Jo reggelt Csajok!
Tegnap nem tudtam mar jonni, mert verge kimozdultunk, megvolt a heti nagy bevasarlas es vegre sikerult az agyat is megvenni...
Dodo: nagyon nagyon szepen koszonom a rudi receptet, bizti nagyon hamar ki is fogom probalni. Ja a pocod nagyon cuki, tenyleg, en nem is gondoltam voltam, hogy ekkora kulonbseg lehet a ket terhesseg kozott.
Bibar: igen tudom, hogy elmaradtam..mert tegnap csavargoban voltunk, de ma mindenkepp potolom, igerem. Jo csaladi osszeroffenest Nektek, varunk delutan!!
Meme: jo koran keltel, irtad, hogy mar 9-kor aludtal, hat en szinte minden nap akkor alszok el.. Bibarral egyutt
Juhe..milyen jo lenne taliznunk...tobbi pesti kismamik irigy-irigy, en is mennek a pocakmami talira
, azert majd mindenrol reszletesen szamoljatok be, es fotokat is kerunk. Nem baj, Meme, majd mi tartjuk a frontot addigis itt virtualisan. Gratula Neked a poci-mocihoz, legeloszor en is felve ereztem. Nagyon nagyon szoritok, hogy vegre a kicsi szamocad megmutassa magat, nagyon kivancsi vagyok mar ra...
Manorka: tenyleg igazi boldogsag, a sok para utan amit ateltunk, szinte a kezdetektol. Manorka, ti jol vagytok?
Niki: nagyon helyesek vagytok a kepen, a pocid meg nagyon cuki. Riki erti mar, hogy kisteso van a pocakodban?
Olasz nyelvtanfolyam: mindenkepp online probalnam meg, vannak szerintem ingyenes leckek, ha mas nem az alap. Egyedul borzaszto nehez, a nyelvtan es a kiejtes miatt, ha nem hall mas, lehet rosszul tanulod meg. Meg fogom Neked nezni, hogy a neten van-e olyasmi nyelvlecke ingyes, ahol hangosan mondjak is a kiejtest. Nagyon szereted Olaszorszagot...
remelem akkor hamarosan talizunk....bar berek tekinteteben a tobbi nyugati orszaghoz kepes nem fenyeskedunk...
Fokamoka: gratula a 17. hethez!!!
Edi: olvastam, hogy a kedves rokonaid milyen szepen helyre tettek tegnap. Igazuk van a lanyoknak, nem kell veluk foglalkozni. Csak tudom, hogy nehez, en is mindent a szivemre veszek. Tudod nagyon sok embernek az a jo, ha nekunk rossz, sajnos ez a csaladban is elofordul. Nem tudom, akik mondtak ezt neked hanyan tudnak vegigcsinalni, igy ahogy te, ennyi energiaval, jokedvvel es vidamsaggal, ahogy te, ismerve sajnos a szomoru elozmenyeket. A legfontosabb, hogy soha ne erezd azt, hogy egyedul vagy. Ott vannak a szuleid, akik mar most megorulnek az unokaert, es itt vagyunk Neked mi is. Es igenis bandazol te is, virtualisan..es velunk
Olyan allapotban vagyunk most, hogy fizikalisan eleg nehez lepest tartani azokkal akik nem babasok, es igy ahogy leirtad, te meg nagyon is mozgekony vagy, ide oda megy, ugyhogy jol van ez igy. A jokepu pedig hamar bekoszont majd meglatod...nem regen lattam a Nicsak ki beszel c. filmet..osregi..es lattam mar vagy 5 x de nagyon aktualis most..csak gondolja ra, lehet, hogy film, de az alapja nagyon is valos. Ugyhogy fel a fejjel, bar tuti biztos vagyok, hogy mar tul is vagy rajta, mindjart megjelensz itt a forumon, mint mindig fulig ero szajjal es tele vidamsaggal... hat maradj is mindig ilyen kivanom neked tiszta szivembol.
Na jo hosszu kisregenyt irtam, elnezest, akinek nem valaszoltam. Nalunk csak annyi volt, hogy ejszaka arra ebredtem fol, hogy nagyon faj a pocakom, a tipikus mindjart megjon erzes, valoszinu tagulok
, mivel elso baba, meg ki kell taposni belul a helyet a tesonak is. De reggelre teljesen elmult, igy most minden okes.
Szep napot mindenkinek....