húú annyi mindent irtatok, hirtelen azt sem tudom kinek irjak.
s.mónika
Hú, de jó, hogy leirtad ezeket, köszi, nagyon hasznos volt. Ha minden igaz nekem is programozott császárom lesz.
Nekem azt irták rá a kismami könyvemre, hogy hotel szoba, akkor az mi? Alapitványi vagy sima?
Hát a tv engem sem különösen érdekel, úgyis mással leszek elfoglalva.Hát most igy hirtelen nem jutnak eszembe a kérdések, pedig egyébként van ezer
, de ha eszembe jut és nem baj akkor átküldöm privibe, csak amiatt ,mert nem tudom mennyire van időd visszaolvasgatni, jó?
póci
Gratulálok a kis Robikához
Megküzdöttetek ti is rendesen érte, nem csodálom, hogy érzékenyebbé váltál.
Drukk a kistesóhoz.
Kislányt vagy kisfiút szeretnétek?
kislibus
Én is 1 héttel előbb kértem időpontot a Genesisbe.
Még azt is meg tudtam választani, hogy hányra menjünk.
Miért akarod levágatni a hajad? Ercsikatinak eleve félhosszú haja van, de neked szép hosszú, ha jól emlékszem.
Áá, szerintem ne vágasd le.
ercsikati
Ird majd meg milyen lett a hajad.
Igen szerdán dől el, mikor fektet be, de vegyes érzelmekkel vagyok tele, vannak akik azt mondják, hogy feküdjek csak be nyugodtan, mert ott vagyok biztonságban, mások meg azt mondják, hogy szétunom majd magam, amig lehet maradjak itthon. Fene se tudja, majd apánk eldönti.
Nem dobsz fel képet a szobáról?
csomeekám
Na örülök, hogy jól vagytok. Szerintem nem fogod elkapni a megfázást a férjedtől, nálunk is volt ilyen, az egész család itthon feküdt lázasan, mondta az ügyeletes doki, hogyha elkaptam volna akkor már jelentkeztek volna a tünetek, de nekem semmi bajom nem volt, mindenkit én ápoltam.
szurikáta
Hogy vagy? Rendbe jöttél?
micike
Húú akkor valentin nap volt az első nászéjszaka?
Vagy ne legyek ilyen romantikus, mi?
hanyatka
A második filmet én is láttam már, az eleje engem kicsit megviselt, amióta terhes vagyok nem birom ezeket a jeleneteket. Én kifejezetten nem szeretem a horror filmeket, mert nagyon gagyik és nem életszerű amik történnek benne(például tipikus, hogy menekül a nő, elesik, nem indul a kocsija, stb), szóval engem nem köt le , de van egy film amiből már a 3. részt gyártják Wrong Turn a cime, húú az elég félelmetes(de ez nem thriller hanem horror), csak az első részét láttam a másik kettőt nem merem megnézni terhesen.
Én is elég sok filmet nézek mostanában majd elküldöm miket láttam(mondjuk én inkább a romantikus, vigjátékokat szeretem)
moncsikám
"egér fut a teritő alatt"
ez jó, én még sosem tudtam megfogalmazni milyen érzés, apánknak is mindig azt mondom, hogy vakargatnak belülről
, szoktam neki mondani, hogy tudja doktor úr-erre mindig mondja, hogy nem én nem tudom
Ne haragudj drágám , hogy nem válaszoltam, de épp elolvastam az üzit erre lemerült a telóm(nem voltam itthon), mire hazajöttem ráraktam töltőre, és elaludtam
, hihetetlen milyen lusta lettem, már napközben is elalszom átlagba 2x, de csak kb 1 órát.
rencsikém
Kicsit részletezhetnéd ám, hogy telnek a napjaitok? Olyan kiváncsi vagyok? Te főzől? Hány óránként eszik Domika? Mennyit tudsz aludni? Jobb már a közérzeted? Minden érdekel..
bodzikám
Olyan jól leirtál mindent, hogy én már nem is tudok, mit hozzáfűzni(ez elég ritka, mert én mindig tudok beszélni
), de teljesen igazad van.
Köszi a számod, hivlak majd szivem , de csak a jövő héten, mert elméletileg ma mennénk vacsorázni anyuékkal, szülinapja volt a héten neki is , mint Esztikének
, már megrendeltük a tortáját, stb , de annyira car idő van, hogy nem tudom elindulunk.-e a végén. Szakad a hó, amit egyébként szeretek, de most annyira nem hiányzott már!