Sziasztok!
Ancsa,
szegény gyereket akkor minek hozták össze
Huh akkor nemsokára ittvan az inszem. Figy, ugye aclostyt szeded??? Mert nekem is egy héttel, 10 nappal tolta el a peteérést és én azt hittem, hogy abban a hóban nem is lesz
Ma anyós tesóját áthívta hozzájuk. Reggel 8körül egyszer csak mintha motoszkálna valaki az előszobában és benyit
Emberem félmeztelenül én nagyjából felöltözve épp reggelizünk és lecsüccsent. Jaj de nem szeretem a váratlan vendégeket "hajnalban". Kezdtem oldódni, erre mondja, hogy jó lenne, ha megcsinálnánk az adóbevallását. Végülis semmi probléma, még ez sem volt gáz, így kora reggel. Aztán a férjem felment és nekilátott, erre ő csak úgy felsétizett, nem a férjem után, hanem csak úgy a gyereket is vitte
Na akkor a cérna kezdett elszakadni nálam. Tudja hogy fenn a 2háló és az "iroda" van. Szerintem ez pofátlanság. De tökre, mintha otthon lenn. Hála égnek egy idő után lelépett. Férjem kapott egy telót munkaügyben és velementünk. Erre még be sem parkoltunk a garázsba, már az udvaron volt, hogy hol voltunk. Köze??? Azt mondja, hogy pedig át akart jönni -mármint amikor nem voltunk otthon kb 1 órán át-. Odafordul Lizához, aki akkor ébredt fel és baromi álmos volt amúgy is, mert megint fél 6kor kelt, azt mondja, hogy Liza én most elviszlek szánkózni. Mondom neki, hogy nem viszed, erre azt mondja de. Mondom nem. Nem érti?????!!!! Kiakadtam. Mondom neki, hogy ennie kell meg kicsit szunyálni. Erre azt mondja, majd ő kiveszi a gyerekülésből és mennek a szánkóhoz. Aztán pakolásztunk és jött be velünk a házba, annak ellenére hogy akkor értünk haza és senki nem hívta. De észrevette rajtam, hogy nem tetszik. Erre férjem megsajnálta és behívta. Engem meg nem zavart annyira végülis, de fél pillanatonként mondta, hogy viszi szánkózni. Én meg már nem reagáltam rá, csak simán levetkőztettem a gyereket. Hangosan megkérdeztem Lizától, hogy mit szeretne enni, és soroltam. Erre felkapja a gyereket, hogy az anyósom, azaz az ő huga főzött valamit és direkt neki csinálta sok krumplival és átviszi enni. Hát ne vigye sehova!!!!
Anyós meg már megint alakít, ugye ők nagyon vallásosak, ami nem zavar, csak enge és a családomat hagyja békén. Korábban évekig manipulációs sorozatban volt részünk ez ügyben. Direkt személyesen megkértük, hogy a vallást a gyerek előtt mellőzzék, mert nem olyan vallás ami a szívemhez közel áll (nem hagyományos vallás) Ennek ellenére az ő fajta bibliakönyvükmindig a gyereknél van ééééééééééés tegnap vagy tegnap előtt átmentem és azt mondja Liza, hogy ámen
és anyós büszkén mondja, hogy még a kezét is összekulcsolja. Szóval zajlik az élet rendesen itt