Új privát üzeneted érkezett!

Na,ez a laptető átpasszolva Micinek!!!!HAJRÁ!!!!

Kép
cs.andi
 
 


Ja,és Bodzi!!!Én is mindenféle párbeszédes,sok emilt kaptam!!!!! :lol:

Kép
cs.andi
 
 


Persze Andi,nem várunk mi sem a végtelenségig,akkor sem,ha minden rendben,mert azért ez is nagyon idegörlő tud lenni ám.Nagyon félek,hogy nehogy baja legyen itt az utolsó napokban,de hétfőnél előbb nem indítanak,ha minden eredmény szép.Amúgy általában +2 hetet várnak,de mondtuk,hogy a lombik miatt semmiképp nem várunk addig.

Nem értem én ezeket a nagymamikat,hogy beleszólnak a név választásaitokba.Mindenkinek megvolt a saját maga ideje!Á,ha a mi szüleink próbálkoztak volna...na tuti lett volna amit halgassanak :)lehet ezért is nem tették?:)

Drukkoljatok lécci a 7végének,hogy beinduljon!

Rencsike,én is olvastam,hogy a kenguru vagy hordozókendő segíthet a hasfájós,sírós babáknál.Hátha nektek is bevállik.
Írtam pü.t.

Kép
hanyatka
 
 

 
 

na csak 1 percre bekukkantottam, mert megyünk sétálni :wink:

hanyatka
persze, hogy drukkolunk :wink:
Én rájöttem a párbeszédből, hogy te vagy, :lol:
Nem csodálom, hogy nagyon várod már Patrikát, még mi is kivagyunk :lol: :lol: , nemhogy te :wink:

cs.andi
Na örülök, hogy jók a tapasztalataid a hordozókról nekem is nagyon tetszik, a párom már el is döntötte melyik kié lesz :lol:
Már alig várom, hogy belerakhassam a csajokat.

lubuska
Húú nem tudom hány kiló, majd megmérem, de könnyűnek tűnik még igy terhesen is, meg massziv is. Na jó azért a két baba, két hordozó, plussz a cuccaik a pelenkázó táskába, az azért már biztos nem könnyű, de én marha erős vagyok ám(sokáig sportoltam :lol: :lol: ), ááá meg nem is fogom egyedül vinni őket sehova, max. be a kocsiba, ki anyuékhoz, ők meg segitenek majd kivenni. :lol: A babakocsiba nem fogom használni a hordozókat azt csak kocsiba szállitáshoz vettük.

bodzikám, szivem szerintem félreértettél valamit. Tök jó ez a fórum és nyilván tök igaz amit irtál, a másikon nem is nagyon beszélgettünk ilyen babás -mamás témákról, mert evidens , hogy ez másokat zavarhat akik nem tartanak itt még, ahogy mi tartunk. Mi moncsikámmal például mindent privibe beszéltünk meg amig nem volt ez a fórum.
Csak az nem lenne jó, ha majd másik fórumot csinálnánk a már kismamáknak meg a várandósoknak. Szerintem ez igy tökéletes, hogy itt vagy te is cs.andi is és még sokan akik tudnak adni, ötleteket, tanácsokat, mert már sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint mi (vagy legalábbis én :lol: ).
Szóval nyugi, nagyon kis ügyike vagy és mindenki hálás, hogy ilyen jól műkődik ez a kis fórum, szerintem ez abból is látszik, hogy mennyit csacsogunk minden nap, van hogy ugyanarról napokig. :lol:
Ez a másik fórumon tuti fárasztó lenne a többieknek. :wink:

emerenc
jaj, de sajnálom, de fő a kitartás, meg a pozitiv hozzáállás!
Addig is gyere azért, amig nem kezdesz újra! :wink:
chilike1
 
 


Sziasztók!

Neharagudjatok hogy bepofátlankodók igy közétek,de most találtam meg ezt a forumot és nagyon megörültem neki, már napok óta olvaslak titteket és most rászántam magam hogy írjak.A másik forumra írogattam néha talán onnan emlékesztek rám,és ha megengeditek csatlakoznék hozzátok.

Hanyatka
nagyon örültem hogy itt felfedeztem a te nevedet is meg a gyönyörű vonalzodat.Sokszor eszembe jutottál hogy vajon mi lehet veled,és gratulálok a kis Patrikához remélem a hétvégén ki bujik magától és nem várja meg hogy kinoszogassátok.

Rencsi
a hordozókendő is nagyon jó,volt egy kis idő amikor nekünk nagyon be vált,a Robcsi nagyon jol érezte magát benne mindig nagyokat durmolt a mellkasomon és én közben tudtam végezni a dolgom,főzni meg bármit.

Kislibus ne foglalkozz senkivel.
Nálunk is huzta a családban a száját mindenki a Róbert névre,hogy én ezt hogy találtam ki miért pont Róbert, az nem jó, válasszunk mást.De engem nem érdekelt,mondtam hogy elsősorban nekünk kell jó legyen nem másnak.És annyira illik a Robihoz a név,hogy nagyon.A férjem mondja is most hogy nagyon jó választás volt mert el se tudná képzelni más névvel.
És a 4d-se hagyd ki semmiképpen.Óriási élmény!Mi a 28 héten voltunk mert azt mondták akkor a legjobb mert ott már olyan mint amikor kibujik,és igaz mert van a kis arcocskájárol egy közeli felvétel ami pont ugy néz ki mint amikor megszületett.

Bodza
Igy utolag
Isten Éltesse az Esztert sokáig!Hihetetlen hogy már 1 éves volt az Esztikéd.Ugye milyen jó volt és mekkora boldogság az 1 éves szülinapra készülni.
Emlékszem én olyan lázban voltam,el se hittem hogy végre nekem is megadatott hogy a gyerekem 1 éves szülinapjára készülődjek,hiszen előtte annyiszor álmodoztam rola hogy milyen is lenne.

Chilike,Moncsika lassan itt a finish nektek is,nagyon jó.

Cs.andi lassan ti is egyévesek lesztek,milyen kis aranyos Petike ezen a kis képen.

Bocsánat ha sok voltam és ha valakit kihagytam.

Kép
póci
 
 


Bodzikám Drága, :oops: :oops: :oops:
emerenc
 
 


Édes Emerenc,
úgy sajnálom :cry: , de le kalappal előtted, olyan szuper a hozzáállásod, meg látod tavasz lesz a ti időtök! Domika is tavasszal "készült"! :wink:

Hanyikám,
válaszoltam neked.

Póci,
üdv itt nálunk, mesélsz egy kcsit magatokról? lombik volt, hanyadik? testvért terveztek? stb.

köszi csajszikák, akkor elkezdek nézni kengurukat és hordozókendőket a teszveszen!!!! :D

Julcsika, szuper volt, hogy itt voltál!

puszka

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi
Robcsi a 4-ik lombikprobálkozásból született,6-év és számtalan megprobáltatás után.Volt egy méhenkivülim ami rendes terhességnek indult és 2 honaposan derült ki hogy nincs jó helyen méhen kivül van(ez nem Dévainál volt).Aztán kerültem Dévaihoz és 3 irányitott,4 inszem és végül a 4-ik lombikból született meg a mi kis csodánk.
Tesot nagyon szeretnénk neki probálkozunk hogy hátha spontán sikerül de még semmi.

Kép
póci
 
 


Póci,
Látok belőle egy picit a kisképen, de az nem sok, nem raksz fel még képet? Akkor jó sokat küzködtetek mire összejött! Jár bölcsibe vagy majd csak oviba szeptembertől? akkor az 5. lombikra nem fogtok menni, ha spontán nem jönne össze?

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

No, látom ez a névprobláma nem egyedi!!! :lol: Szerintem előbb-utóbb minden nagyszülő beletörődik a névválasztásba!

Csandi! Remélem te anyósod is el tudja választani, hogy a főnöke az nem az unokája!!! A babázást Peti úgyse sokáig engedi majd!!! :lol:

Bodza! Akkor küldesz olyan szülinapos fotót, amin Eszti is rajta van?? :D

Nem irtátok, hogy elég egy héttel időpontot kérni a Genezisbe???

Hanyika! Nem tudtam volna rájönni, ki az, mert nem olvastam végig, csak láttam, hogy hoz, ez nem is Bodzától jött, meg nincsenek is képek. Vagy ez olyan irás volt ami mindenkinek szólt??
Jó, hogy nem várjátok ki a két hetet, az nekem nagyon soknak tűnik, pláme, hogy a fogantatási idő lombik babánál pontosan ismert!

Póci! Örülünk, hogy te is itt vagy, és köszi a biztatást! Én még nem láttam a babám, de már csak akkor tudnák neki más nevet elképzelni, ha netán mégis kisfiú lenne. :D
Azért gondoltam, hogy előbb mennék, mert ott a 28-32. hét közt amúgy is an uh.
Ti is sok mindent végig csináltatok itt Robikáért! A másik terhesség spontán volt? Remélem sikerül a spontán tesó!

Rencsi! Remélem bejön a hordozó, vagy kenguru!

Kép
kislibus
 
 


Hát Csajszikáim, nem értem ezt a dolgot, megnéztem és abban, amit küldtem, semmilyen párbeszéd nincs, csak a képek kommentje. Küldje már át valaki mailben, hogy miről van szó. :lol: :lol:
Chilicukim! Ez nem Neked szólt és nem annak, h írtad, h ne legyen külön mami és kismami. Csupán annak, hogy van, aki NEM HAJLANDÓ ide BETENNI a lábát... Miért is? Mit követtünk el? Nem, baromi önzés azt várni, h egy kismami ne írhassa le őszintén az érzéseit, gondolatait, problémáit vagy amik éppen foglalkoztatják??? Ezt NYILVÁN nem teszi egy olyan topikban, ahol ezzel másokat megbánthat, terhel, sőt, egyeseket, mint kiderült, egyenesen irritál. Ha belenézünk egy oldalba, hogy jönne ki, hogy a napi, mások számára esetleg semmiségnyi nyűglődéseinkkel van tele egy-egy oldal, amit egy még babára váró örömmel felvállna..., de ettől még igenis probléma. Nem véletlenül beszéltétek meg mindig ezeket mailben... Amúgy az is belefér, ha egy akár 5-10 lombikot "végigcsináló" kismami nem akar egy ideig ezzel az egésszel foglalkozni, csak önfeledten babát várni. Ezt nem lehet megérteni, átérezni?
DE: Azt is feltűnő, ha egy kismami a másik topikba ír, tőle (általában) soha, senki nem kérdezi meg, hogy van mostanság... Ez a kölcsönös odafigyelés??????
Én Eszti fogantatása után 1,5 évig írtam a másik topikba, kifejezetten a segítés szándékával, ha bárki visszaolvassa, ez nyilvánvalóvá válik számára, tőlem azonban nem sokan kérdezték meg, velünk mi van (nem mintha nem kapnék elég szeretetet, odafigyelést a Barátaimtól és Tőletek :D ), ez túlságosan egyoldalú, ha nem egymással törődünk, kölcsönösen. Természetesen annak arányában, hogy a nagyobb törődés EVIDENS, hogy annak jár/kell/szükséges/jóleső, aki éppen azon küzd, hogy végre kisbabája legyen.
Az is egyértelművé teszi, mennyire egyoldalú ez az egész, hogy ide kb. két ember jár át a másik topikból... Oda innen mindenki... Az senkit nem érdekel (Micikén és Emerencen kívül) hogy van éppen egy várandós régi társa???
Ez már rég kikívánkozott belőlem, amióta ostorozva vagyunk a 2 topik miatt, ami mellesleg azért jött létre, mert egyeseknek nem tetszett, hogy ott kismamik teleírnak egy-egy lapot... Erről ennyit...
Na, evezzünk örömtelibb témák felé.
Patrika Attim szülinapjára hajt!!! Febr.2.!!! :-)
Mi 1995 szept.28. óta. ;-)
Küldöm a szülinapikat is, de még nem mentettem át ide.
Visszaolvasok. Cuppppppppppppppppppp

Kép
bodza2005
 
 


Megállj Libusocska!!!! Neméééééééér!!! :lol: :lol:
Pócika!!!! DE JÓ!!!
Na, tényleg olvasok vissza, mert most megakadt a szemem e kettő íráson. :D

Kép
bodza2005
 
 


Andikám!!!! Szijjjja! KÖSZI!!!! Édes vagy!!!:D
Igen, én is a Baby Björn hordozót ajánlom! Egyszerűen tökéletes és derékkímélő. Érdemes tesz-veszen, mert elnyűhetetlen.
Mi még mindig tudjuk használni!!!!
Ha gondolod, kölcsön adom 2 hétre és kipróbálod, beválik-e. Azt érdemes lenne Rencsike, nem?

Kép
bodza2005
 
 


Bodzim!
Kaphatnék én is Esztis képeket?Vagy hol tudom megnézni? Olyan szívesen megnézném :D
Köszi!!!!!!

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sziasztok Lányocskák!

Húúúú, ha holnap jól leszek, annyit fogok írni!!!

Nagyon érzi az én drága fiacskám a közelgő hóesést... Egyrészt könyörögni kellett neki egy épkézláb mocorgásért (már majdnem elindultunk a Jánosba, mire végre du. 6 körül felébredt, de azóta is csak feszít, nyomja magát, forgolódik semmi fincsi kis "egér fut a terítő alatt" mocorgózás), másrészt úgy keményedek, majd bekakk...

Hanyika, remélem, neked egy csodás kislányt hoz a hóesés!

Bodzikám, tényleg átküldted a levelezésedet Hanyikával. :lol: :lol:
Maximálisan egyetértek veled a topikszakadással kapcsolatban. Ha lesz még értelme holnap fűzök hozzá egy-két szót.
Olyan régen volt, lehet, hogy hagyni is kellene a témát, és örüljünk egymásnak, meg annak akit az élet meg Apánk, vagy "csak" a jó szíve közénk segít.

Chilike, neked aztán van értelme SMS-t küldeni! :lol: :lol:
A hordozók csodaszépek!

Emerenc, nagyon-nagyon sajnálom, hogy MOST nem sikerült. De MAJD fog, csak hinned kell benne!

Szia Póci! Gratulálok a kis Robcsihoz! Gyere beszélgetni máskor is, ne csak olvasgass!

Andika! Olyan jó, hogy Te is benézel néha! Mesélj, hogy vagytok?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Libuska! Igen, elég egy héttel előtte hívni a Genesist! de jó lesz nektek! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


itt vagyok újra....Moncsikám, nagyon remélem, hogy a hóesés( bár itt ma csak eső esett) vagy a 7vége kihozza Patrikát ;-)
Egyébként ma az én drágám is ilyen kis nyugiban volt,annyi különbséggel,hogy ha érezni lehetett,akkor csak olyan finoman,nőiesen fészkelődött.
Holnap akkor írjűl sokat ;-)

Póci,örvendek,hogy írtál.Tyűű Robika már 2 és fél éves??el sem hiszem...olyan rég volt az mikor Apánknál az udvaron megszólítottalak a gyönyörű pociddal???Dobj pár képet a legénykéről lécci :)

Bodzus,ezek szerint úgy ment az a 2 levél a képek után,hogy mindenkinek válaszolva :)éérted? :)
Sztem. teljesen igazad van,így jó ez a két fórum ahogy van.Nincs is értelme ezt nagyon ragozni.Ettől függetlenül nagyon drukkolok mindenkinek a másik fórumon,de nem hiszem,hogy szívesen olvasgatnák nap mint nap a mi "porblémáinkat",hogy mondjuk unom már az éjszakai pisilést vagy keményedik a pocak stb.A többi részébe a dolognak inkább bele sem megyek.

Szurika,hogy vagy?

Rencsike,köszike,írtam.
Julcsikával mi van?meglátogatott?remélem jól van csak a vacakoló számítógép miatt nem ír nekünk ;-)

Kata és te?

Semmi baj Libuska:)véletlenül válaszoltam replay all-al,majd a Bodzi is úgy :)
Ja és igen,bőven elég egy héttel előtte hívni őket a 4D időpont miatt.

Kép
hanyatka
 
 


Más:ha szerettek filmezni (én nagyon vagyis mi),van két szuper jó film ajánlásom, amit tegnap meg azelőtt láttunk.
Az egyik a Reign Over Me(magyarul talán Üres város a címe), Adam Sandler-el,de nem a megszokott vígjátékot láthatjuk,hanem egy nagyon jó drámát.
A másik meg a mostanság kedvencemmel Gerard Butler-el van,Törvénytisztelő állapolgár a címe,igaz "kicsit" thriller,de olyan,hogy még drukkolsz is neki,az igazságért.Szóval ajánlom mindekettőt.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyikám szia drága. Köszi jól vagyok.
Látom Te is :) De ahogy figyelem a dolgokat neked már rég nem itt kéne lenned :) :) De hát a kiscsaj tudja mi a jó neki. Nagyon drukkolok neked, már tényleg csak napok esetleg órák ? és kezedbe tarthatod a kicsikédet.

szurikáta
szurikáta56
 
 


jaja,már két hete azt mondogatjuk minden nap,hogy na talán majd holnap...:(
Örvendek,hogy jól vagy és olvasol néha.

Kép
hanyatka
 
 


Hanyi
Nem csak néha,hanem minden nap.Nagyon érdekel hogy kivel mi van és hol tart.
Látom vannak újak is és néha benéznek a régiek is.

Bodza!
Láttad hogy a másik topikra vmelyik nap benézett Kagyló?

szurikáta
szurikáta56
 
 


sziasztok kismamik!

Hanyi,
a vonalzód már nem is jelzi a plussz napokat? Nagyon kis kényelmes kislány a Patri! De az a lényeg, hogy nincs semmi baj!

Bodzi,
Te tényleg maximálisan segítőkész vagy és nagyon szeretünk is amiért ilyen kedves , gondoskodó vagy!
Az elején nekem is volt olyan, hogy esetleg nem tetszett egy-egy hozzászólás, vagy esetleg vártam, hogy megkérdezze valaki, hogy mi történt, aztán eszembe jutott, hogy ez egy internetes fórum, még az sem biztos, hogy mindenki az akinek írja magát. Nyilván más a helyzet azokkal akiket már ismersz egy vagy két éve, vagy találkoztál vele. Én például nem várok el senkitől semmit. Függetlenül, hogy melyik helyzetben van. Így nem érhet csalódás. Az már más kérdés, hogy én kiváncsi vagyok azokra akiket így vagy úgy megismertem. Biztos van olyan is aki csak egyszer-egyszer feljön és kérdez valamit aztán eltünik. Különben pont most olvastam egy cikket, hogy a fórumozás olyan a nőknek, mint a férfiaknak a kocsmázás. Mi akik többet csevegünk vagyunk a kocsmázósok a többiek meg csak ismeretszerzésre használják a fórumot, mint egy szakkönyvet. Egyszerű a helyzet aki csak szakkönyvnek használ téged azt Te is úgy kezeled és akkor nem fog rosszul érinteni ,ha őt nem érdekled. Hidd el ezek az emberek el is tünnek egy idő után. Valószínű ők "élőben" is így működnek.

A mi dátumunk: járás kezdete: 2002 márc. 9
összeköltözés: febr 14
miciona
 
 


Micikem! Egy aranyossag vagy!!!!! Igazad is van.
Szurikam! Nahat! Persze,h kuldok!!! Nem lattam,de ertem,mire gondolsz... :lol:
Hanyibebikem! Febr.2.! ;-) Erre var Patrika!
Ez a kocsmazas... Jooo! :D
Julcsika! Minket sem er hanyagolni am!!!
Rencsike! Meselj!
Chiligyerek! Mailben elkuldtem a szamot.
Eszti is 4orat aludt ma deltol. Erzik a gyerkok a havat.
Babcika ma kipakolta a kanapera 3babajat es etette,itatta oket 1oran at,majd puszilgatta oket fel oraig. Annyira kis cuki. Oltozkodik allandoan es mindent torolget,nyalazva a zsepit,rongyot. :D Enekelget tovabbra is es be nem all a kis csore az egyevesemnek. :D Poci! Igen, mi is alig hisszuk,h O tenyleg a mienk,oribe. :D

Kép
bodza2005
 
 


Szép estét!

Csak életjelet adok magamról!

Megvolt a genetikai uh. Hajdú dr. nő szerint minden rendben. Nemére nem derült fény.

Hanyatka: Mostmár nagyon-nagyon drukkolok, hogy Patri végre kibújjon.

Moncsiga: Uram isten! Már csak 4-5 hét és megérkezik Nimóci baba. Hogy szalad az idő! Nagy drukkok, hogy addig is minden rendben legyen!

Kislibus: A névvel kapcsolatban csak annyit, hogy mi eldöntöttük, hogy mi lesz a gyerekünk, gyerekeink neve és egyáltalán nem érdekelt, hogy ki mit szól hozzá. Nekünk tetszik és ez a fontos! Egyébként pedig én is gondolkodtam az Anna néven!

Chilike: Nagyon szépek a hordozók!

Bodza: Küldenél nekem is Esztiről szülinapos képet? Ha igen, előre is köszönöm!

A név szerint nem említettekre is szeretettel gondolok és nagyon drukkolok nekik!

További szép estét mindenkinek! Megyek, mert apa beteg, úgyhogy ápolgatnom kell! :)

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület
 
 


Csomeekam! De jooo! Kisfiucska lesz,meglatod! ;-)
Mindig adj eletjelt!!! :D
Megfazott Apatok? Kitticicuka hogy van? Varja a kisTesojat?
Furdi utan Eszti szopizva elaludt,de ugy,h felpakolta ram a kis csulkeit,azota sincs szivem megmozditani,olyan jol horpaszt. Ezert az agybol irok a telorol.
Chilike! Vernyomi???
Moncsika! Pocikemenykedes???
Pusza Mindenkinek!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem jöttem, de nem voltak velem túl nagy történések, és azt hiszem nem nagyon volt mit írjak! Mondjuk annyi, hogy jövő héten megyek terheléses cukorra + még a doki kért egyéb dolgokat is - máj és vese funkció, vagy valami hasonló - szóval hurrrrá, újra több literrel megcsapolnak! :cry:
Van valami abban amit Bodzi írt, hogy a gyerkőcök megérzik a hóesést! Éjszaka én is olyan rosszul aludtam, hogy csak na! Olyan érzésem volt, mintha nem kapnék elég levegőt, aztán rájöttem, hogy az orrom el van dugulva! Szuper volt! :( Aztán amikor aludhattam volna pisilni kellett menni. És néha úgy érzetem, hogy mindjárt dobok egy Rókát! :( De erre nem került sor!

Hanyatka!
Patrikát már mi is várjuk. Szinte minden nap emlegetünk benneteket! Szóval hajrá Patrika, nagyon-nagyon szorítunk neked!

Libus!
Én pl. hétfőn jelentkeztem be Genesisbe és holnapra kaptunk időpontot. Mondjuk már "csak" két hely volt, de azért egyet megcsíptünk! :) Ti mikor akartok menni? A névvel meg ne is foglalkozz! Nálunk az Anyósék nem hitték el, hogy a Kendra nevet akarjuk adni az unokájuknak! Azt kérdezték: "Az meg milyen név?" De a hangsúlyt gondolhatod! Szóval ne törődj senkivel, az Anna nagyon szép név! :)

Csomee!
Szupi, hogy minden rendben van! Hajdú doktornő egy tünemény, mi a 12. hetin voltunk nála. A 18. úgy esett, hogy Bátorfi doki volt, de szerintem ő is egy édes pofa, ahogyan beszélt a kislányunkhoz, nagyon édes volt! :) És én is Kisfiút érzek! :) Ha bejön Bodzit elnavigálom egy Boszi képzőbe! :)

Bodzi!
Mit szólsz? Boszi képző? Fejlesztjük a "tudásunkat"! :):D Na jó csak vicc volt! :)

Miciona!
Neked meg az 1000 drukkjaim mennek! Remélem most már Neked is szerencsét hoz, mint egy-két embernek! :) Ja! És az ablakot ne felejtsd el kinyitni, mert lehet ott érkeznek! :)

Chilike!
Vérnyomás? Minden rendben vele? És egyébként igazad van abban, hogy úgy érzed, hogy valami még hiányzik. Tuti én is így leszek! Tegnap átgondoltam, hogy miket kell még venni, és rájöttem, hogy Kendra születésére talán meg sem leszünk! :) De azért igyekszem! Jövő héten mész Apánkhoz? Akkor dől el, hogy mikor fektet be igaz?

És ha már írtátok a dátumokat az nálunk 1998. augusztus 14. :)
Most megyek, mert készülődöm a fodrászhoz! Úgy döntöttem levágatom a haja! Kíváncsi leszek, milyen lesz! :D

További szép napot! Vigyázni ám, mert nálunk már ónos eső esik! Remélem én sem esem el, mire elérek a fodrászhoz! :)

Puszi!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok!

Anna is megérezte ezt a hóesést. Az előző napokban azt hittem minimum tigrisugrásokatgyakorol odabenn a drága, de most meg alig mocorog, egy-két lusta mocorgás aztán kész. De nem is bánom, nagyon édes, mert annyit mindig mozog, hogy engem megnyugtasson. :lol: Amúgy meg nőnie is kell valamikor, meg hiznia. :lol:

Moncsiga! Nem irtad, hogy hogy maradt meg egy oltóanyagod! Azért örülök, hogy estére Nimród bemocorgott egy kicsit!

Genezis: Köszi, akkor majd egy héttel előtte kérünk időpontot. :D

Csomee! Ha nem jön be Bodzi jóslata, és kislányod lesz, nem bánom, ha két Annánk lesz! :lol: Odaát irtad, hogy a vérvétel is jó lett!
Vigyázz, nehogy elkapd apától a betegséget! Kittit puszilom, apának meg jobbulást!!! :)

Mi dátumaink:
A Nagy Találkozás: 2000. május 24.
Az első csók: 2000. június 27.
Összeköltözés: 2003. március.
Házasság: 2006. augusztus 28.
És hamarosan születik a kislányunk. :D (A legszebb ajándék találkozásunk 10 éves évfordulója alkalmából!!! )

Kép
kislibus
 
 


Ercsikati! Képzeld, én is le akartam vágatni a héten a hajamat, a párom meg megkérdezte, hogy miért akarom levágatn, olyan szép vagyok igy!!! :lol: No, enne annyira megörültem (évente kapok egy bókot kb.) hogy megigértem, hogy akkor nem vágatom le, majd csak szülés után, ha netalán hullani kezd.
Anyósodák neked is majd megszokják a Kendrát, ahogy én anyum is az Annát. Tényleg nem szabad az ilyennel foglalkozni!
Labor miatt ne aggódj, én két hetente járok, lehet már azért ilyen rossz a vérképem, mert annyit csapolnak... :lol:

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Rencsi
Robcsi nem jár bölcsibe majd csak oviban fog menni szeptembertől,és már most tudom hogy az nagyon nehéz lesz nekem.Tesó ügyben még spontánkodunk egy darabig aztán ha nem sikerül akkor megprobáljuk még azt az egy lehetőséget.
Tavaly már beszéltünk róla Dévaival csak éppen épitkeztünk és azt javasolta hogy amig nem vagyunk nyugiban az épitkezés közepén ne vágjunk lombikban,és ezzel mi is egyett értettünk.

Kislibus
Én már akkor eldöntöttem hogy Robi lesz a fiam amikor még meg sem fogant és ezzel a párom is egyett értett.És mi nem is tudtuk hogy fiu a 4d-ig mert nem akartuk tudni hogy legyen meglepi,de a 4d-én ugy megmutatta magát hogy már mi is láttuk mielőtt még mondta volna a doktornő.

Bodzi én még ma sem hiszem el hogy itt szaladgál körülöttünk,és néha csak ugy oda szalad és mondja hogy anya szeretlek,vagy ha valahova elmegyek nélküle és mikor hazamegyek anya ugy hiányoztál.Na ezektől mindig könybe lábad a szemem.külömben is sokkal érzékenyebb lettem mióta megvivtuk a csatánkat ő miatta.,mindenen eltudom bőgni magam.
Esztike nagyon édes lehet ahogy játszik a babáival,és majd meglátod egyre jobban azt fogja csinálni a babákkal amiket tőled lát ,hal ,ahogyan te viselkedsz vele.Beszélget már szavakat vagy babanyelven dumál egész nap?

Hanyika
hát igen már 2,5 éves a mi kis drágánk.Tényleg most volt hogy taliztunk a dokibácsinál,annyira itt van előttem a szitu :D .
És jó messzire elkeverettetek azóta.Lesz valaki segitséget ha megszületik Patrika?

Lányok most nem tudok feltenni képet de az iwiwen van fent egy csomo akit érdekel megtudjátok nézni Seres Gyöngyi néven.

Ercsike milyen lett a hajad?

Kép
póci
 
 


Sziasztok!

Jaj, annyi mindenre szeretnék reagálni, de egy örökmozgó, eleven, soha meg nem álló, egész nap csacsogó/énekelő Fanni mellett nem lehet.
Ha írni kezdek, rögtön itt van, felmászik a lábamon és átveszi a klaviatúra felett a hatalmat. :D

A lényeg, amit beírok:
akinek tuti, hogy császármetszése lesz (pl. chilike): NE menjen az alapítványi szobába a Jánosban!!!
Mivel nekem programozott császárom volt - tehát előre tudták a kórházban, amikor befektettek -, én is ragaszkodtam az 1 ágyas alapítványihoz. Mind az engem felvevő orvos, mind a nővérek lebeszéltek róla, mert az alapítványiban ALACSONY ágy van. Nem az a kórházi fajta, amiről "lemászunk", hanem IKEA ágy. És a császárosok még a magasról is alig tudnak leszállni, nemhogy az alacsony ágyról "kinyomni" magukat hasizomból.
Azt mondta a nővérke, hogy a sima 1 ágyas és az alapítványi között csak annyi a különbség, hogy az alapítványiban van TV (én úgyis a babámat néztem, nem a tévét :wink: ) és IKEA bútor van benne.
Én sima 1 ágyasban voltam. Ami szuper volt, mert saját fürdőszobám volt és a férjem reggel 6-tól este 10-ig végig velem volt minden nap.
Ráadásul az első napokban úgy elöntött a vér (egyébként 8-9 hétig véreztem - Apánk szerint császárosoknál ez normális), hogy folyt a földön végig. Azért ez is jobb volt úgy, hogy nem a tömeges látogatók között történt, hanem a férjem és a nagymamik előtt...

A császárosoknak Mártika (vagy a választott szülésznő) ezt segíti a szülőszobán:
CTG, vérnyomás-mérés többször, infúziók bekötése, borotválás (akkor is, ha előző nap leborotváltad magad). Ő mondja meg, hogy mikor vetkőzzél le, mikor készülődjél, stb.

Most mennem kell, Fanni már az ölembe mászott és írni akar.

Ha van még kérdés (főleg János Kórházas császárban tudok segíteni), akkor kérdezzetek, hátha csak nem jutott most eszembe. :lol:

Kép
s.mónika
 
 


Sziasztok!
Nálatok is ezerrel havazik? Nem csodálom, hogy tegnap a kicsikém befordult tőle...de ma már szépen mocorog. Természetesen megint fölöslegesen pánikoltam...hála Istennek!

Libuskám, nekem úgy maradt ez az oltóanyag, hogy állította házidokim, hogy a kismamáknak nem ingyenes, és felírta receptre. Mi kiváltottuk, de még nem voltunk biztosak benne, hogy be is adatom. Aztán, mikor elhatároztam, hogy leszúratom vele magam, akkor meg senki nem volt a föld kerekén, aki hajlandó lett volna beadni. Épp felkerestem a házidokim, hogy közöljem vele, vagy megszúr, vagy feljelentem, mert köteles beadni az oltást, mikor kiderült, hogy épp szabin van, és egy másik doki helyettesíti, aki örömmel beoltott ingyenes oltóanyaggal. Így maradt a zsebemben (azóta a hűtőben) egy db h1n1 oltóanyagom. Azt hitted viccelek?

Én is készülök már két hete bejelentkezni fodrászhoz, mert nagyon hosszú már a loboncom, és jó lenne, ha nem lenne a gyerek szeme-szája tele vele. Be is kéne festeni, mert megint mákostésztás a töve... :oops:

Látod, Csomeekám, még nem rég ültünk Apánknál a váróban Veled meg Chilikével és tessék! Mi mindjárt szülünk, neked meg most már tényleg ott a baba a pocikádban.

Mónika, köszi az infokat! Gyertek csak anyucik és mondjatok ilyen jó kis praktikus dolgokat!

Póci, megyek megkukkantom Robcsikát!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Póci, nem volt egyszerű megtalálni, de Robcsika nyomra vezetett. Nagyon szép kisfiú!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


húú annyi mindent irtatok, hirtelen azt sem tudom kinek irjak. :lol:

s.mónika
Hú, de jó, hogy leirtad ezeket, köszi, nagyon hasznos volt. Ha minden igaz nekem is programozott császárom lesz.
Nekem azt irták rá a kismami könyvemre, hogy hotel szoba, akkor az mi? Alapitványi vagy sima?
Hát a tv engem sem különösen érdekel, úgyis mással leszek elfoglalva.Hát most igy hirtelen nem jutnak eszembe a kérdések, pedig egyébként van ezer :lol: , de ha eszembe jut és nem baj akkor átküldöm privibe, csak amiatt ,mert nem tudom mennyire van időd visszaolvasgatni, jó? :wink:

póci
Gratulálok a kis Robikához :wink:
Megküzdöttetek ti is rendesen érte, nem csodálom, hogy érzékenyebbé váltál.
Drukk a kistesóhoz. :wink:
Kislányt vagy kisfiút szeretnétek?

kislibus
Én is 1 héttel előbb kértem időpontot a Genesisbe.
Még azt is meg tudtam választani, hogy hányra menjünk.
Miért akarod levágatni a hajad? Ercsikatinak eleve félhosszú haja van, de neked szép hosszú, ha jól emlékszem. :lol:
Áá, szerintem ne vágasd le.

ercsikati
Ird majd meg milyen lett a hajad. :wink:
Igen szerdán dől el, mikor fektet be, de vegyes érzelmekkel vagyok tele, vannak akik azt mondják, hogy feküdjek csak be nyugodtan, mert ott vagyok biztonságban, mások meg azt mondják, hogy szétunom majd magam, amig lehet maradjak itthon. Fene se tudja, majd apánk eldönti.
Nem dobsz fel képet a szobáról?

csomeekám
Na örülök, hogy jól vagytok. Szerintem nem fogod elkapni a megfázást a férjedtől, nálunk is volt ilyen, az egész család itthon feküdt lázasan, mondta az ügyeletes doki, hogyha elkaptam volna akkor már jelentkeztek volna a tünetek, de nekem semmi bajom nem volt, mindenkit én ápoltam. :lol:

szurikáta
Hogy vagy? Rendbe jöttél?

micike
Húú akkor valentin nap volt az első nászéjszaka? :lol: :wink:
Vagy ne legyek ilyen romantikus, mi? :wink:

hanyatka
A második filmet én is láttam már, az eleje engem kicsit megviselt, amióta terhes vagyok nem birom ezeket a jeleneteket. Én kifejezetten nem szeretem a horror filmeket, mert nagyon gagyik és nem életszerű amik történnek benne(például tipikus, hogy menekül a nő, elesik, nem indul a kocsija, stb), szóval engem nem köt le , de van egy film amiből már a 3. részt gyártják Wrong Turn a cime, húú az elég félelmetes(de ez nem thriller hanem horror), csak az első részét láttam a másik kettőt nem merem megnézni terhesen.
Én is elég sok filmet nézek mostanában majd elküldöm miket láttam(mondjuk én inkább a romantikus, vigjátékokat szeretem) :lol:

moncsikám
"egér fut a teritő alatt" :lol: :lol:
ez jó, én még sosem tudtam megfogalmazni milyen érzés, apánknak is mindig azt mondom, hogy vakargatnak belülről :lol: , szoktam neki mondani, hogy tudja doktor úr-erre mindig mondja, hogy nem én nem tudom :lol: :lol:
Ne haragudj drágám , hogy nem válaszoltam, de épp elolvastam az üzit erre lemerült a telóm(nem voltam itthon), mire hazajöttem ráraktam töltőre, és elaludtam :lol: , hihetetlen milyen lusta lettem, már napközben is elalszom átlagba 2x, de csak kb 1 órát.

rencsikém
Kicsit részletezhetnéd ám, hogy telnek a napjaitok? Olyan kiváncsi vagyok? Te főzől? Hány óránként eszik Domika? Mennyit tudsz aludni? Jobb már a közérzeted? Minden érdekel.. :wink:

bodzikám
Olyan jól leirtál mindent, hogy én már nem is tudok, mit hozzáfűzni(ez elég ritka, mert én mindig tudok beszélni :lol: ), de teljesen igazad van.
Köszi a számod, hivlak majd szivem , de csak a jövő héten, mert elméletileg ma mennénk vacsorázni anyuékkal, szülinapja volt a héten neki is , mint Esztikének :wink: , már megrendeltük a tortáját, stb , de annyira car idő van, hogy nem tudom elindulunk.-e a végén. Szakad a hó, amit egyébként szeretek, de most annyira nem hiányzott már!
chilike1
 
 


moncsikám látom itt vagy akkor már nem is küldök sms-t :lol:
A vérnyomim ingadozik, napközben 116 estére 122- vagy 130, beszéltem apánkkal is, mondta, hogy ne aggódjak 150.-nél van csak gond(a legtöbb amire felment az 140 volt, de akkor már zsibogott a fejem), szóval úgy tűnik nem akar beállni , de állitólag ez terhességnél előfordul, csak, ha felmenne akkor kell mennem a Jánosba , meg előtte hivnom kell Mártikát.
A közérzetem tegnap tök jó volt, meg ma is jó, csak ez a hóesés nem hiányzik, meg sokat alszom, nem fáradt vagyok, hanem leragad a szemem hirtelen. :lol:
Tegnap megnéztem tükörbe a hasam, húú már abszolút eltűnt a köldököm és az egyik bébike mindig ott bökdöss valamilyével, sőt azt is megfigyeltem, hogy lejebb ment a hasam,a mellem alatt már elfér a tenyerem.
Egyébként nem különösebben vizesedem, igaz eszem a húst meg nem eszem sót, de legalább másfél kilót hiztam az utolsó mérlegelésem óta, most kb 16 kilónál tartok, szóval apánknál már lerúgtam a lécet :lol: (nála 14 a max), de gondolom igy az utolsó héten már csak nem szól érte.
Egyébként én is irtam egyik nap, hogy a közértbe engem is megdicsértek, a derekam "karcsú" maradt, hátulról nem nagyon látszik az állapotom, csak a hasam már nagyon nagy. Például, ha felállok a mérlegre már nem látom hány kilót mutat. :lol:
Én pedikűrőshöz szeretnék elmenni, de annyira, de annyira lusta vagyok, hogy nem birom magam rávenni.Pedig mielőtt befekszem mindenképp meg kell ejtenem.
chilike1
 
 


Szia Chilike!
Köszi jól vagyok. A mútét után már teljesen. reflux maradt. :( Csak gyógyszerrel tudok kajálni rendesen.De nem zavar a szedése.Ez van.
Látom neked is szépen közeledik a nagy találkozás. olyan gyorsan telik az idő. Szépek a hordozók amiket vettél.
Szeretem nézegetni a képeket amiket feltesztek. Jó látni a készülődést.

Moncsi!
Már Neked sem sok van hátra! :)

Bodzusom várom a képeket. Látom vetted a lapot a megjegyzésemre.Én is arra gondoltam amiről beszélgettünk anno :) :)

szurikáta
szurikáta56
 
 


csajok megsasoltalak az iwiwen. :lol:
Óóó hát elájultam!
Rencsikém nagyon csinike vagy, Domikától meg elolvadtam. Néha azért fennt van az a gyerek? :lol: Összes képen be van csukva a pici szeme, de amikor szopizza az újjad meg a mosolygós(már láttam mert felraktad ide is, ), de egyszerűen nem tudok betelni vele. Tündi-bündi kisfickó.
(Ne mond apukájának, de teljesen rád hasonlit! :lol: )

bodzika
Nagyon kis szép vagy, látszik rajtad milyen kiegyensúlyozott vagy. :wink:
Nagyon édi Esztike, látom mindenkit elvarázsol maga körül. :wink:
Mikulás ruci nagyon cuki.

moncsikám téged nem találtalak(vagyis annyi van belőled-na jó tudom, hogy belőled csak 1 van-de a nevedből, hogy nem tudtam végig keresni-tudod annyi dolgom van, hogy nem érek rá :lol: ), ha fennt vagy átküldhetnéd, hogy tudlak meglesni. :wink:
A kinai kwiz nagyon nagy volt! :lol: :lol:

hanyatka
Téged is kerestelek, hasonló a helyzet, mint moncsinál. Adsz valami kiindulási pontot?
Hogy vagy ma? Patrika?

megyek meglesem pocit is. :wink:

(én csak illegálisan járok fel az iwiwre, nem vagyok fennt csak apum, az ő nevével szoktam belépni, ezért nem is irok vagy jelölök be senkit, pedig apukám biztos örülne a sok csinos fiatal kismaminak :lol: :lol: ), ha valaki fennt van és meg tudom nézni vagy a gyerkőcöket, átküldhetnétek privibe. :wink:
chilike1
 
 


szurikáta
Örülök, hogy jobban vagy, a gyógyszer szedést sajnálom. Van most valami új pantoprazol vagy mi, állitólag az a legjobb most.
Kérdezd meg a dokid, hátha ő is javasolja. A reflux nem is múllik már el, csak ha megműtetnéd?
Igen már a finishben vagyok, várom is már , hogy a csajokat babusgassam. :lol:
chilike1
 
 


póci
Nagyon édi Robika, jók a képek. Milyen pinduri a fürdetéskor.
Az elcsábitalak kép is nagyon cuki. :lol:
chilike1
 
 


Chilike
kérdeztem a dokit hogy van-e a Noacidnál jobb vagy ujabb,azt mondta nincs . Végülis nekem jó ez is,az eredmény a fontos és teljesen tünetmentes vagyok ezzel meg hozzá Quamatelt szedem.
Egyébként nem tudom ezt szokták-e műteni, de nem is akarnám.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Csajok akkorát szánkoztunk a Robcsi nagyon élvezte.Szegény apa jól elfáradt mert én is fölültem a nagy fenekemmel a szánkora.Nagyon jó volt.Nem hiányzott most ez a hó de olyan szép minden ugy szeretem ilyenkor.Van egy erdő itt a kis utcánk végében és olyan szép,őzikéket is lehet látni,mi most csak a lábuk nyomát láttuk de multkor apa és Robcsi látták őket.

Köszönjük a bokókat is.

Chilike ha lehet választani lány tesot szeretnénk de teljesen mindegy csak legyen!!!

Hanyatka remélem a szülőszobán vagy és azért nem jelentkezel :D

Bodzi én is kaphatok Esztikédről szülinapos képet?
Tetszik neki a hó?

Rencsi Domikát megviseli ez az időjárás?Első telén jó nagy hó van :) Fotozzátok le neki emlékbe :D

Na nem hagy ez a kis gézenguz irni,mennem kell ő is ide ült és ő akar irogatni :D

Kép
póci
 
 


sziasztok,

Póci,ugyan ma voltam a szülőszobán,de csak a ctg miatt :)uh is volt meg áramlás mérés,minden eredmény jó,azt mondják nincs ok aggodalomra.Ma megismerkedtünk egy 3. dokival,ez már pasi volt,fiatal,kedves és bár nagyon sokan vajúdtak ma meg ctg-re is sokan jöttek,nagyon türelmes volt.Kérdeztük a véleményét,hogy meddig várhatunk,ha indítás lesz,mire számíthatunk,mennyi végződik császárral stb.Itt nagyon császár ellenesek,sőt meg is botránkoznak ha valaki elsőre,ok nélkül császárt kér.Ezért,ha minden rendben szte. nyugodtan várhatnánk még jövő héten,megadva az esélyt,hogy induljon magától ez a kis drága.De hétfőn újabb vizsgálat,akkor mindent megbeszélhetünk,hogy mit szeretnénk.Meg Apánkat is hívom és kérem a véleményét.

Mára ide is megérkezett a hó,majdnem egész nap szálingózott,szép fehér minden,jó nagyot sétáltunk mi is.
Úgy látszik Patrikát ez sem hatotta meg :)Uh alatt végig ficánkolt,viszont a ctg-n majdnem végig aludt.

Nálatok is nyugi volt ma a pocikban?na meg Esztike is kialudta magát:) vagy az tegnap volt? ;-)

Chilike,engem az iwiw-en legkönyebben a fotó alapján találsz meg,a férjemmel vagyunk,én piros mellényben meg kb. 27 hetes pocakkal :)
Ja de ami még egyszerűbb,ha Bodzit megtaláltad,akkor az ő ismerősei között vagyok :)
Na akkor én is megnézem Robcsit meg Domikát ;-)

Jó kis infókat kaptál Mónikától a szobával kapcs.an,ez nagyon jó,mert akkor rögötn szólhatsz,hogy nem az alacsony ágyasat kéred,abból valóban nehéz lenne kimászni.
Anno a lapar műtét után nekem is a felkelés volt a legrosszabb.
Máris lent van a hasad Chilike?Vakargattak ma a lányok vagy ők is nyugisabbak?

Bodzi,ha már febr.1 nem szimpi Patricicának,én szívesen kieggyezek a 2-ában is :)Bár Johanna(régi fórumozó,most zugolvasó) nagyon boldog lenne,ha az ő szülinapján ünnepelnénk mi is :) Tudni kell,hogy tavaly a kisfia,Lukács az én szülinapomon született és azóta monddogatja,hogy akkor illene patrikának az övén születni :)

Moncsika,már holnap van,azt iérted sokat írsz és nem is volt olyan sok;-)
Te festetted a hajad így pocisan?én nem mertem azóta,de már nagyon várom,hogy újra szép legyek ;-)

Libuska,aranyos a férjed.Na akkor megspóroltál egy fodrászt ;-)ha olyan hosszú hajam lenne,én sem vágatnám.

Kata,milyen lett a frizkód?akkor is gyere ám,ha nem történik éppen semmi.

Csomee,örülök,hogy minden rendben van veletek és a babóval.

Kép
hanyatka
 
 


Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában (Budapesten):
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho
 
 


hanyatka
Na akkor holnap megkukkollak :wink: , úgyis olyan rég láttalak már :lol:
Igen a pocim lejebb van(miért mikor kéne lejebb mennie?), de csak az egyik oldalon, szerintem mivel nagyok a babák igy jobban elférnek, pont azért van , hogy a jobb oldali babám meg mindig befészkeli magát a bordám alá, mert igy van elég hely mindekttőjüknek, hogy nem pont egymás mellett vannak, hanem kicsit egymás felett, alatt :lol:

Az egyik baba(apja lánya teljesen, tuti ő fog előszőr megszületni :wink: ), egész nap ficánkol, kidomboritja magát, hullámzik, stb a másik sokkal nyugisabb, ő inkább olyan, mint én, kiharcolja magának a törödést ,mert igaz, hogy ő nem ugra-bugrál, de úgy benyomja magát a bordám alá vagy úgy kifesziti az oldalamat, hogy "kénytelen" vagyok folyamatosan simizni, hogy arébb menjen. :lol:

Patrika mozgását még érzed , kivülről is látszik?
Ilyenkor már biztos nincs túl sok hely odabennt.

Hajamat én sem mertem befestetni azóta amióta terhes vagyok, de nekem viszonylag világos eredetileg is, (sztem a tiéd is hasonló alapszinű, mint az enyém, )csak meliroztatni szoktam,úgyhogy annyira nem gáz , de én is alig várom, hogy mehessek már fodrászhoz és vissza térjen a régi szexi énem. :lol:
Ma nézegettem a bugyijaimat meg a ruháimat, farmereket, stb, nem tudom mikor fogom tudni újra hordani őket, diétázni nem akarok a szoptatás alatt, de azért reménykedem benne, hogy leolvadnak hamarosan a plussz kilók. :wink:

Ma pont álmodoztam a férjemnek, hogy alig várom már, hogy miután begyógyult a sebem meg a csajok is már nagyobbak, hogy lehet velük menni, befűtőm anyuékat, hogy menjünk el wellnesezni. Amig a lányok alszanak anyum figyel rájuk én meg befekszem a meleg termál vizben, meg szaunázok , lekörözök mindenkit :wink: . Nagyon vágyom már egy kis kényeztetésre, a fürdés nagyo hiányzik(csak tussolok amióta terhes vagyok, pedig imádok fürdeni, jó habos kád vizben, illó olajokkal, mécsesekkel, halk zenével, hmmm) :lol:
chilike1
 
 


Halihó!

csak egy percre jöttem, és Chilike kedvéért csináltam képet Domiról! Meg összeraktuk a járókát és arról is van, bár csak a plüss része látszik.
Holnap este jövök és ragálok mindenre!
Puszika

Kép
Kép

Kép
rencsi79
 
 


Csajok,
annyira ki vagyok, most jött haza a párom a kutyasétáltatásból és útközben megverte egy részeg!! Elesett és isteni szerencse volt, hogy el tudott menekülni...egyszerűen nem térek magamhoz...Zuglóban lakunk vizsonylag jó környéken, legalábbis eddig így hittem....

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi,
ez hihetetlen! Jó, hogy nem Te voltál kint. De ugye nem lett semmi baja a párodnak? Hívott rendőröket?
Kár, hogy nem a mi óriásunkkal volt kint , az szét harapta volna a kezét!!
Domi nagyon helyes, bár én néztem az iwiw képeket is. És sokat változott már az első képekhez képest.
A szája nekem nagyon a tied :)

Hanyi,
írtam neked az iwiw-en, hogy megtaláltalak. Úgy ahogy írtad Bodzinál a piros mellényben hármasban :)

Chilike,
hadd lássunk már egy dupla babás pocit, mielőtt bemész a kórházba! Légyszííííííí

Julcsi,
mi van a géppel, még nem jó? Már kész a szoba közben?

Köszönöm apu iránt az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok!
Képzeljétek 8.-án lesz meg a ct eredmény ,ahol eldől, hogy sikeres volt-e a kezelés, aztán 8.-án visszük anyósomat egy dokihoz (nem kórház), és evileg 8.-ára várom a kezdést. Na ennyit a számokról! Háromból három jól végződjön az nagy kérés???
miciona
 
 


Szurikáta,
barátnőm anyukáját is megműtötték és teljesen jól van azóta. Előtte aludni is csak szinte félig ülve tudott. Viszont vigyázni kell, mert utána jól meghízott, mert végre újra élvezhette az evést és bele is húzott az élvezetekbe :)))
miciona
 
 


rencsike
Hát Domika nagyon édi béni(nyitott szemmel is) :lol: . Olyan kis fickós, nagyon szép kisbaba. :wink: köszi a képeket.
Tudom, hogy most nem ez a legfontosabb, de ha lesz időd megirhatnád mi nem tetszett a krióba?
Még mindig nem döntöttem el melyik legyen, de többen mondják a sejtbankot, hogy az a jobb.

Húú. de durva, szegény párod, nem lett baja?
Ááá már nincs olyan, hogy jó környék apukámat kiskoromba baseball ütővel verték meg a házunk előtt, fizetés napján, úgy megsérült a szeme, hogy igazán sosem jött helyre, mindig könnyezett, most öregségére meg kezd hályog kialakulni rajta(és ez Óbudán történt, elméletileg frekventált környéken).
Nem tudott volna elszaladni vagy valami? Miért támadta meg a részeg, pénz kellett volna neki vagy mit akart?

Képzeld engem meg egyik nap majdnem elütött egy paraszt, valami 100 éves tragaccsal, alig akart megállni, és még neki állt feljebb, kiszállt a kocsiból , magyarázni, párom rég leütötte volna, de nagyon sokan voltak körülöttünk, látták az esetet, de még igy is lehet a végén mi lettünk volna a hibásak, ha leüti az embert. Olyan 50-60 év körüli pasi volt, dumálni azt tudott, de oda jönni közelre, vagy "rámozdulni" a páromra azt már nem, úgy már lazán lecsaphatta volna, önvédelemből. Utánna meg egész nap mondta nekem a magáét, hogy miért nem ütötte le, nem tudott megnyugodni. :lol:

Szemét egy világ ez!

miciona
Én nem értek a számmisztikához, de szeretem a 8-as számot. Az jó ? Mármint, hogy minden fontos dolog neked 8-ra esik?
Oké, csinálok majd képet és feldobom, jó? :wink:
Mostmár nagyon nagyon fura alakzatokat tud felvenni a hasam, tök vicces néha.
chilike1
 
 


Rencsi!
Domi bébi nagyon cuki,gyönyörű!!!!
Férjecskédet sajnálom,tényleg szörnyű hogy már sehol és semmikor nem vagyunk biztonságban.
Engem egyszer du 6 kor nyomtak oldalba egy elektromos sokkolóval és a táskámat akarta.

Hanyi ez a Patri nagyon anyás :) :) jól érzi magát a pociba.
Micike
igen én is ugy voltam.De az evésben megszoktam a sürün keveset és teljesen jól vagyok.A sulyom nem változik.Mikor koplaltam akkor sem fogytam semennyit,és most hogy eszek sem híztam :)

szurikáta
szurikáta56
 
 


itt vagyok, nagyjából túl vagyok a tegnapi sokkon. annyi a sztori, hogy ment a páron az utcán és egyszer csak ott termett egy masztiff, a kutyáink el kezdtek örjöngeni, (ilyenkor betoljnak és azt hiszik el tudnak ijeszteni a hangukkal bárkit), de a másik kutya is ugatott rendesen, a párom kereste, hogy kihez tartozhat, m ire meglátta a utca másik oldalán hogy két pasi beszélget. Átszólt, hogy visszahívnád a kutyádat, na ennyi kellett neki, bár ott volt és ütött.... a férjemnak az arcára, el is esett és jól megütötte a térdét meg kiszakad a nadrágja. Aztán el kezdte szídni a kutyukat, hogy patkányok stb, és őket akarta bántani, az egyik felemelte a poráznál fogva és rázta a másikba próbált belerúgni..... A párom próbálta menteni a kutyákat és az volt a szerencséje hogy arra jött egy pacák erre a részeg azt is meg akarta verni és utána iramodott eddig a párom elrohant...persze ahogy észrevette,hogy menekülnek elkezdte követni őket a nagy kuytával együtt de szerncsére a párom még pont be tudott jönn a kapunkon.....

Ne jelentettük fel mert itt lakik a szomszéd utcába valahol, és semmi éretelme mert max pénzbűntetést kapna a muki és ez még csak olja lenne a tűzre szerintem.....
Tegnap még a kuytuk is teljes sokkban voltak, ők is nagyon megijedtek...

tényleg durva ez a világ, ami biztos veszünk egy gázsprét, anélkül nics mászkálás.... :? :? :?

Köszönöm szépen a dícsérő szavakat, tényled változott Domika, kicsit kerekebb az arcocskája, meg azért tűnhet sezrintem másnak mert már alig van haja....olyan férfiasan kopaszodik :D

Krióval igazából az volt a fő bajom, hogy ha valami gond van a mintával, valamit elcsesztek a levételnél stb, az akkor derül ki mielőtt lefagyasszák , és így 130e ftot felszámolnak vizsgálati díjnak!!!! Ez a sejtbanknál csak 25eFt a mintavételi szett ára, egyébként kedvesek voltak, nem volt semmi gond és sokkal olcsóbb is volt ,de a 130e Ft sokkoló egy olyan dologért hogy pl a szülésznő valamit elcsesz, mert hogy Dévai nem vette le köldökvért odadta a szülésznőnek.....ja és még annyi, hogy vannak olyan vizsgálatok a krióba- a szülés után 4 hónappal amit a Sejtbankba a köldökvérből megcsinálnak....

mennem kell domi éhes....

Kép
rencsi79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?