Új privát üzeneted érkezett!

Hahó

igen, elmentek a skacok...
de legalább találkoztunk Orsival:)

Orsi
örülök, hogy találkoztunk végre:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Mimi! :lol: Ha tudnád, milyen rosszul áll a kezemben a tű/cérna. :)
Bedobtunk egy kuglófot, szegény Gézunak egy hete ígérgetem. :shock: :oops:
Elég is volt a derekamnak. Pedig 15 percről van szó. :? Most pihi, közben kiagyalom, hogy mi legyen a következő rosszalkodásom. :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Hívtak az onkológiáról,hogy legkésőbb 5re érjek be,mert meg kell innom a löttyöt.Kicsit beparáztam,hogy Anyu nem ér haza,de délben jön. :)

Dolli!ÓÓ,hogy az a!nem kötöztelek az ágyhoz!Akkor origamizzál! :)

Betegek gyógyuljatok meg!!!!!

Megyek,Dorci óbégat :?

Kép
tierno

Brigi! :lol: Vigyizek magamra, majd csak du rosszalkodom legközelebb! :wink: Olyan jól néz ki a kuglóf! :D
Drukkolunk Neked! Eredménye mikor lesz a vizsgálatnak?

Kép
Kép
tekiroll

Brigi,
Megy a drukk neked a vizsgálathoz.

Dolli,
Kuglóf, nyami :D Jaj még bele sem néztem a könyvedbe. Na hétvégén majd csinálok belőle muffint.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!!!

Semmi böjtje a hólapátolásnak, sőt tennap itt volt délután Dorina csoporttársa és olyan jól elvoltak, csak 5re vittük haza, kihasználtam az időt minden dolgomat megcsináltam.
Ma is itt van, olyan aranyosak tök jól elvannak. Képzeljétek ma délelőtt fodrásznál jártam, ha megjön apácska lefotóztatom magam, nemek naon tetszik a hajam.

Orsi!
Hun jársz???

megyek, mert én is robbantok a gyerekszobába, ugyan itt a vendég kislány, de hát majd nézi a kupit, hát csaknem ülhetek tétlenül!!!
Vendég

ELMENT BUBUKA! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=QpmFuE2He7E

Most 4 napra egy kicsit meghalok, amíg nem szoríthatom magamhoz a kicsifiamat! :(

Judy! Te milyen szééééééééééép vagy! Fényképen is de élőben mégszebb!!!!!
Gellért hogy viseli hogy nincs bratyó?
Remélem Te nem fáztál meg!!!! Szerintem én kicsit meghültem, nagyon hideg volt és most fáj a fülem!

Szilvike! Köszi a meghívást, olyan jóóóóóóóóóóóó volt Nálatok, nagyon kellett a lelkemnek ez a kis beszélgetés! :wink:
Képzeld nem lett bezárva Marci! :shock: Szétrágott egy csomó újságot, irattartó műanyagot, bement az összes szobába, megette a kirakókat! :lol: :lol: :lol: Annyira muris volt!Még csak nem is haragudtam rá!
Lányok leborítottak egy tál rízst(végül én is kukoricás rízst csináltam meg egy kis halacskát :wink: )kiöntöttek egy pohár teát, otthagytam mindent és lefeküdtem aludni! :lol:

Kis betegeknek jobbulást!

Jaaaaaaaaj Brigike! Szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Hajni nem tudtam kanyarodni felétek mert szinte üres a tankom, örültem hogy itt a közelbe el tudok menni! :oops: Holnap bedobjuk a zárakat oksi?
Fogakkal mi ujs?

Linike, Te kis bolond! ne legyen lelkiismeret furdalásod!!!!!!!!!!!!!
Ismerem Sárát! :wink: Ne tudd meg hányszor paráztatott be engem ilyen beszólásokkal! :? Annak az a jó ha kifakad, ha előbb mész lehet elküld és azt mondja várd meg míg kifakad! :wink:
Voltatok sebtisztításon? Hogy viselte Lilike???
Nektek is jobbulást!

Zsandika milyen lett a hajacskád?Színre is más, vagy csak fazonra? Várom a képet! Aranyos lehet a két csajszi! :D

Kriszti! Hajvágós nagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Nanááááá hogy Te is költözöl, Te leszel a ház Úrnője! :lol:

Dolli hogy van pocid? Kuglóf ááááááááááááááááá, nyamiiiiiiiii! :D
Édesek a képek Gézuról és Dorináról!!!!!

Megyek melegítek sót a fülemre! :?
Vendég

Próba
Vendég

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem skerült a pocaklakós vonalzóm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

mennem kell majd még próbálkozom :(
Vendég

ZsAndi!
Ne a href es kódot akard betenni,hanem az url-est :wink:

mimi12

Mimi!

De itt nincs urles kód

most téllleg mennem kell később jövök
Vendég

Lini
Remélem már jobban van a seb!!!
ne legyen lelkifurkád...persze könnyű mondani, én is mindig magamat hibáztatom, ha van valami.

Brigi
Drukkolok a vizsgálat miatt :!: :!:

Andi
Jobbulást Nektek :!: :!:

Orsi
én már számolom az órákat. tiszta lökött vagyok....
háááát, köszi :oops: :oops: de én már elég torznak érzem magamat :lol: :lol: És irigykedem a csinos vékony 3gyerekes anyukákra :lol:
Hát, én is remélem hogy nem fáztunk meg, nagyon hideg volt...Fülednek jobbulást. meg a csimók is remélem felöltöznek normálisan...
kicsit megnyugodtam, mert Ildikó néni azt mondta hogy velül alszik majd.
Gelli kiválóan elvan :lol: néha kérdezi hogy Gergő már szánkózik?
meg se akarta várni a buszindulást, mondta hogy menjünk már :shock:

Dolli
kuglóf:) nyami....
pocakra vigyázz :!: :!:

Zsand
Képet!!!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

[quote="juti"]O írta:jutirsi
én már számolom az órákat. tiszta lökött vagyok....

Gelli kiválóan elvan :lol: néha kérdezi hogy Gergő már szánkózik?
meg se akarta várni a buszindulást, mondta hogy menjünk már :shock:

Én már pakolásztam a szobájában, leültem az asztalához és megszagoltam a párnáját is! :oops: :oops: :oops:
Szerintem csak az első alkalom ennyire car! :wink:
Nekem már vitték el szüleim többször, de az más! Most fel sem lehet hívni! Vagyis lehet de én nem fogom, mert úgyse adják oda nekik a telefont! Éva néni max azt mondja el, hogy minden rendben, szánkóztak és elevenek a fiúk! :wink:
Viszont most azon agyalok, hogy hétfőn Apa fogja hazahozni, mert hozzám 17h-ra vendég jön! :roll: A legrosszabb az lesz, mikor hallom hogy hazaértek és én még lent fogok dolgozni! :shock:
Amúgy meg bízom benne, hogy okos ügyes nagyfiú nem lesz gond! Nekik mekkora kaland lehet! :lol:
Azon meglepődtem, hogy az osztálytársai hogy lökdösik! :shock: :? Szerencsére nem verekedős, durva gyerek!

Jaaaaaaaj én Érted aggódtam, nehogy fölfázz! Nálunk is menni akartak a csajok, be voltak zsongva hogy megyük Szilviékhez! :lol: Mit számít, hogy 4 napig nem látját a Tesójukat! :wink: :lol:
Vendég

Annyira tecc ez a szám!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Lu67RnaH ... re=related

Valaki nem fordítaná le nekem???? :oops:

Second Time Around Lyrics

Oh oh oh yeah
Babe

Last time I thought we have this talk
Boy you were getting ready to leave
I thought baby you were done
Cause for a while you could barely look at me.

This time I thought that we`d be fine
That I`d forget the things that you said
I tried crossing out your words

But baby you can not forget the past (x2)
Still baby

Chorus:

I’m so unpredictable
you don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love
You see
I don’t know what to tell you now
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
Its always harder
the second time around (x2)

We tried going back to Joe’s
That always was our favourite place
Long rides baby by the coast
Do you remember where we stayed

Last time we were hanging out
You were acting kind of strange
Now it’s the second time around
I’m sorry now it’s me that feels this way
Its me that feels this way, babe

I know you are the one that is hurt

Chorus:

I’m so unpredictable
You don’t know what to think
So unemotional
Wonder if I’m even still in love
You see
Its always harder the second time around

Im so unpredictable
Just like you used to be
So unemotional
Boy I can forget the way you were with me
Its always harder
the second time around

I`m not sure the best way to say this
But I can’t pretend to love you no more babe
This ferris wheel`s got me crazy
Maybe the second time around is not meant for us babe
Not mean for us babe yeah!
Vendég

Orsi, Juty, fel a fejjel!!! Hamarabb elrepül az a 4 (már majdnem csak 3) nap, mint gondolnátok! És ott a többi poronty, akikre meg több idő jut!
Én is 6 éves voltam, mikor először táborba mentem és nagyon jóóóóó volt! Sítábor volt és szerelem első látásra!!! Tutira nagyon élvezik a srácok!

Lini? Mi volt a dokinál?

Mi megjártuk a kórházat, 11-én lesz a műtét (majdnem 3-án lett és akkor nem tudtunk volna menni a talira :shock: ) így 10-én kell bemenni és 3 napot leszünk bent! Még lehet lesz harcom a bentalvással, mert kérdeztem, hogy lehet-e, mert még szopik a nagyfiú, erre közli a doki, ha szopik, akkor valószínűleg megoldható :shock: :shock: :? :x Hát nekem ne csak valószínű legyen...!!! Na, de majd látjuk!

Most megyek, mert hulla vagyok!

Mangora

Kép
mangora

Mia, elfelejtettem írni, hogy ha nem találok mást, akkor kölcsönkérnénk a tigris-jelmezt! Nagyon édi Patrik benne, megkuksiztam :) Meg kell zabálni :)
Ja, mekkora??? Most mi 62-eseket hordunk kb.

Mangora

Kép
mangora

[quote="zsand"]M írta:zsandimi!

De itt nincs urles kód

most téllleg mennem kell később jövök

Kell,hogy legyen.
Én csináltam próbaként egy kamu tiketet,és a HREF es alatt van egy olyan ami úgy kezdődik,hogy PHPBB kód....

mimi12

ZsAndi!Ezt akartad?? :-))
Csajok ez itt ZsAndi vonalzója:-)
Nem kis meló volt össze kókányolnom
Kép

mimi12

Zsandi vonalzója Miminél található!!!! Te ezt hogy kókányoltad össze???????????????

Igen, ez volt az első próbálkozásom, szóval akit érdekel a vonalzóm az Miminél meg tudja tekinteni!!!!

Megyek aprótalopút fürdetni és ebeket etetni:)))

ma már nem jövök apával közös program lesz este remélem :roll: :wink:

holnap jövök, és reagálok de már itt se.................
Vendég

Sziasztok!

Túlvagyok a vizsgálaton.Számomra még csak most jön a neheze,várni hétfőig,majd meghallgatni az eredményt.Remélem ok lesz!Köszi a drukkokat!
A vizsgálat érdekes volt.Ma annyit ittam,mint még soha!Fincsi volt.Aztán vénába is adtak kontraszt anyagot,akkor majdnem elájultam,de becsuktam a szemem,akkor jobban lettem.Az jó volt,mikor melegség öntött el és bepisilek érzésem volt. :)
De én úúgy átfagytam ma.Negyed 4kor elindultam itthonról,a vonat késett,kb 15.50kor jött.Végig döcögött.Fél órával később ért be a Délibe.Rohanás a kórházig.Vizsgálat után remegtem,annyira fáztam.Meg most is. :?

Mangora!Mi?Nem biztos,hogy bent alhatsz vele?Erről van szó?De ilyen kicsiknél tudtommal ott lehet a szülő.

Autósok figyelem!Tipp,hogy hogyan takarítsuk le a havat! :) csak szépen,lassan
http://www.youtube.com/watch?v=yoxs0ELG0mA

Szilvi!De jó emailt küldtél! :)

Kép
tierno

Lini!Mi volt a dokinál?

Hajni!merre?

Kép
tierno

Szasztok!

Mimi, ja, betét... emlékszem :wink: :lol:

Mia, Patrik biztos érezte, hogy anya nincs jól! Rendes kiskrapek!
Keresztcsont: kiropraktkushoz kell elmenni, helyrerángatja a csontokat.... én egyszer voltam, mert nekem is fájt, kirángatta a helyéről a lábam, aztán vissza.... tök érdekes volt, és utána jobb lett..
Egyszer már én is láttam Marcit! :lol: Gyönyörű baba!

Brigi, előbb utóbb külön kell aludni, ezt nektek kell érezni, mikor jött el az idő.... lehet ám napközben is összebújni :wink:
Nálunk most tök jó, mert este beterelem őket berakok nekik zenecd-t és hallgatják és elalszanak! Olyan kényelmes most, de ők már nagyok, viszont hétvégén ebéd után még mindig együtt alszunk el a nagyágyba... :lol: Kitartás! Remélem minden okés lesz!!!!!

Dolli, el is mentettem a képet(babanetbaba) majd holnap felrakom :lol: Áttettem a picasás képeket is!
Lehet ám receptes mappát csinálni az oldalunkra!!!! (kuglóf :wink: )

Mimi, jajj szegény Regi!!! :cry: Hogy van azóta?

Zsand milyen lett a frizkód? Kellemes estét!!!! :wink:

Orsi, én örültem, hogy itt voltatok!!!! Marci... :lol: :lol: :lol:

Kriszti, remélem megoldható lesz, hogy bent legyél vele!!! Drukkolok nagyon! Tudom milyen rossz ha nem lehetsz mellette! :cry:

Megyek megnézem elaludtak e a skacok....

Jó éjt!!!
sylph

Sziasztok!

Asszem en hivatalosan is atsunnyogok az ejfeli bagoly szakosztalba...
Napkozben kb. zero az idom. :( Pedig nem csinalok semmit, vagy majdnem semmit.....

Hat nalunk ma is szobafogsag volt, de nem is bantam….valahogy ma remetehangulatban voltam, meg teendok is voltak itthon. Raadasul Patrik ma elegge elevennek latszott igy sokat tornazunk. Elertuk hogy vegre felkonyokol ha hason van es nezelodik jo sokaig. (Raerzett hogy ez milyen erdekes tevekenyseg. Eddig hallani sem akart a hason jatszasrol….) Szoval orultem ezerrel. Aztan este harmasban jatek, apaval. Felvettuk a gyerek miket hordott ossze aztan lejatszottuk neki! Amit akkor tapasztaltunk, megfoghatatlan volt. A gyerek arckifejezesei a sajat hangjat hallva. (Leginkabb erosen biggyesztett.) Mindkettonk torolgette a szemeit es boldogan nevettuk.

Brigi: Baba naggggyon jopofa! :D Tedd fel kerlek a “mioldalunk”-ra, mert ez a baba lesz a cegerunk. (ekezetek az “e”-ken) ;)
Noemi: Jaaaaaaaaj szegeny Regi! Jobbulast kivanok sok gyogypuszival.
Dolli: Nehany tipp mit csinalj ha rajtad van a tevekenykedes:
1. Zokniheggesztes motoros-rotacios kapaval
2. Tolotetos-lendkerekes es egyeb furfangos aprosagok szetcincalasa
3. A haz elotti diofa (ha van!) osszes levelenek osszeszamolasa, annak hatvanyozasa es ebbol gyokot vonni….
4. Mas nem jut most eszembe. :)

Orsi: Ne is mondd! Az en fiam meg menni sem tud, de mar most parazok az elso elszakadastol :( :( :(

Forditas: “masodszorra”
Legutobb amikor beszeltunk
Ugy latszott hogy elmesz
Azt gondoltam, reszedrol vege
Mert mar egy ideje alig neztel ram

Most azt gondoltam, minden OK lesz koztunk
Hogy elfogom tudni felejteni amiket mondal
Megprobaltam kicsavarni szavaidat (szavaid jelenteset)
De baby, nem felejtheted el a multat.
Korus:
Olyan kiszamithatatlan vagyok
(sosem) tudod mit gondolj (rolam)
Olyan erzeketlen
Azon tunodom vajon egyaltalan meg szerelmes vagyok?
Latod
Nem tudom mit mondjak neked most
Ez mindig nehezebb masodszorra (masodik alkalommal)

Olyan kiszamithatatlan vagyok
Pont amilyen te voltal (szoktal lenni regen)
Elfelejthetem ahogy viselkedtel velem
Nem tudom mit mondjak most neked
Ez mindig nehezebb masodszorra (masodik alkalommal)

Megprobaltuk: visszamenni Joe-hoz
Mindig az volt a mi kedvenc helyunk
Hosszu turak (utazasok) a part menten
Emlexel merre szalltunk meg?

Legutobb amikor egyutt voltunk (egyutt toltottunk idot)
Furcsan viselkedtel
Ez itt most a masodik kor (masodik alkalom)
Bocsass meg, most en vagyok aki igy erzi
En vagyok aki igy erzi, babe

Tudom, te vagy aki meg van bantva

Korus:

Nem vagyok biztos benne hogy a legjobb ezt kimondani
De tobbe nem szinlelhetem hogy szeretlek
Ez az oriaskerek megorjitett engem
Lehet hogy ez a masodik alkalom nem nekunk volt szanva
Nem nekunk volt szanva, yeah!

Kriszti: szoval akkor 11.-en lesz a mutet! Szoritok nagyon!
Nagyon helyes, ne hagyd magad! Termeszetes hogy bent alszol, minden percet Marcival toltesz. A dokinak uzenem, kiverem a protkojat ha akadekoskodik! :twisted:

Tigris jelmez: tuti hogy jo ra, mert Patrikra meg most is fel tudom szuszakolni. ;)
Kerlek emlekeztess (sokszor!) mert agyam szita !!!!!!! (komolyan szita vagy inkabb egy lukas halaszhalo?!)

Noemi: ZSENI VAGY!!!!! Osszeraktad zsAndi vonyijat. :D:D:D

Brigi: Orulok hogy tul van a CT-n! Enyhe allergias reakciod volt a kontrasztanyagra, azert voltak azok a fura erzesek. (Ha legkozelebb lesz CT-d mindenkeppen kozold ezt elore. Nekem is ez volt, elsore ilyen, masodik alkalommal meg heves reakcio lett…..
Eredmeny: Biztosan jo lesz!!!!!! Szoritok!!!!

Szilvi: Jartam anno Chiropractor-hoz, meg Canadaban, az autobalesetem utan majdnem 3 evig. :) Nagyon szerettem menni, raadasul a biztositom fizetett mindent. De hat hozza nem mehetek vissza, enyhen szolva messze van. :( Pedig de jo orvos volt!!!! Kb 160 cm magas kis pasi, az egesz 60 kilojaval ram kellett tehenkednie hogy ki tudjon mozgatni, de nagyon ertette a dolgat. (Hja, azok a regi szep idok!...)

Hat eddig a mai nap.......... megyek etetni, oszt' zuhanok az agyba, ha meg megtalalom........... almos vagyok a javabol, pedig nem is vettem be az altato adagomat.... (lehet nem is kene mar) :D

joejt es szep hetveget kivanok mindenkinek!!!! Holnap jovok ilyen idoben.

sünciboglya

Sziasztok!

Asszem elért az újabb depihullám. :( Dagadt disznó vagyok, akinek semmi haszna itthon, max konyhamalacnak jó, csak kizabálom a hűtőt és a konyhaszekrényt, és még a fiamat sem akarom itt hagyni a kórházi napokra. Most bőgtem egy jó sort. :cry: (jó kis éjjeli program)
Tudom az ellenérveket, de akkor is így érzek. :cry:

Brigi! Szuper, hogy túl vagy rajta! Szegénykém! Remélem, nem fáztál meg azért! Az eredmény meg biztos rendben lesz, drukkolunk Neked nagyon!

Mia! De jó tippek ténykedésre! :wink: Csak ez a diófás dolog nem stimmel, mert bár van az ablak alatt, falevél tél lévén nemigen van rajta! :wink:
Gratula a fekvenyomáshoz! :D Én azon annyira meghatódtam anno! :cry:

Orsi, Juti! Nagyon meg tudom érteni, milyen nehéz most a fiúk nélkül, de ahogy Mimi is írta, egy életre szóló élménnyel jönnek majd haza! :D

Orsi! Jobban vagy? Nemér megfázni! Sapid hol volt Te lány? Vagy abban is megfázott a füled?

Andi! Asszem megértem a szobafogság miatti zizzenést. :( Hátha hétvégén jobban lesztek és legalább egy kis levegőre le tudtok jutni!

Kriszti! Hú, nagyon nagy drukkok a kislegénynek 11-re, és naná, hogy bent lehetsz vele!!!! Ez nem is kérdés!!!!

Lini! Hogy van Lilikéd?

Hajni? Nálatok? Fogacska? Alakultok már?

Mimi! Hogy van Regi baba? Jaj, ettől a hányós dologtól én is úgy parázom... Szerencsére Gézu sem hányós fajta, de azért ijesztő tud lenni, pláne ilyen picúroknál...

Na megyek tovább emészteni magam...

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli
Látom Te sem alszol :roll: :roll: :roll: lejöttem inkább netezni én is legalább apa tudjon aludni.
valami kóbor kutya mászkál az utcán és ugat Zorka ezerrel.
továbbá tele van az orrom, és kapar a torkom is.
főztem magamnak egy teát.
én is néha így érzem magam mint Te.....mármint a DD (dagadt disznó :roll: :roll: ) ez az utsó hónap már eléggé nyögvenyelős lesz ahogy elnézem...
na de fel a fejjel, meglesznek a babók, aztán jön a tavasz:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jézusom, Juti! Te is virrasztasz? :roll: Remélem, nem fáztál meg! Nagyon gáz ez az éjszakázás, én sokszor fent vagyok. De holnap legalább szombat van, ha kidőlök, apa tud csibézni. :D
Egy kis tavasz:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
tekiroll

köszi:)
megpróbálok még aludni egy kicsit....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nekem is azt kéne....
Kép

Orsi mindjárt ébred! 8)
Kép

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelit!

Honnan tudtad Dolli???? :lol:
Visszaaludtál még?

Mit csinálhat Bubuka???? :roll: Judy Te meg nehogy beteg legyél!!!!!!!!Aludjál még!!!!!

Jaaaaaaaaaaaaaaj Mia! nagyon köszi a fordítást!

Most L mert felszabadult a klotyó! :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt!

éjszakai műszak volt???

Dolli, szerintem tök normális h így érzel, fel kell készülni az új kis jövevényre és ez is hozzá tartozik!

Juti, remélem nem fáztál meg tegnap! :shock:

Orsi, Bubuka velem üzent Neked hogy nagyon jól van és szuperül érzi magát! Fel a fejjel csajszi, kicsit csajozzál, az jobb kedvre derít! Végre van hó hétvégén is, lehet menni nektek is szánkózni!!!

Brigi, nekem csak mri-m volt, de az is hasonló... Kitartás a hétvégi várakozáshoz, de biztos minden ok lesz!!! Dorci hogy aludt el este??? És te???

na most el, ezer dolog van hétvégére...

Mangora

Kép
mangora

Dolli

Fel a fejjel !!!!

Hangulatom vetekszik a tiéddel !!!!

Sajna munkahely változatlan, kolleganő kezd normális lenni de a helyzet egyre rosszabb !!!Főnök teljesen gáz szerződést írt nekem , hogy bármikor kirakhat végkielégítés és felmondás nélkül, munkajogászt kerestem, mivel még nem írtam alá, most a hétvégén beszélek vele ha minden igaz, de nagyon depis vagyok, mert nagyon szerettem ott dolgozni és a főnökömmel is tök jó volt még őszig a munka !!!

Nem tudom mi történt de egyszerre elromlott minden !!!

Magam alatt vagyok bocsika, de sajna nem tudok reagálni !!!!!!

Mimi

Nem találtam meg a mi oldalunkon az ügyvéddel kapcs, leveled. Minden rendben ???

Orsi

Bátor vagy és hős én el sem mertem volna engedni Tomit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kditke

[quote="tekiroll"]S írta:tekirollziasztok!

Asszem elért az újabb depihullám. :( Dagadt disznó vagyok, akinek semmi haszna itthon, max konyhamalacnak jó, csak kizabálom a hűtőt és a konyhaszekrényt, és még a fiamat sem akarom itt hagyni a kórházi napokra. Most bőgtem egy jó sort. :cry: (jó kis éjjeli program)
Tudom az ellenérveket, de akkor is így érzek. :cry:

Jaaaaaaaaaaj szegénykém! Tudom, hogy nehéz a vége, de itt a lényeg! Mindjárt túlleszel rajta! :wink:
Áldott állapot, gyönyörűűűű dolog ami csak nekünk adatik meg, de azért az senki ne mondja, hogy az utolsó hetekben nem terhességről van szó! :wink:
Az hogy haszontalannak érzed Magad, nagy butaság! Most ha semmi mást nem csinálnál, csak ülnél egy fotelben és bambulnál ki a fejedből, akkor is a világ mindenséget tennéd, hisz ott növeszted édes kis Réka babucit a pocakodban! Tudnak helyetted mosni, főzni, takarítani????
És Réka babát növeszteni, testedből táplálni, pocakodban óvni????Hmmmm?Képes erre valaki más e földön?????
Hidd el amit Te most teszel túltesz mindenen!
Az hogy depis vagy ne szégyelld! Ez is terhesség velejárója! Dolgoznak a hormonok! :wink:
Csak arra kérlek nézz a tükörbe és lásd meg benne a CSODÁS ANYÁT! Érzed mennyire fontos vagy a FÉRJEDNEK, GYERMEKEIDNEK!
És hidd el hogy most semmi dolgod nincs, senki nem vár el Tőled semmi!
Gézu nagyon ügyes fiúcska, ellesz Nélküled pár napig, ami ha hiszed ha nem nagyon gyorsan eltelik! :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=iP8V3WA5Prw

Büszke vagyok Rád!!!!!

Puszi: Orsi
Vendég

Dolli,
Dehogy vagy te DD. Nagyon csinos kismama vagy, aranyos kerek pocival. Hallgass Orsira, neked most nem a házimunkával kell törődnöd, hiszen egy új babucit hordasz a szíved alatt. Ha innen nézzük én még haszontalanabb vagyok nálad, nem kell feküdnöm mégis folyton szalad a lakás :wink: Gyorsan el fog telni a kórházi lét, ismerkedsz Rékával délután meg megy látogatni Gézu.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Megis itt vagyok ma! Depihullam van nalam is (annak ellenere hogy a fiam egy tunderke es imadok vele lenni) de valahogy kivan a hocipom mindennel….
Viszont, hogy azert jo is legyen a nagy kakakupacban, a gyerek ossze-vissza magyaraz sajat maganak, termeszetesen a vilag altal ismeretlen babanyelven, o viszont nagyon jol erzi magat amikor sajat hangjat hallja. (Ez tartja bennem az lelket ma…)
Dolli: En is depi :( Nezem, fel 4-kor irtad az uzenetet, na en is akkortajt voltam fenn, Patriknak fajt a pocija (reg volt ilyen ejjelunk) es szegenyket masszirozgattuk apaval. Azota ebredtem fel orankent es sehogy sem tudom helyrepofozni magam mentalisan …
Judy: latom a masik kismama is nagyon aktiv volt ejjel…………. Nem is csoda, hiszen hidegfront van! Emlexem nyaron minden hidegfrontra elore fel kellett keszulnom lelkileg, mert tudtam mennyire nem fogom birni! Jaaaaaaaaaaaaaaaj lassan szulni fogtok Dollival :D:D:D Dejooooooooooo, uj babacsapat erkezik!!! :D

sünciboglya

Hehe. az elozo uzenetet meg reggel irtam, csak elfelejtettem elkuldeni...... mar tul vagyunk az 1 oras etetesen, elotte egy durmolason (egyutt harmasban az agyikoban) es egy hatalmas hatar kaka kinyomasan (ezt Patrik produkalta) De ismet csak lapult, nem szolt semmit, mert mi aludtunk apaval...... Gondolom akkor kezdett el meltatlankodni amikor kihult a pelusban a kaka........ Pedig mondtam mar ennek a gyereknek hogy kicsit hatarozottabban kozolje ha becsinalt mert a 3 reteg takaro+ruhak alatt nem mindig szagolom meg a dolgokat. :mrgreen:

Depim mar jobb, szepen sut a nap, megyunk setalni meg valamit zabalni.......

Viszont megint migrenem van, kezd elegem lenni! Elmegyek a csaladorvoshoz oszt' irjon mar valami pirulat az agyamra hogy ne fajjon.......... (Na varjunk! Nekem valami MASNAK kell fajni ott belul, mert az agyamat megette az agyrago bogar meg tavaly, azota az is ehen halt......... Lehet hogy most a bomlo agyrago bogar miatt van migrenem......... Nos ezt en eldonteni nem tudom, nincs mivel........

Na megyek, mert ez mar agyi kaosz ami nalam van :D:D:D:D

Yok legyetek! ES NO PARA< NO DEPI!!! :D

sünciboglya

Szasztok!

Mia, tök jó a fordítás!!! Profi vagy!!!! :lol: Én is megpróbáltam Orsinak, google s egy szövegfordító után szabadon, de meg sem közelíti... :wink: :oops:

Dolli, ne mondj ilyeneket!!!! Igenis szép kismama vagy! És a legfontosabb hogy nemsokára megérkezik Réka is!!!! A többi meg nem számít!!!!! Imádom a hóvirágot! :lol: Sőt az összes tavaszi virágot!!!!

Orsi, hogy vagyol? Bubu jó helyen van vigyáznak rá!!!!! És tuti jól érzi magát! Erre gondolj!!!! :D

Judy, Te hogy bírod a fiacskád nélkül?

Edit, szomorúan hallom.... :cry: mit mondott a munkajogász?

Megyek, ki kéne terelnem a skacokat a levegőre... olyan szépen süt a nap!!!
sylph

Mama Mia! De lökött vagy!!!!!!!!! :D
Imádom a kakabeszámolóidat! :wink: :lol:
Küldtem egy kis vudut a fejfájásodra!
http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=Nlg ... kaka-baba=
Légyszíves kezd el gyakorolni a koreográfiát, hogy farsangon elődjad a Kaka baba táncot! :wink:
Ha boxoló lennél ez lenne a bevonulózenéd!
:lol: :lol: :lol:

Jó sétát és zabát! :wink:

Mi paradicsomlevest és palacsintát ebédeltünk!

Szilvike, ne szerénykedj, annyira büszke vagyok Rád!!!!!!!!! :wink:
Mégegyszer nagyon kösziiiiiii!
http://www.youtube.com/watch?v=7Mr7II1_0Us egy kis nyelvlecke! :wink:

Edit! Nagyon sajnálom a főnököddel a problémát! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Dorcim alszik,párom Diósdon,én itt.Licitáltam egy játéktárolóra,hát nem elvitték előlem? :( Pedig olyan szép volt.

Mia!Húú,kicsit megijesztettél.Pedig kérdezte a nő utána,hogy minden rendben?Én meg nem szóltam Neki.A vonaton is kicsit szédelegtem még.de mivel nem voltam még ilyen vizsgálaton,ezért a klubszobába kellett mennem.Mondom milyen jó,hogy itt még ilyen is van...Annyiból állt,hogy csöndben ültem 15 percet 4 szék és egy asztal társaságában. :)

Dolli!Jaj,Te!Messze vagy Te a dagadt disznótól!!!Nagyon csinos vagy!Láttál volna engem szülés előtt!(most se vagyok kutya)Mint egy húsgolyó,eltorzult pofával!De nem érdekelt!Büszke voltam a hasamra.Büszke voltam,hogy egy élet növekszik bennem,mert sajna nem mindenkinek adatik ez meg,de nekem sikerült!És ez mekkora öröm!Biztos vagyok benne,hogy Párod is és Gézu is büszke Rád!Nem lennél hasznos?Ki csinálta a kuglófot?Ki van Gézuval egész nap?Kiben növekszik Réka?Rend volt Nálatok és tisztaság,az kinek az érdeme?

Judy!Jobban vagy?Én nem láttalak még,de biztos vagyok benne,hogy még nem visznek vágóhídra! :) Ugye Orsi? :wink:

Mangora!MRI-m nekem is volt,de akkor nem volt kontraszt anyag.Dorcim mamájánál aludt.Amikor hazaértem,akkor fürdött.Felhívtam Anyut,hogy mi újság,mondom akkor már nem is megyek át.Erre Anyu,jaj,Dorina most harapott bele a szappanba! :) De nem ízlett Neki. :) Örülök,hogy így elvannak! :) Lánykám kevesebbet aludt,mint szokott,én többet. :)

Edit!Mitől változhatott így meg a főnököd?Sajnálom. :(

Orsi!Majd figyeld meg,ha hazajön Bubu,nagy,kerek szemekkel fog mesélni,szóhoz sem fogtok jutni! :wink:

Kép
tierno

Kép
tierno

Brigi!
Mire felépítjük alkeszok leszünk :lol:
Viszont adtál egy jó ötletet virágos kert szegélynek :lol:

Kriszta!
Ha arra járunk,lehetek pofátlan??Kölcsön kérhetem a mei-tai-odat ha nem adtad még kölcsön?
Hétvégén mennénk kirándulni ,vonatozni és a párom szeretné a Regit hurcolni :lol:
Ő a kendőt nem tudja felkötni,és rágja a fülem..

mimi12

Hahó

Brigi
Remélem jó lesz az eredmény.
Nekem apósom allergiás a kontrasztanyagra, de neki nagyon bedagadt az arca, tiszta vörös volt, egy csomó kalcium kellett.

Szilvi
hát bírjuk azért, jöttünk-mentünk ma, vásárolgattunk, Gelli volt korcsolyázni...holnap talán szánkózunk. de apa nem bírta ki és telefonált :lol: :lol: éppen akkor jöttek vissza az éjszakai túráról, napközben szánkóztak, minden oké.

Orsi
már csak 45 óra 8)

Mia
hidegfront, migrén, depi mondjon le :!:

Dolli
Jobb már a kedved??remélem ma alszunk...

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jó estét!

Jaj, csajok! Olyan arik vagytok! :)
Orsi! Megen jól megríkattál! :cry: Köszönöm! :D Újra és újra elolvasom, és akkor erőt merítek! :)
Gézuval soha nem éreztem magam terhesnek, csak várandósnak, az utolsó pillanatig pörögtem. Ez is úgy bánt, hogy most meg terhességnek élem meg a végét valóban, bármennyire is imádom és szeretem amikor jelezget belülről. :) :( :oops:
Remélem, hogy bejön a megérzésem és egy hónap múlva már babázhatok, nem várjuk meg a március 1-et. :)

Ez a másik egyébként, hogy már lelkifurim van Rékával szemben, hogy Gézu miatt picsogok, mikor ott lesz nekem ő a kórházban. Áh! Bonyi vagyok nagyon. Sorry! :oops:

Mia! Korábban mit szedtél migrénre?
Remélem, jót tett a séta! :D

Juti! Mai napom sem olyan, mint elképzeltem. Pipázom, hogy semmit nem bírok, de annyira, hogy ma nagyon extrán be van feszülve a poci! :?
Reménykedem a holnapban! :D
Te tudtál még aludni? Én szundiztam, de hülye álmaim voltak. :(
Hűha! Éjszakai túra? :roll:

Edit! Sajnálom a munkahelyet! :( Vigyázz nagyon magadra. Nekem volt ilyen, hogy főnök kifordult magából... Nagyon jól megértettük egymást, elfogadtam a hülyeségeit, a keze alá dolgoztam, és úgy éreztem, minden ok. Aztán kimentem 8 hóra Prágába, és mikor visszajöttem, mintha nem is ő lett volna. Meglett sajna az eredménye. :( Úgyhogy ha valami nagyon nem oké, és nem sikerül változtatni, jobb a mh váltás. Bár a mai világban ez nem egyszerű. Bocsi, ezt csak kívülállóként írom le, nem tudhatom, milyenek a körülmények. Nem akarok belepofázni azért! :oops:

Brigi! Nagyon jó ez a házépítés! :D

Szilvi! Én is imádom a tavaszi virágokat! :D Már úgy várom! Asszem ez egy nagyon szép tavasz lesz nekünk! :D

Andi! Hogy vagytok?

Mimi? Nálatok átvonult már a betegség?

Én annyira hálás vagyok, hogy Gézu azért a mostani telet nem betegeskedi végig (koppkoppkopp) Nem is tudom, hogy bírnám. Bár állítólag az anyukák valahonnan mindig képesek tartalék erőket mozgósítani. :wink:

Orsi! Juti! Már csak kettőt kell aludni! :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Juti! Fogsz szedni homeos cuccot a szülés előtt? Vagy málnalevéltea?
Lányok! Emlékszik még ezekre valaki mit és hogy is kéne? :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Doli,
caulophyllum 5 ch napi egyszer 5 golyó a méhnyak izomzatának puhítására, előkészíti a könnyebb valyudást.

Kép[
Kép[
kostyika

Dolli!
Nekem a szülésznő ezt mondta:
málnalevél tea:napi 1 l :arrow: Fél literbe 2 ek.

homeo:Pulsatilla C30
CimicifugaC30
CaulophyllumC30

ezekből másnaponta

ArnicaC30-heti 2x5

http://www.homeopatiasopron.hu/applicat ... emei/2.htm

Mimi! :)

Többiek merre vagytok?????
Betegek gyógyulgatnak?

Kép
tierno

Brigi csúúúúúúcs a palack háááz! :lol:

Egy kis vidám bevásárlás!

http://www.youtube.com/watch?v=1AJmKkU5POA&feature=fvst

Judy holnap már itt vannak a fiúk! :D

Nekünk nagyon klassz hétvégénk van! Tegnap ki sem mozdultunk! Apikával vidáman takarítgattunk, főzőcskéztünk, de igazából semmit nem vittünk túlzásba!Igazi lazulós családi hétvége ez! :wink: Este beöltöztem a csábító szerkóba, felvettem rá egy köntöst, hogy csajok nehogy észrevegyék! A neccharisnya kilógott, nanááááá hogy Fruzsi kiszúrta és megkérdezte miért ebbe masszírozom Apát??? :lol: :lol: :lol:

Szilvike!
Erről mindig Te jutsz eszembe!
http://www.youtube.com/watch?v=Q0CtyIdjSBI

Jövőhéten feltétlenül gyere át valamelyik délelőtt, nekem csak a kedd nem jó, mert megyek az usziba segédkezni!!!!!!!!
Töltöttem le latin zenét a Zumba fitnessünkhöz! :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=qwVdBH4vjLU
Vendég

Orsi!
Jó fej Fruzsi :lol:
Mért nem mondtad neki,hogy ha 16éves lesz elmeséled :lol:

Én nem szedtem semmi szülést segítő bogyeszt így nem tudok nyilatkozni róluk.

Dolli!
Nyugodj meg,nekem is voltak hasonló gondolataim.Viszont ott a kórházban Rékával a kezedben bármennyire hihetetlen most,de nem Gézu lesz az első gondolatod.ű
Tök furcsa de ez így van.Ott akkor abban a pillanatban elöntenek majd a hormonok és a kisbabád lesz az első és utána minden :wink:
Amúgy én is vártam ám a Regi születését,nekem is extra sok nyűgöm volt most.Meleg volt meg itt nyom ott nyom,meg hasonlóak.De szerintem ezek az érzések teljesen normálisak,mellesleg nincs kettő egyforma terhesség.

mimi12

Dollika!

Ez íííígy igaz, ahogy Mimi írja!
Nem azt mondom, hogy nem fog eszedbe jutni a fiad, de én kifejezetten örültem annak a napnak, hogy csak Bogikáé voltam! :wink:

Én Fruzsinál szedtem homeós cuccokat+ málnalevél teát ittam liter számra, de nekem nem segített!

Boginál már nem fárasztottam magam ilyenekkel, mivel tudtuk, hogy császi lesz! :wink:

Mimi hova mentek kirándulni???
Mi még takarítunk, de mi is ki akarunk kicsit mozdulni a levegőre! :wink:

Na megyek, addig ütöm a vasat amíg forró, mert most tök jó haladós minden!
Jövőhéten kezdek egy cellulit masszázs kúrát, kicsit előre dolgozom, tutira nem lesz időm ilyenekre 5 hétig!
Szalonban is csináltam egy nagytakarítás, ablakmosást, függönymosást, kimostam az összes takarót, olyan szééép, illatos minden! :D
Vendég

Orsi!
Jövő hét végén mennénk.Jöttök?? :lol:
Vonattal megyünk a Velencei tóhoz .Megnézzük be van e fagyva,és sétálunk egy nagyot.Nagycsaládosoknak ocsó a vonatjegy,de amúgy sem drága...

De most megyek mert sétálni megyünk.

mimi12

Szasztok!

Akkorát aludtam a skacokkal... :shock: Olyan jól esett. Egész délelőtt főztem, pakoltam, takarítottam.... muszáj volt mert tegnap mi sem csináltunk semmit és utól kellett érnem magam.
Ja de, csináltunk valamit tegnap... próbáltunk dugulást elhárítani, de nem sikerült :evil: beleöntöttem egy üveg hideg zsíroldót, 2 lábas forralt vizet, semmi :evil: aztán jött a sósav..... semmi, aztán egy granulátumos lefolyótisztító.... semmi! Feladtam! Asszem még egy görénnyel megpróbálkozunk, ha az sem, híok szakit!

Brigi, ez a ház csúúúúcs! Milyen szépen megcsinálták!!!

Dolli, ez természetes, hogy most ezen rágódsz, mi hogy lesz majd, ha szülsz, meg Gézu.... ne tudd meg én is nagyon parás voltam... nekem hajnalban kezdődtek a fájások, reggel nem tudtam hogy ez most az-e vagy nem, mert olyan volt mintha elmúltak volna, nem tudtam mi legyen, befelémenet teljesen megszűntek a fájások és ez szerintem mind pszichésen volt, mert nagyon féltem, hogy oldjuk majd meg Bubó elhelyezését, meg úgy egyáltalán... Bent a dokim megnézett, fájás nuku, de azt mondta én innen már nem megyek sehova, mert kitágultam... akkor elbőgtem magam, hogy bent kell maradnom, fiúk elmentek, kivitte Bubót a nagyszülőkhöz, és míg vártam, hogy előkészítsenek, meg minden, addig megnyugodtam, hogy a fiam jó helyen, én is és képzeld megindultak újr a a fájások..... Istvánnak telefon, hogy jöhet is vissza, aztán megszületett Lili, és akkor Ő volt a legfontosabb!!!
Úgyhogy nyugi!!!! Biztos Ti is megoldjátok, és amikor már ott vagytok, tényleg Réka lesz az egyetlen akire gondolni fogsz!!!!! Pár nap és otthon lesztek négyesben!!!!!!
Nekem tudod mikor volt lelkiismeretfurdalásom?! Én úgy éreztem, hogy kevesebbet tudok vele beszélgetni, simogatni a pocakot, zenéthallgatni.... mert ugye ott volt már Bubó vele kellett nappal lennem.... és csak este mikor lefeküdtem akkor volt időm beszélni Lilihez, simizni.... meg ugye az első baba érkezése különleges... készülődés, vásárlás, minden erről szóló könyv elolvasása.. a második már rutinnak mondható... :wink: kettőjük közt 20 hónap volt, úgyhogy egy csomó mindent nem kellett venni, egyetlen 1 rózsaszín bodyt vettem, hogy azért mégis legyen neki saját kis ruhácskája, ugye az ágyat is "örökölte" meg szinte mindent... szóval ez is bántott egy kicsit.... de hát itt van! szép és boldog gyerkőc!!!!

Orsi, Fruzsi.... :lol: :lol: :lol: Mit mondtál?
Nálunk múltkor volt az, hogy , mondtam hogy nagyon fáradt vagyok... Bubó megkérdezte mért, azt feleltem: mert hancúroztunk apával :oops: (valahogy úgy kijött belőlem :wink: ) aztán rákérdezett mért, mondom azért mert szeretjük egymást... :wink: :lol:
Jó ez a lady gaga szám is!!!!! Megfertőztél vele :lol:
Jövő héten akkor zumbázunk?! :lol: Jó lenne, nem tudom még mi lesz, mert tegnap Bubó lázas volt, ma egy kis hőemcsije volt, meg Lilinek is :? úgyhogy meglátjuk mi lesz holnap, hogy lesznek ma.....

Mimi, Regi hogy van?

Lányok hol vagytok?????
Hajni, még mindig a hajadat téped? :cry:
Lini, hogy van Lilibaba karja?
sylph

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?