Új privát üzeneted érkezett!

Én nem értem mi van ezzel a szar vonalzóval......minden nap megáll. Már kezd elegem lenni belőle!

d.dodó

Niki: hat azert 11 ev nem keves, nagyon jo itt, hidd el, de azert nagyon vagyok haza. Olaszorszag gyonyoru, de soha nem lesz a szulofoldem, a szivem mindig is visszahuz. Persze a boldogulas szempontjabol nagyon nehez otthon, itt valamivel konnyebb, azt vettem eszre a fiatal parok jobban haladnak, persze a szulok is jobban tudnak itt segiteni.

Nyusza: nagy gratula a szupi eredmenyhez!!! :lol: :lol: :lol:

Dodo: de jo neked, hogy meg ha messze is vagy tudnak hozzad menni. Sajnos az en szuleim mar nem elnek, es tesom sincs, igy nincs is nagyon aki latogasson. Igy inkabb mi szoktunk menni ugy evi 4-5 alkalommal, de ezek most kimaradnak, csak a ferjem megy haza. De ma mar mondtam neki, hogy en is nagyon szeretnek es hogy oldjuk mar meg valahogy. Amugy majus elejen voltam otthon legutoljara, de akkor is csak 4 napra.
Irigyellek a hazai szallitmanyok miatt, ha erre jarna egy magyar kamion en is feltoltenem az itthoni keszleteket.
A turo rudi utan en is sovargok, akik olvastak a novemberi beirasokat tudjak, hogy hogy dozsoltem benne, amikor a ferjem hozott otthonrol. Viszont nagyon ugyes vagy, hogy megtanultad az elkesziteset, atadnad a receptet, igy kiprobalnam en is..hatha csokken a Pottyos az igazi utani vagyam....

Ha a pici megszuletik ugy november eleje korul szeretnenk haza menni, otthon akarjuk megkeresztelni. Szerintetek meg tul picike lesz egy ilyen hosszu uthoz? 1200 km es tervezzuk, hogy utkozben megalszunk valahol.

Szep napot mindenkinek :D :D :D

Ja jottek babocas ruhak, majd teszek fel fotokat a szerzemenyekrol!!!
pocaklako

Pocak!
Majd délután leírom a túrórudit. Nekem már sokkal jobban izlik mint az "igazi". Mert darabkás benne a turó, és annyira csinálom csak édesre vagy citromosra, vagy vaniliásra, amennyire éppen akarom. És a csoki ugyanugy ropog rajta. Sőt még a túrót is magam készítem hozzá, mert turót nem lehet kapni, náluk a túró csak sós túró. Igy aludtejból lassu tűzön (villany egyes fokozat) melengetem, hogy kiváljon a túró!

Lassan indulunk! Imádok nézelődni, vásárolgatni! Remélem találok valami jót!

d.dodó

A turot majd nekem is magamnak kell eloallitani, igy legyszives majd mindent lepesrol lepesre irj le nekem. Koszi

Jo vasarolgatast!
pocaklako

Jó "reggelt" mindenkinek!

Végre hétvége, amikor nem kell hajnalban kelni és a gyerekkel suliba és munkába rohanni, úgyhogy volt képem 9-ig aludni. :)

Mivel a párom balatoni pasi, így tegnap este lejöttünk... persze voltam olyan béna, hogy otthon felejtettem a hóban nem két perc alatt elázó bakancsom, ezért most csak fájdítom a szívem és itt ülök a szobában, ahelyett, hogy elmentem volna a fiúkkal szánkózni.
Akkora a hó, hogy ihaj... és most is esik.

Láttam megint sok szó esett "méretekről", úgyhogy én is a viszonylag mélynövésű, ámde nagy babás anyukák közé tartoztam.
163 cm vagyok (az exférjem 170 cm, a nagyszülők pedig mindkét részről hasonló "óriások":)) a Boti 55 cm-vel és 3920 g-al született és iszonyú nagy keze és lába volt, (meg "nagy", és kemény feje) :)
úgyhogy nem sikerült normál úton megszülneltnie. Jó egy napos szenvedés után nálam is a császár lett a megoldás. Szegénykémnek addigra nyakán volt a köldökzsinór, kék volt és tisztán látszott a fején, hogy hol akadt el...

Könnyítés gyanánt a jelenlegi párom 186 cm és kb. 110 kiló, úgyhogy fogalmam sincs, mire számítsak! :D:D:D

És egyébként nálunk is én vagyok az idősebb, 3,5 évvel...
(Az exférjem 8-al idősebb volt, úgyhogy egy laza 11 évet "fiatalítottam":))

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

... tényleg lányok a legjobbat nem is mondtam még nektek.

A párom öccséékkel egymás melletti lakásban lakunk Pesten, Nekik most október elején volt a lagzijuk éééééééééééééés.... a "sógornőm" szűk egy héttel később fog szülni (papíron), mint én!
:):):)

Majd szólok Neki is, hogy "találjon ide", de olyan ritkán találkozunk... most is itt ülnek tőlem vagy 3 méterre :D:D:D

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Pocak, Bibar, köszi az üdvözlést! Tök jól esett!

Tartottam kicsit az utazástól, hogy mi lesz a reakció odabent, 34 óra a hajón, utána még 12 a kocsiban..., de teljesen jól tűrte, nagy utazó lesz belőle biztos :)

Nekem mindegy volt, fiú vagy lány, annyira erős volt bennem a para, hogy azt hiszem, fel sem merült, hogy ilyet is lehet: fiút vagy lányt akarni jobban :) Most persze úgy érzem, fiút akarok! :)

Tudom, elege van mindenkinek az oltás témából, úgyhogy csak zárójelben halkan mondom, hogy én amikor legutóbb itthon voltam a hónap elején, beoltattam magam, és semmi bajom. Azóta sokkal nyugodtabb vagyok, nem félek a buszon, üzletekben, ilyesmi. Ettől függetlenül a félelmeket is megértem tökéletesen.

Pocak, azt hiszem, az alapján, amit írsz, Te nagyon átérzed, amit mondtam a külföldön élés kapcsán, nagy szavak a "haza", meg "szülőföld", de én is úgy gondolom, ahogy mondod, ebből egy van és nem pótolhatja semmi. Többen kérdezték, miért nem Finnországban szülök, milyen jó lenne, finn állampolgár lenne a gyerek... Én meg nem értem, miért is lenne az jó, persze, szeretném, hogy hat nyelven beszéljen és otthon legyen a nagyvilágban, de nem hiszem, hogy boldogabb életet lehetne neki biztosítani csak azzal, hogy egy másik, gazdagabb országban születik és ott nem tudom, milyen jogok illetik meg. Ehhez persze hozzátartozik, hogy a férjemmel abban mindig is egyetértettünk, hogy legfeljebb egy-két évre megyünk el külföldre, az életünket itthon képzeljük el, ez mindkettőnknek fontos (a család miatt, a barátok miatt, a kultúra miatt, stb.).

Dodó, a férjem dolgozott kint Helsinkiben, kicsit több, mint egy év volt, és elvileg még egyet maradtunk volna, de mivel nem akartam semmiképpen ott végigcsinálni a szülést meg az azután következő időszakot, hazajöttünk. Én egyébként is sokat jöttem-mentem a munkám miatt, és amiatt is kényelmesebb nekem így, meg szerencsére a férjemnek is pont ajánlottak egy állást itthon is, úgyhogy ebből a szempontból is mindegy, hol vagyunk.

Ma pedig megpróbálok venni egy terhesnadrágot! Most gyorsan, amíg nem jön a következő paraperiódus :)

Megint jó hosszú lett, bocs...

Szép napot,
Emma

Kép
emma.zunz

Jóóó reggelt :D

Emi
Nekem egy törpe palotapincsim van, 6 éves, 4,5kg. Sokat fekszik a pocakomon, Bálinttal is feküdt rajta, és nagyon kedvelték egymást. Az ég világon semmi, de semmi bajod nem lesz, se folt semmi :D

Emma
üdv itthon. Na és gratula a fütyihez:)

Nyusza
Szuper, grat. a jó eredményhez :D:D:D

Dodó
a vonalzó nem áll meg, csak a géped dolgozik memóriából. Frissíts egyet az oldalon, és máris megy az a vonalzó :D Az enyém ugyan ezt csinálja :D:D:D
Vendég

Meme
már csak 2 nap :D:D:D ;)
Vendég

Pocak
jipijupijéééé ezek szerint végre a Manófiad tudatta az Anyjával, hogy héééé Mammi itt vagyooook :D:D:D Olvadj csak, jól teszed, imádnivaló érzés :D:D:D

Szoli ügy:
Beszéltem a dokival. A szolit nem kedveli, de igazából semmi bajt nem okoz. A Szolit azért nem ajánlják, mert a hirtelen meleg nem túl jó. Viszont ha bekenem a pocakom faktorkrémmel akkor mehetek heti 1x 5 percre. Viszont Én úgy gondoltam, hogy még várok kicsit, ha nagyon nem múlik pár héten belül ez a csúnya pötty áradat, akkor menni fogok, de a pocakomat letakarom, és nem fogja érni az uv. Vagy hátha addígra lesz már kicsi nap :D
Így döntöttem :D:D:D
Vendég

Edi
na akkor legalább megnyugodtál :wink: :wink: várjál egy kicsit aztán meglátod :oops:

Dóri
mikor Olivért szültem nálunk is igy volt,végül 4 nap lett a 2 baba között és egy szobában voltunk a kórházban mert egy dokinál szültünk :lol: :lol: :lol:

Pocak
naaa,kérjük a fotót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bibar

Lanyok, lanyok nagyon csendes ma topik..mi jot csinaltok??? Mi epp most ebedeltunk, szomoru kodos ido van es hideg, de delutan kimozdulunk egy kicsit mi is....nem birom mar ezt a bezartsagot.. :( :( :(

Bibar: mindenkepp fogok kepeket feltenni.

Edi: igen jelzett a Manoseggum, kopogott Anyjanak...en persze olvadoztam :oops: :oops: :oops: :oops:
Most mar mindig szeretnem , hogy erezzem ot a pociban...
pocaklako

Sziasztok!

Emi: nem feltétlenül számit. Nekem a fiam végig nagyobb volt, a 25 héten azt mondták, hogyha kihúzom vele a 40. hétig, akkor 4kg-s lesz. Ezek után az utolsó harmadban belassult, 3690g-mal született, a 41 hét után (tehát még túl is hordtam). Mostani babó is nagyobb.
Kutyamancs miatt nem hiszem, hogy aggódnod kéne, rajtam néha keresztül kasul mászik a fiam, és ugyan igyekszem védeni a pocakom, de 100%-osan nem tudom.

Emma: örülök, hogy minden rendben, és gratula az "úgy néz ki, hogy kisfiúhoz :D"

Csipet: gratula a negativ eredményhez!

Dodó: Neked meg a mocorgáshoz!

Poci: addigra 4 hónapos lesz, szerintem nem kicsi. Mi úgy voltunk lakóautóval Spanyolországban (kb 3000km), hogy a legkisebb öcsém ennyi idős volt. Mondjuk nekem elég beválllalós szüleim vannak, én is viszonylag ilyen vagyok :)
Hideg itt is van, viszont süt a nap, küldök belőle Neked virtuálisan egy kicsit :)

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Betöltöttem a 17. hetet :D:D:D 3 hét és félidő :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Na, jól elcsavarogtunk! Még csak most jöttünk haza a vásárolgatásból, nézelődésből. Túl sok mindent mondjuk nem vettünk, de jó volt kimozdulni, és a mekiben ebédelni! :lol:

edwig!
Egész nap csak frissitgetem az oldalt, és nem indul ujra a vonalzóm....szóval ujra csinálom, aztán ha megint megáll, akkor kénytelen leszek más tipusút csinálni!

d.dodó

Sziasztok lányok!

Ma délelőtt rohangáltunk a városban alkalmi cipőért a nagyobbik fiamnak, mert jövő pénteken fellépnek az oviból a művházban. Utána anyósoméknál ettünk ebédet, jó kis pörkölt volt tarhonyával.
Ma úgysem volt kedvem főzni, megint kijött a reggelim.....pedig már azt hittem, vége.....

Megmértem magam, eddig 1 kg-t híztam. 173 cm vagyok és 76 kg. Legutóbbi terhességnél 16 kg-t híztam, de szerintem azért mert a férjem minden nap szorgalmasan hozta nekem a csokikat, bonbonokat. :D Most ettől megmenekült, mert rá sem tudok nézni.

Visszaolvastam, hogy kinek mi a foglalkozása.....én fotósként tevékenykedem, bár mostanában kevesebbet, inkább ha hívnak....
http://gazdagstudio.uw.hu/
Már régen frissítettem az oldalt........

Heni
Kép
henriett74

Pocak
mi csvarogtunk,itt isteni idő van,süt a napocska :lol: :lol: :lol: szerintem sem lesz már kicsi az utazáshoz :wink: :wink:

Fóka
17 :lol: :lol: szupiii,én holnap majd a 16-ot :lol: :lol: :lol:

Heni
1 kg az gyönyörű :lol: :lol: :lol: akkor te is a magas lányok táborát gazdagitod itt a topikon,már vagyunk egy páron :lol: :lol:

bibar

Túrórudi készítés:
Szóval magát a túrót is én készítem. Nálunk literes kiszerelésben lehet a boltban kapni. Abból szoktam kettőt venni. Egy-egy lábasban (nincs túl nagy lábasom) felteszem villanylapra 1-es fokozatra, és hagyom....sokáig..vagy egy órát, de lehet hogy többet is. Külön kicsapódik a savó, és a lábos közepén ott lesz egy összeugrott, ráncos valami, a túró. egy harisnyát feláldoztam, és a két szárát levágtam, elcsomóztam, ez a túrószűrőm...mert fém szűrőbe nem szabad önteni.
Eredetileg fél kilo túró kellene hozzá, hát ez egy kicsit kevesebb, de utána az arányok ugyis csak nagyjáboliak...mert van aki édesebben szereti, van aki nem...kostolgatni kell.
Szóval: fél kiló túró (ja, aki maga csinálja, jól ki kell szinte teljesen szárazra csöpögtetni), 5 evőkanál cukor (ez lehet több vagy kevesebb is), 3 csomag vaniliás cukor, reszelt citromhéj, ízléstől függően, egy teáskanál citromlé is, 1 kis pohár tejföl (én ennyit nem teszek bele, mert mikor először ennyivel csináltam tul híg lett, és nehezen dolgoztam vele), 2dl vízben feloldva zselatin (bár én ebből is jobban szeretem a gyorszselatint, amit csak a masszához kell keverni, és nem kell felfőzni - mert az is csak higítana rajta).
Az összetevőket jól összekeverem, majd alufólián akkora rudikat formázok belőle, ami nekem szmpi. Kicsit mácsonyás munka. És hagyom is fólián (teszek alá egy vágódeszkát, mert cseklik, nyuklik), majd a fagyasztóba teszem (előtte egy polcot ürítsünk le, hogy ugy beleférjenek, hogy ne menjen tönkre.). Kb egy órát fagyasztom. Majd sütőscsokit (tortabevonó) vízgőzben felolvasztok. Fele fele arányban szoktam keserűt és tejcsokit egybeolvasztani....(nekem a keserű túl keserű). majd egyesével szedem ki a rudit a fagyasztóbúl, és amint kiszedtem, egy csipesz segítségével mártom a csokiba, majd szintén egy alufóliára teszem ki, mert arra nem ragad rá, arról simán le lehet szedni később. Majd veszem ki a következő rudit a fagyasztóból, és mártom a csokiba, és igy tovább......végül egy fél óra - órácskára hűtőbe teszem, hogy a csoki kemény maradjon, viszont a rudi közepe is kiolvadjon. És már fogyasztható is! Hűtőben tároljuk!

d.dodó

Ja, és bámulatos amint a jéghideg rudira a meleg csoki azonnal ráköt...... (asszem valamelyik nap kell is csinálnom, mert most megkívántam)

d.dodó

Én ugyan nem vagyok külföldi, de ez a Túró Rudi recept nagyon tetszik :D

Kép

Kép

Kép
fókamóka

fókamóka!
Anya is csinált már :)
És most hogy otthon voltunk, ettem pöttyöst......hát már az sem olyan mint régen volt......
Csináld meg nyugodtan.

Most olvasom, azt irtam, hogy fagyasztóbúl....mint egy paraszt... :lol:

d.dodó

Megsütöttem életem első csörögefánkját...és úúúúggy bekajáltunk belőle barack lekvárral meg porcukorral.

d.dodó

Sziasztok, csak beköszönni jöttem. Nem tudok ma visszaolvasni. Túl vagyunk rajta, minden ok volt, Riki nagyon ügyes volt!!!!!!
Hoztam egy képet is.
Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Húú Lányok, mennyi finomsááág!! Nem ér, már a végén az olvasástól is hízok :):):)

Poci: tök jó, hogy már neked is kopogtat a Manód!

Heni: megnéztem az oldalad, szuper! Igaz nem nagyon értek a fotózáshoz, csak hobbiszinten, de az én szememnek tetszik, van fantáziád nem kevés. Mondjuk, gondolom éppen ezért lettél fotós :)

Fókamóka: gratu a 17-hez!!

Niki: nagyon jól néztek ki ;)

Jól elfáradtam ma, no meg a family most nagy találgatásba kezdett, hogy fiunk lesz-e vagy lányunk, mindenki mondja a magáét :)

Mindenkinek szép estét!

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet, köszike.
Na meg hoztam a beígért pocakképet.
Kép
Már nagyon megnőtt a pocakom, és hízom is rendesen.Már tuti túl vagyok a 4kg-on.De végülis indultam 170cm-hez 53kg-ról, szóval nem vészes. De nagyon szalad fenékre és combra is, és ezt útálom. Alig bírtam bekapcsolna a gatyómat ma. :lol:
Hű a reggel tök jól indult. Nyertem a teszen babavédőt bevásárlókocsiba. Tökre örültem!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Niki!
Csini vagy!
Hogy milyen kis vöröske Riki! :) NAgyon aranyos!

d.dodó

Hoztam én is egy friss pocifotót!

Kép 14+1

d.dodó

Uh, kicsit nagy lett....legközelebb lekicsinyítem jobban.

d.dodó

Sziasztok Lányok...

háát nálam ez a nap nem a csúcs... :( Voltak ma nálunk rokonok, és természetesen szóba került Bálint, a mostani pocaklakó, az apja, a család blablabla... Majd a tudtomra adták, hogy mekkora felelőtlen vagyok, ha az apja ilyen, akkor el kellett volna vetetni ezt a gyereket, mert így aztán kinek fogok majd kelleni, és jól elcsesztem az életem, és miért nem volt elég Bálintot egyedül nevelni.... grrrr :twisted: szét vetett az ideg, kínomba sírógörcsöt kaptam. Ilyenkor, ha bánatos vagyok vagy depis, csinálok valami sütit. Ma Mascarponéval töltött, keksztekercset gyártottam, tejcsokival bevonva. Két rúddal, de már csak az egyik van meg, a családom rájár :)
Most már megnyugodtam, de persze rátette a bélyegét a mai napomra, mert igazából magányos vagyok ez tény, hisz persze a szüleim itt vannak, de azon kívűl sehol senki...
A barátaim már nem hívnak annyit mióta pocis vagyok, mert tudják, hogy buliba már nem megyek, a barátnőm bandázik a kislányával össze vissza másik barátnőknél, de van, hogy én sajnos azt nem bírom...
Szóval egyedül vagyok mint a kisujjam, és ilyenkor azért befordulok kicsit.
Jó lesz, ha már Manóseggű meglesz, végre újra lesz mellettem valaki, és remélem most már örökre marad is...

Na megyek, azt hiszem lefekszem...

Puszi lányok, és bocsánat, hogy panaszkodom, de csak Nektek tudom elmondani :oops: :roll:
Vendég

Dodó
Aztaaaa, óriási pocakod van :D:D:D És szerintem kisfiú lakik odabenn :lol: :lol: :lol:
Vendég

Niki

Nagyon klassz a képetek, Riki édes kisfiú :) Látom a Te hajad színét örökölte:D:D:D Nagyon szép színe lehet, de ez a fekete is jól áll szerintem :D Szép pocód van Neked is :D:D:D
Vendég

edwig!
sajnálom, hogy igy vélekedik a családod! Ahelyett hogy veled örülnének!!
A próféta szóljon belőled a kisfiut illetően.

d.dodó

Edi
jaj szegénykém :cry: :cry: sajnálom hogy ilyen rossz napod volt :cry: :cry: ne is foglalkozz senkivel,ott lesz neked a baba és lesz majd párod is,na meg sok-sok kisgyerekes anyuci barátnő :wink: :wink: nem cseszted el az életed és igenis jön majd a szerelem!!!!!

Niki
édesek vagytok és szép a pocakod :lol: :lol: édes a kis vörös drágaságod :lol: :lol:

Dodó
jó nagy pocak :lol: :lol:

holnap én is rakok,már elkészült :wink: :wink: na puszi lányok megyünk apával jó kis filmet nézni :lol: :lol: :lol:

bibar

Dodó
A Szüleim és a Testvérem nagyon boldogok, Ők velem örülnek. Inkább a nagyobb család osztotta az észt... de nem foglalkozom velük... legalábbis igyekszem.

Bibar
Igen, így van... már itt vagytok nekem Ti is, szerencsére :D:D:D Örülök is ám neki :roll: :D

Na tényleg megyek, holnap jövök és hozom a jó kedvet is magammal :D

Puszi
Vendég

Edi! Én is nagyon sajnálom. De egyszerűen engedd el a füled mellett ezeket a dolgokat!!!! Önálló, kemény, független nő vagy, aki nagyon jól csinálja az életét. Te tudod egyedül mi a jó Neked, ne engedd, hogy beleszóljanak az életedbe. Nem a füled vágattad le, amivel elcseszted az életed!!! A leggyönyörűbb feladatra vállalkozol, és inkább tisztelniük kellene, hogy egyedül is helyt akarsz állni, és nem futamodsz meg. Bosszant az ilyen károgás!!!! :evil:
Dóri, én is azt akartam mondani, hogy igazi kis csúcsos pocid van!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, mit néztek??????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Hú, találtam a neten olasz nyelvleckéket. Poci, hogy érdemes az olasznak nekikezdeni, ha nincs lovettája az embernek nyelvtanfolyásra, vagy magántanárra????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Összehasonlítás képp

Kép 14 hetes Lizy pocak

Kép 14 hetes tesó baba

d.dodó

Niki: helyes pocakod van! Riki tényleg nagyon kis vörös hajú, és már most több haja van, mint a kétszer annyi idős fiamnak :D

Dodó: Neked is csinos pocakod van!

Edi: hááát kedves rokonaid vannak :? Nem hinném, hogy most szúrtad el végleg az életed, nem egy kisgyerekes anyuka talál új párt, te is fogsz ;) Szebb napot holnapra Neked!

Kép

Kép

Kép
fókamóka

Hahó! :D

Edi! Már nagyon régen akartam neked írni, csak mindig a könnyeimet nyeldestem amikor elkeztem, és inkább nem tettem :? de most leírom, hogy minden elismerésem, hogy Bálint elvesztéséhez így állsz hozzá! Azt hiszem ezt ép ésszel átvészelni csak így lehet! Próbáltam belegondolni, hogy mit tettem volna a helyedben, de nem lehet átérezni, és már a gondolatba is belepusztulnék :( Le a kalappal, hogy így talpra álltál, és most ott az a kis manóseggű a pocakban, aki ugyan soha nem fogja pótolni Bálintot, de nincs ami/aki nála több erőt adhat neked a teljes élethez! A családod (szüleid, testvéred) melletted állnak, és ez a lényeg! Rájuk bármikor számíthatsz, és ez most bőven elég, aztán meg semmi kétségem, hogy jön még egy "jóképű", aki igazi Apukája lesz Botondnak (tuti, hogy fütyis, és nem hiszem, hogy kiscsajod lesz :D ), még ha nem is biológiailag :wink: Szóval fel a fejjel, sz@rd le magasról ezeket a tapintatlan rokonokat (jajj hényszor rongyoltak bele a mi lelkivilágunkba is a távolabbi rokonok...), és gondolj a manóseggűre, meg a szüleidre és a tesódra! :P uff :D

Dodó! Nekem is sokszor megáll a Lilypie-os vonalzóm :roll: Fene tudja miért... 14+1 naposan nem kicsi a pocid :shock:

Poci! Egy 4 hónapos babával én simán belevágnék :wink: Mi anno (meg most is) sokat jöttünk-mentünk Emmával: gond nélkül megszokta, és tök rugalmasan kezeli az ilyesmit :wink: Szerintem csak előnyére válik :)

No én 170 centi vagyok, 58 kilóról indultam, most 59 vagyok. Emma 53 centivel és 3780 grammal született - kis dugó volt :D Kíváncsi vagyok, hogy tesóbabának milyen paraméterei leszenk :P

Emma! Üdv itthon :D Gratula a fütyköshöz :D Kaptál gatyót?
Én ma alakítottam át egy régi nacimat kismama gatyóvá :D Szerintem tök jó lett :)

Niki! Gratula ismét :) Nagyon csinosak voltatok! Megintcsak elámultam Riki hajszínén :o

Na megyek, "kihozom" Apát Emmától - azt hiszem ő is elaludt :D

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok!

Edi: Egy nő életében a legszebb dolog az, ha Anya lehet, ott nő benne a pici élet. A legbölcsebben döntöttél, hogy egyedül felvállaltad Botit. Próbáld elengedni a füled mellett ilyenkor a rokonok véleményét, tudom nem könnyű és a legjobban ilyenkor tudnak belemászni a lelkivilágodba, mert sokkal érzékenyebb vagy. A lényeg valóban adott, hogy a szüleid, akik minden helyzetben a szüleid maradnak, Ők 100%-ban támogatnak Téged, örülnek a kisunoka érkezésének és Tesókád szintúgy. Más meg nem számít, hogy a rokonságban ki és mit gondol. Ezt az örömöt, hogy ott a pocakodban a kis Manóseggű, nem veheti el egy átgondolatlan megjegyzés. Az pedig, hogy most nincs mellettetek Apa, ez bármikor megváltozhat, hiszen fiatal és szép vagy, belülről pedig nagyon is nagy és meleg szívű, továbbá okos is vagy. Egyáltalán nem kételkedem abban, hogy ne találnál párt. Szerintem előbb be fog kopogni a jóképű nagy Ő, mint azt bárki is gondolná. A pasiknál szerintem nem kizáró ok egy csemete, pláne ha fiú! :wink:
A barátnő témában pedig én csak azt tudnám Neked mondani, hogy itt vagyunk mi Neked! Bármikor fordulhatsz hozzánk, amikor csak úgy gondolod. Sőt, szerintem hamarosan majd pocaktalit is rendezhetünk, úgyis sokan lakunk egyfelé.
Remélem, hogy ma este jó sokat fog a kis Manóseggű mocorogni és ezzel felvidítani Anyuciját! Ne légy szomorú, hiszen annyira nagyszerű Mammerka vagy és a Te erősségedből merítünk mindig energiát. Pihenj egy nagyot ma! Hatalmas ölelés!!!!!!!! És egy nagy jó éjt puszi!!
Ja! És a szolira jó, hogy rákérdeztél a dokinál, legalább így megnyugodtál, ha mégis úgy döntesz, hogy mész.

Poci: de jó, de jó, de jó!!!! Remélem, minden nap Te is be tudsz számolni innentől a tappancsolásról. El is hiszem, hogy mennyire jó érzés most. Már nagyon vártam Tőled ezt a mondatot! Szipi-szupi!!
Szerintem ha tudtok éjszaka jönni, akkor biztosan át fogja aludni az út nagy részét és fel sem fog tűnni a Babócának. Ha pedig meg tudtok állni valahol félúton, az meg mégjobb, mert akkor tudtok ey nagyot pihenni. Nekünk belga rokonaink vannak, 3 gyermekünk és rendszeresen jöttek mikor picik voltak a gyerkőcök. A felnőtteket jobban megviselte, mint őket, igaz ők egyhuzamban jöttek. Most hogy a gyerkőcök már nagyobbak és tudnak nélkülük is jönni, azóta félúton megállnak :)

Niki: Gratu Neked újra! Szépek vagyok! Riki annyira kis édes a hajacskájával! Szép a pocókád is!

Dodó: Neked is szép a pocód! Igen, a másodiknál sokkal látványosabb a pocak gömbölyödése. Én is meglepődtem, hogy mennyire korán elkezdett nőni, pedig Nórinál alig látszott valami 12-14 hetesen.
Turó rudi: juhéjjj, micsoda recept! Most meg is kell dézsmálnom lánykám rudi készletét, annyira rákattantam hírtelen. De egyszer ki fogom próbálni, milyen ha saját magam csinálok. Köszi a recit!

Emma: jó, hogy jelentkeztél. Jó hosszú volt az út, de örülök, hogy minden rendben volt.

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó "reggelt"!!
Ma én vagyok az első...:) Este már 9kor aludtam, ugyhogy most baglyozhatok még apa fel nem kel :(

Köszi a drukkokat holnapra!! Ki megy még rajtam kívül holnap???:)

Edi: Sz@rd le őket! Tudom milyen rossz, ha a család nem áll melletted! Nekem néha apámmal vannak a problémák. Multkor közölte, hogy reméli hogy tégyleg fiú lesz, mert különben nem tud majd mit kezdeni vele....Hát gondoltam: Köszi, ba..meg!!Nem hogy örülne, hogy még egy unoka...na mindegy! Amugy meg panaszkodj csak nyugodtan!! Mi itt vagyunk neked!! :wink:

Poci:
Ha utaztok, csak szóljatok!! Alszotok nálunk, ha gondoljátok!! A gyerekek "játszanak", mi meg dumálunk:) És akkor "csak" 800km-t kell végigülnöd!:) Mégis 400-zal kevezebb:)

Jajjj! Már csak 1-et kell aludni, és megyünk:))) Lehet azért nem tudok már aludni.:) Egyre közelebb, és egyre azt érzem, hogy most már édes mindegy, hogy kuki vagy punci, csaak már lássan az én drágámat egészségesen és mondják meg, hogy Kristóf vagy Noémi!!:)

Jajjjj! Gyönyörű pocik!!:) Én két napja érzem hogy van pici poci, de csak délutántól. Meg ha hanyat fekszem:)

Nyusza: Gratula az eredményhez!!:)

Most megyek megpróbálok szunnyadni egy kicsit még, aztán kaja, mert lassan jelez a törpe:)
Szép napot csajok! Ha nem jönnék, holnap délelőtt szerintem leszek, ha mégsem, akkor délután jövök a hírekkel!! Fél 11-től kérem a drukkokat!!! Lécci lécciii!!!:D Köszike:)

Jók legyetek csajok!! Szép napot mindenkinek!!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Jó reggelt :lol: :lol: :lol:

Meme
de jó nekd,már csak egy nap :P :P jaj de mennék már én is :wink:

Niki
scherlock holmes mozis filmét néztük tegnap :wink: :wink: jó volt nagyon :lol: :lol:

juhééééé,ma 16 hetes lettem :lol: :lol: :lol: :lol:

ma megyünk anyósékhoz,sült husit rendeltem párolt káposztával,annyira kivántam :wink: :wink: nem is leszek csak délután majd,akkor felrakom én is a képet :wink: :wink:

Pocak
elmaradtaál a képekkel :lol: :lol:

Edi
helyes,igy kell felfogni,és tényleg itt vagyunk neked mi,na meg egy pocaktali után talán még barátságok is születnek/biztos vagyok benne/ :lol: :lol: aztán majd lehet nagyokat bandázni,olyan jó lesz egy idős gyerekekkel összejárni majd :lol: :lol:

bibar

Jo reggelt Csajok!

Tegnap nem tudtam mar jonni, mert verge kimozdultunk, megvolt a heti nagy bevasarlas es vegre sikerult az agyat is megvenni...

Dodo: nagyon nagyon szepen koszonom a rudi receptet, bizti nagyon hamar ki is fogom probalni. Ja a pocod nagyon cuki, tenyleg, en nem is gondoltam voltam, hogy ekkora kulonbseg lehet a ket terhesseg kozott.

Bibar: igen tudom, hogy elmaradtam..mert tegnap csavargoban voltunk, de ma mindenkepp potolom, igerem. Jo csaladi osszeroffenest Nektek, varunk delutan!!

Meme: jo koran keltel, irtad, hogy mar 9-kor aludtal, hat en szinte minden nap akkor alszok el.. Bibarral egyutt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Juhe..milyen jo lenne taliznunk...tobbi pesti kismamik irigy-irigy, en is mennek a pocakmami talira :( , azert majd mindenrol reszletesen szamoljatok be, es fotokat is kerunk. Nem baj, Meme, majd mi tartjuk a frontot addigis itt virtualisan. Gratula Neked a poci-mocihoz, legeloszor en is felve ereztem. Nagyon nagyon szoritok, hogy vegre a kicsi szamocad megmutassa magat, nagyon kivancsi vagyok mar ra...

:wink: :wink: :wink:

Manorka: tenyleg igazi boldogsag, a sok para utan amit ateltunk, szinte a kezdetektol. Manorka, ti jol vagytok?

Niki: nagyon helyesek vagytok a kepen, a pocid meg nagyon cuki. Riki erti mar, hogy kisteso van a pocakodban?
Olasz nyelvtanfolyam: mindenkepp online probalnam meg, vannak szerintem ingyenes leckek, ha mas nem az alap. Egyedul borzaszto nehez, a nyelvtan es a kiejtes miatt, ha nem hall mas, lehet rosszul tanulod meg. Meg fogom Neked nezni, hogy a neten van-e olyasmi nyelvlecke ingyes, ahol hangosan mondjak is a kiejtest. Nagyon szereted Olaszorszagot... :wink: remelem akkor hamarosan talizunk....bar berek tekinteteben a tobbi nyugati orszaghoz kepes nem fenyeskedunk... :oops:

Fokamoka: gratula a 17. hethez!!!

Edi: olvastam, hogy a kedves rokonaid milyen szepen helyre tettek tegnap. Igazuk van a lanyoknak, nem kell veluk foglalkozni. Csak tudom, hogy nehez, en is mindent a szivemre veszek. Tudod nagyon sok embernek az a jo, ha nekunk rossz, sajnos ez a csaladban is elofordul. Nem tudom, akik mondtak ezt neked hanyan tudnak vegigcsinalni, igy ahogy te, ennyi energiaval, jokedvvel es vidamsaggal, ahogy te, ismerve sajnos a szomoru elozmenyeket. A legfontosabb, hogy soha ne erezd azt, hogy egyedul vagy. Ott vannak a szuleid, akik mar most megorulnek az unokaert, es itt vagyunk Neked mi is. Es igenis bandazol te is, virtualisan..es velunk :D :D :D Olyan allapotban vagyunk most, hogy fizikalisan eleg nehez lepest tartani azokkal akik nem babasok, es igy ahogy leirtad, te meg nagyon is mozgekony vagy, ide oda megy, ugyhogy jol van ez igy. A jokepu pedig hamar bekoszont majd meglatod...nem regen lattam a Nicsak ki beszel c. filmet..osregi..es lattam mar vagy 5 x de nagyon aktualis most..csak gondolja ra, lehet, hogy film, de az alapja nagyon is valos. Ugyhogy fel a fejjel, bar tuti biztos vagyok, hogy mar tul is vagy rajta, mindjart megjelensz itt a forumon, mint mindig fulig ero szajjal es tele vidamsaggal... hat maradj is mindig ilyen kivanom neked tiszta szivembol. :lol: :lol:

Na jo hosszu kisregenyt irtam, elnezest, akinek nem valaszoltam. Nalunk csak annyi volt, hogy ejszaka arra ebredtem fol, hogy nagyon faj a pocakom, a tipikus mindjart megjon erzes, valoszinu tagulok :D , mivel elso baba, meg ki kell taposni belul a helyet a tesonak is. De reggelre teljesen elmult, igy most minden okes.

Szep napot mindenkinek.... :D :D :D
pocaklako

Sziasztoook :) Jó reggelt:)

Köszi lányok, igazán jól esett, amiket írtatok, és, hogy szerintetek is köcsögök voltak... :twisted: :evil:
Mára semmi bajom, kialudtam... :D Manóseggű egyem a szívét meg sem moccant tegnap, persze kiült rám a pánik, hogy mitől... nyílván szegény szintén tiszta félelem és ideg volt, hogy Anyája is az... Ma reggel már azért "jelentkezett" gondolom érezte, hogy nah itt az idő, mert különben Anya szívrohamot kap, hogy miért nem mocorgok :D:D:D
A fő, teszek az összes köcsögre, aki szerint felelőtlen döntést hoztam... sőőőt, kapják be!!! :D

Részemről jól döntöttem, és nem érdekel ki mit gondol, nem ők fognak szülni, hanem én.

Anyukám már tiszta izgatott, hogy pénteken megyünk 4D-re... teljesen lelkes, mert kinézett két dolgot az unokának, és attól függ melyiket veszi meg:D:D:D Az egyik egy meséket mondó kutyus, ha Boti van, a másik egy szintén mesét mondó Póni, ha Zoé van:D
Mondtam neki, hogy még kicsike hozzá, de szerinte nem, úgyhogy nem vitatkozom, csinálja csak:D

Meme
Holnap 11-kor csak Neked fogok drukkolni, és tudom, hogy ilyenkor már mindegy, hogy Kristóf vagy Noémi, de azért én szorítok, hogy Kristóf legyen Anya pocakjában :) ;)

Én is azt érzem, hogy itt már nem lehet Zoé csak Boti van, de persze nem teszem publikusság, míg nem erőssítenek rá pénteken :D:D:D:D

Pocak
Naná, nőni kell szépen, hisz szép erős férfiember nővekszik odabenn :D:D:D

Bibar
hurrá 16. hét :D Annyira szalad az idő... Emlékszem mikor jöttem a 7.hét körül, akkor annyira vártam, hogy benne legyek a 12.hétbe végre, mint akkor kb. Ti... :) Most meg tessék 14. hetesek elmúltunk, repül az időőőő :D:D:D

Szép napot lányok :D:D

Puszi
Vendég

bibar!
Gratula a 16. héthez!
Nagyon fini ebédet rendeltél!
Nálunk zöldcurrys, kókusztejes csirkemell lesz rizzsel.

Fókamóka!
Gratula a 17. héthez!

pocak!
Már a kiságyat vettétek meg??

meme!
Drukk a holnapi UH-hoz!
Nekem pénteken kell időpontért telefonálnom!

edwig!
Remélem ma jó kedvvel ébredtél.

d.dodó

Dodo, dehogy..magunknak vettunk a haloszobaba agyat, mert a mienken mar aludni nem lehetett. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj Bibar, igen ezt felejtettem el a reggeli kisregenybol, Teged meggratulalni a 16. hethez. :D :D :D

Nalunk borsoleves, (nekem) Apjuknak cukkinis borjuporkolt, estere meg pizza.. :D :D :D
pocaklako

Sziasztok!!!
Köszönjük a dícséreteket!!!! Aranyosak vagytok!!!!
Poci, nem is a bérek érdekelnének minket, hanem egy olyan ország, ahol jól érezhetjük magunkat. Amit ízig-vérig szeretünk.Mo-t utáljuk. De minden tekintetben.Igazából semmi sem hiányozna innen. Max a család meg a barátok, de más semmi. Köszi, ha megnézed a nyelvtanulást. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?