Új privát üzeneted érkezett!

Na nem ér..............laptető :D !!!

Kati Kép
virag9
 
 


Szép jó estét!

Tegnap kaptam egy nagyon szívet melengető privit, úgyhogy gyorsan írom is, hogy minden rendben velünk, csak szokás szerint behavazódtunk. Ígértem fényképet is, ma már nem hozom, de remélem, holnap igen. :oops: :lol:

Betegeknek jobbulást, új kismamáknak boldog babavárást kívánok és üdv itt, a fórumon.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Helló Szami!
én meg már azt hittem elmentetek Kisbérre bepótolni az elmaradottakat!

Annával mizu?

Kati!
ja, kaptunk a torokgyuszira supraxot. most is emelkedettebb a hője, (de még hőemelkedése nincs)

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Sziasztok!

Olga! Az a baj ezzel a dokiválasztással, hogy mindenki másra esküszik, nagyon nehéz dönteni. Esetleg megírhatnád, hogy mi volt a gondod Uri-Szabóval, ha nem publikusan, akkor priviben. Köszi!

Nemis tudom mit írhatnék magamról, azon kívül hogy most nagyon boldog vagyok, de tele vagyok félelemmel is. :) Nem sokat aludtam éjjel sem. Férjnél vagyok, már régóta együttélünk, 30 múltam. Egy kisebb cégnél dolgozom itt Szolnokon. Szeretek én is moziba járni (most néztük az Avatar 3D-t, nagyon szuper film) imádom az állatokat és a gyerekeket.

Hirtelen ennyi, majd még jelentkezem.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Olga: szívesen benne vagyok egy beszélgetésbe én is, de az elméletet még csak most kezdtem én is. 10 éve vagyok a pályán, de csak mint asszisztens (azért ragadtak rám dolgok), gyerek koromban mindig óvónéni akartam lenni, aztán kis kitérővel erre tévedtem :). Melyik oviba vagy, ha nem titok?

szép hétvégét mindenkinek!
buthu
 
 


Sziasztok!


bbj Judit! Jobbulást Letinek!
A szajré megvan! :lol: Még 3 dobozzal maradt a Corában.

Kati! Mi megyünk ugrálóvárazni, most a 10 órási turnusba, utána anyósnál ebéd, majd alvás. Remélem találkozunk!
He-he, bizony, laptető! :lol:

Szami, jó hogy bejelentkeztél!

Rita! Publikus az Uri-Szabó dokis ellenszenvem... Hozzá jártam másfél évig (mikortól Szolnokra kerültem-teherbeesésig). Eleve, már a nőgyógyászati vizsgálatok, rákszűrések nagyon fájtak, szerintem nincs "jó" keze. Másrészt mikor mentem hozzá, hogy babát szeretnénk, nézzen már meg alaposan tetőtől talpig, nagyon furán viselkedett. Kb. 2x-3x megkérdezte, hogy de van állásunk, el tudjuk tartani a gyereket? :shock: Meg én borzasztó lekezelőnek is éreztem akkor. Aztán a 12 hetes UH-n a kórházban összefutottunk az UH előtt. Nem fogadta a köszönésem sem... Na mindegy. Ennyi. Lelki dolgok igazából. Egy-két rémhírt hallottam róla, de hát kiről nem kering?
Valóban nehéz a dokiválasztás. Nekem fontos volt a lelki gondozás is. Ezt Zoboki dokitól megkaptam/megkaptuk. Nagyon alapos, a terhesgondozáson apa végig részt vehetett, UH-nál nagyon figyelmes, és nem dob ki 5-10 perc múlva a vizsgálóból.
Mozizni jöhetnél velünk hétfőn! Kriszta te is esetleg?

Kriszta! A Jósika úti oviban dolgozom. Akkor remélem valamikor össze tudunk hozni egy találkozót!

Betty! Szakmai kérdés: Apgar 10/1 5 perc múlva 10/5. Lehetséges-e, hogy ilyen eredmények mellett mégsem esett a kisgyermeken semmilyen beavatkozás, pl: lélegeztetés, koraosztály, vagy valami??? Köszi!


Még valami lányok: Nem-e tud valaki egy eladó mikrót? A lényeg, hogy működőképes legyen, más nem számít! Majd gondoljatok már rám, ha hallotok ilyesmiről! Köszi!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
köszi! majd hétfőn cserélünk!

Mikrót nem tudok eladót.

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Olga, most csak neked, mert éppen beugrottam olvasni ;)
Ez az Apgar érték sztem azt jelenti hogy az 1.percben is 10es volt és az 5.percben is 10es ;) Tehát a tökéletes!
Csak azért merem ezt mondani mert Bencének is 10/10es volt és a múltkor mikor kértem az 5éves státuszról igazolást az orvosunktól akkor meglepve láttam én is ugyanezt hogy 10/1 és 10/5. És vissza is rohantam hogy de az én gyerekemnek 10/10es volt és a papíron rosszul van :oops: És akkor tudtam meg hogy a szám.gépes rendszer valamiért így hozza az adatokat ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Olga!

Köszi a választ. Én is több dokin is gondolkoztam. Emődihez jártam az utóbbi 2 évben, de nála az nem volt szimpi, hogy még este 9-kor is ültek kismamák nagy pocakkal a magánrendelésen. A kolléganőm szült Uri-Szabónál tavaly. Tudni kell a csajról, hogy alig járt életében nődokinál, mert annyira utálja. Uri-Szabóban tökéletesen megbízott, állítólag csak akkor vizsgálta meg a terhessége alatt, amikor tényleg muszáj volt, egyébként nem piszkálta. A szülésnél is tök korrekt és normális volt. Kedden megyek hozzá mindenképpen, aztán majd kiderül milyen velem.

Köszi a mozilehetőséget, de most kihagyom.

Sziasztok!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok

Köszi a mozi felajánlást, de holnap délelőtt hívom fel Zobokit és (remélem) hozzá megyek este.
Láttam itt az Apgarrol van szó, nem akarok beleszólni, de most tanultam róla. Azt jelenti, hogy a baba születése után az első és 5. percben vizsgálják a pulzust, a lélegzetet, a színt, a reflexet és még valamit, ami most nem jut eszembe, de ha kell holnapra megnézem. mindegyik terület 2-2 pontot jelent, így jön ki a 10 pont. A 10/10 azt jelenti, hogy minden a legnagyobb rendben. Izomtónus az ötödik.
buthu
 
 


Sziasztok!

Olga:mi volt a baj Balázsnál hogy olyan hamar elmentetek az ugrálóvárból?Mikrót én sem tudok.

Kata:bocs,hogy nem tudtam odamenni hozzád de én csak abból áltam hogy rohantam Virág után,egyedül vittem ki de ma olyan aktív volt a lány,hogy fél egykor mentünk mamiékhoz ebédelni és azzal kezdte a mamájának hogy kergetőzünk??? :D
Neked Bencus kivel volt?Marcit nem hoztad ki???


Bbj:hogy van Letti???

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Virág!
minden okés! de mivel ki van írva, így marad itthon, de sztem mehetne bölcsibe is.

Képek a játszóból?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Olvasómódban vagyok néha. Vizsgaidőszaknak vége, a szakdogát kellene gyűrnöm, de nem egyszerű hozzáfognom. Meló ezer.

Három gyerek belefér 1 bevásárlókocsiba, nyugi :)) és még vásárolok is :))

Versenyvizsga, mintha nekem meglenne hozzá az anyagom. Volt csoporttársaim közül már voltak páran, és készülnek is mások. Februárban jönnek ide Szolnokra is vizsgázni más megyéből, hátha itt jobb lesz. Nógrád tűrheő volt, Pest pedig a szokásos szívatós. De oda nem szívesen megy senki sem, ne kelljen régi tanárokkal összefutni.

Hippsy rendelés hétvégén.
Olga, rossz hírek, hogy emlkedett az ár, 1990,- lett. Kérdezz rá légyszi, hogy így is kérik-e. Persze a honlapról rendelés maradt 2.490, illetve 10 db fölöt 2.290 + pk.

Börzét kicsit megkavarta a választás, de áprilisban lesz. Pontos időpontról és helyszínről majd később.
Sőt, megvan az Alma időpontja is!

Mondjátokmár hogy is kellene a vonalzót beillesztenem.... mert nekem még mindig nem megy.....

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!


levay Judit! Okés kérdezem a Hippsyt délután!

bbj Judit! Nem csináltunk képeket (vagyis csak egyet mobilon), ugyanis Balázs felmászott arra a magas ugrálóvárra, amire tavaly Gréti, és le is mert csúszni! :shock: Pedig már levettem a csizmám, készenlétben voltam, hogy fel kell másznom nekem is a kötéllétrán a gyerekért. :lol: Azon csúszott vagy 6-8-at, és ennyi.

Úgyhogy Kati, hogy a te kérdésedre is válaszoljak, 3/4 6-kor ébredt Balázs, és elfáradhatott 11-re... Mentünk is anyóshoz. A kocsiban elaludt, és 3/4 2-ig aludt is. :D

A legfontosabb az egész ugrálóvárban az volt, hogy a bohóc lufit hajtogasson neki. Semmi más nem érdekelte. tavaly pedig olyan ügyesen ment próbált mindent. :cry: Úgyhogy azt mondtam, hogy 5 évig biztos nem viszem még egyszer ugrálóvárba! :lol:

Vera! Köszi a felhomályosítást Apgar ügyben!

Kriszta! Köszi, én is már megnéztem szombaton, hogy pontosan miből adódik össze... Csak engem az kavart meg, hogy így volt a lapra írva: 10/1 10/5 és ebből én azt gondoltam, hogy születés után 10/1 volt az érték, 5 perc múlva pedig már 10/5. Eszembe nem jutott, hogy a per utáni szám az időt jelöli. :oops:
Zobokiról jut eszembe: hétfőn este van rendelés, de az nem bejelentkezős, úgyhogy elég sokáig ott ülhetsz, ha sokan vannak. Keddre és péntekre tud fix időpontot adni.


Akkor ma mozi? :D Ki mondja biztosra, hogy jön? A társast viszem Judit!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


levay Judit! Vonalzó ügyben: rákattintasz valamelyikünk vonalzójára, bejön a honlap, értelemszerűen kitöltöd, válogatsz, majd:

A vonalzók alatt találsz egy BBC kódot, amelyet ki kell másolnod és a Fórumprofilod aláírás rovatába kell bemásolnod. Használhatsz egymás alatt több vonalzót is, ha több gyermeked korát szeretnéd feltüntetni. Példaként a fent található vonalzó BBC kódja a következő: Kép

[ url = http://picibaba.hu] [ img ] http: // vonalzo.picibaba.hu / 24.j pg [ / img ][ /url ]

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hali!

Csak gyorsan...

Olga: azt én is néztem, hogy túl sokáig nem voltatok tegnap ugrálóban...., de már értem.

Kati: mi meg nagyon nyomottak voltunk, igazából nem is volt kedvem az ugrálóban sem lenni, meg megmozdulni sem. Fent ültünk a barátosnémmal, onnan figyeltük a gyerkőcöket... néha lementünk... Bence egyedül volt lent... illetve az ovis csop. társaival, 5-en. Marci apával maradt itthon, mert beteg... még nem tudom, mi baja, csak szombattól lázaska is meg nem is... jól is van meg nem is... sokat alszik... de éjszaka nincs láza egyáltalán... hála égnek... mindjárt megyünk dokker nénihez, ha felébred...

úúú, a mozit el is felejtettem, azaz hogy azt,hogy hétfő van... no majd ebédkor megbeszélem apával...

Bbj: te vagy otthon Letivel? És mikor mehet megint bölcsibe? Képek nincsenek tegnapról, nem is vittem f.gépet.

Nyuszmusz: azt hiszem, még nem üdvözöltelek... hát hali neked itt! Gratu a babához! Jó pocakosodást! Ja, Uri-Sz főorvos... annak méltóan kell neki jattolni... nem mellékes... nyájas-mázas pasas szerintem. És ahogy a nadrág áll rajta! Apám, az a nem semmi! :lol: 8) Szakmailag jónak mondják.

Kép

Kép
szolkata
 
 


Háj!

Nyuszmusz: Üdv! Boldog várandósságot neked! A dokidról kb. ugyanaz jutott eszembe, mint Katának, plusz hogy ugye nem csak főorvos, hanem osztályvezető, ami tényleg anyagi szempontból egy tényező.....Én egyszer találkoztam vele, egy főorvosi konzíliumon, megvizsgált, de előtte utána annyit sem szólt hozzám, hogy fapapucs....de persze ez tb-s volt....

Judit: Letinek jobbulást! Cvikker optika, dr Vincze Katalin.

Kata: Mármint a fenekén? Erre hol figyeltél fel? Unalmas uh-ra váró órákban? :lol:
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Kata!
váltjuk egy mást apával, reggel ő volt, én meg délelőttől. Nagyon jól van a leány (túl jól) kijelentette: nem alszik délután...téli szünet óta nem akar aludni délután, az ágyában meg pláne nem, csak a nagy ágyon, mesét nézve alszik be, hétvégén esélyem sincs rá, de nem kínzom egyikünket sem, majd az ovi megoldja... ott úgyis muszáj lesz neki.

a héten itthon dekkol csajszi.

Mit mondott dokinéni, mi baja Marcinak? és apa mozival kapcsolatban?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Én nem megyek moziba. Kata megint beteg. :(

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Úgy olvasom, megint sok a beteg :cry: Mindenkinek jobbulást kívánunk!

Anna lelete is kész, még mindig alacsonyabb az érték a kelleténél, de lassú emelkedést mutat. Úgyhogy még várunk türelmesen. Szerencsére panaszmentes.

Én nem ismerem a szolnoki dokikat, egyedül Mosonyit, igaz, őt már jó pár éve. :wink:

Hoztam néhány képet, már úgyis olyan régen ígértem.

Máté tortája (Barcelona drukker)
Kép


Sellőlányok a habokban:

Kép

Kép


Jázmin:

Kép

Kép

Kép

Teljes menetfelszerelésben:

Kép

Anna:

Kép

Csoportkép:

Kép

A kis "beles" :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki, bocsánat hogy nem hívtalak vissza :oops: Szerintem az oviban voltunk Bencéért mikor kerestél itthon, utána pedig aludtunk mindnyájan, Gekko, és már este is lett.
Mi a baj Katával??? elkapta Dorkától, amitől féltél? Nyugi, szombatig rengeteg időtök van, meg fog gyógyulni!!! ;)

Szami, nagyon jó képek megint :)
Nekem most először tűnt fel hogy Jázmin már nem baba hanem egy kész nőci :) Inkább kislányos már mint babás ;) Nagyon édesen tud pózolni! És a hajzuhatag neki is! Valld be hogy valami hajnövesztőt szedtek :lol:
Anna pedig olyan picike a férjed mellett, nem is gondoltam volna hogy ilyen apró :shock: Mindig olyan magas kislánynak képzeltem el. Ja, de most látom hogy a férjed és Máté a fotel karfáján ülnek...
Kár hogy a csoportképen te nem vagy rajta. Jázmin amúgy tiszta Te vagy :)

Judit, Leti mikortól megy oviba? Most évközben vagy csak szeptembertől?
Jázmin is simán bírja alvás nélkül estig. De azért nem sűrűn engedem el a du-i alvást. Arra nekem is szükségem van ;) Mármint a csendre, nyugira.

Rita, üdv neked is :) Uri-Szabóról én is inkább csak negatív, de nem saját tapasztalat, hanem nővérem, ismerős csajszi... De mindenkinek más jön be amúgy, ha nagyon rossz lenne nem lenne ennyi betege ;)
Ja, és van egy pozitív is vele kapcsolatban, szintén nem saját, de az összes betegének egyágyas szobát tudott intézni, lévén ő az oszt.vezető. Szerintem ez sem mellékes ;)

Tamcsy, hahóóó!!! Nagyon eltűntél :( Szeretnénk tudni a babáról hogy megszületett-e már ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Judit:én se vittem fényképezőgépet az ugrálóba,elfelejtettem :oops: !!!Örülök hogy jól van Letti!

Kata:én tudom miről beszélsz Úri-Szabó nacijával kapcsolatban :lol: ,jót derültem rajta!!!Én bemutatón voltam nála,annó terhesen vigyorogva mentem be és majdnem sírva jöttem ki tőle úgy megvizsgált azt hiszem ez mindnt elmond mármint a saját véleményemre gondolok...!

Szami:szépek vagytok,nekem nagyon hasonlítanak egymásra a lányaid,de lehet hogy csak én látom így???.A fiad meg micsoda komoly nagyfiú!

Velünk semmi extra,jól vagyunk megvagyunk.Csak kicsit lenne már melegebb,olyan tavaszias idő
.Ez a február úgy kimaradhatna a hónapok közül!!!

Kisbetegek gyógyuljatok!!!

Jó éjszakát!

Kati Kép
virag9
 
 


Jobbulást a kis betegeknek!!! ++++

Szami: Nagyon szépek a képek, jó nézegetni őket.

Vera: Mondjuk, egy halom orvost ismerek, akire a macskám sem bíznám rá (nincs is) mégis tömve van a rendelőjük. :wink: Nem is feltétlenül nőgyógyászok, hanem mondjuk fogorvosok, bőrgyógyászok, ilyesmi.

Hm...filózom ezen az egyágyas szobán. Rékánál abszolút nem hiányzott, eszembe sem jutott, hogy kellene, most még nem döntöttem el. Persze ha jutna egyáltalán. :roll: Ha Apa oda bejöhetne, akkor más lenne a tészta, dehát nem ez a helyzet.
jaimee1
 
 


Jaimee, én megkértem M.dokit, hogy próbálja elintézni az egyágyast Jázminnal. És nem bántam meg! Nekem nagyon jó volt, hogy kettesben voltunk, nyugalomban, akkor zavartak minket, ha én kértem segítséget, s a zuhany és a WC közelsége sem volt megvetendő egy harmadik császár után. :?

Olyan jót mosolyogtam a csókán! :lol: Pont ma mondta az anyukám (hétfőn délelőtt mindig nála vagyunk Jázminnal), hogy hihetetlen, micsoda szerelmes csokikat (csoki=Jázmin csókája) váltunk egymással. :oops: :lol: Jön, mümmög, nyújtja a nyakát, ölel a két pici karjával és olyat cuppant, hogy néha belefájdul az arcom. De mégis azt mondom, nincs ennél jobb! És amikor mondja, hogy: szejetjek... naddon... egyszerűen elolvadok! :oops: :lol:

Kati, nem is mondtam, de én 161 cm vagyok, s 82 kilóról indultam tavaly. (a kezdő, első államvizsgás súlyom 15 éve 46 kiló volt), most 77 vagyok. Én a Turbó diétaporral és heti 3-szori sima tornával jutottam eddig el. És a nagy karácsonyi evészetnél se jött vissza semmi. Majd februárban ismét szeretnék egy ilyen kúrát, jó lenne 70 alá menni. Te most hogy állsz?

Vera, én vagyok a fényképész :wink: Pont ma mértük meg a gyerekeket (doktor bácsi kérte az adatokat):
Máté 146 cm és 38 kg
Anna 121 cm és 20 kg
Jázmin 95 cm és 12,1 kg
Annát magasabbnak gondoltad? Inkább amiatt lehet ez, hogy olyan vékony. Bár most hízott! :lol: Nálatok hogy alakulnak a méretek? Én is úgy érzem, Jázminnal vagyunk a legjobban hasonlóak. De mindenben... Talán ezért olyan nehéz ez az elválás dolog is...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

jó volt este a mozi! olyan egyestés film! kihagyná kár, de nem lesz életed filmje.

Szami!
Nagyon szép a család! Tényleg Anna olyan kis törékenynek tűnik a képeken, szerkója nagyon szupi! Jázmin haja, mennyit nőtt megint! gyönyörű!


LJudit!
áprirlisban? csak ne üsse a pestit, gondolom arra Te is kinézel!
én a szokásos helyemre kérnék szépen sztem megint 4 jegyet! tartsd talomban, aztán úgyis pontosítok ahoyg közeleg az idő!

Vége a vizsgáidnak? gratula! miből írod a szakdogádat? melyik tanszéken?

Vera!
március 1-ével egyeztünk meg a bölcsiben is és az oviban is, pont hétfőre esik, így nem lesz fél hónapot sehol sem, nagyon jól jön ki. Már nagyon várja, rohan reggelente a csoporthoz, kukucskál befele, terepszemlét tart.

Alvás: kimentem fáért 3-kor, beszóltam neki hogy nézze nyugodtan a mesét, pihengessen, közölte, nem álmos...rá 10 percre Misi benézett, túl nagy volt a csend, már nyomta a szunyát, persze 4-kor amikor keltettem vissza le kellett eresztenem a redőnyt, olyan nyűgös volt, úgyhogy ma nem hagyom magam megvezetni!
nem kelünk későn, hiszen Grétit 8-1/4 9-re viszem, így kimarad neki az a +1 óra amit elcsal a hétvégeken, de nem érti meg, nagyoskodik!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mmindenkinek az őszinteségét! Kezdek elbizonytalanodni Uri-Szabóval kapcsolatban, de ma rendel, úgyhogy mindenképp megyek hozzá. Remélem normális lesz velem, ha szimpatikus, akkor maradok nála, jobbat nem tudok.
Majd beszámolok róla utána!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!


Rita! Várjuk a hííreket!

Kriszta! Voltál tegnap Zobokinál? Hírek?

Szami! Nagyon széééépek vagytok!

Judit! He-he-he... Mozi! :lol: Szólítsatok mától: i-6-nak! :mrgreen: Csakmert tegnap elfelejtettem a mozit... 20.22-kor léptem be a babanetre... MOZI! Én meg már megfürődve, hálóingben... De ügyes volt a taxis, kezdésre odaértem! Pénztárnál nem néztek őrültnek... Arra a filmre kérek jegyet ami már megy. :shock: Hová? Mindegy, csak adjon egy jegyet! :shock:
Filmből egy szösszenet kapcsán: nyugodtan hívjatok i6-nak! :lol: :oops:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nekem is tetszett a film! Még mindig röhögök egy két poénon! Hát Olga le a kalappal, hogy volt erőd hálóingből visszaöltözni!

Szami: Nagyon szépek vagytok!

Rita: gratulálok én is a picihez!

Niki: kár hogy nem tudtál jönni, Katának jobbulást.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Olga, hát ez nagyon jó! :lol: Nem semmi tényleg hogy ennek ellenére elmentél! Akkor nem is a lányokkal ültél?

Judit, akkor ovis lesz Leti hamarosan :) Jó hogy egy helyre kell majd őket vinni reggelente ;)

Szami, nekem sajna nem jutott egyágyas szoba Jázminnal :( Én nem is az egyedüllét miatt szerettem volna, hanem mert annyira retkes volt a wc, tusoló hogy ha tehettem volna, 5napig is kihagyom :roll:
Hű, hát Anna sem lehet valami vastag az adatok alapján! :shock: Bence is hasonló: ő 108cm és ehhez csak 15kiló :?
Jázmin pedig 88cm körül van és 12 kiló :lol:
Ez aTurbó diéta por finom?? Nekem is van valami más, de alig oldódik fel, annyira nem szeretem. Most vettem Bio CLA-t, azt szedem egy hete és fogytam már 1kilót ;)
Tavaszra szeretnék formámba jönni :)

Kati, mi az a bemutató???? Mikor több ember előtt vizsgálnak??
Ma egész szép idő volt délelőtt, tiszta tavasz! ;)

Mi ma átestünk az első délelőttön, amit Jázmin a családi napköziben töltött :) Első alkalommal 8-12ig ott volt, egyszer sem telefonáltak, reggel vigyorogva integetett az ajtóból, majd délben épp sétáltak az utcában mikor megálltam a kocsival a ház előtt. Boldogan ugrottam ki, erre az én kislányom, amint meglátott, elkezdett az ellenkező irányba szaladni és kiabált hogy nem megyek haza, nem, nem! :? :oops: :lol: :roll:
Először kicsit szarul esett, de egyből bevillant a következő érzés hogy ennek végülis örülni kell hogy ilyen jól érezte magát :) Úgyhogy könnyebb volt mint hittem. Hazafelé a kocsiban végül mondta hogy hiányoztál picit anya :)
De az Ildikó néni szerint egyszer sem emlegetett, evett-ivott, játszott, öltözött egy szó nélkül :shock:

Én az egész délelőttöt a Corában töltöttem, még soha életemben nem néztem körül ilyen alaposan :lol: De nem mertem más kötöttebb programot csinálni, hátha hívnak... Jövő kedden megyünk újra, de ha ennyire jól fogja magát érezni akkor heti 2délelőtt fog járni ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Sziasztok!

Olga, nem voltam Zobokinál, délelőtt felhívtam és febr. 2-ra kaptam időpontot, jobb is így, mert a párom is el tud jönni velem. A hír az, hogy megtörtént az első hányás is, érdekes volt, de hogy ennek is lehet örülni azért az nem semmi. :D

Kis betegeknek jobbulást!
buthu
 
 


Szami: Köszi a választ, akkor majd beszélek a dokival, ha kitaláltam, mit is akarok. :roll: :D jajj, még a szejetleknél nem is tartunk, én máris olvadozom. sokszor séta közben kajabál Réka, hogy csóka, csóka....:lol:

Buthu: Hát....az első néhánynak még én is örültem. :lol: :lol: :wink: Gondoltam is, hogy na, most már mazochista is vagyok????? :D

Vera: Gratula Jázminnak, édes lehetett, ahogy inalt az ellenkező irányba. Megnéztem volna. :lol:
jaimee1
 
 


Jaimee1: félek is, hogy nem lesz ez olyan mulatságos hamarosan :D De ha ez kell hozzá, akkor viselem ezt is. :lol:
buthu
 
 


Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Hányósoknak is majd idővel :lol:
Ajánlom hányás előtt a banánt, az jó ízű visszafelé is :roll: :oops:
Aki még nem ismeri a történetet annak.... Márticival voltam kismama, vele az utolsó 3 hónapot is végighánytam, vagyis, csak a második trimeszterben nem volt hányás, szóval akkor történt, hogy éjszka mentem egyik állandó utasommal a Széchenyire, aki a szokásonál többet ivott akkor. Odafelé ő hányta végig a Széchenyi egyik oldalát, visszafelé meg én a másikat....
Még szerencse, hogy éjjel volt, és nem túl sokan közlekedtek, mert aztán mondták volna, hogy vazzeg, az a taxis nő meg részeg kismama :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:

Bbj Judit, Babymarktos börze ápr. 25-én lesz. Őket nem zavarja a második forduló.

Mozizóknak:
Kedves Nézőink!
Ketten egy jeggyel akció!
Január 30-án és 31-én szombat, vasárnap az alábbi filmeket ketten egy jeggyel nézhetik meg a TISZApART moziban :
Alkonyat - Újhold 15.00 és 18.00; Az irányítás határai 18.00; Admirális 20.15
A teljes műsort a www.tiszamozi.hu oldalon találják.
Jegyrendelés 14 órától a 424-910-es telefonon.
Jegyár: 690 Ft

Olga köszi, majd kipróbálom. A kisovónénik középiskolás?

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


próbálom a csíkjaimat

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Judit: Nem semmi munkád van, kicsit félelmetes lehet. De ez a történet se semmi, jót mulattam rajta :D
buthu
 
 


életem 14 éve volt, már csak múltidő...

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Judit!
kafák a vonalzóid! nem mondod, hoyg 14 évig taxiztál!!!! azta! az iwiwes képen, én azt hittem, " csak" beültél a vezető helyére!

mia második forduló? ezt nem értem! :oops:

uccsó vizsgám holnap, délben szoríjjatok!

Vera!
ez volt a pro anno, hogy nem kell két helyre járni, és egy kicsivel később kelhetünk! egy csoportba fognak járni, sok ygereket ismer Leti, és viszont mindenki, az óvónénik is mindig szeretgetik, remélem nem lesz gond!

Ügyi Jázmin! de ne keseredj el, minden csoda három napig tart! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Voltam Úri Szabónál, nekem nagyon szimpatikus, egy fillért nem kért tőlem, annyit mondott, hogy még úgyis találkozunk... :D Sima hasi UH-t csinált (azt hittem hüvelyi lesz pedig), valamit már láttak, de még csak valószínűsíthető a terhességem. Jövő héten megyek újra. Végülis még csak 1 hete késik, úgyhogy nagyon az elején lehetek. Rosszulléteim nincsenek, csak mellfeszülés. Jövő héten okosabb leszek.

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Szép reggelt!

Elolvastam mindent tegnap este, de semmire sem emléxem.... csak a fényképekre.... naggggyooonnnn gyönyörű képek... na meg persze a szereplők is :lol: Én is nagyobbnak gondoltam Annát....., de VeraBencét meg VeraJázmint is... :roll: A mi Bencénk azt hiszem 112 cm körül van és 18-19 kg. De hát mi meg elég magasak is vagyunk apjukkal.

Andii: anyám, milyen fiatal vagy... teljesen más agy élőben, mint elképzeltelek... ez most tök égő volt... :oops: A lányaid melletted, mint ha a tesóid lennének... Most akciókról nem tudok beszámolni :-), mostanában erre tanyára nem hoznak reklám újságokat, és nekem sincs kedvem bemenni guberálni 10 emeletesekbe. Fázom.

Olga: nem voltál semmi hétfőn este... még az volt a szerencse, hogy mellettünk pont volt még egy hely, és oda tudtál ülni.:-) Apa nem mondta, hogy megőrültél?

Nekem tetszett a film, amolyan egyszer megnézős, de nekem azért is jó volt, mert kb. 2 éve mozdultam ki otthonról este... Még az is lehet, hogy ez már fóbia nálam... ,de ha visszamegyek majd dolgozni, biztosan elmúlik.

Marci jól van, már tegnap du. evett, de nem megyek vele semerre, mert még gyenge az immunrendszere. Vírus volt. Szimpla tüneti kezeléssel túl lettünk rajta.

Kis és nagy betegeknek jobbulást!

Buthu: lesz idő, amikor majd könyörögsz, hogy csak 5 percet ne kínozzon az állandó hányinger.... csak 5-öt... :-) Viszont azt mondják, erősen kapaszkodik a gyerkőc :-)

Jlevay: nagyon várom a babaruhabörzéteket, mert Bencének lassan az összes melegítője bokavillantós... pedig ősszel vettem uitt. :shock: Ez a banán meg a hányás nagyon ütős volt :-) jót röhögtem :lol:

Jaimee: ing betűrve a nadrágba pontosan, nadrág öve pedig köldök felett, popóba bevágó nadrág, de úgy lehet, hogy elől is osztja a dupláját... katasztrófa... Egyébként én is az osztályvezetőségére gondoltam jattolás ügyben, csak nem azt írtam tévedésből...

Nyuszmusz, Buthu: ha választotok orvost, fizetitek, valószínűsíthető, hogy végig normális lesz veletek, nem kell arra figyelni, hogy mi a véleményünk bárkiről is... ti bízzatok valakiben,ez a fontos... a többi doki meg valószínű úgy is flegma lesz veletek, mert nem nekik jattoltok. Az első kérdés úgy is az a tb. ellátórendszerben, hogy van-e magándokid...

Bbj: kezed-lábod törjön!!!

Kati: hol tartasz a fogyásban? Én 3 kilótól szabadultam eddig... lassan fogyok..., de egy kis édességet muszáj ennem majd nem minden nap... :oops:

Szami: az a legügyesebb, hogy nem híztál vissza!!!

Vera: te a hajadból akarsz fogyni?! :roll: 8) :lol:

Óóóó.... farsang.... fiús anyukák... kinek mi lesz a fia farsangon? Nekem semmi kedvem farsangolni... Hátha pont beteg lesz B.... :oops: :lol: 8) :oops:

elküldöm, mielőtt elszállok...


BalwinJudit tán a hegyekben birkózik a medvékkel..?! (a filmből jött az ihlet..)

Kép

Kép
szolkata
 
 


Kata, én olyan jókat derülök az írásaidon :lol: Írhatnál gyakrabban! ;)
Köszi a feltételezést hogy nincs miből fogynom, de sajna van :? Csak 3-4kilót szeretnék amúgy ;) Pont annyival lennék éppen jó :)

Farsang :lol: Hátha beteg lesz... De bolond vagy :lol:
Az én Bencém Sportacus szeretne lenni a farsangon (LazyTown figura, ne kérdezzétek honnan vette, fogalmam sincs :roll: )
ilyen a jelmez:
Kép
De egy ilyen újonnan 9e Ft, használtan a teszveszen lehet érte harcolni, potom 5-6ezerért már meg is kapnám :evil:
Úgyhogy most elmegyünk a Tescoba Jázminnal és megnézem van-e valami normális... Jázmin természetesen valami tütüruhát szeretne, de ő a könnyebbik eset :lol:
Tavaly Bence kalóz volt, ha gondolod Kata, azt a jelmezt kölcsön tudom adni ;) Méretben is jó lenne rátok.
Van még egy elefántunk és egy sárga Teletabi jelmez is :lol: de azok kisebbek.

Én sem szeretem a farsangot, sosincs semmi ötletünk, és kézügyességem sem egy saját jelmezhez :oops: Ráadásul nálunk most kitalálták hogy mehetnek a szülők megint, de csak jelmezben :? Úgyhogy öteletek nekem is jöhetnek ;)

Judit, szorítok én is ;)

LévayJudit
, tényleg taxiztál??? :shock: Nem semmi, én betojnék szerintem...

KépKép Kép
76vera
 
 


Kata, még az Anna és Peti könyveket tudom ajánlani, abban rengeteg jelmez ötlet van ;)
Ha nincs meg és érdekel, szívesen beírom délután hogy mik vannak :)
Én most próbálom Bencét rábeszélni a szőlőre :lol:

KépKép Kép
76vera
 
 


Áve.

Még csak ezt az ódalt villámolvastam...

Üdv az újonnan érkezőknek :)

Kata, köcc, élünk :) Medvének meg itt vagyok én :mrgreen: Egy hetet lebzseltem a kölkökkel Anciméknál, mert a pöttömcsapat lebetegedett. Már jól vannak, csak az utóhatások érezhetőek. Illetve Hunor köhécsel éjjelente, úgyhogy ma elviszem megmutatni dottorbácsinak.

Pffwehehe...télleg, Ú-Sz. nadrágos valóját én is lestem, csípőtájékát szemmagasságból - amikor NST-re kötve ültem :twisted: Elől is ketté van osztva szorosan minden...

Szami, gyönyörűek a lányok(Máté pedig jóképű :wink: ), mint mindig :D Eddig nem vettem észre, de Jázminnak már jó hosszú a haja! Szoktátok visszavágni?

Jaimee, én is nagyon szerettem az egyágyast! Bár sajnos csak egyedül élvezhettem :( De így is jobb volt, legalább nem kellett néznem a többi anyukát, akikkel ott lehetett a picurkája...

Niki, veled álmodtam ma íccaka :lol: Terhes voltál, uccsó hetekben, és iszonyúan előreállt a pocakod :) Jöttél hozzám hajat beszáríttatni :shock: Hosszú, egyenes volt a hajad (lapockáig érő), frufrus, és gesztenye-szőke melíros...

Judit, szidlak!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin, üdv újra itthon! :wink: Picit szoktunk a végéből vágatni, de szerencsére olyan jó hajuk van, nem törik egyiknek se!

Minden kis betegnek gyógyulást!

Érdekes ez a farsang kérdés... Én se bántam, amikor Máté pont akkor volt bárányhimlős kiscsoportban... :oops: Azt tudom, hogy Anna balerina akar lenni, a Decathlonban vettem neki egy fehér tornadresszt kis tüllszoknyával, úgyis kellett már a táncra is, a másikat kinőtte, de addig nem engedem neki felvenni. Fehér balerina cipellője van, csinálok neki egy kontyot, aztán jó napot! :lol: Abban meg csak bízok, hogy Mátéék vagy az osztállyal találnak ki valamit vagy nem is kell beöltözni. Fiús ötlet: valamilyen sportoló, pl. focista, mezben vagy rövidgatya+póló+labda. Tavaly Máté természetjáró volt: hátizsák, térkép, iránytű, bakancs és kalap.

Vera, nekem ízlik a Turbó por, de én szeretem az édes ízt. Epreset és csokisat ittam, bejött. Állítólag a pisztáciás nem jó, de olvastam, hogy a vaníliásra is panaszkodtak. Én tupperes fedeles pohárban rázom össze, ez jól eloldódik. Ja, és 1,5 %-os tejjel ittam.

Na, Judit azóta már biztos túl van rajta! :wink:

JLevay, méghogy taxizni, nem semmi nő vagy! :lol: Ide is betehetnéd a taxis képet, én nem iwiwezem, de kiváncsi vagyok! :lol: :wink:

Jaimee, legújabban azt kiabálja, hogy ő a csókkijáj! Ha meg pukizik, közli, hogy ez nem csókkijáj volt, hanem pukkijáj... :roll: :lol: Eszméletlen szája van, nem tudom, honnan is örökölte :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Nyuszmusz, az a lényeg, hogy Neked szimpatikus volt (nekem fogalmam sincs, kiről beszéltek), s hogy minden rendben van! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Olga:nem voltál semmi hétfőn és Balázs mit szólt hogy csak úgy elszáguldottál este vagy aludt már???

Szami,Kata:77kg vagyok 3kila minusz ez durván egy hónap alatt ment most le,igaz a múlthét kicsit vissza vágott piroska előtt voltam és ilyenkor kényszer édesség evésem van. :D :oops: !Szami akkor kb. egy magasak vagyunk pedig én a fotók alapján magasabbnak képzeltelek és most akkor egy súlyban is vagyunk.Hát nekem sajna a leadott súly megtartásával mindig bajok vannak mert viszonylag könnyn lemegy de sajna fel is(jó-jó efektus).

Bbj:szorítok!!!!

Vera:legyél túrórudi,fehér naci,fehér felső és veszel piros öntapadós matricát és vágsz ki köröket és magadra ragasztod.Olcsó kihozni és a saját ruhádból megvalósíthatod.

Balwin:Fannáról tudsz valamit,miért nem ír már ide?Mi szoktunk emailt váltani,most pont írnom kéne neki!

Rólunk:én meg tombola tárgyakat gyüjtök az ovis alapítványi bálra,már elég jókat szereztem pl.abonyi vadasparki belépőt,szemvizsgálatot,ugráló várba jegyeket.Kuratóriumi tag vagyok ugyhogy pedálozhatok!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Na megyek tüzhelyet takarítani a főzésen már túl vagyok aztán megyek dolgozni!

Szép napot mindenkinek!

Kati Kép
virag9
 
 


Helló!

Judit: szidás megy!

Kata: köszi! Pedig 29 leszek idén, csak szerencsés az arcberendezésem. Te meg tök csinos vagy! Meg magas! Nem ilyennek képzeltelek! Maja után nekem is volt fóbiám. Akkor tünt fel amikor elmentünk Apával szórakozni és alig mertem bemenni a szórakozóhelyre. De aztán elmúlt... :D

Vera: van egy szexi bejárónő jelmezem... bár az nem annyira oviba való. :D :oops:

Én sem tudom ki az az Úri-Szabó.

Fogyózóknak kitartást kívánok! Ügyesek vagytok! Én most aerobicra járok. Nagyon élvezem. Már annyira hiányzott a mozgás. Alig győzőm visszafolytani a vigyorgást az ugrabugra közben, önti el az agyamat az endorfin.

:D

Mi is nagyon puszisak vagyunk. Sőt nálunk csőrre megy a cupp. :oops:

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Na megint alszunk.... én meg ebédeztem (Bence után), míg olvastam. Az ebéd nálam mindig normális kaja, csak egyéb időben nem eszek, vacsira meg visszafogom magam és jellemzően a testkontroll alapján. Ha édességet kívánok... a kívánalom fokától függően... ha kicsit... akkor valami csokika, sütike... ha nagyon, akkor édeskével kávé.... ez utóbbi állapotom a veszélyesebb, nem mernék csokival nekiesni... :lol:

1 ágy-több ágy: én esküszöm a több ágyasra a gyerekágyon... legalább szórakozok is... :lol: Remekül fel tudtam még mind a kétszer vidítani a többieket, ha a rossz kedvük volt... meg tudtam segíteni, ha kellett... Azt meséltem ?!, hogy amikor Marcival voltam bent, már csak két anyuka +picurok voltunk, de a szobatársam nem tudott szoptatni... leginkább anatómiai okok miatt, szegény gyereke meg már összeaszott a kiszáradtságtól... azok az idétlenek meg nem adtak neki tápit... hát amíg a csajszi kínozta magát a fejéssel, én szoptattam a babáját... annyira sajnáltam, amúgy is kicsike volt... ma is látom magam előtt... Hála égnek egy napon mehettünk haza, azóta meg szépséges 14 hónapos gyerkőc.

Köszönöm a farsangi jelmez ötleteket mindenkinek!

Vera: jelmez: jövő héten hétfőn lesz szülői, akkor megtudom, hogy mikor lesz a farsang, és lehet, hogy élünk majd a kölcsönkérés lehetőségével. Tescoban találtál valamit? És hogy van a kiskutyátok? Takarítasz még sokat utána? AnnaPeti... valahogy nekem nem jön be... a rajzok... persze lehet, hogy a gyerekeimnek tetszene.... meg majd a jövő héten lehet, hogy kérlek is ötleteket belőle :-)

Andii: elképzeltem, ahogy vigyorogsz ugra-bugra közben :lol: Hát ja, nagy debella á. vagyok... :lol: 174cm. ÚÚúúúú, apával bejárónősöset szoktatok játszani..?! :lol:

Kati: ügyi vagy, kitartunk, és le fog menni nyárra aminek kell (Szami neked is! Vera csak bohóckodik... :lol: :wink: )

BalwinJudit: hálelúja egészség! Én is bírom, amikor itt vannak anyámék (pl. tegnap, estig) vagy mi vagyunk kint.

Kismamák?

Bbj:?

Niki:?

Dorka:? csak nem betegek vagytok? Nagyon aranyos képeket szoktál feltenni az iwiw-re.

Szami: erről jut eszembe... nem kérsz meghívót iwiw-re?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Hali,

annyira égő, hogy csak olvasni va erőm-időm, írni már nem, bocsánat.... :oops: :oops:

Üdv az új várandós kismamiknak, gyertek az újabbnál újabb hírekkel!!!
Hányáshoz: én is tapasztaltam, hogy mifelénk - nem is értem, miért - a gólya helyett talán rókakoma hozza a gyerekeket.... :wink:
Majd kitapasztaljátok, mi jön be ellene: nekem a kakaóscsiga pl....

Szami, szépek vagytok nagyon, Jázmin nekem simán idősebbnek néz ki, nekem sem babás már :) De át lassan 3 éves!

Judit, megy a drukk!

Judit, mi is betegek vagyunk... Szabi lázas, köhög ezerrel, Bálint "csak" hőem + köhögés.. Úgyhogy itthon nyomom velük, a nyűgösségből kicsit több jut mostanság....

Jaimee, akkor szinte tuti a fiú?? :) nevek?
Kata,
http://www.pto.hu/post/1/404
csak most, csak neked farsangi ötletek... Szétröhögtem az agyam!!!!! :)
:lol: :lol: :lol:
Mi sütőtökök leszünk... Nem túl nagy ötlet.

Vera, édes lehetett Jázmin :) Sejtem, mit éreztél.
Évi?? Anikó??? Betti?????

Olga, nem semmi a hétfői akciód, nekem sem lett volna erőm nekiindulni...

Beálltam én is a fogyózók táborába, no édesség, no vacsi, sok zöldség. Cél a -5 kg, sosem voltam egy nádszál alkat.

Kati, gratula a mínusz kilákhoz!!

Andi, jót röhögtem a vigyorgós ugrabugrán, magam elé képzeltelek :) Amúgy tényleg így van, ahogy írod!!

No, Bálint aludt is 20 percet, felébredt Szabi köhögésére... :?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Na, bőgtem fél órát... :oops: Most derül ki, hogy a gyerekemnek azért nincs még mindig félévije, mert nem találja az ellenőrzőjét... Persze, amikor nekiálltam megkeresni, 5 perc alatt megvolt.. Belecsúszott egy atlaszba, amit már nem használ.. De egy hete kéri a tanár néni... Miért nem mondta meg az igazat?! Minden nap kérdeztem, hogy nekik nincs még bizonyítványuk? Nem, még nincs. Ennyi. Pedig tudtuk, hogy egy négyese lesz, az irodalom, ő maga mondta, meg is beszéltük, hogy ez van, év végére igyekszik kijavítani. Miért hazudott??? Ilyenkor minden, a saját nevelésembe vetett hitem elvész... :cry:


Dorka, nektek is jobbulást!

Kedves vagy Kata, de nem, köszönöm, az iwiw már nem fér bele az időmbe.

Kati, ez a túró rudi jó ötlet, köszi.

Megyek, apa éves tervét készítem, de ki kellett panaszkodnom magam.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Alig tudtam belépni írni :shock:

Dorka, hát ez nagyon jó volt! :lol: Lehet innen kéne választanom nekem is :D

Sajnálom viszont hogy betegek a fiúk :( Remélem hamar meggyógyultok!
A sütőtök jóóóó! :) És hogy kivitelezed??

Kati, Kata, Szami, látjátok??? Dorka is velem bohóckodik akkor a -5kilóval :lol:
De higyjétek el hogy ruhában nem látszik az ami engem zavar. Az az igazság hogy tornázni is elég lenne nekem, de még utána sem néztem hogy van-e kedden de. valahol... :oops:

Kata
, okés, szólj ha kell a kalóz ;) az ilyen:
Kép
Tescoban krokodil és tigris volt csak :? Lányoknak valami hercegnő és egy katica. Ennyi :roll:
(Viszont nagyon jó ruhák vannak féláron ;) )

Kutyink jól van, néha nagyon rossz :lol: De cuki továbbra is, már ugatni is tud :) A gyerekek órákat játszanak vele egy nap, nagyon szeretik még mindig, szerencsére nem unták meg ;)
A szobatisztaság alakul, mert kaja után kiengedjük a teraszra.
De még mindig a szőnyegekre utazik :evil:

Andi, aha, értjük mi :lol: Talán ezt a jelmezt nem kérem el az oviba :lol:
Én is "jártam" aerobicra. Egyszer voltam :lol: És én is nagyon élveztem! De akkora szervezettséget igényel a gyerekek elhelyezése hogy inkább lemondtam róla :( Pedig úgy feltöltődtem már attól az egy órától is. Igaz, azóta fáj a fenékcsontom...

Kati, jó a túró rudi, köszi ;) Csak perpill. nem veszek fel fehér gatyát :lol: Talán valami fehér lepel kéne rám... :roll:

Szami, pukkijájod édes lehet! :lol:

KépKép Kép
76vera
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?