Sziasztok Kismamik!
Jól eltűntem hétvégére (azt hiszem pénteken írtam utoljára).
Olyan jó volt, hogy végre a férjemmel kószálhattunk szombaton, tegnap meg itthon rendezkedtünk kicsit. Szóval elment nagyon az idő, így nem is neteztem, csak ma, de most aztán nagyon! Több mint 2 órát olvastalak titeket, megint sokat írtatok.
Szombaton már én sem tudtam magam türtőztetni, és megvettem az első rucikat pindurkának
!
Már úgy elképzeltem, milyen édes lesz bennük, de biztos ti is ilyen boldog érzéssel veszitek a dolgokat az aprócskáknak
!
Pár napja megint játszom az éjszakai baglyot, fent vagyok éjjelente 1-2 órát, aztán reggel meg jó ha 8-9 közt felkelek
…
A gyomrom továbbra sem fényes, egyszerűen már nem tudom, mi esne jól, szinte semminek nem olyan az íze, hogy faljak belőle. Pl. tegnap brokkoli-krémlevest főztem, korábban nagyon imádtam, de most annyira nem esett jól, hogy kb.5 kanállal bírtam enni belőle.
Hétvégén nagyon jól éreztem magam, a gyomrom kivételével, de ma reggel újra fáj a fejem.
Egyelőre csak enyhe verzió, remélem, nem is lesz erősebb
. Amúgy továbbra sem híztam, pedig a múlt héten azért növekedett a pocak is kicsit. Megpróbálok én is feltenni majd egy tegnapi fotót!
Fóka,
Azt hiszem te írtad, hogy valaki még szerinted megy ma UH-ra Memén kívül, nos az én leszek
!
16.30-ra van időpontunk, már nagyon izgulok, főleg amiatt, hogy minden rendben legyen (ez most magzati szív UH lesz). Mellékesen reménykedem abban is, hátha látjuk mi is Maszatka nemét
. Bár tudom, ő még elég picúr, de hátha ügyes lesz a dokibácsi. Este jövök majd a hírekkel.
Niki, neked is drukk a holnapi UH-ra!!!
Bibar,
Nagyon szépen növekszik a pocid, és annyira édes Olikád is, ahogy fogja a pocakod ő is
!
Szerintem a mozgás miatt próbálj nyugodt maradni, hamarosan eljön a ti időtök is!
Reméljük mielőbb meglesz az eredményed, és megnyugodhatsz amiatt is végre! És aztán csütörtökön meg pláne megnyugodhatsz majd
!!!
Emi, de jó, hogy már te is érzed a pocaklakót!
Amúgy a múlt héten én is már 3-4 alkalommal éreztem (este, pihi közben) olyan „mintha” mocorgást, és sztem nem a beleim voltak
!
Ti csajok, ott kint idegenben! Hihetetlen milyen energiátok, kitartásotok van ezekhez a „pacsmagolásokhoz”! Komolyan le a kalappal! Nagyon ügyesek vagytok
! Bár, lehet, én is mindent megtennék egy túró rudiért ott kint! Dodó, szuperül néznek ki a rudik
!
Edi, a lányok már nagyon jól leírták a véleményüket a „kedves” rokonaid hozzászólásával kapcsolatban, és egyetértek velük! Remélem teljesen megnyugodtál ebben a témában! Még egy mondat: ha valakinek ilyen durva véleménye van valamiről/valakiről, akkor azt tartsa magában, és ne vágja a fejedhez. Szuper szüleid vannak, ne is törődj a többi rokonnal!
Akkor már hárman vagyunk a friss tej mizériával, mert néha a férjem is hoz, fel is forraljuk, de én alig merek belőle inni, mondjuk én a bolti tejet is nagyritkán iszom meg
.
Pocak, tök jó a kép rólatok! A babarucik nagyon édesek
! A tejautomata haláli, és micsoda ötlet!
Meme, már én is várom a híreket tőled!!!