Sziasztok,
Tündér,
Boldog szulinapot! AMikor meglattam azt a 20-as szamot, nekem is elallt a lelegzetem.
De aztan rajottem am a csalafintasagra!
Orsoly,
Drukk hegyek! Gyors es fajdalommentes szulest kivanok!
Ti is fius csalad lesztek, mint mi?
Norka,
az a "sajnos" szoveg tunderi. Es nagyon edes Jaziboy!
Franyo,
Anka is nagyon kis edes csajszi...
(Azert bevallom, neha osszeszorul a szivem, mikor ilyen helyes kiscsajszikat latok, es nekunk valoszinuleg nem lesz lanyunk..
)
Miszike,
jajjj, szegeny!
Azert gyere gyakrabban, itt kiontheted a szived!
Drukk hegyek, hoyg minden helyrejojjon korulottetek!
Nelli,
jobbulast Domcsinak! Mit mond az orvos, szerinte mitol van? En tavaly telen 3 honap betegeskedes utan Ecchinachea-t (immunerosito homeobogyo) adtam ZSombinak, es utana kevesbe betegedett meg. Talan az orvostol erdemes lenne megkerdezni.
Beu,
Lorincnek sok sok boldog nevnapot!
Sofka,
mi mennenk, de jelenleg Apajatol fuggunk. En mar nem vezetek, BKV-val meg kicsit korulmenyes.
De azert legyszi ird majd meg, mikor lehetne menni, hatha...
Csatlakozom a hisztis es akaratos gyerekkel rendelkezok klubjahoz!
En estere teljesen kimerulok, alig varom, hogy az apja vegre hazaerjen, es kicsit atvegye a gyereket.
Es nagyon furcsa, mert ZSombi az apjanak jobban szot fogad, kevesebbet is hisztizik neki. Ez nem er!
En meg total lemerulok estere, mert direkt rosszalkodik, direkt nem fogad szot, csak azt csinalja, amirol tudja, hoyg nem szabad, ha raszolok, kirohog, ha racsapok a praclijara, akkor meg megjobban kinevet.
VAlaki adni valami tuti tippet, mit csinaljak vele????
Zsombi kulonben egyre batrabb, most mar a jatszoteren is el mer mellolem mozdulni, sot, ha valamit nem engedek neki, akkor hisztibol "vilagga megy". Elmegy a jatszoter tuloldalara, ott viszont megijed, hoyg hol vagyok, es akkor meg azert visit.
Azert azt is leirom, hoyg tegnap egy gyonyoru kislannyal jatszottak a homokozoban, amikor viccesen mondtam nekik, hoyg "en is pisze, te is pisze...", mire ezek a zabalnivaloak osszedugtak az orrukat es piszeztek. Aaaaaaannnyira edesek voltak, a tobbi anyuka is odajott nezni oket.
Meg egy kerdes:
Vasarnap a tesomeknal hagytuk ZSombit 3 orara. A tesomek azt javasoltak, hoyg ugy menjunk el, hoyg kilopozunk az ajton, amig a gyerek nem figyel. Nem tudom, szerintetek igy jo ezt csinalni? VAgy el kellett volna bucsuzni ZSombitol, ami tutira siras-rivassal jar, de legalabb nem erzi becsapva magat? Nem tudom, mi a jo megoldas.
Ti hoyg szoktatok ezt csinalni?
Jo ejt es koszi,
Gombóc (az igazi, most mar tenyleg gombócnak kinezo Gombóc
)
ma kezdtem a 33. hetet