Sziasztok!
Gyors bejelentkezés, míg Flóra durmol
Köszi szépen mindenkinek a kép dicsiket!
Meglepődtem azon, amit írtatok, hogy hasonlít Flóra és Kristóf egymásra - én semmi hasonlóságot nem látok köztük
Flóra egyébként kiköpött Sanyi, Kristóf meg talán most inkább rám hasonlít
Évi
Utólag is Isten éltessen téged és a kis ikreket! Remélem meggyógyultatok! Majd kérünk szépen képeket is
Norwell
Hmm, ti úgyis terveztek még hármaskát, nem?
Jucmuc
Nagyon szép neve lesz a kislányotoknak! Ott kint mi a protokoll? Szükség esetén kaphatsz oxitocint és epidurált?
Angie
Jacadi márkájú a pihenőszék, még anno Kristófnak vettük. A MOM parkban van az üzlet, de már akkor is horror áron volt
Egyetlen dolog miatt vettük csak meg, és az az, hogy ennek merev lap van a hátuljában és nem süpped bele a gyerek, mint a többibe.
Syry
Akkor hajrá következő hónap!
Stimulált ciklus lesz?
Kacsa
És szereti Timcsa Júliát? Flórának ő az első és kedvenc babája, imádja a copfjait rágni
Bár ő egyébként is haj mániás, elalváshoz is vagy a saját, vagy az én hajamat simogatja, húzogatja
Ez minden kislánynál így van? Mert Kristóf sosem csinált ilyet.
Márti
Mindjárt megyek szavazni
Hja, és farosság miatt ne izgulj, Flóra 3770g-mal született - előző pénteken haránt fekvésű volt (tuti császár), hétfőre faros lett (nálam még ez is tuti császár lett volna az előző miatt), szerdára koponyatartást vett fel, csütörtök hajnalban elfolyt a magzatvíz és simán született!
Kinga
Üdv itt és mielőbbi pocakosodást! A mostani terhességemnél (és még most is) Femibiont szedtem, ez azért jobb,mint a többi, mert olyan formában tartalmazza a folsavat, amit mindenkinek fel tud dolgozni a szervezete, míg a többiben levő folsavat a nők 60%-a nem tudta feldolgozni.
Fleur
Éééédes kis vasgyúró Danika! Örülök, hogy javuló tendenciát mutat a tesó féltékenység!
Juca
Hatalmas drukk a mai naphoz, írd majd meg légyszi, ha már tudsz vmit!
Puszi mindenkinek!