Sziasztok
Voltunk Krisztivel Camponaban, fel 3-kor indultunk es asszem fel 8-kor ertunk haza.
nagyon jooooooool ereztem magam! Vettunk jelmezt a Farsangra!!!! Apa mar szetrohogte a fejet rajta!!!!
Orsi: Majd legy szives mondd meg ki mit hozzon a bulira (kaja, pia, party kellekek….)
Mivel en sem fozni sem sutni nem igazan tudok en hozhatok piat meg party kellekeket.
Lattunk tok jo lufikat!!!!
Szoval varom az elkepzeleseket!!!
Hajhullas: Hat en mar nem tudom mi a turo lehet. A hullas mennyisege attol fugg mennyit van oszekotve. Ha nincs, akkor kevesbe hullik, viszont tele a lakas, uszunk a hajban, foleg az agyban, amit keptelen vagyok elviselni ha alam kerul! Azon kivul a fejborom is csupa seb, viszket mintha tetus lennek! Azt tudom hogy a samponomra allergias voltam, de azt mar nem hasznalom. Ma a gyerek samponjat vetettem be, hatha….. Van egy nagyon jo cucc ra, de 30 ezer folott van az ara.
Mar elegge latszik hogy kopaszodom. Szezrencsere kibontva nem annyira gaz. Viszont, a jo oldala: fele annyi ido eleg a szaritashoz!
El kene mennem orvoshoz, de igy gyerekkel eleg nehezkes, meg ez a nyari gumi dolog sem jo, ha fagy, nem all meg a kocsi.
A levagason gondolkodtam, de utalom ha a nyakamban van otthon es vallig eronel rovidebbel meg oltari hulyen nezek ki sajnos.
Pedig nekem is nagyon tetszik a te fazonod! (Volt egyszer nekem, csak sajnos a hullamos hajam eleg butan nezett ki, nem is lehetett kiszaritani rendesen, csak ha vasaltam minden nap.
Jol tonkre is ment, akkor meg raadasul szoke is volt….
Kar hogy nincs kep rola, erdekesen neztem ki vele.
Forditas: angolra illetve angolrol forditok magyarra, illetve lektoralom a kesz szovegeket, stilisztikai hibakat javitok es helyesirasiakat.
Egy internetets honlapon lehet olvasni ezeket a tanulmanyokat, magyarul, nemetul, franciaul, angolul, meg valami szlav nyelven is. En vagyok az angol felelos.
Harisnya: nagyon cuki szine van! Nekem is egyre jobban tetszik! Csak nincs mas piros cuccom sajnos.... kene szerezni.....
Varlak holnap akkor delben!
Szilvi: eljen Papus!!!!!!! De jo hogy meg tudtatok oldani!!!
Igen, a verkep kellene, mas okbol is! Jovo heten elmegyek a korzetihez… aztan meg az SZTK-ba es megcsinaltatom, ez igy nem megy tovabb!
Mimi: en is vegyszerellenes vagyok. (na meg allergias a legtobb cuccra) igy szeretek novenyi eredetu oko cuccokkal takaritani, mosni. A mosodio hasznalata nagyon klassz, nem is kell hozza oblito egyaltalan! Es olyan kellemes, semleges illata marad! Nagyon szeretem! Fel fogok hajtani valahonnan natur sampont, mar lattam a Neten, csak hat ugye egy kis flakon 1800 ft az nekem keb 2 hetre lenne eleg….. (no comment!)
Hehe, el lehet kepzelni hogy Szabi rokonsagban all velem. En 9 (!!!) eves koromig cumiztam….. Persze csak otthon. Sulibol hazaerve az volt az elso hogy “hol a cumim”. Szegyenletes, de igy volt.
Persze most mar csak jot rohogok, de eleg gaz azert…
Szerintem Szabi olyan kis torekeny lelek lesz. Talan muvesz?
Andi: koszi a sobarlang cimet, nagyon tutin nez ki es OLCSO!!!!! Ossze kene fogni es lemenni egyutt, minel tobben, csodakat muvel a szervezettel.
Gratula a fogyashoz!!!! 38-as ruha!!! Szuper!!!!
SOBARLANG + TORNA egyutt:
http://www.kristalysobarlang.hu/waitankung-csikung
Kriszti: en koszonom szepen a mai napot! Vegre nem kellett rohanni mint Peterrel es jokat dumcsiztunk kozben. Meg hat ugye csodalatomat ismet kifejezhettem Marci irant. (lanyok, lattam a kukijat
:D:D:D) Annyira kis formas baba hogy keeeeeesz! De en akkor is a szaja rajongoja vagyok leginkabb.
Olyan jo hogy a babak is jol ereztek magukat! Ki lehetne probalni mas programokat is, mondjuk amit mar par honapos babaknak lehet…. Az a ringato amit emlitettel tuti jo, mert a lanyok is jartak oda!
Na en L, etetes oszt' szpatty! Joejt lanyok!