Szép reggelt!
Elolvastam mindent tegnap este, de semmire sem emléxem.... csak a fényképekre.... naggggyooonnnn gyönyörű képek... na meg persze a szereplők is
Én is nagyobbnak gondoltam Annát....., de VeraBencét meg VeraJázmint is...
A mi Bencénk azt hiszem 112 cm körül van és 18-19 kg. De hát mi meg elég magasak is vagyunk apjukkal.
Andii: anyám, milyen fiatal vagy... teljesen más agy élőben, mint elképzeltelek... ez most tök égő volt...
A lányaid melletted, mint ha a tesóid lennének... Most akciókról nem tudok beszámolni
, mostanában erre tanyára nem hoznak reklám újságokat, és nekem sincs kedvem bemenni guberálni 10 emeletesekbe. Fázom.
Olga: nem voltál semmi hétfőn este... még az volt a szerencse, hogy mellettünk pont volt még egy hely, és oda tudtál ülni.
Apa nem mondta, hogy megőrültél?
Nekem tetszett a film, amolyan egyszer megnézős, de nekem azért is jó volt, mert kb. 2 éve mozdultam ki otthonról este... Még az is lehet, hogy ez már fóbia nálam... ,de ha visszamegyek majd dolgozni, biztosan elmúlik.
Marci jól van, már tegnap du. evett, de nem megyek vele semerre, mert még gyenge az immunrendszere. Vírus volt. Szimpla tüneti kezeléssel túl lettünk rajta.
Kis és nagy betegeknek jobbulást!
Buthu: lesz idő, amikor majd könyörögsz, hogy csak 5 percet ne kínozzon az állandó hányinger.... csak 5-öt...
Viszont azt mondják, erősen kapaszkodik a gyerkőc
Jlevay: nagyon várom a babaruhabörzéteket, mert Bencének lassan az összes melegítője bokavillantós... pedig ősszel vettem uitt.
Ez a banán meg a hányás nagyon ütős volt
jót röhögtem
Jaimee: ing betűrve a nadrágba pontosan, nadrág öve pedig köldök felett, popóba bevágó nadrág, de úgy lehet, hogy elől is osztja a dupláját... katasztrófa... Egyébként én is az osztályvezetőségére gondoltam jattolás ügyben, csak nem azt írtam tévedésből...
Nyuszmusz, Buthu: ha választotok orvost, fizetitek, valószínűsíthető, hogy végig normális lesz veletek, nem kell arra figyelni, hogy mi a véleményünk bárkiről is... ti bízzatok valakiben,ez a fontos... a többi doki meg valószínű úgy is flegma lesz veletek, mert nem nekik jattoltok. Az első kérdés úgy is az a tb. ellátórendszerben, hogy van-e magándokid...
Bbj: kezed-lábod törjön!!!
Kati: hol tartasz a fogyásban? Én 3 kilótól szabadultam eddig... lassan fogyok..., de egy kis édességet muszáj ennem majd nem minden nap...
Szami: az a legügyesebb, hogy nem híztál vissza!!!
Vera: te a hajadból akarsz fogyni?!
Óóóó.... farsang.... fiús anyukák... kinek mi lesz a fia farsangon? Nekem semmi kedvem farsangolni... Hátha pont beteg lesz B....
elküldöm, mielőtt elszállok...
BalwinJudit tán a hegyekben birkózik a medvékkel..?! (a filmből jött az ihlet..)