Új privát üzeneted érkezett!

Gabó!
Ügyi vagy! :P Drukkoltam! :wink:

Ancsa!
Jajjjj lányok,nem értem már én ezt az IR-t!Diétázol és rosszabb az érték? :shock: Azért szorítok,hogy legalább a másik jó legyen!Kell,hogy legyen jó hatása a diétának!
Én is szeretnélek bejelölni az iwiwen! :wink:
Puszi Marcinak! :P

Wepe!
Igen is értettem! :oops: Talán kicsit jobb,mint délelőtt,de nem sokkal!
Majd elmúlik!
Simi!Így van no para! :wink:

Minnie!
Pihensz sokat?Simi!

Kata!
Igen,gondoltam én legyek az első :lol: ,nem de ha már úgy is fent voltam gondoltam írok Sonjus köszöntőt!Sosem tudom,hogy hogy alakul a másnap és hát éjfél után már aktuális az időzítés! :wink:
Mostanában az éjfél van páromnak is és nekem is fekvésnek belőve! :lol:

Beus!
Én is láttam ám azt a képet!Nagyon csini vagy rajta! :P

phpBB: Kép
belluska

Gabó, Ancsa, Kata, Minnie! nagyon szépen köszönöm a köszöntést és a rámgondolást is :oops: :)
Nem nagyon volt ünneplés itthon, mert az én drága férjem hagy engem tanulni :) így megbeszéltük, hogy mindent bepótolunk majd az államvizsga után. Virágot azért kaptam :)
Megjegyzem úgy érzem nem tudok semmit és nem is fog eszembe jutni semmi :)

Ancsa! remélem az inzulinod megfelelő lesz a kezdéshez!

Ölelés mindenkinek
sonjus

Jó reggelt!

Ancsa,
én is szívesen bejelölnélek iwiw-en :wink:

Sonjus,
én is így voltam ám államvizsga előtt egy héttel. Sőt.... Őszintén bevallom, hogy körülöttem mindenki 2-3 héttel korábban elkezdett tanulni. Én nem tudtam rávenni magam, mert tudtam, hogy ha olyan korán elkezdek tanulni, akkor belezavarodok, és el is felejtek a vizsgáig egy csomó mindent. Pénteken volt a vizsga, és úgy igazán vasárnap kezdtem tanulni. Sokat segít, ha le tudsz ülni évfolyamtársakkal, és átbeszélitek a tételeket. Nem tudsz beiktatni egy ilyen napot? Szerintem ez az egyik legjobb módszer. Na de amikor nekem igazán fog az agyam, az a vizsga reggele. Hajnalban keltem, a lényegesebb tételsort átfutottam még1x. :wink:

Belluska,
hogy bírjátok pároddal?! Én 11 körül már alig tudom nyitvatartani a szememet :oops:

Gabókám,
lett volna egy munkalehetőségem, de visszamondtam. Nem voltak igaziak a feltételek, ezért inkább a lombik mellett döntöttem. Közben a családi vállalkozásban is úgy alakult, hogy anyumnak segítségre van szüksége, így lejárok hozzájuk Tatabányára besegíteni. Ma mondjuk nem kellett mennem, mert nincs bent senki az irodában, egyedül még nem tudok túl sok mindent csinálni.
Tegnap még voltam terepszemlén is, ovi udvart kell terveznem. Utána meg mentem unokahugomért a suliba, vittem úszni, aztán haza. Még házit is írtunk, aztán nagy nehezen hazaengedett a kisasszony :lol:

i.kata

Kata!
Én is nekiálltam már elég korán tanulni, de nem sikerült semmire sem jutni :) Jó lenne együtt tanulni valakivel, de akivel szívesen tanulnék Tatán lakik (én Érden) és így nem tudok csak úgy átugrani, így néha beszélünk telefonon. Úgy gondolom azért csak sikerül valami :)
Megyek is, mert még 25 db EU ismeretek tétel rám vár, hogy legalább átolvassam :)
sonjus

Sonjus!
Így van,államvizsga után bepótoltok majd mindent!Fogadd meg Kata tanácsait,menni fog a vizsga!Érted is majd szorítunk nagyon! :wink:

Kata!
Én örülök,hogy ilyen mozgalmasan telnek a napjaid,hisz így hamarabb telik az idő és aztán jöhet a babaprojekt!
Nekem nagyon tetszik ez az ovi kert terv! :wink: Micsoda kihívások! :P
Régebben én sem bírtam az éjszakázást,nagyon nem!Sőt inkább mindig sokkal jobban tudtam hajnalban kelni,ámbár hétvégén hajnalban kelek!Tudod!A felhőtlen kikapcsolódásom a vasa........! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Puszillak!

Most éppen dvd-t néznek a csibészeim!Pár hete még képtelenek voltak ülni a tv előtt,de most kezdi őket érdekelni!Éliás a mentőhajót nézik,olyan cuki film! :)

Szép napot mindenkinek! :P

Babszi!
Hogy bírod a diétát?Gyere írjál!

Tücsi!
Sok simi!Továbbra is úgy tűnik,hogy kisfiú? :wink:

Fitie!
Rég nem voltál!Remélem Pepével minden rendben!
Puszilom a kis mosolygós kis pasit! :P

belluska

Sziasztok!

Wepe!
Az a baj a dietetikussal,hogy szerinte nem is kellett volna gyógyszert szednem!Így többet ott nem próbálkozom!

Kata!
Ha logikusan gondolkodom,akkor erre az eredményre azt mondaná egy orvos hogy diétázzak!És mivel most is azt csinálom,így valószínű nem jól! :( Az az igazság hogy eddig nem vettem túl szigorúan!Sosem számolgattam semmit!Egyszerűen csak próbáltam keveset enni!Persze azért próbálok olyat főzni,amit ehetek!Ma pl. csirkepörkölt lesz Durum tésztával!Majd akkor még kevesebbet eszek! :(
Csak nekem tényleg az a fura hogy eddig semmi baj nem volt a cukrommal! :(

Belluska!
Köszönöm a szorítást!Még 5 nap... :(
Puszit átadom délután! :D

Sonja!
Neked is köszönöm!
Okos csajszi vagy!!!!!Menni fog az a vizsga!!!!!!! :D Skype-on sem tudtok együtt tanulni???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.01.21 14:14-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Sonjus,
Tatán lakik? Az jó hely :lol: Én oda jártam gimiben, laktam is ott, nagyikám és a családom nagy része is ott lakik. Imádom Tatát :lol:
Hány tételed van neked? Nekem nem volt olyan baromi sok, nekem összesen volt 20 tételem, de a tételek 90%-a 15 oldalas volt.

Belluska,
hűűű, azt sem tudom mikor vasaltam utoljára. Igyekszem kerülni a vasalós ruhákat :oops: Páromnak a múltkor vettünk egy inget, amit nem kell vasalni, olyan szuper :lol: Mostanában nem utazik sokat, de reggel boci szemekkel meg szoktam kérdezni, hogy vasaljak, vagy felveszi a joker inget? :oops:

Ancsa,
ha jól emlékszem, Ladiva úgy magyarázta nekem ezt a cukrot, hogy ha túl kevés szénhidráthoz jut a szervezet, akkor cukrot állít elő. Így tényleg lehet, hogy pont a diéta miatt emelkedett meg a cukrunk. :roll:
Mindjárt megkereslek iwiw-en. :wink:

i.kata

Köszönöm a kérdésed Belluska! :):):) Hááát, éppen lebetegedtem. Tegnap előtt éjjel nagyon rosszul lettem - gyomorgörcs, erős hányinger, hasmenés. Valami vírust bekaptam a sok baj mellé.
Amúgy nehezen emésztem a diéta dolgot; sajna a gyogyó nagyon megterheli a gyomrom, és minden egyébbe is beleszól. Én nem ettem eddig ilyen "sokat", meg kenyeret és krumplit, most fura, hogy ennem KELL. Sok nagyon klassz tanácsot kaptam ám. Arra figyeljetek, hogy reggel délben este kell lassan felszívódó szénhidrát! Szép lassan szakértővé válok a témában, de az alkalmazás borzasztó nekem. Kimerültem teljesen, este úgy esek haza, mint aki hatalmas csatát vívott. Úgy is érzem magam...Most pihenek itthon egy hetet ezzel a nyavajával, addig feldolgozom magamban a dolgokat. Mondta doki, hogy az első 2-3 hét a legrosszabb, aztán a nehezén túl leszek. De a gyogyót szedni kell a terhesség alatt is, a szoptatás alatt is, meg gondolom, ha második babót szeretnénk, akkor is. Jaj, remélem ikrek lesznek :)
babszi

Kata!
Lehet páromnak is kellenének Joker ingek,ámbár ahogy magamat ismerem azt is vasalnám! :lol: :wink:

Babszi!
Jobbulást neked,gyógyulj meg minél hamarabb!
Gondolom,hogy nehéz,de talán tényleg pár hét múlva könnyebb lesz ez a diéta is!De mindent a BABÁK érdekében!

Ancsa!
Helyesek vagytok!Látom ti is jártok Csömörre horgászni! :wink:

belluska

Babszi,
nagyon sajnálom, hogy lebetegedtél! Lehet lelki oka is van ennek a betegségnek, hogy pont az emésztőrendszeredet érinti. Lassan hozzászoksz a bogyókhoz és utána már megy, mint a karikacsapás.

Ancsa,
én is azt az óriási halat néztem :shock:

Belluska,
én megfogadtam, hogy nem hegyom többet olyan inget venni, amit alig lehet kivasalni. Korábban jó érzéke volt azokat megvenni. :roll: Bárcsak női blúzból is találnék ilyen jokert :lol: :lol:

Sokan eltűntek a csapatból. Szilvi már nagyon régen volt :cry: Tücsi is alig jön, Ladiva is ritkán ír. :cry:

i.kata

Babszi! Fránya kórság :(

Ancsa! Jó lenne skype-n dumálni, de akkor átdumálnánk az egész napot és könnyen beszélgetnénk másról is, így is néha azt tesszük csak telefonon :D

Kata! 2 x 25 tétel (2 tantárgy) Mind sok oldalasok, de úgy döntöttem, hogy minden tételből csinálok 1 oldalt. Annyi csak elég lesz, ahhoz, hogy görbüljön, nem? ;

Bellus! köszi az előrevetített rámgondolást, jól fog jönni :)
sonjus

Sonjus,
biztosan elég lesz. Meg úgyis sokminden eszedbe fog még jutni, ha már régóta tanulod. :wink:

i.kata

Sziasztok!
Bocsánat, hogy egy kicsit én is eltűntem... Azért még visszafogadtok, ugye? :lol:

Belluska!
Köszi szépen, hogy hiányoltál!
Katának én is, így utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! S nagyon-nagyon tündéri a rózsaszín ruhácskájában!!! :D
Kép

Sonjus!
Neked is nagyon sok boldog születésnapot!
Kép
Drukkolok neked nagyon, hogy jól fel tudj készülni az államvizsgádra, s ügyes legyél!

Kata!
Végül elkezdted szedni az új gyógyszert? Nem csak az ezek-szerint-mégis-hirtelen-emelés miatt lett annyira vészes a hasmenésed :?:
A trombózis hajlam szűrését hol végeztetted? Én még novemberben végeztettem el a Nagy Gén Diagnosztikában, a kromoszóma szerkezet vizsgálattal együtt (teljesen negatív volt minden), a múlt héten pedig kértük a 3. vizsgálatot is, a sejtosztódásost. Elvileg szerdára ígérték az eredményt, de még nem kaptam meg. Remélem, ezzel is minden rendben lesz! De a sikertelen lombik után indokoltnak tartottam ennek az elvégeztetését is. (Első körben a genetikus nem ajánlotta, csak a másik 2 után.) Sajnálom a sok szurit, amit emiatt folyamatosan fogsz kapni a terhességed alatt, de drukkolok neked, hogy mielőbb itt tarts!!! :wink:

Minnie, Gabó, Wepe!
Pihenjetek jó sokat!!! – Amikor a baba megszületik, már úgysem tudtok eleget! :D

Gabó!
Itt is gratulálok az eredményes angol és töri vizsgáidhoz! Nagyon ügyi vagy!!! :wink: És a mateknak mikor lesz meg az eredménye?

Tücsi!
Örülök, hogy bekukkantottál! Írjál magatokról, hogy vagytok! Simi a pici Mázlinak! S köszi nagyon a bátorítást! :D

Fitie!
Beszéltél már az intézettel? Remélem, megvan már a sorszámod!!! :D Ugye jössz velem? :wink: :lol:

Beus!
Hajrá kezdés!!! Mikor mész a 3. napi UH-ra?

Ancsa!
Én is szeretnélek bejelölni az iwiw-en!

Babszi!
Hogy vagy? Remélem, mára már sokkal jobban, mint tegnap!!! Hát akkor hajrá az ikrekhez!

Mindenkit puszilok!
hbzs

Hbzs,
ma este fogom elkezdeni az új gyógyszert. Várni akartam, hogy változik-e ez a hasmenés dolog, de úgy tűnik nem fog magától, úgyhogy ma elkezdem szedni.
Ladiva javasolta, hogy hívjam fel S.dokit, kérdezzem meg a véleményét. De végül nem hívtam fel, gondolkodtam rajta és biztos a diabetológus ért ehhez jobban. Zavarni sem akartam, mert azon a héten és előtte is többször hívtam. Nem akartam "sok" lenni. :oops:
A trombózis szűrését az Állami Egészségügyi Központ Haematológiai osztályán csinálták. Szakorvosi beutaló kell hozzájuk.
Drukkolok, hogy ennek a 3. vizsgálatnak is jók legyenek az eredményei és a következő lombik sikeres legyen. Tudod, biztos sok múlik a véletleneken is :roll: És ki tudja, lehet a nagy utazás alatt történik meg veletek a csoda :wink: Apropó, mikor lesz az utazás és hová?

i.kata

Hbzs!
Nagyon örülök,hogy jöttél írni nekünk!
Drukkolok,hogy a 3. vizsgálat eredménye is negatív legyen!Én nagyon helyeslem ezeknek a vizsgálatoknak az elvégzését,hisz a kezdésig úgy is "állóvíz" van,illetve hát persze a spontán babásodáshoz is nagyon drukkolok,hisz van esélye annak is!
:wink:
Köszönjük a Kata köszöntőt!!!!!!! :P
Most már ne tűnj el sokáig! :wink:

belluska

Kata!
Ez a komolyabb hasmenés nem csak az adag emelése után jelentkezett?
A nagy utazást a lombikunk utáni negatív tesztünk napján említette a férjem, de másnap meg az merült fel, hogy inkább egy önfinanszírozós lombikba fektessünk be. De én úgy érzem, hogy annyi minden nem "normálisan" működött nálunk, hogy csak felesleges pénzkidobás lenne, így jól átgondoltuk a dolgot, s maradt az utazás. A baba pedig, hála Istennek, nálunk spontán is összejöhet - akár az utazás alatt is. 8) Köszi szépen a drukkokat hozzá! Tegnapelőtt este foglaltuk le a szállást (ezért is nem tudtam jönni, mert sok időt töltöttem a megfelelő szállás megtalálásával), márciusban megyünk. :D (Priviben megírom, hogy hova. :wink: )

Belluska!
Köszi szépen a drukkokat! Igyekszem ezután nem nagyon eltűnni sokáig! :roll: - Kivéve persze a "nagy utazást"! :lol:
hbzs

Saisztok!

Bocsika, hogy így eltűntem :oops: :oops: :oops:
Olyan gyorsan telnek a napok, én meg prögök ezerrel szokás szerint. Lassan kezd több időm lenni. úgyhogy igyekszem többet jönni. Remélem, jól vagytok!!!!!! Igyekszem képbe kerülni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Belluska!
Katának utólag is:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs,
nem, a hasmenés szerintem kb. a gyógyszeres napjaim 75%-ára jellemző volt sajnos. Egy idő után megszoktam, mert rendszerint este jelentkezett, de azért ez mégsem normális. Ma este már az új bogyókat szedtem be. Kevesebb így a metformin, amit naponta szedni fogok, de ha nem ürül ki durva hasmenéssel, akkor lehet még többet tud hasznosítani a szervezetem. De majd meglátjuk 2 hét múlva, mennyi haszna volt. Nagyon jól jött az is, hogy barátnőm rászánta magát a mozgásra, így hétfőtől a punkcióig hetente 2x sportolni fogok vele. Egyelőre úgy tervezzük, hogy heti 1 spinning és heti 1 evezés. Már nagyon várom :lol: Ma meg is vettük a bérletünket, vettem egy nacit és egy polót is, amiben bemerészkedhetek egy edzőterembe :lol:

Március mindjárt itt van, gondolom már nagyon várjátok :lol:

i.kata

Sziasztok !

Hbzs, jó, hogy jöttél :)

Zsuzska, képet is teszel fel ? :lol:
wepe

Szia Zsuzska!
Jesszus, Bence már 3 hónapos?! :shock:

i.kata

Zsuzska!
Köszönjük szépen a köszöntést!!!!! :P
Hogy megy az idő!!!!!!Három hónapos Bencus! :shock:
Hogy telnek a napjaitok?Írjál kicsit a pici fiúról!Jó baba???? :D
Képet kérünk! :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

belluska

Jó reggelt mindenkinek!!!

Köszike, nagyon jól telnek a napok... eszik, alszik, játszik, mosolyog, dumál, egyedül alszik el már öt napja, próbál az oldalára fordulni. Már nem sír, amikor éhes, hanem kivárja, amíg hozom neki. Egy tünemény. Lesznek új képek, csak még nem szedtem le a gépről őket. És van, hogy csak egyszer kel fel éjszaka. De ez még nagyon ritka.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Bizony, elmúlt három hónapos.... 62 cm és 5640 g :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hogy vagytok lányok mostanában?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Hát akkor egy igazi jó baba! :P Örülök neki és nagyon szépen fejlődik!
Várjuk a képeket türelemmel! :wink:

belluska

Hú, Kata, ezt nem tudtam, hogy ez a gyógyszer ennyire szörnyű volt számodra! :? Remélem, az új gyogyi beváltja a hozzá fűzött reményeket!!! :D A sportoláshoz pedig sok sikert! Remélem, mint élmény is jó lesz - bár, ha a barátnőddel együtt csináljátok, akkor biztosan!!! :lol:

Wepe!
Köszi! :D

Zsuzska!
Kérem szépen én is az új fotókat Bencusról!!! :wink: Nagyon édes, nagy fiú lehet már! :D
hbzs

Hbzs!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lányok, kicsit eltűntem:):)

Már kezd fájni a hasam, úgyhogy az elkövetkezendő napokba biztos megjön.

Köszönöm, hogy az iwiw-en így megdicsértetek:)
Jut is eszembe.
Az UH-ért fizetni kell??

Képzeljétek, tegnap megnéztem 3D-be az Avatart.
Hát érdemes megnézni, nagyon jó film,izgalmas, és nagyon szép
tájak vannak benne.
beus84

Beus!
Az UH-ért nem kell külön fizetni! :D
Az Avatar nekünk is nagyon tetszett! :D
hbzs

Sziasztok!

Belluska, látom te már tudsz valamit!;-) A 18-ik heti genetikai UH-on nagy meglepetésünkre azt mondta Hajdú doktornő, hogy 99%, hogy kislányunk lesz és nem kisfiú, szóval mostantól Lucának szólítjuk a kisdrágánkat! Remélhetőleg nem gondolja meg magát, mert tegnap vettünk neki csini lányos rucikat! :lol:

Katám, de jó, hogy tudsz majd mozogni a barátnőddel, ügyes vagy hogy mindent megteszel a sikerért; meglátod meghálálja majd a sors!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok, és soha ne adjátok fel!Puszi, Tücsi!

KépKép
házitücsi

Tücsi!
Na tessék! :lol: :lol: :lol: :wink:
Én annak idején örültem,hogy csak a 18. héten tudtam meg mindig a nemüket,mert én csak onnantól gondolom biztosnak a dolgot,azért is kérdeztem! :wink:
A Luca is gyönyörű név!!!!!!De amúgy is aki lombikozik,annak én azt gondolom,akárcsak nálunk,hogy teljesen mindegy milyen nemű,csak egészséges legyen! :P Örülök nektek nagyon!!!!!!!!!! :P
Sok simi!Mostanában nem olvastam a blogodat,de remélem amúgy minden rendben!Pihenj sokat!!!!!

Mindenkit puszilok!!!!!! :P

belluska

Hbzs köszi az infót:)
szerdán megyek UH ra. majd ott kiderül most minden.

Tücsi, gratulálok a pici lányodhoz, és a Luca tényleg nagyon szép név.
beus84

Tücsi!
Én meg pont ma néztem rá a blogodra, s néztem nagyot, hogy már nem Zsomborotok lesz, mert kislányt vártok! :lol: Viszont úgy tűnt, hogy nagyon örültök a kislánynak! :wink: A Luca név pedig nekem is nagyon tetszik! :D

Beus!
Drukkolok, hogy a lehető legjobb híreket kapd a szerdai UH-n, s most már kezdhess!!! :D
hbzs

Sziasztok!

Tücsi!
Gratula Lucához!!!! NAgyon szép nevet találtatok!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok, nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm!!!

Belluska, a poén az, hogy Apával éreztük, hogy egy ilyen hírt fogunk kapni, de mindig elhessegettük a gondolatot!

HBZS, 13 évig a titkos vágyunk egy kislány volt, de amikor Karácsony előtt azt a hírt kaptuk, hogy kisfiú 1 nap után annyira örültünk mintha mindig is kisfiút szerettünk volna jobban, sőt most én napokig nem tértem magamhoz, olyan fura érzés volt mintha "elveszítettem volna" a kisfiunkat! Azért most már jó lenne ha nem változna a dolog, de tényleg csak azért mert szeretném már biztosra tudni, hogy ki lakik a pocimban, és úgy beszélhessek hozzá!
Puszi!

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Jó volt a megérzésem! :(
Kép
Mostmár tényleg semmit nem értek!Dupla adag gyógyszerrel romlanak az értékeim... :cry:
Kiváncsi vagyok Tanár úr mit mond holnap
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa81 2010.01.25 20:48-kor.

Kép
Kép
ancsa81

Tücsi!
Gratulálok Lucához!
Nekünk a 33.hétig lányt mondtak!Még most is a fülemben van amit a doki mondott:-Eddig lányt mondtam?,Jó,mert kisfiú!Azt hittem leesek az ágyról!
Bennünk még ennyi idő után is itt van a hiányérzet a kislány miatt! :(
Remélem nektek már tényleg Luca marad! :D

Kép
Kép
ancsa81

Tücsi!

Olyan boldog vagyok, amikor rólatok hírt hallok, mintha az én álmaim valósulnának meg veletek!!! KISLÁNY!!!! Annyira jóóóóó! És LUCA is gyönyörűűűű név!!!

Ancsa!

Rám hozod a frászt! Nekem most vannak ilyen értékeim, amikor elkezdtem a gyógyszert meg a diétát. Mennyire tartod a diétád? Mit mondanak bent erre az eredményre... Mi lehet az ok? Nagyon veled érzek! És rettenetesen kiváncsi vagyok! Ha teheted, Sipos dokival beszélj holnap!

Belluska, mindig gondolok rád :)
babszi

Tücsi!
Na hát akkor most a 13 év "titkos vágya" beteljesült!Tudod,egyszer minden álom valóra válik!!!!!! :wink: Igaz kicsit sok volt a várakozás,de majd meglátod feledni fogsz minden megpróbáltatást amint a karodban tartod majd a kicsi Lucát! :P És valóban mindenkinek ezt kell szem előtt tartani,hogy sosem szabad feladni!

Ancsa!
Kíváncsi vagyok kivel fogsz beszélni az értékeidről az intézetben és hogy mit mondanak!Jó lenne minél előbb rástartolni a "kis csajra"! :wink:
Igaz az iwiwen a kis Marcitokat majd megzabálom ahányszor megnézem a ballagós képen!
Egy kisfiúnak sincs ám párja! :wink:

Babszi!
Remélem a biztató szavaimra! :wink: Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minnie!
Míg várod apát este tessék bejelentkezni! :D

Wepe!
Puszillak!

Gabó!
Tessék majd a héten beszámolni a vizsga eredményről!
Pussz!Simi a hercegnőnek!

Kata!
Hol vagy? :D

belluska

Babszi!
Nem akartalak megijeszteni! :oops: :oops:
Foggalmam sincs hogy mitől lehet ez!Még nem is hallottam ilyenről hogy valakinek romlana az értéke!
Valószínű hogy nem jól csinálok valamit! :(
Tény,hogy nem úgy diétázom,ahogy kéne!Reggel 7-kor pl.nem tudok enni!Viszem Marcit suliba,és félek hogy akkor jön rám a hasmars,nincs hova mennem! :oops: Így amikor hazaérek akkor reggelizem!Este meg csak gyümölcsöt szoktam enni!
Próbáltam keresgélni oldalakat,ahol vannak esetleg IR receptek, normális-számomra ehető-ételek,de még nem jutottam semmire!
Te már meggyógyultál?

Belluska!
Egyenlőre várok a telefonnal!Anyukám kórházban dolgozik,és megkértem hogy keresse fel a nőgyógyászomat!Hátha mond majd valamit!
Köszönöm a Marci dicséretet! :oops: :D

Beus!
Akkor szerdától nagyon nagyon fogok drukkolni!!!!!! :D

Kata!
Hogy vagy?MIlyen az új gyógyszer?

Sonja!
Holnapra egy nagyon nagy kalappal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Hbzs!
Köszi a jelölést!Meg az üzenetedet is!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tücsi,
gratulálok a kis Lucához. Tényleg furcsa lehet, hogy már hetek óta fiút gondoltatok, most meg hirtelen kidrül, hogy kiscsaj :lol: De alényeg, hogy rendben vagytok :wink:

Ancsa,
hát, nem is tudom mit mondjak. Érdekeset kanyarintottál az IR kontrollal. :shock: Biztos hogy a kajálásd hibádzik. Nekem ez az új gyógyszer úgy tűnik beválik. Igaz ma hajnalban megint hascsikarásra ébredtem, de nem volt olyan vészes, mint korábban. Lehet érdemes lenne szakorvoshoz fordulnod, azért csak az a tuti. A tejet például sokan nem bírják a gyógyszerrel együtt. Nekem mondjuk nem volt ilyen összefüggés. Gyümit én is eszem főétkezésre, de azt leginkább csak a köztes étkezésekre szabadna. Ma mondjuk pont 3 narancsot vacsiztam :oops:
Amúgy telefonáltál az intézetbe az értékeid miatt?

Belluska,
vagyok ám, csak kicsit leterhelten. Napközben nem tudok babanetezni, mert most dolgozom, és rengeteg a meló. Ma délután mentem kontrollra a 2 kihúzott bölcsességfogam miatt, onnan rohantam haza, lepakoltam, és mentem is spinningre a barátnőmmel. Hűűű, nagyon elfáradtunk, utána még szaunáztunk is, de hiába fáradtunk el, nekem nagyon jól esett. Csütörtökön evezős edzésre megyünk, az még keményebb lesz. :roll: Lombikig kihasználom az időt. Már korábban el kellett volna kezdeni, dehát....

i.kata

Kata!
Örülök,hogy úgy tűnik ez a gyógyszer jobban beválik!
Ez a sportolás meg egyszerűen fantasztikus,barátnővel csak könnyebb belekezdeni,pláne hogy most ezt élvezed is!Nagyon szuper!!!!!!
Akkor ezek szerint a foghúzás helyekkel :lol: minden rendben? :D
Te aztán beülti előtt most nem unatkozol akkor tényleg! :lol:

Jó éjt! :P

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
persze, rendben vannak a foghelyeim:-) Igaz tegnap kiszedte a dokinő a varratokat, vagyis csak azt hitte. A kocsiban már éreztem, hogy egy bentmaradt, de gondoltam minek menjek vissza hozzá, nem volt egy bonyolult művelet a kiszedése....na itthon kiszedtem magamnak :lol: :oops: :lol:

Ezek a fránya kilók viszont nagyon megálltak. :evil: Sőt egy pici vissza is jött, jó mondjuk csak pár deka.

i.kata

Ancsa köszönöm a drukkot, holnap minden kiderül, nagyon izgatott vagyok,ráadásul a menzim is tombol, hát kíváncsi leszek arra az UH-ra.

Sonjus egy kalappal!!

Kata ne keseredj el azon a pár dekán.
Nálam nagyon érdekes volt az IR mert én talán csak egy kilót fogytam az ez előtti vérvétel után.
És mégis helyre állt.

Puszi nektek.
beus84

Kata!
Örülök,hogy rendben minden és túl vagy rajta! :wink:

Beus!
Drukkok holnapra,ámbár én tök elvagyok bocsi tájolódva,én azt hittem vv-re mész! :oops: 3.nap uh.? :roll: Puszillak!

belluska

Sonjus!

Gondolok rád, ügyes légy! :lol:
Aztán gyere a hírekkel!!!! :) :) :)

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Katus miatt szoktam benézni, de most muszáj szólnom.

Ancsi!
Nem is értem az elkeseredést, ezek gyönyörűen javuló értékek. Egyrészt a 0 és a 60 perces értékeid csökkentek. Másrészt én is így jártam, voltam Tüű dokinál, aki azt mondta, ez a javulás útja. Minden alkalommal, mikor emelsz a Met adagon, átmenetileg romlanak az értékeid. Aztán, amikor hozzászokott a szervezeted, szépen beáll egy szebb eredményre. Namost te 2009 decemberben emeltél adagot. Ezért a romlás. Pánikra semmi ok.
Nekem emelés után sikerült a 120. percnél egy 110-es inzu értéket produkálnom. És még erre is azt mondta a Tüű doki a mensben, hogy ez most így jó. Majd lassikán beáll. És be is állt.
Viszont a kajára nagyon tessék ám odafigyelni. Én találtam egy 2 hónapra lebontott étrendet, ha gondolod, majd átküldöm. Csak most vizsgáim vannak, kevés az időm, de meg fogom keresni.

A másik:
Reggeli: Lassú felszívódású CH
Tízórai: Gyors
Ebéd: ez is, az is
Uzsi: Gyors
Vacsi: LASSÚ!!!!!!!

Tehát este már nem szabad gyümit enni, mert a gyümölcs cukor nem jó ám. Azt inkább próbáld meg délelőtt és akkor sem 3 narancsot, max. 1-et, kettőt!

Remélem, tudtam segíteni, és nem haragudtál meg érte.

Katuskám!
Fogyással hiper-szuper ügyes vagy. Sokat gondolok Rád. Puszillak és ölellek.

KépKépKép
bikfy

www.hazipatika.com/praktikak/etrendek/73

Ez pl. Nagyné Ésik Judit étrendja, 14 napra lebontva. szerintem kiváló.

KépKépKép
bikfy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?