Sziasztok!
Bocsánat, hogy egy kicsit én is eltűntem... Azért még visszafogadtok, ugye?
Belluska!
Köszi szépen, hogy hiányoltál!
Katának én is, így utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! S nagyon-nagyon tündéri a rózsaszín ruhácskájában!!!
Sonjus!
Neked is nagyon sok boldog születésnapot!
Drukkolok neked nagyon, hogy jól fel tudj készülni az államvizsgádra, s ügyes legyél!
Kata!
Végül elkezdted szedni az új gyógyszert? Nem csak az ezek-szerint-mégis-hirtelen-emelés miatt lett annyira vészes a hasmenésed
A trombózis hajlam szűrését hol végeztetted? Én még novemberben végeztettem el a Nagy Gén Diagnosztikában, a kromoszóma szerkezet vizsgálattal együtt (teljesen negatív volt minden), a múlt héten pedig kértük a 3. vizsgálatot is, a sejtosztódásost. Elvileg szerdára ígérték az eredményt, de még nem kaptam meg. Remélem, ezzel is minden rendben lesz! De a sikertelen lombik után indokoltnak tartottam ennek az elvégeztetését is. (Első körben a genetikus nem ajánlotta, csak a másik 2 után.) Sajnálom a sok szurit, amit emiatt folyamatosan fogsz kapni a terhességed alatt, de drukkolok neked, hogy mielőbb itt tarts!!!
Minnie, Gabó, Wepe!
Pihenjetek jó sokat!!! – Amikor a baba megszületik, már úgysem tudtok eleget!
Gabó!
Itt is gratulálok az eredményes angol és töri vizsgáidhoz! Nagyon ügyi vagy!!!
És a mateknak mikor lesz meg az eredménye?
Tücsi!
Örülök, hogy bekukkantottál! Írjál magatokról, hogy vagytok! Simi a pici Mázlinak! S köszi nagyon a bátorítást!
Fitie!
Beszéltél már az intézettel? Remélem, megvan már a sorszámod!!!
Ugye jössz velem?
Beus!
Hajrá kezdés!!! Mikor mész a 3. napi UH-ra?
Ancsa!
Én is szeretnélek bejelölni az iwiw-en!
Babszi!
Hogy vagy? Remélem, mára már sokkal jobban, mint tegnap!!! Hát akkor hajrá az ikrekhez!
Mindenkit puszilok!