Sziasztok!
Korcsolyát nézek, nagyon bírom ezt a Plushenko-gyereket, fantasztikusan korizik. Úgy tűnik, meg is nyeri. Aztán kíváncsi leszek, Sebestyén Juli mit produkál majd. Szegény mindig túlizgulja. Olyan kár, hogy ilyen késő este van, én úgy emlékszem, délutánonként néztük anno Anyuval, Lilit is biztosan érdekelné pedig. Majd a gálát megnézem vele.
Tünci, de jó, hogy írtál, nem ér ám így eltűnni! Sajnálom ezt az émelygés-hányást
, Natival 16 hétig nyomtam én is, hú, de rossz volt. A mosogatógépnek még a közelébe sem tudtam menni, olyan büdösnek éreztem. De a lényeg, hogy Kismuci szépen növekszik, meg a lakása is, nagyon jól látszik a képen a méretkülönbség.
Örülök, hogy tetszik a könyv, a teszveszt sajnálom nagyon.
Lara, én is örülök, hogy végre kiderült az ok és könnyen kezelhető. Gondolom megkönnyebbültetek rendesen. Szerintem a legközelebbi talin Hannus is szaladni fog.
Winchi, képzeld, ma Nati is megtalálta Lili szívószálát és mutattam, hogy kell vele inni, elsőre sikerült neki. Most ez a sláger, alig győzöm cserélni a pelusokat, annyi vizet szív fel.
Olvasni jóóó, jó kis könyveket olvasol, én mostanában anyósomtól szoktam elhozni egy-egy Reader's Digest kötetet, egész jó kis novellák vannak bennük. Meg évek óta jár a Nők lapja, abból szoktam még művelődni.
Mancsa: mármint addig jön ki a fog, amíg nincs Dorcsin a nyaklánc? Furi.
Én le sem szoktam venni Natiról, kellene?
Még vissza az ovis témához, a lányoknál most a vagyok a barátod-nem vagyok a barátod megy, persze ez akár kétpercenként is változhat.
Ja, és ahogy leírtad a tesók közti igazságosztást, nálunk is így van, általában Lilinek kell türelmesebbnek lennie, de Nati sem kaphat meg azért mindent, hiszti árán sem.
Most nézem a női szabadprogram szombaton du. lesz, de jó, akkor Lili is láthatja.
Betti, itt Fehérváron dettó ugyanígy ment a vérvétel, rám többször is szóltak a nyanyák, hogy miért megyek előre a bejelentkezésnél, pedig ki volt írva. Aztán persze be már nem hívtak, még életerős pasik is előbb mentek be nálam, én meg szédölögtem éhgyomorra.
Natival aztán már a munkahelyemen csináltattam meg a laborokat.
Férjed csak nem a Pick-Szegedben játszott? Nálunk én vagyok a nagyobb sportrajongó, családi vonás, 5 évesen már focimeccsre jártam. Mióta összevissza sportadókon vannak a meccsek, amik nekünk nincsenek is, kiestem a rutinból, na meg a gyerekek mellett sem lehet csak úgy meccseket nézegetni. Foci vb-t, eb-t, olimpiát azért szoktuk nézni együtt.
Lányok, voltunk kedden a férjem volt kollégájáéknál, akinek a felesége gyerekfoglalkozásokat is tart, inkább mozgásos, de mondókákkal, dalokkal kísért órái vannak. Lilivel én jártam egy fél évet, még a bölcsi előtt, nagyon szerettük. Csupamóka a foglalkozás neve, rákereshettek a neten. Hétfőn és szerdán de. fél 10-kor van. Mi tuti megnézzük, van valakinek kedve csatlakozni? Bár tudom, vidékről beérni elég korán van sajnos...
Krisztina, találtál a farsangra blézert? Ma voltunk a fal közös turiban, sok jelmez volt, de ilyesmi pont nem, pedig gondoltam Rád.
Fürtöske, nagyon helyes a kisfiad.
Nati 4-én született, akár találkozhattunk is a kórházban.
A héten elkezdtünk a férjemmel honfoglalózni, ismeritek? Teljesen rákattantunk, tök jó, hogy megdolgoztathatom kicsit az agyam én is. Na, meg is jött a pingpongozásból, megyek.
Jó éjt!