Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, csak ált. zugolvasni elég az időm, írni már nem.

A fűzők nagyon szépek. Nekem a rózsaszín tetszik a legjobban, amit Szilvi vett. Nagyon dögös lehet felvéve. Szilvi: Apának hogy tetszett? :oops: :lol:

Brigi
Barátnőm megint elhívott, így megyünk a baba-mamára. A védőnő már kérdezte tőle, hogy megyünk mi is? :D Meg azt is mondta, hogy most sokan lesznek. :shock: Nekem a múltkori tetszett, családias volt a légkör. Kíváncsi leszek most milyen lesz.

Mia
Annyira édes Patrik a szarvas jelmezben. Az arcára van írva, megint hülyét csinálnak belőlem. :D 8)

Orsi
Én nem láttalak a titkosban (nem kapom meg a Szilvi levelét :twisted: ), de szerintem tuti csini vagy. Az biztos, hogy egy ilyen feltűnő színű harisnya erősíti a lábat, de ahogy ismerlek a te alakodhoz ez simán belefér.
Természetgyógyi tanfolyam nagyon jól hangzik. :)

Andi
Jobbulást Nektek! Kötözött sonkától szerintem is messze állsz.

Dolli
Remélem minden ok!

Kriszti, Mia
Jó sétát mára!

Ma nekem se lesz túl fárasztó napom, szabin van az öcsikém és kijön meglátogatni. :D De a hétfőtől egy kicsit félek, megyek be a céghez megbeszélni a jövőt. Csak sajna magam sem tudom mi lenne a jó, dolgozni egy picit vagy jöjjön már most a kistesó. :roll:
A lista az előző oldalt maradt, de szeretnénk feliratkozni:
Gabi+Milán :D

Szép napot!

Gabi

Kép
gabusz

Csajok! Esik a hó! :shock:

Gabi de örülök!!!! Várunk benneteket is a farsangra!

Lányok lassan meg kéne beszélni ki-kivel jön, hogy ne az utcsó pillanatban legyen gond! :wink:

Liniékkel mi lehet?????Remélem ők is jönnek!

Azt találtam ki, hogy tarthatjuk tovább is a bulit, csak nekem le kell szaladnom a fiamért, de ha 10 percet nem lesz itt a házigazda, gondolom nem áll meg az élet! :wink:

Én este 18h-ra megyek buliba, szóval 16h-kor elég elkezdenem a készülést!
Vendég

áááááá esik a hó!!! :? Két hete csak kenguruval tudok mászkálni mert az összes utca koripálya. :evil: Leszakad a hátam mire elől Lilivel hátul hátizsákkal megmászom a hegyet. :?

Ma jön Lini megkérdezem tőle a farsangot. :wink:

Képzeljétek Lili mostanában mindenkitől fél akit nem lát minden nap. :? Két embert kivéve. Az egyik a 26 éves öcsém ( Levi rajong Liliért szerintem ez lehet a titok. :lol: ) ha náluk vagyunk nem lehet kivenni a kezéből. :lol:
Kép :lol: :lol:
éééééééééés a másik akitől nem fél: BRIGI!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Látnotok kellene amikor bejönnek Lili milyen boldog lesz. Le nem venné a szemét Dorináról. :lol: :lol:

Ja tegnap elmentek Brigiék, Lili aludt fél órát és utána egyszerűen nem bírtam vele. Semmi nem volt jó, csak hisztizett. Épp megjött Apósom és az ÚJ! nője :lol: :lol: erre a nő kikapta a kezemből, hogy majd ő. :evil: Én meg hiába mondtam, hogy Lili félni fog..... aztán persze nekem lett igazam csak utána alig tudtam Lilit megvígasztalni. :roll:

Szilvi: bejutottam a titkosba. :lol: :lol:

Bakker Lányok ha eddig nem voltam leszbikus.... :oops: :lol: Ezek a képek.... :oops: :wink:

Orsi: azt is beszéljük meg, hogy mit vigyünk magunkon kívül. :wink:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi
Köszi, egy másik topikon is ezt dícsérik. akkor kipróbáljuk ezt.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Na most nemrég ment el az állatdoki.
A Bella valószínű mérget evett,vért hányt és levert fáj a hasa.12000ft-nyi injekciót kapott.Azt mondta a doki,hogy pár óra alatt jobban kéne,hogy legyen,ha nem vagy rosszabbodik akkor vinni kell infúzióra..
De ne tudjátok meg!!Kb 6-8féle injekciót kapott,20mg k-vitamint(a bébik 2mg-t kapnak havonta),antibiotikumot májvédőt,meg mit tudom még mit..de sokat.És még adjak neki 3x5mg calciumot és még adott tablettát is.
Bacca meg!!!AZ utcán evett valamit.És amúgy meg mi van,ha egy kisgyerek megy oda és eszik belőle??
Nekem már 1x elpusztult 2 kutyám mérgezésben.Akkor fél óra alatt ható idegmérget ettek fel,olyat ami már vagy 20éve be van tiltva,annyira veszélyes.

mimi12

Jaaaaaaaaaaaaaaj Mimi! Szornyu!!!!!!!!!!!!! Meg jo hogy Bellat idoben kezelesbe vehette a doki bacsi! Micsoda kegyetlen emberek vannak hogy az utcara merget szornak!!!!! (Biztos a kobor ebek miatt, de ez allatkinzas!!!!) Fejet vennem az ilyen kegyetlen embereknek!!
Na akkor majd ki sem engedem a kutyankat amikor lesz!

(Na most kiakadtam mint a kakukkos ora!)

Megyek, beltatom a gyerkocot, mar sikongat es ossze-vissza szovegel.

sünciboglya

HO !!!!!!!!!! Hogy van az hogy mara csak a deli reszre mondtak havat es az ablakunk elott szakad??????
Vagy ez csak valami vudu vicc? Nah, meg van oldva a mai napom : Szobafogsag :(

Brigi: Hat az en vedonom az olyan fajta hogy papiron van, de igazabol nincs. Mar honapok ota elkoltoztunk es meg ide sem tolta a fejet….. ennyit a vedonomrol…..
Ugy hogy asszem a baba-mamat sosem tudjuk meg milyen lehet….. :(
BABAKOCSI- SZAN: :D:D:D:D:D:D:D Nagggggyon allat:D:D:D:D Hat lassan magamnak is kellene egy snow mobil, mert itt csak azzal lehet kozlekedni…. :S

Orsi: Ma en is lustizom (meg jobban mint maskor) inkabb nezem a hoesest. :D Imadom!!!! Meg hat ha szobafogsag akkor nehogy mar takaritsak :mrgreen:
Jaj de joooooooooooooo, akkor lehet hosszabb buli!!!!!!!!!!!!! Bar en a jelmezemet ledobom par perc utan szerintem mert szoritja a fejemet :D

Hajni: jaaaaaaaaaaaaaj de edesek egyutt ocsed es Lilike!!! (Ocsed igazan jokepu fiu!)
Aposodi uj noje: Hajaj, szepen kezdodik a dolog……… Szegeny Lili!

sünciboglya

Sziasztok!

Mimi!
Még jó, hogy észrevettétek, mert itt fél óra is sokat számít!!!!

Csajok!
Nem látta véletlenül valaki a híradót állítólag volt valami kutyakobozás valakitől hallottam, de a neten nem találok róla semmit.
Aki hallott róla írja meg légyszi, hogy mi volt!!!

Kriszti, Mia meg akit érdekel!!
Baba mama programokat nézzétek a Szepes Gyula művelődési ház honlapján.
Itt: http://www.szepesmk.hu/pub/szepes/lista/babak.html
Én jártam Dorinával a diósdi műv. házba is, mert ott is voltak ilyen programok, sőt mikor már két és fél éves volt jártunk Biára a faluházba ott hétvégenként nagyon aranyos programok voltak.
Mikor mi itthon voltunk én azt vettem észre rajta, hogy ha egész nap nem mentünk sehova, estére használhatatlanná vált!!

Csajok!
mi is megyünk a farsangra, Orsi ma megfűzött :)))
Mit vigyek? ha gondoljátok vihetek szép szalagos (házi) farsangi fánkot!!! Házi lekvárral, persze, ha Orsi beenged vele, de ha nem majd megesszük a ház előtt!!!
Vagy kókusz golyó vagy citromos álom vagy túrógombóc hirtelen ennyi jutott eszembe.
Látom az előző oldalon van jelentkezős lista:((
Vendég

Listara en is csatlakozom:
Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili
Dorci+Brigi
Mia+Patrik
Zsand+Dorina

Csajok!
Mikor kell befordulni a Kistesónak?? :oops: nemtudom

Dorinát is elkapta a nátha, prüsszög és folyik az orra ugyhogy ma itthon maradt!!!
A betegeknek jobbulást!!

szép napot mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Mia, hóesés :(:(:( Na, majd máskor bepótoljuk!

Brigi! A szántalpas babakocsi nagyon király! Én már komolyan gondolkoztam rajta hogyan lehetne szántalpakat rászerelni, vagy elkérem aputól a régi szánkónkat és abba viszem sétálni Marcit! :D:D Tényleg, lehet hogy hétvégére el is kérem (ha még megvan a kicsi), úgy tudunk menni mi is korizni, ő meg jöhet a szánkón :D Hagy szokja a kiképzést :D:D:D

Orsi, iwiw-en azért nem jelöltelek évezredek óta vissza, mert nem jártam fent :D De most megvagy!!!!
De jó, hogy lehet tovább tartani a farsangot :D Majd azalatt a 10 perc alatt jó nagy kupit csinálunk nektek!!! :D:D:D
Akkor este lesz az osztálytali??? Akkor majd jól megvizuáljuk milyen ruciban is akarsz bombázó lenni este :lol:

Hajni, kenguru miatt :twisted: Legalább erősödsz :D:D:D De hogy öltözteted fel Lilit, kabátod alá vagy fölé teszed? Mikor kabát alá teszem MArcit, akkor az a gáz, hogy alig ér össze alul a kabátom, mikor kabát fölé, akkor meg lefagy a kis tappancsa (bár tegnap Miával vettünk egy jó meleg tutyit neki :)
Öcséd Lilivet nagyon édes :D Én öcsém még nem merte megfogni Marcit, símogatni már szokta, de még csak itt tartunk :lol:

Gabi, munka miatt :? Én is már most agyalok rajta, hogy hogy legyen, mert engem jövő januárba várnak vissza... Meg anyagilag sem mindegy... Akkora hitelünk van, mint a ház, szó szerint a banknál lakunk albérletben :D:D:D

Mimi, remélem Bella jobban lesz ettől a sok gyógyszertől és nem kell infúzió neki :(

Mangora

Kép
mangora

Achtung-achtung!

Liebe Gaste!

FARSANGI BÁL 2010 február 5.

Orsi +Fruzsi+Bogi
Dolli+Gézu
Szilvi+Bálint+Lili
Mangora+Marci
Mimi+Szabi+Regi
Hajni+Lili
Dorci+Brigi
Mia+Patrik
Gabi+Milán
Zsand+Dorina+Fánk
Vendég

Mimi
Jajj, jobbulást a kutyunak :!: :!: :!: nekem is mebmérgezték az előző kutyámat :cry: :cry: :cry: tudom milyen car érzés...

Zsand
7végén volt egy hír hogy egy pasi végigrugdosta a tacskóját a téren. a kutya maradandó károsodást szenvedett. a térfigyelő felvette a jelenetet, feljelentették a pasast, asszem félmilla büntetést kapott, de a kutyát megtarthatja. megígérte hogy ezután szépen fog vele bánni :roll: :roll: :roll:

Mia
támadónő nálam itt volt hétfőn...és berendelt jövő keddre. sőt 7főre is adott programot, vigyem a kisebbiket az 5 éves státuszra.
szóval van lelkiismeretes fajat ais :lol:
mi anno a művházba jártunk baba-mamára.

Mia, Kriszti
nagyon cukkerek a kölkök :lol: :lol:

meglestem a titkos fotókat is :oops: ha még egy panaszt olvasok magatokról, elrettentésül felteszem a bálnafotómat :lol: :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szasztok!

Végre ideértem.... egész délelőtt jönni akartam, de mindig volt valami....

Brigi, nagyon jó a videó amit belinkeltél!!! Nem semmi a tata, ahogy beparkolt!

Orsi, tetszett a piros Andrisnak? Persze, felpróbálhatod a fűzőmet!!! Ez állíthtós!!!! Azért farmerral nem venném fel az utcára, ezt em de egy simát amin nincs csipke azt igen!

Zsand, ami késik nem múlik!!! Én szerelmese vagyok a fűzőknek!!!!! Akartam már írni, ha sűrgős a csillogós :wink: barbiruhának való nyugodtan gyere, az anyaotthonba meg majd elmegyünk ha nem lesznek itthon a skacaim!!!

Mia, az a piros fűzőt max. a párunknak lehet fölvenni, meg esetleg farsangra, de az tuti ha azt valaki farsangra venné fel, akkor ő lenne az est fénypontja!!!! :lol: :lol:
De jóóók a képek!!!
Hűűű Patrik ebben a szarvasos szerkóban nagyoncuki, de mintha nem tetszene neki... :wink: :lol:

Gabi, pedig öhetnél írni is!!!!
A fűző..... mikor meglátott benne Azuram elállt a szava és vigyorgott mint a tejbetö, nagyon tetszett neki! Szereti az ilyeneket!
Küldtem mélt! REmlem sikerül így feljönni!!!!

Hajni, de édes Lili az öcséd kezében!!! Hogy rötyög a kis drága!!! Ajtózárak működnek? Mit szólt hozzájuk Lili?
Örülök, hogy végre Te is csatlakoztál a mioldalunkhoz!

Jajj, Mimi, szegény Bella!!! Biztos, hogy az utcán ette azt össze? Nincs haragosotok, aki nem szereti a kutyát? Remélem rendbejön!!!! :cry: :cry:
sylph

Szilvi!
Tuti az utcán ette.Tegnap de. a Gyuri elvitte magával mikor a kis közértbe mentek.A Bella mindent feleszik az utcán :cry:
Mondta,hogy a közért utcájában evett valamit.Gondolom valami bunkó paraszt oda tette direkt.Az ilyet fel kéne jelenteni!!Ha az ember tudná ki volt az...
Én tényleg azért vagyok ki,mert mi van,ha egy pici gyerek csócsál bele??Ha az ember kutyája elpusztul akkor szomorú vagyok,de ha a gyerekemnek esne baja akkor addig keresném míg meg nem fojtanám az ilyet.
Ráadásul a b--zi kocsink sem indul el.Vinni kell azt is a szerelőhöz.Lehet elszakadt benne egy gumi kütyü aminek az üzemagyag felszívásához köze van.A fiúk jönnek azzal,hogy bizti lefagyott,de fel sem kapja a naftát,csak köszörül a motor.De már azt sem,mert lemerült az aksi.
ÁÁÁ a hócipim tele van....
Hála égnek jön anyu és megint megment minket...
De a Gyuri ki van.Szerinte itt autó nélkül halottak vagyunk.Nem érti,hogy más is tud buszra ülni...(ha kell!!)

mimi12

Mimi!

Annyira sajnálom Bellát!!!! :cry: :cry: :cry: Most hogy van????
Gondolom folyamatosan figyelitek szegénykét! :(
Hogy lehetnek ennyire gonosz emberek!???? :shock:

Kocsi tényleg szívás itt Érden!Vagyis az a baj, hogy olyan könnyű hozzászokni! :(

Nem tudtam kiállni a garázsból, ki kellett ásnom az autót, lesóznom a feljárót!
Most az utcán parkolok, onnan legalább el tudok indulni, ha menni kell Bubuért!
Vendég

Mimi, annyira sajnlom!!! Remlem jobban van Bella!!! Én is meg tudnám folyatni az ilyen embert, ezek tényleg nem gondolnak bele, hogy mi történhet.... :evil: :evil:

Judy, milyen képeket néztél meg? A mioldalunkon? Regeltél? Akkor hogyhogy nem láttunk a tagok közt? :roll:
sylph

Mimi
nekünk is az üzemanyagadagoló pumpa döglött be. (ac-pumpa???vagy mi...)szerencsére egy nap altt megcsinálták garira. még jó hogy mondjuk nem szülni mentünk éppen.

jáj, nem tudom én is hogy fogok kiállni a garázsból

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilvi
a mioldalunkon igen. nem tom miért vagyok láthatatlan, mindjárt megnézem.
szőke nő a számítógépnél :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na, azt írja hogy látogató vagyok, nem tag.
Mit tegyek? :oops:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy, milyen néven vagy fenn? Megkereslek!
sylph

Judit Szánthó

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy, újraküldtem a meghívót!!!!
Próbáld meg!
sylph

Szilvi
köszi
szerintem most oké.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judit ezt találtam...
http://cid-fd5a3207eb375c58.profile.live.com/
Ő vagy Te? Még kettő kijött, de ott nincs kép.... és ez sem szánthó "csak" szántó. Szánthót nem is dobott ki nekem....

Andi, Te sem tettél mg képet fel! Belőled :wink: kettőt találtam, az egyik esztergomi, talán a msik lehetsz, de nem merem megjelölni, míg nincs kép fenn....

Lini, megkaptad a meghívót?

Zsand, és Te?
sylph

Judy, megvagymegvagy!!!! Akkor nem Te vagy az a nő akit belinkeltem!!!!
Ja, és tessék valami profilképet is feltenni!!! :D

Többiek is, akinek nincs!

Már 9en vagyunk!!!!
sylph

Szilvi,
Bocs tegnap már nem jutottam ide a géphez. Mindjárt próbálkozom, gyerkőcök már alszanak.

Judy,
Hadd nézem meg a bálnafotódat :D

Mimi,
Sajnálom a kutyudat :( Remélem már jobban van.

Mangora,
Mit dolgoztál?

Kép[
Kép[
kostyika

Szilvi
az tényleg nem én vagyok:) de most már oké.
keresek képet.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szilvi,
Tettem fel egy képet manóról és Zsomborról mert magamról nem találtam jót. Megkeresnél akkor?

Kép[
Kép[
kostyika

Na, ma elég hisztis napunk van úgy tűnik. Marci felkel, hogy éhes, kaja közben meg jön a hiszti hogy álmos, alig evett, de letettem és egyből bedőlt, kíváncsi vagyok mi lesz így délutánra...
Tuti ez a hülye idő megviseli az ő kis szervezetét is!

Lányok, akinek van tapasztalata a kórházi tartózkodáshoz azt szívesen venném. Lelkileg el kell kezdjek felkészülni a dologra, nehogy ott sokkoljon valami :shock: :shock: :shock: Így is nem tudom hogy apa tud-e majd szabit kivenni, hogy ne egyedül kelljen végig csinálnom... Azért kicsit para-mami vagyok már miatta!

Andi, én már nem dolgoztam, már csak alattam dolgoztak :D:D:D
Na jó, viccet félretéve osztályvezető vagyok pénzügyi területen, és egy ilyen pozíciót nem is biztos, hogy 1 évnél hosszabb időre ott lehet hagyni... Na, majd meglátjuk mit hoznak a választások, mert erősen állami vezetés által befolyásolt a mi cégünk is... És ahogy hallom a híreket, a főnököm egyre hülyébb kezd lenni (már előtte sem volt semmi) és így az emberek is egyre fusztráltabbak lesznek... Nem jó ez sehogy sem :(

Mangora

Kép
mangora

Laci bácsi (alias teletál) ma is finomat főzött, csak keveset :D:D:D Grillezett csirkemell volt csíkokra vágva, céklával és almával. El sem tudtam volna képzelni, hogy én ilyet is meg tudok enni, de fincsi volt! Csak hamar éhes leszek tőle és este nem kéne már nagy zabálásba kezdeni...:(

Mangora

Kép
mangora

Na vagyogatok...
Közben volt anyum de nem tudtuk behúzni az autót.Itt seggig ér a hó :roll:
Anyu nem merte bevállalni ,nehogy össze koccanjon a kettő autó.Majd talán holnap..vagy meglátjuk...
Ha reggel nagyon minusz van akkor ok lenne,mert akkor jól tapad a hó,de ez a friss car ez csúszik,ez nincs még megfagyva annyira...

Bella.Talán jobban van(kop-kop)kb óránként megyek le hozzá a garázsba,már elfogadott pár szem tápot,tegnap este meg reggel sem fogadta még el...szóval a remény megvan..
Lassan megyek is le hozzá,kap gyógyszer és viszek neki langyi tejet,mert azt kaphat.

Autó...
Judy..a benzinesnél ac pumpa van :lol:
Nekünk diesel autónk van.Ennek ahová az üzemanyag szűrő fel van tekerve ott van egy gumi membrán,és valószínű az szakadt ki.Ezen van egy kézi pumpa is ott,egy gomb amit ha nyomogatok akkor a szűrő felkapja a naftát.Na ezt nyomkodhatom holnapig,akkor sem kap fel egy csepp üzemanyagot :cry:
És tuti ,hogy ez lesz a baja,mert tegnap mikor behúztuk utána hidegen is pöcre indult.Gondolom reggelre ha sokat áll,akkor folyik vissza belőle az üzemanyag...
Hát ez van...Ha kell valami majd kiabálok,hátha jön valaki megmenteni..
Minden esetre a heti diétánknak lőttek,ugyanis nem tudunk vásárolni menni.
No sebaj,max megesszük a fincsi sóletet a mélyhűtőből és sütök friss finom meleg kenyeret hozzá :lol:

mimi12

Teljesen magam alatt vagyok. :cry:
Ma sem jönnek Liniék. :cry: Pénteken az orvos ma az autó nem indul. :cry:
Jaj Tesó pedig már úúúúúúúúúúgy hiányzol!!!! :cry:
NA majd hétfőn. Megbeszéltük, hogy én megyek le kenguruval. :lol:

Kriszti: így megyünk ki:
Kép ez van alul
Kép ez meg felül :lol:
Mondjuk ezt a rózsaszínt kinőtte de van egy másik ami két számmal nagyobb és nem lóg ki belőle semmi. :lol: :lol:

Jaj de jó akkor nem én vagyok elfogult..... tényleg jó pasi az öcsém. :lol: LEgalább egy helyes ember van a családban. :lol: Lili nem hiába imádja. :lol:

Megyek mert hiszti van :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jajj de szép kiscsaj :!: :D

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

[quote]P írta:énteken az orvos ma az autó nem indul.

de hülye vagyok. Már megint az a rohadt vessző... :oops:
Szóval pénteken az orvos, ma az autó nem indul. :lol: [/quote]

Hajni
KépKép
piriczkihajni

zsAndi: koszonom a linket es a tippeket! Megkukkolom, tuti talalunk valami jot. :D
A kistesonak elvileg a 7. Honapra illene befordulnia, de meg utana is meggondolhatja magat. Nekem Patrik egeszen a kezdetektol fejjel lefele volt es csak oldalt fordulgatott, de azt eleg surun, a feje lent maradt. (es nyomta a keresztcsontomat :mrgreen: )
Kriszti: Hat igen, a mi kis randink ma a kutba esett. (Vagy inkabb belepte a ho!) Itt mar akkora hogy a kocsim alig latszik ki… Az ebedemet meg amit hozott a futar, szinten belepte ameddigre kivanszorogtam erte. Patrik deltol 1-ig visitott. (A hami vetett veget a rosszkedvnek, azota elvan, de latszik rajta hogy ez a havazas nem tesz jot neki.) Nalatok mi a helyzet? ;)
Kenguru: en a kabat fele tettem, majd leszakadt a hatam 200 meter utan…. Alig tudtam hazavanszorogni a gyerekkel. Meg jo hogy a babakocsi a kocsiban volt igy atcsereltuk arra es ugy setaltunk tovabb….kabat allatt talan jobban fel lehet rogziteni…. De nekem sem erne be a kabat, az tuti. Ugy hogy marad a kenguru tavaszra…… vagy addigra kinovi ;)

Orsi: tellllleg, a 10 perc nekunk booooooooooven eleg lesz hogy szetcincaljuk a lakast izekre. :D:D:D:D:D

Farsang: Zand+Dorina+Fank+ KOKUSZGOLYO (PLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ!) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Judy: Koszi a gratulat kolok ugyben. Nagyon jol elvannak egyutt. Leginkabb a kanon-bombizes megy nekik :D:D
Egyebkent tenyleg tehetnel fel fotot a titkosba, mert meg nem lattunk (vagy lattunk csak en vagyok lemaradva? Az lehet!) ;)
Jo tanacsk neked is: 36 hetesen KERLEK ne vezess! Nekem az orvos hivta fel a figyelmet ra. Ilyenkor johet egy joslofajas ami komoly fajdalommal jon-megy es veszelyes ilyenkor mar a razkodas is a kocsiban. Ha teheted inkabb ne vezess.

Szilvi: Hat nekem is csorog a nyalam a piros fuzore, de ahogy apat ismerem, semmi hatasa nem lenne nala ha abban libbennek at a szoban, max hulyen nezne ki a fejebol hogy hova keszulok ilyen hidegben egy szal semmiben…….. no hat nalunk ennyit a szep fehernemuvel valo hoditasrol. Apa teljesen immunis ra…. :(

Kriszti: most olvasom hogy Marci is nyugos! Hat nalunk is erdekes a delutan….. a gyerek jatszik, kozben sikitozik, vigyorog, aztan panaszosan nyoszorog…… ez valtakozik 20 masodpercenkent…. Semmi sem jo neki. Nem almos, azt latnam rajta. Minden jatekaba csak belekap, nem koti le semmi. Klaszz……… jo kis delutan ele nezunk……… remelem mire jon apa, jol kiuti magat Patrik es szepen fog viselkedni…. Apa nem birja a nyugoskodest, mindig azt mondja: anya, csinalj mar valamit Patrikkal, elromlott. (hehehe)

Korhazi tartozkodas: szerintem nem para, de en mar voltam parszor igy talan…….. megszoktam.
Szerintem parod munka utan is be tud ugorni, meg szoktak engedni. (ha par percre is de megkonyorulnek rajta, en parom is csak melo utan tudott mindig jonni hozzam, beengedtek minden nap.) :D
Teletal: en meg csak a desszertig jutottam, a fofogas a hutoben lapul. Valami cukorbeteg dietas szelet izet hoztak, abba belekostoltam. De nem vagyok ehes……. Mar napok ota ez megy. Biztos az ido……
Nem baj, iszom vizet helyette, az jol esik. :D:D:D

Jeeeeee, a gyerek szunetelteti a nyuszorges-visitozas-vigyorgas mixet. Most csond van! Huuuuuuu de fura!!!! Csak nezelodik es bekesen jatszik. EBBOL BAJ LESZ, mar erzem…. :D:D:D:D:D

sünciboglya

HAjni! Köszi, de ennyi ruhát MArci még a babakocsiban sem visel el magán :D:D:D Még nem is látott több ruhát magán, mint a benti ruha + overál 3 vékony pléd :D:D:D Így is meggyullad! A pléd is már csak azért van rajta, hogy engem megnyugtasson, hogy ő nem fázik! :D De benyúlok a takaró alá és mintha kályha fűtene :D:D:D Jó, mert a kenguruban engem is melegít így :D Csak a lába! Lehet harisnyát adok rá + zokni + vastag tutyi... Úgy talán már elviseli! A lábikó ugyanis izeg-mozog, ott nem tudom a testemmel sem melegíteni :D De akkor ezek szerint te kabát fölött viszed!

Liniéket sajnálom, hogy nem mentek! :( Mi van velük???

Mangora

Kép
mangora

Háááát én is jobban jártam volna ma a teletállal!

Nem megy a sütőm, penne tésztát sütötem össze sajttal tejföllel egy tojással végül a mikro crisptáljában, de mivel elsóztam egy falatot nem ettek belőle a gyerekek!
Szóval egyí kis borsóleves volt az ebédjük.

Olyan álmos vagyok, megyek hunyok egyet vagy kettőt! :wink:
Vendég

Mia, énis tartok a délutántól... De most Marci már több mit 1 órája alszik... Meglesz ennek még a böjtje...
He-he-he! Csinálj a gyerekkel valamit, mert nem működik... :D Nálunk csak szimplán az van, hogy ha nagyon sír, akkor beteszi a kiságyba és behajtja az ajtót, mondván semmi sem jó a gyereknek :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Mia
hát sajni musz mennem a kölökért a suliba. de az nincs messze.
tegnap a Kútvölgyit már nem vállaltam be egyedül a reggeli csúcsban, apa elvitt-hozott..
iciripiciri képet tettem fel a közösbe.
de én is úgy vagyok mint Andi, hogy nem találok magamról elfogadhatót.
Andi Te hová raktad fel a képet????Téged nem látlak :shock:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kriszti: kabát alá veszem a kengurut de nincs akkora kabim amit be tudnék gombolni. :roll: Mondjuk Lili 8 kilója alatt már nem fázom. :lol:

Zsandi: én csináljak farsangra citromost? Csak, hogy besegítsek kicsit. :wink: Ja meg ímádom kinyalogatni a tálból a krémet. :lol: :lol:

Apa hívott, hogy túlóráznak, nem halad a visszabontás( van egy csomó lejárt pia) és a vámosok nem engedik haza őket. Ráadául úgy volt, hogy holnap itthon lesz de így nem valószínű. :cry:
Csináltam neki vígaszképp vacsira húsilevest + kijevi csirkemellet krumplipürével. :lol: Meg lehet nekem is elő kellene már vennem a fűző+combfix kombinációt? Miért van az, hogy annak egy pasi sem tud ellenállni? :lol: :wink:

Minket is betemetett a hó így még az orromat se dugom ki.
Marad a beltéri mozgás, Lili úgyis imád táncolni:
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo
http://www.youtube.com/watch?v=Ojjbnbl8 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=4gH-qFeRa7E&feature=fvst

jaj úgy szeretem ezeket. :lol:

Tényleg Lini tudod mit kellene megnéznünk? A Becstelen Brigantikat. Párom letöltötte nekem de a hang két percel előrébb jár, mint a film. :evil:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Jó 1órája voltam lent a Bellánál.Evett egy marék kutyatápot és ivott tejcsit.Úgy néz ki kicsit jobban van.

Csajok!
Én már írtam és tényleg nem akarom koptattni a szám mert látom tök felesleges..
De ez a kenguruzás a babáknak nem tesz túl jót.Nem jó a gerincnek ,nem jó a csípőnek,és nem tartja jól a babát.A lába alatt ami van ülőke rész az nem eléggé széles ahhoz ,hogy kényelmes legyen nekik.
No de eldugulok mert tanácsot adni csak annak lehet aki elfogadja:wink:
(itt meg e téren olyan nincs)

Farsang.A Szabi már tökre készül,már megvan a jelmeze is.De nem árulom el :lol:

Hajni!
Nagyon édes Lili,tök cukika :lol:
És tényleg helyes a tesód :wink:
Farsangra citromos...akkor viszem a táladat mert 1tál nem lesz elég :lol:
Valamit majd én is kitalálok.Lehet sütök pogit..majd meglátom milyen passzban leszek.

mimi12

Szasztok!

Mimi, egyszer ami kutyánk meszet evett :shock: képzelheted, hogy ki volt a gyomra!!!! Anyuék tenyérből csurgatták a szájába a tejet, meg a nyers tojást napokig!!! Remélem rendbejön Bella!

Judy, doktornéninek nézel ki a kisképen(mioldalunk).... nagyon jó!

Hajni, annyira szép kislány Lili!!!!! Milyen cuki bundija van!! :wink:
Nagyon édes ahogy ropja a táncot! :lol: :lol: Megzabáááálom!

Mia, ilyet..... a párod ennyire immunis ezekre a cuccokra?! Pedig ezt szeretni szokták a pasik!
sylph

Mimi! Jaj de jó, hogy jobban van szegény Bella!

Én megfogadom a tanácsodat és nem teszem kenguruba a gyerekeimet! :lol:
Bocsi, de elképzeltem ahogy Bálintot cipelem! :lol:

Mindjárt meghalok annyira ennék egy kis császármorzsát saját készítésű sárgabarack lekvárral! Vagy aranygaluskát!!!!!
Vagy farsangi fánkot, vagy madártejet, vagy islert, vagy linzerkarikát, de nem küldeném el a kókuszos kockát sem ha becsöngetne!
Vendég

Orsi!Lehet a péntek még jobb is lett volna. :? Olyan szar,mert át kell küldenem Anyuhoz,míg Dorci alszik. :?
Párom 5én pont itthon van,így a mi szállításunk megoldva+2 fő még befér.

Gabi!De jó,hogy jöttök! :) Most lesz valami zsibvásár is.

Hajni!Komolyan nyafis volt Lili?Pedig hogy vigyorgott,míg ott voltunk!Odaköltözzünk? :wink: Új anyósod honnan veszi,hogy jobban meg tudja vígasztalni,mit Te?Biztos Suttogónak érzi magát. :)

Mimi!Szegény Bella!Ki a f@sz szór ki mérget? :evil: Meg minek?Remélem meggyógyul.Azért az már jó jel,ha eszik.

A kutya rugdosó megtarthatja a kutyáját?Ez mekkora szemétség! :x

Zsand!Ja,Dorina is tök zizi.Azért is várom már a holnapot.De autó nélkül eljutni valahova....

Találtam egy süti receptet,én azt szeretném megcsinálni farsangra.

Kép
tierno

Mimi: már a múltkor is meghallottam a véleményed a kengururól és azóta ha tehetem nem is használom. :lol: Minden szempontból kényelmesebb a babakocsi. De mivel koripálya van két hete és enni meg kell, muszáj eljutnom a boltba valahogy. Az egyéb variációkra meg ( mai tai ) momentán nem futja. :oops:
Igyekszem ilyenkor is inkább a kezemben tartani Lilit és csak pihenés képp tartja pár percet a kenguru.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

JA és Mimi: csinálj Te is egy citromost meg én is és majd jól cserélünk. :lol: :lol: :lol: Csak akkor csináljunk egy privát farsangot mert ennyi embernek a két tál sem lesz elég. :twisted: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Brigi: iiiggggggggeeeeeeeeeeeeeeeeeennnn!!!!! Költözzetek ide! :lol: :lol: Az új házban én közös lakrészt szeretnék Brigivel és Linivel jó? :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni, Lili nagyon édes, már alig várom hogy lássam :)

Mimi, én is csak akkor használom a kengurut, mikor nincs jobb megoldás. Néha sajna csak azzal lehet közlekedni!

Szilvi, az én párom sincs oda a fehérneműkért... De azért mostanság szeretnék beújítani vamit (ami rámjön) már inkább csak magam miatt! Nem tudom mit szólna hozzá :D:D:D

Mia, hogy viselkedett Patrik délután? Marci aludt két órát, utána evett, majd kimentünk a kertbe levegőzni 1 órácskát, most meg nyöszörög és szenved saját magától...:(

Mimi, az már tényleg jó hír, hogy Bella evett valamit!

Mangora

Kép
mangora

Hali!

Brigi, nagyon dögös vagy a mioldalunkon!!! :wink: :lol:

Lini, Zsand, megkaptátok a meghívót?!

Lányok, ha ennyien süttök a farsangra, akkor én viszek üccsit!!!!! JÓ?!

Kriszta, én nem értem azt a pasit, akit nem hoz lázba egy szexi fehérneműben lévő nő... :roll: :wink:

Hoztam egy képet! :lol:
Nézzétek mi van a lábán... ebben grasszált a minap... :lol: Kép
Ma meg apja papucsában.... de abban akkorát esett :lol:
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?