Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rencsike! Azért ezt már nem hagynám szó nélkül! Én is a nyuodtabb tipusok közé tartozom, de ha egyszer ne adj' Isten téged, meg Domikát támad meg??? Vagy a hülye kutyája??? Ezektől a részeg disznóktól bármi kitellik!!! Remélem a párod már jobban van!
Domika nagyon édes, én csak ezeket a képeket láttam róla egy ideje! Sokat változott, és nagyon láttszik, hogy fiú baba és még milyen helyes fiú!!! :D

Chilike! Hát azért nem olyan hosszú a hajam, csak váll alá ér, azt is majdnem mindig összefogva hordom, mert mndenbe belelóg. (Kaja, arcom). Sújod miat nem hiszem, hogy Dévai kiakad, elvégre a 35. hten lépted túl a megadott határt... Akit le fog nyelni keresztbe, az én leszek!!! :lol:
Légyszi, a priviben megválaszolt császáros kérdéseket tedd fel ide is (legalábbis a publikus részt), mert engem is érdekel!

Moncsiga! Nem hittem én, hogy viccelsz, csak nem emlékeztem hogyan maradt. De azóta tegnap megvettük mi is, most még itt figyel a hűtőbe. Az a baj, hogy én húznám még, de max. egy hetet húzhatom, mert két hét kell, hogy kialakuljon a védettség (ha kialakul... :? ). 25-én meg már megyek Haematológiára. Örülök, hogy mocorog Nimród. Miért agódsz egyébként ennyire a mozgás miatt? Mikor nem akaródzik neki, akkor egyáltalán nem mozog? Piciket sem??? Csak nekem fura, mert én nem aggódom emiatt, mert pici mocori mindig van.

Miciona! Én nagyon drukkolok, hogy mindhárom 8-as jól végződjön!!!

Hanyatka! Hát tudod, már kezdem átérezni, hogy mit érezhetsz, hogy még mindig nem jön ki Patrika!! Már olyan régóta várjuk itt mind, hogy kibújjon, lassan mág én is megzakkanok, hát még te szegénykém! De nézzük inkább a jó oldalát megzakkanás helyett: Kaptál még egy pár napot, ogy érezhesd milyen jó is az amikor odabenn mocorog, fészkelődik-helyezkedik! Ha megszületik akkor ezt már úgysem tudod vissza hozni. :wink:

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Rencsikém, ez döbbenet,ami a férjeddel történt! Nem tudom, érdemes-e ennyiben hagyni a dolgot... Nem tudom, mi lenne a jó megoldás,de úgy tenni, mintha ez normális eset lenne, amit bármikor meg lehet tenni veletek , nem szabad.Szerintem...persze tudom, messziről könnyű okoskodni...

Libuskám, azért aggódom a mozgás miatt ennyire, mert én minden miatt aggódom. Még mindig bízom abban, hogy nem leszek olyan anya, aki a túlféltésével megnyomorítja a gyereke életét, de most rettegek attól, hogy valami baja eshet.És ha bizony nem mozog eleget, az akár nagy baj jele is lehet...vagy lehet, hogy csak alszik...de az én agyam sajnos a nagy bajokra van kódolva. Agykontrollosok, mit tegyek? HELP ME!

Chilikém, már többször kérdezted az őssejtet... nem, mi nem vetetünk köldökvért.

Csajok, pár napja piciket nyilallgat a méhszájamba. Lehet, hogy elkezdett kinyílni?

Pocakfotó(amíg még van pocak):
Kép Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsiga! :o Nem semmi mekkora a pocakod! Hú, hol vagyok én még ettől... És ehhez képest milyen kis sovány vagy!
Lehet, hogy jó hasznát vennéd az agykontrollnak, de szerintem a jógának is! Én nagyon megérzem a jóga hiányát pszichikailag.
Most egyetlen dolgon nem tudok napirendre térni, az ez az oltás. Nekem valamiért attól retteg (szó szerint) a kis agyam, hogy elhal a baba miután megkaptam az oltást, vagy lesz egy kései vetélésem. No ezért húzom-halasztom még. Szóval meg tudom érteni, ilyen aggodalmak vannak az emberben, csak nem mindegy, mennyire hatalmasodik el rajtunk.
Amig jógáztam az segitett szebben látni a világot. Ugye ott is relaxáltunk, és alkotni kellett magunknak egy pozitiv gondolatot a relaxáció idejére. De nagyon fontos, hogy ezt jól fogalmazd meg (ez az agykontrollban is igy van). Pl: "Nem vagyok beteg"-na ez a mondat nem jó, mert tagadó, helyette: "Egészséges vagyok", "Jól érzem magam". Vagy ha babás az ember és a babájára koncentrál:
"A babám jól fejlődik" "A babám napról-napra nagyobb" "A babám egészséges" A babám vigan ficánkol a magzatvizben".
Most csak azért nem tudom alkalmazni, mert megszoktam az irányitott relaxációt, egyedül sajnos nem megy, vagy nagyon olyan állapotban kell legyek, hogy sikerüljön. De ha olyan állapotban vagyok (nem kavarog mindenféle lökött dolog a fejembe) akkor szoktam gyakorolni és jobb is utána.
:wink:

Kép
kislibus
 
 

 
 

moncsikám
Miért nem vetetitek le? Anyagi okból vagy elvi okból kifolyólag?
Ez a mozgás figyelés nagyon "idegesitő" dolog, sokszor elfelejtem számolni,meg elfelejtem hol is tartottam aznap, meg hogy melyik babáé mennyi volt, néha össze is keverem a két baba mozgásának számolását.
Próbálok nem nagyon belemenni a témába, de értem miről beszélsz, bennem is vannak ilyen félelmek, csak próbálom elhessegetni magamtól.
Amig nem kellett számolni, tök nyugiba voltam, hogy oké minden nap érzem a mozgást, amióta számolnom kell, meg "tiszta stressz" az egész , ezért nem is merülök el benne, általában csak este összegzem, hogy oké meg volt az a mennyiség ami kellett. Nemek a bal oldali baba aki a hátsó lepényen van, sokkal érezhetőbben mozog, kidugja a kis kezét -lábát hullámzik stb, a jobb oldali baba aki az első lepényen van, kinyomja magát, sztem a kis hátát fesziti nekem, de nem érzek tőle hullámzásokat vagy ilyesmit. Csak abban bizom, hogy minden okés, és mostmár szinte minden héten lát valaki(2 hete voltam apánknál, múlt héten ctg-n, ezen a héten megint apánk), szóval, hogy "karban vagyok tartva. Persze tudom , hogy ezt napi szinten kell nézni, de nem akarok ráparázni, mert akkor naponta rohangálhatnék a Jánosba(sokszor csak este mozognak annyit amennyi megnyugtató).
Szóval nyugi, nálad is tuti minden rendben, ez természetes amit érzel, és én is igy vagyok vele, hogy szeretnék laza mami lenni, de nem hiszem, hogy sikerülni fog, csak annyira fogom tudni visszafogn magam, hogy a környezetemnek ne menjek az agyára. :lol:
Szerintem aki régóta vágyik babá(k)ra, az mind ilyen, akinek könnyen jön, az nem éli bele magát ennyire.

kislibus
Nagyjából moncsinak leirtam, hogy miért parázik ennyire az ember a mozgás miatt, majd meglátod te is igy leszel. Mostmár olyan kevés a hely odabennt, hogy nem is tudnak annyira mozogni, plussz még számolni is kell,ez valamiféle "teljesitmény kényszert" tesz az emberre.
Ezt a módszert én is alkalmazom, sőt én például., ha beszél hozzám valaki számomra negativ kicsengésű dologról, elterelem a figyelmemet, meghallgatom, de belül az agyam nem figyel rá, ezáltal (bizom benne), hogy teljesen kizárom a negativ dolgokat. :wink: Igaz sokszor nagyon nehéz, de azért próbálom.

moncsika
De cép pocid van :wink: :lol:
Majd dobok fel én is.

Figyeljetek julcsikáról tud valaki valamit?
Olyan rég nem irt már, remélem minden okés velük.
chilike1
 
 


Sziasztok!

Én is itt! :) Semmi érdekesség! :) Szombat óta kicsit meg vagyok fázva, de úgy érzem mára kicsit jobb lett! Tesómtól kaptam orrsprét, amit Benedek használ (Csak tengervíz van benne) és szuper volt. Már az első éjszakán olyan jól aludtam, előtte meg azt hittem elpatkolok! :) A hajam nagyon rövid lett! Aki látott hosszabb hajjal az most picit elcsodálkozna, hogy milyen rövid lett! :) Azért vágattam le, mert úgy voltam vele, ha megszületik Kendra, akkor nem akarnám a fél napot a fürdőben tölteni, ha megyünk valahová. Így sokkal egyszerűbb. Megszárítom és már kész is! :)
Tegnap voltunk 4D-n. Annyira szuper volt! Olyan szép kislány Kendra! :) Majd dobok képet, ha tesómnál már meglesz a nagy gép, és tud nekem kicsinyíteni, akkor az összes "saramat" bepótolom ígérem! :)

Moncsiga!
A Pocakod fantasztikus! Annyira szép! És hol a kontroll póló??? :D:D:D:D Gondolom azt már csak nézegeted!:) Egy nagy pocaksimit küldök Nimóci Babának!

Chilike!
A szobáról még nem tudok képet feltenni, mert még neki sem álltunk! Ebben a hónapban kezdjük majd el, lassan, mert mindent Mi szeretnénk csinálni! Tegnap vettem a falra 3 Malackás, és Micimacis díszt, olyan szépek! Sőt a szoba ajtajára is elkészültek a betűk, azt a csajszi postázza, amint az A4-es Malackám is meglesz! Már alig várom, hogy belefogjunk! :)

Hanyatka!
Patrika nagyon klasszul érzi magát ott bent! Nem csodálom, hogy még maradni akar egy kicsit! :) Tegnap 4D-n Kendra annyira pörgött-forgott, hogy csak na! De olyan édes volt! :) És ígérem akkor is jövök, ha "nem történik semmi"!

Kislibus!
Nekem azt mondták, hogy a hajam hullani fog a szülés után. Többek között ezért is döntöttem, az mellett hogy levágatom! Mondjuk nekem az előtt hullott nagyon mielőtt terhes lettem, és mostanra ez teljesen elmaradt! :)

Rencsi!
Sajnálom a párodat, de azért én lehet feljelentettem volna! Azért büntetés nélkül ne ússzon már meg senki semmit, csak azért, mert a szomszéd utcában lakik, vagy bármi! De természetesen a Ti döntésetek! Domi fiú nagyon-nagyon szép! És én is nyomon követem Iwiw-en! :)

Most megyek! Legyen szép napotok! Vigyázzatok Magatokra! Majd még jövök! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


csak egy percre jövök, Hanyatka üzent:
"Szia,Tegnap reggeltől kórházban. Gyógyszerektől estétől már szabályosan vannak fájások, de még nem elég erőssek, puszi"



Hamarosan megérkezik Patrika!!!!

puszi mindenkinek

Kép
rencsi79
 
 


Hajrá HANYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szorítunk..... :lol:

Kép
cs.andi
 
 


Hajrá HANYI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szorítunk..... :lol:

Kép
cs.andi
 
 


Hanyatkának üzenem, hogy kezem-lábam csuriban értük! Már alig várom az örömhirt!!! :D

Ercsikati! Igen, én is sokaktól hallottam, hogy hullik az ember haja szülés után, de max. majd egy-két héttel szülés előtt vágatom le, addig nem. Alig várom a képeket! Kendra arcáról is sikerült jó fotókat késziteni???

Chili!Persz úgy más, hogy számolni kell, de szerintem én akkor sem kapok majd frászt, ha nem mozog annyit a baba. Vagy ha mégis, bedobok neki egy milka csokit. :wink:
Negativ dolgokr az is jó amit te csinálsz, de én mndjuk meg szoktam kérni az illetőt, hogy inkább ne mondja. Majd szülés után elmesélheti. :wink:
Ami a köldökzsinórvért illeti, megint előhoztam a páromnak, hogy az lenne a legjobb, ha feleslegesen vetetné le az ember, de ha meg egyszer mégis (ne adj' Isten) szükség lenne rá, akkor nagyon kiborulnék, hogy miért nem vetettük le. Erre közölte a párom, hogy miért nem klónoztatjuk le a gyereket és a klón szerveit fel lehetne használni... :( :cry: :x :evil:
Asszem nem is hozom fel többet a témát, eszméletlen, hogy milyen fafejű, megrögzött makacs öszvér ebből a szempontból...

Ma voltam fogászaton, az oltást még egy hétig elhúzom. De jövő héten már muszáj lesz beadatni, hogy kialakuljon a védettség mire megyek Hemat.-ra... :?

Kép
kislibus
 
 


Csak egy gyors bekukk még:
Az a gáz,h igyekszem mindig olvasni,de mire írnék a fele dolgot elfelejtem.. :oops:
Rencsi,csodaszép a kisfiatok!!!Hihetetlen mennyit váltoott!!Édi..
Sajnálom ami a férjeddel történt,hihetetlen,h mekkora barmok mászkálnak az utcán!!
Kenguruügyben teszveszelsz??
Bodzi,hogy vagytok?
Julcsi,remélem nálatok is minden rendben,csak a gép vacakol.
Moncsi,gyönyörű a pocakod!
Póci,üdvözöllek,majd megpróbálom én is wiwen meglesni a kis Robikátokat!
Kislibus,mikor lesz végül a 4d?Férjed nem gondolta még meg magát ezügyben?
Névügyre vissztérve,nem értem miért akarják az olyan szülők ráerőltetni az akaratukat a gyerekükre,menyükre,vejükre,hisz nekik volt már lehetőségük nevet adni a saját gyereküknek,miért kell ezt az örömöt elrontani???Vagy tüntetőleg"én csak azért is így fogom hívni"vagy nem szólítom nevén stb..Ez olyan gáz..Nálunk a"baba"megszólítás megy,amitől falra mászok,de a leggázabb idáig a fiúunokám,vagy csak szimplán a fiú volt..
Már egyik fülemen be,másikon ki,unom,h szóljak,h van neve is annak a gyerkőcnek..
Pedig a mi fiúnk tipikus Peti,és nagyon is illik rá a neve.
Chilike,tényleg,nálatok,h lesz,melyik lány melyik nevet kapja?Vagy már elvan döntvepocak"pozíció"szerint?Vagy majd melyik bújik ki előbb?Vagy meglesitek őket,és melyikre melyik név illik jobban?
Na,most mennem kell,jók legyetek.
Puszi.
UI:MICI,hátha a 3x 8 szerencsét hoz.Drukkolok nagyon(apukádénak is!)

Kép
cs.andi
 
 


Jaj,de izgalmas!! Patrika! Nagyon varunk!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!!!!!
Koszi,h irtatok,amint tudok,jovok es valaszolok!!!!!

Andika! Egy regi elmaradas:nem adtam tejpepet. Cuppp

Kép
bodza2005
 
 


Andikám,
igen már néztem a teszveszen, csak azt nem tudom ebből a Baby B.ből mi a különbség a színkódos meg a régi között....mert árban óriási, neked milyen van, volt? Valakinek tapasztalat????
Tegnap elővettem az első képeket és így még szembeötlőbb a változás, szerintem egyre jobban hasonlít rám, de lehet, hogy csak beképzelem.... :oops: a lényeg hogy annyira édike, már 3x csinálta azt, hogy szopi közben rámosolyogtam erre kiköpte a cicit és visszamosolygott aztán lakmározott tovább, meg kell zabálni!!!!

Kép
rencsi79
 
 


Rencsikem! Jaj,de cukorka!!!! :D
BB: Tobb tipus van!!! Vekonyabb/vastagabb anyag,illetve a hatadnal milyen a vedelem (hatfajas megelozes),valamint,h hany kiloig jo. A mienk mindent tud es nagyon be is valt,megnezem majd,ha Eszti felebredt,mi a pontos neve.

Kép
bodza2005
 
 


köszi bodzuskám, és az is írd már meg, hogy mennyi volt újonnan, hogy tudjak viszonyítani, hogy mennyiért jó vétel esetleg használtan....köszike
ja és ilyenkor télen ebbe nem tudod kivinni ugye, csak a lakásba jó, mert hát hogy csinálod, gondolom kabátra már nem megy rá, ha belülre rakod akkor meg nem tudod a kabátot behúzni, vagy nem így van???

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Régi Dévais vagyok... Zugolvasó üzemmódban.

Eddig bírtam!!!

Patrícia Sára! Reggel óta mondogatom Lukácsnak, hogy Te ma fogsz megszületni! Légy szíves, ne cáfolj rám!!!
Hanyatom! nagyon szorítok!

Bodzim! Millió puszka!

Többiek! Nektek is! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyorsbekukkantás.
Patrícia gyere ki!Hanyatka nagyon drukkolok!

Rencsike nagyon drága Domika!
Szegény férjed és a két kis kutyátok! Szörnyű, hogy ilyen emberek szabadon mászkálhatnak! Vigyázzatok magatokra!

moncsiga: gyönyörű a pocakod!

mindannyiotokank sok puszi!
emerenc
 
 


Szia edes Zelecske!!!!
Annyira jo,h mar nem birtad tovabb. :lol: :lol:

En most csak 1-1pillanatra tudok jonni,Patrika miatt,de a 7en irok valaszt mindenre,Zelem levelere is. ;-)

Rencsikem! Azt hiszem 30e volt... :-( Azert inkabb megnezem pontosan,jo? Mi most is hasznaltuk,telen is. A hoban nem,de egyebkent igen. Az elso hetektol folyamatosan jol szuperal. Nem probalod ki elobb a mienket???

Kép
bodza2005
 
 


Szupercukik a vonalzoid Zelem!!! :D ;-)

Kép
bodza2005
 
 


Bodzuska, szívesen kipróbálnám, de hogy jut el hozzám, megírod priviben, hogy hol laktok? Hány kg-ig lehet használni? Most hány kg Eszti baba? és hány cm? nem durva hogy már a 68as méretet hordjuk, így 2 hónaposan, a barátnőm kislánya fél évesen hordta a 68as méretet, jó hogy ő kislány de ugyanakkora volt amikor született....

Kép
rencsi79
 
 


I.ker., 12kg-ig,de ezt is leellenorzom. Eszti 3oraja alszik. :D
Nem,ez tokeletes!!! Irok mailt gyarapodasilag. ;-)
Mi 80-86-osakban nyomulunk es a 10,5 kg /anyatejbol lettunk ennyik :D / ellenere csinik vagyunk. Sajna a jo kis hurkak,combik eltuntek,de azert meg van mit fogni rajtunk. :lol: Hala Istennek Babcika makk egeszseges volt/van. Remelem,mindig igy lesz.

Kép
bodza2005
 
 


Hanyikám!
Én is nagyon drukkolok!!!!

Zel!
Szia! Jó hogy előbújtál te is :) :) :) Nagyon aranyos a kisfiad. Ugye Ő van a kis képeken?

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sziasztok!

Hanyi hajrá......Patrika nagyon várunk!!!

Moncsi nem szabad a rosz negativ dolgokra gondolni mert csak bevonzod őket.Ha valamitől félsz mindig gondolj arra hogy nem lesz semmi baj mondogassad magadban hogy "minden rendben".Én sem tudok agykontrollozni de amikor készültem a 4-ik lombikra egyik vendégem tartott nekem egy gyors talpalot és kaptam tŐle egy agykontrollos cd-is és mondta hogy hallgassam,nem baj ha nem tudok teljesen elmélyülni rajta és az sem baj ha belealszom.Én csináltam ahogy tudtam és bevállt.Pedig a Robcsival még terhesen 2x-er voltam korházban és elég nagy kockázatos döntést kellett hoznom akkor de én csak mondogattam magamban hogy minden rendben van és beszélgettem az én kis drágámmal.Sose engedd hogy a negativ dolgog átvegyék az uralmat,szerintem ez a lényeg.Nekem ez mai napig mükődik.Pedig az elején jókat nevettem ezeken a dolgokon,nem nagyon hittem az ilyensmiben.
Gyönyörű,csini a pocakod!

Rencsi szörnyű ami a pároddal történ,micsoda aljas emberek vannak!
Domika nagyon édes,szép kisfiu.Kis cukorfalat lehet ahogy mosolyog rád.
Ja és a mérete miatt ne aggodj,nagyon jó,szépen fejlődik.A Robcsi is ilyen nagy volt.És most is az :D .

Chilike pocakos kép?Vérnyomásod rendben?

Ercsike,Kislibus a haj hullás miatt ne aggodjatok szülés után elvileg
az hullik ki amivel most több lett mert terhesség alatt elvileg a hormonok hatására besürüsődik az ember haja van hogy dupla annyi lesz.

Zel örülünk hogy jöttél!

Bodzus Ezstikének is jó az alvokája :D !

Mici a 3x8 szerencsét kell hozzon!

Cs.andi igazad van én is ugy utálom mikor babáznak egy gyereket,na meg ez a fiuzás :roll: .Pedig a Petike név nagyon szép!
Hogy van Petike?
Én adtam tejpépet a Robcsinak szopi mellett(18 honapos koráig szopizott) és imádta.

Kép
póci
 
 


Zel bocsi ez lemaradt valahogy nagyon édes a kisfiad a kis képeken,gondolom ő van rajta!

Kép
póci
 
 


Na gondoltam dobog fől pár uj frissen készült képet :D
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
póci
 
 


Kepzeljetek,az Unokahùgom is most szul!!!! :D
Rencsi! Lefotoztam,atkuldom valamikor. Cuppp

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Milyen izgi a mai nap! Valami lehet a levegőben...

Pusszok mindenkinek a kedves szavakért. Bocsi, hogy ilyen óriásiak a képek, legközelebb felére kicsinyítem ennek.

Szia Zel én emlékszem rád... De jó, hogy előbújnak a régi fórumozók is!
Póci, nagyon tetszik a fűrészelős kép. Alig várom, hogy én is lássam a férjemet büszke apaként "bandázni" a kisfiával. Nagyon szép pillanatok lehetnek.
Teljesen igazad van ezzel a bevonzással kapcsolatban. (szerintem a lombikbabát is így vonzottam be magamnak.Már középiskolás koromban "tudtam", hogy nekem lombikkal lesz babám.)
Ha épp észnél vagyok, akkor tudok erre figyelni, de néha teljesen oda a kontroll, csak a pánik marad.
A Libuska által ajánlott relax nekem soha sem ment. Képtelen vagyok elengedni a gondolataimat...

Kata, képzeld, a kontroll pólóm egyszerűen nem találom...pedig természetesen abban akartam csinálni a képet. :lol:

Chilike, szívem, a kérdésedre is-is a válasz. (köldökvér)

Na, elmondom mi nálam ez a rémes para.
Karácsonykor meséltem, hogy volt egy nagyon rémes élményem az ovis ünnepen. Már leülepedett, el tudom mesélni...
Talán hallottátok a híradóban akkoriban volt többször is, hogy egy esztergomi 3 hetes kisbaba meghalt vagy h1n1-ben, vagy nem... Na, én nagyon jól ismerem a családot. A két nagyobb gyerek az én ovisom volt.
Amikor ez a 3. kislány megszületett sms-t is kaptam a családtól-nagyon jó kapcsolatban voltunk.
Az oviban az ünnepségen örömmel láttam, hogy ott van anyuka és apuka is az épp ovis kislánnyal a volt csoportomban. Én nagy vigyorral mentem oda az édesanyához, aki nekem háttal állt, hogy élőszóban is gratuláljak és érdeklődjek a kisbaba felől, és amikor a csaj felém fordult....én még ilyet nem láttam...egy élőhalott arca...tudtam, hogy óriási a baj. Szegény nem tudott semmit mondani csak sírt...én meg álltam ott a nagy pocakommal.
Aztán persze beszélgettünk amennyit bírt a szegény édesanya lelke, de azt az arcot soha nem felejtem. (a kollégák ezért is hívták be az ünnepre, hogy addig se legyen otthon a fájó emlékek között)
Akkor döntöttem el, hogy légzésfigyelőnk mindenképp lesz, pedig előtte nem akartam.
Úgy tudtam magamban kezelni a helyzetet, hogy azt tudatosítottam magamban, hogy ha egy ilyen rémség egy közeli ismerősömmel megeshetett, akkor kizárt, hogy velem is megtörténjen. Én azóta is hiszem ezt...de a nyom a lelkem mélyén ott maradt.
Bocsi, hogy ilyen szomorú történetet hoztam ma nektek, de egyszer le kellett írnom, hogy ne magamban hurcoljam.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Húha,babaeső.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
cs.andi
 
 


Moncsika, ez szörnyű lehetett, nem csoda hogy akkor nem tudtál beszélni róla....

Póci, nekem a futógépes a kedvencem, azon nagyon édes ahogy koncentrál, melyik nagyszülőnek van ilyen szőke haja?

Hanyatka még nem üzent, már kezdek izgulni.....

Chilikém, ez engem is érdekelne, hogy honnan tudod hogy melyik baba melyik nevet kapja?

Bodzuska, az I. ker az tök jó, ott dolgozik a párom, bár szívem szerint megnézném Esztikét, csak én nem vezetek és Zuglóból mostanság nem mernék nekivágni gyalog...

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi,én sajnos nem tudom pontosan,sem az árát,mert mi kaptuk,de az tutti,h 12 kg-ig jó.(de volt vmi cm adat is megadva,ahogy állítgatni kellett).De az tutti,h kényelmes volt nekem is,csak Peti mióta állni tud,nem szeretett benne,így felcsomagoltam a padlásra.
"Sajnos"az én kisfiam,még most sem hasonlít rám..
És nem baj,pont jól gyarapodik Domika,egyszer széltében,egyszer hosszában nyúlnak..Peti is akkora,mint a 6 hónappal ngyobb unokanővére(kb.súlyban is).Sőt van itta a környéken olyan kisfiúaki 3 héttel idősebb,és alig 7-7.5 kg..pedig normál súllyal született,szopizik,szépen fejlődik,csak nemnagyon hízik..
Póci,nagyon édi,vagány kisfiatok van!!Mjdnem 07.07.07. lett a születési dátuma!!!
Bodzi,akkor Esztikirálylány nem triplázta meg a súlyát(bár nagy születési súlyból eleve nehéz,sztem nekünk sem fog menni..de nem is baj. :D )
Eltűntek a hurkák????Ne.............
Moncsi,ez szörnyű lehetett..Én emlékszem a hírre.Próbálj ne gondolni rá,ez egy nagyon szörnyű eset,de szerencsére nem gyakori,és veled,veletek,velünk,semmi ilyesmi nem történhet.(A dolgok bevonzásával egyetértek,én is úgy éreztem fiatalkoromban,h nem könnyen lesz gyerekem,és tessék..Úgyh azóta arra gyúrom az agyam,h a tesó spontán,mikorra jöjjön... :lol: )
Szóval,hajrá Patrika!!!!!!!

Kép
cs.andi
 
 


Bocs a hibákért,de Peti mellett nehéz rendesen írni!!! :lol:

Kép
cs.andi
 
 


Mucimnak már megírtam, Rencsikémnek is leírom, de legjobb, ha fel is teszem, hogy megnyugodjanak a jó húsban levő barátocskáink, mert Eszti tényleg egy kis egészségbomba, egy cseppet sem dagi, szép, sudár, guszta kis darab :D és eleinte nekünk is jelentős ütemben zajlott a gyarapodásunk, íme:

Születési súly: 4340g
Visszaesés: 4020g-ra
Haza: 4190g

Gyarapodás és súly:
2009.01.22. születési sùly 4340g
02.22. 910g + (320g) 5250g
03.22. 980g 6230g
04.22. 1140g 7370g
05.22. 570g 7940g
06.22. 850g 8790g
07.22 620g 9410g
08.22. 530g 9940g
09.22. 440g 10380g
10.22. 230g 10610
11.22. 10g 10620g
12.22. 120g 10740g
2010.01.22. 50g 10790g
1 èvesen tehát 10790g

Andikám! Azért maradtak jó kis dögönyözni való részletek, ne aggódj! :lol: ;-) :-) Hogy van az édes kis csibészke Petid? Tényleg annyira illik Rá a neve!!!
Pócika! Robika egy édes kis bogárka! Nagyon szép kisfiúcska!!!!
Igen, Eszti imádja a havat!!!! :D :D
Remélem, lesz egy órám valamikor gépnél, mert a nyomorult telefonon nem látom így át az oldalt és akkor válaszolok az elmúlt napokban felmerültekre+Zelecskémnek is válaszolok a jó kis mailre.

Petrika????????????????
Unokahúgomnál is zajlik a vajúdás a Kútvölgyiben. Jaj, annyira izgulok a két kislányért, hogy végre már a kezükben tarthassák a Zanyucikáik Őket (Hanyi, Dorka).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.02.01 22:34-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Eszti is azonnal ide áll mellém és szeretne írni... :lol: :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Bodzim!

Hagyjad hogy írjon a cukilány.
Én is szoktam az uncsimmal msn -en írni :) :) úúgy halandzsázik hogy no :) :) annyira aranyos.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sziasztok csajocskák! :lol:

bodzim:köszönöm a képeket!!! Nagyon szépek vagytok! És ezek a torták,nem semmi! puszika.

moncsim:hű de szép pocakod van!!! :lol: Cssinos vagy nagyon! :lol: És hogy repül az idő,nemsoká szülsz pedig nem rég találkoztunk! :lol:

chilike,kislibus:hogy vagytok? Bocsánat de ennyi mindent egyszerűen nem tudok visszaolvasni.

szurikáta:hogy vagy? Jó "látni" téged erre felé! :lol:
rencsim:hogy vagytok? Javult már a helyzet Domival????
Katám.milyen lett az új frizura? Mekkora már a pocakod?Festeted is a hajadat?Én is vettem ammónia mentes festéket de még nem mertük befesteni anyummal.

csajok:van vagy volt valakinek székletrekedése? Valami szer ami bevált tudnátok ajánlani rá? Ma a dokim javasolta a Tamarin lekvárt.Ismeri valaki?
Mi jól vagyunk egyébként.Éjszaka a gyomorsav gyötör egy pár napja.Szerdán megyek cukorterhelésre. :?

cs.andi:hogy vagytok?
Hú,kit hagytam ki? kislibus:????

Kép
Kép
melánia
 
 


Jaj, még bejöttem örömhirre szomjazva, de látom, nekem már csak holnap lesz benne részem! de holnap jó korán jövök. :D

Moncsika! Ez nagyon rosz lehetett, nem csodálom, hogy nem irtad le akkor! Ezt tényleg fel kell dolgozni!
Ami a relaxot illeti, nekem is jobban megy csoportban, irányitottan, de néha sikeredik itthon is.

Bodza, Andi! Irjátok már meg, hogy ebbe a hordozóba újszülöttet hogy lehet belerakni!!! Csak függőlegesen, vagy fekve is bele lehet tenni??? Mert az az igazség, nekem jobban tetszenek a fektetősek újszülötteknél... Ha függőleges, megtámasztja rendesen a kis hátát a babának?

Szerdán jön a barátnőm, akkor megbeszáljük a 4D-t, mert az ő bosztásától függ. De szerintem majd két héttel a szuri után.
Szurit meg jövő héten adatom be.

Kép
kislibus
 
 


Melania! Bármilyen lekvár jó, nemcsak a tamarin. Meg a Laevolac is jó, azt babáknak is szokták. De mondjuk nekem elég volt a sok gyümilé, meg kamillatea. Hosszútávon sok rost, banán, csoki kizárva...

Kép
kislibus
 
 


Meg még valami, nekem az aszalt szilva is bevált!!!

Kép
kislibus
 
 


Kép
chilike1
 
 


Na feldobtam egy mai képet, 9 hónaposan 2 babával :lol: :lol:

A csajok nevét előszőr mi sem tudtuk, hogy mi alapján fogjuk eldönteni, hogy melyik név kié legyen, de végül teljesen egyértelmű lett, mert két különböző egyéniség.Komolyan! Már most abszolút érzem, hogy előszőr a bal oldali baba fog megszületni, ő lesz a Molly, ő most is sokkal határozottabb, kicsit erőszakosabb egyéniség(olyan, mint az apukája :lol: ), a másik baba sztem inkább rám fog hasonlitani, ő lakik a jobb oldalamon, ő lesz a Lilian.
chilike1
 
 


Melikém,
hát én is szenvedtem rendesen volt hogy 1 héteig semmi, nem csoda hogy ha ránéztem a kajára attól is híztam...én szedtem a korpatablettát napi 9-10dbot és ittam a kamilla teát. figyu csak már akartam kérdezni, hogy te mit szedtél hányás háyinger ellen, mert az egyik barátnőm most 2 hóanpos terhes és üldözik a rókák rendesen, én mazohista voltam és nem szendtem semmi, de ő akar valamit amit lehet.

Bodzám,
még este megbeszélem Domiapuval, hogy tudunk elmenni a kengurút kipróbálni.

Chilikém,
de csini vagy!!!! tessék válaszolni a kérdésekre!! :wink:

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok,

Na ezt már szeretem mikor ennyi fénykép van!
Bár pont most olvastam végig a cikket a fórumozásról, hogy mennyi rossz szándékú ember olvassa és , hogy vigyázni kell az adatokkal. Úgyhogy nevet ne írjatok ki soha, mert pl. leírod egyszer, hogy készülünk 2 hétre nyaralni és könnyen ki lehet deríteni hová kell menni betörni.
Meg azt is írták, hogy babás topikba sokszor beszkenelnek uh fotokat a boldog szülők TAJ számmal és születési időponttal, meg ki kihez jár stb. Ezekkel vissza lehet élni. Na jó nem fokozom.
Hanyi,
nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen!!!

Rencsi,
én sem hagynám annyiban a verekedő pasit. Pont azért mert ott lakik és pont azért mert láthatta hová ment be a párod. El lehetne kapni egyszer egy józan pillanatában és normálisan elmondani, hogy mit csinált és akár Te is lehettél volna kint.

Moncsi,
nagyon megviselt volna engem is a dolog, főleg, hogy Te is babát vársz. Ráadásul ismered is a családot.Az én anyukám szülésnél veszített el babát és ő sem tudott róla beszélni soha.
Chilike,
szép nagy pocid van! Viszont rajtad sem látszik ,hogy híztál volna. Pont mikor ma reggel a váróban ücsörögtem ez volt a téma a "csak csajokban" . A Norci (ki az? ) csak 6 kg-ot hízott. Mondta a doki, hogy 10-15 a normális. De függ a kezdő súlytól is. És tényleg nem szabad kettő helyett enni.
Jaj Chilike, ezt már múltkor is írtad, hogy a vagányabb jön ki előbb: Molly. De császárnál nem a dokin múlik kit vesz ki előbb?
Bodzi
a guszta darab Eszti :))))
este , ha jön értem apa a meló után megkérdem tőle, hogy én is guszta darab vagyok? :)))

Meli,
szegény téged is kínoznak a rókák? a fene vigye el őket!!

Póci,
nagyon vagány Robesz! Hú! Nálunk ez tiltott név egy előző lovag miatt, de szerintem olyan igazi belevaló fiús név.

Andi,
Peti meg szerintem a legszebb nevek egyike . "Kőszikla".
miciona
 
 


Melánia!
Szia.Már te is majdnem25 hetes vagy.Hogy telik az idő. Szép név a Milán

Chilike!
Húúú ez az ikerpoci! Elég lehet cipelni :) :) Szép nagy. Még most olvastam csak a lányaid nevét. A Molly nekem nagyon tetszik! A Liliant még nem ismertem.De szép az is.

Miciona!
Akkor a Petra a Péter női változata? Mert arról is azt olvastam hogy a jelentése kőszikla.Nekem az egyik unokám Petra.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Rencsikém:én napi 3-szor szedtem Pipolphent.Kórházba kaptam aztán a 12. hétig szedtem itthon.De csak ORVOSI ELLENŐRZÉS mellett szedje!!! Rengeteget aludtam töle és iszonyat méllyen.Sok benne a nyugtató.De míg szedtem nem hánytam.Miután abbahagytam másnap még egyszer kitacsoltam és annyi volt.

miciona:már nem hányok.Elég volt a 12. hétig.Drukkolok ám a kezdéshez és a babykádhoz!!!! :lol:

chilike:te is nagyon szép vagy! Illetve vagytok!!! :lol:
kislibus:köszi az infót!!!
hanyatka:könnyű szülést kívánok és remélem holnapra kibújik a kiscsaj!

Kép
Kép
melánia
 
 


chilike:nálam is befutó a Lilien.Azt nem tudom hogy egyezik a te Lilian nevedel.? Én úgy írtam ahogy ejtjük.

Kép
Kép
melánia
 
 


Szurikáta,
így van a Petra a Péter női változata. Bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, de a Péter az Kőszikla az biztos.
"Te Péter vagy azaz kőszikla és én erre a kősiklára építem az egyházam és a pokol kapui sem vesznek erőt rajta....." Máté Evangéliuma
Nekem nagyon tetszik a Petra név. Sajna nagyon felkapott lett , benne van a 10 leggyakrabban adott nevek között.
miciona
 
 


Ja és a nevem alatt az a fekete ördög is Péter azaz Pedro.
Na ő tényleg kőszikla, nagyon erős alkatú a snacik között.
Anyukám szokta Petinek becézni :oops: bocsánat Anditól és Moncsitól.
miciona
 
 


Rencsike! Az lenne a legjobb, ha együtt jönnétek és beletennénk Domikát+találkozna a két kis drága!!! Nem?
Jaj, de szupi!!!!!!
Chilikém! Remélem, Veled is összejön a szerda!!!
Micike! Okéska ;-) , írd meg, mit mondott! :D
Hol van ez a cikk a fórumozásról?
Remélem, febr.2. lesz a nagy nap Petrikának!!!!
A Zurammal egy napon ünnepelne mindig.
Zelecske, ne legyél telhetetlen a febr.1-jével. :lol:
Andikám! Jaj, nagyon jól, köszi!!!!!! Ti is, ugye? :D
Szurika, Csomee és Pócika! Küldök képet, persze, de milyen mail-címre. Tudom, megvolt régebben. :oops:
Moncsikám! Merre vagy?????????
Julcsika????????
Melikém! Szia drága! Nagyon szívesen! Aranyos vagy!!!
Libuska! Ebbe függőlegesen, de kifelé és befelé is, nagyon jól tartja a hátikát, teljesen hozzád simul, tényleg szuper!!!
Amíg kicsi, befelé fordítod és akkor felhajtod azt a részt, ami szépen tartja, amikor már kíváncsi és nézelődne, kifelé, akkor lehajtod. Tegyek fel fotót? Elég béna, amit ma kreáltam.
Éjjel próbálom, jó, mert most mennem kell.
PUSZIKÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.02.02 01:08-kor.

Kép
bodza2005
 
 


Bodzi,
nem net. Az Éva magazin februári száma. Jó drága újság, kolleganőm vette meg, de legalább normális cikkek vannak benne. Most van egy sorozat ami szintén ide vág: Kismama és még nem kismama barátnők kapcsolata. Én ezt nem tudhatom....a cikk címe
miciona
 
 


na itt vagyok újra, csak közben tettem -vettem még, mert nemrég értünk haza (sok hülye ügyet kellett elintéznünk, és mivel mostanában nem mászkálok, igy egy napra raktunk mindent, persze még igy is csomó minden kimaradt, de a nagyját elintéztük annak amit akartunk).

Csajok! Ti a gyerekorvosoz lejelentkeztek (lejelentkeztetek) előre?
Én úgy gondoltam, hogy nem csak rácsörgök, hanem le kéne menni bemutatkozni neki a rendelőjébe, még mielőtt megszületnek a csajok, hogy ne akkor lássa előszőr a férjemet amikor én pont kórházba leszek és mindent fel kell irnia. Ti, hogy csináltátok?
Ma akartam ezt is megejteni, gondoltam viszek neki valami apróságot, de már nem volt rá időm.

Köszönöm a dicséreteket, én mondjuk néha nagyon elefánt bébinek látom magam, meg a párom is Hippo-nak hiv (mint a kis vizilóvat), de ettől függetlenül mindenki mondja, hogy karcsú maradtam, hátulról nem is igazán látszik, hogy várandós vagyok. 16 kilót hiztam, igaz már eredetileg is volt rajtam némi felesleg(kb 5-6 kiló) szóval lesz mit leadnom, de valahogy úgy érzem, hogy lemegy majd magától. :wink:

micike
Húú én az ilyen beszólásoktól kivagyok, amikor a nők arra büszkék, hogy 6 kilót hiztak.(nem julcsikára gondolok :lol: ) Nyilván van olyan tipus aki csak ennyit hizik, de nem gondolnám, hogy ez a normális, illetve, hogy ennek kéne lennie a mérvadónak, azok az anyukák akik meg tizenkilókat szednek magukra , szarul érezzék magukat a bőrükbe emiatt. Igaz van egy ismerősöm, most 5 hónapos, fiatal huszonéves vékonyka kicscsaj (kb 54 kilóval lett terhes) és már most ott tart ahol én :lol: ,mármint, hogy ugyanannyit hizott, azért az se jó nyilván, de szerintem egy kicsit túl van azért ragozva ez az egész terhesség alatti hizás téma.
Szerencsére én nem vagyok az a tipus akit ez izgatna, de sok lány (főleg a fiatalabbak) ezt látják .
chilike1
 
 


Helló Bodzikám, itt vagyok! Voltam is már ma, csak izgalmadban biztos átugrottál rajtam. :)

Na, Melike, a szoruláshoz pont nem bírok hozzászólni. Szerintem én vagyok a világon az egyetlen kismama aki végighasmente a terhességét...én meg azon nem bírok úrrá lenni...

Lemaradtam valamiről, vagy miért is mondtunk le arról, hogy még ma meglesz Patrika? :shock:

Chilike, Apánk viszketésre a húsfalást javasolta? Pár napja vakaródzom, mint valami varacskosdisznó...meg mintha kis kiütések lennének a vékonybőrű helyeimen (alkarom belső fele, boka, térdhajlat)

Ja, arra nem írtatok semmit, hogy a nyilallgatás lehet-e annak a jele, hogy elkezdett kinyílni a méhszájam. Hümm?
Tudom, majd pénteken Apánk megmondja a tutit, csak a véleményeteket szeretném.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?