Új privát üzeneted érkezett!

Öööö, nem tudom miről beszéltek... Jövőhéten mozi... Fél 6-ig dolgozok... :? Hmmm... meglátjuk.

Katlina! Akkor a férjuradnak is nagyon boldog születésnapot! :D

Olga

Kép
juhaszolga

Olga!
hova lettek Morganék? a címe, sokan lehúzták, de hátha!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nekem is az esti időpont jó mozira. Jó a hétfő és a kedd is. De nézhetünk mást is, ha máshoz van kedvetek, csak ezt láttam a reklámban. Most már meg is nézem, jövőhéten, hogy játszák.

Andi

Kép
Kép
andii

Hova lettek Morganék?
Did You Hear About the Morgans?

amerikai romantikus vígjáték
103 perc - 2010
12 éven aluliak számára csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Morganék mindenképp szeretnének eltűnni a világ szeme elől….nem mintha volna mit szégyellniük: a férfi, Paul (Hugh Grant) Manhattan egyik legmenőbb ügyvédi irodájának sztárjogásza, a felesége, Meryl (Sarah Jessica Parker) pedig egy rendkívül sikeres ingatlankereskedő – akik egy futó hűtlenség következményeként éppen válni készülnek. Egy váratlan esemény azonban megzavarja őket: egy gyilkosság szemtanújává válnak, így az ügyészség a tanúvédelmi program keretében egy békés kisvárosba küldi őket. A veszekedésben élenjáró pár kénytelen a helyi seriff rokonának kiadni magát, és hogy az álca tökéletes legyen, boldog szerelmeseknek kell tűnniük.
Pault és Merylt eleinte még a helybéliek naiv szívélyessége sem kárpótolja a Manhattanben maradt pörgésért és nagyvilági csillogásért, de valahogy mégis kezdik megkedvelni új életüket...amikor rájuk talál a gyilkos...

És jövőhéten: 20.30-tól megy. Csatlakozhat mindenki. Jelöljük ki a hétfőt, aztán majd meglátjuk.

Andi

Kép
Kép
andii

Olga: te odaérsz a 20.30-asra? Vagy menjünk az utána következő héten?

Vera, Niki nektek jó?

Andi

Kép
Kép
andii

Katlina! Boldog szülinapot Mindkettőtöknek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!!!

Katlina:isten éltessen sokáig és a férjuradnak is és Dorka Petijének is!!!Remélem nem hagytam ki senkit!!!

Igazából csak egy gyors bekukk nincs mit írni sőt kedvem sincs most.

Kati Kép
virag9

Sziasztok!

Judit: nekem mumusom a piskóta, nagyon ritkán sikerül jól….karácsonykor, amikor úgy számoltam, hogy úgysem jön fel, akkor bezzeg bazimagas lett. A kozáksapkámból tornyok lettek, de elfogyott.

Virág: Mi nem oltatunk, nem is tervezzük. Így viszont nem viszem Rékát társaságba, úgyhogy hogy jól döntöttünk e, nem tudom.....

Niki: Jó tanulást! Meg is van már a tananyag? Milyen a cucc? Meggyógyultatok mindannyian?

Katlina: Vizsgák hogy alakulnak? Kiderült már, mind sikerült e?

Szami: Anna? Mi újság veletek?

Kata: ??

Andi: Köszi, jól vagyunk, a rókák odébb álltak, most a medencém fáj....és a szeméremcsontom, de valami pokolian. Hihetetlen, hogy ez hogy tud fájni! 2 hét múlva lesz megint uhu. Várjuk már nagyon, közben törjük a fejünket a lehetséges neveken....Már a nemére is van erős gyanú, de majd a 4D lesz tuti...már ha megmutatja ott magát.....
jaimee1

Szió,

Katlina, mindkttőtöknek sok boldog születésnapot kívánunk! Mikor jöttök már felénk? Össze kéne hozni egy talit... Majd vizsgák után...

köszöni Apa a köszöntéseket, tripla x-es lett :)
Meglepi vacsira vittem el szombat este 10-től, anyáék vigyáztak az alvó törpékre, jó volt kikapcsolódni egy kicsit, nem igazán van rá lehetőségünk....

Nálunk pörög az élet, sok minden történik, de csak a szokásosak, amelyek két gyerkőcnél adódnak:
Bálintnak 3 foga jön egyszerre,
elkezdtük a darabos kaját (és szerencsére nem akar minden falatba belefulladni, mint Szabi anno....)
egy szobába költöztettük a fiúkat stb.
Szabival pedig egyre jobban haladunk a szobatisztasággal, csak alváshoz és kakához kér pelust, bölcsiben is pelus nélkül van, eddig nem iis történt "baleset".
Most sok új szóval bővült a szókincse, és amit észrevettem, hogy az érzelmi fejlődése ugrott meg (pl. "sírsz, Anya? Megvigasztallak, hogy ne sírj", és hasonlók)

Igyekszem utolérni magam, és sűrűbben jönni....
:oops:

Kép
Kép
dorkáék

Katlina: boldog szülinapot, meg aZuradnak is!

Dorka: boldog szülinapot a Zuradnak!

Hát a múlt hét sem a mi hetünk volt... annyi f@szságot.... :twisted: látod Márti, máshol is adatik.... :wink:

És január 1. óta csak 2 kilót fogytam, pedig lényegesen kevesebbet eszek... :twisted: Lehet abban valami, hogy 30 fölött a zsír is lassabban megy le...

Ha hétfő, még az is lehet, hogy a mozira én is beneveznék...

Vera: Hármaska.... gondolkodunk...szeretnénk, de nem tudjuk, be merjük-e vállalni... néha arra gondolok, hogy hazárdírozni kellene a témában... ha akar, lesz, ha nem, nem... Vagy nem?! Nektek miért nem lesz 3.? Vagy lesz? Vagy nem? :-)

Anyagilag nem éri meg jobban 3 gyerek? Vagy nem sokkal rosszabb? Hozzászólások? Illetékesek és illetéktelenek?Miért elég 2? Annyira cukik... ahogy meg együtt játszanak... Bence folyamatosan üldöz, hogy kislány tesót kér... Dórikát...

Jaimee: olvaslak... rendületlenül...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Még tanulok. Akkora ökörség ez a közig. versenyvizsga. Kb. az Állig. főiskola tananyagából kell levizsgázni, persze zanzásítva. Akkor minek van ÁF, ami elvileg a közig. leendő dolgozóit képezi ki. Na, mindegy.

Andi: Nekem tetszik a mozi. Időpont nagyjából mindegy. Zoli egész jövő héten nincs itthon, szóval, anyukámat kell hívnom, ha el akarok menni.

Katlina: Isten éltessen Benneteket!

Dorka: Petinek is boldog szülinapot! Gratula Szabinak a szobatisztasághoz! Katával is próbálkozom.

Jaimee: Igen, megvan a tananyagom, 400 oldal, de szerintem nagyon rossz. Minden fejezetet más írt, ez szerintem nagyon észrevehető és zavaró.
Honnan van gyanú a nemére? Csak megérzés vagy mondtak valamit?

Olga: Neked ezer éve akarom írni, hogy megvettük az általad javasolt társasjátékot a Corában múlt héten. Szóval, hogy ott volt belőle.

Megyek, még tanulok kicsit.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!
Eltűntem, mert Jázmin persze elkapta Bencétől a kórságot, így volt pár rossz napunk, lázas volt meg nyűgös, de azt hiszem nagyjából túlvagyunk rajta. Bence csak köhögött, ő már tegnap óta ovizik is.

A mozit én nem tudom előre, attól függ hogy Apa hogy ér haza... Ha tudok és éppen olyan passzban leszek hogy kedvem is van hozzá, akkor megyek én is. Bár nekem a hétfő necces, mert aznap gekkozunk és olyankor 7körül érünk haza, vacsi, fürdetés, utána megint vissza a városba, hmmm. Majd meglátom ;)

Kati, köszi a segítséget :) Én nem konditerembe járnék szívesen, hanem valami alakformáló tornára, aerobicra. Kértem amúgy órarendeta B-fittől, hát a sok idegen megnevezésből semmit nem tudtam meg hogy melyik torna mi lenne :? De jövő héttől megpróbáljuk Jázminnal a családi napközit, és akkor elvileg minden keddem szabad lesz, azt hiszem aznap Leskó Anna is tart tornát a városban, lehet inkább majd arra járok el...

Kata, hajrá 3.gyerek! :)
Nálunk elsősorban azért nem lesz, mert Apa nem szeretne többet. És pont. Nagyon keveset van itthon velünk, egyszerűen úgy érzi hogy nem lenne több energiája már, illetve nem szeretné újrakezdené a picibabázást. Én ezt elfogadtam, így nem nyaggatom a témával tovább ;)
És az az igazság hogy időközben arra is rájöttem hogy én nem annyira a 3gyerekes létre vágytam, hogy nekem azért kell 3. baba mert kettő gyerekkel nem teljes az életem. Hanem magára a picibaba érzésre vágytam inkább, így hogy lassan Jázmin is oviskorú lesz... De ugye minden gyerek megnő, utána megint vágyódnék egy 4. (és stb.) után :roll:
Úgyhogy így már nem rossz érzés "lemondani" róla. Kicsit tovább tartott volna a babás életünk, de ennyi.
Ősszel Jázmin úgy tűnik oviba megy, Bence suliba, és ha sínen leszünk már, bejáratódnak a reggelek, akkor utána én is elmegyek dolgozni... Új élet kezdődik. Ez sem lesz rossz csak más. Sokkal másabb mint ez a mostani.

Niki, Kati, én nem rendelek most diafilmet mert megtaláltuk a régi filmjeinket, és rengeteg van szerencsére :)

Dorka
, de ügyes Szabi! :) Jázmin még nem mutat túl sok hajlandóságot. Ha kérem vagy ő éppen szeretné, belepisil a bilibe, tehát tudja már szabályozni, de napközben nem kér bugyit, nem törekszik a pelus nélküli életre. Kényelmesebb így neki mint állandóan szólni és félbehagyni a játékot ;)
Azért remélem nyáron megoldódik ez a kérdés is!

Jaimee, nevetek van már??? ;) Sajnálom ezt a fájdalmat, nekem egyikkel sem fájt, így el sem tudom képzelni :shock: (Mondjuk nekem a hasam fájt velük sokszor, gondolom az sem lenne jobb...)

KépKép Kép
76vera

Vera: Lány nevünk már van, igen. Fiú névben semmit sem haladtunk még a kezdetektől. Ugyanúgy böngésszük a naptárt, mint amikor először belefogtunk a névkeresésbe. Elképzelés van mindkettőnknek, csak még nem egyezünk.

Kata: De én rólatok is olvasnék ám! Hármaska ügyben nagyon nem tudok nyilatkozni. Amikor 3-4 hónapig hánytam, azt mondtam TIbinek, EZT SOHA TÖBBET! Csak ezt éljem túl....Most majdnem mozgássérültként mozgok, de máris másképp látom a dolgokat. Nálunk pedig biztosan nem lesz Hármaska.

Kérdeztétek már többen, tudjuk e a nemét. Hát igazából még nem, de a dokik találtak rajta egy ilyesmit. Legnagyobb meglepetésünkre. Persze ettől még lehet ippen kislány is, csakhát....

Kép
jaimee1

Jamiee: ez azért elég gyanús... :wink:

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Jaimee!
Tök jó kép, de az én szemem, már csak a kezecskéket, meg a fejecskét látja, ha az az egyáltalán.

Kata!
hajrá!

Mozi azt követő hét nem jó! remélhetőleg....de ha nem okés a jövőhét, akkor majd utána két héttel... vagy most hétvége? és akkor utána esetleg frei?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit: Sem kezecske, sem fejecske....ez a kép alulnézetből készült. Két combocska van rajta és középen egy szerszám. :wink: Ha az az egyáltalán...
jaimee1

Aha!
most már akkor megvan! :lol: :lol: de nem lehet, hogy az az ökle? bár az előbb sem láttam jobban...de neekm túl nagynak tűnik, dehát mit értek én hozzá!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én úgy láttam először a képet, ahogy Jamiee mondta. A 4d-n úgyis kiderül...

Olga neked jó a hétfő?

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Most tudtam meg, hogy nekünk is babánk lesz, és örülünk is nagyon, de egy kicsit meg is vagyok ijedve, ami szerintem normális. Még orvost sem találok, mert akit szerettem volna, már nem rendel állítólag (Dr. Balogh Artúr), és gondoltam elmegyek a SZTK-ba és megnézem, hogy ott mi a helyzet. Van aki tud valamit mondani erről, hogy mennyire emberségesek, tényleg nem csinálnak ott ultrahangot, tényleg be kell jelentkezni, meg hogy kézzel nem vizsgálhat meg egy darabig? Tudom, kicsit buta kérdések, de ez teljesen új dolog nekem, és kicsit kapkodom még a fejem jobbra-balra. :)
Köszi a segítséget!!!
buthu

Szia
Buthu!
Üdv nálunk!!

Hát sztk:úgy tudom ott nem csinálnak uhu-t,csak a kórházban!
Magán doki:biztos nagyon nehéz találni megfelelőt
Amúgy gratuálok a babóhoz,mikor derült ki,hány hetes vagy?Szolnoki vagy amúgy?

Mi ma voltunk uhun:
Kislegény szépen növöget,de faros!Szépen csücsül a medencében-ez így van az elejétől fogva
Nos az orvos közölte ha nem fordul meg izgalmas szülés lesz :shock: ,3,5kilóig megszüleszt azon felül császároz-hát ha így marad akkor én ragaszkodnék a második variációhoz!De még van 12hete hogy megforduljon!!

Dorka!
Vizsga után összehozzuk a talit!!!!
És Szabinak gratula a pelus nélküli élethez,Robikának is alváshoz és nagydologhoz kell!

Erika!
Hát hátha fiúcska lesz! :wink:

Kata!
Hajrá harmadik babó!!!!

Niki!
Tanuláshoz sok sikert!!!!(nekem most, már elegem van belőle)

Anikó!!
Hol vagy???????

Márti!
Hidd el mindenkinek vannak rossz napjai hetei,csak elég sokminden van ami nem publikus így azt az ember nem írja ide,pedig jó lenne néha kibeszélni

Holnap szidjatok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Katlina! Szidás holnap megy! :wink:

Szia Buthu! Először is gratula a babához! Gyere nyugodtan a kérdéseiddel! Balogh Artúr már valóban nem rendel, külföldön tartózkodik. SZTK-ban engem hasi nyomorgatással vizsgáltak meg anno, UH akkor nem volt (2006 április). Szerintem ott és akkor kézzel sem vizsgáltak (mármint hüvelyben). Én úgy tudom korai terhességi időben azért nem vizsgálnak kézzel, hogy nehogy megsértsék, vagy ingereljék a méhnyakat.
Anno bejelentkezni nem lehetett az SZTK-s nőgyógyásznál, kellett várni pár órát...
Nekem azt mondták azért kell az SZTK-ba is mennem, mert az ott adott lelettel mehetek terhesgondozásra. De az csak egyszeri alkalom volt, utána "csak" terhesgondozásra kellett az SZTK-ba járni.
Ha publikus írj már magatokról is bővebben!

Jaimee! Sorry, de én még mindig nem látok ki a képből semmit. De ha láttak ott himbilimbit, akkor csak kezdjétek el lapozni azt a naptárt! :D

Csajok! Hétfő jó, fél 9-re csak odaérek! Rám fér! Az előzetest csak egy pillanatra láttam, de nagyon jó benne a két főszereplő párosítása! Annyira különböző egyéniségek, nem tudom őket egy párnak még csak filmvásznon sem elképzelni!

Niki! Akkor a Corában vetted meg a Hiho Cherryot? Azta! Voltunk hétvégén, de meg sem néztem! Én bírka! :cry: Bár most megint van egy kedvenc, az oviba vettük a gyerkőcöknek karácsonyra: kalapácsos játék, színes, különböző formájú fa lapocskákból készíthet különböző figurákat szeg, kalapács segítségével, parafa táblában, tehát könnyen kiszedhető a szeg, újra és újra felhasználható. Imádják a fiúk is, lányok is, és babónak is nagyon tetszik, ügyesen kalapácsol.

Dorka! Pelushoz gratula Szabinak!

Semmi közöm hozzá, de van valami oka, hogy Katit nagyon sokan Virágnak hívjátok? Második keresztnév? Merthogy tudom, hogy a kislány Virág... :lol:

Aki szeretne Hippsyt azt hiszem e hétnek a végéig kell elküldeni Juditnak (levay).

Hirtelen ennyi.

Olga

Kép
juhaszolga

Hulla vagyok, csak ennyi.

Katlina!
hajrá, én ma voltam, eredményt nem tudok, majd jövő héten. szorítok holnap!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katlina: megy a szidás! :D Hátha megfordul még a lurkó! A maradék vizsgához kitartás...

Olga: én a felhasználónév miatt Virágozom Katit, meg azért mert nekem Szolkata is Kati. Majd ki kell találni egy egyezményes jelet, mint a Juditoknál.

Apropó Judit: szorítok, hogy jól sikerüljön a vizsga! Aztán a moziban majd kikapcsolódunk egy kicsit.

Üdv Buthu! Én azelső babával 7. a másodikkal 5. hetesen mentem először a magándokimhoz aki adott egy papírt, amivel a 12. hét után mehettem terhesgondozásra. Akkor csak ultrahangozott és megállapította a terhességet. De jó volt....már nosztalgiázom is. :oops:
Doki ügyben nem tudok segíteni, mert neked kell érezni ki a legszimpatikusabb, kire mered rábízni magatokat. A topikban többen járnak Dinyához, Tóth Zolihoz, az én dokim Mososnyi. Írd meg, hanyadik hétben vagy! És gratulálok!

Andi

Kép
Kép
andii

Lányok: doki ügyben segítsetek kit hagytam ki. Kihez jár még valaki közülünk.

Szami: miújság veletek? Ti nem jöttök el a moziba?

Dorka: én is gratulálok Szabinak a pelus mentességhez, és Bálintnak a fogakhoz.

Szolkata: de jó, hogy lehet leszel még kismama!

Vera: jó lenne, ha odaérnél te is a mozira.

Hát remélem azért vasárnap, vagy hétfőn nem fog szakadni a hó és én is át tudok menni! Jó lenne találkozni!

Andi

Kép
Kép
andii

Jó reggelt mindenkinek!

Először is köszönöm szépen a válaszotokat, ez nem mindenhol megy így. Szombaton csináltam tesztet és az volt pozitív, nagyon remélem, hogy tényleg jót mutat. Szóval pontosan még nem tudom megmondani, hogy mennyi idősek vagyunk. Akkor marad a magándoki, Dinyáról már hallottam sok jót, őt hol lehet elérni? Árakról is tudtok mondani valamit, nagyon különböznek egyes dokiknál, vagy nagyjából egy tarifába vannak? Tudom, hogy nem ennek kéne lennie a szempontnak, de sajna a mai világban ez is benne van a pakliba.
Ti régóta vagytok itt a topikon? Kinek hány gyereke van? Mennyi idősek?
Ti is tele voltatok kérdésekkel? :)
buthu

Jó reggelt!

Írtam, és elszállt. :evil:

Majd jövök mindjárt.

Niki

Kép
Kép
csni

Buthu: üdv. itt! Aranyos, mennyi kérdésed van! :lol: Majd írj magatokról! Hát igen, az anyagiak... Én úgy tudom, Dinyánál a terhesgondozás 7000Ft most, Jakabnál 9000Ft pl ezekben az uh minden alkalommal benne van .... ezek ki vannak írva... 4 hetente szoktak hívni , így ha spórolni akar az ember, ráér később is elmenni először hozzájuk... szerintem. Az első uh-ra a kórházba is mehetsz, ha látni akarod picurkát, de a 6. hétnél ne előbb! Addig nem biztos, hogy látnátok, hogy dobog a szíve. A szülésre a t.gondozás 10-szeresét szokták mondani, de pl. mi azért nem úgy adtunk egyszer sem (kevesebbet valamivel). A császár meg több, mint 10-szeres. De most már simán meg is mondják előre, sokszor meg sem kell kérdezni (szerintem ez elég gusztustalan...) Hirtelen ennyi...

Katlina: kezed-lábad törjön ma!!!! Marci 32 hétig ült, akkor megfordult, és úgy is maradt.:-)

Bbj: ez volt az utolsó vizsgád (ha minden igaz..!)? Gréti meggyógyult a téli szünet előtti visszaeséses betegeskedésből? De kis ügyesek vagytok, hogy megint nyertetek pályázaton!

Andii: Neked mennyi idő, míg átjössz Szolnokra? Már a mozizásra gondolva... Leendő kismamaságom nem biztos egyáltalán... és az a legszomorúbb, hogy sokat nem is gondolkodhatok(tunk) rajta. Csajok... egyben?

Dorka: gratu a félig meddig szobatisztasághoz! Hatalmas fiú Bálint is már!... Még jó, hogy van az iwiw-nek ilyen változás-jelzőkéje :lol: Szilbeeknél is nagyon fajinak a fiúk!

Niki: reggel voltak az ikrek az RTL-en :lol: Mondjuk hallani semmit nem hallottam a beszélgetésből, mert Marci végig zörgött... :roll: Annak, aki köztisztviselőként jött el szülni, annak is kell versenyvizsga?

Vera: Lassan 3 éves lesz Jázmin is...úúú, de nagy már ő is! Mész vissza dolgozni? A .. honnan is jöttél el?

Ezt láttátok már?: http://www.keszsegfejlesztojatszohaz.hu/

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Akkor újra.

Buthu: Szia! Mi a keresztneved, ha nem titkos?
Kérdezz nyugodtan, természetes ilyenkor, hogy az emberben sok a kétség, kétely. Nagyjából én is azt írnám, mint Kata. Szerintem se az SZTK-ba menj először, inkább a kórházba az ambulanciára. Magándokit később is ráérsz fogadni, ha találsz szimpit.
Én Jakabhoz járok, nagyon kedves és rendes, de mint Kata is ítra nem olcsó.

Katlina: Nagyon szídlak én is! Robikának is gratula a szobatisztasághoz! Nálunk mondkét lány szépen befordult aztán a 30. héten vissza farosba, aztán mindkettő vissza. Szóval Venci baba is befordulhat még.

Olga: Veled álmodtam, kisbabát vártál, kislányt. Katit én is a nickneve miatt Virágozom, de nem direkt.

Jaimee: Sajnos én sem tudok kinézni az uh képből semmit. De Neked én is kislányt gondoltam másodjára is.

Judit: Hajrá Sherlock!

Kata: Nem különösebben érdekelnek az ikrek. Épp most döntöttem el, hogy a karácsonyi ajándékukat feladom postán. Nem sikerült ugyanis találkozni velük és most a Zoli 40. szülinapjára sem jönnek haza. De azért aranyos vagy, hogy írtad.
Versenyvizsga: Úgy tudom csak annak kell akit újonnan vesznek fel köztisztviselőnek. Szerintem Neked nem.

Mozi: Akkor hétfő fél 9? Megpróbálom anyát rábeszélni, hogy vállalja el a lányokat.

Niki

Kép
Kép
csni

Egy óra az út Szolnokra, de ilyenkor általában családosan megyünk és akkor ott is alszunk a Mamánál. Egyébként felcsípném Cegléden Szamit is.

Lányok jól vannak. Maja mondta tegnap hogy kifli volt az uzsonna, meg párizsi meg reket. :D Nagyon szeret oviba járni, és jár táncra is, amit szintén nagyon szeret. Már rendesen órarend kell hozzá mikor hova megy. Ma voltunk a bölcsiben, ami nagyon tetszett. Nóri nagyön vigyázott rám, nehogy eltünjek, nyiván érzi valahol, hogy ez lesz a vége. Viszont ettől, hogy tényleg nemsoká bölcsis lesz olyan szomorkás lett a hangulatom... Úgy meg is nyúlt mostanában. Már nem babás, hanem kisgyerek alkata lett. Ami persze normális....de hová lett az én tejszagú kisbabám egyik napról a másikra?!?! Még, jó, hogy itt vannak (és lesznek) még picikék. :)

Andi

Kép
Kép
andii

Andii: mikortól lesz Nóri bölcsis? Mész te is dolgozni vissza? Hova?

Niki: gáz... szégyeljék magukat! Mikor lesz a vizsgád?

Vera: hová tűntél az iwiw-ről?

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Na ma egy kicsit pörgősebb vagyok...

Kata!
sajnos nem az utolsóm, van egy halasztott nemzetközi jogom jövő hét szerdára! és azzal letudtam a félévet.

Köszi, habár amennyit nyertünk nem fedezi még majdnem a duplája sem annak, ami bent ragadt a napokban felszámolt megrendelőknél, szóval nagy a szívás! az áfát persze fizesd meg azután, amit meg sem kaptál, meg 1%-ot a felszámolóbiztosnak, szóval fizettünk, hogy dolgozhattunk!

Igen, kopp kopp kopp, Gréti jól van, és hihetetlenül jól eszik! A mekibe 3 hete rászóltunk, hogy nem kap többet! azon túl, hogy megette a saját 4 csibe fasírtját, Letitől egyet, közölte, kér még. Féltünk a behányástól, így nem kapott...

Harmadik:
nekem az a parám, hogy minden 4 személyesre készült: kocsi, bevásárlókosár, én... például kit nem veszek a nyakamba ha lenne harmadik. ki nem ül a bevásárlókocsiba, hülye dolgok, de azt hiszem Gréti lenne az,akinek az lenne mondva Te már ügyes nagylány vagy, megérted. lehet igen, de aztán 30 év múlva a pszichomókussal közli, hamar fel kellett nőnie... Nálunk én ezért nem szeretnék harmadikat. talán akkor már 4, de ahhoz meg se házunk nincs akkora, se anyagi keretem.

azt mondják, ahol elvan kettő, megfér a harmadik is. Lehet...

Bár én azzal sem értek egyet, hogy 3 gyerek már nagycsalád! a fenéket! igaz Olga?

Andi!
ja, nálunk is csak a szerda a szabad! mi lesz még ezután! így is Misivel egyeztetünk, minden nap, hogy nehoyg hamar, vagy későn érkezzünk!

Ja és egy adalék mára, reggel Misi előtt (egy mellékutcában) a nyomvonalon haladt egy fiatal srác bicivel, majd gondolt egyet, sé elékanyarodott, Misi meg egy oszlopnak, hogy el ne csapja, Zenét hallgatott, nem hallotta hogy jönnek mögötte. hívtak rendőrséget a srác elismerte, de a fene tudja meddig terjed a biztosításuk...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Na újabb élménnyel lettem gazdagabb, felhívtam az sztk-át, mert hogy tényleg időpontot kell kérni és úgy voltam vele, hogy ott rendel Svéd Attila (vele már találkoztam, és még normális is volt), így gondoltam bejelentkezek hozzá. Egy asszisztens vette fel, furcsa kérdések hangzottak el, egy kis szösszenet a beszélgetésből:
- Minek jönne?
- valószínűleg terhes vagyok?
- mikor menstruált utoljára?
- dec. 16.
- az nem elég rég. Mik a tervei?
- TESSÉK???? (csodálkozva)
- mit szándékoz tenni a magzattal? szül vagy nem?
- természetesen igen
- nekem ezt honnan kéne tudnom??, Úgy érzi hogy terhes
- igen
- akkor éljen annak megfelelően, időpont febr 3, viszlát.
Segített eldönteni a kérdésemet, fene a fejüket, juj nagyon felmérgelt a hölgy.
Na de hogy válaszoljak a kérdésekre is: a keresztnevem Kriszta, és egy általános iskolában dolgozom értelmi fogyatékos gyerekek között.
Látom itt is van, aki pici baba mellett tanul. Hogy tudjátok összeegyeztetni? Ez azért is érdekelne, mert hogy én is tanulok, ami még nem gond, de remélem jövőre nekem is meg kell birkózni ezzel a "problémával".
buthu

Buthu: üdv!
A "Megtartja?" kérdésen annak idején nem egy barátnőm meghökkent, ráadásul az orvos kérdezte az sztk-ban, valamelyik nőci nőgyógyi. Hát úgy látszik, nem ritka az abortusz.... :( De tényleg lehetne másmilyen a hozzáállás....

Esetleg megkeresheted a védőnődet. Az sztk terhesgondozójában megmondják, kihez tartozol.

Judit: A fenébe....Misi és kocsi hogy vannak?
Valami lehet a levegőben, mert Réka is nagyon jól eszik. Csak lesek, hogy kiürül a tényérja, eleddig mindig hagyott benne valamit, már teljesen megszoktam.

Andi: Privit nem olvastad?

Szami: ???? Morze, füstjelek, ilyesmi? Jól vagytok??

Dorka: Gratula a fejleményekhez szobatisztaság terén!

Niki: Akkor izgi volt a vége a pocakosságnak....ide oda fordultak a lányok. :D

Katlina: Talán tudja, hogy ráér még befordulni, minek legyen fejjel lefelé annyit...

Vera: Én már nem tudom, mi a jobb, azt hiszem, a hányásnál jobb a medence fájás, de az elmúlt napok alapján fene tudja. Annak örülök, hogy a hasam egyáltalán nem fáj, legalább nem parázom, hogy mitől, miért fáj és mi lehet a következménye....

Kata: Engem lehet, hogy érdekel a 2-3 éves készségfejlesztős csoport, egy próbát megér. Itthon úgyis halálra un engem Réka. Nyílt a Szapáry-n is egy hasonló, nem??? Valamelyik újságban/hirdetőben mintha olvastam volna...

UH felvételről: Bocsi, aki nem lát semmit (azaz mindenki, kivéve Andit) azért mertem feltenni, mert a mobilos képen mindenki rögtön látta a fütyit.
jaimee1

Kata, sehova nem tűntem ;) Hol keresel? :lol:
Egyébként kérdésedre válaszolva: nincs hova visszamennem, Pesten volt a munkahelyem, de mikor hazaköltöztünk, el is számoltam. Úgyhogy ha aktuális lesz, keresnem kell... Nem tudom mikor, lehet csak 2011.januárjától fogok próbálkozni. Bankos voltam, de az nem igazán 8órás munka :? És ráadásul én 6órásat szeretnék :lol: amire tudom nem sok esélyem van :?
Köszi a honlapot, én nem ismertem még, bár hallottam már róla :)

Jaimee, én jövő csütörtökre be is jelentkeztem a készségfejlesztő foglalkozásra, 11-12ig van a 2-3éveseknek. Nem jöttök el aznap ti is? ;)

Judit, és nagy baja lett Misinek ill. a kocsinak? :( Az ő kocsija volt vagy a tiéd? Sajnálom :(
Tiszta életveszély egyébként autósként is és gyalogosként is ez a havas, letakarítatlan út :evil: Itt nálunk legalábbis egyetlen egyszer sem dúrták le a havat idén, az autók úgy taposták ki maguknak. És persze a gyalogosok is abban mennek :roll: És nem azért mert én legtöbbször a másik (autós) oldalon vagyok, de ma pl. gyalogosan voltunk Jázminnal és én, ha jön egy kocsi, le tudok menni oldalra, bele a hóba, nem várom el hogy az autós csúszkáljon át a havon azért hogy én tovább sétálgassak... Néha úgy fel tudom bosszantani magam a gyalogosokon, már bocsánat :oops:

Tök jó hogy visszatért (vagy előjött ;)) Gréti étvágya!! Hát még a Kolpingban mennyit fogtok enni :lol: A kaja miatt nagyon irigy vagyok, sztem ott az a legjobb :oops:

Andi, és te mit fogsz csinálni a férjed mellett? Neki segítesz, vagy eredetileg is ilyen felállásban dolgoztatok?
Reket :lol: Bence meg ma azt mondta hogy elvarázsol elefántVÁ :)
Jókat tudnak még ők is mondani.
Hát még a kicsik! ;) Jázmin most tegnap óta retteg, mert szerinte kakukk lakik a kertünkben, az ő szavaival élve kakukkosóra :lol: és "ugye nem búj elő télen?" :):):)
Tegnap meg látott egy muslicát (ami szerinte légy volt) és ma azt mesélte hogy "egyszercsak előtűnt a légy" :lol:

Kriszta, gratulálok a babához :) Ha megtehetitek anyagilag akkor én magándokit ajánlanék az sztk helyett ;) De oda se menj nagyon korán, felesleges!
A 6-7-8.héten bőven elég, mert addigra már úgyis tűkön ül az ember, de ha előbb mész és még nem dobog a szíve, idegeskedni fogsz. Tapasztalat ;)

KépKép Kép
76vera

Jamiee: megnéztem. :)

Judit:de sajnálom, olyan rosszul tud esni az ilyesmi.

Igen Apa mellé megyek vissza, az adminisztrációt intézni, mert ha beindulnak az építkezések (márpedig remélem idén már be fognak), nem bírja egyedül. Egyébként csempét árulunk, meg mindent ami a fürdőszobához, burkoláshoz kell, meg konyhabútort.

Andi

Kép
Kép
andii

Ja és irígy a jólevő gyerekek miatt! Nóri evése mit sem változott... Mondjuk amióta a gyerekorvos kiröhögött, mikor panaszkodtam, hogy nem eszi,k azóta megnyugodtam.

Andi

Kép
Kép
andii

Vaú, mennyit írtatok!

bbj Judit! Jó nagyon nevettem a nagycsaládos írásodon! :lol: Csak 2 bevásárlókocsi van ( a két szülővel számolva), hová teszed a 3.csemetét! :lol: Ja, ja jó a nagy család! De mi akkor is maradunk egykék!
Misit sajnálom, meg a kocsit is. Gondolom ez éppen nem hiányzott nektek sem.

Niki! De jókat álmodsz te velem! Bár azért... ha tudnám, hogy tényleg kislány lenne a következő - Veronikám - akkor talán... Balázzsal már olyan könnyű az élet, nagyon értelmes, aranyos, imádom!

Kriszta! Ezt tényleg kifelejtettük idáig... 12 hetes korig nem állnak szóba veled a terhesgondozóban.
Engem anno az SZTK-ban egy hölgy orvos vizsgált. Nekem is feltették ezt a kérdést: -Örülünk? Vagy nem örülünk? :x Szerinted, te majom? De valószínű biztos vannak olyanok, akik a megszakítás mellett döntenek. Meg nyilván ezt meg is kell kérdezni "hivatalból".
Tanulás gyerek mellett: én mégegyszer nem vágnék bele. Nagyon sok időt elvett a gyerektől, a mai napig lelkiismeret furdalásom van miatta.

Andi! Szolkata= Kata, Virágkati=Kati. Hmmm? :wink:

Dokiügyben én pl. Zobokihoz jártam/járok. Hááát... elérhetőségen kívül mást nem tudok felróni neki. Viszont anyagilag olcsóbb, mint akiket idáig írtak a lányok. A szülés pénz megbeszélése pedig a következő volt:
- Doktor úr, mégis ...
- Őt ez nem érdekli. Ő csak egyféle kép tud varrni, úgyhogy ha ügyeletben van, is ugyan úgy varr, illetve engem is csak egyféle képen tud varrni. Ennyivel le is tudta. Úgyhogy mi döntöttünk.
Ja, és Zobokihoz be is lehet és kell is jelentkezni. A Mátyás kr. úton van a rendelője.

Valamint Kriszta, a kérdéseidre a válasz - velünk kapcsolatban - ott van a felhasználó név alatt, a gyerkőcök pedig a vonalzókon követhető nyomon. Bocsi, csak az egyszerűség kedvéért!
Konkrétan rá lehet kérdezni, hogy melyik iskolában dolgozol? Liget?

Niki! Akkor hétfő, fél 9, ha már Andi ilyen ügyesen lekonkrétizálta a napot! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga

Szóval SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta!
Én Georgievicshez járok(nem tudom jól írtam-e a nevét soha nem szoktam jól leírni)
Elég rugalmas orvos,elérhetőséget tudok írni árat meg esetleg privátban megírom ha érdekel!

Hát remélem babó megfordul.Van még ideje!! :wink:

Judit!
Sajnálom az autót,és Misit is nagy baja lett a kocsinak???

Kép

Kép
katlina

Jó Estét Nektek!

Köszönöm szépen a válaszokat, tényleg sokat segítettek. Azt hiszem megfogadom a tanácsot, hogy várok még legalább egy hetet ezzel a doki kérdéssel.
Olga: igen, ott dolgozok, imádom nagyon.

Jó éjt nektek!
buthu

vagyok!

Köszönjük, de hála az égnek nem lett a kocsinak nagy baja, a lökhárító törött el, a rendszámtábla tartó, a rendszám meghajlott, de azt már kikalapálta. a srácnak se(észre se vett semmit), meg Misinek sem. A saját kocsijával volt.

aztán volt még ma két nagyobb problémánk, hogy teljes legyen a kép!

Vera!
ne is mond! majd aztán kezdem a fogyit, a munkatársnőmet (nem anyát :lol: ) próbálom rávenni a dologra, jobb párosban, de eddig hajthatatlan!

Olga!
én úgy hívom a Katikat!

Jaimee!
nem akarlak ijesztgetni, de nekem is nagyon fájt Letivel a medencém, és utána több hónapra, mikor megjött piroska, újra az első két napon. Ha álltam, elviselhetetlen, nem múló fájdalmaim voltak, mintha ki akarnák az ülepem tépni, azt hittem megőrülök! Most már ritkábban érzem, de néha előjön, és csak azokon a napokon!

Kriszta!
helló! én a Dinya fan tábort erősítem, így nem írok róla már semmit, egyébként is Kata leírt mindent!, meg már amúgy is esedékes lenne mennem, régen voltam, így árakról be sem tudnék számolni.

Katlina!
hatalmas gratula! akkor végeztél is?

még annyi idő van a forogcsikálásra, de hallottam tippeket, majd alkalomadtán, ha szükséges lesz, leírom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!!!

Húúúúúú írtatok jócskán!

Katlina:gratulálok,fellélegezhetsz!Majd befordul még a kis legény!

Bbj:örülök hogy nem lett senkinek komolyabb baja meg az ótonak sem,drága mulatság.

Üdv. Kriszta!Én Erdődihez járok már ezer éve,nagyon megvagyok vele elégedve.Problémás volt sajna a terhességem de ő végig profin megoldotta a problémát és egészen 38hetes koromig bent tudtuk tartani kis Virágom.Nagyon jó uhu-s.Árai barátiak.

Virág betaknyosodott,remélem nem lesz belőle komolyabb
:( !Képzeljétek a barátnőm kislányának skarlátja van(gyanu)hallotatok róla esetleg hogy járvány van?????Az anyuka a tornás partnerem úgy hogy egy ideig egyedül kell nyomnom de kitartó vagyok!!!

Kati Kép
virag9

Judit:
[quote]n írta:em akarlak ijesztgetni, de nekem is nagyon fájt Letivel a medencém, és utána több hónapra, mikor megjött piroska, újra az első két napon. Ha álltam, elviselhetetlen, nem múló fájdalmaim voltak, mintha ki akarnák az ülepem tépni, azt hittem megőrülök!

Aha, na az szép lenne. Csak múljon el szépen, mint Réka után...

És a két nagyobb probléma?

Katlina: Gratula!!

Andi: Igaz, rég volt a tavalyi tali, de én már akkor is csodáltam Nóri formás vádliját. :D Nem tűnt soványkának. :D

Vera: csütörtök az szemorvos és terheléses cukker nálunk. :roll: Talán legközelebb?
jaimee1

Kati!
én Nikitől hallottam nemrég hogy skarlátos volt egy ismerős kislány. Úgy látszik akkor még nem ment le...dehoyg ez már nem az a skarlát, mint anno...

Jobbulást Virágnak!

Jaimee!
kihez mész szemorvoshoz?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jó reggelt!

Katlina: Ha elküldenéd, az nagyon jó lenne. Köszönöm előre is!
buthu

Katlina: GRATULÁLOK!!! Nagyon ügyes vagy!

Andi

Kép
Kép
andii

Sziasztok!

Hát akkor csatlakoznék én is a csapathoz! :wink: Régóta olvasgatlak benneteket, kettőtöket ismerlek is. Még nem szeretném felfedni a kilétemet, babonából. Nekem ma reggelre lett pozitív a tesztem, jövő héten megyek dokihoz. Én Uri-Szabó mellett döntöttem, róla még semmi negatívat nem hallottam, és szimpatikus is nagyon.
Első baba lesz, úgyhogy biztos lesz kérdésem nekem is bőven. Egyenlőre még igazán fel sem fogtam, hihetetlen ez az egész! :D

Szép napot mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79

Szia Rita, gratula a babához. Rendesek itt nagyon a lányok, nyugodtan kérdezhetsz tőlük, segítenek.
buthu

Sziasztok!

Rita! Isten hozott téged is közöttünk! Bizony, bizony, szeretjük a friss husit! :lol: A pozitív teszthez pedig nagy gratula!
Hát Uri-Szabóról én tudnék negatívat írni... jártam hozzá egy darabig, de mihelyst kiderült, hogy babát várok (vártam) már SOHA többé nem mentem hozzá. De azért remélem neked bejön! Azért még ami publikus, azt megoszthatnád velünk!

Katlina! Gratula a vizsgához! Ügyes vagy!
Szerintem is befordulhat még bőven babókátok!

Skarlátról nem, de hasmenésről hallok... :?

Kati! Skarlátról jut eszembe: most januárban két húgom is bárányhimlős lett/volt. Érdekes, hogy Balázs nem kapta el a két ünnep között... Merthogy bátyám hordozta. :lol:
Erdődi nekem is egy félisten egyébként. Hozzá szerettem volna menni, csak félreinformáltak elérhetőség ügyben... De végül nem bántam meg a ketteske választást sem. Mármint Zobokit.

Kriszta! Egyszer szívesen leülnék veled diskurálni! Én óvónéni vagyok... Most kezdtem... És hát minden elméleti segítség jól jön, főleg szakavatott embertől.
Tudom, biztosra szeretnél menni minél előbb, de úgy hallottam, hogy korai terhességnél alkalomadtán hüvelyi UH-t is csinálnak, ami nem túl jó dolog.

bbj Judit! Örülök, hogy senkinek és semminek nem lett nagyobb baja. Te jó ég! Milyen nagyobb bajotok jöhetett ezek után? :shock:
Forogcsikálás??? Már megint lemaradtam!

Ennyi. Hulla vagyok.

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Rita!
Üdv itt! és gratulálok!

Olga!
Katlinának nem fordult be Vencel! arra értettem!

Leti betaknyosodott, éjszaka tapintásra lázas volt, reggel hőemelkedés, elvittem dokihoz, nem akartam hétvégének menni(itt nincs ügyelet) és jónak bizonyult a döntésem, mert torokgyulladása van... kedve jó, sőt! az orrát szépen fújja, torkát nem fájlalja, eszik, iszik, remélem minden jól alakul.

Na, kezdődik a hétvégi punnyadás....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!!!

Üdv.Rita!

Gratula nektek a kisbabóhoz!!!

Bbj:Jobbulást Lettinek,kaptatok antibiotikumot?
Hála Virág jobban lett,múlóban az orr folyás...kopkopkop!!!Remélem ennyivel megusztuk.

Vasárnap ugrálóvár a Széchenyin,jön valaki??????????Mi megyünk,csak még a turnust nem döntöttem el.

Kati Kép
virag9

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?