Sziasztok Lányok!
Egy fél napra kiteszem a lábam a faluból és mi fogad? Teleírt oldalak!
Edit! Megnéztem az ikerházat hazafelé, tök jól néz ki. De én hülye összekombinálhattam volna a dolgokat, hiszen már írtad, hogy a szüleid elváltak. Miért is laknának még ott, tiszta zizi vagyok! Bocsi.
Tök jó ötlet a rózsaszín traktortorta, csak nehogy megvalósítsuk!
A szánkókarfa dolog tényleg vicces. Egyébként elég kis satnya, nem? Oké, oké, betölti a funkcióját, de ahhoz képest amennyibe kerül nem sok anyag van benne.
Jópofa, hogy Jázi már a harmadik méretet hordja, az azért nem semmi. Időnként én is szanálok. Rengeteg ruha van itt már bedobozolva, és már szintén rengeteget visszaadtam a sógornőmnek. Mikor pakoltam össze a pici ruhákat, tök jó volt nézegetni, hogy milyen pici volt ez a Cicamica. Szinte hihetetlen. Ha látok utcán, boltban pár hetes babát, mindig megjegyzem, hogy el sem hiszem, hogy a Lara is volt ekkora. Pedig de. Csak hát az ember agya szelektál, szinte már nem is emlékszem milyen volt újszülöttnek
, a képek sokat segítenek!
Remélem ez nemcsak velem van így. Arra a pillanatra viszont élesen emlékszem, mikor először a kezembe adták, és még most is szinte érzem a karomon, amilyen pici, puha, meleg volt.
Kicsi drágám.
Tök jó ajándékokat soroltál fel. Jázmint már érdekli a játékkonyha? Larát még most sem érdekelné, ez tuti. De hát nem egyformák. Talán majd a 3. szülinapjára, vagy majd idén Karácsonyra. Majd meglátom, mert nekem is tetszik a dolog, bár az IKEA-st még nem néztem, de majd megnézem a honlapjukon.
Nagyon édes lehetett Milán, amikor a huginak akart ajándékot venni, és mit tervez a kis drágám? Elhiszem, hogy meghatódtál, tényleg ezekért a pillanatokért érdemes élni.
Írtad az üknagymamát. Ez annyira jó. Csináljatok vele több generációs képet, bár már biztos csináltatok. Ez annyira jó lehet, látni egymás mellett egy évszázadnyi történelmet. Mindig szerettem, ha a régiek a háborúról és egyéb régi emlékekről meséltek. Csak sajnos nálunk is nagyon megfogyatkozott a család, úgyhogy már csak az emlékek maradtak, amiket valamikor meséltek.
Campona? Hát a gyerekeknek biztos tetszeni fog, de én azért egy kicsit csalódott voltam mikor augusztusban voltunk. Már egyszer voltam 8 éve, de mostanra azért elég jól le van lakva a Tropicarium. Szóval ennyi pénzért egy kicsit igényesebb környezetre számítottam. Nem mondom a cápák engem is lenyűgöztek, de a folyó akváriumok már annyira nem. Hát sajna ez Magyarország, viszont a jegyvásárlásnál elakadt a szavam egy pillanatra.
No, mindenesetre jó szórakozást, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nekem már semmi sem jó.
Anna! Oké, oké, méz ügy törölve, ha mindenáron engem akarsz látni!
Majdcsak kitavaszodik!
Köszönöm, hogy felvilágosítottál családügyileg, hogy ki kicsoda.
Hahhha, ha az oroszokkal vagy bevetésen, akkor sajnálom a tegnapi estét!
De hát ez a mi sorsunk. Én olyan jól elvoltam nélküle míg terhes voltam.
Jucus! Mostmár azért olvassál, mert nem fogod tudni behozni magad!
No meg írjál is.
Az milyen amikor Réka magának követel? Miket kell vele játszani?
Melinda! Ezek után a szemek után a csajok pisilni fognak az tuti. Lesz még gondotok!
Gyönyörű Dávidbaba.
Hát szar is lehet neked, hogy újra kell menned vasárnap.
Főleg egy thai masszázsra, ugyanmá', én el se mennék!
Az már tök jó, hogy Dávid önkiszolgálja magát a cumival, az már nagy könnyebbség, én már csak tudom, mert volt, hogy Larához egy óra alatt 12-szer keltem fel cumit beadni, ez kb. 4-5 hónapos korában volt. Pedig már kajálni nem ébredt, csak az a rohadt cumi.
De hát ez is elmúlt és nem is volt mindennapos, de ez a fenti adat valahogy nagyon megmaradt emlékeimben. Már azt sem tudtam, hogy jövök vagy megyek a szobából.
Csajok én a kukitémához nem tudok hozzászólni!
Legalábbis ami a kisgyerekekét illeti.
Cjudit! Jó mulatást a cirkuszhoz, nekem nagyon tetszett mikor egy pár éve voltunk. Úgy figyeltem mint egy kisgyerek. Magával ragadott, naaa. Pont mikor hallottam a tévében, hogy itt van most a cirkuszfesztivál, gondoltam milyen jó lenne elmenni. De majd, ha már Lara nagyobb lesz és végig tud ülni egy-két órát. Mert most még azt hiszem mehetnénk utána a többiek nagy örömére.
A munkába való visszamenetelt abszolút nem várom, sőőőőőőt. Nagyon jól elvagyok itthon. Néha találkozom kollégákkal, akkor nagyon jó kikapcsolódni és beszélgetni velük, de nagyon jól kialakult az itthoni kis életünk. Mondjuk, ha már visszamegyek megint az lesz a természetes, hogy járok újra, de nagyon nem hiányzik. Egyenlőre még a gondolatot sem szeretem, hogy nem lesz velem Laura minden percben. De megvan az élet rendje, és minden elkezdődik egyszer, ez is el fog.
Én a terhességem első percétől itthon vagyok, annak már 2,5 éve. Olyan mintha most lett volna, itthon valahogy más az időszámítás.
Nálunk ma semmi különös nem történt. Délelőtt vásároltunk Tbányán, aztán itthon ebéd, alvás, délután szokásos játék, ennyi.
Lányok, ha a CBA-ba mentek a Sztrádába és szeretitek a fokhagymás dolgokat, ne hagyjátok ki a sváb fokhagymás kiflit. Bakker nagyon finom. Ma felvásároltam a készletet.
Vettünk egyet a Larának mert mindig kér kiflit. Nem nagyon ette, aztán a kocsiban mi apával egymás kezéből kapkodtuk ki azt az egy szál kiflit. Elmentünk vásárolni még a Lidl-be, de nem bírtunk magunkkal és visszamentünk a CBA-ba kifliért.
Szóval curva finom szerintem. Mindjárt be is tolok egyet, hadd nőjön még a valagam.
Na, jó éjszakát Mindenkinek!