Új privát üzeneted érkezett!

edwig!
Tényleg! De miért??? A tanyán ahol még fórumozok ott nem...ott rendesen 14+3-at mutat.

d.dodó

Huu Dodo, ez isteni jol nez ki, csaka zert gondoltam, hogy esetleg nem lehet jo, mert hat csak hazi tej es forralas nelkul keszul..bar a bolti turo is forralas nelkuli tejbol keszul asszem. :roll: :roll: :roll:
pocaklako

Dóri, szépek a rudik, hmmm, nyamm.
Poci na ne!!!!!Egyre jobban bírom ezt az országot!!!! :lol: Itthon még nem hallottam ilyenről, de csúcs az ötlet.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

luna!
Itt én is...de van egy másik oldal, ahol szintén fórumozok, és ott jól jár...épp ezt írom. De nem tudom mitől van ez igy, hogy itt a babaneten mindig megáll.

d.dodó

Niki, pedig epp az iment irtam is, hogy olvastam, hogy odahaza letezik ilyen :) De rovid az agyam es nem jut eszembe az sem, hogy hol olvastam, illetve az tuti, hogy az indexen, de hogy azon belul hol... hat ha egyszer bevillan elmeselem :) De tuti lokalos dolog lehet es nem elterjedt. (de mondjuk friss tejet kocsirol arulo termelovel talalkoztam mar odahaza tobb helyen is. Na itt olyannal sem... rossz heleyen lakom asszem :D)

luna6

passz, hogy miért áll meg a vonalzód... :S Elképzelésem sincs.... Csinálj nagyonbabásat Te is :D:D:D:D
Vendég

Na végül meg lehetett enni a krumplit.Igaz a hagymát is kifelejtettem belőle, és érződött egy picit az ízén a kozmáltság, de még így is jó volt.
Na összeszedelőzködünk, és irány a melóhelyem. Majd jövök még.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Dóri: nagyon tutik a rudik, kénytelen voltam ismét lányom rudi készletét csorbítani. Apukám meg lelkesen hozza neki a rudikat, mert hát úúúgy szereti Nóri :D csak azt nem tudja, hogy én is rájárok :))

Poci: csúcs az a tejautomata az erdő közepén :lol:

Meme: várunk, merre vagy?

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Luna, bocsi, lehet, hogy van. Nálunk a piacon árulnak, de valahogy még nem vettem soha. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Én bevallom :roll: nem kedvelem a friss tejet... Nem tudom miért, sokan istenítik, Én mindig félek, hogy valami bacit benne hagynak, vagy nem elég tiszta stb stb.... Anyukám hozott haza a múltkor kecske tejet, meg friss tehén tejet is, de meg sem kóstoltam, mert félek....
Tudom butaság, de akkor sem bírom meginni.... A bolti tejet azt igen, imádom hidegen.... Pedig sokan mondják, hogy az nem olyan jó, de valahogy engem megnyugtat, hogy kezelik meg pasztőrizálják stb stb.....

Ebben elég flúgos vagyok, tudom ám... :oops: :roll:
Vendég

Na, kreáltam uj vonalzót!

d.dodó

Dodó
Na, ez már tuti nem fog megállni, vagy legalábbis frissítésre menni fog tovább :D:D:D:D
Vendég

De miért hagyja le róla a T-t? Vicces, hogy nem fér ki a szöveg.
Meg a napos szóba belelóg a www.nagyonb.... de az azért mert tul hosszu a "név". Szívesen írnám csak a fiunevet.....de nem merem. Pedig eléggé kék lett "véletlen" a vonalzóm! :lol:

d.dodó

Edi
én is igy vagyok a friss tejjel :wink: :wink: félek tőle :lol: :lol: ez már ilyen beteges dolog :wink: :wink:

Pocak
tök jó ez az autómata :lol: :lol: én még nem láttam itthon ilyet :wink:

Manorka
képzeld én is mindig dézsmálom a fiam rudijait,a papáék hozzák neki és én a felé tuti befalom :oops: :oops: ha látnák... :wink:

Dodo
jól néz ki a rudi nagyon,meg is kivántam :wink: :wink:

kaptam időpontot 4d-re,csütörtök este 18.30 :oops: :oops: :oops: jaj de messze van,de csak ugy karatam menni ha már tudom a genetika eredményt,azt meg remélem megtudom addig :oops: :oops:

süt a nap de olyan hideg van kinnt,mondtam már hogy uuuuuttttáááálom a telet :twisted: :twisted: tavaszt akarok!!!

Meme
naaaaaaaaaaaa,hol vagy már?????

bibar

Dodó
Én azt vallom, hogy az anyai megérzés megsúgja milyen nemű az a baba odabenn... Nekem az elsővel mindenki azt mondta kislány kislány, Én fiút éreztem.... Fiú lett :D

Most bizonytalan voltam kicsit, mert bár fiút érzek, nem tudom azért ami történt, vagy azért mert tényleg kisfiú.... De mára egészen tuti vagyok benne, hgy Botondom van :D:D:D:D
Vendég

Bibar
Szupeeeer, mert akkor Neked megy a drukk csütörtökön este, hogy puncis legyen.... :D Pénteken meg nekem, hogy nőjjön az a fütyi :D:D:D:D
Huh örülök, hogy nem vagyok egyedül a friss tej parámmal :D
Vendég

edwig!
Csak nem akarok csalódni...nehogy az legyen, hogy azért érzem azt, hogy fiu, mert nagyon azt szeretnék!

Bibar!
Irigy a 4D miatt!! Én még csak pénteken telefonálok időpontért...és még vagy 2-3 hét mire kapok a 18 hetesre időpontot......és nem is lesz több! :(

d.dodó

Meme
már annyira várunk.... :D:D:D:D kész vagyok teljesen..... :D
Vendég

Bibar: akkor a rudiban is egyformák vagyunk :) Papa hozza a gyereknek, mi megesszük :D
Drukk Neked csütire a puncishoz!!

Edi: Neked pedig péntekre a fütyihez! De úúúgy sem nő már vissza, tudoood!

Jó Nektek, hogy mostanság mentek, én majd ha meglesz az AFP eredménye, az még kb. 2 hét, holnap csapolnak le.
Már régen voltam UH-on, jan.8.-án. :(

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sziasztok Kismamik!

Jól eltűntem hétvégére (azt hiszem pénteken írtam utoljára).
Olyan jó volt, hogy végre a férjemmel kószálhattunk szombaton, tegnap meg itthon rendezkedtünk kicsit. Szóval elment nagyon az idő, így nem is neteztem, csak ma, de most aztán nagyon! Több mint 2 órát olvastalak titeket, megint sokat írtatok.
Szombaton már én sem tudtam magam türtőztetni, és megvettem az első rucikat pindurkának :D !
Már úgy elképzeltem, milyen édes lesz bennük, de biztos ti is ilyen boldog érzéssel veszitek a dolgokat az aprócskáknak :D !
Pár napja megint játszom az éjszakai baglyot, fent vagyok éjjelente 1-2 órát, aztán reggel meg jó ha 8-9 közt felkelek :oops:
A gyomrom továbbra sem fényes, egyszerűen már nem tudom, mi esne jól, szinte semminek nem olyan az íze, hogy faljak belőle. Pl. tegnap brokkoli-krémlevest főztem, korábban nagyon imádtam, de most annyira nem esett jól, hogy kb.5 kanállal bírtam enni belőle.
Hétvégén nagyon jól éreztem magam, a gyomrom kivételével, de ma reggel újra fáj a fejem.
Egyelőre csak enyhe verzió, remélem, nem is lesz erősebb :oops: . Amúgy továbbra sem híztam, pedig a múlt héten azért növekedett a pocak is kicsit. Megpróbálok én is feltenni majd egy tegnapi fotót!

Fóka,
Azt hiszem te írtad, hogy valaki még szerinted megy ma UH-ra Memén kívül, nos az én leszek :D !
16.30-ra van időpontunk, már nagyon izgulok, főleg amiatt, hogy minden rendben legyen (ez most magzati szív UH lesz). Mellékesen reménykedem abban is, hátha látjuk mi is Maszatka nemét :wink: . Bár tudom, ő még elég picúr, de hátha ügyes lesz a dokibácsi. Este jövök majd a hírekkel.

Niki, neked is drukk a holnapi UH-ra!!!

Bibar,
Nagyon szépen növekszik a pocid, és annyira édes Olikád is, ahogy fogja a pocakod ő is :D !
Szerintem a mozgás miatt próbálj nyugodt maradni, hamarosan eljön a ti időtök is!
Reméljük mielőbb meglesz az eredményed, és megnyugodhatsz amiatt is végre! És aztán csütörtökön meg pláne megnyugodhatsz majd :D :D :D !!!

Emi, de jó, hogy már te is érzed a pocaklakót!

Amúgy a múlt héten én is már 3-4 alkalommal éreztem (este, pihi közben) olyan „mintha” mocorgást, és sztem nem a beleim voltak :wink: !

Ti csajok, ott kint idegenben! Hihetetlen milyen energiátok, kitartásotok van ezekhez a „pacsmagolásokhoz”! Komolyan le a kalappal! Nagyon ügyesek vagytok :D ! Bár, lehet, én is mindent megtennék egy túró rudiért ott kint! Dodó, szuperül néznek ki a rudik :D !

Edi, a lányok már nagyon jól leírták a véleményüket a „kedves” rokonaid hozzászólásával kapcsolatban, és egyetértek velük! Remélem teljesen megnyugodtál ebben a témában! Még egy mondat: ha valakinek ilyen durva véleménye van valamiről/valakiről, akkor azt tartsa magában, és ne vágja a fejedhez. Szuper szüleid vannak, ne is törődj a többi rokonnal!
Akkor már hárman vagyunk a friss tej mizériával, mert néha a férjem is hoz, fel is forraljuk, de én alig merek belőle inni, mondjuk én a bolti tejet is nagyritkán iszom meg :oops: .

Pocak, tök jó a kép rólatok! A babarucik nagyon édesek :D ! A tejautomata haláli, és micsoda ötlet!

Meme, már én is várom a híreket tőled!!!

Anikó

Kép
mamaki73

Maki: Neked is megy akkor a drukk! Remélem, megmutatja magát a Babóca. Kérd meg szépen és biztosan engedelmeskedik :) Gyere majd este a szupi hírekkel!

Áááuúúú, lányom éppen a duplo krokodillal próbálja kilyukasztani a fülem :( Előtte meg kreppelni szerette volna a hajam vele. De legalább, addig tudlak olvasni Benneteket :lol: :lol: :lol:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Sziasztok!

Köszi a drukkokat csajok!!:)
Minden rendben! A doki szerint nagyon szép, egészséges babó lakik odabent:) A gerint végig ép, hasfal zárt. Lepény a melső falon, és a fundusban . Fejátmérő: 3,76cm. Végtagok látszanak. Gyomortelítődés látható. Rekesz látható.:) Minden okés:) Csak azt nem tudom, hogy mekkora:( azt most nem mérték:( De ha a doki azt mondja, hogy minden OK, akkor megnyugodtam:) 4 hét múlva genetikai UH!:) Lehet közben kisírok apától egy 4d-t... :oops: :wink:

Ja...nem látszott hogy fiú e vagy lány. A doki annyit mondott, hogy a fiúk előbb meg szokták mutatni hogy mijük van. Ugyhogy sztem tuti kislány:) De nem bánom! Ma teljesen elolvadtam...:) Olyan mindegy már, hogy mi van a lába között...csak már tartsam a karomban végre!! Olyan szép!! Látszott végig a gerince, meg a buksija...annyira klassz volt. Csak sajna elég rövidke ideig láttam. max 3 perc. De apa csinált telcsivel kisfilmet:) Azóta vagy 40-szer megnéztem. Egyszer annyira elkezdte riszálni a seggét..:) Tuti kislány:) Ha fiú, akkor csipenddél fiú lesz:) Jajjj!! Most annyira boldogságos vagyok!!!!! Még így is, hogy nem tudom, hogy ki lakozik odabent. Apa erre azt monda: Dehogynem! A mi gyönyörű pici babánk!!:) Annyira élvezte ő is az UH-t.Eddig is imádta a gyereket, mindig beszél hozzá, meg simizi, de mióta megjöttünk, le sem lehetett cuppantani a pocakról:) Most elment dolgozni apa, de 100szor elköszönt tőle...:) Olyan édi:)
Na de befejezem az áradozást!:) Csak most annyira jóóóól érzem magam!! Bár olyan fáradt vagyok, mint a dög! Egész éjjel alig aludtam. Frászba voltam, hogy mi van ha....de szerencsére nem. Meg hát apával elmentünk egy mekis bazinagy hamburgerre, jó nagy adag kólával..ugyhogy mindennek rendben kellett hogy legyen! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

meme!
Örülök, hogy jó élménnyel tértetek haza!
Sajnálom, hogy nem látszott ki is lakik bent, de fő hogy egészséges!!! És amugy a fiut tényleg könnyebb meglátni mint a lányt!

d.dodó

Mamaki
jaj de jó neked,drukkolok mára nagyon :wink: :wink: sajnálom hogy fáj a fejed,én nekem tegnap fájt de csak kicsit :oops: :oops: milyen rucit vettél??és még a gyomrod is szar...hát csak elmúlik már!jelentkezz ha végeztél!! :wink:

Dodó
jééé,tök jó itthon is van ilyen :lol: :lol:

Manorka
kitartás,én is csak jövö héten mennék de nem birom és beiktattam egy 4d-ét :wink: :wink:

Dodó
neked is kitartás,jaj én tuti meghalnék ha nem láthatnám havonta :oops: :oops: de ugye ha ott nincs akkor nem tudsz mit tenni,úgy látszik mi itt e téren elkényeztetjük magunkat :wink: :wink:

Edikém
akkor a jelszó:csütörtök punci,péntek kuki :P :P igy legyen!!!!!!!!!!

tök jó ezen ahéten nagyot fog szinesedni a tábla,sokunknak remélhetőleg kiderül ki lakik a pocakban :wink: :wink:

bibar

De jó Meme! Gratu a jó eredményekhez! El is hiszem, hogy most milyen érzés uralkodik rajtad. :) És Apának teljesen igaza van, a Ti pici Babócátok lakik odabenn és a legfontosabb, hogy egészséges!!
Szupi-szupi!!!!! Majd legközelebb már biztosan látszik, hogy kislány vagy kisfiú. De a lényeget már tudjátok! Most pihizz egyet, nagy volt az izgalom.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

manorka

Meme
jaj de jó :lol: :lol: olyan jó neked,micsoda boldogság :wink: :wink: én annó igy voltam,lányt akartam de fiú lett és azonnal imádtam ahogy megmondták :lol: :lol: na és neked még lehet fütyi is belőle :wink: :wink: a hambuci az meghozza aaaa hatást még mindig ugy látom :lol: :lol: gratula a manóhoz :lol: :lol:

bibar

Meme
ÉLJEEEEEEEEEEEEEN!!!! A legfontosabb, hogy minden rendben van... és elhiszem, hogy már mindegy, hogy fiú vagy lány, a Tietek és az a legfontosabb :D:D:D és riszálja így is úgy is :D:D:D:D
Nagyon örülök Nektek, nagyon vártunk ám már.... úgy izgultam, hogy csak na.... :D
A hamburger meg külön helyes, kell is.... :D:D:D

Bibar
Okés ;) Részemről rendben a jelszó :P
Vendég

Köszi csajok!! Arik vagytok nagyon!:)

Annyit mondott még a doki, hogy jelenleg faros a drága, de még vagy 8000-szer meg fog fordulni.:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

No Maki, akkor most Te jössz.... Téged is várunk a hírekkel nagyon ám ;)
Vendég

Bocsi csajok, tényleg elnyulok kicsit, mert szét vagyok csúszva teljesen:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Pihenj csak Meme :-) megérdemled, vége az izgulásnak, jöhet egy kis pihi a kis seggrázósoddal :D:D:D:D
Vendég

Jajj, Meme, annyira örülök, hogy minden okés veletek :D :D :D !
Tudom, olyan boldogságos látni őt, és hatalmas megkönnyebbülés hallani, hogy minden okés!!! Szuper :D !
Tényleg pihenj egy jót erre a nagy izgalomra!

Már jön értem haza a párom, megyek öltözöm, mert hamarosan indulunk. Már nagyon izgulok! Ez a hülye fejfájás sem hagy békén, de most ez a legkisebb bajom :wink: !
Nagyon drágák vagytok én is köszi a drukkokat, remélem minden okés, és este jelentkezem!
Addig is pussz mindenkinek!

Anikó

Kép
mamaki73

manorka:
Én is csak febr. 10-én megyek UH-ra, s bízok abban, hogy a kislányom nem kezd kukit növeszteni! :lol:

hmeme:
Nagyon örülök, hogy minden rendben a picurkáddal! :)
Igaza van Edinek, hogy riszálja így is, úgy is! :lol:
Nekem 15 hetesen és 5 naposan állapította meg a doki, hogy kislány...huhh...mostmár tényleg aggódok a kukinövesztés miatt! :?

Emi

email4
Budapest

Jaj, kész lett a friss túró...olyan jó illata van, hogy megkívántam....még jó hogy 3 liter aludt tejet főztem (kettőből szoktam rudit csinálni), igy ma körözöttet csinálok vacsira.

d.dodó

Meme....vegre, mar annyira vartunk Teged reggel ota. A lenyeget mar megmondtak, a baba jol van, szepn fejlodik es ez a legfontosabb. Nagyon cuki lehet a ferjed, ahogy elkoszon olyan sokszor a babatol.
Jo pihit Neked es a Kismanokanak.

Mamaki: lehet mar az izgalomtol faj a fejed, nagyon varunk am Teged is a jo hirekkel... :D :D :D
pocaklako

Dodo, elkezdtem az aludtej gyartasat, altatot is enekeltem neki, hogy hamarabb megaludjon. Remelem nem lesz gaz, hogy pasztorozetlen friss tejbol keszul a turo :? :? :? :? :?
pocaklako

Sziasztok!

Meme: örülök, hogy minden rendben, és ilyen jókedvű lettél! Előbb utóbb csak kiderült, hogy fiú-e vagy lány, de a lényeg, hogy minden rendben! :D Hosszt innentől kezdve már nem szoktak mérni, max tippelni ;)

Niki: drukk a holnapi UHra! Nem hinném, hogy Rikire hatással lesz, hogy eredetileg lányt akartál, hiszen írtad, hogy azóta már imádod! Egyébként első babával álmomban nekem is lányom lett, pedig akkora már több doki megerősitette, hogy fiú lesz.
Parádat egyébként abszolút megértem, most eléggé lányt akartam, néha paráztam is, hogy mi van ha mégis fiú, nem sértődik-e majd meg, hogy én lányt akartam. Én nem forraltam a fiamnak 9 hónaposan a babavizeket már, csak a csapvizeket.

Maki: akkor Neked meg mára drukk az UHhoz! :D

Pocak: húha már 18. hét, tényleg mindjárt félidő! EZ a friss tej automata nem semmi, soha nem láttam még ilyet :D Na, most nézem van Mo-n is, lecsekkolom, hátha van a közelben!

Bébike: sajnálom a rossz éjszakát, és a kezdődő vesefájdalmat :(

Dodó: nagyon jól néz ki ez a Túró Rudi!

Bibar: kitartás csütrötökig!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Pocak!
Tuti nem lesz baj! Hisz a pasztörizálatlan tejből még csak aludt tej lesz. És azt kis lángon (vagy villany egyes fokozaton) még 1,5 órát kb de van hogy 2-őt (rájöttem, hogy a multkor a fél órával hülyeséget írtam) "hőkezeled".

d.dodó

Koszi Luna a linket, ezt olvasgattam en is ma reggel. Na szoval ugy dontottem, hogy nem forralom fel, bar a forralt tej is megsavanyodhat. Nem hinnem, hogy nagy haz lesz belole, hiszen nem a tehen alol csapoltam a koszos vodorbe, hanem rendesen elmosott tejes uvegben lett hozva az automatabol. Meg igaza van Dodonak, meg hokezelem a kicsapodaskor.
Luna megnezted, hogy nalatok van-e ilyen? Lehet ezzel mindent megoldanal...
Mamaki: meg Neked szerettem volna valaszolni: tudod amikor messze vagy es egy finom falatert a fel karod oda adnad, az ember sok mindenre kepes, igy marad a hazi eloallitas :lol: :lol: :lol:
pocaklako

mamaki!
Igaza van pocaknak! Próbálunk mindent....én már pl béke beli vajas kifli sütésben is "profi" vagyok! :) Imádom a kiflit, és itt egyszeráen nem lehet kapni! Sőt fehér kenyeret is sütöttem már, de azt még tökéletesítenem kell!

d.dodó

Judot, kerestem, de csak arrol talaltam cikket, hogy a nemeteknel van mar ilyen automata :D Ezt cikkezi a portugal net :D De itt meg hazhozrendelos kaja sincs, mint a foddexpress es tarsai, nagy banatomra, mert szules utan komoly hasznat vennem... de egyszeruen sehol semmi.

luna6

Na sziasztok!
Meme, gratulálok, hogy minden rendben!!!Ez a lényeg!!!!!!!
Bent voltam a melóhelyen, és "jósoltak" nekem valami véráram cseréből vagy mi. Azt mondták fiunk lesz. Egyébként mindent félretéve fiút érzek én is. És nem tudom eldönteni, hogy tényleg azt érzek, vagy Riki miatt én csak fiúként tudok gondolni a gyerekünkre, vagy lányt szeretnék és "tartok tőle" hogy megint fiunk lesz és azért érzem azt.Igazán nem tudom megmondani. A lényeg, jobb, ha fiúra készülök, mert annak nagyobb valószínűségét látom. Ha olyan lesz, mint Riki, akkor mindegy is! :D
Amúgy szörnyű rossz volt bent. Jajj, már minden megváltozott, mióta elmentem. Majd egyszer, ha gondoljátok leírom, most csak annyi, hogy rossz volt. Én sem vagyok épp toppon, megint fejem. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Nalunk sincs kifli (szerintem csak keves helyen van) es az a magyar tipusu feherkenyer kilosban sincs, de nekem igazan nem hianyzik, ha valamiben legalabbb itt jobbak, az a kenyervalasztek :) Isteni kenyerek, nagyon sok kulonfele magos meg toltott meg eszembe nem jutna verziok :) kar, hogy sokat nem nagyon ehetek rendszeresen.

luna6

luna!
Itt sajna előnyben részasítik a toast kenyeret..és azt nem szeretem.... de azért van egy-két fajta veknis is!

Niki!
Sajnálom a munkahelyet! És a fejfáját is... A véráramból hogy nézték?? a kezed vagy a hasad felett egy cérnára lógatott gyűrűvel?? Mert azt ismerem.

d.dodó

Itt is az van hegyekben, a formakenyer, bar minosegre sokkal jobb mint a magyar, en sem szeretem, no meg erosen finomitott alapanyaga van meg a teljesorlesunek is. Ugyhogy egyebet szoktam venni, de abbol nagyon jo a valasztek, csak sokkkkkal dragabb mind ami nem az a formaize :( (birom, hogy kitalaltak a hej nelkuli kenyeret is... klasszul le lehet szoktatni a gyerekeket vegkepp a ragasrol)
De ma pl kivul belul mindenfele magos felkilos cipocskat vettem.
Meg nem koltoztetek haza? Csak szakaszosan olvasok itt nalatok, ezert maradnak ki neha infok, de.... joeg, most jovok ra, nem te vagy a hazakoltozos hanem valaki aki Finnorszagban volt, sorry :D:D ez a terhessegi elhulyules tipikus jele am :D Oke, kerdes visszavonva. A finneknel lehet kapni olyan kerek (vagy nyolcszog?) kozepen likas es tok lapos kenyeret, az nagyon fini. Olyan nalatok is van?

luna6

luna!
Héj nélküli kenyér?? Hát pedig az a legjobb egy friss kenyéren. Nálunk vannak ilyen vékony puha lapocskák...kör alaku, de nem a közepén van luk, hanem az egész lukacsos...az finom ilyen "uzsonna szendvicsnek" salátalevél, sonka, sajt.... az olyan vendégvárós kenyér :D.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?