Sziasztok!
L.Kata!
Egy ekkora babánál bármikor jöhet fogacska és okozhat bajt...
irok pü-t!
Ildi!
Az a baj, h semmiféle felelősség nem terheli az óvónőt (bölcsi, iskolában sem persze), ha történik valami a gyermekkel. Nehéz azt bizonyítani, h netán azért került súlyos állapotba egy kisgyermek, mert hagyták csuromvizes ruhában...(a baleset az más). Nem akarom szapulni az óvónőket -magam is készültem erre a csodálatos pályára-, de most nagyon összejött nekünk.
Túrórudi: ne is mondd! egyik nap az oviban uzsonnára az volt. Ábel ugye eljön délben, így hozzuk haza az uzsit. Konsti meglátta Rudolfot és követelte. Szó szerint fetrengett miatta....
Csakazértsem kapta meg persze....
Lotti nagyon sokat változott megint!
Maximálisan egyetértek azzal, amit a fejlődésről irsz. Beszéd-nem beszéd témában szakértő vagyok, de egyebekben is nagyon eltérő a gyerekek fejlődése. hasonlítgatni butaság.
örülök, h MINDEN BABA szépen gyarapszik, okosodik és ez a legjobb.
Veronika!
Gratulálok Pálminak! Nagyon vagány, nem adja fel és ez így van jól!!! ma-holnap szaladni fog!
Hogy van ma Pálmi? jobbulást Neki!!!!!!
Évi!
Jó fej kispasid van! Látszik az arcoskáján a huncutság!!!!!!
Én attól őszülök, h Konsti -utánozva Ábelt-fellép a kanapéra és attól rettegek, h hanyattzúg......eddig megúsztuk, de a vérnyomásom kikezdi rendesen a mutatványaival....
Szöszke!
ceruza: én is így vagyok vele. Ugye nálunk Ábel egyre többet rajzol, Konsti meg utánozná. Rajzolni Ő nem igazán akar, csak rohangászni a "szines kincseivel"... készülök valami vastagabb zsírkrétát venni számára. Az aszfaltkréta jól jönne most, na majd tavasszal-nyáron....
Timi!
Gratulálok Sanyikának a lépésekhez!!!!!
Én sem hagynám, h bántsa a cicit....pesze nehéz egy féligalvós gyermekkel....
rólunk:
Ábel: nem úsztuk meg sajna a betegséget.........Már szombat hajnalba köhécselt , aztán jött a vizes orrfolyás. Tegnap reggel úgy tűnt, h kutya baja, ment oviba, de aztán délután 38.4 lett a hője és csúnyán köhög. Ma viszi orvoshoz apuci.
Tegnap reggel Bence beszélt az ovivezetővel Ábel fejlesztéséről, h szeretnénk végre rendezni és menni a régi fejlesztőnkhöz. Erre azt mondta, h Ők (óvónővel együtt) úgy látják, h belendült Ábel és nincs szüksége fejlesztésre.....
Konsti: a hétvégi húslevesből rendesen bekajcsizott.....talán vége a kajasztrájknak.....lehet, h főzelék helyett pároltzöldséget kéne adnom??!
Egy furcsa dolgot tapasztalok Konstinál: ugye Ő már november óta jár, azonban 10 napja sokszor azt látom, h lábujjhegyen lépeget....Ti tapasztaltok ilyet??????? Csak felfedezte, h így is lehet, játszik, vagy ez jelent valami bajt?????????????????
7végén játszottunk és lefejelt. neki semmi baja sem lett, de nekem az orrom találta telibe úgy, h sejtem milyen az, ha valaki csillagokat lát.....durvaaaaaa,....az orrom ma is érzékeny......
tegnap pedig szaladt és összetalálkozott egy műanyag vödörrel, amiben műanyag kockák, játékok voltak. Vérzett a szája belül és persze nagyon sírt.....Apa hazaért, ott ültem véres ruhában egy vérző gyerekkel , a másik térdemen meg egy lázas nagyfiú....családi idill Nagy módra.....
Nálatok mennyire van hideg???????????? Itt tegnap délben is mínusz 9 fok volt. Autóm nincs, Bence nem tudott hazajönni, így a szomszédot kértem meg, h vigyen el délben Ábelért az oviba. Nem mertem kitenni Konstit ennek a fagynak. Ábelt sem persze. nem tudom mit fogunk csinálni, ha marad ez a dermesztő hideg napközben is.....
Ja az egyik szomszéd kétéves kisfiú szombat óta a fertőző klinikán van. ROTA...... utálom a betegséget!!!!!!!!