sziasztok!
először is én is nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok Hannának és szüleinek!
majd pedig,ha szabad így fogalmaznom visítva nevettem rajtatok
persze jó értelemben
adri,mint szigorú,de azért járókatologató anyuka
pat,mint lépcsőngyereketaltató
és csilla amint kűzd Bogival,miközben a számológéppel püföli
bocsi,bocsi,de azért ismerjükk be,így leírva ti is mosolyogtok azért
adri!
ne aggódj,én is beállhatok a szigorúak sorába,csak nálunk nincs járóka,meg sarokbaállítás(annak nem vok híve
),viszont kezetfoghatok évivel,nálunk is a fenékrecsapás a nyerő
úgy gondolom,meg sem érzi a pelenkától,csak sajna a hisztis időszakban többször is kapott,így most hiába mondom,h rácsapok a fenekedre
bár mostanában nincs rá szükség,két hete visszajött az én kisangyal kisfiam.már csak kisebb hisztik vannak napközben,azt még talán lekezelem.de ne aggódj én tényleg ritkán engedek abból,h "ha megmondtam vmit,az úgy lesz"-ből
már csak a férjem panaszkodik,h neki nem csinál meg semmit Dorkó...ez hosszú story lenne,de mint tudjuk a gyerek próbálkozik és ha vkivel lehte,háááááááááát....
csilla!
és ha nem foglalkozol Bogival?elfordulsz,teszed a dolgod,mikor anyázna?
pat!
szerencsére Dorkó nem hányt azóta,sőt ismét tömi a narancsokat hegyekbe
arra azért odafigyelünk,h ne rohangáljon citrusevés után.és szuper a jelmezetek!!!én nem ruháztam be erre
szombaton mi is farsangi buliba megyün,de nem vok hajlandó egy másfél éves gyereknek venni jelmezt(azért idősebb gyereknél ez érthető)ő superman lesz.van olyan egyberugink(pizsinek használjuk)piros hosszú zokni+piros kendő palástnak(vagy minek hívják
na ezt vettem 250ért turiban
)ennyi,oszt majd lezselézzük a haját
máténak jobbulást és fel a fejjel,én is azt mondtam unom és elég,h folyton vmi baja vana gyereknek,de vki azt mondta,minden "betegség"erősíti az immunrendszert(blablabla).na fogjuk fel így!
Ámin hogy van?ugye semmi baja?
csajok!
jelmezötlet felnőttnek?
a tornán ahova járunk,lesz buli és nem tudom,mi legyek.olyat írjatok,amivel megnyerem az első helyet,de egyszerűen megcsinálható,kivitelezhető
köszi
joli!
merre vagy?fűtés?elemér mikor lesz?
nálunk ma is szakadt a hó...uuuuuuuuuuunom!Dorkó viszont élvezi.hazajöttünk a postáról délután és még hnegyed órát kinnmaradt az udvaron "havatlapátolni"
imádja fontosnak érezni magát.fel-alá tologatta,néha ki is hívott,h nézzem meg,milyen nyomokat hagyott
megzabáltam,ahogy cipelte,tolta a nehéz lapátot