Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Korcsolyát nézek, nagyon bírom ezt a Plushenko-gyereket, fantasztikusan korizik. Úgy tűnik, meg is nyeri. Aztán kíváncsi leszek, Sebestyén Juli mit produkál majd. Szegény mindig túlizgulja. Olyan kár, hogy ilyen késő este van, én úgy emlékszem, délutánonként néztük anno Anyuval, Lilit is biztosan érdekelné pedig. Majd a gálát megnézem vele.

Tünci, de jó, hogy írtál, nem ér ám így eltűnni! Sajnálom ezt az émelygés-hányást :( , Natival 16 hétig nyomtam én is, hú, de rossz volt. A mosogatógépnek még a közelébe sem tudtam menni, olyan büdösnek éreztem. De a lényeg, hogy Kismuci szépen növekszik, meg a lakása is, nagyon jól látszik a képen a méretkülönbség. :D Örülök, hogy tetszik a könyv, a teszveszt sajnálom nagyon.

Lara, én is örülök, hogy végre kiderült az ok és könnyen kezelhető. Gondolom megkönnyebbültetek rendesen. Szerintem a legközelebbi talin Hannus is szaladni fog. :D

Winchi, képzeld, ma Nati is megtalálta Lili szívószálát és mutattam, hogy kell vele inni, elsőre sikerült neki. Most ez a sláger, alig győzöm cserélni a pelusokat, annyi vizet szív fel. :lol:
Olvasni jóóó, jó kis könyveket olvasol, én mostanában anyósomtól szoktam elhozni egy-egy Reader's Digest kötetet, egész jó kis novellák vannak bennük. Meg évek óta jár a Nők lapja, abból szoktam még művelődni.

Mancsa: mármint addig jön ki a fog, amíg nincs Dorcsin a nyaklánc? Furi. :roll: Én le sem szoktam venni Natiról, kellene? :oops:
Még vissza az ovis témához, a lányoknál most a vagyok a barátod-nem vagyok a barátod megy, persze ez akár kétpercenként is változhat. :lol:
Ja, és ahogy leírtad a tesók közti igazságosztást, nálunk is így van, általában Lilinek kell türelmesebbnek lennie, de Nati sem kaphat meg azért mindent, hiszti árán sem.

Most nézem a női szabadprogram szombaton du. lesz, de jó, akkor Lili is láthatja.

Betti, itt Fehérváron dettó ugyanígy ment a vérvétel, rám többször is szóltak a nyanyák, hogy miért megyek előre a bejelentkezésnél, pedig ki volt írva. Aztán persze be már nem hívtak, még életerős pasik is előbb mentek be nálam, én meg szédölögtem éhgyomorra. :? Natival aztán már a munkahelyemen csináltattam meg a laborokat.
Férjed csak nem a Pick-Szegedben játszott? Nálunk én vagyok a nagyobb sportrajongó, családi vonás, 5 évesen már focimeccsre jártam. Mióta összevissza sportadókon vannak a meccsek, amik nekünk nincsenek is, kiestem a rutinból, na meg a gyerekek mellett sem lehet csak úgy meccseket nézegetni. Foci vb-t, eb-t, olimpiát azért szoktuk nézni együtt.

Lányok, voltunk kedden a férjem volt kollégájáéknál, akinek a felesége gyerekfoglalkozásokat is tart, inkább mozgásos, de mondókákkal, dalokkal kísért órái vannak. Lilivel én jártam egy fél évet, még a bölcsi előtt, nagyon szerettük. Csupamóka a foglalkozás neve, rákereshettek a neten. Hétfőn és szerdán de. fél 10-kor van. Mi tuti megnézzük, van valakinek kedve csatlakozni? Bár tudom, vidékről beérni elég korán van sajnos...

Krisztina, találtál a farsangra blézert? Ma voltunk a fal közös turiban, sok jelmez volt, de ilyesmi pont nem, pedig gondoltam Rád.

Fürtöske, nagyon helyes a kisfiad. 8) Nati 4-én született, akár találkozhattunk is a kórházban.

A héten elkezdtünk a férjemmel honfoglalózni, ismeritek? Teljesen rákattantunk, tök jó, hogy megdolgoztathatom kicsit az agyam én is. Na, meg is jött a pingpongozásból, megyek.

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31
 
 


http://www.csupamoka.atw.hu/
katinka ez lenne az?
jónak tűnik, de hol van?
Vendég
 


Hannusnak pedig nagy nagy gratuláció!
először óvatos, utána meg már megy mint akit felhúztak és le sem lehet majd állítani.
Vendég
 

 
 

Megnéztem én is ezt a csupamókát, nekem tetszik, valószínű érdekelne is, bár mostanában Réka kb. fél 10-kor kel, de majd esetleg néha felébreszteném. De nem találtam, hogy mekkora kortól lehet menni, illetve mennyibe kerül egy foglalkozás! Viszont végignéztem a fényképalbumot, és pár képen ott van Jaffa és Milu! :D

Hannusnak nagy gratula! Nagyon ügyes! :D :D :D Réka sem hagyta vezetni magát sosem.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lara: úgy örülök Hannusnak, látod, nincs semmi baj. Mire visszamentek a konduktorhoz simán fog menni.

Katinka: jó, hogy leírtad, hogy nálatok is hasonló a helyzet, én mindig azon agyalok, hogy vajon jól csinálom-e.
nem vagyok a barátod :arrow: ez az, én még emlékszem erre a mi gyerekkorunkból. :lol:

Mi nagyon betegek lettünk. Leviről írtam, hogy nem megy oviba, mert köhög, na éjjel 2x hányt, olyan köhögés jött rá. Dorcsi tegnap belázasodott, neki kicsit folyik az orra. Én is tiszta takony lettem, alig aludtam, folyton orrot fújtam, meg lestem a gyerekeket. Ők még alszanak én már 6-kor gőzöltem kamillával. Dokinál mindkettőjükkel voltam, de csak köptetőt és orrsprayt kaptunk.

borostyán: 2x vettem le neki, egyszer 1 éves kora előtt, akkor kijött 4 foga, addig ugye nem volt. Most meg kipróbáltam, hogy megint leveszem, kijött az 5. és a 6.-nak már az egész körvonala látszik. Ezért gondoltam, bár apa kiröhögött.
Vendég
 


Ma jön a gyerekszoba bútorok egy része, a többi meg holnap. Jövő héten összerakás.
A babakocsi még dobozban, de azt össze sem rakjuk, a kórházból haza, csak a mózes kell, utána meg még úgysem lehet rögtön kivinni, ne porolódjon.

Hú tegnap a T-homnál egy tv csatorna nem működött este 6-tól...a sport 1. Csak az. Képzelhetitek!
Neten kerestük a meccset, de ott meg mindig megszakadt! Egyszer csak fél 9-kor megjavult, volt nagy öröm! :D

Egyébként bírom a nyanyákat, 7-kor nyitják a rendelőt, addig az utcán áll a sor és mikor kinyílik az ajtó, az egyébként beteg és jaj halálomon vagyok nénik villámstartot vesznek és a 3. emeletre szupernagyit megszégyenítő módon perecelnek fel, közben félrelökve mindenkit a lépcsőn.
Ott aztán jön a: Gizike, maga is itt van, jaaaaj, hát a vérnyomás, meg hát nem is tudom, már még élni sincs kedvem, meg most is fáj.
Jaj és párom kérdezte, mi az a paraván ott a váró végében. Mondom a h1n1 védekezés, az a kismama szektor. Úgy elkezdett röhögni, hogy ezt nem mondom komolyan....le akarta fényképezni, hogy felrakjuk valami vicces oldalra. 3*1.5 m-es paraván a két oldalán egy-egy méter hely, felette meg van kb 2 méter, mint egy spanyolfal, ami mögött öltöznek. H1N1 védekezés.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Sziasztok!

A csupa móka torna a Tornáriumban van, a Deák Ferenc utcában. Az árban én sem vagyok biztos, a honlapon azt írják, minden foglalkozás 900 Ft, akkor gondolom ez is. Én is felfedeztem Jaffáékat a képeken, meg még egy másik ismerősömet is a kisfiával. :wink:

Hannus de ügyes, szupi, puszild meg helyettem is, Lara! :D

Mancsa, szegénykéim, jobbulást Nektek! Meg Winchi, Nektek is, elfelejtettem írni tegnap. :oops:
Érdekes ez a dolog a borostyánlánccal, több, mint gyanús, hogy van valami köze a fogakhoz, de apa engem is kiröhögne.

Ma várjuk a barátnőméket, a 15 hónapos Botival, kíváncsi vagyok, Nati hogyan viselkedik majd, már rég találkoztak.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Ez a torna tök jó lehet csak mi nem tudunk odaérni fél 10re :cry: Ha 10től lenne akkor már odaérnénk, akkor jó lenne a busz.

Az este egész könnyen eltelt Matyi jó passzban volt.

Képzeljétek a karórámra azt mondja hogy kokk, lehet hogy angolul fog először beszélni? :lol:

Mancsa jobbulást! Mi nagyon nehezen mászunk ki ebből a baciból, tegnap pl a neocitrantól úgy begörcsölt a hasam, hogy azt hittem a méhemnek van baja, megijedtem rendesen.

És a legfontosabb: HANNUS nagyon ügyes!!!!!! Megmutatja ő hogy tudja simán csak még nem volt eddig kedve hozzá :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok!

Tünci: ki az az ismerősöd? Majd írd meg priviben, oké? Egyébként meg ha fennt vagy tessék bejelölni! :) Sajnálom a hányást, én szerencsére azt sem tudtam mi az egész terhességem alatt. Szépen növöget a pocikád, és nagyon csini vagy. Ne aggódj, a babuci elveszi ami kell neki, úgy ahogy Szösz is írta. Nem híztál sokat, sőt, én már eddígre 13 kilót!!! Azt meg már le sem merem írni, mennyivel mentem szülni! :) Az én dokim sosem szólt, hogy hány kilót kéne felszedni, én meg nagyon nem is törődtem vele. Ettem ami jól esett. Főleg nyáron sok fagyit, na azt nem kellett volna... :)

betti: én is nézem a barátok közt-öt. Majd informálunk. Kérünk tőled is pocifotót, meg majd ha kész lesz a bababútor, azt is mutasd meg légyszi!!!!

lara: jajj, de kis ügyes a Hannus, látod valóra válik az álmom, mondtam. Jól dicsérd meg, mikor lépked. Nagy-nagy cuppanós puszi neki! De jó, ti már a nyaralást tervezitek? Mi szerintem idén sem jutunk el sehová, max a Balcsira egy-egy napra.

fürtöske: gyönyörű a szőke herceged, és ha az utolsó képen te vagy, akkor csini vagy nagyon! :)

katinka: tök jó lehet ez a foglalkozás, kár, hogy mi messze lakunk, szívesen csatlakoznék én is.

mancsa, winchi: jobbulást a betegeskedőknek. Gyógypuszik mennek!!!

Na, ezt a szívószálazást lehet én is kipróbálom. Már annyira örül, ha eheti egyedül a levest is. Igaz így csak a levét eszi, és fele sem kerül a pocijába, de legalább sikerélménye van. :)
Ja, és szól, ha jóllakott, azt mondja poci tele, és cirógatja a hasát. Meg kell zabálni a kis hisztipókot.
Ja, kipróbáltam a magára hagyom szituációt, ha hisztizik, itthon próbálkozunk, majd meglátom mi lesz belőle...

Szerdán voltunk oltáson, de elmaradt, lebetegedett a védőnő. Majd jövő hét szerdán kapja meg. Kocsival mentünk, meg reggel Vajtán is voltam apósommal dokinál.(Még jó, hogy akkor nem volt hó az utakon) Egész jól ment a vezetés, ja, és még a garázsba is be tudtam tolatni anélkül, hogy nekimentem volna valaminek. :D:D:D:D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Hannus !Nagyon ügyi vagy!
Nem emlékszem, hogy sokat vártunk volna a kompnál. Valamennyit várakoztunk, de elég zökkenő mentesen haladtunk.

Anyagot vettem farsangra. Kordbársonyt, abból lesz kabát. A többi része megvan.

És voltunk ma orthopédián. Lotti lába műtve lesz. :( Megkaptuk a beutalót a Heim Pálba. Annyira félek és annyira sajnálom szegényt. Műtét után 4-6 hét gipsz megint. Jaj, az altatástól félek a legjobban :cry:

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Tényleg ott vannak Jaffáék a képek közt! :) Ismerős arcok! :)

Tünci, én ilyeneket találtam: (de elég csúnyán ír a dokibácsim, a 29. heti az nem biztos)

29. hét: 1440 gramm
33. hét: 2500 gramm
35. hét: 2800 gramm
37. hét: 3150 gramm
38. hét: 3600 gramm
39. hét: 3620 gramm

Születési súlya: 3530 gramm volt.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


kriszta: miért kell Lottit műteni? Szegénykém! Nagyon sajnálom!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 



KépKép
winchi
 
 


Miért kell műteni Lottit? Sajnálom :cry:

Ancsi, Matyi simán ráérzett a szívószálazásra, próbáljátok ki :wink:
Ügyes vagy a vezetéssel! Tavasszal jöhettek hozzánk is már :lol:

KépKép
winchi
 
 


winchi: ez tényleg annyira cuki volt. Akkorákat röhögtem rajta! :D:D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Donga lábbal született. Ez örökletes fejlődési rendellenesség. Az unokanővéremnek a nagyobbik fiának is ez van. De soha eszembe nem jutott volna, hogy valamelyik gyerekem is igy születhet.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok!

Lara, gratula Hannusnak, nagyon ügyes!!!! Látod, mondtuk mi, hamarosan szaladhatsz utána! :lol:

Mancsa, jobbulást nektek gyorsan, küldöm a gyógypuszikat!

Kriszti, sajnálom. :cry: Nagyon fogunk Lottinak drukkolni! Mikor lesz kb a műtét?

Ancsi, de ügyes vagy, gratulálok! Nekem majdnem 6 éve van jogsim, mégse tudok vezetni, szégyellem is nagyon. :oops: Pedig milyen jó lenne nem mindig a férjemhez kötve lenni. Na, ezt jól megmondtam. :roll:
Szerencsés vagy, hogy nem hánytál, én a 14. hétig mindennap legalább egyszer, reggel 6-kor.

Winchi, jobbulást nektek is.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Kriszti:Gipsz megint?Akkor Lottit már mütötték?Szegényem,nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: elhiszem hogy félsz,de meglátod semmi baj nem lesz vigyázni fognak rá nagyon.

kicsit késöbb jövök mert Hannusnak nagyon nem tetszik hogy ideültem
Vendég
 


Még nem tudom, hogy mikor lesz a műtét. Majd csak most fogunk időpontot kérni, akkor megnézik és előjegyzik a műtétet.
6 napos kórától kisebb nagyobb szünetekkel fél éves koráig volt gipszben a lába.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Belenéztem Tünci topikjába :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: milyen sok új név....... :cry: Hogy lehet ez?Ennyi pici baba :cry: :cry: :cry: A szivem szakad meg értük.
Vendég
 


Kriszti:Köszi a rab szigetes infót :wink:
Nagyon szorítunk nektek hogy minden rendbe legyen!

Köszönjük szépen a garatulációkat :D Viszont mezítláb elöbb elindul szandálba még nem csak megáll úgyhogy most szandál nélkül vagyunk.

Ancsi:Én már tavaly meg voltam indulva hogy tengerre menjünk,de Apa mondta hogy majd jövőre úgyhgy most minden hónapba teszek félre pénzt hogy el tudjunk menni.Hannus is nagyon élvezni fogja mert a balcsi is nagyon tetszett neki.Még mi sem próbáltuk a szivószálat a jana üvegből nagyon szeret inni.Meg minden nap a krémtúrót joghurtot egyedül eszi és nagyon ügyes :D

Winchi:Matyi angolul?Ez igen :lol: 8) Gyógypuszikat küldöm nektek!
Hannusnak is még mindig orrszivózom az orrát ügyesen hagyja is,pedig orrcseppet is kap jó lenne ha már elmúlna.

Katinka:Nem emlékszem hogy írtad-e :oops: Végül megúsztátok a bárányhimlőt?
Ez a torna jól hangzik kár hogy messze van :(

Mancsa:Jobbulást a gyerekeknek!Gyógypuszikat küldünk!Szegény Levi :(
Tényleg érdekes ez a borostyán lánc.

Betti:Majd kérünk szépen képet a babaszobáról :wink: Biztos nagyon szép lesz :D

Anyany:Már nem néztek lakást?
Vendég
 


Winchi:Ez a videó nagyon aranyos :D :D :D :D :D ezért kell jó masszív kiságyat venni :wink:

Tegnap Hannus annyira bújt oda Apához meg puszilgatta olyan édes volt,hozzám meg nem :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Beze:Én ugyanúgy vagyok mint te.Nekem is 6 éve van jogsim és én sem vezetek :( pedig sokkal könnyebb lenne.Most meg már félek is töle mert nincs gyakorlatom :(
Már gondoltam rá hogy kellene keresnem egy oktatót aztán órákat venni tőle hátha úgy már jobb lenne.
Vendég
 


Lara, én is félek, amennyi őrült van az utakon. :(
Hannus jól csinálja, amikor tanulnak menni, nem kell rájuk cipő, csak csúszásgátló zokni, vagy mamusz. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


http://www.bambino.rs/hu/gloria

Ez lenni babaszoba, a nagy pelenkázó már itt van, a kiságy és a polcos kisszekrény holnap jön, a nagy szekrény nem kell, mert van beépített.
Ma néztünk kókuszmatracot...azt mondja a csaj, van kétféle, semmi különbséggel, az egyik magyar, a másik lengyel, de ugyan az. Ja a magyar 18 ezer, a lengyel 8. :shock: Akkor ez most hogy van?

Lara, igen sokan vannak a másik topicban is. Sokan újak. Sajnos.

Betti
Kép
betti0412
 
 


ténylag sok az új a másik topicban.
írtam, egy kicsit, de lehet, hogynem kellett volna.
nekem jó példám van, csúnya vetélés után 2 hónappal már ott fickándozott Zsófi a pocimban.

betti!
nekünk olyan matracunk van, kókusz, amiben középen kókusz van, rajta egy vékony vatelin réteg és azon még egy pamut védőhuzat, ami levehető és mosható. brendonos.

viszont a nagy dilemma!
meddig érdemes, vagy kell a bébiket rácsos kiságyban altatni?
mert most oké, utazóágy, átmenetileg, de utána? olyat nézzek, ami kombis, átalakítható, vagy olyat, ami leesésgátlós gyerekágy?
tapasztaltabb anyukák!!!
segítsetek!
Vendég
 


Sziasztok!

Anyany:Hannus kiságy átalakítható de ő még jó ideig rácsosba marad mert ha nem akkor nem lehet ágyba parancsolni :D
Az augusztusi topikba több kisgyerek rendes ágyba alszik.

Betti:Nagyon tetszik a babaszoba :D :D :D :D Hannusnak fenyőbútora van.

Beze:Köszi akkor csak tappancsos zoknit adok rá :wink:

Ancsi:Dorka de édes lehet ahogy mondja hogy poci tele

:D :D :D Nagyon sokat beszél olyan ügyi :D :D :D :D
Vendég
 


Betti! Csodaszép lesz a gyerekszoba!

Olivérnek 160x80-as leesésgátlós ágya van. Mikor 2 éves volt akkor cseréltük le a kiságyat, mert felcsimpaszkodott a szélére és féltem, hogy kiesik fejjel lefele. Pedig volt kivéve rács is. Abba is kókuszmatrac van. Most tervezzük, hogy átalakitjuk galéria ágyá. Nagyon pici a szobája, és igy lenne alatta egy kis kuckó

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki családozik, az én férjecském dolgozik reggel óta, talán délután pár órára hazaugrik, aztán visszamegy késő estig. Csajok meg alszanak, így jöttem kicsit ejtőzni, amíg tudok.

Kriszti, nagyon sajnálom, hogy műteni kell Lottika lábát. :( Elhiszem, hogy izgultok, én is altatás-parás vagyok, de nagyon. De tuti minden rendben lesz.

Any, nálunk Lili elég sokáig aludt kiságyban, a végén már lejjebb volt engedve a rács, 2,5 éves volt, mikor költöztünk és addig már nem akartuk átrendezni a régi lakást. Az uncsitesótól örököltük meg az ágyát, leesésgátlós, meg a fej-és lábvégeket le lehet hajtani, úgy lehet hosszabbítani. Ikea-utánzat, sógorom készítette. Ebbe is kókuszmatracot vettünk, de már rétegeltet, a neten rendeltem. Nálunk szerintem jövő tavasszal-nyáron lesz aktuális a lányok szobájának átrendezése, emeletes ágyat kapnak majd, addig gondolom Nati marad a rácsosban. És igaza van Larának, a rácsosból (egy ideig) tuti nem szökik meg az alvás elől. :wink:
Jaj, meg a múltkor kérdezted a wok-ot... Mi az Ikeában vettük az edényt, vmi akcióban. Szoktunk hozzá venni mirelt kínai-mixet (Aldiban, Lidlben jóval olcsóbbak), káposztát tesz még hozzá a férjem, szójaszószt meg kínai fűszereket, meg persze husit. Spagettit főz ki előre, aztán azt is hozzáforgatja, istenien tudja elkészíteni.

Betti, nagyon szépek a bababútorok. :D

Hú, csajok, én nem bírnám ki, ha nem tudnék vezetni. Itt a városban jól megy, most is esz a penész, mert apa ebben az időben nem tud motorozni és napközben általában nála van, én meg nem tudok kimozdulni, azért itt elég messze vagyunk mindentől gyalogosan.

Winchi, tuti volt a video, igazi önfeláldozó apuka. :lol:

Ancsi, édes lehet Dorka, ahogy jelzi, hogy jóllalkott. :D Ügyi vagy a vezetéssel, én nem mernék betolatni a garázsunkba, igaz nagyon keskeny.

Lara, szerintem nem írtam, de csodával határos módon megúsztuk a bárányhimlőt. 8)

Ti olyan sokan tudtok letölteni, képzeljétek, anyukám letöltötte a Lányoknak Halász Judit Csiribiri koncertfilmjét meg egy Alma együttes koncert-DVD-t, most ez a kettő a sláger. Jövő szombaton lesz Alma koncert itt Fehérváron, ha lesz még jegy, elmegyünk Lilivel.
Ja, és Natinak elővettem Füzeis Zsuzsa Mondókáskönyvét (az 1-est), ugyanúgy imádja, mint Lili anno, nem győzök verselni meg énekelni. Remélem, a szomszédok nem hallják. :lol:

További szép hétvégét, megjött apa, szaladok elé. :wink:

Katinka

Kép
Kép
katinka31
 
 


Beze :)

Lexikének itt is sok boldogságot kivánunk!!

Kép
Vendég
 


Lexikének nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D :D :D :D Puszi nektek Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Fürtöske, Lara, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen! Úgy meghatottatok, hogy pityergek... :oops:

Az ünnepeltnek majd megmutatom a szép képeket, amiket feltettetek!

Este hozok képeket. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lexinek Nagyon Boldog 1. Születésnapot Kívánunk! :D :D :D

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Lexinek boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép
Vendég
 


Drága Beze,boldog szülinapot Kicsi Lexinek,szeresd és óvd Őt, amíg csak világ a világ!!!

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Szösz, Anyany, Tünci, nagyon szépen köszönjük, nagyon aranyosak vagytok! :D

Tünci, azon vagyok és leszek. :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


katinka ez a nagy dalolás nálunk is van.
néha könyvből, általában fejből.
de biztosan hallgatja a szomszéd is a kornyikálásomat...


ZSófi megfázott. tegnap nagoyn nyugatalanul aludt, szívtuk is az orrát, de nem volt még nagyon benne semmi.

egyelőre a heverővé alakítható kiságynál tartok.
általában 140cm hosszúk, 6-7 éves koáig is használhatjuk. vagy a tesónak, ha addig majd jön.
Vendég
 


Lexinek én is boldog szülinapot kívánok!

Lányok tudtok valami oldalt, ahol gyermek mondókák vannak, ilyen egy megérett a meggy, kettő csipkebokor vessző stb.
Olyan kevésre emlékszem gyerekkoromból, szeretnék megtanulni néhányat.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Vendég
 


Lexike! Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Betti, Kriszti, nagyon szépen köszönjük, nagyon aranyosak vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lexinek Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!!!!!

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Zsófi, köszönjük szépen, nagyon aranyos vagy!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jönnek a képek. :)

zebrázok
Kép
hal jöhet :D
Kép
ismerkedek a tortával
Kép
van egy autóm
Kép
sietek :D
Kép
takarítok
Kép
anyai nagymamával
Kép
citromot ettem, savanyúúúúúú
Kép
huncutkodok
Kép
torta
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bocsi, ha sok voltam. :oops:

9 óra 42 perckor potyogtak a könnyeim... :oops: Olyan hihetetlen, hogy már 1 év eltelt...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ezt elfelejtettem. :oops:

Alexa megszületett, 9 óra 42 perckor. 3300 gramm, 55 centi
Kép
Kép

Alexa 1 éves.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lexinek mi is nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!!!!

Nagyon jók a képek, a torta nagyon ötletes az előbukkanó marcipánfigurákkal, Lexi meg egyszerűen tüneményes, kis huncutka. :D

Hát igen, repül az idő... Én a héten írtam át az idei naptárba a jeles napokat és olyan furi volt beírni a decemberhez, hogy Lili 6 éves. Hisz nemrég született...

Kép
Kép
katinka31
 
 


Katinka, nagyon szépen köszönjük, a dicséreteket is, nagyon aranyos vagy! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Lexikének boldog szülinapot kívánunk! Nagyon jók a képek, a kórházasok is nagyon cukik, mekkorát nőtt!

Lányok csak gyorsan írok, mert lejárt az enternetes hűségünk, apa épp most mondja le a netet, nem tudom az újat mikorra sikerül megkötni, fibernetről jövök majd, ha kész lesz, addig is sok puszi nektek, majd anyuéktól belesek néha.
Vendég
 


Úgy néz ki még tudok írni.

Winchi remélem kikeveredtetek ebből a nyavajából, nekünk is hosszúra nyúlik a betegség. Dorcsival az ügyeleten voltunk hétvégén, ő nem úszta meg antibiotikum nélkül.

Katinka: én is el vagyok hűlve, hogy Levi már 5 éves lesz. Tök furi.

Nagyon jól néz ki Lexi zebrája, ilyen színben nem is láttam még.

Na, kisasszony megette a falatkáit, utánpótlást követel. Mennem kell.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?