Kata, sehova nem tűntem
Hol keresel?
Egyébként kérdésedre válaszolva: nincs hova visszamennem, Pesten volt a munkahelyem, de mikor hazaköltöztünk, el is számoltam. Úgyhogy ha aktuális lesz, keresnem kell... Nem tudom mikor, lehet csak 2011.januárjától fogok próbálkozni. Bankos voltam, de az nem igazán 8órás munka
És ráadásul én 6órásat szeretnék
amire tudom nem sok esélyem van
Köszi a honlapot, én nem ismertem még, bár hallottam már róla
Jaimee, én jövő csütörtökre be is jelentkeztem a készségfejlesztő foglalkozásra, 11-12ig van a 2-3éveseknek. Nem jöttök el aznap ti is?
Judit, és nagy baja lett Misinek ill. a kocsinak?
Az ő kocsija volt vagy a tiéd? Sajnálom
Tiszta életveszély egyébként autósként is és gyalogosként is ez a havas, letakarítatlan út
Itt nálunk legalábbis egyetlen egyszer sem dúrták le a havat idén, az autók úgy taposták ki maguknak. És persze a gyalogosok is abban mennek
És nem azért mert én legtöbbször a másik (autós) oldalon vagyok, de ma pl. gyalogosan voltunk Jázminnal és én, ha jön egy kocsi, le tudok menni oldalra, bele a hóba, nem várom el hogy az autós csúszkáljon át a havon azért hogy én tovább sétálgassak... Néha úgy fel tudom bosszantani magam a gyalogosokon, már bocsánat
Tök jó hogy visszatért (vagy előjött
) Gréti étvágya!! Hát még a Kolpingban mennyit fogtok enni
A kaja miatt nagyon irigy vagyok, sztem ott az a legjobb
Andi, és te mit fogsz csinálni a férjed mellett? Neki segítesz, vagy eredetileg is ilyen felállásban dolgoztatok?
Reket
Bence meg ma azt mondta hogy elvarázsol elefántVÁ
Jókat tudnak még ők is mondani.
Hát még a kicsik!
Jázmin most tegnap óta retteg, mert szerinte kakukk lakik a kertünkben, az ő szavaival élve kakukkosóra
és "ugye nem búj elő télen?"
:):)
Tegnap meg látott egy muslicát (ami szerinte légy volt) és ma azt mesélte hogy "egyszercsak előtűnt a légy"
Kriszta, gratulálok a babához
Ha megtehetitek anyagilag akkor én magándokit ajánlanék az sztk helyett
De oda se menj nagyon korán, felesleges!
A 6-7-8.héten bőven elég, mert addigra már úgyis tűkön ül az ember, de ha előbb mész és még nem dobog a szíve, idegeskedni fogsz. Tapasztalat