Sziasztok!
El sem hiszem: már 20 perce alszik a fiam.
Nálunk ez nagy szó! Nem tudom, honnan veszik a babakönyvek az adatokat, de hogy az én gyermekem nem alszik napközben 6 órát, az tuti! Jó, ha kettő összejön, és ebből egy óra a babakocsiban telik, de csak ha tologatom .
De lényeg, hogy végre tudok írni!
Solya: gratula
Maszat: ne is törődj a nyelvtani hibákkal!
Én is magyartanár vagyok, de olyan hibákat követek el itt, hogy azért egyest adnék a tanítványaimnak.
Á, nem is vagyok szenyó!
Fcs: gratula a vizsgákhoz!
Kistesó? Szerintem, izgisebb, mint tanítani.
(Tudom, ha csak ezen múlna! )Én sem döntöttem még, hogy suli vagy baba. És ha suli, akkor most szeptember, vagy utána. Ha a 2. szeptember, akkor 3 hónapig csak gyest kapnék, ami nagyon gáz.
Annamari
Nekem mindig is nagyon tetszett Balázs, és a hangját is nagyon bírom.
Iszonyú jó pasi lesz! Az oviban csak úgy dögleni fognak érte a csajok!
Olyan ritkán írsz!
Mi egyébként jól vagyunk. Ádám tegnap kapta a 3hós di-per-te oltást.
Hát volt nagy bőgés utána, ma meg nyügi, de remélem, ez elmúlik. Ja! 2 hós oltást még nem kaptunk, mert a dokinéni nem kapott oltóanyagot. Jó vicc, nem? Meddig lehet húzni? Most 2 hét múlva mehetek vissza, hátha addigra megérkezik az oltóanyag. Pedig jó lett volna egyben lezavarni.
Mostanában az oldalra fordulással próbálkozunk, de nem sok sikerrel. Csak a testét dobálja ide-oda, a feje meg marad.
Nagyon felbőszíti, hogy nem tudja megcsinálni. Morcog, nyöszög, sikongat, a vége meg sírás.
Nagyon édi. De mindenre ez a reakció, ha nem megy. (Pl. kiszemel magának valamit, és nem éri el.)
Lányok, nektek is hullt a hajatok szülés után? Nekem iszonyat mennyiség hullik ki? Lehet, hogy kopasz leszek?
A szeptember hónap nagyon sűrű lesz, már előre félek: férjem elmegy Néetországba 4 napra, és pont akkor, amikor a tesómék , anyuék és anyósomék is nyaralnak.
Remélem, nem lesz semmi gáz! Aztán kiveszik szegénykém manduláját is (mármint a férjemét). Akkor is magányoskodunk majd. Szerencsére Ádám egyre jobb kisfiú. Pocifájás megszűnt. Most már "csak" a frontok, a fogacskák, és az unalom zavarnak be. Meg az, hogy imád anyarabszolga vállán lenni, de csak akkor, ha hurcolva is van őfelsége. És valahogy mindig sikerül neki elérnie, nem is értem, hogy!
na megyek, esetleg még reggelire is van időm.
shine