Új privát üzeneted érkezett!

köszönöm a pocakdicsiket! :D

Juli, azért holnap beszélj a dokival mindenképp!!!

Jóccakát lányok!!!
puszi!
Kép

Kép
gtunde75

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány: Te aztán már ismered a ciklusomat :D :D :D :D :D
32, jól írtad :D

Tünde: Jaj de kis csinos vagy, komolyan mondom, gyönyörű az a pocak, Én is Én is Én is

Kellemes Estét!!!
csip-csip18

holnap mindenképpen megpróbálom felhívni a nőgyógyászt...

jó éjt :!: :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde

Nagyon szép poci! Olyan kis tenyérbe illő!

Juli

Remélem nem lesz baj, most ezzel a Clostival. ha beszéltél a dokival, gyere!

Onlány

Gratula a csemetének a bilizéshez! Még nem tudom, hogy meddig tartanak bent. Ma megyek 1-re a diétás nővérhez. Ő fogja megmondani, hogy most akkor mi legyen. De drukkoljatok csajok, hogy ne kelljen befeküdni.

Zsu

Hamarosan termékeny időszakba lépsz! Nagyon szorítok neked.

Csip

Azért betegen nem kellett volna ilyeneket csinálnod. Tényleg vigyázz magadra. Lehet van már odabent valaki.

Tegnap én is kidöglöttem. Úgy benáthásodtam, hogy kb. 200 zsepit fújtam tele. Éjjel alig aludtam valamit, de reggelre már jobb lett egy kicsit. Gőzöltem kamillával, az is segített egy kicsit.
És végre valahára rendet raktam a kacatos szekrényeimben. Egy egész délután csináltam, és 6 szemeteszsák lett a végeredmény, és átlátható rend. Végre megcsináltam, amit kb másfél éve halogattam. Most olyan jó. A bébi cuccait is betettem a helyükre, mert most már volt hová. Lassan csak összeállnak a dolgok.

Joli
Kép
Kép
joli83

Hello Lanyok!!

Olvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Hello Lanyok!!

Olvasok :wink:

KépKép
gyancsi

Kirus- Uristen, vasarnap 3.30-kor keltel????? :shock: Atyavilag!!Engem 10 elött hetvegen nem igazan lehet kirugdosni az agybol :oops: Jobban vagy mar???

Susytunder- Te hogy vagy??Meggyogyultal mar??

Onlany- Azt hiszem atterek a gerinctornara :D Nagyon jol nez ki a pasi, aztaaaa :lol: Tesom elvetette a babat :roll: :!: Mi meg februar vegen megyünk inszemezni, csak szorakozik velem most a peteeresem, mert hiaba csinaltam LH tesztet vagy 10et mar, meg mindig nem pozi vagy is meg mindig nem volt pe-m, igy nem tudom kiszamolni, hogy mikor fog megjönni es igy nem tudom meg a pontos idöpontot ledumalni a dokival.....De hat gondolhattam volna, hogy most fog szorakozni, ez Murphy :D Jazmin nagyon jo nev!!!

Csip- Gyogyulgass, remelem nem mentel ma dolgozni, hanem otthon pihensz :wink:

Zsu- Te lapatoltad a havat???Te szegeny :wink: Nalunk nem kell szerencsere, de ha kene en tuti, hogy Apjukat zavarnam ki a hidegbe :lol:

Tündi- Ez egy kis cuki pocak :D :D :D Nagyon edi!!!!!!

Juli- Szerintem is kerdezz ra a Clostira mindenkepp, nehogy baj legyen belöle!!!Csajok ti , hogy tudjatok azt Önkent szedni, mivel nekem csak egy dobozzal irt fel, amiben csak 10 darab van, szoval az 5 nap alatt elfogy....Nektek több doboz van??

Joli- Drukk, hogy ne kelljen bent maradnod!!

Na csajok en huzok aludni, mert ma megint 2.15-kor keltem, pfujjjj :roll:

MIndenkinek szep hetföt!!!
Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ediii, Iner hol vagytok??

KépKép
gyancsi

hali!
eddig nem sikerült a dokimat elérni, de mindegy is... mivel elkezdtem a clostit, most már úgyis be kell szednem, max potyára megy, és védekezünk :? szóval nem vadászok a doki után, majd csak ha elfogyott a gyógyszer, és meg kell beszélni az uh-időpontot.

ancsi!
nem saját kútfő alapján szedem... még akkor felírta, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy az első stimunak nem lett eredménye. én meg kiváltottam, és ahogy mondta: amint megjön, rögtön elkezdtem szedni.

joli!
jobbulást!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Joli
Köszi a drukkot, jól fog jönni remélem és azt is, hogy lesz pé-m
:!:
Jobbulást Neked :!:

Ancsi
Hát persze, hogy Én, most még lehet ilyeneket csinálnom, de egy pár nap múlva már nem :!: :lol: férjem dolgozott, utálom, ha lefagy meg a kutya letapossa az egészet :!: :evil: így megcsináltam, nem esett le az aranygyűrű az ujjamról :!: :wink:

Julcsi
Sajnálom, hogy nem sikerült vele beszélned, de telőn nem tudod esetleg elérni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
utánanéztem, és teljesen megnyugtattam magamat.
FDA kategóriája a rabeprazolnak B, amiért nem lehet szedni az az, hogy nincs humán adat. de az állatkísérletek eredményei sztem egész jók :)
szóval most valahogy nem aggódom, nekem ebből úgy tűnik, hogy emlékezett a baba-dologra a doki (megjegyzem, a gasztrósom szerint prednisolont és imurant is lehet szedni terhesen, persze megfelelő kontroll mellett)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Ancsa, :shock: szegény gyereket akkor minek hozták össze :?: :shock: :roll: :cry: Huh akkor nemsokára ittvan az inszem. Figy, ugye aclostyt szeded??? Mert nekem is egy héttel, 10 nappal tolta el a peteérést és én azt hittem, hogy abban a hóban nem is lesz :roll:

Ma anyós tesóját áthívta hozzájuk. Reggel 8körül egyszer csak mintha motoszkálna valaki az előszobában és benyit :shock: Emberem félmeztelenül én nagyjából felöltözve épp reggelizünk és lecsüccsent. Jaj de nem szeretem a váratlan vendégeket "hajnalban". Kezdtem oldódni, erre mondja, hogy jó lenne, ha megcsinálnánk az adóbevallását. Végülis semmi probléma, még ez sem volt gáz, így kora reggel. Aztán a férjem felment és nekilátott, erre ő csak úgy felsétizett, nem a férjem után, hanem csak úgy a gyereket is vitte :shock: Na akkor a cérna kezdett elszakadni nálam. Tudja hogy fenn a 2háló és az "iroda" van. Szerintem ez pofátlanság. De tökre, mintha otthon lenn. Hála égnek egy idő után lelépett. Férjem kapott egy telót munkaügyben és velementünk. Erre még be sem parkoltunk a garázsba, már az udvaron volt, hogy hol voltunk. Köze??? Azt mondja, hogy pedig át akart jönni -mármint amikor nem voltunk otthon kb 1 órán át-. Odafordul Lizához, aki akkor ébredt fel és baromi álmos volt amúgy is, mert megint fél 6kor kelt, azt mondja, hogy Liza én most elviszlek szánkózni. Mondom neki, hogy nem viszed, erre azt mondja de. Mondom nem. Nem érti?????!!!! Kiakadtam. Mondom neki, hogy ennie kell meg kicsit szunyálni. Erre azt mondja, majd ő kiveszi a gyerekülésből és mennek a szánkóhoz. Aztán pakolásztunk és jött be velünk a házba, annak ellenére hogy akkor értünk haza és senki nem hívta. De észrevette rajtam, hogy nem tetszik. Erre férjem megsajnálta és behívta. Engem meg nem zavart annyira végülis, de fél pillanatonként mondta, hogy viszi szánkózni. Én meg már nem reagáltam rá, csak simán levetkőztettem a gyereket. Hangosan megkérdeztem Lizától, hogy mit szeretne enni, és soroltam. Erre felkapja a gyereket, hogy az anyósom, azaz az ő huga főzött valamit és direkt neki csinálta sok krumplival és átviszi enni. Hát ne vigye sehova!!!!
Anyós meg már megint alakít, ugye ők nagyon vallásosak, ami nem zavar, csak enge és a családomat hagyja békén. Korábban évekig manipulációs sorozatban volt részünk ez ügyben. Direkt személyesen megkértük, hogy a vallást a gyerek előtt mellőzzék, mert nem olyan vallás ami a szívemhez közel áll (nem hagyományos vallás) Ennek ellenére az ő fajta bibliakönyvükmindig a gyereknél van ééééééééééés tegnap vagy tegnap előtt átmentem és azt mondja Liza, hogy ámen :shock: és anyós büszkén mondja, hogy még a kezét is összekulcsolja. Szóval zajlik az élet rendesen itt

Kép
Kép
onlány

Joli, drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány!
Hu nem semmi sztori már korán reggel így zaklatnak :shock: és milyen erőszakos ááááááá nem szeretem én sem az ilyet :?

Zsu!
Először is akkor megy a drukk hogy legyen pé-d!!! Aztán hogy megfoganjon egy kis csöppség :wink: :!:

Ancsi!
Kialudtad magad?
Hát nem szokásom nekem sem ennyire korán felkelni és ténykedni,de néha azért előfordul :roll:
De amugy nekem mindegy hogy hétköznap vagy hétvége van 6-7-nél tovább akkor sem tudok aludni...
Na de majd ha meglesz a gyerek akkor tudnék biztos :lol:
Nem vagyok jól, folyik az orrom,mára már a torkom is meg a fejem is fáj :? Na de pár nap és remélem rendbe jövök!

Joli!
Neked is jobbulást!!!
Mentek holnap az okításra???
Ugy néz ki párocskám jön haza ma Pestről... lehet el tudunk menni,bár nem szeretném vinni a bacit ugyhogy majd még meglátjuk :roll:

Csip!
Te hogy vagy??

Susy??
Iner??
Vendég

Tünde!
Helyes pocid van, gömbölyödik már :wink:

Joli!
Majd írd meg mit beszéltél a dietetikussal!!

Teszek 2 képet lánykámról,tegnap elvolt a hóesésben 8)

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok:

Kírus: köszönöm kérdésedet Én jól vagyok már, most meg a párom lett a beteg, folyik minden egybe nála... :roll:

Onlány: Zajlik az élet

Én ma szereltem, össze szereltem majdnem mindent. 2db fürdőszoba szekrényt, aztán 1 vitrinest. Aztán csináltam rakott krumplit és szundiztam a párommal 1 órát :D
Már csak 2 szekrény maradt :D
Menzire való tünet sehol, bár még van Péntekig idő bármi lehet...
csip-csip18

Kírus: Aranyos a lánykád naon :D
csip-csip18

Julcsi
Furcsáltam is, meg mondom őszintén, hogy a két doki mivel beszélt egymással, felírna egy olyan gyógyszert, amit ne lehetne szedni kezelés alatt, baromi nagy felelősség lenne :!: :roll: a babaprojekt nem játék, főleg, ha gyógyszerek is vannak mellette :shock:
Ügyi vagy :wink:

Onlány
Hát...nem irigyellek, nem lehet könnyű mindezt elviselni :!: :roll:
Miféle vallás ez :?:

Kírus
Kíra nagyon aranyos, gondolom élvezte a hóesést, anyukája már kevésbé :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Örülök, hogy jó vagy, párodnak jobbulást, ez a vírus akkor végig megy rajtatok rendesen :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Elég fáradt vagyok, mert a Mírus nem hagyott aludni az éjjel...egyfolytában mozgolódott, majd kirúgta az oldalam...sokat csuklik és már az egész hasam rángatózik olyankor... :wink:
Nagyon vicces :lol:

Onlány! hát tartom a diétát, de már nagyon várom a végét... kórházba apától csak csokit rendeltem...
én általában ebéd után mérem a cukrom, mert akkor a legmagasabb, reggeli után eddig még jó volt, bár általában majdnem mindig ua. a reggeli...ezért is inkább az ebédre figyelek jobban, hogy mi az ami esetleg megemeli..pl nekem a tejföl is megemeli...érdekes...
Nálad mi a helyzet a diétaügyileg?
Látom anyóssal nem csak én vagyok megáldva...:x

Csip! ügyi voltál...továbbra is megy a drukk....+++

Kírus! aranyos a kislányod! :lol:

Zsu! neked is nagyon drukkolok...++++

Joli! mi a helyzet a diétával? jobbulást...remélem lázad nincs...

Juli! neked megy a drukk++++

Ancsi! köszi a hiányolást...nem tudom hogy bírsz ilyen korán kelni, én meghalnék... :?

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Onlany- Meg nem szedem a Clostit, elvileg a kövi ciklusban, ha megjön akkor kene elkezdenem szedni es akkor 11-12 cn. Uh ( tehat iranyolunk haza, ezert lenne jo ha kitudnam vegre szamolni, hogy nagyjabol mikor fog megjönni, de szorakozik a szemet velem :evil: )....Ja tesomek nem normalisak, hogy 2 felnött embernek ennyi esze legyen.....Mint valami jatek, akkor most csinaljunk gyereket.....Mert nem becsuszott hanem akartak :shock: ...Csak a következmenyekre nem gondoltak :shock: :shock: :shock: Nem is mondok semmit......
Anyosod es csaladja különleges fajta emberi lenyek, ahogy latom :shock:

Kirus- Nagyon cuki a lanyod, az a sapi baromi jooo!!Gyogyulgassal!!Hat igen, gondolom amikor mar nem lehet aludni ( a pici miatt) akkor tudnal :D

Csip- Örülök, hogy jobban vagy, atragasztottad a parodra a bacikat :D ...Nagyon ügyin nyomod mar az összeszerelest, azta :shock:

Iner- De jo erzes lehet, ahogy rugdos a piciked :D Aki mar nem is annyira pici :wink: Kitartas a dietahoz, mar nem kell sokaig!!!

Zsu- Hajra pe es spontankodas, mindent bele :D

Csajok holnap nem fogok tudni jönni, mert vezetek, mindenki vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi! köszi! Te is vigyázz magadra!!

Tünde! nagyon aranyos a pocakod, hogy gömbölyödik már :lol:

Iner

iner

onlány!
nem semmi sztori :!:
én már rég be sem engedném őket, ha ilyen lenne a család :o

kírus!
tündéri a lánykád :)
de felétek nem tiltják az illegális gyermekmunkát :?: :lol:

zsu!
a dokijaim nem beszéltek egymással. én szoktam megbeszélni velük, hogy mi volt a másiknál. pontosabban a nőgyógyásszal... mert a gasztrósnál azért erre nem nagyon van idő.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

csip örülök, hogy jobban vagy! apát meg gyorsan gyógyítsd meg!!! :lol: köszi a pocakdicsit! neked is lesz ilyen hamarosan! :lol: :lol: :lol:

Joli jaj de jó lehet babaholmikat pakolászni!!! :lol: :lol: :lol: hamarosan itt lesz a baba is! de jóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:

gyancsi kösziiiiiiiiiii!!!! :lol: :lol: :lol: vigyázz magadra ebben az időben!!! :roll:

Zsu nagyon kíváncsi vagyok hogy fog alakulni a görbéd... az ff majd jól megmondja mikor volt pé-d... nincs kecmec!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

onlány anyósod... :roll: :arrow: egy jobb horog?!?!?!

kírus éééédes a lánykád!!! :lol: :lol: :lol:

iner annyira rugdalózott, hogy nem tudtál aludni?!?! :shock: húúú... miért nem beszéltél vele, hogy aludjon egy kicsit??? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Elnézést, hogy csak most jövök,de ez a házasélet kikészít :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó nincs vele semmi gond,olyan mint előte volt 8)
egyszerűen nem volt időm...

Köszönöm szépen a gratulációkat,aranyosak vagytok!!!

Tünde! Nagyon csini pocid van :wink:

Kírus!! Tündéri lánykád van, nagyon aranyos :wink: kis segítőkész :D

Én is lapátoltam a havat 2 napig, én nagyon szeretem.., felér egy tornával, volt is izomlázam :lol: ebből is látszik mennyire nem vagyok fitt :lol:

Holnap írok bővebben,most mennem kel...
ja és ma voltunk a BMC-be , ha minden igaz holnap kellene megjönnie pirianyónak, és akkor csüt.-ön mehetek az első vérvételre,majd a 22. napon és még akkor lesz UH, ha minden rendben utána kezdjük az első inszemet :D

Szép álmokat mindenkinek!!!!

EDI
ediii

Remegve jövök és kib***ottul dühösen. Ordítottam azzal a nővel, és magától jött, nem szándékosan, annyira kikészített, hogy fáj a hasam is. Felhívom, hogy jü lenne, ha hazahozná a gyereket, azt mondja 10perc, 40perc múlva sem történt semmi. Nem akartam parasztnak tűnni, így nem hívtam, aztán jöttek gyorsan. Liz kért teát, adtunk neki 3dlt. Aztán mondom ennyi elég legyen, mert mindjárt jön a vacsi, erre a csaj ad neki még teát. Ekkor már kiabáltam, hogy nem adhat, erre csak odaadta. Megkínátlam a nőt hallal, addig én bementem fürdővizet csinálni a gyereknek, mire jövök ki, hogy eteti hallal a szálkás hallal a gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEm filézi hanem haraptatja vel. Na ekkor ordítottam vele. Erre csak azt hajtogatja, hogy nincs szálka benne. Anyád! A tesója azza anyós is ott volt és ő is védte úgy ahogy, hogy ebbe tuti nem lesz szálka, mondom nem érdekel, egy másfél éves gyereknek nem adunk halat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiborultam, úgy remegek, hogy csak n

Kép
Kép
onlány

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: whá, felrobbanok :!:

Kép
Kép
onlány

onlány
Kép

Kép
gtunde75

onlány!
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

onlány ez majd felvidít!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=ePHQFOLGCsI

Kép
gtunde75

:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Tünde ez nagyon nagyon édes! Kis vigyorik!

Egyébként jó reggelt mindenkinek! Egész végig álmomban dühöngtem ezzel a nővel, hu de rosszul aludtam! Apa nagyon édes, elvisz dolgozni. Ez azt jelenti, hogy autókázunk egyik helyről a másikra (de jó messze és vásárolunk)

Majd este jelentkezem

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

én is itt, csak kicsit besűrűsödtek a dolgok. Délután szeretnék vissza olvasni, hacsak az álom manó nem visz magával megint. :oops:

Tegnap Pesten voltam, beadtam a gyeshez a kérelmet, rá ment az egész napom.

Vasárnap moziba voltunk apával és elmentünk a kedvenc cukrászdánkba, megnézegettük a tortákat is Kristóf szülinapjára, hát amit szeretnénk az 12 000 ft- ba kerül. :shock: :?

Volt egy átaludt éjszakánk, ma éjjel keltünk, de nem bánom, mert este apával lehettem, bár nagyon hamar elaludtam a Pesti nap után így szinte semmiről nem beszéltünk, pedig nagyon sok dolog lett volna.

Később még jövök, nemsokára megyünk baba mama klubba.

Kép
Kép
susytunder

Kép

Nemsokára jövök, visszaolvasok... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon elfoglalt :wink:

Én tegnap este 1/2 8-kor beájultam... :wink:

Julcsi
Mi újság, beszéltél a dokival :?:

Onlány
Én a helyedben le is ütöttem volna az tuti :!: :roll:

Susy
Örülök, hogy tudtatok apával kettesben lenni és belefért egy kis kikapcsolódás is :!: :wink:
Milyen volt a klubban :?:

Vidám, szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Tegnap megjártam a dietetikust. Röviden összefoglalva.
Csütörtök reggel kell bemennem a kórházba, ott minden kaja előtt és után vesznek vért, aztán este jöhetek is haza. Másnap reggel kell visszamenni az eredményért.
Elég sok mindent lehet enni. Napi 20 dkg krumpli, fél zacskó rizs, light gesztenyepürét meg ilyeneket. Diétás lekvárt. 2 db palacsintát. Persze mindezt szigorúan cukormentes verzióban. Nem is olyan szörnyű. 150 g-os diétára raktak. Mondta a csaj, hogy valszin azért voltam idegbeteg az elején, mert tutira nem ettem meg a 150 grammot sem. Így utólag visszagondolva, lehet benne valami. Szóval nem is olyan vészes a dolog. Sütit is lehet enni, amiben nincs cukor vagy méz, csak édesítő, de ki kell számolni akkor, hogy 1 darabban mennyi szénhidrát van a liszt miatt.

Onlány, Iner

Sógornőm küldött egy jó oldalt, tele cukorbetegeknek való sütireceptekkel.
http://cukroskata.blogspot.com/2007/12/piskta.html

http://receptem.com/search/pisk%C3%B3ta+cukorbetegeknek

Onlány

Sajnálom, hogy ilyen idegesítőek a rokonok. Nehogy bajod legyen a sok idegtől! Szard le őket, ha nehéz is.

Iner

Ismerős a dolog. Engem is éjszakákon át ébren tart Laura. Néha majd kiugrik a pocakból. Persze én meg semmit nem alszom.

Kirus

Most nem jön a férjem, mert dolgozik, majd csak a jövő hetire, amikor a szülőszoba látogatás lesz. Lehet anyós csatlakozik hozzám, de lehet egyedül megyek.

Joli
Kép
Kép
joli83

zsu!
nem beszéltem a dokival. majd csütörtökön hívom. akkor fogy el a closti, tehát így is úgy is le kell fixálni a randit :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli!
Örülök, hogy megnyugtatott a dietetikus és nem kell bennmaradnod a kórházban...
Tényleg jókat lehet enni, csak mindent számolni kell...
Én 160 gr-mos diétán vagyok, nem sok a fél zacskó rizs egy kicsit? nekem soknak tűnik...
Hogyan kell majd mérned a cukrod? Kapsz mérőt, vagy meg van határozva hogy milyen időközönként kell menned ellenőrzésre a kórházba?
Szorítok csüt.ön és várlak majd a hírekkel...

Onlány! remélem már megnyugodtál...ne idegeskedj, mert felmegy a cukrod....

Iner

iner

Sziasztok!

Zsu
nagyon jó volt. Kristófnak is és nekem is. :)

Joli
Az már jó, ha nem kell bent maradnod. És örülök, hogy megbékéltél a diétás koszttal.

Kírus
Ari a lánykád a hóban. :)
Sikerült jelmezt vennetek?

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!!

Köszi a képdicsiket :)!

Joli!
Még jó hogy ennyivel megúszod a kórházban létet :wink: ez még kibírható...
Mesélj röviden mi volt tegnap!! Úgy szerettem volna elmenni,de nem jött össze :( ..

Susy!
Sokan voltatok a klubban?
Régen nálunk is volt ilyen klub, de aztán megszünt :(
Nem voltunk még jelmezt venni,szerintem marad az utolsó napokra :lol: ,de meglesz.
Mit néztetek a moziban? Jesszusom 12ezer egy tortáért
:?: :?: :?: :shock: :shock: Az nem semmi...

Onlány!
Kicsaviztátok magatokat?? Miket vásároltál?

Csajok!
Ki mikor megy uh-ra?
Nem csinálunk majd egy telószám cserét?
Ha bárki bármikor kórházba kerül, tud üzenni :D , persze erre szülésnél elöbb ne kerüljön sor :!: :!: :!:

Zsu!
Hogy vagy? Sok munkád van?

Csip!
Veled mizu? Mensid sehol még?

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Ediii!
Pirianyód megjött?? Mesélj! :wink:
Gondolom várjátok már az inszemet :!: :?: :roll:
Vendég

Kép

Kírus
Köszi megvagyok, már nincs sok munkám :!: :wink:
Te már 30 hetes vagy, csak most látom :shock: biztosan napról-napra nagyobb a pocakod :!: :?: :roll:
Méhszáj ügyben mi újság :?:

Csip
Piri :?:

Vidám, szép napot Mindenkine
k
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ediii
Mi újság piri ügyben :?: :roll: nemsokára inszem, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Stimunak mit fogsz kapni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát igen, kezdek terhes lenni most már igazán :lol: :lol:
3 hete még ugyan olyan volt a méhszáj mint elötte 4 héttel :D , de jövö hét szerdán megyek a dokihoz akkor majd kiderül...
Vendég

Kíra várja már a kis öcsköst :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen, várja már nagyon, de néha már most féltékeny :roll: :shock: :lol:
Vendég

Szép reggelt!!

Kírus!! Nálatok most lesz farsang?? Nálunk a gyerkőcnek pénteken volt :roll: de , hogy miért ilyen korán azt nem tudom....
Pirianyó szórakozik velem, még nem jött,amikor kellene akkor húzza az időt :roll: pedig jó lenne ha ma már jönne,mert akkor pénteken mehetnék vérvételre...

Zsu! Tök jó,hogy kiraktad a görbéd :) így már látjuk hol tartasz :)
Nem mondta a dr.nő ,hogy mit fogok kapni,gondolom majd a vv-tel után megmondja..., mit szoktak adni??? a closti elég lesz szerinted?? te mit kaptál???

EDI
ediii

Ediii
Csak clostilt kaptam mind a 3-nál, nekem elég volt, de ha nem akkor szoktak még Merional szurit is adni, majd a v.v meg az uh megmondja :!: :wink:
Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok, azért láttom hiányoltatok azért engem is :D

Suzy, Kírus: köszönöm a kérdéseteket, de piri anyó nem jött még :)
Végül is még jöhet, de nem bánnám ha 9 hónapig nem jelentkezne...
Picit szurkál a jobb oldali hasam alja...Mint mindig...Remélem nem jönn meg...Most nagyon reménykedem, hogy milyen jó lenne, ha most :oops: összejönne :oops:
De tesztelni nem szertnék, már olyan csalódás az a kib*szot 1 csík :(
Hát már izgatot vagyok...35 nap volt a legtöbb ez ma a 30 napom...
csip-csip18

Csip
Rendbe jöttél :?:
Lakás :?:
Hőt nem szoktál mérni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?