menjen, csak félek, ha most nem kezdek el, és még várok , később már nem is fogom. Ez az igazság!

Kriszti,gondolom , hogy neked sincs sok időd írni a két gyerkőc mellet :)Szurkolok, még ez a hónap sem veszett el, igaz?

Beze, és mennyi időd van arra, hogy letedd a szakvizsgát?Vagy ez nincs korlátozva?
Mondjuk ahová én szeretnék menni, az mesterképzés, 2 év, és nem is olyan vészes szak szerintem!

Nóci, örülök a jó híreknek!
Sajnos adóbevallás ügyben nem tudok segíteni, én sem tudom még, hogy az enyémmel mi lesz!Összevissza voltak a munkaviszonyaim, vállakozás, alkalmazott stb....áááááááá, amúgy is utálom az ilyeneket. Megjött már?

Kitty, mi újság az új dokival?
Én is erősen gondolkozom már egy kivizsgáláson, tulajdonképpen soha nem védekeztünk(bár azért figyeltünk) most meg vitamint szedünk, figyelünk a peteérésre meg minden és kicsit aggódom, hogy még semmi. Nagyon jó az a doki , akihez járok, viszont az ő kismamái Pesten szülnek, úgyhogy lehetséges, hogy néznem kéne valaki mást vagy nem tudom.

Tündérke, mi volt az állásinterjún?Egyébként én is szeretettel köszöntelek, bár még én is elég új vagyok itt!

Bridget, szuper, hogy jössz haza!Tiszta szívemből drukkolni fogok neked!!!!!!
Most a japán tanár az, aki annyira nem szimpi?
Örülök, hogy barátra is leltél.
Én nem sokára elkezdek úszni járni, bár rám is fér. :)

A hátam... eléggénem jó, de most már a héten csütörtökön szeretnék menni dolgozni. Végül is eléggé unatkozom itthon, mert feküdnöm kell, azért picit takarítgatok, de azért nem olyan, mintha nem fájna semmim.

Anyukáméknak szerdán lesz a válóperes tárgyalása. Mennek kell tanúként. Az apámmal nem vagyunk túl jóban azt kell tanusítanom, hogy külön élnek tulajdonképpen. Mindegy, hosszú sztori, szurkoljatok, hogy minden jól menjen!

Puszi, csajok!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Fürti, igen, szereti, bár szerintem az apja jobban élvezi, hogy húzhatja. :wink:
Grat a cici nélküli éjszaka átalvásához!

Bridget, így már értem. Mi nagyon szeretjük a halat, gyakran is eszünk, és úgy látom, Lexinek is nagyon bejön. :wink:

Dorka, gyógypuszik mennek továbbra is, a tárgyalásra meg már most drukkolok!!!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dorka :) hát igen, nem is biztos, hogy baj van nálatok....sokaknak úgy sem jön össze, hogy abszolúte semmi bajuk sincs :?
Jobbulást neked a hátacskádra!

Beze
:)
Hát lehet hülyén írtam, de Marci csak az elalvásnál nem kér cicit, egyébként ma is nyaggatott 2x is napközben.Egyszer el sikerült terelni a figyelmét :)
De éjjel ha felkel, cici kell neki :?
Vendég
 


Sziasztok!

na először helyzetjelentés. Apa meg én lassan meggyógyultunk, Levente meg elkezdett hurutosan köhögni, meg jó taknyos lett, de szerencsére egyenlőre gyógyszer nem kell, nem olyan vészes.
Lilla néhány napja délután háromszor kakilt, csodálkoztam is. Erre éjjel már böfizett egyet, éreztem, hogy majdnem hányt. Egész éjjel alig aludtam, nehogy hányjon és háton legyen. Hajnalban megébredt, fél 6-tól kínlódott fél 7-ig, akkor sikerült hánynia. Szegényke megijedt, én meg a sötétben próbáltam úgy tartani, hogy csak a lepedő legyen olyan. Aztán aznap kakilt még 4-szer, végén már csak vizet. Próbáltuk minél többet itatni, vettem gyógyszereket, amiket nem nagyon evett meg, evést nem erőltettük, estére lett kicsi étvágya, csipegetett. Másnap már csak egyszer volt kaki, és ezzel vége lett a dolognak. Kicsit beijedtem, hogy rota vírus, aztán mehetünk a kórházba.

Na gondoltam, most már kimehetne kicsit a levegőre, de csak fél órára, hogy végre kiszabaduljon szegényke a lakásból, hetek óta nem volt sehol. Levente ekkor lett beteg, ő velem maradt, apa meg levitte a Lillát. 2 óra múlva hozta haza, jól lekiabáltam a fejét, hogy képzeli, hogy ennyit kint van vele ilyen hidegben. Bedugtam a kádba szegénykémet, másnaptól már hurutosan köhögött, azóta is együtt köhögnek a Leventével. Szóval röviden ennyi, egyenlőre öröm az ürömben, hogy antibiotikum, doki nem kellett.

Dorka! Visszajelöltelek! Jó sok barátod van, mennyi koszorús lány-fiú volt az esküvőtökön! Ja és nagyon csinosak voltatok!
Szerintem jó fényképarcod van. Milyen képzésre akarsz még menni? Gondolom láttad hol dolgozom, most én is köztisztviselő vagyok. Milyen végzettséged van? Közgazdász?
Tanulni én is szeretek, csak nem tudom összeegyeztetni a kettőt, Nekem nehezen megy. És a gyerekfelügyeletet is nehéz megszervezni, főleg kettőre már nehezebb anyósomnak vigyázni. De azért vágj bele mindenképpen, aztán majd max. halasztasz picit ha jön a manó.
Ha gondolod, vannak ötleteim hova menjél néhány alapvető kivizsgálásra.

Nocika! Privi nem ért ide. Nem értem. Mástól megkapom. Mi a helyzet kaki ügyben? Javult már valamit?

Bridget! Szóval nemsokára jössz. Az jó.... !!! Várod már, hogy menjél Japánba? Biztos várnak már a barátaitok benneteket. Ha törik ha szakad holnap megyünk a barántőmmel uszodába. Kicsi úszás, aztán áztatjuk magunkat a meleg vízben. De jó lesz!
Januárban nem voltam sehol, max a tescóban, meg a spárban. Nem túl változatos.

Kriszti! Micsoda hülye dokik vannak. Még jó hogy otthagytad, mondjuk kár, hogy ennyit rabolta az idődet.

Én most is azt mondom, aki babát akar, az menjen el egy vv-re, néhány alapvető vizsgálatra, (pl. kenetvétel, nincs e bakteriális fertőzés), mert az se mindegy, hogy milyen körülmények között fészkeli magát be a baba a helyére. Egy felszálló fertőzés nagyon csúnya dolgokat tud csinálni. (koraszülés)
Nekem se adták ki a Kaáliból a papírjaimat. Pedig kellene. Én nem tudom, mit képzelnek. Egyszerűen nem tudtam a vérvétel eredményeimhez hozzájutni.

Tündérke!
Üdv újra itt!

LH teszt: a petekilökődést az LH hormon nagyfokú növekedése váltja ki, tehát ha mutatja a teszt, hogy megnövekedett az LH a szervezetben, akkor babára fel! és eksön kétnapont! Az LH csúcs után 24-36 órával szabadul ki a petesejt, ennél jobb módszert nem tudok arra, hogy megtudja az ember mikor lesz peteérése. MÉg a hőmérőzés jó, de az csak utólag mutatja, hogy volt e peteérés. Délután érdemes csinálni, mert akkor koncentrálódik a vérben. Én mindig 1 órakor csináltam, mert akkor több időm volt a kajaszünetben.

Az LH teszt azoknak nem jön be, akik pco-sok, mivel nekik épp az a gondjuk hogy az LH hormon állandó jelleggel nagy mértékben jelen van a szervezetben, gátolja a peteérést ezzel.

Ha érdekel valakit tettem fel képeket iwiw-re!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Bridget
nagyon örülök, hogy jöttél, annak meg mégjobban, hogy febr.-ban jössz haza lombikra :D Nagyon drukkolok!
És sztem sokat fog segíteni, hogy most mozogsz, lefoglalod magad :wink:

Kriszti
elég bunkó orvosod volt :evil: Jó, hogy átmentél másikhoz!

Dorka
én a kivizsgálásokat most itt csinálom, ahova tartozok, de szülni majd Kecskeméten szeretnék, itt több okból nem :roll:
szerintem megér egy kivizsgálást, lehet, nem is nálad van baj, hanem párodnál, jó lenne tisztázni :roll:

Kati
jobbulást, szegények, jól megjárjátok ezt a telet ezzel a sok nyavalyával :roll:

Tegnap megjártam a dokit, okosabb viszont nem lettem. Csak kézzel vizsgált meg, írt fel egy új gyógyszert, amitől majd megjön (Provera, ismeri vki?). Ha legközelebb sem jön meg 42 napon belül, akkor alaposabban kivizsgál :roll:
Vendég
 


Kitty :) megnéztem a Proverá-t a google-ban, úgy emlékszem anyukám is szedte hormonpótlásként műtéte után.
Olvastam, hogy jó lenne szedned mellette valami D-vitamin, vagy calcium készitményt.
http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gy ... -1372.html
Vendég
 


Fürti
én 5 mg-osat szedek, napi 4*1-et, de lényegében u.az, mint a 10 mg-s (összetevő, hatás, stb).
Van itthon Ca pezsgőtabi, majd iszok, meg minden este egy bögre kakaóval zárom a napot, így a Ca bevitel meglesz. :wink:

Látom, egy hét múlva tesztelsz, drukk! :wink:
Vendég
 


Kitty :) hát a vonalzóm nem hiteles, mert múlt hónapban csúszott a mensi kb.8 napot.úgyhogy azt sem tudom, mikor kell, ill. fog most majd megjönni :? Múlt hónapban 39.napon jött meg, előtte meg 27-re :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Fürti, értettem. :wink: Hányadik napon vagy most?

Kitty, ez a doki remélhetőleg jobb lesz, és bízom benne, hogy kapsz beutalót vv-re.

Kati, jobbulást a gyerekeknek, gyógypuszik mennek!

Dorka, az első jelentkezéstől számított 5 éven belül kell letenni a vizsgákat, nekem ebből 2 év 3 hónapom letelt, de bele sem kezdtem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Na itt lennek apacska geperol...huh de utalom ezt a gepet :x Szal a laptopom bevitte tegnap a melohelyere igy nem tudtam jonni :evil: Tudjatok a kepernyocsere miatt erre tegnap nem volt hozza csavarhuzojuk ma meg kiakartak cserelni es nem illeszkedik a csatlakozo....basszus...ha hazahozna akkor legalabb addig tudnam hasznalni de nem fogja itt ossze vissza vinni hozni :roll: En meg nem szolhatok hisz nekem segit :x Se msn se skype semmi :roll: minnya visszaolvasok 8)

Minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kriszti
Jol van ugyi vgy!Majd lovod a teszteket es mi meg segitunk kiertekelni!Minden nap ugyanabban az idoben kell es delutan!En este 7kor szoktam elloni de Noci 5orasi idopontja is tokeletes :!: Bromot akkor most nem is szedsz? :shock: Azt azert nezetni kell mert felborulhat megint meg ugy tudom azt szoktak szedni folyamatosan :roll: bar nekem is helyreallt :roll:


Dokra
Koszi ari vgy :D Igen a japan tanar nem szimpi...mondjuk ha jo tanar es tanulok tole nem erdekel annyira de azert lehettne baratsagosabb is ha mar fizetos suli :roll: uszas ngyon jo!Tampont azert hasznalj en is ugy jarok vizierobikra :roll: Szurkolunk a valoperes targyalasra :!: :? Orulok,hogy mar jobban vgy de ha meg kell maradj otthon nem jatek ez :?


Beze
A hal tok egeszseges!Sokkal tobbet kene ennunk belole(marmint nem nekem hanem aki nem allergias ra :lol: )A japanok szinte nap,mint nap esznek az agysejtekre jo hatassal van!!!! 8)


Kata
Basszus :shock: Csori Lilla :( Emlexem mikor kicsi voltam ugy utaltam hanyni :x mitol lehetett ettetek valami olyat? :roll: Jaaaj es aztan a kohoges... :?
Igen varom mar,hogy menjek ngyon is 8) Tudod en imadom japant...kivancsi leszek milyen lesz a benyomasom ennyi ido utan...ennyit nem is voltam tavol meg japantol mint most a 9ev alatt :shock: jaj de jo te is mesz uszni :) Gyerekek maradnak otthon?


Kitty
Nana,hogy jovok!!!Ha mashova nem is de ide meg meg1 topikba megyek :!: En is orulok,hogy kezdunk...ezt ugy latszik az egiek is akarjak de meg ne kiabaljunk el semmit sem 8) Hogyhogy ha legkozelebb sme jon meg?Me most megjott?Me nem csinal hormon panelt? :twisted: :twisted: :twisted: Na ezert kell meddosegibe menni...ott alap resze ugy kezdodik,hogy kivizsgaljak az embert normalisan :!: De biztos hogy van valami magan intezmeny ahova mehetnel...ird meg a varost ahol lax majd jol utananezek en hova kene menjel.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg_ ... -gyogyszer

Mondtad a dokinak,hogy babat szeretnetek?Mert nem minden gyogyo jo am babasodas elott szedni...pl szerintem ez se :roll:


Furti
Ertheto meg bekell alljon a hormonhaztartasod...az elso verzeseknel meg normalis az ingadozas :idea:


Tobbiek hun vannak?Most soroljak neveket :roll:
Megyek akupunkturashoz 4re..banom,hogy nem elobb mentem...segitett volna szep peteket csinalni de megyek ost is meg jovo heten is aztan meglatjuk...otthon is megyek ha nem gond :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Fürti
hát akkor neked is megvan a problémád a mensivel, hiába jön meg. Lh teszteket csinálod?

Beze
remélem, hogy csinál már vmit, mert ez így nagyon nem jó, hogy csak gyógyszereket kapok.

Bridget
örülök, hogy jöttél! És persze, hogy akarják az égiek, hogy nektek is legyen pici babátok!
Azt úgy gondolta a doki, hogy most ugye a gyógyszertől megjön, aztán ha köv. ciklusban sem jön meg, akkor menjek vissza... :roll:
Mondtam neki, hogy azért jöttem ide, mert az előző doki csak gyógyszereket írt fel vizsgálat nélkül, de nem nagyon érdekelte. Azon mondjuk kiakadt, hogy előző hónapban szedtem a clostit, mindenáron tudni akarta, melyik kollégája írta fel (de nem mondtam meg).
Többit priviben megírom!
Akupunktúra állítólag sok mindenre jó, sztem ez nem lehet gond, biztos lombik mellett is lehet!
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsika, hogy ebben a pár napban eltűntem, de voltunk Tolna megyébe ügyeket intézni, meg rokon látogatáson. Köszönöm mindenkinek a drukkokat.
Na az állásinterjú szombaton azzal zárult, hogy majd a héten keresik. Közben egy másik munkahelyről felhívták, hogy csütörtök reggel 7-kor várják munkára. Ja csak az előtte való két elbeszélgetésen felejtették elmondani, hogy fehér ing, sötét zakó és bakancsban kell lennie. Bevallom nincs pénzünk rá, most igyekszünk pénzt kölcsönkérni rá. Hát meg azt is elfelejtették közölni, hogy milyen munkarendben fog dolgozni, azt is csak sejtjük, mert drága megkérdezett egy ott dolgozót. Ha minden igaz akkor 24 órát dolgozik 48 órát pedig itthon lesz.

Na mindjárt írok mindenkinek név szerint is.

Kép
tündérke25
 
 


Beze:Hát elárulom, hogy Szedresben laktam. Most pedig Dunaújvárosban vagyunk. Nem igazán vágyok vissza Szekszárd környékére, soha nem szeretem ott lakni.

Fürtöske:Hát munka miatt költöztünk ide, de nem úgy jött be, ahogy mi vártuk. Egy jutalékos rendszerű cégnek dolgoztunk. Nagyon hiányzott a fix fizetés, így egy hónapja állást keresünk. Amúgy a városi élet nekem nagyon tetszik. Szeretek itt élni. Csöndes helyen lakunk, de 10 percre van a központ. A Duna part, pedig 1 km-re. A társasházat egy kicsit lassan szoktam meg, de már ezzel sincs problémám. Drukkolok neked nagyon a kis tesóhoz!!!

Bridget:Most már maradok, hisz ezt a topikot azóta olvasom mióta elindítottad. Megsúgom, mindennap itt voltam és olvastam kivel mi van. Mindig mindenkinek a háttérből drukkoltam, együtt örültem és sírtam veletek. Neked is nagyon drukkolok a februárhoz!

DorkaNeked is köszönöm az üdvözlést. Remélem már jobb a hátad. Drukkolok a tárgyalás miatt.

Kata:Jobbulást kívánok nektek!

KittyRemélem végre megtaláltad a megfelelő orvost. Én is azon a véleményen vagyok, hogy jobb most egy két vérvételt elvégeztetni, mint éveken keresztül hiába várni. Drukkolok, hogy végre változás legyen és megfoganjon az a pici baba. Munka kereséssel, hogy állsz?

NóciHol vagy? Megjött?

Bocsi, ha véletlen valakit kihagytam.

Kép
tündérke25
 
 


Tündérke
jó fejek, hogy nem közlik, mi az elvárásuk :? De sajnos a mai világban már örülni kell az ilyen munkának is...
Én még nem találtam munkát, egy helyről írtak vissza, hogy köszönik, hogy elküldtem az önéletrajzom, a többiről még ennyi se :?
Vendég
 


Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni az egész nap rohanés volt.Most lesz az ovodába jelmezbál és a lányom ariel akar lenni.Avarrönönél nincsen piros haj és fél nap azután kellett futkosni mig végre találtunk.

Tündérke
Erre csak azt tudom mondani hogy tudják hogy az embereknek mennyire muszály dolgozni és ezt ki is használják.Remélem sikerül munkába állni a párodnak.

Fürtöske
Te mikor kezded el a tesztelést .Nekem ma jöttek meg a tesztek ma vagyok a 19napon de kiváncsiságbol ki fogom probállni.

Bridget
Drukkolunk nektek hogy február a ti honapotok legyen.

Dorka
Nem irigyellek .Az én szüleim is elváltak igaz még kicsi gyerek voltam.Szerintem felnött fejjel még rosszabb az egészet végigcsinálni,még akkor is ha csak tanu vagy.

Kitty
Hova jársz orvoshoz.Én Pécsre járok és a mostani orvosommal teljeen meg vagyok elégedve mindent meg lehet vele beszélni és az szerintem nagyon fontos föleg amikor igy van az ember.

Kata
Jobbulást nektek.
kriszti0406
 
 


Kriszti
lányodról majd kérünk képet, persze jelmezest :wink:
Pécs nagoyn jó ellátásilag, orvosilag, anyósomat, keresztaput ott kezelték, de nekem elég messze van. Én most a kiskunhalasi kórházhoz tartozok területileg, de az egy hulladék :?
Vendég
 


Sziasztok, csak gyorsan mert ezer a dolgom 8)
Apa lent van Marcival sétálni, én meg rendezem a lakást.

Kitty
:) még nem lh tesztelek, még nem jött meg a tesuzt sem meg a piri sem.
Kecskemét nincs közelebb kórházilag?

Kriszti :) látom, te is majdnem földi vagy, én Hőgyészen laktam, anyuék ott élnek. :D
dombóvári kórház is egy nagy hulladék.Pécs a legjobb.

Bridg :) olyan nyugis és pozitív a hozzááláásod a dolgokhoz!Tök jó ezt olvasni :wink:

Többiek?????
Vendég
 


Ja, Beze, fogalmam sincs hányadik napon járok, már érzem a piri közeledtét.Majd meglátjuk...... 8)
És te, most mi újság?
Ja, majd jövök hozzátok is irni, de egyszerűen követhetetlen az a topic :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Most jöttem a dokitól, semmi jó hír.... :( :( :( Elküldött mégegyszer röntgenre, vissza a reumatológiára, kapok valami injelciót, amitől rettegek. Ráadásul a gerincembe!!!!
Annyira ideges vagyok már!
Kisbabát szeretnénk, és még egy liter tejet is alig bírok felemelni!
Dolgozni továbbra sem mehetek, ami teljesen kicsinál, mert rengeteg a munkám, és a táppénz sem annyi, mint a fizetésem. Pedig már beleéltem magam, hogy holnap már megyek.

Válóper, túl vagyunk rajta, várjuk, hogy jogerőre emelkedjen a felbontás, a vagyonmegosztás............áááááááááá, azt hagyjuk inkább, mert megszakd a szívem, hogy így látom anyát!

Kati, igen szerencsére, sok barátom van, de igazi csak kevés.
Államigazgatásira jártam, és tbányán dolgozom a Munkaügyi kp-ba, de jó lenne, idővel itt Komáromban találni egy állást, mert ott határozott idejű a szerződésem, és az utazás sem mindegy!
Melyik dokit javaslod itt Komáromban?Én a Kosztinhoz jártam. Ha már úgyis itthon vagyok, ezt is "megejthetnénk".
Remélem, már mindenki meggyógyult nálatok!

Bridget, most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de védelem szempontjából használod a tampont az aerobicon?
Laptoppal mi a helyzet?

Fürti, megjött?Nekem sem volt hiteles a vonalzóm, azért is szdetm már le, majd csinálok újat, csak nem sokáig tudok a gép előtt ülni, mert fáj a hátam :(

Kitty, nektek mennyi idő telt el azóta, hogy próbálkoztok, és a teljes kivizsgálás között. Tudom, hogy először a férfit vizsgálják, mindennél jobban szeretnék kisbabát és én is végigcsinálom az összes vizsgálatot, csak annyira nem értem, hogy például akikkel én dolgozom, elsősorban romák vagy épp terhesek vagy épp megszültek, és ők hogy csinálják????Mi vitamint szedünk, figyelünk mindenre stb....Na, mindegy, ezen elég sokat agyalok.

Megyek csajok főzöcskézek egy kicsit, mire Andris hazajön!

Puszi mindenkinek!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Tündérke, a nagymamám szedresi volt, de itt van eltemetve, illetve elég sokat utaztunk rajta keresztül, amikor Fehérvárra jártunk dokihoz.

Fürti, köszönöm kérdésed, ma barnázok, holnap megjön. A pé-m később volt, így 28 napra jön. Kistesó nálunk tuti szopi után lesz, de úgyis jó. :wink:
Igen, az a topic pörög nagyon, ritka, amikor kevés a hsz.

Dorka, te szegény, hát nagyon nem irigyellek! Jobbulást kívánok továbbra is!
Mióta próbálkoztok? Én a kivizsgálásra mindenképpen meddőségi centrumot ajánlok, ott értenek hozzá. Sok orvos viszont nagyon messziről ugatja a témát sajnos... :evil: :cry:
Nem tudom, más hogy csinálja, de az tuti, hogy a romáknál nincsenek ilyen problémák! :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok, de csak két szó erejéig!
Múlt héten úgye már tök jól voltunk erre a manó szombatra ujra tiszta takony lett és estére már én is éreztem, hogy mintha túl felöntöttem volna a garatra! Piri se sehol se semmi olyan érzés! Apával már el is terveztük, hogy milyen jó lesz kistesó meg egyebek!
Aztán szombat éjjel már nem hazudok, de basszus fél óránként szivtuk a kis nozoját meg már én is igencsak taknyosodtam és marha rosszuil lettem, ja de azért szombat este hogolyó csata volt a szomszédokkal és vasárnap extázisban verseny hóember épités a szomszédokkal és hát nem azért, de a miénk lett a legszebb! És persze a legmagasabb is! Na mindegy! A lényeg, hogy estére kidöltem még jó hogy apát hivták, hogy nem kell mennie dolgozni mert belázasodtam, de szerencsére a manó csak köhög meg szivni kell a nóziját mára már anniyra szarul lettem délben, hogy rávettem magam a dokira aki megállapitotta, hogy magamtól nem fogok meggyogyulni, mert tüszös mandula gyulladásom van! Ja és hangom egy szál sincs! Piri is meg tette látogatását vasárnap délután! Csak kibirhatoan voltam szarul az miatt! Szal nem van kistesó útban!
Randija se volt a tesomnak, mert ez a lány is csak úgy mond hiteget, de az Ő állitása szerint csak várni akar még, meg beteg lett meg kifogás kifogás hátán! No sebaj, majd lesz másik, de aszonyga azért tartsuk a kapcsit! Mondom aha ja! Nekem most kell kapcsi nem 3 év mulva, de ez van!
Na mindegy ennyit róluink! Vissza olvastam, de ne harizzatok nem tok most mindenkinek név szerint írni! Megyek nyomni az ágyat! Nem tom mikor5 jövök! Ja és persze szombaton tartjuk a szülinapom jön egy pár ismi, hogy hogy fogok addig kilábalni nem tom! Mert úgye sütni fözni is kéne valamit, de szombatig csak jobban leszek már!!!!
Na addig is sokasodjatok puszi

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Kitty
Dehat ezt mar a masik okival 2szer eljatszottatok :!: Ezt nem mondtad neki? :roll: Na latod mi mondtuk neked a closti milyen eros gyogyo...azt mondjak sokkal karosabb mint egy lombik :roll: Es nekem volt petefeszek beverzesem is 2007 karacsonyakor...belso verzes amit ha nem vesznek eszre vgy ujra indul akar ott is maradhattam volna...2het szigoru fekvesen voltam de ezt meseltem mar :roll: Megmondtad neki ki irta fel?En meg mindig azon a velemenyen vgyok a nodokik legtobbje semmihez nem ert :!: :evil: Na minnya nezem a privit vgy nem is kaptam? :roll: A no nem ajanlotta a lombik alatt az akupunkturat :? azert nem ugy van az am...nem egyszeru kis szurasokrol van szo...osszetettebb ez annal de majd ha a dokim megengedi akkor megyek 8)

Tunderke
Nem egyszeruek ezek a melohelyek....de parod mikor ott volt miert nem kerdezett ra ezekre? :roll: Nem is tudtam,hogy te az eleje ota olvasooooood :shock: na most leesett az allam :o Akkor te tudsz jo sok mindent rolunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: Ez most olyan jol esett :) koszonom a drukkot...es akkor ti is kezdtek vgy ez meg kicsit varat...

Kriszti
Szivesen osztozom a februaron barkivel sot akar mindenki honapja is lehetne :lol: Milyen lenne ma nem :wink: :lol:

Furti
Teganp nem tom mit csinalt ez a no velem ott akupunkturan de azota fulig er a szam es olyan boldogsag telit el :lol:

Dorka
Sajnalom,hogy ez van a hataddal :? de ez mint mar irtam nem jatek!Most az miert jo ha megerolteted aztan elinditassz egy visszafordithatatlan folyamatot? :twisted: Popsidra verek :twisted: :lol: Igen a tapmont azert hasznalom bar nem tom mennyit ved de sok helyrol hallottam mar :roll: Kitty semmilyen kivizsgalason nem volt ezert nyuzzuk a fulet mert mar ideje lenne foleg olyan tunetekkel ami neki van :roll: mert valami baj az van es magatol nem allnak helyukre a dolgok kell a segitseg orvosi!Es az is honapok neha ugyjobb jobb elobb dokihoz menni,mint varni varni..... :roll:

Noci
Basszus akkor ti most jol kifogtatok :? De a hocsataert es a hoemberert irigy irigy :twisted: Ti voltatok mar normafan ugye?Meselj ma milyen...kocsival gazos feljutni ilyen idoben?Lehet apacskat felvinnem :roll: Takarozz be teazgass es gyogyuljatok meg.Nincs gyogyulos figuram mert nem jo a gepem apacskaerol irok :twisted:

Pusz pusz mindenkinek megyek lassan tanulni mert ma japan oram lesz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nóci, te szegény, hát ez nagyon elkapott téged. Gyógypuszikat küldöm express, mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!

Bridget, tiéd az elsőbbség, én drukkolok,, aztán tavasszal vagy nyáron csatlakozom.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?