Kinga nem is tudom köszöntöttelek e már, de örülök, hogy jöttél.
Juca szerencsére, hogy minden rendben van a csomó körül. És a baba?
Márti szavaztam én is.
Na most csak ennyire futja visszaolvastam, de jajj ennyire emlékszem.
Azt tudom, hogy most már nagyon szurkolunk a kismamákért.
Ja és Kacsa..majdnem eltörtem a lábujjam..siettem Danihoz és Lilla is téblábolt körülöttem és elnéztem az ágy és a kiságy közti távolságot és beleszáguldottam az ágy lábába....és ez még csak a kezdet volt.
Hát sz@r egy hetem volt. Ugye hétfőn a lábam..este ambulancia ott mondta a dokinő, hogy eltört, de menjünk rtg-re reggel, mert már nincs nyitva most este (sebészeti ambulancia
)
kedden rtg, sorban állás...az egész délelőtt ráment, kiderül t még sincs eltörve, de amúgy mind1 is mert így is úgy is pihentetni kell...délután fogorvos...6ra már 38 fokos lázam volt.
Azt hittem a fog miatt vagy esetleg mellgyulladás, de másnap is egész nap 38 feletti láz sőt 39 feletti gyógyszer nélkül+torok fájás, 3.nap is....tejem kezd csökkenni. Na ekkor felhívtam a dokim, majd el is mentünk hozzá. A végén kiderült tüszős mandulagyulladásom lett. Ekkor már se enni, se inni szinte semmit és 4 herpesz is kijött a számon szóval nagyon gázul nézek ki. Kaptam antibiotikumot és szerencsére mára már jobban vagyok. Végre a gyógyulás útjára léptem.
Csajok hát ez 2 gyerek mellett szinte zéró segítséggel embertelen...(szegén párom is teljesen kimerült már én meg eleve azért lettem beteg) De lassacskán már rendbe jövök.
Szorítsatok, hogy a tejet is vissza tudjam szaporítani.
Na nagyon panaszkodós lett, legközelebb + lesz a leírás. Bár most már nem vagyok negatív, mert már sokkal jobban vagyok.