Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Danit kinagyítom nektek :) igazi kis pasi nem???? :)

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik és köszöni a hiányolást!
Ne haragudjatok rám, annyira nincs időm a pockok mellett, hogy elmondani nem tudom!
Lassan bizony mi is a finishbe érünk, vasárnap már 33 hetes leszek (hivatalosan 34.)!
Folyamatosan úgy érzem, hogy el vagyok maradva mindennel, már lassulok is rendesen,közben kapkodok ide-oda, hogy azért a kórházi cucc is össze legyen készítve, meg a baba holmijai is rendben legyenek!

Fleur!

Gyönyörű kis vasgyúród van! Egyébként mennyire vagytok látogathatóak? Szerdán járunk majd felétek, Kamillával 15 hónapos oltásra megyünk...
Na, ahogy látom, alakulnak azért Lillával a dolgok!
Lassan ő is hozzászokik majd a nagytesó-szerephez és a cumimentesebb élethez.


Olvasok majd vissza és ígérem, igyekszem sűrűbben jönni, de ember tervez...

Márti
borossné becz márta
 
 


Macika,

Köszönöm szepen! :P Levike hogy van?

Fleur,

Nagyon edes Danikad! :P

Evi,

Nagyon sok boldogsagot kivanunk iker babaidnak születesnapjuk alkalmabol! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Fleur!

Tényleg nagyon pasis Dani! Ádámnak is épp ilyen kuytusa van :)

Márti!

Drukk a finishez!

Jucmuc!

Akkor drukk a sima szüléshez! Ügyes volt a Kis Sophia!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Jucmuc
Levi, köszöni szépen, jól van. Engem elkapott valami kórság, abból próbálom magam kikúrálni.

Évi
Az ikreknek nagyon boldog 1. születésnapot!!!!!!
Nagy buli volt? Jöhet képes beszámoló is. ;)
Vendég
 


Évi!

boldog szülinapot az ikreknek! (rohan az idő...)

tjuca
 
 


Sziasztok!
Én új vagyok itt. Ebben a hónapban kezdtük el a próbálkozást,de hogy ne legyen olyan könnyű minden, iszonyatosan megfáztam,pontosabban elkaptam a munkahelyemen a betegséget. Köhögök,fáj a fejem,torkom,és 2 percenként orrot fújok. Na ennyit a havi tréningről.
Pedig már úgy beleéltem magam...
k_inga
 
 


sziasztok.

Juca nagyon nagy gratula harmaskahoz :)

evi Boldog szulinapot az ikreknek,neked meg sok sikert a mutethez.

syry mi a kovetkezo lepes?szuper hogy atjarhato vagy.

a babak csodalatosak egytol egyig,olyan jo nezegetni oket.

Jucmuc,sok sikert a szuleshez.

Kép
monyo83
 
 


Sziasztok Lányok!
De jó sokat írtatok a hétvégén :)

Évi!
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok az ikreknek és anyukájuknak is nagyon boldog szülinapot! Kérjük a képes beszámolót :)

Jucmuc!
Jaj de jó, hogy befordult a lányzó. Drukkolok a sima szülészhez!!! És várom az sms-t, biztos nem ismétlődik meg a multkori sms-eltévedés :wink:

Fleur!
Hát igen, még hátra a dackorszakból egy kis idő. Nálunk későn kezdődött, fél év csúszással az átlagos dackorszak kezdéshez. Remélem, nem tart annyival tovább, hanem csak rövidebb lesz :)

Monyo!
17 nap!!! :shock: :shock: :shock: De repül az idő! Ki fog híradózni?! Nem ám elhanyagolni minket a híradózással : :wink:

Juca!
Rohan bizony (az idő), ez is ám az én legnagyobb bajom :(

Maci!
Nálunk is a kabáttal kezdődött, aztán már a bugyinál tartunk :) :wink:

Syry!
Hogy vagy? Nem fájt semmi a HSG után?

Kinga!
Örülök, hogy csatlakoztál! Üdv köztünk! Jó lenne, ha egy kicsit felpezsegne a topik, néha úgy be tudja húzni a féket.
Sajnálom a megfázást. Gyors gyógyulást! Ettől függetlenül még lehetsz babás. Első gyerek?
Vendég
 


Sziasztok megint!
Köszönöm az üdvözlést,remélem majd elláttok pár jótanáccsal. Igen,első babát tervezzük,de mivel ezen a héten van peteérésem és kaptam Augmentint nem nagyon merek lépni a babát illetően. Nem akarom,hogy valami baja legyen. Már csak az orrom folyik meg kicsit köhögök. Nem mehetek dolgozni,de nem is bánom,mert nem akarok mást is összeszedni a gyerekektől. Ti mint gyerekesek jobban értetek ehhez a gyógyszeres dologhoz. Persze nem biztos,hogy terhes lennék rögtön,de az esélye megvan... csak nem tudom mit csináljak. Merjem,ne merjem?
k_inga
 
 


Kinga!
Tavaly én is Augmentint szedtem mellhártyagyulladásra. Pár napra az abbahagyás után teherbe estem, és sajnos nem is maradt meg a baba, spontán elvetéltem az 5. héten. Én a helyedben kihagynám ezt a hónapot. Sőt, utána még volt egy beteg terhességem, így megtanultam, hogy mindenáron nem akarom teherbe esni. Nem ezen az egy hónapon múlik.
Vendég
 


Szia Angie!
Köszi a reagálást! Én is pont ettől tartok,amit leírtál, bár már nagyon várjuk a trónörököst,nem szeretne senki beteg kisbabát, én meg egy vetélést. majd legközelebb remélem esélyesek leszünk. :)
Neked egy gyereked van? Nem találtam rólad több előzményt ebben a topicban.
k_inga
 
 


Kinga!
Hát pedig ebben a topikban van leírva a babavárós időszakom teljes története, amiben van nagyon sok böldog pillanat és egy nagyon szomorú is. Jelenleg egy gyerekem van, 4 terhesség összesen, egy nagyon szomorú. De lesz hamarosan ismét egy nagyon boldog, remélem!!!
Vendég
 


Angie!
Utánanéztem a dolgoknak,volt egy kis időm! Sajnálom,ami veletek történt, én nem tudom hogyan dolgoznám fel,főleg az elsőt.
Mikorra tervezitek a tesót? Azért azerencséd van a fiaddal! Nagyon szép gyerek,láttam a fotót.
Májusban szül a sógornőm,kisfiú lesz,már nagyon várjuk! Még nincs neve. Talán emiatt is szeretném annyira a babánkat, egyébként is babamániás vagyok.
Szilárd nem beteg még? Nálunk 32 gyerek beteg az 50-ből.[/img]
k_inga
 
 


Kinga!
Én is csak úgy nézek :roll: hogy Szilárd nem beteg. Október óta jár heti kétszer oviba, de még nem kapott el semmit. Az orra folyik néha, ennyi. Talán, mert kétszer jár?! Bár két nap alatt is össze lehet szedni bármi. C vitamint adok neki megelőzésnek, és még (ha el nem felejtem) Ehinácia szirupot.
Mi már rajta vagyunk a tesó dolgon, csak nem akar gyorsan ez sem összejönni, mint eddig egyik sem. Hát, nekünk ez jutott, elfogadom, és várok (néha türelmesen, gyakran türelmetlenül :wink: )
Drukkolok neked, hogy mielőbb összejöjjön. Én is úgy indítottam, hogy elsőre, de aztán közel sem úgy alakultak a dolgok. Ne éld nagyon bele magad, szeresd apát, aztán jön, amikor jönnie kell (mondom én, aki sosem tud normálisan a babatémához állni :lol: )
Óvonő vagy?
Vendég
 


Szia Angie!
Nem,dajka vagyok,de nem is vágyom óvónőnek,azt szeretem,amit csinálok. Erős immunrendszerű a kisfiad,2 nap alatt is bármit összenyalhatnak a gyerekek, főleg a kicsik,letüsszögik,köhögik egymást,rákenik a játékokra,mindenhova,aztán a szájukba veszik a bacis dolgokat.... Ezt nem is lehet sehogysem kivédeni.
Hát igen,nem szabad rágörcsölni a témára,csak az nem könnyű. Mindig elcsábulok,ha gyerekdolgokat látok,de most legalább ráfoghatom a sógornőm gyerekére! :D
Ezek szerint te hasonló alkat vagy mint én,az eszed tudja,de a szíved nem..
Mióta próbálkoztok?

A többiek merre vannak? Nagyon hétköznap van? Mondjuk én a táppénz miatt érek rá ennyire egész nap. :lol:
k_inga
 
 


Szia Kinga!

Üdv köztünk és mielőbbi babásodást!

Nekem egy lassan 3 éves Timim van, ő segítséggel jött, mert nem volt rendes peteérésem és stimuláltak ezügyben és így már elsőre sikerült, de azért aggódtam én is rendesen, mert Anyukámnak több vetélése is volt + ugye tudtam, hogy nem jó a hormonháztartásom, szóval hiába sikerült elsőre, azért mi is fél évig készültünk rá (kivizsgálások, stb.).

Mi majd 2 év múlva szeretnénk kistesót szülni (szóval kb. Timi 5. szülinapjára).

kacsa14
 
 


Sziasztok!
Jó hogy vannak ezek a fórumok,legalább az ember bátran kibeszélheti magát. Nagyon szép a kislányod Kacsa! Igazi csaj!
Akkor te is megszenvedtél a gyerekedért. Nekem azt mondta a doki,hogy a méhem kisebb a rendes méretnél,de ez nem gond. na azért beletette bogarat a fülembe. Annyi ilyet hallani,hogy nem jön össze a gyerek,stb. Nem is gondolná egy átlagember,hogy ilyenek gyalran előfordulnak.
Na majd a jövő hónapban rágyúrunk a bébire, már javulok,úgyhogy remélem a hétvégére teljesen jól leszek.
Hogyhogy nagyobb korkülönbséget terveztek a 2 gyerkőc közt? ki akarod élvezni Timit? Az én anyósjelöltem is 5 évet várt, szerinte az a jó, köztem és a tesóm közt 3 év van. Hát mi majd meglátjuk mit hoz a jövő...
Jelenleg azt mondom,hogy egy gyerekkel is megelégszem,csak egészséges legyen...
k_inga
 
 


Most csak gyorsan.
Kinga üdv köztünk :) mindig öröm, ha bővül a csapat :)

Márti csak neked gyorsan, remélem olvasol:
Holnap megyünk mi is 11:50 :lol: remélem összefutunk, ha eljutok odáig, mert kitörtem a lábujjam. (azaz szerencsére csak jól összezúztam)

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Kinga!

Köszi a dicséretet!

Miért a nagy korkülönbség? Hát egyrészt igen, szeretném kiélvezni Timit is, amíg lehet. Továbbá a férjem elég sokat dolgozik + sportol is, Anyósomék elég idősek és nehezen mozognak, Anyukámék 200 km-re laknak, így nem is igen van segítség. Ezért Timi érdekében is jobbnak látom, hogy akkor lesz tesó, ha már ő ovis lesz és legalább amíg a kórházban leszünk, addig nem egész nap kell vki-nek felügyelnie rá (Apa vezető beosztású, úgyhogy igazán sosincs nyugalma, még ha szabin is van). Az ovit most ősszel kezdi, de most még kivárok, mert nagy eséllyel az első időszak úgyis a betegségekről szól majd és terhesen nem szeretnék minden vackot összeszedni és nekünk bejött ez a tavaszi gyerek téma, így azért is Timi születésnapjára tervezünk. :)

Egyébként én hiszek abban, hogy nincs konkrétan megmondható ideális korkülönbség, hanem akkor jöjjön a tesó, amikor mindenki úgy érzi, hogy fizikailag, szellemileg meg tud birkózni a többszörös feladattal.

Fleur!

Jobbulást a lábujjadnak! Mit csináltál vele?

kacsa14
 
 


Kacsa!
Igazad van! Nem hajt a tatár,és ha senki nincs a közelben,aki segíthetne,akkor minek vállalnád túl magad. És tényleg mindenkinek magának kell éreznie,hogy mikor jöjjön egy baba.
k_inga
 
 


Kinga!

Te mennyi idős vagy?

Szedsz vmi. babás vitamint?

kacsa14
 
 


Kinga
Üdv köztünk! :)
Megkérdezhetem, hogy a megyén belül, hol is laksz? Akár priviben is...

Angie
Levi elég változó öltözködés-ügyben. Most leül a lépcsőre és nyugiban várja, míg felöltöztetem. Mikor adom rá a cipőt, még nyög is. :lol:

Fleur
Te jó ég! Mi történt a lábujjaddal? Mielőbbi gyógyulást!!!

Kacsa
Van már valami kilátásod melóügyben? Vagy mi a terved áprilistól?
Ha emlékeim nem csalnak, tovább maradhatsz gyesen Timi allergiája miatt, vagy rosszul tudom? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Háát, Lányok lehet drukkolni! Van egy szééép naaaagy babám! Így 33 hetes terhesen 2500g a lelkem! Ami nem is gond, a probléma inkább az, hogy-bár eddig szép fejvégű fekvést produkált, most épp farfekvésben van! Doki bácsim mondta, hogy legyek szíves beszéljek a fejével, mert eléggé nagy ( a feje is az), és, ha nem fordul be, akkor eléggé leredukálódik a hüvelyi szülés esélye! Ha nem lesz 3500g-nál több és a BPD-je sem megy 95mm fölé (most 89mm), akkor megszülhetjük farosan is, de egyébként nem kockáztat! Úgyhogy úgy döntöttem, ráveszem, hogy beforduljon szépen! Egyébként én úgy érzem, hogy folyamatosan forgolódik, nagyon egyenlőre nem aggódom, mert Bercim is ezt csinálta még ennyi idősen!
De azért szeretném szépen megszülni és, ha lehet, fejjel előre, mert azért hallani ezt-azt a farfekvésű babákról (hamarabb alakulhat ki oxigénhiány stb.)

Mától, akinek van kedve szazvazhat a picikém nevére!
Az ötlet még Kamilla születése előtt született meg egy másik topicon az egyik lány fejében, mivel sehogysem akartam elárulni a fórumon a kislányom nevét! Talán emlékeztek rá...most kedvesen újra felajánlotta, hogy a férjével együtt megcsináljáka picinek is! Szóval jó szavazást!

borossné becz márta
 
 


Maci!

Jól tudod, fehérjeallergiás gyerekre jár a hosszabbított gyes + az emelt csp, csak hogy Timi már nem allergiás ... szóval ez az opció ugrott ...

Egyelőre nem foglalkozom még a témával, rengeteget szívtam már melókereséssel + mocsok főnökökkel (bocsánat a kifejezésért, de a régiek tudják, hogy pl. az esküvőnk utáni első munkanapon kirúgtak, mert tudták, hogy babát tervezünk és az utódom már ott ült az irodában ... és ez ez csak egy példa volt), úgyhogy még nem idegesítem magam, kiélvezem még a bő fél évet, amíg Timizhetek.

Egyébként Timi ősszel megy oviba, úgyhogy addig mindenképpen maradnom kell, mert nincs ki vigyázzon rá. Kiveszem a szabim + meglátjuk majd, Férjem melóhelyén vagyok állományban, hozzájuk be tudok időlegesen segíteni, aztán, ha Timi beszokott az oviba, túl leszünk az első időszakon, majd keresgélek. De max. 4 órában szeretnék dolgozni, Apa odavan sokszor napi 10-12 órát, legalább az egyik szülőt lássa Timi ...

kacsa14
 
 


Hahó!

Kacsa!
23 éves vagyok,első gyerek lesz. A doki nem adott mást csak folsavat,de nagyon gondolkodom,hogy veszek valamit,mert hajlamos vagyok gyorsan megfázni,legalább segítene az is.

Ti mit szedtek?szedtetek?
gondolkodtam ezen a HIPP Natalom,de a fórumon kívül nem is hallotam róla,lehet jobb lenne valami komplexebb.

Márti!
Drukkolok én is a beforduláshoz! Azt lehet tudni,hogy milyen nemű a baba?

Macika!
Én móri vagyok
k_inga
 
 


Márti
Minden okés lesz, be fog fordulni a babókád!

Kacsa
Emlékszem, hogy annak idején volt gondod a melóhelyen.
Az nagyon jó, ha 4 órában tudsz melózni. Én se haragudnék egy 4 vagy 6 órás állásért, de ez kicsit még messze van. Ráérek egy év múlva is gondolkodni rajta. :)

Kinga
Én egy picivel visszább lakom, Fcsurgón. :)
Annak idején Gravidát szedtem.

Kutyavadászatban vagyok, végre sikerült kitalálni, hogy labradort szeretnénk, most már csak kérdés, hogy honnan. Fizetni nem szeretnék érte. :oops:
Majd hozok Leviről is képeket, van 1 csomó, de lusta vagyok átméretezni. :roll:
Vendég
 


Macika!
A doki ajánlotta a Gravidát? vagy saját magadtól vettél azt? Az mennyiben más mint az Elevit? Elvileg nincs semmilyen allergiám,az nem lehet gond,mindegyikről mondanak ezt-azt. te nem tapasztaltál semmi rosszullétet tőle?

A többiek is szavazzanak,meséljenek!
k_inga
 
 


Kinga!

3 éven át jártam át Móron, keresztbe kasul, Szeged-Győr távlatban, fősuli miatt. :)

Én is Gravidát szedtem, nekem azt mondta a védőnőm, hogy Mo. jódszegény vidék és jódhiányosak az emberek és a Gravidában van jód, az Elevitben meg nincs. Most van vmi. új F betűvel kezdődős, ha jól rémlik, terhességre készülésre, terhességre és szoptatásra külön összetételű, Femobin vagy vmi. ilyesmi, kérdezz rá gyógyszertárban, ott biztosan tudják, nincs akkora választék.

Te fiatal vagy még akkor. :)

kacsa14
 
 


Jól tudod,femibion a neve és horribilis összegekért árulják. és ha jól tudom nem is mindenhol.
A Gravida valamiért nekem is szimpibb, a sógornőm Elevitet szed,a Gravida akkora,hogy elég lenyelni?
k_inga
 
 


ugyanakkora a Gravida és az Elevit

kacsa14
 
 


Kinga
Saját kútfőből kezdtem el a Gravidát szedni (mert ugye Béres), aztán a nőgyógyim és az endokrinológus orvosom is azt mondta, hogy számomra ez a jó választás.
Nem voltam rosszul tőle, hallottam, hogy valakinek szorulása lett a benne lévő vas miatt.
Vendég
 


Kinga!

Kisfiú! Ő lesz a 4. kisfiam! :lol:
Lesd meg a szavazós oldalt, ha van kedved!

borossné becz márta
 
 


Márti!
Én is szavaznék, de azt írja ki, hogy ezzel a névvel szavaztak, nem lehet szavazni :shock: Pedig én tutira nem szavaztam :roll:
Vendég
 


Márti!
Épp az előbb szavaztam!Remélem eltaláltam! :D
Mikorra várod a legényt?
k_inga
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, míg Flóra durmol :wink:
Köszi szépen mindenkinek a kép dicsiket! :) Meglepődtem azon, amit írtatok, hogy hasonlít Flóra és Kristóf egymásra - én semmi hasonlóságot nem látok köztük :shock: :shock: Flóra egyébként kiköpött Sanyi, Kristóf meg talán most inkább rám hasonlít :roll:

Évi :) Utólag is Isten éltessen téged és a kis ikreket! Remélem meggyógyultatok! Majd kérünk szépen képeket is :wink:

Norwell :) Hmm, ti úgyis terveztek még hármaskát, nem? :wink:

Jucmuc :) Nagyon szép neve lesz a kislányotoknak! Ott kint mi a protokoll? Szükség esetén kaphatsz oxitocint és epidurált?

Angie :) Jacadi márkájú a pihenőszék, még anno Kristófnak vettük. A MOM parkban van az üzlet, de már akkor is horror áron volt :evil: Egyetlen dolog miatt vettük csak meg, és az az, hogy ennek merev lap van a hátuljában és nem süpped bele a gyerek, mint a többibe.

Syry :) Akkor hajrá következő hónap! :wink: Stimulált ciklus lesz?

Kacsa :) És szereti Timcsa Júliát? Flórának ő az első és kedvenc babája, imádja a copfjait rágni :lol: Bár ő egyébként is haj mániás, elalváshoz is vagy a saját, vagy az én hajamat simogatja, húzogatja :lol: Ez minden kislánynál így van? Mert Kristóf sosem csinált ilyet.

Márti :) Mindjárt megyek szavazni :D :wink: Hja, és farosság miatt ne izgulj, Flóra 3770g-mal született - előző pénteken haránt fekvésű volt (tuti császár), hétfőre faros lett (nálam még ez is tuti császár lett volna az előző miatt), szerdára koponyatartást vett fel, csütörtök hajnalban elfolyt a magzatvíz és simán született! :D

Kinga :) Üdv itt és mielőbbi pocakosodást! A mostani terhességemnél (és még most is) Femibiont szedtem, ez azért jobb,mint a többi, mert olyan formában tartalmazza a folsavat, amit mindenkinek fel tud dolgozni a szervezete, míg a többiben levő folsavat a nők 60%-a nem tudta feldolgozni.

Fleur :) Éééédes kis vasgyúró Danika! Örülök, hogy javuló tendenciát mutat a tesó féltékenység!

Juca :) Hatalmas drukk a mai naphoz, írd majd meg légyszi, ha már tudsz vmit!

Puszi mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Timika!

Timinek is ez az első babája, de Apa Dorottyának nevezte el, a Csengetett Mylord után. :D

Ő is szereti, vettünk is még egyet, hogyha elrongyolódna, legyen utánpótlás, de nagyon jó minőségű, semmi baja, pedig karácsonykor volt 2 éves.

Timi nem hajazik, ő tépni szokta, ha ideges, de már kezd leszokni róla, mert Apának ez a gyengéje, ha tépi a haját. Meg Timi ujjszopis + nyálkendőt szorongat.

kacsa14
 
 


Timika!

A te példád fog lebegni a szemem előtt!

Angie!

Majd rákérdek az admin-nál, mi lehet ez?

Kinga!

A dokim is meg én is február 26-27-re tippelünk, egymástól teljesen függetlenül! Egyébként március 1. hete lenne a terminus vége!

Márti

borossné becz márta
 
 


Örülök,hogy bevettetek ebbe a fórumba, sok dolgot hallok itt, tőletek,de azért irigylem a sorsotokat! Már mindenkinek van gyereke, legalább egy! Mártiról nem is beszélve :D
Szóval jó itt köztetek!
Útálok beteg lenni!!!!!!!! :twisted:
k_inga
 
 


sziamija!

túl vagyok a mintavételen. az eszköz maga nagyon hardcore volt, de nem fájt. a néni azt mondta, szinte biztos valami tej a minta alapján, amitől ő maga megkönnyebbült, mert, hogy ma is megnézte uh-n, és megállapította, hogy nem egy tejmirigynek néz ki, szóval a minta szerinte biztos jó, egy hét múlva lesz eredmény.

az új bébiszittyó ma "vizsgázott" nagyon jól. kata szépen eljátszott vele, és elaludt, na meg evett. igaz nem a zöldbabot (gondoltam majd az újdonság...), hanem krémtúrót. tisztába tette, átöltöztette, szánkóztak. szóval jó dolga volt.

tjuca
 
 


márti!

ha van energiád, légyszi írd meg, hogy kell csinálni ezt a szavazósdit? én is szeretnék egy ilyet! (csak egy változattal bonyolultabbat, nem tudjuk fiú vagy lány, és nem korlátozzuk a szavazást egy hónapra. azt lehet tudni, hogy katalin és kinga nem lesz)

j.

tjuca
 
 


Sziasztok! :P

Köszi Evi! :P Ma voltunk elsö ctg-n legközelebb kedden megyünk, akkor dokihoz is.

Macika, remelem sikerült kikuralnod magad! :P

Kinga,

Udv közöttünk! :P

Timi,

Köszi szepen! :P Epiduralt kaphatok, oxitocint nem az elözö csaszi miatt. Söt ma azt mondta a doktornö, hogy egyaltalan semmilyen stimu nem jöhet szoba. Gondolom az en dokim ezt csak megerösiteni fogja. Varunk, aztan ha nem indul meg a szüles a 41. hetig akkor megint csaszi.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Jucmuc!
Hol fogsz szülni?

Macika!
Neked ki a dokid? Sztk-n jársz valakihez vagy maszekon? Én amóri áldatlan állapotok miatt maszekon járok.
Gravida mellé kell plusz folsav? bár ha szedem,attól nem lehet bajom,nem? Vízben oldódó,tehát a felesleg távozik.... :shock:
k_inga
 
 


Kinga!

Én szedtem az első 12 hétig a folsavat is az Elevit (akkor még azt szedtem) mellett.

kacsa14
 
 


...

kacsa14
 
 


bocsi, videót akartam beágyazni, de nem lehet

kacsa14
 
 


Jucmuc
Már csak az orrom szelel nehezen, de amúgy minden okés. :)
Remélem, pici lányod nem várja meg a 41. hetet. :P

Kinga
Magánba jártam, mert az állandó lakcímem akkor még nem fehérvári volt.
A 12. hétig külön szedtem folsavat, a védőnő mondta.
Vendég
 


Sziasztok!

Juca!
Gratulálok!!!:)
Izgi ez a "cici-ügy", remélem minden rendben lesz!!!

Maci!
A labrador tényleg jó választás, én is azt szeretem a legjobban, nekünk is ilyen volt a kutyánk.Gyerek mellé való:)
Szerintem menhelyeken biztos van kiskutya!
Majd a kutyiról is kérünk képet!Na meg persze Leviről is várjuk a "miniatűröket":D

Kinga!
Üdv itt! Nemsokára itt lesznek a gólyák, biztos hoznak neked babát:D
Vitamin:én szedtem a Hipp Natalt, szerintem nagyon jó ,nem volt szorulásom tőle, gyümölcslé alapú, finom.Csak nagyon fém ízű :lol: a vsa miatt.De az első hónapokban én is az Elevitet/Gravidát+ Folsavat.

Évi!
Utólag is boldog szülinapot kívánok az egész családnak :lol:

Fleur!
Nagyon cuki a kép!:)

Timika!
Megint sokat nőttek a lurkók!Nagyon szépek!
pankaa
 
 


Juca!

Hú, nagyon szívesen megírnám, de én sem tudom...az az igazság, hogy egy másik topic-társ férje csinálta meg nekem, előszőr meglepiként még Kamillánál, aztán most meg felajánlották újra! De nagyon élvezem és most sokkal többen szavaznak, mint a bő 1 éve!

Márti

borossné becz márta
 
 


Márti!
Ma is megpróbáltam, de ma is ugyazazt írja ki, pedig benne sem vagyok a szavazók listájában. Na mindegy, én Ágostonra tippelek (de a Vajk is egy másik erős tippem).
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?