Sziasztok!
Asszem en hivatalosan is atsunnyogok az ejfeli bagoly szakosztalba...
Napkozben kb. zero az idom.
Pedig nem csinalok semmit, vagy majdnem semmit.....
Hat nalunk ma is szobafogsag volt, de nem is bantam….valahogy ma remetehangulatban voltam, meg teendok is voltak itthon. Raadasul Patrik ma elegge elevennek latszott igy sokat tornazunk. Elertuk hogy vegre felkonyokol ha hason van es nezelodik jo sokaig. (Raerzett hogy ez milyen erdekes tevekenyseg. Eddig hallani sem akart a hason jatszasrol….) Szoval orultem ezerrel. Aztan este harmasban jatek, apaval. Felvettuk a gyerek miket hordott ossze aztan lejatszottuk neki! Amit akkor tapasztaltunk, megfoghatatlan volt. A gyerek arckifejezesei a sajat hangjat hallva. (Leginkabb erosen biggyesztett.) Mindkettonk torolgette a szemeit es boldogan nevettuk.
Brigi: Baba naggggyon jopofa!
Tedd fel kerlek a “mioldalunk”-ra, mert ez a baba lesz a cegerunk. (ekezetek az “e”-ken)
Noemi: Jaaaaaaaaj szegeny Regi! Jobbulast kivanok sok gyogypuszival.
Dolli: Nehany tipp mit csinalj ha rajtad van a tevekenykedes:
1. Zokniheggesztes motoros-rotacios kapaval
2. Tolotetos-lendkerekes es egyeb furfangos aprosagok szetcincalasa
3. A haz elotti diofa (ha van!) osszes levelenek osszeszamolasa, annak hatvanyozasa es ebbol gyokot vonni….
4. Mas nem jut most eszembe.
Orsi: Ne is mondd! Az en fiam meg menni sem tud, de mar most parazok az elso elszakadastol
Forditas: “masodszorra”
Legutobb amikor beszeltunk
Ugy latszott hogy elmesz
Azt gondoltam, reszedrol vege
Mert mar egy ideje alig neztel ram
Most azt gondoltam, minden OK lesz koztunk
Hogy elfogom tudni felejteni amiket mondal
Megprobaltam kicsavarni szavaidat (szavaid jelenteset)
De baby, nem felejtheted el a multat.
Korus:
Olyan kiszamithatatlan vagyok
(sosem) tudod mit gondolj (rolam)
Olyan erzeketlen
Azon tunodom vajon egyaltalan meg szerelmes vagyok?
Latod
Nem tudom mit mondjak neked most
Ez mindig nehezebb masodszorra (masodik alkalommal)
Olyan kiszamithatatlan vagyok
Pont amilyen te voltal (szoktal lenni regen)
Elfelejthetem ahogy viselkedtel velem
Nem tudom mit mondjak most neked
Ez mindig nehezebb masodszorra (masodik alkalommal)
Megprobaltuk: visszamenni Joe-hoz
Mindig az volt a mi kedvenc helyunk
Hosszu turak (utazasok) a part menten
Emlexel merre szalltunk meg?
Legutobb amikor egyutt voltunk (egyutt toltottunk idot)
Furcsan viselkedtel
Ez itt most a masodik kor (masodik alkalom)
Bocsass meg, most en vagyok aki igy erzi
En vagyok aki igy erzi, babe
Tudom, te vagy aki meg van bantva
Korus:
Nem vagyok biztos benne hogy a legjobb ezt kimondani
De tobbe nem szinlelhetem hogy szeretlek
Ez az oriaskerek megorjitett engem
Lehet hogy ez a masodik alkalom nem nekunk volt szanva
Nem nekunk volt szanva, yeah!
Kriszti: szoval akkor 11.-en lesz a mutet! Szoritok nagyon!
Nagyon helyes, ne hagyd magad! Termeszetes hogy bent alszol, minden percet Marcival toltesz. A dokinak uzenem, kiverem a protkojat ha akadekoskodik!
Tigris jelmez: tuti hogy jo ra, mert Patrikra meg most is fel tudom szuszakolni.
Kerlek emlekeztess
(sokszor!) mert agyam szita !!!!!!! (komolyan szita vagy inkabb egy lukas halaszhalo?!)
Noemi: ZSENI VAGY!!!!! Osszeraktad zsAndi vonyijat.
:D:D
Brigi: Orulok hogy tul van a CT-n! Enyhe allergias reakciod volt a kontrasztanyagra, azert voltak azok a fura erzesek. (Ha legkozelebb lesz CT-d mindenkeppen kozold ezt elore. Nekem is ez volt, elsore ilyen, masodik alkalommal meg heves reakcio lett…..
Eredmeny: Biztosan jo lesz!!!!!! Szoritok!!!!
Szilvi: Jartam anno Chiropractor-hoz, meg Canadaban, az autobalesetem utan majdnem 3 evig.
Nagyon szerettem menni, raadasul a biztositom fizetett mindent. De hat hozza nem mehetek vissza, enyhen szolva messze van.
Pedig de jo orvos volt!!!! Kb 160 cm magas kis pasi, az egesz 60 kilojaval ram kellett tehenkednie hogy ki tudjon mozgatni, de nagyon ertette a dolgat. (Hja, azok a regi szep idok!...)
Hat eddig a mai nap.......... megyek etetni, oszt' zuhanok az agyba, ha meg megtalalom........... almos vagyok a javabol, pedig nem is vettem be az altato adagomat.... (lehet nem is kene mar)
joejt es szep hetveget kivanok mindenkinek!!!! Holnap jovok ilyen idoben.