Új privát üzeneted érkezett!

Hát csajok, megint balf... voltam!! Azt a képet amin a legjobban látszik, hogy hogyan aludt be nem másoltam át, és azóta már töröltem a kártyát... Na mindegy azért elküldöm nektek!! Puszi!!

Kép
A kiságy rácsain kilógott a lába és a fejét neki támasztotta a rácsnak, úgy aludt el.
Kép
Ez pedig a régen megigért álló babás fotó!
Kép
Ez pedig a vagány álló baba! :)
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok!

Anyunál vagyunk, Tamást alig tudtam becipelni a hóból, állandóan kint akar lenni és azért baromi hideg van, -7... dobok gyorsan egy képet róla, most csináltam az előbb:

Kép

Vasi!
Örülök nagyon, hogy jól sikerült a tali a dokival. Drukkolok nagyon, hogy idén pocakos legyél! Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog! :) Puszi

Tina!
El vagyok ájulva milyen nagy már Dani. Tényleg tiszta apukája. Nagyon helyes srác lesz. Sajnálom ezt a hülye TGYÁS, GYED ügyet, hogy még mindig nincs semmi eredmény. Szorítok továbbra is. Puszi Nektek!

Laar!
Párodnak jobbulást, mit mond az orvos? MI a baja?

Etnám!
Úgy örülök, hogy már jobban vagytok! Talán az étvágya is visszatér a kis Hercegnek! Odaért a csomi? Pusszantás!

Kiru!
Ákos szép nagy baba, ennyire gond, hogy nem hízott sokat? Mi ez a sűrítő? ÉN sem hallottam még ilyet! Remélem helyre jöttök tőle! Puszi

Nofi!
Végre, hogy TE is jöttél! Tessék sűrűbben írni nekünk! ÖRülök, hogy jól vagy!

Timi!
Gratulálok az egy kg hízáshoz, ügyesek vagytok! Szép nagy csaj Vilcsi! Remélem a tároló zárja megoldódott.

Petrám!
voltunk kint reggel is, a legjobban szakadó hóban, elővettük a másik babakocsit, annyira élvezte, ki sem akart szállni belőle. Most újdonság volt neki megint. Alig mentünk pár sarkot, már aludt is. Tiszta jó ez a kocsi, lehajtottam a tetején a napellenzőt (persze nem a nap miatt :D), felhajtottam a bundazsák szélét, ki sem látszott a gyerek, egy szem hópehely nem esett be neki, nagyon király volt. Aludt másfél órát. Most, hogy anyuhoz jöttünk át is tetszett neki, úgyhogy nem csak az újdonság varázsa volt talán. Örülök, hogy jól vagytok, viszonylag könnyen vészelitek át a bárányhimlőt. A képek tök jók, nagyon édes amelyiken bealudt. Az ácsorgós szuper, igen ügyes a kiscsaj! PUszi és további gyors gyógyulást!

Most megyek, lassan indulunk haza, épp, hogy felmelegedtünk. :) JÓk legyetek,vigyázzatok magatokra ebben a nagy hóban. (mondjuk itt nálunk ezen a télen ez a legnagyobb eddig)

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Timi!
Remélem sikerül gyorsan megoldani a zár dolgot, merre hagytátok el a kulcsot?Volt rajta más is?
Szép nagyot nőtt Vilcsike, látszik is a képeken h gömbölyödik a kis arcocskája:)
Nem tom még a mai talit, majd még szólunk.

Apa szerencsére jobban van ezek az orvosok kukák, nem mondott semmit, kapott antibiotikumot, meg köhögésre gyógyszert, láza nincs, nem is volt szerencsére, és a tüdeje is rendben, az éjszakák jól telnek alszanak, kicsi is, ő is, mindketten még kicsit köhögnek meg folyik az orruk de talán lassan az is elmúlik.

Etna!
Nagyon örülök, h jól van a kiskrapek.Talán egy kcisit tudsz lazítani te is.

Petra!Nagyon ügyes Flórácska.Gondolom nem lehet könnyű most a két gyerkőccel otthon.

Luca!
Milyen nagy már Tamás.Mikor ilyen kicis voltam én is imádtam a havat éjjel nappal kint voltam..

puszika mindenkinek, megyek rengeteg dolgom lenne.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

hát lányok, még mindig nem eszik boti, tápszert és a folyékony dolgokat ímmel-ámmal elfogadja, nagyon sokat alszik és egész nap a vállamra hajtott fejjel ül. ez nem az én fiam. mikor lesz már vége ennek a szarnak?
meddig tart egy torokgyuszi? kiütések vannak az antitól, de ma kapja utojára. ebédre adok neki egy kis levest. gyógyszert tök jól beveszi, arra tátja a száját, kajákat kiköpi. de látom, hogy még piros a torka. olyan, mint egy kis beteg madárka, úgy sajnálom. beteg gyereknél nincs szomorúbb látvány. egyébként felhítam a haiti gyerekenek segító számot, az a sok árván maradt baba, én nem is bírom nézni, 200 ft nem a világ, remélem kapnak is belőle és nem nyúlják le az egészet.
majd jövök, de megyek leveskét főzni, annyit alszik a gyerek, nem tom, hogy ez normális-e. remélem nem azért alszik ennyit, mert már nincs ereje.

arte!
köszönöm,hogy kiraktad a hirdetésem az üzifalra, tündér vagy,hogy eszedbe jutott. nagyon jól esett.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lánykák!

Etna: Örülök, hogy Boti valamivel jobban van. Elhiszem, hogy nagyon kivagy már ettől az egésztől, én is halálra aggódom magam mindig, ha Alexa beteg. Remélem, most már tényleg kifelé mentek ebből az egészből. A sok alvás most biztos furcsa, de ez a betegség miatt van, így pihen és töltődik fel a kis szervezete, regenerálódik, erőt gyűjt. Szóval az alvás mindenképp jó betegség esetén. Drukkolok, hogy most már nagyon hamar felépüljön szegénykém!
Igen, Alexát is szoktuk magunkkal vinni a házhoz, már sokat volt ott kint, hogy szokja. Mintha érezné, hogy ez lesz az otthona, mert nagyon jól el szokott lenni. Amikor befűt apa, akkor a padlófűtés miatt jó sokat tud csúszni-mászni a földön, imádja a nagy teret. Holnap is megyünk majd ki, elkezdem elmosogatni az edényeket és szépen bepakolunk a konyhaszekrénybe. Úgy akarunk majd április körül beköltözni, hogy már minden készen van.

Petra: Kitartást nektek a bárányhimlő miatt. Mi is átestünk rajta a tesóimmal anno, mind a 3-man kb. 5 éves korunkban. Azt mondta a védőnőm, hogy most már sokkal enyhébb lefolyású ez az egész, mint régebben. Gyrerekkoromban emlékszem, nekem nagyon viszkedtek a pöttyök, kettőt sikerült is elvakarnom, a de a védőnőm kisfiának szinte nem is viszkedett, azt mondta, hogy most már olyan jó krémek vannak rá, amivel totál elmúlik a viszketés. Nagyon aranyos Flóra a képeken, 1-2 napja Alexa is ugyanígy aludt el a kiságyban, csak én nem fotóztam le. Ült, kilógtak a rácsok közül a kis lábai, az egyik kezével kapaszkodott, a másikon pedig szopizta az ujjacskáit és úgy bóbiskolt el. Olyan édes volt! :D
Alexa elég sok mindent megeszik, mondjuk a cukorborsót ő sem komázza, de több olyan kajcsi is van, ami először nem ízlik neki, de később próbálva mégis bejön. Lexi nagyon szereti a spenótot, cukkinit, ezeket krumplival adom és ezek azok a főzik, amiket gyümi nélkül, tehát édeskés íz nélkül is megeszik. A többi főzihez általában adok neki almát, körtét, banánt vagy barackot. Kedveli a paradicsomos kajcsikat is. Szereti a sárgarépát, sütőtököt is. Szoktam neki párolni olyanokat pl. hogy krumpli, sárgarépa, bele egy kis zeller darabka és 1 gerezd fokhagyma, ehhez jön a csirkemell és az alma. A zellertől és a fokhagymától nagyon jó kis különleges ízvilága lesz. Tejterméket én még abszolút nem adtam neki, majd 1 éves kora után. Most már csak 2 hónapot kell várni.
Flórának hogy alakul mostanában a nappali alvása? Hányszor alszik és milyen hosszút?

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

Luca: Köszi az oltásos hsz-t! Szegény Tamás, biztosan nagyon rossz lehet neked is, hogy amint beléptek a rendelőbe, sír. Biztosan összekapcsolja már a régebbi kellemetlen élményekkel, mármint a szurikkal.
Nagyon aranyos ezen a havas fotón, látszik, hogy élvezte a dolgot! Mi tegnap is sétáltunk egy nagyot babakocsival a hóesésben, minket sem zavart a hideg, jól beöltöztettem, úgy mint te Tamást és nem lett havas, nem is fázott! Ha csak nem ömlik az eső, szinte mindig megyünk sétálni. Képzeld, húgomék ma mennek 4d-re Pécsre, ma derül ki, hogy ki lakik a pocakban, majd megírom nektek, olyan kiváncsi vagyok már!!! :D :D :D
Nem emlékszem pontosan, tesódék tudják már a baba nemét?

Timi: Gratula Vilcsi hízásához! Alexa már nagyon régen hízott ennyit. Pedig szépen eszik és nem is kicsi adagokat, de ő genetikailag ilyen, apja is vékony és én sem vagyok duci. :) Meg hát sokat is kakil 1 nap, szóval gyors az emésztése. Mi 27-én megyünk tanácsadásra, nagyon kiváncsi vagyok a súlyára. Szerintem még nem érte el a 8 kg-ot.
A Baba-Mama torna jó volt egyébként? Mentek rendszeresen majd? A hajmeghúzás még biztosan nem tudatos Vilcsinél, ahhoz ő még kicsi. Persze azért rászólhatsz, de ennyi idősen szerintem nem kell még a kezére ráütni.

Laar: Párod meggyógyult már? Az aranyér miatt együttérzésem, tudod, hogy én is többször szenvedtem már tőle. :( Nekem csakis a gyógyszertárilag kikevert kúp használt (proktológus tudja felírni) és a Doloproct nevű krém. Szerintem ezek a legtutibbak, de kúraszerűen kell használni, 1-2 alkalom nem oldja meg a problémát.

Kiru: Szép kis súlyban van Ákos, már régesrég lehagytatok minket. :) Doki szerint mitől lehet a sok bukás? Főziktől, gyümölcsöktől is bukik? Ti hányszor szopiztok még naponta?

Vasikáé: Örülök, hogy szimpi volt neked a doki! Szerintem nagyon fontos ilyen szituációban a bizalom és az, hogy jó emberi kapcsolat alakuljon ki köztetek. Enélkül nagyon nehéz lehet. Február közepére akkor mennek feléd a hatalmas drukkok!!! +++++

Tina: Nagyon szép Danika, jó sokat nőtt, köszönjük szépen a képeket!

Lányok, most megyek is, pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Daniella!
Tesómék is ma mennek 4D-re, öt órára. Már tisztára lázban vagyok, nem tudom megmutatja-e magát a kis Drága. Most sietek, mert Tamás végre felkelt, megyünk sétálni.
PUssz

Kép

Kép
luca81

Luca: Milyen érdekes! :D Tesómék is pont ma mennek és ők is 5-re! :D Na majd gyere te is a fejleményekkel! Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Daniellla! csak a főzelékektől és gyümiktől bukik, szopi után nem! most 1 hónap alatt csak 260g-ot hízott emiatt! 4-5x szopik még.

Etna! Örülök, hogy jobban van Botika!

Már megint háborog a főnök. Csajok, ettől meg lehet zakkanni, ha kimegyek wc-re végig ordítja az egészet, és ha visszaérek, percekig kell kézben vigasztalni, puszilgatni hogy megnyugodjon! És utána már nem lehet letenni. Úgy tud sírni, mintha nem jönnék vissza sosem. A szívem szakad meg érte :(

kiru84

Sziasztok!

Küldtem nektek egy jó kis videót!! Sajna az összes citromailről visszajött a Démon üzi...

Etnám! Örülök, hogy javult a helyzet. A kajcsi miatt ne aggódj, most kicsit összeszűkült a gyomra ezért nem eszik még annyit, és egyenlőre, lehet, hogy jobb, ha az eszik ami neki jól esik. Legyen az folyékony, vagy pépes. Kapjon azt amit tudod, hogy biztosan megeszik. A Kornélka is ilyen kínszenvedve eszik, ha a torka fáj. Adsz neki mézet?? Szerintem nyugodtan adhatsz neki, legalább erősíti az immunrendszerét. Csipkebogyó teát is adhatsz neki. A Kornélka nagyon szerette az ízesítetet. (Pickwick variációk) Ez is jó immunerősitő.

Kiru! Nagyon sajnálom, hogy Ákos ennyire anyás, de azért néha jól esik az ember lányának, ha ennyire ragaszkodnak hozzá, nem igaz?! Elmúlik meglásd!! Vagyis enyhülni fog. A Kornélka még most is iszonyat anyás, nem tudom még anyukámra sem bízni, csak néhány órára. Ott már éjszakára hagyni nem lehet... Pedig kicsinek sokat aludt ott. A Flóránál nem tapasztaltam ilyet még... Amikor még szopizott előbb megérezte, ha elmentem itthonról, most már annyira mobil, hogy ha kimegyek a szobából jön utánam, igaz szegényem mire utol ér addigra vissza is érek... Sajnálom, hogy elkezdett bukni. Remélem, hogy semmi komoly és ez a sűrítő használ majd. Te főzöl neki, vagy üvegest kap?? Én már kezdem kicsit unni, hogy amit neki főzök az nem kell, és azt pedig jó ízűen eszi amit magunknak csinálok. Úgyhogy lassan átállítom a mi kajcsinkra kevesebb fűszerrel főzök majd. Ma pl. csináltam karfiol levest, az úgy ette, mint a fene, és a saját üveges bébi kajcsiját nem volt hajlandó, pedig brokkoli volt, amit elvileg szeret.... Nem értem...

Laar! Örülök, hogy gyógyulgat a kiscsaládod!! Tényleg nagyon ügyes a kicsikénk, de már kezd belebújni a kisördög belé is!! Nem egyszerű a két gyerekkel, mire elalszik a Flóra addira jön a Töki és felkiabálja... A nagyságos urat pedig nem lehet egyszerűen sehogy sem alvásra ösztönözni!! A legrosszabb, hogy még ki sem mehet, a bárányhimlő miatt!! És itt bent nem lehet lefárasztani...

Daniella! nagyon is gyengébb lefolyású ez mint régen. Alig van rajta pötty. És szerintem már jócskán gyógyul is. Van rá egyébként homeos bogyó is és mentolos hintőpor, mi ezzel kezeljük. Vagyis inkább a hintőporral, mert állítólag a mentol elviszi a bogyó hatását. A gyógyszerész azt mondta, hogy 2 óra különbséggel lehet használni. Egyszerre nem. Kiváncsi vagyok, hogy ki lesz tesódéknál! Nevek vannak már?? 2x alszik. Délelőtt két órát általában, és délután kb 1 órát.

Lucám! Tesódék kit szeretnének?? Nevek vannak már?? Jól elfáradt Tamásod a játékban??

Most mennem kell! Ne hari! Puszi mindenkinek!! sziasztok!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Petra: Nem kenőcsöt akartam ám én sem írni a bárányhimlőre, hanem ezt a hintőport! :D :D
Hát, Flóra akkor jóval többet alszik nappal, mint Alexa. Ő ma déltől-fél 1-ig aludt egy fél órát meg fél 5-5-ig megint egy felet. Aztán ennyi. Van, hogy hosszabb a 2. alvása, de az első az általában fél óra. Mondjuk, amíg végig alussza az éjszakát, addig nem bánkódom. :D

Csajok, KISLÁNYA lesz a húgomnak!!!! Nagyon boldog mindenki, mert a kisfiú után mindenki kiscsajt akart. Főleg sógorom anyukája, akinek 2 fia van, úgyhogy a kisfiú unoka után már nagyon vágyott egy kislányra. Léna lesz a neve, ez már régen eldőlt, Barni is az lett volna, ha lánynak születik. A szülés várható időpontja: április 19.

Luca, majd írd meg te is!

Most megyek, pussz nektek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Drágáim!

Etna: nagyon szívesen! Lassan de biztosan megerősödik a kis csemete! Ilyen kitartó anyuka mellet más lehetősége nincs is :D! Az e-mailben küldött kiskutyákat hol lehet megnézni? Ugye nem Pesten? Kérlek mondd h nem ott!!! Légyszi légyszi légyszi! A válaszod nagyon fontos és sürgős!

Daniella: ti hol szereztétek be a lámpákat? Tök szupi h kiscsaj lesz!!

Képzeljétek lányok nem jöttek meg még mindig a beltéri ajtók és tegnap ráadásul a teraszajtónkon végigrepedt az üveg és akiktől rendeltük csesztek kijönni.... Úgyhogy alakul a pechsorozat....

Kiru: nem irigyellek... biztos baromi nehéz lehet! Vajon az Öreg könyvébe mi lehet erről??

Puszka

Kép
Kép
arte

Arte: Itt Kaposváron vettük meg az összes lámpát egy lámpa boltban. Mivel egy helyen vettük meg mindet, így járt valamennyi kedvezmény.
Remélem, azért nem lesz pechsorozat nálatok, ne kedvetlenedj el! Nekünk is volt jónéhány idegeskednivalónk, ez sajna együttjár egy építkezéssel, de végül minden a helyére került.
Hozhatnál majd fotókat a ház külsejéről is, hogy áll most! Milyen lesz a külső színetek? Hány m2 is a lakórész? Puszi!

Kép

Kép
daniellla

Daniella: nincs változás ami a külsejét illeti. Kb. 130 a lakótér, van hozzá egy 14 négyzetméteres terasz és egy 36 négyzetméteres garázs, ja és a pince az 70 négyzetméter... Etna ne szörnyűlködj el tudom más akkora panellben lakik mint amekkora ami pincénk :shock:

Kép
Kép
arte

arte drága!
a mi lakásunk 54 nm, milyen 70? mi csak álmodunk ekkoráról, ja és nem panelból. megvan a megoldás, a pincétekbe költözünk. :lol: visszük a családot, majd jól befűtünk a parkettátokkal, vágunk disznót, lopjuk az áramot. ez az, ez lesz a gyerek jövőképe. addig befestem feketére, mert túl fehér az ilyen trükkökhöz. ordítani tudok, szoknyát majd beszerzem, norbinak kerítek kalapot, jó széles karimájút, veszünk egy jó piros ladát, oszt már ott is vagyunk. gyereket is rászoktatjuk a cigire, nem árt elég korán kezdeni, iskola, óvoda remélem nincs a környéken, mert oda úgysem fogunk járni, de a hivatal remélem közel van, hogy ne kelljen taxival menni a segélyért. szólj mikor induljunk. de az ajtót hagyd nyitva, nehogy már melózni kelljen a bejutással.

a kiskutyákról az infót már kértem a csajtól, aki küldte a mailt. ha írt küldöm.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

lányok ,tettem fel iwiwre képeket, beszarás, az ágy alól előhalászta a melltartómat, ami kidobásra volt ítélve anno, de nem találtam sehol. gondolom ahogy ledobtam a földre, ő eltűntette. most azzal rohangált a fején. felraktam, remélem a régi pasijaim mind látják hova jutottam, hogy ilyen jó állapotú melltartóm van, örülnek, na én megmondtam,hogy ilyen életed lesz- címszóval. a család meg sajnálja szegény norbit, hogy ilyen fehérneműs asszony mellett nem csoda, hogy inkább a gyerekkel alszik :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!
Hát, ezt már nem lehet szó nélkül hagyni.
Etna, teljesen kivagy, de minket annyira megröhögtetsz. Vasi alszik, én most jöttem meg a melóból és gondoltam ha már be van kapcsolva a gép gyors elolvaslak benneteket. Hát, nem semmi egy nő vagy. Imádlak. Boti valszeg azért kapott kiütést mert allergiás az antibiotikumra. Ezt közölnöd kéne a dokival mindenképp. Gondolom amúgy is mennetek kell vissza kontrollra. Megnéztem a melltartós fotókat. Ne aggódj, nem látszik milyen a melltartó. Nagyon tuti. Jobbulást nektek.
Timi, neked akartam még írni a kulcs kereséssel kapcsolatba csak nem értem rá, hogy a zsebeket kéne átnézned mert mindig ott rejtőznek. Én ha kulcs lennék biztosan ott bújnák el. :lol:
Daniella, köszönöm szépen. Nagyon aranyos vagy. Én is úgy gondolom hogy a dokival a kapcsolat borzasztóan fontos. Ezt gondolom ő is tudja, ezért is tegeződik a betegeivel mert így könnyebben tudnak kommunikálni és sokkal könnyebben nyílnak meg előtte. Annyira örülök hogy tesódéknál nagy öröm lesz a kislány jövetele. Nagyon szép nevet választottak neki, biztos tetszeni fog neki is.
Petra, neked is nagyon köszönöm. Flóra annyira édes és már milyen szépen áll. Nagyon megzabálnám. Csupa husi és mégis milyen ügyes. A videót még nem néztem meg, majd holnap reggel. Kornélkának jobbulást.
Laar, örülök hogy a férjed is jobban van már. Én is még egy kicsit köhögök de már nem vészes.
Kiru, borzasztó lehet ez a ragaszkodás. Annyira sajnálom. Meg azt is hogy minden kajától bukik. Ez nagyon rossz. Reméljük hamar megszokja a kis gyomra és elmarad ez a bukás. Ez a ragaszkodás egyébként többségben a fiúknál van mert nálunk nem volt. Nem lehet egyszerű.
Arte, ne aggódj. Gondok mindenhol vannak. Most kicsit több van de majd lesz jobb is. Hamarosan kitavaszodik és állandóan ott lesztek és pitty-putty végeztek.
Luca, nagyon várom hogy megírd nekünk mi volt a 4D-n. Remélem hogy képeket is csatolsz majd. Tamás tündéri abban a nagy hóban. Biztos imádja. Idén télen szerencsére volt egy kis hó. Ennek még én is örülök.
Mindenkit ölelek és pusszantok. Megyek lefekszem. Jó éjt. Neked is Etna.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy este nem jöttem, de más dolgunk volt. Szóval tesómék voltak 4D-n, hát a baba nem sokat mutatott meg magából, állandóan hátat fordított, a köldökzsinór a buksija előtt volt, aztán a gerincét mutatta :) Viszont KISLÁNY-nak látták - ha csak nem dugta el - tette hozzá a doki :) Úgyhogy végre lesz kislány a családban, nálunk is csak fiúk vannak. De persze még nem 100%, mert elég szégyenlős volt a kisasszony. Képeket majd hozok Nektek, csak még én sem láttam, mert 9-kor értek haza, utána még kajáltak Győrben, csavarogtak. Ma szerzek képeket.
Most rohanunk, mert képzeljétek csajok megyünk zene bölcsibe!!!! Majd mesélek milyen volt! Csak ne lenne ilyen rohadt hideg kint :( Puszi nektek

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Petra ez a kiságy rácsának nekidőlős elalvós kép tök szupi!!

Etna megnéztem az iwiwes képeket és arra a következtetésre jutottam, hogy jó helyetek lenne nálunk tényleg a pincébe, mert amennyi minden ott van Botinak abszolút kielégítené a kiváncsiságát és a fejlődését sem gátolná :D De sajnos iskola meg óvoda 5-10 percnyire van tőlünk, a hivatal meg kb fél órára :D de piros Ladát bármikor tudunk Nektek szerezni! A melltartód meg nem is gázos!

Laar ti honnan szereztétek be a lámpákat? Remélem már mindenki jobban van!

Luca tiszta szupi h nálatok is lesz végre lány a családba :D amúgy szerintem örülj a hónak, legalább a fiad tudja milyen is az! Ők sokkal jobban bírják ezeket a dolgokat, mert mi felnőttek csak mindenért nyavalygunk, mert soha semmi sem jó, ők meg a gyermeki lelkükkel mindennek őszintén örülnek mert mindenben csak a jót látják! És milyen irigylésre méltók nem?

Na lépek nem fejtegetem itt tovább a magasreptű gondolataim :D Lámpákat kell néznem. Ja a teraszajtó meg továbbrepedezik....

Kép
Kép
arte

Helló Csajok!

Végre van egy hangyányi időm, gyors olvastalak benneteket!

Etnám: Te aztán nem vagy semmi :lol: túl pihent vagy, nagyon jó volt olvasni :D Ennyi humorral a kis srác is tuti hamarabb jobban lesz, csak adagold neki amit szeret! Egy betegség még bennünket is megvisel, nemhogy ilyen pindur kis szervezetet, de ez csak még jobban erősíti majd!!

Lucám, Daniallám : a csajok lassan többségben lesznek? :roll: nagyon izgalmas dolog mindig a pocaklakó neme, de még lehetnek meglepetések!! Jó hogy írtad a fokhagymát, főzök a kajciba én is egy picit...

Arte : csinosul a ház?! Jó nagy területű, simán elfér 2 generáció is!
A pincében fincsi borok lesznek? :o Szeretjük a jófajtát :lol:

Petrám : pöttyök? Gyerkőcök, nem vakarózik Kornélka? Jót tesz neki a hintőpor? Flóra elkaphatja most a himlőt? Olyan ügyes, élvezi már az ácsorgást, lassan elindul!!Olyan hamar tanulnak a mostani gyerekek, mindent hamarabb kezdenek el! Olyan édes az alvós kép, gyönyörű a kiscsaj!!

Kiru : a fiúk általában anyásabbak...nálunk is hasonló a helyzet, csak Vilcsi nem sír, csak felsír, amikor otthagyom, aztán jön utánnam és kapaszkodik fel a nadrágomon!

Laarom : elmaradt a tegnapi találkozónk!!Msn.-en megbeszéljük, mikor lesz ismét alkalom! Addigis gyógyulást a család többi tagjának!

Tegnap heggesztettünk a tárolóajtóra egy lakatot, illetve egy pántot, és arra lakatot :o Szerencsére nem pakoltak ki bennünket, azért aggódtam :? Az a fránya kulcs meg nincs sehol, se a lakásban, zsebben, és a lakók se jelentkeztek, hogy találtak egy kulcscsomót :cry:
Vilcsi szépen áll, csak meg kell tanulnia esni, mert akkorákat huppan, és kifordulva, lehetetlen pózokban, tiszta kék-zöld folt lesz, sokszor nem tudok ráfogni hirtelen, és gurul a földön :oops: Szépen hull a hó nálunk, kinn is voltunk sétálni, én szétfagytam, de a gyerek óriásit aludt!
Apának úgy tünik lesz munkája, most továbbképzéseken vesz részt, pénzügy tanácsadó lesz, sajna nincs más lehetőség, megpróbáljuk ezt, hátha... :roll: de előbb sikeres vizsgákat kell tennie, aztán beleugorhatunk a melóba!

Ó, pont felkelt a csemetém, lépek is,
Puszi kicsiknek és nagyoknak!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Timi: igazából a nappali az óriási az étkezővel. A szobák nincsenek 12 négyzetméteresek.... Amúgynem úgy van tervezve h majd kétgeneráció lakja... A pincébe a lépső alatt lesz Azuramnak ilyen kis italos része. Ott majd ellehetnek ahaverokkal, aztán ha nem tudnak feljönni elalszanak a szalmabálák között, mert azzal fogunk fűteni. Remélhetőleg már ma. Ha a szerelő megcsinálja a kazán és a kémény közötti csövet.

Pusza

Kép
Kép
arte

Arte!
TEsómék is szalmával fognak fűteni, most újították fel a házat, hamarosan költöznek. Kíváncsiak vagyunk nagyon erre a szalmával fűtős dologra :) Most még fával tüzelnek.

Itt vannak a beígért képek, gyorsan válogattam hármat:
(szundítós, ásítós, lábacska)

Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek, most megyek is, mert anyukámnál vagyunk megint. Este benézek! Daniella TE is tehetnél fel képeket!

Kép

Kép
luca81

Luca: nagyon jó ez az ásítós kép. Gondolta békén hagyhatnátok már, nagyon unom :D Mi azért választottuk ezt mert ez a legolcsóbb és energiatakarékos. Amikor majd munkából hazaérünk és begyújtunk akkor 3 bála elég (ezek ilyen kisebb 10 kg kockabálák, csak h érthető legyen mindenkinek:) ) lesz egész éjjelre. Az egyik ismerős Szilveszterkor egész nap és éjjel fűűtöttek vele és akkor használtak el 7 bálát. Egy bála meg 75 Ft. Szóval lehet számolni 8)

Ma már dobozoltam pár dolgot és elcsodálkozom, h mennyi mindenünk van.... Csak gyűlnek a dobozol meg a nagy táskák...

Pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Húh, csajok, egy napig nem vok, és alig tudlak benneteket visszaolvasni!

Etna!
Látom visszajött a jókedv, és már humorizálsz..annyira jó olvasni végig nevettem az egészet,örülök, h a kicsi jobban van, az étvágya is gyorsan visszajön ne félj..
A képeket nem láttam még, de nem hagyom ki:)

Arte!
Mi a webs-be vettük az összes lámpát, vagyis rendeltük, így mi is kaptunk kedvezményt, itthon is szinte az összes onnan van.
Mi ez a bálás fűtéses dolog?Drága a fa, engem is érdekel, ha ilyen kis kandallóba is lehet használni.

Lányok, nem tom kinek akad gondja a begyújtással, elég a papír és nem gyullad be a fa..és csak füüüstőőől..van egy megoldás, kaptunk egy rózsaszín kis téglalap alakú vmit, asszem petróleummal van átitatva, kb fél cm-es darabokra kell törni, papír-fa-és ennek a tetejére ez, és akkora lánggal ég h az csak csuda..azóta nincs gond a begyújtással, majd megnézem a nevét ha vkit érdekel, mert azt nem tom.:)De fantasztikus!

Petra, Daniella!
Gratula a csajsziknak a kis csaj bébikhez:)

Timi!
Sajna nap mint nap elrohan az idő, most h apa beteg volt és itthon volt, igyekeztünk néhány dolgot elintézni, mert legközelebb csak akkor tudunk, ha hazajött melóból..és az már elég késő, és akkor mikor megy a házhoz...de remélem hamarosan talizunk már.
Meg igazán nem gyógyultunk még meg péntekre és nem szívesen fertőztelek volna meg benneteket.
De most már jobban van mindenki, apa is, de mééég nagyon maradna itthon..élvezi a kis csajjal az együttléteket..már mondta.."mi lenne, ha két hét múlva mennék vissza a dokihoz?":)a kis rafkós:)remélem a munkatársai nem olvassák..mondjuk tényleg nagyon beteg volt szegényem..még tegnap éjjel sem igazán kapott levegőt az orrán..

Ma voltunk kint a háznál, készül a konyha másik fele, és a fürdőszobabútort is összedobták a fiúk, ha elküldi a papa akkor elküldöm.Sajnos a bútorlapokat megint elcseszték, így mehetünk vissza, pedig pénteken voltunk, mert nagyobbra szabták mint kellett volna, erre ma meg észrevesszük, h az élfóliázott felét vágta le az idióta ember..uh ezért nem tudtuk megcsinálni a másik szekrényt a konyhában..nagyon szépen haladnak a munkálatok, remélem már semmi nem jön közbe és tényleg 1-2 héten belül már ott fogunk lakni.
A függönyt megveszem jövő héten a kiscsajnak, a mienkéket meg kell varratni, mert lapfüggönyt szeretnénk a hálóban és a nappaliba, a hálóba sajna még szín ötletünk sincs, a nappaliba fekete fehér csakok lesznek az tuti, és lesz két vajszínű, ami elválasztja a nappalitól az étkezőt is.
Aki nem tudná milyenek ezek, küldök erről is képet.

na megyek szunya, elég fárasztó volt a mai nap.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
lapfüggöny:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar: ezt a bálás dolgot csak kazánnál lehet megcsinálni, és ahhoz is kifejezetten bálás kazán kell.... A begyujtást segítő anyag neve érdekel, hátha egyszer béna leszek és nem úgy megy a begyújtás mint szokott :D A lapfüggönnyel kapcsolatosan csak a véleményemet írom le Neked. Szép az igaz, de nagyon sok vele a kínlódás tisztításügyileg. A szomszédasszonyomnak van ilyenje és kb 1 1/2 éve laknak a házba de most cserélik le. Lebeszélni nem akarlak róla Isten ments, te tudod, meg én is ha valamit a fejembe veszekakkor az úgy is van, nehezen vagyok meggyőzhető. De láttam mennyit szenved a takarítással, a sok por miatt ami rajta van. Húúú de hosszú lettem, ne hari. Remélem azért érthető is voltam :D Pusza

Kép
Kép
arte

Laar sajna a webs csak Pécsett van :(

Kép
Kép
arte

Sziasztok!!

Arte! Simán alágyújtós a neve. Párszáz forintba kerül. Mi is ezzel gyújtunk be. Nem kell hasogatni gyújtóst, mert a nagyobb darabokat is képes meggyújtani. Ezzel még én panelpatkány is be tudok gyújtani! Szóval szerintem neked is menni fog! :wink:

Laar! szép az a lap függöny, de tényleg nem lehet könnyű tisztán tartani... De ezt te tudod. Én eddig nagyon a selyem függöny ellen voltam, de most már látom, hogyha szép függönyt akar az ember akkor bizony olyat kell vennem... Pedig ÚÚÚÚÚtálok vasalni!! Főleg függönyt!! Lucáéknál lesz a kislány! Nálunk most fiúk születnek... :) Unokaöcsikém csütörtökön volt egy hetes, a nevelő apám lányánál is kisfiú lesz, ő febr. 9-re van kiírva. :)

Most megyek! Elpakolom a ruhákat, hogy a mosottakat ki tudjam tenni. Lassan lejár a Manci...
wpetra
Pusztavám

Petra nekem megy a kandalló begyújtás a bálával meg nincs gond. Csak mondom ha elveszteném a tűzmeggyújtó képességem akkor legyen segítség 8)

Kép
Kép
arte

Arte!! Örülök, hogy megy a művelet! :lol: De egyébként ez tényleg tuti módszer és sok időt is sporolsz, ha nem kell hasogatni.
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

Tina
Danika milyen nagy már szép kis súlya van!!

Petra
Flórácska nagyon aranyos! Érdekes pózban aludt el!! :lol:

Luca
Tamás nagyon aranyos és nagyon jók az uh képek! Gratula tesódéknak a kislányhoz!!

Daniella
A Te tesódnak is gratulálok a kislányhoz!!

Zsuzsa
Olyan jó veled találkozni néha :lol: Remélem jövő héten is össze futunk! :wink: :lol:

Remélem mindenki jól van a betegeknek jobbulást!!

Bibócska?? Jelenkezz!!

Velem semmi különös! Jól vagyok dolgozok!!
Sok-sok puszi!!

Kép
grácus

Vki tudja hogy a gmail-nál hol lehet beállítani, h az elküldött levelekről jöjjön visszajelzés h elolvasták e?

Kép
Kép
arte

Sziasztok Lányok!!

Naaaagyon hideg van kint. Ha kimentek öltözzetek jó melegen.

Már akartalak benneteket kérdezni, hogy kinek mekkora lába van a babójának?! Én nem kapok a Flórának cípőcskét, mert olyan pici lába van, hogy csak csúszásmentes zokit kaptam rá. A Kornélka legkisebb cipői jók ugyan, de azonnal veszi le, a szandit nem tudja levenni, de abban nem tudom kivinni ilyen hidegben. A tutyiban (így hívom a zoknit) jól elvan, és a bundazsákba is elfér, ezt adom rá, ha megyünk valahová. Anyósom nem hagy békén, hogy miért nem veszek neki normális cipőt... De ha nincs ilyen pici, honnan akasszak le?? A Zetpol cipők nagyon jók, de a legkisebb cipő is 18-as és az nekünk hatalmas!! A tescos cipők ugyanúgy nem tartják a lábfejét. Ti adtok rá cipőt?? Milyet??

Arte! Én úgy tudom, hogy a gmail-nél nincs ilyen visszaigazoló funkció, de talán Etna többet tudna segíteni, ő régebb óta használja, mint én.
wpetra
Pusztavám

Sziasztok!

A lapfüggönyhöz visszatérve, az enyém nem műanyag lesz, hanem abból a függöny anyagból varratom meg amit kinéztünk és megvettünk, sima függöny anyag semmi extra, felül alul kivehető merevítő lesz benne, és felül tépőzáras lesz...uh semmi gond nem lesz vele,és olyan anyagot választottam amit nem kell vasalni, mert az itthoni ablakon fehér bazi nagy gyűrődős van, és minden mosás után lehet vasalni és mivel nagyon nagyon, nagyon macerás..na ennyivel könnyítettem a dolgomon:)Szóval nem fog kellene lecserélni sem, annyi ideig lesz ameddig bírják a függönyök is, nem kell másfél év múlva lecserélni, lesznek benne, világos és sötét színek is.
És még olyan sínrendszert sem veszünk hozzá, hanem egy sima mennyezeti sínre lesz rakva, két sorosra.De bmilyen karnisra lehet ilyet tenni:)És akár a régi függönyből is megvarrható:)

Petra!
Én vettem a kcisinek csizmát, asszem 21es kicsit bundás is de iszonyat nehéz ráadni, uh ha nagyon hideg van kint akkor bundaszákot adok rá, alatta harisnya és két zokni, sztem bőven elég, főleg ha még be is takarod.

Sztem kint még annyira nem kóbászol a kicsi, vagy igen, mert addig még csak bent megy, elég a tutyi, ha már kint is megy a hóban akkor érdemes, de aminek rendes talpa van, sztem azok nagyok még..A mi csizmánknak sincs rendes talpa.

Meghalt a kutyusom csajok, most mondta anyum.Tegnap nem tudtunk lemenni, és tegnap reggelre elpusztult, nagyon sovány volt szegényem már, és öreg is, most nemrég kicsit férges lett, kapott gyógyszert meg is gyógyult, de sztem már nem bírta a hideget hiába volt felöltöztetve és jó kis kuckója.

Teszek fel egy képet..7 éves korában kaptam, attól a családtól akiknél takarítottam, mert a többi kutyusuk, agyon marcangolta, törzskönyvezett, francia buldi volt.
Nagyon okos, figyelmes, és édes kutyus volt..most nagyon szomorú vok,mióta meg van a kicsi azóta nem is nagyon foglalkoztam vele..el sem tudtam köszönni tőle
:cry: :cry:

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
Ricsikém emlékére!!Mindig süssön neked a napocska, a túlvilágon.
Nyugodj békében kicsi kutyám!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Kép
Ricsikével boldogan.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Hát sziasztok lányok...
tudom nincs mentségem hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem de mindig van valami hol ez hol az...
Eddig jól vagyunk Kicsi-Lali ha olyanja van egész nap rugdos vagy bökdös de ha lusti akkor csak néha-néha jelez hogy élek és virulok :D :D
Bár most éppen nem a legjobban vagyok de úgy tűnik semmi komoly mert ma voltam házidokimnál hogy mégis biztosabb legyek.de c-vitamin egy kis nózi kenőcs sok folyadék és pihi ez minden amit ajánlott szóval kicsit náthásak vagyunk...tegnap este volt a legrosszabb alig aludtam az éjjel mert folyton be volt dugulva az orrom persze fújnom is kellett 2-5 percenként.most megint jobban vagyok nyomom az ágyikót és várom hogy túl jussunk ezen a baci tömegen :D :D
Van dokim is Dr. Major Tamás személyében..Bár még 1x voltunk nála nagyon kedves és szimpatikus ember,..legközelebb febr.9-én kell mennünk uh.-ra és megnézik a méhem vérellátását is hogy van-e elég tápanyag meg oxigén a kicsimnek...
hát bízom benne a továbbiakban is minden rendben lesz velünk.
és hát ti is láthatjátok szépen de nyugodt tempóban a fele időn már túl vagyunk eddig nem sok okom van a panaszra mert minden jól alakult.
Nagyon lusta vagyok kezdek hamar kifáradni szóval kezdem érezni hogy kicsike kis terhem növöget meg hát ugye az elmúlt időszakban nem is csináltam semmi kimerítőt és megterhelőt :oops: :oops:
Most már egyre jobban látszódik a pocim szépen formálódik és ugye a súlyom is gyarapszik eddig jól tartottuk magunkat most egy hét alatt sikerült kicsivel több mint egy kg.híznom....
de hát most ez az időszak aminek jönnie kell jöjjön csak kismanóm jól érezze magát és fejlődjön úgy ahogy kell.
Hamarosan ha betöltjük a 23.hetet mennem kell cukorterheléses vv.-re..már kiváncsi vagyok milyen eredményem lesz remélem jó...bár nem vagyok édes szájú inkább ropi mint csoki de tudom nem ettől függ az eredmény :D :D
no de majd kiderül.
a 26.héten pedig megyünk 4d uh.-ra azt mondta a dokim ennél korábban nem érdemes csinálni így megvárjuk hogy betöltsük pedig az elején szerettük volna hamarabb megcsináltatni.ezt pedig a magas AFP miatt szerettük volna mert ugye hogy mégis legyen min agyalnom pár napig 3.7-es értéket mértek nálam...ami felveti a nyitott gerinc kockázatát de a dokim megnyugtatott hogy ha gond lenne ezen a téren akkor azt már a 2d uh.-on is megtudja mondani egy hozzáértő orvos..de szerencsére a 3 uh.során senki nem szól hogy ilyen problémánk lenne...úgyhogy megnyugodtam mert a doki elmondta hogy ez az AFP kicsikét már elavult módszer és nem kell kézpénznek venni az adatokat....de azért már nagyon várom az uh.-ot hogy láthassuk hogyan és mekkorát fejlődött nőtt a mi kicsikénk...és hogy persze most is minden jó úton halad-e ???
Hát szóval velünk ennyi minden történt eddig....
remélem ti is jól vagytok és a kicsik is most valóban lemaradtam az olvasásban de bepótolom...
megpróbálok majd sűrűbben írni de ugye mostanság nincs miről mert nem kell olyan sűrűn dokihoz járni..persze a párom mindig azt mondja addig örüljek amíg nem kell mert akkor nagy baj nem lehet :D :D
szóval puszilok mindenkit vigyi magatokra
cupp-cupp
bibócska

Laar: nagyon sajnálom ami a kutyusoddal történt. Együtt érzek veled. Mi is Karácsony után altattuk el a kutyánkat, mert már nagyon öreg volt és csak szenvedett. Sajnos van így az ember a dolgokkal, barátaival, ismerőseivel, szeretteivel, hogy amikor már nincsenek akkor döbben rá igazán h milyen sokat is jelentettek és milyen természetes az h vannak. Aztán amikor meg nincsenek akkor az embernek meg jön a lelkiismeretfurdalása, h ezt sem tettem meg meg azt sem.... Milyen gyarlók is vagyunk....

Kép
Kép
arte

Bíbócska: jó h végre írtál és hihetetlen h repülnek a hetek. Már betöltötted a 21.-et :D

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Laar! Sajnálom, a kutyusod! Nagyon cukorpofi volt! :) A mi kutyusunk is elpusztult szenteste, ő is öreg volt már és szegény utolsó héten már alig evett és ivott, és lábra se tudott állni, pedig apa levitte a pincébe, de nem lett jobban :(
A cipő témában köszi az infót. Nekünk is van ilyen kis csizma szerű cipőke, 6-9 hóig, de ez is nagy még, ezt a láb tartása miatt nem tudjuk ráadni. és ezt is pillanatok alatt leveszi :) Már párszor majdnem elhagytuk a tescoban és az auchanben. De eddig mindig meglett. És nektek a 21-es cipő jó méretben?

Bibocska! Örülök, hogy sikerült írnod, már nagyon hiányoltunk. Annak meg még jobban, hogy veletek minden a legnagyobb rendben. Aztán mostmár nehogy megint eltünj nekem!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok csajszik!
Látom nincs túl nagy forgalom, mindenkinek biztos akad dolga elég.

Bimbócska!
Olyan jó hogy írtál.Örülök, h minden rendben van, ilyenkor mikor olvasom az írásod mindig előjönnek a terhességem emlékei, h mennyire jó volt érezni mikor a kicsi mocorgott, rugdosott, és mennyit aggódtam én is, h minden rendben legyen.És ezt a csodás érzést, h ott növekszik egy kicsi manó, csak fokozni lehet.
Küldesz majd képet a pocakodról, és ha van, akkor a kicsiről is.
Hihetetlen gyorsasággal telik az idő.
Minden rendben lesz, ebben biztos vagyok, de ha az megnyugtat akkor inkább menj el egy 4d-re.
Gyógyulj meg mihamarabb,nem tom h kenhetsz e a nózid alá éjszakára vietnámi balzsamot, de kérdezd meg a dokid, és ha nem árt a kicsinek, bár nem hiszem,vegyél a patikában, én akár milyen náthás vok, lefekvés előtt kenek egy kicsit a nózim alá, és kapok tőle levegőt, sztem szuper, a páromnak is sokat segített most, h beteg volt, amint bekente magát máris sokkal nyugodtabban aludt.
puszi neked és a pocaklakódnak is.

Nofi, és a többiek merre jártok, mi újság veletek?

Csajszik, köszönöm az együttérzést.Nagyon fog hiányozni az én kis szófogadó kiskutyám, sajnos már Mírácskával nem fogócskázhatnak..de meg fogom neki majd mutatni a képeket róla, és elmondom neki, h mennyire okos, és szófogadó, szeretetre méltó kis kutyus volt, és soha nem kellt volna félni attól, h megkapja, ha odanyúl, simán játszhatott volna vele.Majd talán egyszer, ha megtehetjük, veszünk egyet, és bízom benne, h ilyen ügyesen tudom majd őt is nevelgetni.

Petra!
A 21-es cip jó nekünk, jobban mondva ez egy tutyika, elég vastag gumi talpa van és tépőzáras, jobb mint a csizma, mert az hiába végig zipzáros, kicsit magasabb a Míra lábfeje, azt mondta múltkor vki, h minden babának ilyen még, és később majd formálódik,és ez miatt nagyon nehéz felhúzni rá, általában a kis sarka nincs is a helyén, de szerencsére mi még nem megyünk, uh nem tartom olyan fontosnak.
Nézd mit találtam, hátha segít neked..

http://209.85.129.132/search?hl=hu&q=ca ... %C3%A1knak

A Deichmannban sem találtál?Most van akciójuk, lehet h ezekre a kis cipőkre is van, és ahogy elnézem a honlapjukon van ilyen kisebb méret is, 17-től vannak, mondjuk elég drágák, de meg kell nézni, főleg, h nem találsz máshol.
Remélem tudtam segíteni.

Etna!
Hogy van Boti?
Képzeld a bnőm kisfiának meg mandula gyuszija van, neki is napok óta magas a láza, ő is antibiotikumot kapott, csak náluk még, lázcsillapító kúp sincs, csak szirup:(, remélem azért sikerül, gyorsan túllenni nekik is a betegségen.

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok lányok!

kicsit elmaradtam, mert millió dolgom volt

laar!
részvétem a kutyus miatt, nekem ezért volt csak egy kutyum az életemben, mert mintha egy családtagot veszítettem volna el, ezt többször nem akartam átélni. boti is imádja a kutyákat, bár norbiéknak is volt, de szerintem én kutyásabb vagyok. 21-es cipő elég nagy, botinak most kell akkora, de amíg megy nem számít, de mikor elindul akkor figyelni kell a helyes méretre, mert sem a túl kicsi, sem a túl nagy cipő nem jó. főleg kislánynál, nehogy csámpika legyen. belső talphossz a lényeg, annál egy fél cm-rel lehet max nagyobb.

petrám!
szerintem, ha ráadod a 18-as cipőt, az nem olyan nagy, de mindjárt utána nézek neked, valahol láttam egész 16-ost is. nagyon hideg van, mindent adj rá, az a biztos. elefánt, melania, siesta jók kezdő cipőnek, mert azoknak nagyon jó a tartásuk.

lucám!
köszi mindent, nagyon tuti. merre jártok? rég írtál, te is el vagy havazva?

sajnos most a hideg idő miatt sok babának van torokgyuszija és mandula gyuszija. szenyo betegség, mert nagyon megviseli a szervezetüket. én a modern dolog ellenére bekötöm boti száját, elvileg nem szabad, de engem is mindig így vittek le és én is anno a bölcsiben, ha hidegben kivittük őket, ezt csináltam. ezek a modern hülyeségek néha szart sem érnek. szóval, ha jót akartok ti is inkább kössetek a szájuk elé egy sálat. laar jobbulást a kicsinek, nem tudom hogy a szirup, hogy fogja levinni a lázát, nekünk semmit nem ért. az egyik barátnőmnek 3 hét alatt a második antibiotikumot írták fel, mert nem gyógyult ugyanebből a bajból a kisfia. a szomszéd kisfiú 2 hete minden mellett 38 fokos lázzal fekszik otthon. szerintem -5 fok alatt nem nagyon kéne hagyni őket szaladgálni, mert akkor mégjobban beszívják a hideg levegőt.
de ez csak az én tippem.

vettünk botinak motort, meg hintát, épp ideje volt, hát remélem nem lesz diszleksziás, egy pillanat alatt megtanult motorozni, de hátrafele, kúszni is így kezdett. mindent fordítva kezd el. majd rakok fel képeket. hintát még fel kell szerelni, mert nem lehet sehol kampót kapni.

képzeljétek egyik pillanatról a másikra beszűntették boti tápszerét, most el kell kezdeni a 1.5%-os tejet adni neki. hát nem tudom... :roll:

sajnos egy hét betegség után botika súlya nem éri el a 10 kg-ot, semmit nem evett, most is elég gáz az étvágya. csak édességet enne, de azért én nem adok belőle túl sokat, hiába mondják, hogy azt legalább eszi. főzeléket is ennie kell. de azt nem nagyon akar. két kanál max. olyan kis sovány lett. na megyek motorozni.

ja a csúcs, norbi leszokó félben van a cigiről, kibírhatatlan. még jó, hogy mostanában tök jól alszik boti, mert ehhez türelem kell. kicsit fasírtban vagyunk, mert elég szenyó dolgot csinált, évekig hazudott a szememben, hogy csak pár szalat szívott és kiderűlt, hogy az a pár szál, csak itthon pár szál, a munkahelyén több, mint egy doboz. ez havi 30ezer ft volt, én meg lemondtam mindenről, szoli, fodrász, kozmetikus, mozi, stb, hogy kijöjjünk a pénzből, ő meg elfüstöl elnnyit. ez azért nem kevés.
mennem kell, mert boti elvesztette a türelmét. majd még jövök. csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Köszi csajszik a hozzászólásokat cipő témában. A 18-as cipő hatalmas neki, és mivel most kapaszkodva megyeget már, így azt nem adom rá, mert akkor esik-kel. Anyós úgyis múltkor ráadta, mert nem hitte el hogy nagy neki, alig bírta el szegény és menni sem olyan biztosan ment benne. Szóval így marad a szandi és a tutyika. Több ezer forintot nem akarok neki még kiadni cipőért, úgyis egyenlőre bent mászkálgat... Mire menni tud addigra már jó lesz neki ami van. Már csak csajosat kell venni, mert játszós lesz neki bőven!

Most megyek főzni! Sziasztok!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok!

Petra: Régebben úgy olvastam a neten, hogy ahány cm hosszú a kiscsi lába (a sarkától a nagylábujja csúcsáig), azt szorozd meg másféllel (vagy add hozzá még a felét) és annyias a kis lába. Alexáé 12 cm hosszú, tehát ahhoz ha 6-ot adok még hozzá, akkor 18-as pont a lába. Nézd meg Flóráét így, hogy mekkora. Egyébként Alexának nincs még cipője, csak egy kiscsizma, amit a kínaiban vettem ezervalahányszáz ft-ért. Amíg nem tud járni, addig ez is jó neki, utána meg majd úgyis veszünk jó minőségű cipőt, ami tartja rendesen a lábacskáját. Ez most csak a hideg ellen van, de csak akkor, ha nem a kezeslábas van rajta, hanem felül dzseki és alul farmer vagy bélelt gatya mondjuk. Ha a kezeslábas van rajta (bundazsák)azalá nem
kell
cipő
mivel
zárt
az
alja, olyankor csak egy tutyit húzok még rá a harisnyájára.

Kép

Kép
daniellla

Nem tudom, miért így van a szöveg :D bocsi érte, ha a szóköz billentyűt nyomom, elkezdi törölni a szöveget 1-1 betűnként. :twisted: :twisted:

Na folytatom:

Flórácska is lépeget már? Alexa is. Ha feláll és kapaszkodik valamiben, akkor közben lépeget, néha 1-1 mp.-re elengedi mindkét kezével, amit fog, ilyenkor van néha borulás. :)
Meg apa tegnap kipróbálta, hogy fogja a 2 kis kezét és akkor is elkezdte rakni egymás után a lábacskáit, persze olyan is van, hogy ilyenkor elkezd páros lábbal ugrálni. :D :D

Zsuzsa: Nagyon jó az e-mail, amit küldtél, nagyon ügyesek ezek a lányok, nem semmi....mintha gumiból lenne a testük, olyan hajlékonyak! Én még csak hasonlóra sem lennék képes :D :D még nézni is dúrva volt őket! :D

Bibócska: De jó, hogy végre jelentkeztél! Hihetetlen, hogy túl vagy már a félidőn! Örülök, hogy Lali babó jól érzi magát a pocakban!!!

Timi: Igen, egy kis fokhagymát már nyugodtan tehetsz Vilcsi kajájába, elég csak 1 gerezd, zellerből is egy pici és jó kis pikáns ízt ad neki. Kaprot vagy zöldségzöldet is lehet bele tenni. Én ma is kotyvasztottam egyet Alexának ebédre, esküszöm, olyan isteni illata volt, hogy én is megkívántam! :D

Luca: Sajnos nem tudok hozni 4d-s képet tesómék babájáról, mert olyan fotókat kaptak, hogy szinte semmi nem látszik rajta, alig lehet kivenni, hogy mi van a képen, a kis kezével takarta magát végig. De majd hozok fotót Lénáról, ha kibújik. Tesódéknál mi is lesz a baba neve? Ők kislányt akartak inkább vagy mindegy nekik? Tamás hogy van?

Laar: Nagyon-nagyon sajnálom a kutyusodat! :cry: :cry: :cry: Tényleg olyanok tudnak lenni, mint egy családtag, nagyon az ember szívéhez nőnek. Némelyik embernél pedig külömebbek is, na de ez egy másik téma.
Nekem nagyon tetszik a lapfüggöny, amit feltettél, szerintem nagyon szép. Én szeretem a modern dolgokat. Az tetszik a ti lakásotokban, hogy minden tekintetben nagyon egyedi.

Etna: Melyik tápszert itta Boti? Másikat nem akarsz helyette kipróbálni? Csak hogy nehogy megint baj legyen a tejtől. A Milupa Milumil-es tápszer is nagyon jó, van HA-s verziója. Hát, súlyban Alexa sem esik túlzásba, holnap megyünk tanácsadásra, már nagyon kiváncsi vagyok a súlyára!
Elhiszem, hogy idegesít, hogy Norbi nem mondott igazat neked a cigivel kapcsolatban. Azon kívül, hogy egészségtelen, még drága is. Azért békülj ki vele, reméljük, most már tényleg leszokik, lesz hozzá kitartása. Drukkolok!!!

Magunkról nem is írtam, jól vagyunk, sokat megyünk a házhoz, 7végén fúrják fel a fiúk a könyvespolcot és nekiállunk kipakolni azt a rengeteg könyvet, cd-t és tesszük fel őket szépen a helyükre. Elleszünk vele egy darabig. :)

Most megyek, puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra és ne betegeskedjetek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Helló Lányok!!

Petra : mi sem használunk cipőt, feleslegesnek tartom, míg benn van a gyerek, itthon tutyiban álldogál, és ennyi szerintem teljesen elég. A hidegben a lábára harisnyára húzok mág zoknit, és arra téliesített tutyit. Van cipőnk, és szandánk is, de rögtön rugja le magáról. Ráérünk még cipőkkel deformálni a lábukat- de ez csak az én szerény véleményem.

Bibócska : a Laar-ral, ha jól emlékszem mi is pont erre az időpontra voltunk kiírva szülésre, csak egy évvel korábban :roll: Kíváncsi leszek pici pocaklakód mikor kérezkedik a világra... nálam 5 nappal hamarabb született Vilcsi.

Laarom: szegény kutyuskád...nagyon együttérzek :cry: Épp van eladó kölyök kutya, csak kislány!Akkor össze kellene hoznunk egy randit a héten! :lol:

Etna : Boti hamarosan kezd majd hízni, tuti összekapja magát, próbálj másik tápszert, mi a Humana Ha-t használjuk, meg vagyok elégedve vele.

Daniella: még én is megkívántam, valami jó kis kapros kaját :lol:
Főztem neki tököt, de úgy ette, mint még soha semmit, még az almát is lekörözte, annyira ízlett neki, igaz jó pépesre sikeredett, de rengeteget megevett belőle, pedig azt hittem 3 napig is kitart majd. :D Oszd meg holnap hol tart Lexi, kíváncsi vagyok :D , már nagyon ügyes, hogy ugrálgat, biztos élvezi! Sokat esett ő is, mire megtalálta biztonsággal az egyensúlyát?

Ma is voltunk baba-mama tornán, olyan jó volt, tuti holnap izomláz :P Vilcsi persze bealudt, hiszen délután nem sikerült, miért is ne pont a legnagyobb zajban, a terem közepén :lol: Hiába, ha álmos a gyerek, bárhol...!Már minden nap áll fel, kapaszkodik mindenbe, főképp a nadrágomba, és már húzza is föl magát...elképesztő ereje van a kiscsajnak, sokszor csak ámulok, hova ez a nagy sietség...?!Dehát úgy tünik, neki ez a tempója, így kell elfogadni, csak annyira oda kell figyelni rá, annyit esik így is, pedig 2 kezem-szemem rajta, mégis egy pillanat alatt kész a baj :?
Azt hiszem mára ennyi, agyilag nem vagyok toppon, puszi kicsiknek és nagyoknak, szép álmokat!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok csajszik!
Mostanában csak ilyen későn jutok a gép elé, mire mindent helyre teszek leteszem a gyereket, eltakarítom a romokat, megfürdök, és már 11-12h-ra.
Mondhatni elkészült ma a konyhabútor nagy része, fent vannak a felső szekrények, alsó szekrények, készen, ajtók a helyükön, még a fogantyúk hiányoznak, a helyére tenni a sütőt,(mert csak mutatóba volt betéve) a végzárókat, a mosogatót, a vizet bekötni, aztán jöhet a takarítás és a pakolás.Apa is fellélegezhet:):)Fürdőbe is még be kell kötni a vizet meg a fiókot összeszerelni..aztán jöhet egy nagy takarítás és a cuccolás.
Ma már vittünk ki egy csomó cuccot, de mennyi van még, te úr isten..nem is tudom a kis rosszaság mellett hogyan fogok tudni majd mindent a helyére pakolni.Az itthoni takarítás is jócskán elhúzódik mostanában, mert a kicsire is kell figyelni.Az a szokása, h bejön a konyhába és elkezdi lepakolni a borokat, ha elbarikádozom a nappali ajtaját, akkor visít, hogy képzelem, h nem engedem ki, ha vmi könnyebb dolgot teszek oda simán eltolja, vmelyik nap a hintakutyát tettem barikádnak, erre nem elkezdett az ülés és a talpa között átbújni, még jó hogy nem szorult be.
Pár napja négykézlábra áll és hintáztatja magát, meg tapsol..némelyik mondóka közben tapsolunk, és sztem onnan tanulta és tegnap óta rengeteget tapsol, ha unatkozik, akkor tapsol magának, ha megkérjük, h tapsoljon, akkor nem, csak ha mi is tapsolunk neki..ha nagyon belejön, mosolyog közben és csak úgy csattog a kis tenyere:)
A táncolás még mindig megy, bmilyen zenét meghall, akár egy reklám, akár telefoncsörgés bmi, és már riszálja, ha hason van úgy, ha ül akkor úgy..olyan kis édes.
A bébikajákat napok óta nem eszi, nem tom mi lett vele..és iszonyat keveset eszik, és hiába eröltetem neki a gyümölcsöt is nem kel neki.Tegnap is csak háromszor evett.
Ma is, evett egy órakor, és fél 8kor, közben nem kellett neki a kaja, két-3 kanál barackot elfogadott és ennyi, bezzeg megkínálta a vacsinkkal az kellett neki, a főtt , felkarikázott répa a levesből, a leveslé, a sült krumpli,kicsomagoltam a kemény megsült burkából és a belsejét úgy ette mintha édesség lenne, csak úgy nyitotta a száját.Lehet, h már inkább ezt enné mint a bébikajákat?Pedig vettem neki 8 hónaposokat is, de nem kell neki.
A gyümölcslét is megszerette nagyon issza, vettem neki műanyag kis poharat, és ha itthon vagyunk abból iszogat..és úgy élvezi, nagyon ügyes.
Kapott nagy hálózsákot, mióta abba alszik, nem forog az ágyban és nem is sír fel éjszaka, teljesen nyugodtan alszik néha meg kell néznem h él e még, mert ahogy leteszem úgy alszik:)Én meg már megszokásból felkelek, megnézem, h be kell e takarni, mert mindig lerugdosta magáról a takarót, de semmi, feküdhetek vissza.Pedig azt hittem, h felesleges lesz, mert kiskorában el sem tudta viselni, visított benne, de bevált nagyon.

Timi majd egyeztetünk.Nagyon köszönöm az ajándékot, kedves vagy.

Na, megyek, a hülye fogam megint begyulladt napok óta szenvedek vele, még a végén el kell mennem a szájsebészetre , mint a terhesség alatt, nem is tom, h a jobb oldalit akkor miért nem nyesték körbe, nah mind1 most már.

jó éjt mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok!

Semmi esélyem visszaolvasni, ne haragudjatok, Ákos alig hagy pár szabad percet nekem. Újabban napi 2x alszik, 0,5-1 órákat :(
De küldök gyorsan képet, milyen ügyes!

Kép Kép

kiru84

Sziasztok!
Kuri!Nagyon ügyes Ákos, és milyen nagy már:)

Lányok!
Ki milyen sportkocsit vett?A mienk ugyan sporkocsinak is használható, de néha sokkal jobb, és egyszerűbb lenne egy sima esernyőre csukható kocsi aminek le lehet dönteni a háttámláját.
Van tapasztalatotok?

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!
Hoztam két linket. Tötöttem fel videókat. Ha van kedvetek nézzétek meg.

http://www.videoplayer.hu/videos/play/447972 és http://www.videoplayer.hu/videos/play/447975
wpetra
Pusztavám

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?