zsAndi: koszonom a linket es a tippeket! Megkukkolom, tuti talalunk valami jot.
A kistesonak elvileg a 7. Honapra illene befordulnia, de meg utana is meggondolhatja magat. Nekem Patrik egeszen a kezdetektol fejjel lefele volt es csak oldalt fordulgatott, de azt eleg surun, a feje lent maradt. (es nyomta a keresztcsontomat
)
Kriszti: Hat igen, a mi kis randink ma a kutba esett. (Vagy inkabb belepte a ho!) Itt mar akkora hogy a kocsim alig latszik ki… Az ebedemet meg amit hozott a futar, szinten belepte ameddigre kivanszorogtam erte. Patrik deltol 1-ig visitott. (A hami vetett veget a rosszkedvnek, azota elvan, de latszik rajta hogy ez a havazas nem tesz jot neki.) Nalatok mi a helyzet?
Kenguru: en a kabat fele tettem, majd leszakadt a hatam 200 meter utan…. Alig tudtam hazavanszorogni a gyerekkel. Meg jo hogy a babakocsi a kocsiban volt igy atcsereltuk arra es ugy setaltunk tovabb….kabat allatt talan jobban fel lehet rogziteni…. De nekem sem erne be a kabat, az tuti. Ugy hogy marad a kenguru tavaszra…… vagy addigra kinovi
Orsi: tellllleg, a 10 perc nekunk booooooooooven eleg lesz hogy szetcincaljuk a lakast izekre.
:D:D:D:D
Farsang:
Zand+Dorina+Fank+ KOKUSZGOLYO (PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ!)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Judy: Koszi a gratulat kolok ugyben. Nagyon jol elvannak egyutt. Leginkabb a kanon-bombizes megy nekik
:D
Egyebkent tenyleg tehetnel fel fotot a titkosba, mert meg nem lattunk (vagy lattunk csak en vagyok lemaradva? Az lehet!)
Jo tanacsk neked is: 36 hetesen KERLEK ne vezess! Nekem az orvos hivta fel a figyelmet ra. Ilyenkor johet egy joslofajas ami komoly fajdalommal jon-megy es veszelyes ilyenkor mar a razkodas is a kocsiban. Ha teheted inkabb ne vezess.
Szilvi: Hat nekem is csorog a nyalam a piros fuzore, de ahogy apat ismerem, semmi hatasa nem lenne nala ha abban libbennek at a szoban, max hulyen nezne ki a fejebol hogy hova keszulok ilyen hidegben egy szal semmiben…….. no hat nalunk ennyit a szep fehernemuvel valo hoditasrol. Apa teljesen immunis ra….
Kriszti: most olvasom hogy Marci is nyugos! Hat nalunk is erdekes a delutan….. a gyerek jatszik, kozben sikitozik, vigyorog, aztan panaszosan nyoszorog…… ez valtakozik 20 masodpercenkent…. Semmi sem jo neki. Nem almos, azt latnam rajta. Minden jatekaba csak belekap, nem koti le semmi. Klaszz……… jo kis delutan ele nezunk……… remelem mire jon apa, jol kiuti magat Patrik es szepen fog viselkedni…. Apa nem birja a nyugoskodest, mindig azt mondja: anya, csinalj mar valamit Patrikkal, elromlott. (hehehe)
Korhazi tartozkodas: szerintem nem para, de en mar voltam parszor igy talan…….. megszoktam.
Szerintem parod munka utan is be tud ugorni, meg szoktak engedni. (ha par percre is de megkonyorulnek rajta, en parom is csak melo utan tudott mindig jonni hozzam, beengedtek minden nap.)
Teletal: en meg csak a desszertig jutottam, a fofogas a hutoben lapul. Valami cukorbeteg dietas szelet izet hoztak, abba belekostoltam. De nem vagyok ehes……. Mar napok ota ez megy. Biztos az ido……
Nem baj, iszom vizet helyette, az jol esik.
:D:D
Jeeeeee, a gyerek szunetelteti a nyuszorges-visitozas-vigyorgas mixet. Most csond van! Huuuuuuu de fura!!!! Csak nezelodik es bekesen jatszik. EBBOL BAJ LESZ, mar erzem….
:D:D:D:D