Új privát üzeneted érkezett!

Márti!

Én azt nem értem, hogy miért pont augusztusi nevekre szavazunk? Annyit elárultál, hogy abból a hónapból lesz? Vagy csak az volt szimpatikus a készítőnek? Vagy lesz minden hónapra vagy hogy is van? :)

kacsa14

nya, szavaztam én is

kacsa14

Jó ez a szavazás,a mi nevünk is benne van, ha kidfiú lesz,Bence lesz. Nem sok név jöhet szóba,mert a drága párom mindenre tud valami kifogást találni. Persze nagyon kisfiút várna...
Ez minden pasival így van?
k_inga

Kinga,

Kulfoldon elek itt is fogok szulni. :P

Macika,

Orulok, hogy jobban vagy! Hat meg en mennyire remelem! :P

Kép
Kép
jucmuc

Juca!
A keresztszüleim Németországban élnek,sokat vagyunk náluk, ott azért más az élet és az egészségügy.
mi lesz a neve a kislánynak?
k_inga

Kinga,

Gondolom tolem akartad kerdezni a kislany nevet hisz Juca meg a nemet sem tudja. :D :P

Sofia lesz a neve. Tovabbi szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Kinga!

Mi lánynak vártuk Timit is, de 2.nak már fiút szeretne Apa, én továbbra is lányt.

kacsa14

Jucmuc!
Igen,neked szántam! Szép az a név!

Hát halljátok tiszta bébibumm van körülöttem,a keresztgyerekeimnek is kistesó érkezik a nyáron,még nem tudják a nemét. Már jó lesz ha engem is felkeres az a gólya! :D
k_inga

Ja,majdnem elfelejtettem! Holnap szorítsatok értem! Megyek fogorvoshoz,lyukas a rágófogam. Marhára félek,annál rosszabb nem létezik számomra mint a fogdoki. Szerencsére aranyos fickó,de a tűje.... :?
na szóval parázok rendesen...
k_inga

Panka
Ha apa hazatalál, akkor megyünk be körülnézni a menhelyre. Felvettem a kapcsolatot a fajtamentőkkel is.

Kinga
A névválasztásnál nálunk is nagy harcok dúltak. A végén csak sikerült. :)
Drukk a fogdokihoz!!! A rossz fog is keresztbetehet a babának, úgyhogy semmi para! ;)

Jucmuc
NSTre mikor mész? Vagy nem is tudom, felétek hogy is van ez... :roll:
Vendég

Macika,

Ctg-re legközelebb kedden megyek, tegnap voltam az elsön.
Itt kb. a 38. het körül kezdik nem tudom otthon is igy van-e de gondolom igen. Nagyon szeretnem ha beindulna a szüles spontan. Optimista vagyok es remelek. :P Jo ejt!

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!

Itt betöltött 36. hét után kezdik az NST-t.

kacsa14

hahó!
Teljes a siker a fogdokinál,bár eléggé fáj az injekció helye,azt mondták azt akár 1 hétig is érzem,ha beszélek vagy nevetek,de legalább nincs több rossz fogam... :D
Felétek is nagy hó van? Itt mindenki szánkóval közlekedik.
k_inga

Köszi Kacsa az infot!

Kinga,

Orülök, hogy minden rendben ment a fogdokinal! En sem szeretek oda menni de olyan megnyugtato utana tudni, hogy minden okes a fogakkal!

Kép
Kép
jucmuc

Kinga nem is tudom köszöntöttelek e már, de örülök, hogy jöttél.

Juca szerencsére, hogy minden rendben van a csomó körül. És a baba?

Márti szavaztam én is.

Na most csak ennyire futja visszaolvastam, de jajj ennyire emlékszem.
Azt tudom, hogy most már nagyon szurkolunk a kismamákért.

Ja és Kacsa..majdnem eltörtem a lábujjam..siettem Danihoz és Lilla is téblábolt körülöttem és elnéztem az ágy és a kiságy közti távolságot és beleszáguldottam az ágy lábába....és ez még csak a kezdet volt.

Hát sz@r egy hetem volt. Ugye hétfőn a lábam..este ambulancia ott mondta a dokinő, hogy eltört, de menjünk rtg-re reggel, mert már nincs nyitva most este (sebészeti ambulancia :twisted: )
kedden rtg, sorban állás...az egész délelőtt ráment, kiderül t még sincs eltörve, de amúgy mind1 is mert így is úgy is pihentetni kell...délután fogorvos...6ra már 38 fokos lázam volt.
Azt hittem a fog miatt vagy esetleg mellgyulladás, de másnap is egész nap 38 feletti láz sőt 39 feletti gyógyszer nélkül+torok fájás, 3.nap is....tejem kezd csökkenni. Na ekkor felhívtam a dokim, majd el is mentünk hozzá. A végén kiderült tüszős mandulagyulladásom lett. Ekkor már se enni, se inni szinte semmit és 4 herpesz is kijött a számon szóval nagyon gázul nézek ki. Kaptam antibiotikumot és szerencsére mára már jobban vagyok. Végre a gyógyulás útjára léptem.
Csajok hát ez 2 gyerek mellett szinte zéró segítséggel embertelen...(szegén párom is teljesen kimerült már én meg eleve azért lettem beteg) De lassacskán már rendbe jövök.
Szorítsatok, hogy a tejet is vissza tudjam szaporítani.

Na nagyon panaszkodós lett, legközelebb + lesz a leírás. Bár most már nem vagyok negatív, mert már sokkal jobban vagyok.

KépKép
KépKép
fleur

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.28 22:56-kor.
Vendég

Itt vannak a beígért képek. :)

Kinga
Túl vagy a mumuson. :)
vonalzót nincs kedved csinálni?

Fleur
Még olvasni is rossz, hogy miken vagy túl. Gyors gyógyulást!!!
Vendég

Felur!
Jajj miket írsz, tényleg egy rémség!:( De a lényeg, hogy mincs törés, és gyógyulgatsz! Tejcsit biztos sikerül vissza szaporítani, olyan sok idő még nem esett ki. Dani addig tápit evett?

Maci!
Nagyon jók a képek, Levi nagyon hasonlít rád! :)

Kinga!
Fogdokit szerintem csak a fogdokik nem utálják:D
De utána tényleg jó érzés, hogy ezen is túl vagyunk, és minden rendben!:)
pankaa

Sziasztok!
Fleur!
Sajnálom,ami a lábaddal történt,a többit magam is átéltem múlthéten,nagyon rossz,az biztos.
Most már azért gyógyulgass,a nehezén átestél!

Macika!
Igen,túl vagyok a mumuson,bár nagyon jó fej a pasi!
A vonalzót illetően nincs ellenemre,de nem tudom hogyan kell,és főleg,hogy mit mérjek rajta.. :?

Annyit értek kb a géphez,hogy be tudom kaopcsolni és megy a net,de a bonyolultabb dolgok nem mennek nekem,ha részletesen leírjátok,van rá esély,hogy sikerül,de anélkül....
Tiszta béna vagyok.. :lol:

Nagyon jópofa a kisfiad! Milyen kis szöszi! Te vagy ilyen szőke? A párom is ilyen volt gyerekkorában,én meg barna. Biztos lesz egy szép kis vörös gyerekünk.. :D :wink:
k_inga

Kinga!

Babák életkorát mérjük, saját korunkat, Párunkkal a kapcsolat hosszát, de Nálad igazán a ciklus számítana, hogy hányadik napon jársz, mikor van középidő, teszt várható ideje.

Ha annyira nem vagy jártas a gépen, akkor inkább azt mondom, hogy beszéljünk priviben és megcsinálom szívesen Neked, egyszerűbb, mint elmagyarázni.

kacsa14

Kacsa!
Megkaptad a privit? ha még kell valami,kérdezz nyugodtan!
Köszi előre is!
k_inga

meg, mindjárt nézem

kacsa14

kacsa vagyok, Kinga bőrbe bújva, vonipróba

Kép
Kép
k_inga

no, még 1x

Kép
Kép
k_inga

hát ezt én nem értem ...

Kép
Kép
k_inga

na, végre! :)

Kinga, megy privi!

kacsa kilép belőled :)

Kép
Kép
k_inga

Köszi Kacsa!
Aranyos vagy!
Ezt akkor nekem majd állogatni kell vagy sem?
Mert ahhoz is kérek instrukciókat. :D
Mégegyszer köszönöm!

Kép
Kép
k_inga

Kinga, szívesen.
Írok majd még privit.

kacsa14

Fleur!
Hát, tényleg kemény napjaid voltak! Nagyon sajnálom, és jobbulást kívánok, lábújjadnak is! Tejcinek meg üzenem, hogy jöjjön vissza!!!!!!!!!!
Vendég

Nekem is van vonalzóm Bibí!
Bár ha rajtam múlott volna,akkor nem lenne,de szerencsémre itt a Kacsa!
Köszi neki még 1x!

Kép
Kép
k_inga

Maci
Nagyon édes nagyfiú már Levi

Pankaa
Tej javarészt+tápi kipótolni

Kinga
Jó vonalzót csinált neked Kacsa :lol:
Legközelebb már sztem neked is menni fog. :wink:

Már sokkal jobban vagyok. Az a nagy gyulladás lement a manduláról az antibogyótól. A herpeszek is szépen a gyógyulás útjára léptek, meg a lelkem is és így Lillával is mindjárt könnyebb. :)
Szóval egy hét múlva már nem is emlékszem rá, hogy beteg voltam. A tejet sajnos még nem sikerült visszahozni. Tud szopizni, de minden nap kb. 200 ml körül hozzá kell pótolnom :(
Remélem összejön. Nagyon igyekszünk. Szerencsére a fiam is partner szív amíg van benne valami.
Amúgy tök rossz érzés. A lányom ennyi idősen azt se tudta mi az a cumisüveg. Volt tej dögivel. Persze most is lesz majd nemsokára megint.

KépKép
KépKép
fleur

Kitartás Fleur!
Ezek szerint már javul a helyzet! Biztos rendbe jön a tejci mennyiség is! És ha már nem vagy rosszul,akkor valahogy minde könnyebb! :D

A vonalzót illetően addig eljutottam,hogy megcsinálom,de nem tudtam beilleszteni a profilomba. Egy igazi computer analfabéta vagyok! Sajna ez van! :P

Kép
Kép
k_inga

Lányok!

Eszterről nem tudunk semmit??? Nagyon eltűnt!!! Minden rendben velük???

kacsa14

Én a BMC topikban láttam, hogy nemrég bejelentkezett, hogy a babákkal minden rendben, voltak 12 heti uh-n. Fekszik sokat.
Vendég

aha, akkor elkerülte a figyelmem, mert szoktam én is olvasgatni a BMC-s, de nem láttam
akkor OK, ha minden rendben :)

kacsa14

pár kép

játszanak
Kép

Dani
Kép

Egy szép pillanat
Kép

és video
http://picasaweb.google.hu/melindabalas ... 4383668610

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Nagyon édesek a gyerekek!!!

Timi is idejött és Lilla után mondott mindent, hasonlóan mondja Timi is a szavakat, kb. 2 hete mondja is, hogy "egészségedre", de olyan szépen mondja, pedig azért nem egyszerű szó.

Meg a legújabb, hogy vmit kérdezünk tőle és mindig úgy válaszol, hogy "igen, köszi", "nem, köszi"

Pl.
Felöltözzünk? - Nem, köszi. :lol: ilyenkor elég vicces a válasz :)

kacsa14

áruld el a titkot, hogy mivel turbóztátok fel Lilla haját! Timi is göndörödik, de még mindig kis ritkás

kacsa14

Fleur!
Gyönyörű ez a 2 gyerkőc és nagyon vidámak is! Aranyos a videó nagyon, jó, hogy Lilla ennyire szereti a kistesót. Micsoda loknis fürtök! Azért a gubancmanókat élmény lehet kifésülgetni! :D
Hagyja, hogy megfésüld? Nem pityereg miatta? A keresztlányom haja is ilyen volt,de le kellett vágatni,mert sírógörcsöt kapott a fésű láttán.

Kép
Kép
k_inga

Köszönjük a dícséreteket. :)

Panka
Sokan látják így a hasonlóságot. :)

Kinga
A párom is ilyen szőke volt kicsinek, aztán besötétült. :lol: Én nagynak is megmaradtam szőkének.:)

Fleur
Az utolsó kép nagyon szupi! A videót is megnézten, milyen szépen beszél Lilla. És azok a fürtök!

Vettem Levinek bilit, egyelőre még csak ismerkedési célzattal. Körbenézegette és megpróbált autózni vele. Tiszta rosszul lett, hogy nem gurul. :lol: Végül otthagyta, keresett más játékot.
Ha valaki tud jó, megbízható kamionos céget, aki pont a párom keresi, akkor szóljon. Előre is köszi. :)
Vendég

Fleur!
Nagyon édesek a gyerkőcök, és Lilla hogy szereti a tesókáját. A videón jele sincs a féltékenységnek :) Hol vettétek azt a szép takarót? Varratad?

Maci!
Apa ki akar lépni? Én sajnos nem vagyok ebben jártas, de hátha talán más, Syry!

Syry!
Tényleg, mi újság veled? Megjött a HSG után már? Gondolom, utána máris próbálkoztok. Drukkolok!!!

Tööbieknek is sok puszi! Most rengeteg a munkám, csomó határidős feladatom van, így kicsit ritkábban is tudok emiatt jönni. De azért benézek, és azt a napi 1-2 hsz-t el tudom olvasni :lol: :wink:
Vendég

Maci!

Timi annyira a megszokások rabja, hogy nem hajlandó se bugyit, se bugyi pelust venni, az is csoda, hogy a megszokott Libero után felveszi a Pampers pelust ... Pedig vettem már neki pónis Pampers bugyipelust, tetszett is neki, addig, amíg nem mutattam, hogy ebbe a lábát kell dugni ... A sima, hercegnős bugyira is rázta a fejét. Vettem méreg drága Hello Kitty-s + Minnie-s bugyit, az is tetszett neki, de ha mondom, hogy vegyük fel, rázza a fejét ... Mondom, hogy a nagylányok már bilibe pisilnek, arra mondja, hogy nagylány, de mondja, hogy bilibe nem pisil ... Esténként fürdés előtt, ha tényleg kell neki, akkor azért termel a bilibe, de magától nem szól és napközben is inkább tiltakozik, ha kérdezem, hogy ráüljünk-e ... Szóval nem egyszerű ...

Kicsinek mi is szőkék voltunk, aztán mi is jó sötétek lettünk.
:lol: Meg Apa göndör fürtös volt, azt örökölte Timi, csak ő meg még elég ritkás.

kacsa14

Kacsa!

Zalán is így volt a bugyi szobatisztaság témával, meg amúgy a megszokásokkal is. Már thomasos bugyit is vettem neki, de mikor mondtam, hogy az a pelus helyett van, akkor közölte, hogy nem kell. Én vártam. Aztán mielőtt három éves lett nyáron épp a nagypapa által elkezdte gyűjteni perselybe a pénzt, mondtam neki kap pénzt ha felveszi a bugyit felvette és két hét alatt olyan szinten szobatiszta lett, hogy alvás közben sem pisilt be éjjel is inkább felébredt és szólt.
Kitartás nem kell erőltetni, de mondogatni lehet, meg mutatni neki a bugyit, bilit.

Fleur!
Az az utolsó testvérszeretgetős kép nagyon aranyos. Tényleg tündéri Lilla a fürtjeivel.

Jeges macika!
Levi is igazi nagyfiús.

Nah ennyi voltam megint, elborít a meló.
Üdv mindenkinek

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Niki!

Köszi, hogy írtál! Én is ebben bízok, hogy egyszer eljön az idő és magától közli, hogy nem kell a pelus és onnantól balesetek sem lesznek ... :)
Nem siettetem én sem a dolgot, főleg így a tél derekán nem is a legideálisabb a téma + őszintén szólva nekem így kényelmesebb, nincs gond utcán, itthon se kérdezgetni, hogy nem kell-e pisilni, stb. Szóval mindketten jó kényelmesek vagyunk a témában.
Ha pisil bilibe, akkor a fürdőbe ragasztunk kis matricákat, úgyhogy jutalmazás nála is van, még ha nem is magától szól, de mikor kérdezem, hogy na, lesz pisi? Akkor sokszor mondja már, hogy igen vagy nem és akkor tényleg úgy is lesz, szóval csak érzi az ingert, csak gondolom, még neki is kényelmesebb így.

kacsa14

Maci!
Fent vagy iwiw-en? Meg akartalak keresni,de nem álltam neki eddig, ha igen megadod hol talállak meg? Akár priviben is.
Ez a többiekre is vonatkozik ám! :D

Kép
Kép
k_inga

Angie
Meggondolás tárgyát képezi a melóhelyváltás. :? Apa már azon is gondolkodik, hogy kiköltözzünk.

Kacsa
Abban bízom, hogy nyáron sikerül majd a szobatisztaság, de nem akarom erőltetni.
Mindkettőnknek sűrű hajunk van, Levi se lesz ritkás. Kis göndörség is van a sérónkba, úgy fest ezt nem kérte Levi. :D Viszont akkora antennája szokott lenni a feje búbján...
Keresek róla képet. :)

Niki
Zalán hogy áll az ovival? Készültök a farsangra?

Kinga
Dobok privit. :)
Vendég

Kacsa!
Ha nem is szól, hogy nem kell pelus, de észre fogod venni mikor lehet igazán átszoktatni. Zalán már a pelusba se pisilt bele ha pl mondjuk épp úton voltunk vagy boltba, megtanulta magátol tartalékolni. Amikor a bugyit ráadtam akkor meg meg kellett tanulnia szólni. Négy nap után már nem volt bugyiba pisilés csak max ha nagyon belemerült a játlkba.

Jeges macika!
Hú nagyon készülünk a farsangra. Kijelentette, hogy ő pókember lesz, én meg kamilláztam mert otthon egy darab pókemebert nem látott még a tv-ben sem. Persze kiderült, hogy az ovis barátok is pókembernek öltöznek.

Üdv, N

Niki és Zalán
Kép
A világ anya szemével
kancellar

Eszter
Ha majd egyszer bekukkantasz, a lilypie.com-on vannak hármasikres vonalzók. ;)

Niki
Majd hozz képet a kis pókemberről. :)
Vendég

Sziasztok!

Fleur :) Remélem teljesen meggyógyultál! Tejcit sikerült visszahozni? Tündérek a gyerkőcök a képen, meg nem mondanám, hogy volt tesóféltékenység nálatok! :shock:

Jmaci :) Levi manó nagyon hasonlít rád, aranyos a kis szöszi buksijával! :D Ausztrián gondolkoztok? Vagy hova ki?

Kacsa :) Szerintem se sürgesd, meg egyébként is a nyár sokkal ideálisabb az átszoktatáshoz szerintem. Azért nem semmi, hogy Timcsa ennyire a szokások rabja, hogy nem mindegy, hogy milyen pelust adsz rá :shock:

Juca :) Nem jelentkeztél és a blogodra sem írtál, ugye minden renben???????????

Évi :) Még mindig várjuk ám a szülinapi képeket! :wink:

Jucmuc :) Hogy érzed magad az utolsó napokban?

Nálunk ma pakolós nap volt, végre kiszortíroztam Kristóf kinőtt ruháit. Már csak Flóra 68-asai maradtak hátra :twisted:

Puszó

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

most csak röviden jövök. néhány képp, már úgyis rég tettem fel.

Kép
ez még novemberben készült

Kép
Párom tesóm két kisebbik gyerekével

Kép
Tesóm 36. és Fruzsina 1. szülinapja. (mindketten januáriak :wink: )

Kép

Kép
syrynx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?