Sziasztok csajszik!
Látom nincs túl nagy forgalom, mindenkinek biztos akad dolga elég.
Bimbócska!
Olyan jó hogy írtál.Örülök, h minden rendben van, ilyenkor mikor olvasom az írásod mindig előjönnek a terhességem emlékei, h mennyire jó volt érezni mikor a kicsi mocorgott, rugdosott, és mennyit aggódtam én is, h minden rendben legyen.És ezt a csodás érzést, h ott növekszik egy kicsi manó, csak fokozni lehet.
Küldesz majd képet a pocakodról, és ha van, akkor a kicsiről is.
Hihetetlen gyorsasággal telik az idő.
Minden rendben lesz, ebben biztos vagyok, de ha az megnyugtat akkor inkább menj el egy 4d-re.
Gyógyulj meg mihamarabb,nem tom h kenhetsz e a nózid alá éjszakára vietnámi balzsamot, de kérdezd meg a dokid, és ha nem árt a kicsinek, bár nem hiszem,vegyél a patikában, én akár milyen náthás vok, lefekvés előtt kenek egy kicsit a nózim alá, és kapok tőle levegőt, sztem szuper, a páromnak is sokat segített most, h beteg volt, amint bekente magát máris sokkal nyugodtabban aludt.
puszi neked és a pocaklakódnak is.
Nofi, és a többiek merre jártok, mi újság veletek?
Csajszik, köszönöm az együttérzést.Nagyon fog hiányozni az én kis szófogadó kiskutyám, sajnos már Mírácskával nem fogócskázhatnak..de meg fogom neki majd mutatni a képeket róla, és elmondom neki, h mennyire okos, és szófogadó, szeretetre méltó kis kutyus volt, és soha nem kellt volna félni attól, h megkapja, ha odanyúl, simán játszhatott volna vele.Majd talán egyszer, ha megtehetjük, veszünk egyet, és bízom benne, h ilyen ügyesen tudom majd őt is nevelgetni.
Petra!
A 21-es cip jó nekünk, jobban mondva ez egy tutyika, elég vastag gumi talpa van és tépőzáras, jobb mint a csizma, mert az hiába végig zipzáros, kicsit magasabb a Míra lábfeje, azt mondta múltkor vki, h minden babának ilyen még, és később majd formálódik,és ez miatt nagyon nehéz felhúzni rá, általában a kis sarka nincs is a helyén, de szerencsére mi még nem megyünk, uh nem tartom olyan fontosnak.
Nézd mit találtam, hátha segít neked..
http://209.85.129.132/search?hl=hu&q=ca ... %C3%A1knak
A Deichmannban sem találtál?Most van akciójuk, lehet h ezekre a kis cipőkre is van, és ahogy elnézem a honlapjukon van ilyen kisebb méret is, 17-től vannak, mondjuk elég drágák, de meg kell nézni, főleg, h nem találsz máshol.
Remélem tudtam segíteni.
Etna!
Hogy van Boti?
Képzeld a bnőm kisfiának meg mandula gyuszija van, neki is napok óta magas a láza, ő is antibiotikumot kapott, csak náluk még, lázcsillapító kúp sincs, csak szirup:(, remélem azért sikerül, gyorsan túllenni nekik is a betegségen.
puszika mindenkinek