Új privát üzeneted érkezett!

Tenyleg: ORSI: hozzank mikor jottok Bogikaval? ;) Van par pluss alatom ami talan tetszene Fruzsinak jatek szempontjabol. :D Mas erdekes nincs nalunk, max oriasi kupi ;) Az most van! jooooooooooooo nagy ! :D Lassan langvagovan tudunk csak athatolni a lakas egyik felebol a masikba .... ;) Izgi most hozzank jonni! :D:D:D:D

sünciboglya

alatom = allatom :D

sünciboglya

Sziasztok!
Potyára mentünk. :( 2,5 órán keresztül vártam a soromra,de nincs még eredmény.Aztán még mikulás csomag is ott figyelt a szélvédőn :?
Hétfőn megyek vissza 11re.

Dolli!Boldog szülinapot kívánok!

Jobbulást a betegeknek!!!!

5én nekünk is jó,de nem tudunk mibe öltözni. :?

29-én 9.30-tól Baba-mama klub lesz a Duna utcai gyermekrendelőben.Valaki eljön velünk?

De jó,párom megint felkeltette Dorinát! :x

Kép
tierno

Sziasztok!

Köszi lányok, nagyon arik vagytok! :D

Orsi! Komoly hogy farsangos lesz ez a tali? Öltözhetek kismamának? :wink: De most komcsi. Se ötletem, se ruhánk, se erőm elmenni valamit kitalálni/beszerezni Gézunak. :( Azért majd töröm a csökött agyam, de egyenlőre reménytelennek látom a helyzetet.
Neked könnyű! Fittness-lady leszel! :wink:

Mia! Ne öregíts, most, hogy végre 18 lettem! :lol: Na igen... túl vagyok életem felén. Még szeretnék 35 szép évet gyerekekkel, unokákkal... És akkoriban majd jó kis nyugdíjas klubot fogunk alakítani. :wink:

Gézu nem nátházott este óta, most du köhögött kicsit, de nem tűnik betegnek. Kippkopp.

Szilvi!
[quote]V írta:an egy olyan érzésem, nem várjátok Ti meg a márciust!!!!

A próféta szóljon belőled! :D
Azt nem akarod nekem megjósolni, hogy sikerül-e normál úton szülni? Állandóan császárral álmodom. :( :roll:

Brigi! Abszolút nem voltak olyan érzéseim a hozzászólásoddal kapcsolatban, hogy nem értenél meg. :wink:
Én most mindent bevetek a cél érdekében, homeo, málnalevél... annyira szeretném kihagyni a császárt.
Na mi az eredmény?

Orsi! Majd mesélj kicsi fiad érkezéséről, meg élményeiről! :D

Juti! Hű, jósolgatsz? Nagyon a végét járjuk már! :D
Nálunk még annyi minden nincs kész, amit szerettem volna. Persze a lényeg megvan, csak szeretném ugyanolyan kis flottul várni Rékát, mint anno Gézut! :D

Gabi! Köszi Neked is! :D Írj magatokról is! :wink:

Na megyek, párom már Érd határában van, ez az én szülinapi ajándékom. :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Brigi! Hát ez ultra mód dühítő! :evil: Azt nem mondták, miért nincs eredmény???

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!Mert még nem készült el.Pénteken volt CT,aztán hétvége.... :? Én meg a neten azt olvastam,hogy 1 óra alatt megtudják csinálni.Na,mindegy.

Kép
tierno

Sziasztok!

Kedves Anyukák,Kismamák és Mindenki!

Figyelmetekben ajánlom most induló honlapom:

www.pokroc.hu

Üdvözlettel:
Gyöngyi
leonszita

Szép-szép, de nekünk van egy Szilvikénk, akivel elfogult is vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops:

Szilvike!Nekem Te vagy a number one Kép !!!!
Vendég

Most csak gyorsan felteszem a képeket!

Kép Vagány ruciban

Kép Megtaláltam az ujjam, most már jó :)

Kép Anya, mondtam már, hogy nem kell cumi!

Mangora

Kép
mangora

Jaaaaaaaaaaaaaaj Kriszti!
De gyönyörűűűűű Fiad van!!!!!!!!!!!!!!!!Naggggyon aranyos!!!! :D

Megérkezett Bubuka, annyira aranyos, hozott nekünk ajándékokat!
Azt mondja az utolsó napon nagyon hiányoztunk neki!
Olyan jóóóó volt megölelni!!!!! :D
Nagy élmény volt neki! :D
Vendég

Bocsi lányok csak egy gyors kérés!!!!

S.O.S. van valakinek jó duguláselhárító szakija???????

Nem bírunk vele, félek, hogy nagyobb a baj, mint gondoltam... :cry:
Már le sem folyik a víz, a görény sem megy öt méternél tovább.... ááááááááááááááááááá.... HELP!!!!!!!!!!!!!!!
sylph

[quote="sylph"]B írta:sylphocsi lányok csak egy gyors kérés!!!!

S.O.S. van valakinek jó duguláselhárító szakija???????

Nem bírunk vele, félek, hogy nagyobb a baj, mint gondoltam... :cry:
Már le sem folyik a víz, a görény sem megy öt méternél tovább.... ááááááááááááááááááá.... HELP!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvike!

Apa sem tud, csak ezeket!

http://duguláselhárítás.valueclick.hu/%C3%89rd/
Vendég

Kriszti: Imadom a fiad!!!!!!! Annyira edes!!!!!!!!!! :) Mindegyik kep nagyon cuki. :D

sünciboglya

Na, vegre mindenki alszik es sikerut kipucolnom a zuhanyzot. (Nem volt konnyu feladat! De most jo megint 3 honapig :mrgreen: :twisted:

megkresem Halasz Judit szamait, Patrik nagyon szeret a "bobita" szamra elaludni. :D Jo lenne ha nem csak dudorasznam, lenne valami szovegem is hozza. ;) De lehet hogy a gyereknek pont ezert jo? :D Hat az nemtom.......

Most nem jut semmi az eszembe! Legyetek yok es ebredesmentes ejszakat kivanok mindenkinek! Puszka!

sünciboglya

Szép jó reggelt!!!

Remélem nektek az! Nekem nem :evil: :x reggelre állt a konyhában a víz! :? Tegnap kihúztuk a vízszűrőnket a konnektorból, és a kiscsapot elfelejtettük elzárni( a fene gondolta hogy elkéne, ha nincs bedugva..) és egész este csöpögött :evil:
Ma jön Papus ő is megpróbálkozik a görénnyel, aztán ha ő sem tudja tovább tolni akkor valakit hívni kell..... Az a baj, hogy szerintem megint valamit szarul csináltak meg ezek az építők és miattuk szívunk.... majd meglátjuk.
Én meg ma moshatok lavoárban :twisted: széééép.....

Mimi, de kuka vagy!!!! Te bálna?! Lökött! Tényleg, fogyi alakul?

Orsi, farsangon leszek kiskakas és hajnal 4re már ott vagyok az jó?! :lol: Jó ez csak vicc....
Orsiorsi....köszi a dicsit :oops: :oops: :oops:
Bubu miket mesélt?
Ja, azt akartam írni, ha sűrgős a barátnődnek az avon, küldd át és feladom! Aztán majd rendelek még ha kell....

Kriszti, sajnálom a nemalvós éjszakákat!!
Hogy mennyire cuki kisfiú Marciiiiiii!!!! Nagyon hasonlít Rád!
Nem tudom milyen pelust használtok, de a DM-ben van pampi, 2nagy csomag egy szupi tárolódobozban!!!! Nekem nagyon tecc, de csak kis méretben van, az már Lilinek nem jó....meg ő már bugyisat használ :wink:

Brigi, hogyhogy nincs eredmény????? :shock: Akkor mért mondták, hogy ilyen hamar menj vissza....

Gabi, tessék jönni írni is!!! Nemcsak zugolvasni!!!!

Mia, én múltkor reggel hallottam Grillus Vilmosékat dalolni, annyir a jó volt hallani, gyerekkoromban sokat hallgattam, majd én is megmutizom a skacoknak, mert Lili nagyon szeret énekelni. Múltkor egy nap alatt megtanult egy verset amit ebéd közben énekelgettem neki! :lol:

Megyek ganyézni.... blöeeee
sylph

Kép
Kép

Rohanok..... Kép
sylph

Szijasztok, jó reggelt!

Olyan boldog vagyok! Fruzsika jobban van, nem adtam neki semmi gyógyszert, lázcsillapítót kiraktam a konyhapultra, de végül nem kellet ez sem!
Viszont tegnap este lekopogtattam a hátát, ez egy hurutoldó technika amit a svédmasszázs tanfolyamon tanultam!
Ma reggelre visszajött a hangja és köhögi fel a cumót! :wink: :D
Ma aromaterápiás masszázst kap (szantálfa és levendula) és utána felrakom a köpölyt a hátára 10 percre, majd infrázik egyet!
Annyira jóóóó, hogy kikerülhetjük ezeket a rohadt vegyipari anyagokat! :wink:
Illtve szerencsés vagyok hogy Fruzsika imádja ezeket a dolgokat!

Kép

Szilvike! nagyon gáááz ez a dugulás! :cry: Remélem Papus megoldja! :wink:

Avon nem sűrgös, még magamnak is összeírom akkor! :wink:

Bubuka ma nem akart suliba menni!Fél órán keresztűl győzködtem, megígértem, hogy hazahozom a 6. óra után, hogy ne kelljen napközibe maradnia!

Mára van még 4 ablakom és készen vagyok az egész házzal! Már csak szőnyegeket kell mosnom!
Annyira várom a tavaszt, már kitaláltam miket fogok ültetni! :wink:
Vendég

Hahó

Gergő is szerencsésen hazaért:) nagyon fáradt volt. jól érezte magát. mi is kaptunk ajándékot a kis drágától :lol: :lol:
úgy látom az öltözködéssel akadtak problémái :lol: :lol:

Szilvi
dugulás :roll: :roll: sajna nem tudom én se mit lehetne....
most az én mosogatómban is hallok valamit :roll: :roll: próbáltam az ecet-szódabikarbónát, lefolyótisztítót, de semmi...

Kriszti
nagyon nagy már Marci is:) cukker:)

Brigi
hát ez bosszantó lehetett...és mikorra ígérik?

Mia
sígatya bandázzsal nagyon is terndi :lol: :lol: :lol: szerencsére nem látszott ki a síkabátom alól....már csak a síkabátomat tudom hordani amúgy :lol: :lol:
grillus lesz a művházban februárban, Gergőék mennek.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szóval trendi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Dolli

Nagyon Boldog szülinapot kivánok neked !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pont valamelyik reggel nyilatkozott egy nőgyogyi a TV-ben, hogy 1 csaszi után lehet még sima szülés !!!!!!!!!!!!!

Mangora

Gyönyörű szép kisfiad van !!!!!
Sok örömet és boldogságot kivánok hozzá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hangulatom változatlan senki kedvét nem szeretném rontani ezért írok kevesebbet, de jó benneteket olvasni !!!!!!!!!
Bocsika !!!!!!!!

Kép
kditke

Orsi,
Hozzánk is jöhetnél kopogtatni. Zsombornak is ráment a hörgöire, tegnap éjjel alig tudott aludni kb ilyen 20 perceket aludt egyfolytában azt is rajtam mert nem kap levegőt. Ráadásul nem tud köhögni sem. Gondoltam délután elviszem őket a sóbarlangba.

Szilvi,
Múltkor én is dm-es pelust vettem ami papírdobozban volt, Veronika meg kitalálta hogy csinál belőle istállót. Vágatott rá ablakot és ajtót és telepakolta állatokkal :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Nálunk most indul a reggel! Szerencsére jól visszaaludtunk mindketten Marcival és csak nemrég ébredtünk, úgyhogy most iszom a kávém :D
Most úgy tűnik visszatért Marci oda, hogy hajnali 3 körül is kel utána meg 6 körül...

Köszi a dícséretet a képekre :) Aranyosak vagytok!

Szilvi, Robi mesélte, hogy egyszer ő is görénnyel tudta csak megoldani a dugulást, de sajna nem tudom mi volt a praktikája. Ha kell szólj és megkérdezem tőle! Azóta rendszeresen használjuk a dugulásmegelőző szert is!

Brigi, sajnálom hogy potyára mentél és kitartás!

Orci, Juty! Majd azért részleteket is kérünk hogy milyen volt a gyerkőknek a tábor!

Orsi, de jó hogy tudsz ilyen praktikákat, majd hozzád fogunk mi is járni 8)

Mia! Hát persze hogy megyünk mindenhova! Ma esetleg DM délután? Na, majd azért küldök rád egy sms-t, mert nem bizti, hogy olvasol!
Sikerült a fordítást befejezni?

Szilvi, köszi a tippet a pelusra, megnézem mekkora méretben van! Úgyis kell venni! Amúgy eddig Huggiest használtunk!

Mangora

Kép
mangora

Kép Kép Kép Nanáááááá, hogy Bogikának is kell ilyen! :-)))

Andi! Zsombi szerintem nem hagyná a kopogtatást! :(

Apa azt mondta én vagyok a javasasszony! :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaj Lányok!

Kinéztem magamnak egy természetgyógyász tanfolyamot!!!!!!!!!
Apa megöl engem az tuti, de nem tud lebeszélni, mert elpusztít a tudásszomjúságom!!!!!! :oops:
Vendég

El mertem küldeni Apinak, azt mondta jól hangzik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval áldását adta rá! Jaaaaaaaaaaaaaaaj én olyan boldog vagyok!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Kriszta!
Köszönjük a Mei-Tai-t!
Tényleg hatalmas nagy amúgy,a Regi is eltűnt benne.Viszont ha vissza hajtod a derekát 1x akkor pont jó.Majd megmutatom!És amúgy tök kényelmes.Biztos te is meg fogod szeretni,csak szerintem nem jól kötötted fel és emiatt nem tetszett.

Na közben eltelt jó 1óra,megetettem a Regit,oda készítettem az ebédet meg miegymás.
És persze bontott a net is 5x :roll:

Brigi!
Azért nem semmi,hogy potyára mentél be.

mimi12

Orsi!
Te nem semmi vagy :lol:
De tök jó,hogy ilyenek érdekelnek!
Én személy szerint örülök neki,mert így nem csak én vagyok vegyszer ellenes,és kezdem nem egyedül érezni magam a bolondériámmal :lol:

Amúgy van egy jó gyerek könyvem(betegség kezeléses).Abban tök jó házi praktikák vannak.Borogatások gyógynövények stb.Én szeretem!

Ja Szilvi!
Míg el nem felejtem.A Szabi tegnap nem aludt napközben.Így is felkelt éjszak de csak 2x.1x kellett betakarni 1x valami rossz álom volt.
Nem egyszerű eset.Ha nem alszik akkor dilinyos lesz,ha alszik akkor meg éjszaka nem alszik.

mimi12

Sziasztok!

Mangora!nagyon szép Marci babád van! :)

Szilvi!Jájj!Te szegény!Jól meg járod! :x

Orsi!Ilyen hidegben mosod az ablakot?Kesztyű,meleg víz?Vagy hogy?Én tegnap felmostam a teraszt,le lettem b@szva,hogy ráfagyott és csúszik.
De jó,hogy párod így támogat!Én is néztem tanfolyamot,a Villányi úton tök jók vannak,de drága. :( Azt hiszem beszélek inkább a volt tanárommal és befejezem a sulit,amit félbe hagytam.

Juti/Orsi!És miket meséltek a fiúk?

Andi!Tegnap kerestem valamit a fórumon és visszamentem az időben.Akkor írtad,hogy 40-42es a méreted! :)

Hajni!!!!Holnap tali??????

Tegnap este Dorinát beraktam az ágyba,megsimogattam,mondtam,hogy ha bármi van itt vagyok,és eltűntem a látóköréből.És simán elaludt.
Hétfőn megyek a dokihoz,11re.

Betegeknek jobbulást!

Kép
tierno

Szevasztok!

Patrik felig beajulva, az elobb meg vonyitani keszult, de meggondolta magat szerencsere. :)

Szilvi: Ez a nyavajas dugulas! El tudom hinni hogy az epitok hibaja, eloszeretettel hasznalnak vekonyabb konyokcsovet az eloirtnal!!! :( (Ja, en nem tudtam mi az a “goreny” eloszor, csak utana neztem utana….) Azert vigyorogtam nagyon rajta eloszor! Nagyon remelem hogy megoldodik a gond es nem kell lavorban mosogatnod! Meg “rendesen” sem egy klassz melo, hat meg igy!!!! :(

Orsi: Wow, nagyon ugyi vagy hogy Fruzsit kikuraltad! Ha lehet en is hozzad viszem a babot ha (esetleg) beteg lenne! En is maximalisan hiszek az aromamasszazs gyogyito hatasaban!!! No meg ugye az infra is csodas!
Figyi, nem tudsz valami vudut hajhullasra? Most mar 3 hete hullik, naponta 3x fesulkodom, minden esetben tele van a klotyo a hajammal. Elol mar kikopaszodott oldalt, haromszogben…. Kezdek aggodni es utalom a sapkat! Pedig ha igy folytatodik akkor en a lavort a fejemen fogom hasznalni nem mosogatashoz :( :( :(

Judy: Pont azon filozgattam, mit csinaltam volna ha telen lettem volna terhes. Nyaron azert konnyen ellavirozik az ember egy szal goncben. (Bar a gyakori frontoktol a szemem mindig ketteallt…) :S

Edit: kuldok akkor neked sok sok pozitiv izet, hullamod vagy micsodat, hogy jobban erezd magad. :) Ez a tel vegi idojaras mindannyiunat megkinoz, aterzem hogy nincs jo hangulatod. Arra meg rajon a mindennapos stressz es kesz is a boru-mix! Gyere a Farsangunkra es rogton jobb kedved lesz! :D

Andi: Sobarlang! Jaj en is keszulok mar regota!!!!! Van itt a kozelben esetleg? Ti hova mentek es mikor? ;)

Kriszti: Vannak ugy nevezett novekedesi ugrasok az elso honapokban, szerintem Marci eppen beleerkezett egy ilyenbe, azert ebred tobbet. Patriknal is ilyen korban volt egy, akkorat nott utana, csak neztunk ki a fejunkbol hulyen. :D
Mehetunk ma DM-be, keszen allok! :) Forditas keszen van! Tegnap be is inditottuk a honlapot amire keszitettem a szovegeket :)
ORSI EZ FANTASZTIKUS !!!!! Tenyleg te leszel a mi javasasszonyunk! Tokeletes lesz ez a tipusu tanulmany neked!!! :D Dejooooooooooooooo! :D

Mimi: Szabi alvos-nem alvos szituja annyira emlekeztet az enyemre anno!!! Nalunk mindig tatarjaras volt ejszaka altalam.. mentem anyu agyahoz befele keretzkedni :D

sünciboglya

A fiam TUTTER hogy eszkimo!!!!!!!!!!! Ha raszabaditom a hideget mindig joizuen elalszik. :D

sünciboglya

Az ujjtartast figyeljetek !!! Erre most figyeltek fel apa kollegai, egesz delelott rohogtek!
Kép

sünciboglya

Jaaaaaaaaj Mia!

Ezzel a hajhullással nem szabad viccelődni! :cry:
Több oka is lehet a hajhullásnak, valami hiánybetegség,gyulladás a szervezetben vagy hormonális változás, pszichés oka is lehet, illetve a gyógyszerek is kiválthatják(antidepresszánsok, szteroidok)
Elsőnek azt kéne megtudni mitől hullik, hogy kezelhető legyen!

Tehesség után szoptatás alatt természetes!
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem iszonyat sok hajam volt, most meg...... :oops: :cry:

Tudom, hogy imádod a hosszú hajat, de lehet rövidebbre kéne vágatni, hogy a hajhagymák pihenhessenek egy kicsit!

Brigi, bakker letörik a vizes kezem! :shock: :? Ilyenkor kéne valaki seggébe dugni! :lol: :lol: :lol:
Milyen tanfolyamot hagytál abba?

Szaladok mert csinálom az ebédet és nemsokára mehetünk Bálintkáért!
Vendég

Szasztok!

Teljes a siker!!!!!! Kép

Papus jött, látott, győzött!!!! Ledugta a slagot, jól betömte a likat aztán rákülte a vizet! Én kinn voltam néztem a lefolyót, hallom megindul, megáll, aztán egy nagy susogás és jött a víííííz! De ne tudjátok meg.... szürke lé jött, magyarul ezek a barmok, mikor csinálták, biztos belement egy kis malter egy kis ez az és otthagyták, egy ideig nem is volt gond, de ugye ott rakódott le a dzsuva és egy idő után nem ment már le.... vagy fél percig ilyen szürke szmötyis víz jött, meg kisebb nagyobb darabok, aztán folyattuk még a vizet, és jöttek ki az addig bennmaradt kajamaradékok, aztám mikor már tisztavíz jött elzártuk!
Végre vége! Önthettem volna én bele bármit, a maltert nem oldja fel egyik sem.... ja és mielőtt jöttek papusék elmosogattam a kádban lavorban egy csomó edényt, mondván ne legyen kupi ha jönnek vagy ha szakit kell hívni, a hátam majd leszakadt és nem is kellett volna, mert Papus fél perc alatt megoldotta. :lol:
Szegény István meg egész délután, este tolta azt a szerencsétlen görényt, de nem bírt vele....sitthez kevés vol ez a görény :wink: Úgy sajnáltam, csak toltatolta tekerte és nem mozdult.....
Most még szalad a lakás, de ha felkeltek a skacok azt is puccbavágom....

Orsiiiii, természetgyógyászat engem is érdekel!!!!! Küldd át légyszi a részleteket!!!!! Járhatnánk együtt?! Meg tudod, min gondolkozok mostanában?! A fodrászaton, vagy egy sminkes tanfolyamon... :wink: Esetleg kozmetikus.... de a szívem vágy egy asztrológia tanfolyam, de az baromi drága, arra még nem érkezett el az idő... :wink:
De jó dolga van Boginak!!!! Ngyon ügyi vagy! Nem is tudtam, hogy ilyet is tanultál! Nem mondtad!!!

Judy, ha nagy lesz a gond a lefolyóban, tudom ajánlani a slagos megoldást! :wink:

Andi, hova mentek sóbarangba? Hévégén mi is nagyon gondolkodtunk rajta!!!!
Milyen kis kreatív volt Veronika a dobozzal!!!! Ezekkel sokkal jobban e tudnak játszani! :lol:

Kriszti, a sima dugulást szerintem mi is simán kitoljuk a görénynel, de ehez a malteros cucchoz kevés volt :evil:

Mimi, nem vagy egyedül a vegyszerellenességeddel!!! :wink: Tudod.... én is ellene vagyok az ilyeneknek!!!
Szóva akkor így sem aludta végig a Szabi az estét.... hmmm.... de legaább csak 2x kelt... :wink:

Mia, a lavorban mosogatás megvolt, de szerencsére a probléma is megoldódott!!! :lol: Ja és sokan azt mondják, hogy ilyen meg olyan sok vizet használ a mosogatógép.... hát most kézzel mosogattam, de amennyit elfolyattam.... :shock: dehogy használ többet a gép!!!!
Hajhullás: Lili után nekem is baromira megritkult :( egy ideig be jártam Pestre egy hajdokihoz az egész jól helyrerakta, de drága volt és nem folytattam, most már kezd helyreállni, kell vitaminokat szedni!!!! Belülről táplálni a hajhagymákat!!!! Meg az is jó ha maszírkálod a fejbőrt mert serkented a vérkeringést! De egy vérkép sem ártana, abból is sokminden kiderül...
Patrikról ez a kép csúúúúúúúcs!!!!! Olyan szép kisfiúúúúú! És mekkorát nőtt!!!!!!
sylph

Szilvi!!Hurrááááá,mehet a mosogatás!
De a jó k... életbe,az ilyen trehány iparosnak a kezét kéne eltörni.

Mia! :lol:
:lol: :lol: Haláli az a kép :lol: :lol:
És tényleg milyen nagy lett Partik,és milyen ügyesen használja már a középső ujját :lol:

Kriszti Marcija is tök édes :lol:
Kriszta!A Regi nem cumizik.Szerintem ha Marci meglelte az ujját,akkor hagyd neki.Mi szenvedünk a Szabival a cumi miatt.Ha nem találja balhé van,pedig már 4múlt,és még mindig kell az a rothadt büdös ragacsos valami...

Ma ja,a Szabi több részletben hasonlít Miára..
Még a végén kiderül rokonok vagytok :lol:

Szilvi!
A mosogató gép kb 12-14l vízzel mosogat.Hol mosogatunk el ennyi vízzel egy 4fős család után??Szerintem folyó vízben simán a napi 50l víz lemegy mosogatásra.Én nem mosogatok álló vízben,mert az gusztustalan...de ahhoz is kéne legalább 10l víz.Mert 1x kb 5l mosogatni és utána kb ugyan annyi öblíteni.

Ja és Kriszta MT-ja..a Regi álmos volt és felvittem aludni.Gondoltam kipróbálom a hátamra kötni a Regit.Na fel kötöttem,elmentem a tükörig,ott állítottam néztem vigyorogtam a Regire,majd vissza mentem a szobába és lefejtettem magamról a gyereket.Mire letettem az ágyra az oldalára dőlve már aludt is :lol:
Szóval nem olyan rossz dolog ez. :lol:

mimi12

Mimi! Ok, majd megmutizod, amúgy én is visszahajtottam, de biztos vmit rosszul csináltam :(

Mimi! Délután csavargunk! Hurrrrráááááá!!!! Csak férjen be a csomitartóba a babakocsi :D Már alig várom!
Azért nem semmik vagyunk, négyen két kocsival kell elinduljunk mert máskép pnem férünk be :D Na majd gyakoroljuk ezt is :)

Növekedési hullám! Hogy ez nekem nem jutott eszembe, pedig napközben is többet eszik már (főleg este), és már egyen túl is vagyunk! Na, erről majd szóban részletesen kikérdezlek :D

Szilvi, hogy sikerült apukádnak a görénnyel boldogulni?
Most olvasom, hogy siker!

Orsi, Fruzsi tök ari :)
Szuper a tanfolyam is!

Mangora

Kép
mangora

Mia! Partik nagyon cuki! Már most tudja mit kell mutatni :D Ha jól emlékszem már volt ilyen fotója :lol:
Marci mindig fityiszt mutat :D

Mangora

Kép
mangora

Zsombornak 39 fokos láza volt délelőtt és légcsőhurutja van :( Annyira jó hogy nem egyszerre betegek hanem egymás után, már kezdek kidőlni. Remélem anyósom el tud menni jövőre nyugdíjba mert nem tudom hogy fogok dolgozni ha 2-3 hetet itthon kell lennem. Ráadásul a jelenlegi csoportvezetőm eléggé gyerekellenes, ezt nem fogja sokáig elnézni az tuti :?

Sóbarlang: itt van egy a Budai úton, nem tudom hogy mennyire jó mert még nem voltam ott. Van egy másik is Battán, ezt is dícsérték.
http://www.hoteltraining.hu/ Mi ma nem megyünk mert a doktornéni azt mondta hogy amíg Zsombor lázas addig nem ajánlja. Veronikának jó lenne mert még mindig köhög de nem tudom kire hagyni Zsombort.

Brigi,
De jó hogy írtad ezt. Múlt héten én voltam beteg és nem tudtam tornázni és már annyira hiányzott. Azért olyan jó érzés hogy már 38-ast hordok és van egy szem 36-os gatyám is :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szilvi!Végre! :lol: Ez nehéz szülés volt!De hogy lehetnek ilyen kretének ezek a munkások?! :x Lavórban én is mosogattam jó pár hónapig,míg kedves sógorra vártunk,hogy csinálja már meg a szekrényt.Marhára ráérősen készűlt el. :? Akkor volt marha jó,mikor jött valaki hozzánk és a zsíros tepsit+tányért kellett mosni! :roll:

Orsi!Az Atalantába jártam intézményi kommunikátor szakra.Akartam kérdezni,hogy melyik Béres A. a legjobb?Megtaláltam a neten 6 Dvd-jét.Két hete nem szúr az oldalam.Ha továbbra sem fog,elkezdem a tornát.Muszáj nyárra leadnom a fölös kilókat! :roll:

Andi!Szegény Zsombor! :( Mindig a légcsövére megy?
Sóbarlang:Dolliék a budai útra jártak asszem.

Mia!Patrik :)
Dorina is inkább figyisz mutogató volt.

Kép
tierno

Szija Brigi!

Én a Vitalitást imádom, szerintem annál jobb nem igen van! :wink:
Örülök hogy nem szúr az oldalad!Tornára fel! :wink:

Én is mosogattam pár hétig lavórban mikor beköltöztünk! :wink:

Csajok még alszanak, nekem meg úgy jár az agyam, hogy el sem tudtam aludni!
Szilvike! :wink: :lol:

Megyek nyomok egy kávét!

Mia! Olyan édes pufók arca van Patriknak! Imádnivaló!!!!!
Miket fordítasz????
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaaj képzeljétek!

Kriszti és Mia pont most veszik meg nekem a piros harisnyát!!!!

Annyira cukik, hogy eszükbe jutottam!!!!!! :D :D :D
Vendég

Halihó!

Gsak egy gyors bejelentkezés! Hatalmasat csavarogtunk délután Miával és Patrikkal, a skacok is egész jól tűrtek és hagytak minket nézelődni meg vásárolni!

Köszi Mia, ebből rendszer kell csináljunk :D

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok :)

Voltunk Krisztivel Camponaban, fel 3-kor indultunk es asszem fel 8-kor ertunk haza. :D nagyon jooooooool ereztem magam! Vettunk jelmezt a Farsangra!!!! Apa mar szetrohogte a fejet rajta!!!!

Orsi: Majd legy szives mondd meg ki mit hozzon a bulira (kaja, pia, party kellekek….)
Mivel en sem fozni sem sutni nem igazan tudok en hozhatok piat meg party kellekeket. :D
Lattunk tok jo lufikat!!!! :D Szoval varom az elkepzeleseket!!!
Hajhullas: Hat en mar nem tudom mi a turo lehet. A hullas mennyisege attol fugg mennyit van oszekotve. Ha nincs, akkor kevesbe hullik, viszont tele a lakas, uszunk a hajban, foleg az agyban, amit keptelen vagyok elviselni ha alam kerul! Azon kivul a fejborom is csupa seb, viszket mintha tetus lennek! Azt tudom hogy a samponomra allergias voltam, de azt mar nem hasznalom. Ma a gyerek samponjat vetettem be, hatha….. Van egy nagyon jo cucc ra, de 30 ezer folott van az ara. :( Mar elegge latszik hogy kopaszodom. Szezrencsere kibontva nem annyira gaz. Viszont, a jo oldala: fele annyi ido eleg a szaritashoz! :mrgreen:
El kene mennem orvoshoz, de igy gyerekkel eleg nehezkes, meg ez a nyari gumi dolog sem jo, ha fagy, nem all meg a kocsi. :(
A levagason gondolkodtam, de utalom ha a nyakamban van otthon es vallig eronel rovidebbel meg oltari hulyen nezek ki sajnos. :( Pedig nekem is nagyon tetszik a te fazonod! (Volt egyszer nekem, csak sajnos a hullamos hajam eleg butan nezett ki, nem is lehetett kiszaritani rendesen, csak ha vasaltam minden nap. :( Jol tonkre is ment, akkor meg raadasul szoke is volt….
Kar hogy nincs kep rola, erdekesen neztem ki vele. :D
Forditas: angolra illetve angolrol forditok magyarra, illetve lektoralom a kesz szovegeket, stilisztikai hibakat javitok es helyesirasiakat. :) Egy internetets honlapon lehet olvasni ezeket a tanulmanyokat, magyarul, nemetul, franciaul, angolul, meg valami szlav nyelven is. En vagyok az angol felelos. :)

Harisnya: nagyon cuki szine van! Nekem is egyre jobban tetszik! Csak nincs mas piros cuccom sajnos.... kene szerezni..... :) Varlak holnap akkor delben! ;)

Szilvi: eljen Papus!!!!!!! De jo hogy meg tudtatok oldani!!! :)
Igen, a verkep kellene, mas okbol is! Jovo heten elmegyek a korzetihez… aztan meg az SZTK-ba es megcsinaltatom, ez igy nem megy tovabb!

Mimi: en is vegyszerellenes vagyok. (na meg allergias a legtobb cuccra) igy szeretek novenyi eredetu oko cuccokkal takaritani, mosni. A mosodio hasznalata nagyon klassz, nem is kell hozza oblito egyaltalan! Es olyan kellemes, semleges illata marad! Nagyon szeretem! Fel fogok hajtani valahonnan natur sampont, mar lattam a Neten, csak hat ugye egy kis flakon 1800 ft az nekem keb 2 hetre lenne eleg….. (no comment!)
Hehe, el lehet kepzelni hogy Szabi rokonsagban all velem. En 9 (!!!) eves koromig cumiztam….. Persze csak otthon. Sulibol hazaerve az volt az elso hogy “hol a cumim”. Szegyenletes, de igy volt. :D Persze most mar csak jot rohogok, de eleg gaz azert… :D
Szerintem Szabi olyan kis torekeny lelek lesz. Talan muvesz? :D

Andi: koszi a sobarlang cimet, nagyon tutin nez ki es OLCSO!!!!! Ossze kene fogni es lemenni egyutt, minel tobben, csodakat muvel a szervezettel. :)
Gratula a fogyashoz!!!! 38-as ruha!!! Szuper!!!! :D

SOBARLANG + TORNA egyutt: http://www.kristalysobarlang.hu/waitankung-csikung

Kriszti: en koszonom szepen a mai napot! Vegre nem kellett rohanni mint Peterrel es jokat dumcsiztunk kozben. Meg hat ugye csodalatomat ismet kifejezhettem Marci irant. (lanyok, lattam a kukijat :D:D:D:D) Annyira kis formas baba hogy keeeeeesz! De en akkor is a szaja rajongoja vagyok leginkabb.
Olyan jo hogy a babak is jol ereztek magukat! Ki lehetne probalni mas programokat is, mondjuk amit mar par honapos babaknak lehet…. Az a ringato amit emlitettel tuti jo, mert a lanyok is jartak oda! :)

Na en L, etetes oszt' szpatty! Joejt lanyok! :)

sünciboglya

Szép jó reggelt!!!!

Kriszti, nem görénnyel oldottuk meg, hanem slagot dugtunk le..
De jó kis dlutánotok volt!!!!

Andi, szegény Zsombi!!! Jobbulst szegényknek!!
Én is ettől félek, ha más munkát keresnék, nem biztos, hogy tetszene nekik, ha sokat lennék itthon a gyerekekkel.... ezért jó az opcsi, de az meg messze van.... :?

Orsi, remélem éjjel tudtál aludni! :wink: Én aludtam mint akit agyonütöttek, olyan fáradt voltam, ez a pocifájás is, meg szerintem kimerültem ebben az idegességben...

Megyek elkezdem a napot!
sylph

Jó reggelt!

Mia-Kriszti! Hűűűű de klassz délutánotok volt!!!!!! :lol: (irigy-irigy-irigy :evil: )
Merre jártatok? Camponában????
De aranyos Patrik és Marci, hogy így hagytak Benneteket csavarogni! Tuti ők is megérezték, hogy mennyire vidámak vagytok és nekik is jólesett! :wink:
Tök jó, hogy így egymásra találtatok! A babáitok is szinte egyidősek, pár hónap múlva teljesen összenőnek! :wink:
Mia keresni kéne egy hajgyógyászt, itt Érden nincs?????
Ha kell szívesen vigyázok Patrikra!

Bulira megbeszéljük ki mit hoz! :wink:
Szilvikével összeülünk és kitaláljuk milyen játokok lesznek! :wink:

Szilvike! Én is jól aludtam, viszont nekem mára annyira fáj a gyomrom! Olyan mintha savam lenne, ideje lenne tartanom pár nap lugosítást! :roll:
Tegnap jobb híján rávetemedtem a mazsolára! :? Na az pedig a leggyilkosabb savcsináló! :cry:
Már most szürcsizem a salaktalanító teát! :wink:
Hazafelé bemegyünk Lidl-be és betankolok zöldségből, hatalmas tál salit csinálok magamnak!
Aztán tornázni szeretenék és végül szaunázni, hátha kiizzadom a fájdalmat!

Többiek merre?????

Hajni, Lini???? Jól vagytok?
Lilikék mit csinálnak?
Más nem jön a farsangra???? :roll: Lassan lejár a jelentkezési határidő! :wink: :lol:

Betegeknek jobbulást!

Megyek mert ma én viszem Bubut!
Vendég

Laptető??????

Hol van Dolli???????? Volt nagy szülinapozás????
Vendég

Most értünk haza(vásárlással együtt 25 perc volt! :D )

Bakker -11 fok van, jól gondoljátok meg, hogy elindultok-e otthonról! :shock: :shock: :shock: Kép
Vendég

Jó reggelt!

Mia Kriszta!
De irigy vagyok a csavargásotokra :lol:
Tényleg tök jó,hogy így el tudtatok menni!
Ringató...arra 1x én is beneveznék a Regivel.

Mia!
Ez a hajhullás + viszketés hormonális.A viszketés attol van,hogy kiszárad a fejbőr.Sajnos az enyém is ilyen volt kb ugyan ennyivel a szülés után.Én már mániákusan néztem a fejemet,hogy nem e vagyok tetves...ráadásul az unokatesóim +unokahúgaim pont akkor voltak tetűsek...Úgyhogy gondolhatjátok :lol:
Én kajakra bekentem hajmosás előtt 1órával testápolóval,az némiképp segített.Nekem nem telt rá de hátha te tudsz venni..a Vichynek van valami jó kencéje erre.Ha tudsz vegyél magadnak,és olyan sampont használj ami száraz érzékeny fejbőrre van.Amúgy nekem mostanra kezd elmúlni..
Hajhullás,no az is hormonális meg vas hiány lehet.
No megyek kukoricát pattogtatni ,majd jövök :lol:

mimi12

Orsi, én is akartam menni a lidlbe :lol: de még nem mertem kidugni az orrom :wink:
Lili most kelt, issza a kakjóját :D félek, hogy az autóm nem fog indulni, meg ha nagyon hideg van nem csukódik az ajtaja :lol: :lol: :lol: úgyhogy lehet csak kisbolt lesz belőle.... vagy várom míg melegszik az idő.... :wink: (vagy arra ne várjak?!)

Léptem...
sylph

Újabb pocsék éjszaka (ááááááááááááááááá)

Mia,
De jó nektek a csavargásért :D Mosódió nálunk nem vált be, manót teljesen kicsapta amikor kipróbáltam. Veronika születése után nekem is voltak piros iszonyúan viszkető foltok a fejemen, vakartam állandóan, lementem a bőrgyógyászhoz és mondta h ez a terhesség utóhatása, adott rá krémet és lassan elmúlt. Ja még egy ötlet ha mész vérvételre és viszed magaddal Patrikot, akkor a 3-as gombot nyomd meg és gyorsabban behívnak.

Orsi,
Neked mid fáj?

A Budai úton az új CBA fölött nyílt egy pelenkadiszkont, kaptunk róla szórólapot.

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?