Új privát üzeneted érkezett!

pocak!
A pizzatésztát is te csinálod? Ha igen, leírnád a recit?? Lehet csinálnék én is.

d.dodó

Niki!
Gyertek svédországba.

d.dodó

Dodo, igen persze leirom, mindjart megy!!! :lol: :lol: :lol: Fincsi lehet az a kokusztejes kajcsi amit csinalsz..en meg soha nem csinaltam kokusztejeset.

Niki: megnezem mindenkepp. A bereket azert irtam, hogy meg lehet belole elni azert, de gazdagga nem nagyon valik az ember, a nemetorszagi bereket nem nagyon kozeliti meg, de persze a magyarokat joval meghaladja. :)
pocaklako

Niki!
Itt ingyenes a nyelvtanulás....sőt én már a bevándorlói svédnek megcsináltam mindkét fokozatát. Most a svéd általános iskolai szintre járok, és megpályáztam az ösztöndíjat, és meg is kaptam....ebben a félévben a max összeget. Havi 6780korona. Mondjuk átszámítani nem nagyon szabad (bár ugy marha jól hangzik, mert 180.000 Ft), de a mi 3 szobás lakásunk havi lakbére 5520 korona. Mondjuk abban a fűtés és a víz benne van. Csak villanyt és netet kell külön fizetni.

d.dodó

Pocak
Nyamm nyamm Pizza... Én is magam szoktam csinálni a tésztát :D
Kíváncsi vagyok Te hogy csinálod, mégis csak echte olasz :D:D:D
Vendég

Edi: a recept Memetol van, de tenyleg isteni, pont olyan amilyennek lennie kell. A ferjem lemeozta es maga is megdobbent, hogy a recept Magyarorszagrol jott. Igy meleg szivvel ajanlom, ha gondolod elkuldom Neked is, megnezed, hogy mi a kulonbseg a tied es az enyem kozott. :D :D :D
pocaklako

Pocak

Okés, akkor is biztos finom, így jöheeeet :D:D:D meg is csinálom... úgy is 2 napja a savanyú és a csípős meg fűszeres csúszik :D:D:D nyamm nyamm
Vendég

Edi, megy azonnal priviben. :wink:
pocaklako

Pocak
Köszönööööm :D ;)
Vendég

edwig!
Nekem az elejétől fogva a savanyu, a csípős csúszik. Van az a nagyon pici vékony ecetben lévő chilli paprika. Volt hogy egy vacsihoz (sülthús zsíros kenyér) 7-et megettem belőle.
Sőt ma a zöldcurrys csirkemell is csípős volt!

d.dodó

Dodó
Nekem meg csak az édes ezidáig. Alapból imádom a csípőset, de nem bírtam rá sem nézni mostanáig. Csak a süti, csoki, édes cuccok....

Most meg 2 napja fordúlt a kocka, és csak a savanyú és jó csípős fűszeres kaják csúsznak:D:D:D:D

Botikám válogatós úgy fest :P
Vendég

De erdekes amugy...nalam meg pont forditva volt, alapbol nagyon edesszaju vagyok, a 4. honapig ra sem birtam nezni...sooottt...mindig az jott vissza. Most viszont csuszna az edes a savanyu mellett, bar nem sokat eszek. Honapok ota ma reggel eloszor ittam ujra gyumi joghurtot, attol kimondott undorom volt, persze a reggei is savanyu volt, narancsos.
Na megyek, athelyezem magam vizszintesbe egy kicsit, mert nagyon bekemenyedett a pocakom. :( Szerencsere mar napok ota nem volt kemeny...
pocaklako

edwig!
Én ugy vagyok mint pocak! Az édesre rá se bírtam nézni, hányingerem és savam lett tőle. Most is csak hébe-hóba, szóval még mindig előnyben részesítem a savanykásat....szóval tegnap mikor "édes ehetnékem" volt, jó párosítás volt az enyhén porcukrozott csöröge fánk savanykás baracklekvárral.

d.dodó

Dóri, nagyon aranyos vagy!!!!! Igazából nagyon szeretnénk egy kvázi meleg helyen élni, mert én 15 fok alatt már vacogok. A mínuszokban meg esélyem sincs a túlélésre. :lol: Mindegy, egyelőre az angolt előszedjük, olaszt megpróbálunk tanulgatni, aztán majd elválik pár év múlva. Ez még nem a ma kérdése. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Tavaly áprilisban 25 fokban már lihegtünk, és csak vízpart mellett bírtuk ki bikiniben...ha süt a nap, iszonyat meleg tud lenni. Az itteni 25 kb olyan mint az otthoni 32-35.

d.dodó

[quote="kutyafüle"]D írta:kutyafüleóri, nagyon aranyos vagy!!!!! Igazából nagyon szeretnénk egy kvázi meleg helyen élni, mert én 15 fok alatt már vacogok. A mínuszokban meg esélyem sincs a túlélésre. :lol: Mindegy, egyelőre az angolt előszedjük, olaszt megpróbálunk tanulgatni, aztán majd elválik pár év múlva. Ez még nem a ma kérdése. :D

Elobujok kicsit RObol. Majd Judit elmondja konkretan mi a szitu Olaszorszagban, de ha hasonlit a naluk nyugatabbra elo latin nepekhez, akkor eszemeletlenul csaloka, hogy delen vagyunk es itt meleg van :) En Magyarorszagon eletemben nem faztam meg annyit es tartosan annyira mint itt a delen, ahol se ho, se jeg, se fagy soha :) Es nem feltetlenul kint az utcan, hanem lakasban, kavezoban, uzletben, orvosnal (iskolaban, oviban!!)..... akarhol. 5 ev utan sikerult elernem, hogy vegre van futes a lakasunkban (nem alapfelszereltseg) es ezert a halonk telen olyan 10-12 fok koruli homersekletet produkalt. A 15 fok volt a maximum telen amit benn a lakasban merni lehetett. Nem idonkent, tartosan... Gondolom eszakolaszok ennel rutinosabbak a hegyek es a hidegebb idojaras miatt, de nem vennek ra merget, hogy delebbre is ez van. :)

luna6

Sziasztok,

köszi minden üdvitthont és fütyigratulát! :)

Edi, de jó, hogy kialudtad a szimpi rokonokat, a lányok már elmondtak mindent, amit lehet, de szerintem is "tökös" anyuka vagy, ahogy ezt az egészet csinálod! (Tökös anyukának meg tökös gyerek dukál, szóval biztos Boti lesz...)

Na képzeljétek, tegnap megvettem életem első (vagyis első kettő, soha nem bírok semmiből egyet venni) terhesgatyóját! Egy vagyonba került, sajna pont a Brendonban volt két olyan, amit mintha rámöntöttek volna, persze mire megtaláltam, már vagy a nyolcszázhuszonötödiket próbáltam fel. Utána meg azon ment a problémázás, hogy ha most pont jó, akkor lehet, hogy két hét múlva meg már pont nem lesz jó... A hasrésze persze tágul mind a kettőnek, de a csípőmön és a combomon éppen passzol, így oda nem hízhatok. Gondolkodtunk erősen, hogy nagyobbat vegyünk-e, de azok meg lógtak rajtam. Szerintetek jól csináltam, vagy vehetek újat a jövő héten húszezerért?!

Van még két hülye kérdésem:
1. Kozmetikushoz lehet menni terhesen, ugye?
2. Terhesmelltartó helyett jó sportmelltartó? (A terhesmelltartók egyszerűen nem jók rám, de egyáltalán, lehet, hogy a terhességtől gnóm lett a mellem...)

Uhk-hoz drukk és irigylés, ooooooooooolyan jó látni, ki van odabent, legszívesebben minden nap mennék! Majd írjatok, hogy mi volt!

Jó vasárnapot,
Emma

Kép
emma.zunz

Sziasztok!

Meme: mennek holnapra a drukkok!

Bibar: gratula a 16. héthez!

Edi: örülök, hogy kialudtad a rossz kedved! :D:D:D Anyukád nagyon aranyos, hogy már most így lelkesedik!

Nálunk ma húsleves volt, meg tejfölös gomba+kukoricás rizs. Estére aranygaluska szerűség lesz, csak nem dióval, hanem kakaóval :D

Emma: én úgy tudom, melltartóból ilyenkor még bármi jó, ami nem szorít. Kozmetikusos kérdésed passzolom. Terhesgatyó: az anyémen belül van csipőnél egy gumi, azon egy gomb, a gumin meg gomblyukak, így a csipője is bővithető. Ezt már csak megvétel után itthon vettem észre, eléggé "megbújt"

Ha valaki még megy holnap UHra, neki is drukkolok (mintha lenne valaki Memén kivül, de nem emlékszem :? - terhesagy :D)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Emma, persze, hogy lehet!!!!:)
A terhesgatyót nem tudom, én olyat vettem annó,ami kicsit bő volt rám. A végére már feszült. De ami most jó(anyag, fazon,minden) az szerintem nyáron, mikor már tényleg megnőhetsz úgyis nagyon meleg lesz.Nem??

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Na akkor a pocakos képet feldobom :lol: :lol: :lol: Kép

Kép

remélem azért látszik,nem csináltunk pucér pocak fotót :wink: :wink:

Emma
szerintem lehet kozmetikushoz menni,a másikat passzolom :oops: :oops:

Meme
drukk holnapra :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Meme: ezer drukk Neked holnapra, nagyon várjuk majd az infót!

Bibar: gratu a 16.héthez :)) én is ma töltöttem be :D Mész AFP-re? Engem kedden csapolnak :(
Remélem, jót hamiztál! :)
De édesek vagytok Olival és a nagy pocival! :)

Poci: de ha jöttök majd Mo-ra, akkor is tudunk ám egy talit rendezni, csak akkor már a csomag kint lesz és nem a pocakban. Ugye? Csak találunk olyan helyszínt, ami mindenkinek jó.
Én is azt hittem, hogy kiságyat vettetek, már éppen kérni szerettelek volna, hogy majd ha idővel összerakjátok, akkor kérünk képeket. :)
Köszönöm kérdésed, igen, jól vagyunk. Fáradékony vagyok, de ugye egy csemete mellett azért pocakkal ugyanazt a lendületet fenntartani már nehezebb. De szerencsére párom sokat segít, mert elvileg feküdnöm kellene sokat, de gyakorlatilag, mikor felébredek utána már nem nagyon tudok visszafeküdni, csak amikor párom hazaér. Addig meg próbálok mindent óvatosan csinálni. Ha pedig fáradt vagyok leülök, igaz a doki ezt kihangsúlyozta, hogy nem ülnöm kell, hanem feküdni, de tényleg nem tudom egyelőre kivitelezni az sokszori vízszintest.
A pocakmozgás pedig elég aktív, főleg, ha valami fincsit eszem, illetőleg ha Nóri a közelemben hangosabban beszél, akkor totál rúgkapál a kis Csimbók. :) Érdekes nagyon, hogy ennyire felismeri a hangját.
Borsóleves, cukkinis borjúpöri, meg még pizza? ÁÁÁÁ, de éhes lettem. :) Azt hiszem, ilyen sorrendben meg is tudnám enni őket :)) Pedig nem is vagyok oda a husiért, de rettentő jól hangzik a cukkinis borjú :)

Edi: imádom a lendületed!! :D Így is kell hozzáállni!
Mesemondó kutya, maci, Póni :) ez olyan érdekes, lánykám most kapott karácsonyra egy mesemondó macit, talán ha egyszer foglalkozott vele fél percet. Pedig nekem is úúúúgy tetszik :)) Így marad a mesekönyv és Anya, Apa, aki olvas továbbra is. Persze Anyukádnak nem kell elvenni a kedvét, nem azért írom ám, örüljön csak és kényeztesse a lányát és a kis uncsikáját.

Niki: valahogy mi is ugyanígy vagyunk, már tele a hócipőnk az itthoni nehézségekkel és az hogy az ember, ha tisztességesen dolgozik, akkor is csak nehezen vagy sehogy sem jut egyről a kettőre. Hiteleket meg ugye nem szeret senki sem felvenni. És akkor még az emberek is folyton csak marják egymást. Minket is nagyon vonz a külföldi "könnyedség", lendületesség és talán nem húzza annyira nagyon a vállukat a teher vagy ha mégis, akkor tudnak mégis erőt meríteni. Persze nem vagyok naív és nem gondolom azt, hogy máshol kolbászból van a kerítés. Sok rokon, ismerős él külföldön és az ember szinte már irigykedve hall róluk, hogy ők a munka és a család mellett tudnak mondjuk a hobbijuknak is élni. Itthon pedig ezt nem tudja megtenni az ember. Eddig mi a család miatt nem mentünk ki :(
Keresztapám pedig itthagyott csapot-papot és kiment Ausztráliába, már lassan 30 éve. És kenuzik, ez volt az élete. Kint hajóépítéssel (kenukat gyárt) foglalkozik és boldog, vidám élete van. Ugyanezt itthon nem tudta volna megtenni. Ennek az ára az volt, hogy szüleit, testvérét (aki az Apukám), itt kellett hagynia. És amíg éltek a szülei nem is tudott hazajönni, mert onnan nem két fillér az út. Mostanában volt itthon, de ugye bepótolni a szüleivel való találkozást már nem tudja megtenni. Szóval nehéz ez az egész. De a lényeg, hogy minket is hajt, hogy el innen.

Meme vagy Poci: nekem is el tudnátok küldeni priviben a pizza receptet?? Nagyon megköszönném! Lánykám mostanság rá van kattanva a pizzára :) De én sem tudok olyankor ellenállni :D

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Még jó, hogy fél 2-től próbáltuk Lizyt ágyba dugni. 3/4 4 volt mire elaludt! De lassan fel fogom kelteni, mert különben este nem lesz alvás.
Míg apája próbálta altatni, addig én is pihentem, szunyókáltam egyet.

bibar!
Nagyon csini a pocid (és milyen ismerős vagy nekem)!

d.dodó

Manorka: nagyon orulnek, ha egyszer en is ott lehetnek egy kismama talin, de persze vilagos, hogy nehez egy emberhez igazitani. Jovo novemberben tervezzuk az elso haza utat a manoval, akkor szeretnek egy honapig lenni, abba csak belefer, Eger-Budapest picit tobb mint egy ora, igy nem tema. Amugy is mindig ha megyunk Pesten vasarolunk a pultokra, igy Apat jol le tudom rendezni, en pedig szabad vagyok... :lol: :lol: :lol:
Nagyon jo, hogy ilyen aktiv mar nalatok is a mozgas, most mar nalunk is egyre gyakoribb. Es tenyleg mindig kaja utan elenkul meg a picike, erdekes, hogy mar hogy megismeri Nori hangjat, de ez hogy lehet, hogy mar el tudja kuloniteni melyik a gyerekhang es a felnott.
A faradekonysagod megertem, en sem vagyok olyan duracell nyuszi, delelott megcsinalok mindent, de a delutan legtobbszor pihivel telik.
Nagy nagy gratu Neked is a 16. hethez!!!
A pizza receptet pedig termeszetesen kuldom.

Bibar: vegre a pocakos fotok, nagyon csinos kismama vagy, halali Olika ahogy o is fogja a pocakod. Jo volt a mai ebed?

Fokamoka: nagyon jol hangzik ez a tejfolos gomba kukoricas rizzsel..megkivantam..olyan gombapapirkasnak keszited el a gombat tejfollel?

Emma: szerintem is jo a sportmelltarto, tokeltesen megteszi, csak kenyelmes legyen.

Niki: hat igen van abban valami amit Luna irt a deli klimarol. Ha szereted a nagyon meleget, itt nyaron akkor Te biztos jol erezned magad. Mivel kozvetlenul a tengerparton vagyunk, nyaron nagyon nagy a paratartalom es olyan mintha folyamatosan egy szaunaban ulnel, itt legkondi nelkul tenyleg nem lehet megmaradni. Ez a nedves paras levego viszont telen is megmarad, amit vegkepp nem szeretek. A homerseklet nem sullyed -2, -3 fok ala, de annyira nedves, nyirkos a levego, hogy az a hideg szinte a csontodig hatol, sokkal jobban turom a szaraz -15 fokot, ennek a vizes, nyalkas idonek semmi ertelme, de hat a tenger alakitja igy.

Edi: na keszul a pizzateszta? :D
pocaklako

Pocak
szerintem mindenki benne lesz hogy olyankorra szervezzünk egyet amikor itthon leszel,hiszen meg akarunk ismerni :lol: :lol: isteni volt az ebéd,hoztunk is haza,holnap nem kell főznöm :wink: :wink: pizza recept nekem is jöhetne priviben :wink: :wink: ha nem unod még :lol:

Dodó
jaj ilyet Olivér is csinál,nem szeretem ha későn alszik el,mert akkor este szenvedek :oops: :oops: na de ma nem aludt napközben csak a kocsiban hazafelé kispest-fót vonalon,kb 30 perc,igy remélem hamar elalszik :wink:

Manorka
nekem majd csak a 18. héten lesz az afp-ém mert tudod nekem volt a biopszia igy sok újat az afp már nem fog mutatni :wink: fini volt bizony :lol: :lol: jaj de jó neked ilyen pocakmozgás,irigy-birigy :oops: :oops: annyira várom én is :wink: :wink: ma neked is gratula a 16.héthez:)))

köszönjük a kép dicséreteket :lol: hááát a szemöldököm nem látszik hála az égnek,tiszta kiszel tünde vagyok,jó lenne már lejutni a kozmetikushoz :shock: :shock:

bibar

Judit, akkor annyi kulonbseg megis van, hogy nalunk nyaron nem all be szaunasra az ido (mint Magyarorszagon is tud, bar az nem nyirkos, de ha megall hetekre az ott ugye perzselo) hanem szinte mindig van egy kis legmozgas a tenger (oke, ez ocean) miatt, szoval en joool viselem a nyari melegeket. Nagyon dogleszto a legmozgas miatt nem szokott lenni, vagy nem tartosan. Es mivel telen hideg a lakasunk, igy nyaron is az, szoval nekunk legkondi nem kell. De ez a teli esos nedves semmilyen ido neha tenyleg sokkal macerasabb mint a szaraz minusz 15 :) (nalunk minuszok sincsenek, csak max hajnalra, de nappal soha)

luna6

Ahogy igertem teszek fel egy par kepet az elso babarucikrol. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ez a kisfiam legelso ajandeka, amit nem Anya vett neki :-)
pocaklako

Luna: a mi lakasunk telen hideg, nyaron meleg. Nalam folyamatosan megy a futes, es mindig 5 pulcsi van rajtam, mint aki legalabbis Oroszorszagban lakik.
Akkor aki kerte a pizza receptjet, annak elkuldtem, most pedig akkor kozzet teszem. Hala Memenek, a topik megint jot eszik!!! Koszonjuk Meme az isteni receptet, es a kakaoscsigad is fenseges volt, imadtak az olaszok!!! :D :D :D
Ha meg lenne valakinek egy jol bevalt elesztos pogacsa receptje azt nagyon megkoszonnem

Nos a recept: a tesztat kenyersutoben dagasztom vagy akar robotgep dagasztojaval is lehet (a lustasag) Fontos, hogy ha van kenyersutotok akkor annak a meropoharat hasznaljatok a hozzavalok kimeresenel. Az en meropoharam kb akkor mint egy normal vizespohat, igy szerintem az is megteszi ha mas nincs.
Hozzavalok: 2/3-ad (ketharmad) csesze meleg viz, 1 evokanal olaj, 1 teas k. so, 1 teas k. cukor, 2 csesze (meropohar) feherliszt, 1 teas k. eleszto, szaritott. Nagyon fontos, hogy ilyen sorrendben dolgozzatok ossze a hozzavalokat. Ha osszedolgoztatok (vagy a kenyersuto dagasztoprogramja) masfel orat pihenjen a teszta es lehet nyujtani. Nekem 28 cm-es pizzasutom van, ekkora mennyisegbol 1 pizza jott ki, de az jo nagy volt, a multkor kettonknek eleg lett. A pizzasuto aljat, vagy a sima tepsi aljat picit olajozzatok ki, hogy ne ragadjon le.
A tetejet pedig ugy csinalom, hogy konzerv paradicsomszosz, akar lehet darabos is es osszeturmixolni, pici so, bors, oliva olaj, es ami nagyon fontos szaritott oregano, ezzel megkenni a kinyujtott tesztat es a tetejere barmit lehet tenni, en csak reszelt mozzarellat tettem. Ma estere a parom fele szalamisat, fele parmai sonkasat kert. Az enyem megint sima margherita lesz. Ugy 20-25 percig kell sutni eleg magas hofokon, persze vigyazva, hogy ne egjen meg. Az en sutomnek van kulon pizzasuto programja, igy ehhez kell a magas hofok.

Akkor jo pizzazast mindenkinek!!!
pocaklako

Pocak
egy tündér vagy :lol: :lol: :lol: az autós napozó a kedvencem :lol: :lol: :lol: de mindegyik nagyon cuki :wink: :wink: ja és a rózsaszint azt kinek vetted :P :P :P

Luna
neked van már biopszia eredményed??én kedden már elkezdem zaklatni őket telefonon,nem birok már várni :oops: :oops:

bibar

Reszemrol nagyonkoszi a receptet, mentettem :)

Hat nekem van valahol olyan fotom, ahol az agyban fekszem egy vastag minusz fokokig mukodokepes orkan kemping halozsakban es annak tetejen van meg harom takaro es egy paplan :) Ja, es en polar pizsamaban es plusz treningfelsoben :D Tavaly telen meg en is rendszeresen 3-4 pulcsiban voltam. Iden nem mindig, hogy mar van futes, de nem tudunk allandoan futeni mert azt nem tudjuk kifizetni :( Jol 'tulfutottuk' magunkat decemberben is a szabadsagok es suliszunet idejen. Most csak hajnalban es reggel megy par orat majd kora estetol ejfel korulig. (alapvetoen a hazat kellett volna szigetelni, de hat tarsashaz, nincs mit tennunk vele... jahh, meg a gaz sem artott volna, jobban jarnank gazfutessel, de senkinek nem kell mert az az ordogtol valo dolog :D)
Van egy felretett kesztyum is (kintre itt nem kell nagyon) hogy ha nagyon jegesre fagy a kezem tudjak attol meg gepelni :D

luna6

Bibar: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet a feny a rossz, de ezeken egyik sem rozsaszin..amugy jol beletrafaltal vettem rozsaszin bodykat is egy parat, meg nem erkeztek meg. Az elso vasarlasok kozt volt, amikor meg nemt udtm, hogy milyet is vegyek. Ugy voltam majd jo lesz egyszer a kistesonak...Sajna ezek az elso vasarlasok voltak, igy meg nem nagyon tudtam megallapitani, hogy "melyik a jo fogas" :lol: :lol: :lol: Azota mar vettem sok mindent, majd ahogy megerkeznek felteszem oket.
Bibar: Kiszel Tunde :lol: :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszett
Nagyon jo lenne, ha tenyleg sikerulne osszehozni a mami talit mar a lurkokkal is.

Luna: nalunk igy is hideg van, egesz nap megy a futes 20-21 fokon, iszonyu fagyos vagyok en is. A gazszamlahoz pedig sajna mar hozza szoktam, nincs mit tenni.... :( :( :( :(
pocaklako

Felrebeszeltem, szoval penteken volt 8 nap :D es igy lesz hetfon eredmeny, de a lenyeg, hogy majd megirom :)

Judit, itt olyan 15-16 fok van nappal nekem, mikor nem megy a futes. Es het kozben nappal nem megy. Bar most hetvegen sem... kivetelesen valamiert de ma sutott a nap es ezert uuuugy gondoltuk nem futunk :D Hat ha gaz lenne akkor lehet tudnek en is futeni folyamatosan (megiscsak az az idealis) es akkor lenne 20 fok, annyira van beallitva a rendszer, de mivel nincs vezetekes gaz igy kizarasos alapon csak a villany mukodokepes.

Jah, nalam akkor jo a feny, mert en nem lattam smemit rozsaszinnek. De ha mar van, en tuti raadnam a legenyre is a rozsaszin badit... nem fogsz vele allandoan utcan villantani ugysem, ha azert nem adnad ra, mert lanynak nezik... lesztek ti boven otthon is amikor kell a badi es esetleg ugy felorankent cserelned kell, mert osszecsuszik egy kis masnes, bufizes, bepisiles... elofordul, hogy egy adag tiszta cucc fel orat sem 'bir ki' a bebin es lehet ujra oltoztetni :D

luna6

Pocak
nekem a 3. kép a teherautós napozó,valami big van ráirva :lol: :lol: :lol: nekem az itt rózsaszin :P :P de gondolom akkor piros??összehozzuk azt a randit ne aggódj :lol: :lol: :lol:

Luna
jaj én is simán ráadok itthonra bármit,néha olyan cuccban van itthon Olivér hogy belegondolok valaki látná :shock: :shock: :shock: de nem látja senki itthon csak én :lol: :lol: :lol: jó gyorsan van eredményed.nálunk is már van akinek megvan,de az idősebbekkel kezdik,na meg akiknál gond volt a tarkóredővel stb..
na most én voltam ott a legfiatalabb és gondom sem volt igy én a végén vagyok :oops: :oops:

bibar

Csajok, minden rendben lesz..ne aggodjatok.

Bibar: igen az a napozo meggypiros. Amugy a kisfiuk is tudnak dogosek lenni egy-egy kis rozsaszin ruciban, na jo nem masnis napozo, de ha van benne egy leheletnyi rozsaszin az meg pont belefer. Az olasz pasik is van hogy babarozsaszin nadragot is felvesznek, na jo az mar nekem is durva.. de ha egy ici-picit rozsaszin az elmegy.
:D :D :D
pocaklako

Pocak
imádom a pirosat a pasikon :lol: :lol: :lol: Olivérnek jó sok piros cucca van :wink: :wink: itthon is van rózsaszin férficucc,na a férjemnek még nincs,valahogy nem fekszik neki :wink: :wink:

bibar

Bibar: az en ferjemnek sem fekszik..mondjuk nem is az a tipus...

Ime egy kep rolunk, tavaly ilyenkor.
Kép Sielunk
pocaklako

Bibar: az en ferjemnek sem fekszik..mondjuk nem is az a tipus...

Ime egy kep rolunk, tavaly ilyenkor.
Kép Sielunk
pocaklako

naaaaa..ketszer is elment..pedig csak egyszer akartam :oops: :oops: :oops:
pocaklako

Hellóóóó Lányok :D:D:D

Pocak
Édes rucik nagyon :D:D:D:D ;)
Elkészült a Pizza, két tepsi el is fogyott... :D Most nem élesztős tésztát csináltam, mert nem volt türelmem hagyni kelni... Hanem egy ripsz-ropsz túrós-olajos tésztát csináltam, plussz újjítottam a paradicsom szószon, mert most úgy csináltam, hogy nagyon apróra vágott hagyma, rá a sűritettparadicsom, méz, só, bors, Borsikafű (mindig kakukkfűvet írok, pedig azt nem használok, csak Borsikafűvet). Feltét sonka, gomba, hagyma, olívabogyó(fekete), sok sok sajt...

Isteni finom lett. Kicsit tartottam a gyors tésztától, de istenifinom lett... :)

Bibar
óóóó Te milyen csini vagy :D:D:D:D Nagyon klassz képek, szééép nagy pocakod van:D

Emma
Kozmetikushoz mehetsz persze :D:D
Terhesgatyóval vigyázni kell, mert érdemes egy picikét nagyobbat venni, mert a csípő hirtelen szélesedik. Viszont, ha nem nagyon passzos, akkor nincs baj, mert a farmer még tágul is :)

Valamit még akartaaaam, de mit is.... :D
Vendég

hohooooo Edi, ez am a talalekonysag...nem is gondoltam, jogy finomra sikerul eleszto nelkul is. Az enyem megkelt a gepben igy nem sokat bajlodtam vele. Viiszafogtam magam, csak ket szeletet ettem, ugyanis a merleg nyelve durvan megy felfele....epp kerdeztem az elobb a ferjem.. szerinted mennyi fog meg ram jonni, kapasbol vagra + 20 kg....te jo eg......mondtam, ne kivanj mar ilyet nekem...
Na es kit vendegeltel meg a pizzaval? :wink: :wink: :wink:
pocaklako

No, hiszek Nektek... átírtam a vonalzómat :D:D:D

Pocak
Meglepően finom lett... :D és pikk pakk kész:D Itthon is van kenyérsütő, meg pizzakelesztő is van itthon, Anyu konyhagépmániában szenved, így az összes létező gép megvan neki :D:D de ezt most pikk pakk meggyúrtam és már nyújtottam is :D:D:D
Anyuékat vendégeltem csak meg:D:D:D nem volt vendégsereg:P
Én benyomtam 4 nagy kockát :shock: de olyan jól esett :D:D:D
Vendég

Csajok, en tiszta zakkant vagyok, megint vettem a gyereknek egy ujabb kabatot..ugyanolyan next, csak piros es kek a belseje, a masiknak a forditottja....es ez is tiszta uj... csak ez nem telre hanem mar oszre lesz neki jo..asszem le fogom magam tiltani az ebay oldalrol :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0516947093
pocaklako

Pocak
szépek vagytok a képen :D:D:D

Juhuuuu ez a piros kabát, szerelem :D:D:D irigy irigy... :D:D:D:D
Vendég

En is imadom a konyhagepeket, es hasznalom is oket, nagyon gyorsan megvan vele minden. Meg egy gyumolcscentrifugara faj a fogam, de nagyon, de elobb-utobb az is meglesz...

Edi, mennyire vastag ez a kiskabat, a gyerek megfog benne gyulladni osszel??? Mindegy, majd ami nem kell eladom, de akkkkkkor sem tudtam ott hagyni. Ezt a pirosat 3-6 hosra irja, a kek meg 6-9 hos. Nem tudom ha a bebi juliusban szuletik akkor a meret jo? Ja vettem neki 3-6 hos napozot is :lol: :lol: :lol: :lol: utolag lattam, nem baj, majd viszem benne szoliba :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
Nem, nem vészes. Szerintem ha ősszel nem öltözteted be nagyon alá, akkor nem lesz meleg. És a méretek is pont jók :D:D:D Inkább legyen több, mint kevesebb :D:D:D Majd elteszed a Tesónak ami nem kell már... :P Ezt a pirosat én sem bírtam volna otthagyni... isteni klassz, igazi pasis :D
Vendég

Csajok, elteszem magam holnapra, mindenkinek jo ejszakat es bekes pihit kivanok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Meme: holnapra nagy nagy drukkok mennek am... :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Pocak
jaj de szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: aranyos a piros kabát :wink: :wink: én ennyi idősen mindig overált adtam rá,valahogy nekem csak az volt :oops: :oops:

Edi
jaj de fini lehetett a pizza :lol: :lol: köszi a dicséretet :oops: :oops: jóóóó a vonalzód :P :P :P :P
na jó éjt vasárnapi brigád :lol: :lol:

bibar

Én is lefekszem azt hiszem, holnap munka grrrr....

Jó éjt...

Meme, holnap nagyon várunk a hírekkel :D

Pusziiiiiiiiii
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?