Sziasztok!
Újra vagyok, és azt hiszem most bőven lesz is időm jönni, na semmi jó hír, elmesélem ,majd a végén.
Kriszti! Üdv közöttünk!
Én sem régóta vagyok itt, de tényleg nagyon jó dolog itt beszélgetni, megosztani az örömeinket, bánatunkat!
Kitty, igenis gyere ha van hozzá kedved, velem sem történik olyan sok minden pl., de néha azt is jó leírni, vagy csak elolvasni, amit ti írtok
Én várlak, és szerintem a többiek is nagyon!!!!
Remélem, még ma sem jött meg!Drukkolok nektek!
Nóci, gyógyulgassatok!!!
Kati, ti is!!!
Beze, nagyon örülök, hogy bejelöltél az iwiwen!!!!
Mit kap Lexi a szülinapjára?
Brid, nehéz lehetett neked, és nagyon szeretheted ezt a férfit, hogy tolerálni tudtad a kultúrájából származó különbségeket.
Ezt nem sok nő bírná ki. Nekem például lételemem, hogy a párom mutassa ki az érzelmeit, mindig , mert túl érzékeny vagyok, és szükségem van rá.
De úgy látszik, ő is annyira szeret, hogy próbál változtatni, de az alapján, amiket meséltél róla, elég vaskalapos lehet, és neki lehet, hogy még ezáltál nehezebbek ezek a dolgok!
Csajok, velem annyi történt, hogy tegenp ültem a dolgozóban a számítógép előtt, oldalra fordultam, és úgy maradtam. Szó szerint!
Doki, fájdalomcsillapító hegyek, kóma, állandó fekvés.Ja, meg táppénz, ki tudja, hogy meddig!
Úgyhogy most elég ideges vagyok, mert rengeteg a munkám, és fogalamam sincs, hogyan fogom behozni, meg az sem mindegy, hogy mennyi fizetést kapok!
Aztán ha tünetmentes vagyok, úszás, gyógytorna, mert a gerincem miatt van az egész, nem sima becsípődés.
Holnap kéne megjönnie, és szerintem most meg is fog!
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!