Gio,miénk is 5-öt kér...de én most amíg ilyen sok az influenzás beteg inkább kicsengetem,mert nem akarok összeszedni 2 gyerekkel semmilyen kórságot.Meg eleve 2 gyerekkel beérni télvíz ideján anorákos kínlódós elindulásokkal időre a tanácsadásra képtelenség.Marad tavaszig a pénzkidobás....
ez mekkora baromság,már bocsi.Az én gyerekem van,h óránként eszik és van,h 4 órát alszik.Tehát a dokitok szerint ha már 3,5 órája evett és sír és véresre szívja a nyakad,akkor még fél órát hagyd üvölteni???Vagy mi???
Ne haragudjatok,de ezeken én kiakadok.Dénes szopizott állandóan az első 3 hónapban,de ezt szó szerint kell érteni,nappal állandóan evett.Aztán ahogy kinyílt az értelme,már érdekelte más is.1,5 éves kora óta napi 5x eszik mindig ugyanakkor reggelizünk,ebédelünk,vacsorázunk.Tízórai,uzsonna esetleges,de az is rendszeres azért. ez ki fog alakulni.Én Gergőt is úgy etetem,ahog ykéri.Pl.tegnap este már üvöltött,mert jól volt lakva,kiköpte a mellem,de nem tudott elaludni,nézelődött volna.Elkezdtem susogni a fülébe és 3 perc múlva aludt.De ha enni kért volna még,akkor azt adok neki.Ha bukik,az azért is lehet,mert még gyenge és kicsi,ez is meg fog változni.
Mindjárt mi is 2 hósak leszünk.Jön az első szuri...ajjaajaj,aztán lassan fogzunk...vége a jó világnak