Sziasztok Lányok!
Megkaptuk ma az oltást, a védőnő tegnap telefonált, hogy ma reggel vigyem be. Hát volt nagy sírás, pityergés. Hazáig ordított a babakocsiban. Azzal mentünk, mert nem mertem kimenni az utcánkban autóval, tiszta korcsolyapálya van. Megkérdeztem a meningo szurit, egy hónap múlva megkapjuk, fel is írta a doktornő. Szegény Dorkámnak nagyon fájhat a lába. Mielőtt mentünk mondtam neki, hogy lesz szúnyog csipi, és hazáig mondogatta, hogy csipi, csipi, nem is engedte beborogatni, remélem nem lesz baja, majd estére megpróbálom. Most alszik, kapott nurofent, nem akartam germicidet dugdosni a popsijába...
11,5 kg, a hosszát nem sikerült megmérni, mert nem volt hajlandó lefeküdni a mérő-re.
Képzeljétek a védőnő teljesen el volt ájulva, hogy Dorka mennyit beszél, és mondtam neki, hogy egyedül eszik kanállal (persze fele az előkébe megy, meg a földre, de azért ügyeskedik), iszik pohárból. Azt mondja, majdnem fél évvel előrébb vagyunk, ezt kb. 2 évesen kéne tennie. Persze nem egyformák a gyerekek, így a fejlődésük sem. De azért persze én nagyon büszke vagyok a manómra, ne kövezzetek meg érte...
katinka: hát nem vagy egyedül ezzel a pityergéssel, megnyugtatlak....
Milyen vasalót kapsz? Nekem is kéne majd egy új, most philips van, de nem vagyok elájulva tőle...
tünci: jók a kiságyak. Nekünk külön van a pelenkázó komód, úgy csináltattuk, és tényleg jó sok mindent elnyel, nem is gondolja az ember, mennyi holmija van egy kis törpének.
Kiságyunk még apáé volt, elég strapabíró, nem vettünk újat. Talán majd a kistesónak, ha Dorka nem vigyáz rá annyira. Majd ha ezt kinövi, akkor meg kap kisheverőt. Én is úgy vagyok vele, jobb, ha nem tud kimászni még belőle, mert megszökik az alvás elől.
Tehenes kép: hát igen, nagy huncut a csajszi!
betti: holnap vigyázz ám magatokra nagyon. Öltözz fel jó melegen.
Remélem találtok olyan kórházat, ahol apa is bennt lehet. Nekem sokat jelentett, hogy ott lehetett. Igen, a gyerekvállalás nehéz ügy. Lassan azt veszem észre, hogy már a körülöttünk lévő összes országban könnyebb lesz a megélhetés. Nem értem a politikusaink miért csodálkoznak azon, hogy nem mernek a mai fiatalok gyereket vállalni...
naspi: de jó, hogy jöttél. Remélem Miló hamar rendbejön. Na, igen tényleg ezért is vége lehetne már a hidegnek. Grrr
Miló a meningo szuritól volt olyan rosszul a múltkor? Remélem nálunk nem lesz gáz...
A kinntről becsalogatás nekem is nehéz. Nagyon szeret sétálni, persze más irányba, mint amerre én akarok menni, és már a kezem sem akarja megfogni. Igen önálló a kisasszony.
beze: szívből kívánom neked, hogy természetes úton sikerüljön a következő baba, és ne legyen semmi gond, és komplikáció, én nagyon szorítok nektek. Köszönjük a képdicsit.
Nő, mint a gomba.