Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszki szépen,hogy tetszik Vivike szemei,kis csillagszemű... :lol:

Az az igazság hogy nehezen huzom ki a 3 órát nappal,mert mindig enne a kis haspókom...de ha tudom kihuzom,ha nem azért a 2,5 órát megvárom.Én szoptatok,Vivikénél tápszert adtam az jobb volt mert az eltelitette hamar és meg volt a 3-4 óra...De most muszáj megvárnom,mert nem tudom mennyi tejem van ha 2 óránként etetek.igy is mind a két ciciből eszik,de elöször 20 percet a másikból 10 percet engedek neki... :oops:

Éjjel nem gond mert ott 4-5 óra is eltelik,alszunk hál égnek,igy tudok én is pihenni,akkor kelek ha felsír....

Melinda még nem irtad,/vagy nem láttam/melyik részen laksz újvárosnak?

szép napot
anda-vivibaba

Szép jó reggelt.

Végre kipihentem magam, este korán ágyban voltam és reggel 7-ig hagyott a manó aludni. Tegnap gondoltam hogy nekiugrok ma a két szóba ablakának, de nincs kedvem. Ma lazítás lesz. Párom mikor haza jön és ha nem lesz túl fáradt akkor megyünk pancsolni egyet. Már alig várom és szerintem Dávidnak sem lesz ellene kifogása. :D

Móni, Edit biza jó is a kinti sütés főzés. Én is imádom. Mikor Füreden laktunk, kertes háznál, elég gyakran sütöttünk esténként szalonnát , hétvégén meg grill és bográcsozás volt. Hiányzott is mikor ide költöztünk, meg az is hogy nyáron minden este lent voltunk a parton sétálni. Esténkén olyan volt mintha nyaralnánk , nappal meg a meló. Kár hogy Tatabányán nincs olyan hely ahol nyugodtan sétálgathat az ember, autómentesre gondolok. Igaz ott a csónakázó tó de azt 20 perc alatt körbejártam. Mi is ha egy jót akarunk sétálni akkor irány Tata.

Judit biz a dokidban, én is ezt mondom. Tudom hogy megnyugodni teljesen akkor fogsz mikor már a kicsi a karodban lesz, de mégis most próbálj nyugodt lenni és piheni sokat. Én hason szeretek aludni és az egyik lábam felhúzva. Nagyon nehezen viseltem az oldalon fekvést, de azt is csak úgy hogy a felhúzót lábam alá párnát tettem. Kitartás nincs már sok hátra. Bencének meg tuti nagyon jó a félévese.

A hercegnő és békát én sem láttam, de majd megszerzem. Régebben egy egy jó filmnél én is sírtam, ha a vége nagyon megható volt akkor alig tudtam abba hagyni a bőgést. Most már ritkábban fordul elő.

Andi akkor legalább éjszaka tudsz piheni. Nagyon szerencsés vagyok Dáviddal, nála könnyen ment az átállás a napi 5 x étkezésre, aztán a darabos étel bevezetésével sem volt gond. Viszont nagyon mohó volt és biza elég gyakran félrenyelt. Apa poénkódot egy idő után, hogy egy jó hátba veregetés nélkül a gyereknek nem is esik jól az étel. Szinte reszkettem a darabos étel bevezetésénél. A főiskola környékén lakunk.

Jó kis hó van odakint, szánkózásra kiváló.
Megint kezd car lenni a net…………… majd még jövök.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!
Móni,a műkorcsolyát imádom nézni!Gábort mindig kiakasztom vele... :lol: Kicsinek imádtam nézni a gyönyörű ruhákat,meg ahogy suhannak... :lol: Sorozatból a magyar1-en néztem az Életképeket,meg a Cool-on az Így jártam anyátokkal-t.Most mindkettőt megvariálták,keresnem kell mást. :cry:
Ja,meg még a David Attenborough (így írja vajon a nevét?) sorozatait szeretem nagyon,csak azokat tényleg ritkán adják le.
A Hecegnő és a béka mesefilm.Vagy animációs.Nem tudom... :lol: De közben rájöttem,hogy nem a mese volt a hibás,mert Anna imádja,hanem én nem reagáltam rá jól.Ez van.
Ez a fűnyírós kép állati jó!Tényleg nem semmi csajszid van!
A kertünket idén rendbe kell hozni annyira,hogy manók ki tudjanak menni játszani.Most még szintkülönbségek vannak,betonoszlopok,drótkerítés a placc közepén,úgyhogy lesz mit csinálnunk.Szeptemberben költöztünk ugye,és egy csomó minden elmaradt,többek között ugye ezek.Meg még tanácstalan is vagyok,hogy mit hogyan kellene csinálni...Ötleteket és tanácsokat szívesen elfogadok ám! ;-)

Edit,fodrász utáni képek?Legközelebb NE állj rá a mérlegre,hanem hidd el,ha azt mondják hogy fogytál! :lol:

CJudit,bízz a dokidban,hogy nem gáz ez a vesetágulat!Drukkolok én is,hogy ne legyen semmi baj!Ezt kinőheti még a picuri?Voltatok ezzel más orvosnál vagy kivizsgáláson?Vagy ezzel ilyenkor nem kell menni sehová?

Andrea,nem méred,hogy mennyit eszik Márk?Nem lehet,hogy nem elég neki a kaja?Bár akkor mondjuk éjjel is többet enne!Valószínűleg akkor csak étkes a lelkem! :D

Reggel megjártuk a hadak útját,20 perc helyett 30 volt,mire elértük a sulit-ovit.Szegény Anna már út közben pityergett,elfáradt a nagy hóban való trappolástól...Édesem!
Holnap nem megy oviba,mert a Dédi mondta,hogy ott aludhatna nála,délután visszük át hozzá.Ennek örömére megfűztem Anyóst,hogy Norbi ott aludhasson náluk,mert reggel fél 8-ra be kell érnie suliba,Ők meg ott laknak suli mellett,nem kell sokat sétálniuk.Amikor vége a tanításnak(asszem 11-kor végeznek már),megyek érte.Így mindenki jól jár.
Ebédünk már kész,nekünk sárgabaracklekváros gombóc,Ro-nak meg brokkoli csirkehússal-krumplival-sajttal.
Asszem ebéd után sziesztázom egy picit. 8)
Ma még próbálok jönni,de nem tudom hogy mikor fogunk hazaérni!
Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Jaj,tudtam hogy valamit elfelejtek!
A félévi bizonyítványt...
Nos,matekból nagyon sokat rontott Norbi,hármas lett.(azok a fránya törtek...).Minden másból négyes,ötös.Ha a matekot is fel tudta volna hozni négyesre,gyönyörű félévi bizije lett volna...Jövőhéten lesz szülői,beszélek ofővel hogy szerinte kell-e járnia korrepetálásra.Mindenesetre itthon is sokat fogunk gyakorolni.Remélem,év végére ki fogja tudni javítani ezt a jegyet...

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Anna szerintem innen meríthetsz egy két ötletet:

http://www.s-d.hu/kert/referenciak.php

Szegény pici lány, nekik még olyan nehéz minden. Mi lesz mikor iskolás lesz… Lehet hogy majd húzza a táskáját maga után a hóban mint én. Mire haza értem tiszta víz volt minden. :twisted:
Norbi féléves bizije nagyon is gyönyörű. Na jó egy kis szépséghibával,de biztos ki lesz javítva. Egy kis gyakorlás és menni fog. :wink:
Sárgabarack lekváros gombóc fini lehet . Kérhetek egy kicsit????? Itt most egy csorog a nyála smiley lenne. Ro mellett ilyen finomságokat tudsz csinálni. Én sajnos csak akkor mikor a párom itthon van, szabadnapos. Dávid el van egy ideig az etetőszékben ,de egy órán keresztül egy helyben ülni…………… azt már nem.
Jó pihenést.

Móni elnézve a nyári pihenős képet a kertetekben ………. irigy irigy és még egyszer irigy. Szerintem a lavóros kép után csak állati jó képeket várhatunk, ez a minimum. :twisted: :D

Én általában filmet nézek esténként. Letöltök valamit, ami attól függ hogy milyen hangulatban vagyok és megnézem. A sok sorozat, meg az ismétlések a tv-ben….. A született feleségeket néztem, de most azt is ismétlik. Csak tudnám mi a fenének. :evil:

Többiek hol vagytok????

Melinda

Kép
dávidbaba

Melinda!
Fénypostával küldöm! :lol:
Nehogy azt hidd,hogy sajátkezűleg csinálom a gombócot!Neeeem,a tescos sajátmárkás lekváros gombócot vesszük,általában mikor akciós.Akkor megéri,és szerintem nagyon finom!
Rolcsi közben vagy BebeTv-t néz,vagy ki-be totyog szoba és konyha között...De azért néha nem bírja Ő sem a "kiképzést",akkor lassabban halad a főzés!De általában csak nagyon egyszerű és gyors kajákat csinálok,bonyolultabbat én is csak akkor tudok főzni,mikor van segítségem.
Köszi a linket,megnézem!
Szia!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Mindjárt jövök bővebben, de most elsősorban:

ISTEN ÉLTESSE NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL TIMI ÁGIKÁJÁT!

Sok puszit Kicsilány!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu

NAGYON SOK SOK BOLDOG NÉVNAPOT ÁGIKÁNAK !!!
Kép

Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!

Na megjöttünk.Voltunk a dédinél is.Nem aludtunk ott,mert van itthon dolgom.Szalad az egész lakás!!!!!

Anna!Anyuméknál is mikor vették a házat,iszonyat kert volt.Ott egy hétvége csak azzal telt,hogy szemetet ,kavicsot,törmelékeket :shock: gereblyéztek.A következő alkalommal meg elsimították egyenesre.(Talicska,lapát)A legolcsóbb tescos fűmaggal vetették be,és gyönyörű lett!!!!Sokat is nyírták!!!Rakok fel ott készült képeket.Rónak már nyáron tetszeni fog a homokozó tuti!!!!
A félévi bizi miatt ne aggódj.Még javíthat rajta.És orvos-ügyvéd helyett jó szakember is lehet belőle.Ez nem a matekjegyétől függ.Azért gyakorolgassatok.
Ti merre laktok Bánhidán?Én a kertvárosi elágazásnál nőttem fel.

Nálunk a gyerekek mellett mindent lehet.Bármit megfőzök mellettük.Mostanában a Milán mindig segíteni akar!!!Segített bejglisütéskor is!Nem sokat voltak kézben kicsinek.Milán nem is szeret úgy sétálni,hogy fogjuk a kezét.nagyon kell figyelnem rá.Ma is negyed óra volt a lépcsőháztól a kocsiig az út.Persze már ment a zeneböli mire odaértünk.De őúrasága tetű lassú volt!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nálunk ma zöldbabfőzi lesz pörivel.Tegnap anyósom küldte.Így könnyű,mi?Dédi is ránk akart tukmálni egy kis kaját,de van itthon.

Nekünk a Milánnal annyi "gond" volt születéskor,hogy a lábára volt tekeredve a köldökzsinór és azt a lábát szegény ki sem tudta nyújtani és azon a felén a heregolyó nem szállt le a zacsiba.Le kell műteni.Azt mondta a dokink nem érdemes szteroidozni,mert szerinte nem használ.Győrben fogjuk műttetni.Én ide Tatabányára nem viszem!Most már aktuális lenne.3 éves koráig muszáj lesz.

Andi!A Jázminnál nekünk is azért kellett tápszer,mert nem volt elég a tejem neki.Mondjuk ő már a kórházban 100grammokat szopizott :shock: !!!Iszonyat mennyiségeket felzabál most is.De hát inkább egyen,mint ne egyen!Olyan sonkái vannak!!!Azon szoktunk röhögni mikor meztelenek,hogy mekkora hasuk van!!!!!

KépKép
nagyedit

Sziasztok,

Melinda, Móni nagyon köszönjük a köszöntést, aranyosak vagytok!
Mindjárt jövök írni

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági

Halihó

Alszik a kisasszony, van egy kis időm
Ha felkelt irány kifelé, hóembert építeni :D
Bár elég hideg van
Képzeljétek, ma jönnek a UPC-sek kicserélni a modemünket, nagyon remélem, hogy így már megszünnek a net ingadozások, bár a tv adások is akadoznak, nézzék csak meg!
A balszerencse áradása nem ért véget nálunk :( , férjem reggel munkába menet nekicsúszott az útpadkának, a felninket ki kell cserélni, nagyon szomorú vagyok, mindig van valami.
Ágikát már tegnap este megköszöntöttük, babát kapott kiegészítőkkel, meg ruhákat, a családdal majd hétvégén tartjuk, akkorra majd készülök valami hidegtállal meg sütivel.
Andrea,
Nagyon aranyosak a gyerkőceid

Anna,
Norbi félévijéhez gratula, ügyes kissrác, a matek biztosan jobb lesz évvégére.
Finom ebédet csinálsz ma, én is imádom a barackos gombócot, csak a kilóimnak nem hiányzik :roll:
Jó pihenést ebéd utánra!

Móni,
A Larika dicséretekből nem tudok kifogyni, mostmár én is keresek majd Ágis képeket, oksi?
Mit csináltok ma?

Melinda,
Hova mentek pancsolni?
Igazán jó gyermeked van, hallod e, hagy takarítani, aludni, :)
Esténként mi is olyan filmet nézünk, amit letöltögetünk az internetről, ez az esti kikapcsolódás....

Edit,
Neked is rendes gyerkőceid vannak, hogy hagynak ténykedni, finom ebéd lesz nálatok is
Sajnálom Milus műtétjét :(

Majd még jövök ma,

Kép
tinaági

Szóval itt vagyok!

Most lett kész az ebéd, vadas zsemlegombóccal, Laura most ebédel éppen. Közben nézi a Szomszédokat! :lol:
Na, le is tettem aludni.

CJudit! Remélem nem lesz semmi gond a vesetágulattal. Sajnos hallottam már erről jót is rosszat is. De azokat a körülményeket nem tudom, Neked viszont azt mondta az orvosod, hogy nem lesz baj. Hát higgyünk neki! Mégiscsak Ő tudja jobban.
Az jó lesz, ha utána jársz a lehetőségeidnek, ami a férjed szülésre való bemenetelét illeti, mert ahogy leírtad, szerintem a doki nem fog ezért tenni semmit, ha most is csak mosolygott, és bízik a zárlat feloldásában. És ha mégse oldják fel......, szóval szerintem Neked kell harcolnod.

Edit! A tetőt nem cserélitek le, oké, de azért a garázst felépíthetnétek! :P Remélem sikeresen megjártátok a zenebölcsit. Mint már egyszer kifejtettem, Larát nem köti le. Egyik este is itt koncerteztünk neki a Zurammal, Halász Juditot, aztán Fonográfot :oops: , na jó ez utóbbi nem gyerekdalos, de itt majomkodtunk, egy ideig elhallgatta, aztán elkezdett mással foglalkozni, mi meg itt nyomtuk tovább, hogy "az első villamos már elindult feléd", stb. :lol: . Királyul nézhettünk ki, a hangunkról már nem is beszélve! :shock:

Melinda! Igazad van, ha ma lazítasz, ilyen hóesésben meg nehogymá ablakot pucolj. Jön még tavasz! :wink: Az élményfürdőbe mentek pancsizni, vagy hová? Mi még ott sosem voltunk. Nagyon ügyi volt a kismanód, hogy ilyen szépen átaludta az éjszakát. Laura most nem. És még mindig nincs kint a foga, amit már egy hónapja mondok, hogy jön. :twisted: Szerintem ez volt az ok, de kelt negyed 11-kor, éjfélkor és 1-kor. Na ekkor kapott 3 ml Nurofent, így utána már nem kelt. Tuti fájt neki. Még jó, hogy hosszú idő után először 10-kor elvetettem magam. Mi lett volna velem reggel különben? :roll:
Az milyen jó lehetett Nektek mikor Füreden laktatok! Tiszta romantika az esti séta a parton. El tudnám viselni én is. Különben is a Balaton nekem örök szerelem. A kertre ne legyél irigy-irigy-irigy :wink: , majd Nektek is lesz. :P

Ancsikám! Nem olyan rossz az a bizi. A matekot én is utáltam. Középiskolában is 3-as voltam belőle (abból az egyből), na jó azt hiszem negyedikre sikerült a 4-es, aztán mégis mérnök lett belőlem. Mondjuk a fősulin is volt belőle pár UV-m, mert ott sem szerettem meg. De a szakmai tárgyakból mindig ötös voltam, és szerintem ez a lényeg. Na, nem mintha ott tanulná meg az ember a szakmát, de szerintem akkor is fontosabb mint a matek. Persze Norbinak ott a továbbtanulás, úgyhogy azért tényleg kérdezz rá a korrepetálásra, mert fontos lehet. Ügyes fiú Ő, ki fogja javítani.
Aztán este nem néztük ám a korit, csak a végét. Mert a Laci talált az HBO-n egy filmet, azt néztük. De már a kori sem olyan mint régen. Valahogy ez a kommentálása kiborít. Azt mondja a csaj (nem tudom ki a kommentátor), hogy "nagyon nehéz összepározni olyan férfit és nőt, akik együtt forognak, ugranak!". Összepározni, bakker, jó, hogy nem pároztatni. A másik meg, hogy nekik együtt kell pörögni, forogni, mert kurva hülyén nézne ki a páros korcsolyázás, ha külön-külön úgy ellennének a jégen. Na, szóval, igényes. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!! :twisted:
Írtad, hogy Gábor ki szokott akadni rá, érdekes régebben a Laci is, de tegnap simán rábólintott, hogy oki akkor azt nézzük. Na, nem mintha engedély kéne hozzá :P , de mondtam neki, és nem volt ellenvetése, csak közben megtalálta ezt a filmet a Hobón.
Te Anna, már ég a fejem emiatt a hülye méz miatt, hogy olyan vagyok mint az ígéret földje. De kitaláltam valamit. Mivel én most megint szerintem egy hét "falufogságra" vagyok ítélve a hó miatt, a Laci viszont mindennap megy Tbányára, Ő be tudná adni Nektek, egyeztetés után. Kb. fél 5 után adná be, mert addig dolgozik. Ha jó így, akkor jelezd légyszi, mert akkor intézem, és akár hétfőn már be is tudja adni.
Drága kicsi Anna, pityergett a hó miatt. Hát még Ő is olyan pici, nem csoda, ha elfáradt. Aztán meg jól lepasszoltad a csimotákat :wink: , az tök jó, hogy anyósodék is így elfogadják Norbit! Tényleg hány éves volt, mikor Ti megismerkedtetek? Már tuti írtad, csak hát az én agyam........ Szóval ez így annyira jó!
A dédi kinek a kije? És hány éves a néni? Sajnos nekünk nincs dédink. Most halt meg a mamám testvére is, aki ugye nálunk a dédi kategória volt, nagyon szerette a lányokat. De már Ő sincs köztünk. Azért jó, hogy még megérhette a születésüket, Ő is örült neki nagyon, csak hát jó lett volna, ha még látja őket tovább cseperedni, de az élet kegyetlen. :cry:
Kertrendezéshez ötlet? Hát neki kell durálni magatokat! Dózerolni, feltölteni, füvet vetni. Tudom nem sokat segítettem, de nekünk ilyen gondunk nem volt. Na jó, a középső udvarunk, ahová a garázs lesz, az jelenleg eléggé kupis, tavasszal szeretnénk rendbe hozni, de hátul a kertet csak nyírjuk. Sajna mindkét szomszédunk eléggé elhanyagolja a kertjét, és ez nem valami jó, de már nem foglalkozunk velük, a miénk legyen rendben, aztán kész. Azért a mesgyét szoktuk gyomirtózni, hogy legalább a gaz ne terjedjen át hozzánk.

Na, míg írtam, megettem a borsólevest, nekiugrok a másodiknak. Elpakolni majd akkor fogom a konyhát, ha a Lara felkelt, nem szeretek ilyenkor csörömpölni.
Felhívtam apát, hogy délután nem megyünk-e el sétálni valahová, mondjuk én konkrétan Tatára gondoltam a tópartra, ebben a szép hóban, mert már egy hete nem tettem ki a lábam a faluból, már kezdem magam bennszülöttnek érezni. :P

Kép
larianyu

Csajok!

Mire megírtam a kisregényemet, már egy csomót írtatok! :shock:

Edit! Így tényleg könnyű a főzés! :wink:
Szegény Milán, hogy műteni kell. A győri gyermeksebészetet nagyon dícsérik, én sem vinném máshová, nagyon sok jót hallottam róla. Remélem soha nem lesz rá szükségünk. :roll:
Jajjj, szegénykém, ha belegondolok, hogy altatás meg minden, nem lesz kispiskóta, de hát fontos műtét, muszáj megcsináltatni. Erőt és kitartás kívánok hozzá!
Lara sem szereti fogni a kezemet. Mostanában azért már egyre gyakoribb, mert megfogom neki aztán kész. De egyébként ugyanúgy vagyok mint Te, mert ezerrel kell figyelni rá, olyan mint a szemfényvesztő! :roll:

Timi! Ezt a pechet! Mostmár csak nem lesz semmi!
Igen, igen hozzál Ágikás képet! Most rögtön! :P Névnapos ünnepeltes nincs véletlenül? :roll:
Már ideje, ha kimegy a UPC, ahhoz képest mióta szarakodik a netetek.
Engem ma felhívtak a tévések, hogy azóta volt-e kimaradás, mert ha nem, akkor nem jönnének, mert tegnap valami optikát hegesztettek és attól lehetett. Mondom, oki, akkor ne jöjjenek, mert azóta jó a teve.
Mi nem szoktunk filmet letölteni. Ha már nem tudjuk mi bajunk van, akkor a youtubon szoktunk nézni Showder Klubot, meg ilyen Mónika Shows bakikat, hülyeségeket. Jókat lehet röhögni, hogy milyen "egyszerű" emberek vannak.

Na, húzok tényleg eszek másodikat!

Kép
larianyu

Sziasztok!
Most csak CJuditnak gyorsan:
Barátnőm holnap megy be a kórházba,túlhordással.A lényeg,hogy most hívott,hogy feloldották a zárlatot!!!Végre egy picit megnyugodhatsz!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Timi!
Ágikának Boldog Névnapot kívánunk!!!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Na akkor a képek.Nincs a kertről,de egy páran lehet látni azt is.A gyerekek a lényeg nekem mindig :D !

Móni!!!Ma is megyek ebédelni :wink: !

Kép Jázminka nyáron legel Kép Unokatesóval,Hunorral (a rönkhintát apa csinálta egyedül) Kép Hunorral a Milán még 2008-ban Kép Jázminkára is ráfért volna egy borbély Kép Ez lett

KépKép
nagyedit

Na Judit!!!!!Látod,ne aggódj!!!

Ja!És ha a Milán kezét megfogom,mindig azt6 mondja:"Anya,ne,bocsánat,Milán egyedül megy!"Van hogy megfogom ha nem akarja is!Ordítson.Nem érdekel ki mit mond.Inkább hisztizzen,minthogy vmi baja legyen!

A pechről csak annyit.Férjem a cégessel egy pótkocsiba ment bele a héten. :twisted: Amit maszekol,azt most ráköltheti.20e körül a javítása.Még jó hogy ki tudja kalapálni ő.Ezért nem lett tegnap jó kép,mert nekem kellett csinálnom magamról :oops: .Ő későn jött haza. :(

ÁGIKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Írjatok!Juditok merre vagytok?
Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Nem mérem Márkot,mert mondták nem kell így hogy jól hízik..bár az én megnyugvásom érdekében biztos jó lenne,de nem akarok kölcsönözni mérleget.Biztos hogy elég a tejcsi mert van hogy vissza jön neki...Vivikénél is a kórházban csak 10-et szopizott mindig pótólták igy tápszert kapott,hízott is tőle...De Márk baba már a kórházban 50-et is megette...Vivien elég szépen elfogadta a darabos kajcsit,és jól is evett,de mióta mindent ehet azóta nem nagyon mennek a főtt kajcsik..remélem ha oviba megy ott rendesen fog enni..

Most alszanak a drágáim,én is kikapcsolok egy kávé mellett és tv-zek egy kicsit...
Levegőzünk majd mi is egy kicsit elmegyünk a Cba-ba vásárolni.. :oops: Majd holnap el sétálunk a Dm-be...

szép délutánt
anda-vivibaba

Sziasztok,

Anna, Edit nektek is köszönjük a köszöntéseket!

Edit
Nagyon szép kertetek van, irigy, irigy
ja, és a férjed nagyon ügyes
az enyém férjemben is egy ezermester veszett el,
jó lett a hajad!

megyek, Ági nem hagy.....

Kép
tinaági

Sziasztok Lányok!

Ma kaptam a jó hírt, feloldották a látogatási tilalmat. Én olyan, de olyan boldog lettem, mintha kb. azt mondták volna, hogy mától nem fáj a szülés. :) Azért annyira más így nekiindulni, hogy tudom, hogy ott lehet velem a párom. Tényleg, mintha dupla erőm és akaratom lenne ilyenkor, úgy érzem. :) Mondtam is a férjemnek, hogy ő az én Puffinom. Tudjátok, a Kincs ami nincsből: "Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot." :)))

Itt a cikk: http://www.kekduna.hu/modules.php?name= ... sid=145741

Móni: Sajnos én is hallottam már jót is, rosszat is vesetágulattal kapcsolatban. Elvileg azt mondják, hogy ez általában a normál húgyúti működés megkezdődésével helyreáll, illetve a méret elég pici ahhoz, hogy ne okozzon semmi fennakadást. Hát remélem. Nemrég született egy ismerősömnek Bp-en egy kislánya. Végig semmi gond nem volt, észre sem vették, és policisztás vesével született, hónapok óta kórházban van, válságos állapotban... és egyik uh alkalmával sem látták ezt. Nem értem hogyan!

Mi elmentünk egy másik dokihoz is uh-ra, pont azért, mert legalább két orvostól akartam egybehangzót hallani, és az a doki észre sem vette a vesetágulatot. Na, ebből gondolom, hogy akkor az enyém igen alapos lehet valóban. Nem? Olyan sok múlik a diagnoszta szemén, főleg egy uh esetében...
Azt mondta az orvos, hogy ha megszületik a pici, majd a gyerekorvosok megnézik a veséjét, feltételezem egy uh-val, de ilyen mértékű tágulatból semmi gond nem szokott lenni.
Nagyon-nagyon remélem!!!!!!! Azért félek... de bízom benne, hogy semmi gond nem lesz.

Félévi: Elégedett vagyok a manókámmal, a tanítónénik is azok. Fontos tárgyakból mindből kiválóan megfelelt (elsőben még ugye nincs osztályzat, de ez az 5-ös megfelelője, én úgy tudom), a készségtárgyakból (technika, rajz, ének) meg jól megfelelt (4-es féle). Magatartása jó, szorgalma példás.

És hát képzeljétek... szerelmes. Tegnap borzasztóan nekikeseredett a világnak, mert a kiszemelt csajszi másba szerelmes. Nehéz ilyenkor bármivel is megvigasztalni. Nem könnyű az élet már 7 évesen sem. :)

Én ma nem főztem semmit, tegnap csináltam túrós tésztát, kedvet kaptam tőletek, azt ettük ma is.
Tegnap egy csomó helyen voltam még ügyintézni, voltak dolgok, amiket le akartam tudni még a baba születése előtt, távhőben volt egy kis dolgom, meg az államkincstárban stb... ezzel el is ment a délelőttünk.

Ma eddig még csak lustálkodtam, most tervezek egy kicsit vasalni. :)

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Anna: Köszi. :) Közben már pont írtam a kisregényt, csak utána frissítettem, így nem láttam, hogy írtál. :)

Sok sikert a barátnődnek! :)

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Sziasztok!

Most jöttünk a szánkózásból!!!
Ma szerettem volna venni magamnak egy hótaposót.Azt a régi fajta pufisat.Unom már a dupla zokni.De sehol nem találtam 36-ost. :(
Számkókarfát vettem.Erre rövid a csavar rá,és apának át kell alakítani.de azért szánkóztunk. :lol: :lol: :lol:

Judit!Mikor jöttem ma haza,a rádió mást sem szajkózott,minthogy feloldották a zárlatot!!!!!Végig rád gondoltam.Így most a terhességed hátralévő hetei nyugodtabban telhetnek! :D Ezért mosolygott a dokid tegnap.Nem lehet ő rossz ember,mégiscsak gyerekeket segít a világra! :D Tudta ezt már tegnap.Csak hát az orvosi titoktartás...Akkor most apa is megnyugodott....Ugye?
Kisfiadnak gratulálunk!Tessék belé önbizalmat önteni,hogy legközelebb ne ő legyen ejtve!!!!Ezek komoly dolgok :lol: !

Gyertek majd!Én most megyek fürdetni,etetni,altatni :lol: !

Sziasztok!!!
Jucis!Eltűntél!!!! Kép Unokatesómmal a gyerekeim

KépKép
nagyedit

Ja Timi!
Azt a kertet ne irigyeld,nem a miénk.Anyukáméké.(Mondjuk használhatjuk :D !)
Nektek is van kert a lakáshoz,nem?Vagy ti nem olyan társasházban laktok.Arra felé ahol laktok nem lyan házak vannak?

Sehol senki?

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Először is, látod Judit, az élet mindent megold! :P Juppijéééé! Apa is mehet szülni! :wink: Na, mostmár nyugodj meg, a veséjével meg tuti nem lesz gond, ha a dokker megmondta. Ilyen válságos állapotokra még ne is gondolj, a negatív gondolatokat hessegesd el magad körül!
Érdekes, mert a terhesség alatt csak pozitív gondolatok voltak bennem, tudtam, valahogy, hogy minden rendben lesz és úgy is volt. Mikor a szülés után felébredtem és ott állt a dokim az ágyam mellett, akkor sem azt kérdeztem, hogy egészséges-e, mert az valahogy tök evidens volt, hanem, hogy hány cm. :shock: De már a fogantatása pillanatától tök pozitív voltam, éreztem, hogy Ő velünk marad, nem lehet baj.
Kicsifiad édes lehet, hogy tök komolyan szerelmes. Arany szíve, nehéz átélnie a csalódást. :roll:

Edit! Nagyon profi lett a frizkód! És Jázié is. Tök menő Neki!
Nagyon baba anyukádék kertje, de én amit nagyon irigylek, az a bestokizott tüzifa. Na, az elkelne itt is. Imádom, ha fával fűtünk, csak sajnos nem mindig veszünk. Akkor pedig marad a gáz és az gáz ilyen gázár mellett.
Nagyon szép a tescos füvük is, meg az a díszfű is. Na, meg a hinta, appááámm, férjed nagyon ügyi.
Te Edit, az elágnál hol nőttél föl? :roll: A Környei úton, vagy még visszább a templom felé? Csak úgy kivi vagyok.
És hogyhogy ma is mész ebédelni? Előtte írtad, hogy zöldbabfőzi lesz pörkölttel, anyós küldte. Na, akkor most mi van?
Mi is voltunk ma szánkózni, és apának is át kellett alakítania a szánkókarfát, ne aggódj, azt mondja 5 perces mutatvány volt. De Ő még pár hete csinálta meg, mikor múltkor esett a hó.
A szánkós képen Milán tisztára rád hasonlít. Mit tesz a genetika, mi? :P Nagyon cukik. Biztos élvezték, legalábbis a képen ez látszik.
Mi is jól kikapcsolódtunk, két órát voltunk kint, a végén a Cica már ordított, szegénykémnek gondolom fázhatott már az arca, keze, ezért gyorsan kocsiba ültünk és irány haza. Persze megint a seggen csúszás volt a menőbb mint a szánkón. :lol:

Holnap Apa szabin van, bemegyünk délelőtt a városba, aztán szerintem du sütök goffrit. Ezt nemrég találtam ki, már tök rég volt. Ebédünk maradt máról, úgyhogy majdcsak délután csinálom.

Jucus! Gyere, írjál valamit az elmúlt napokról!

Melinda! Remélem feltöltődtetek a pancsitól!

Anna! Elhiszem, hogy nem a gépezéssel vagy elfoglalva, ha lepasszoltad a két nagyobb gyerkőt. :oops: :wink: :P Kis huncut!

Évi! Írhatnál pár sort!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Kép
larianyu

Jó reggelt mindenkinek!!!!

Móni!Attól,hogy itt volt kaja,a vadas finomabb!!!!Hogy tudsz összehasonlítani holmi zöldbabfőzeléket egy vadassal?!
Én az elágazásnál a buszmegálló mögötti utcában laktam.Ha mész Kecskéd felé,és a kék buszmegálló mögött,ha benézel,van egy barna tetős ikerház 3-4.Na azt a szüleim építették.Ott laktunk iskolás koromtól.Azelőtt a Bánhidai lakótelepen.
Anyáéknál az a díszfű ott volt,mikor vették a házat.Nagyon kis igénytelen.Sok törődés nem kell neki és látványos.
Móni nektek van vegyes tüzelésű kazánotok?Anyukáméknál csak cserépkályha van.Tavasszal ősszel azt használják,de ilyenkor pörög nekik is a gázóra :( .Mikor beköltöztek,férjem tök jó kis kandallószettet csinált nekik.Kovácsoltvas.
Gondolom azért apa nálatok is megcsinál mindent!Kis segítséggel.(Lara is nyír füvet :lol: )

na megyek,mert Milán felkelt!!!!!

Írjatok csajok!!!!

Melinda!!!!Mesélj!Dávid élvezte a fürdőzést?

Edit

KépKép
nagyedit

Jó reggelt,

Edit,
De de van kertünk, csak amikor meglátok egy olyan kertet ami nagyon tetszik, akkor nagyon tudok irigykedni :wink:
az első kép is ilyen nagyon tetszős, na
apuméknak is cserépkályhájuk van, hát én imádnám ha nekünk lenne, annyira jóó

Móncsi,
Akkor jó sokat voltatok kinn, mi is kimentünk szánkózni, Ágit nem nagyon tudtam berángatni majd két óra múlva én sem, bár már rajta is a fagyás jeleit tapasztaltam :roll:
Akkor ma ügyintéztek, jó hogy a férjed szabizik ma, gondolom Larika örül neki
Tényleg, akartam kérdezni hogy hogy lesz nálatok a szülinap?
Milyen torta, ajándékok, ezekre vagyok kiváncsi :)

Melinda,
Milyen volt a pancsolás?
Kicsi fiad hagyott aludni ma is?

Anna,
Mi a mai programotok?

Kép
tinaági

Sziasztok!

Edit! Így már értem az ebédelést! Jöhettetek volna! :lol: Ma is vadast eszünk, a Laci szerint kicsit sós, szerintem nem, na mindegy. Mondtam, ha sós, akkor sósan esszük. :P

Na, köszönöm a felhomályosítást lakóhely ügyben. Kis kíváncsi fáncsi vagyok. Majd megnézem az ikerházat. :roll: De ezek szerint akkor a szüleid már nem ott laknak, ugye, jól értem, hogy vettek máshol házat?

Igen, van vegyeskazánunk, én imádom, ha azzal fűtünk, egész más mint gázzal, olyan jó meleg, otthonos lesz minden. Gázzal más a hőérzet. Ez lehet, hogy furcsán hangzik, de aki már ezt tapasztalta az tudja miről beszélek.

Igen, a férjem is mindent megcsinál, az egész házfelújítást ő csinálta, kivéve a vizes és gázos dolgokat, ahhoz hívtunk szerelőt, mert az azért kényes téma. Meg egy egész fűtésrendszert átcsinálni, gondoltuk nem árt egy ismerős szerelő. De a villanytól a falazásig, vakolásig, betonozásig, csiszolásig, festés-mázolásig mindent-mindent Ő csinált. Volt mit. Mikor ideköltöztünk elment a Sütőiparhoz gépkocsivezetőnek, otthagyta a szakmát, így éjjel kenyeret vitt, nappal itthon melózott. Fasza volt. Aztán másfél év után visszatért a szakmájába, amit nagyon szeret.

Timi!

A szülinapról egyenlőre annyit tudok, hogy valószínű a Larának busztortája lesz. Lehet, hogy ez kicsit fiús, de imádja a buszokat, még gondoltam traktorra is :roll: , mert azokat is imádja. De ahány buszt meglát, közli, hogy busz, csüccs. Remélem az a csaj, aki tavaly is csinálta a tortáját, megcsinálja.
Ajándéknak a futóbiciklit gondoltuk, de múltkor láttam valamelyik újságban ilyen kis játszókuckót (ház formájú), az is jó lenne neki a kertbe, úgyhogy valami ilyesmik lesznek.
Minden nap eszembe jut, hogy Úristen, mindjárt két éves. Most született. Rohan az idő. De imádom, hogy ilyen nagy és okos.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
larianyu

Sziasztok!

Móni!Még jó hogy imádod a Larikát!!!!!Persze hogy okosak és szépek ezek a gyerekek. :D

Nekem a szüleim elváltak.Eladták a házat.Anyukám a Gálon lakott,majd utána összeismerkedett a párjával.És együtt vették ezt a kertes házat,ahol laknak.

Nagyon ügyes a férjurad!!!!Hát igen,azért így százezreket spóroltatok.Nem mindegy.Azon tudtatok venni Larának játszóteret! :D (Meg többet tudtatok a házon alakítani!)

Jaja.A gáznak nem akkora a fűtőértéke.Értem én,hogy miről beszéltél.Meg a kazánba egy csomó mindent be lehet dobni a háztartásból.

Azért aranyosak ezek a gyerekek.Majd szétfagy a pofijuk és még sem akarnak bemenni.Ismerős.A Milánnak és a Jázminnak (meg magamnak is) testápolózom az arcát mielőtt kimegyünk.

A szánkókarfáról meg annyit,hogy van képük egy csomó pénzt elkérni érte,és nem stimmel a szánkóra.Nekünk régi szánkónk van.Abban még volt anyag.A csavar meg rövid hozzá,amit a karfához adtak! :twisted:

Mi ma a maradékokból csemegézünk.Mosok,vasalok,és átválogatom a Jázmin ruháit.Kinőtt egy csomó mindent.Harmadik méret overállt használunk ezen a télen. :shock:

Meg a szokásos:felmosok. :shock:

Eltűntek!Gyertek elő!

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

Andrea!Ha rendesen hízik Márk,akkor tényleg felesleges méregetni!

Edit!Anyudék kertje nagyon tuti!Az a nagy bozót az pampafű?
A hajad nagyon jó lett!Jázmin meg kis "elektromos"hajú!Nagyon csinik vagytok!Pufis hótaposót Annának a tescóban vettem,és mivel Neked apró lábad van( :D ),nézd meg,hátha van még!
A műtéthez akartam még írni,hogy Norbinak le volt tapadva a fütyije,nem teljesen,kb. a fele.Mi is Győrbe vittük,ambulánsan meg is csinálták neki.Nagyon normális orvost fogtunk ki,mindent elmagyarázott nekem is,Norbinak is(akkor volt olyan 3 éves körüli)!Egyszer kellett visszamenni kontrollra,utánna már minden rendben volt.Szóval én csak ajánlani tudom Győrt!Tudom persze,hogy Nektek ez jóval nagyobb műtét lesz,de jó kezekben lesztek,ez biztos!
Kitaláltátok már Jázmin ajándékát?Vagy le vagyok maradva,és már meg is vetted? :lol:

Móni!Ne aggódj a méz miatt,már mondtam!Ráér!Ha nagyon le akarod tudni,nekem úgy is jó,ha párod hozza,de Neked azért jobban örülnék!!! :lol:
Hány éves volt Norbi,mikor megismerkedtünk?Három éves körüli volt,olyan négy év körüli,mikor összejöttünk,majdnem 5 éves,mikor összeházasodtunk.Én is örülök,hogy ilyen Anyósom van,mert tényleg úgy kezeli Norbit,mintha vér szerinti unoka lenne!Hiába na,Ő az én PótAnyum!!!
"Anna! Elhiszem, hogy nem a gépezéssel vagy elfoglalva, ha lepasszoltad a két nagyobb gyerkőt. Kis huncut!"
Ez szép is,és jó is( :wink: ) lenne,de: Bevetésen vagyok,és az oroszokkal harcolok!!! :lol:

Timi,Ágika milyen babát kapott?Sajnálom férjed padkázását!Reméljük,hogy most már tényleg elkerül titeket a baj!!!UPC-sek voltak?Minden rendben most már internettel-tévével?
Mára semmi extra programunk nincs,majd délután kell szaladgálni kicsit,de semmi küli nem lesz.

CJudit!Örülök,hogy megnyugodtál egy kicsit,és visszatért az erőd!
Az első szerelem!Édes kicsi Bence!Hát igen,ilyenkor nem sok mindent tud mondani-csinálni az ember lánya...Remélem,hamarosan jön egy ÚJ szerelem,és feledteti a csalódását!!!

Rengeteget írtatok lányok!Már egy órája ülök és olvasok-írok!

Este elég későn értünk haza,majdnem 8 óra volt.Megcsúsztunk rendesen a fürdéssel,vacsival,de így hogy csak Apróka volt itthon,nem volt gáz!
Ro reggel fél 6-kor átüvöltötte magát a nagyágyba...Olyan fejgörcsöm volt már mielőtt elkezdte a műsort,mint állat.Persze csak egy fél órát bóbiskolt vissza,azóta fenn van.MOndjuk szerencsére az ágyban maradt,nem állt neki razziázni! :lol: A fejemmég most is odavan...Asszem veszek be valamit rá.
Lépek,csinálok valami hasznosat is!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Móni,kérdezted a Dédit!Ő Gábor apai nagymamája,81 éves volt novemberben.Jól tartja magát,csak hát szegénykémet sok csapás érte az elmúlt pár hónapban és évben... :cry: De tartja magát,ez a lényeg!
Na tényleg megyek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Lányok!

Jövök majd, de kiscsajom szinte folyamatosan igényel. HOgy fogok ennyit visszaolvasni, azt még nem tudom.
jucis

Anna!Ti merre laktok?

Mit veszünk Jázminnak?Néztem az IKEÁ-ban(hol máshol :D ) kislányoknak konyhát.Azt vesszük meg.Ugyanolyan,mint egy felnőtt konyha.A mamák meg vettek hozzá fazekat,sütős dolgokat...Kerámialapos főzőlap van a konyhaszekrényen,és ha elfordítod a gombot,piros LED világít.Kapott pénzt a déditől is.Olyan ajándékot kap,ami sokáig megmarad.A Thomas vonatokat is azért kapták.Mert azokat nyúzhatják,nem teszik tönkre.

A keresztelős pénzen meg kapnak ágyneműhuzatokat.Most van nekik két garnitúra.Egy buborékos meg egy nyuszis,de a Milánnak a nyuszis kicsi lassan.A Jázminnak még nem kellene másik.Elteszem neki.Tinikoromban kaptam keresztanyámtól 101 kiskutyás ágyneműhuzatot.Ha vmi vész van (bepisil a Milán és nincs csere másik) azt húzom fel neki.Csak hát nem mai gyerek.Bár évekig nem használtuk.Még jó hogy nem adtam rajta túl :lol: .Meg,ha bepisil a Milán ugyebár a takaróját is kimosom,nem csak a huzatot.Meg kapnak még ágy alatti tárolót.Először fonottat szerettem volna,de a férjem rábeszélt a műanyagra.Egy fonott árából 4 műanyagot veszünk.

Vasárnap Campona!!!!Várom már!

Képzeljétek!Milánnak van pénze.A 200asokat gyűjtöttük neki,semmit nem költöttünk.Mindig elraktuk.Van neki egy csomó.És azt mondta vesz a Huginak ajándékot belőle.Esküszöm könny szökött a szemembe mikor mondta!!!!! :cry:

Milán az első szülinapjára nem is kapott tőlünk semmit :oops: .Tortát rendeltünk neki,és babazsúrt szerveztünk.Ennyi.Nagy a család,egy csomó mindenkitől kapott ajándékot.

Írtad Anna a dédit.Nekünk 4 dédimamánk van és 2 dédipapánk.És van egy nagy kincsünk.ÜKNAGYMAMA.Az én dédimamám még él.90 éves volt nyáron.És most ősszel volt másodjára kórházban.Először pedig 10 éve.Nagyon szeretem,mert nagyon kedves,okos,és tájékozott.És nagyon jó fej.Modern nagyon!!!!A mai napig elfoglalja magát kézimunkával.Kesztyűt kötött az ükunokáinak meg zoknit!!!Milán öregdédinek nevezi.

Anna!Látod,lett volna egy kis nyugid (egy épphogy egyéves gyerek mellett haha) erre fáj a fejed!!!!Biztos az oroszok!!!! :D :D :D

Na írjatok!!!!Figyelem a gépet negyedóránként!

Edit

KépKép
nagyedit

Edit!
Írtam,nem kaptad meg?

De jó Neked,4 dédimama,két dédipapa!Hát,Nálunk ez úgy van,hogy Gábor és az én nagymamám van már csak,a nagypapák már régen meghaltak.Apum,és Gábor Apuja sincs már közöttünk...Sajnos eléggé megfogyatkozott a családunk...
Üknagymama?Én nem is emlékszem az enyéimre...De tök jó,hogy ilyen fiatalos!90 évesen milyen fitt!!!Remélem,még sokáig Veletek lehet,tényleg nagy kincs Ő Nektek!
Jó kikapcsolódást vasárnapra!
Nagyon jó ajándékokat kap Jázmin,és ugye azért kap hasznosakat is,ügyes vagy!
Édes lehetett Milán ezzel az ajándékozással!Hiába na,a testvéri szeretet!!!Elhiszem,hogy meghatódtál!

Fektetem Rolandot,már eléggé ki van purcanva!
Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

De megkaptam!Köszi!Csak nem néztem a priviket! :oops:

KépKép
nagyedit

Sziasztok.

A Gyémántfürdőben voltunk pancsikálni. Dávid mint mindig most is nagyon élvezte, mi meg jót szórakoztunk apával mert a kis tökös megint kiszúrt magának egy nőt. Volt ott még jó pár nőci, de nem, neki az úszómester néni jött be. Hiába , van ízlése a gyereknek. :wink: Nekem sajna a thai masszázs vasárnapra lett áttéve, apa leszervezte. Már alig várom, a fiúk addig pancsikálnak egyet. Vasárnapi program meg is van. Szombaton Egészség nap van az élményfürdőben, biztos sokan lesznek. Nem szeretem mikor sokan vannak ,ezért van hogy többnyire hétköznap megyünk. Hazafele elaludt a manó a kocsiban. Akárhogy próbálom óvatosan kihámozni a kocsi ülésből nem jön össze, mindig megébred. ½ 9 –kor azért kiütötte magát, mi is 9-kor már ágyban voltunk. :shock: Na ilyen is rég volt.

Timi Dávid ma is hagyott aludni. Újabban simán megtalálja a cumiját és vissza teszi a szájába és akkor már nincs gond. Ezt nappal vettem észre mikor szundizni szokott, elalszik kiesik a cumi a szájából, egy idő után keresi , addig forgolódik addig kutat míg meg nem találja a cumiját. Éjjel mind a két cumija az ágyában van, van választék, egyiket mindig megtalálja. Nő a gyerek és önállósítja magát, ez nem baj csak rohan az idő…. Ágika biztos örült az ajándéknak. A pechsorozat csak véget ér egyszer. Nekem is ismerős a dolog mikor van valami akkor tuti hogy jön minden csőstül. Na de legyünk optimisták. :D

Móni hát azok a Füredi esték…. biza biza. Szép emlékek. 8) „Gázzal más a hőérzet. Ez lehet, hogy furcsán hangzik, de aki már ezt tapasztalta az tudja miről beszélek.” úgy van. Anno mi is átálltunk a gáz tüzelésre ( már az erdélyi lakásra gondolok) , idővel nagyon megbántuk. Míg a gáz egész nap ment a cserépkályhában hogy meleg legyen, addig a fával egy jó tűzzel olyan meleg lett hogy másnapig nem is kellett begyújtani. :oops:

Edit pici fiad vajon fogy fogja viselni a műtétet. Hát valóban közeledik az idő. Remélem minden ok lesz és pik pak túl lesz rajta. Jázminak nem semmi haja van, haláli. :D Jó lett a hajad és talán sötétebb is . Mintha a névadón szőkébb lettél volna. Rosszul látom? Nagyon szerencsések vagytok hogy teljes a család, dédik és még ükmama is. Dávidnak sajnos már csak az én anyukám van, nagyinak. Milán biztosan nagyon szereti a hugit, nem csoda hogy meghatódtál. :D Mit kap Jázmin a nagy tesótól?

Nekem attól van frászom hogy majd Dávid egyszer kitépi a kezét az enyémből az utcán és kirohan a kocsik közzé. :? Remélem azért ilyen nem lesz.

Milyen ügyes pasijaink vannak , kész ezermesterek. Még jó hogy, nem hiába őket választottuk. :wink: :D

Judit látod látod minden jól alakul. Nem lesz itt semmi gond. Bence nagyon ügyes. Haláliak mikor „szerelmesek”. Hát igen, már ilyen fiatalon megtudják milyen a csalódás. Szerencsére hamar el is felejtik. :D

Anna ezt a pechet, nyugi van és te bevetésen az oroszokkal. :roll: Na de ami késik nem múlik. Fűtyi téma már akartam is kérdezni hogy Ronak hátra tudod húzni a bőrt ?A védő néni azt mondta nekünk hogy egy évesen már hátrahúzható kell hogy legyen. Dávidnak meg csak félig, remélem nem lesz gondunk vele. :oops: Végül is hány éves koráig kell hogy rendeződjön a dolog?

Jucis majd gyere. Nem unatkozunk, van mit olvasni. Amire végeztem a vissza olvasással felkelt Dávid. Ezt a hsz- elkezdtem már 2 órája. :roll:

Ma nem főzők én sem, van mára a tegnapi babgulyásból. Csak egy kis kocsonyának valót feldobtam a tűzre. Imádom.

Tegnapi pancsi
Kép
Régebbi pancsi
Kép

Melinda

Kép
dávidbaba

Csak egy ötlet Móni!Eszembe jutott itt pakolászás közben.Rózsaszín traktortorta pink fellnivel!!!! :lol: :lol: :lol: MEGAVAGÁNY!Hurrogj le nyugodtan,ha hülye vagyok!Na de olyan tuti senkinek nincs!!!!!

Még jövök csajok!

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok!
Melinda,A fiad azokkal a gyönyörű szemeivel mindig levesz a lábamról!Kis szépségem,jól érezte magát a fürdőben!A csajozás meg járt hozzá! :lol: Szegénykém,hát muszáj leszel vasárnap is menni kikapcsolódni??? :wink: :lol: Ha gondolod,bevállalom helyetted,hogy otthon pihenhess!Hogy milyen önfeláldozó vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Ronak nem lehet hátrahúzni teljesen a fütyit,dokinéninek azért jobban sikerült,mint nekem,de ahogy én láttam nem ment neki fel teljesen.Szólni nem szólt hogy ez baj lenne,de mint írtam Norbi is kb. 3 éves volt,mikor megcsináltattuk neki.De úgyis megyek tanácsadásra kedden a fejelgetés miatt,rá fogok kérdezni erre is.De hogy mikorra kell ennek korra rendbelennie,azt nem tudom sajnos.
Keresem Norbi záróját erről,de az istennek nem találom meg...Olyan ku... ideges lettem!Hogy mindig eltűnnek a cuccok!!!A faxom kivan már ezzel!!!De elő fogom keríteni,csak azért is! :twisted:
Indulunk,mert még ajándékot kell venni(holnap tartjuk az egyik kis unokaöcsi szülinapját!),meg Norbit hazahozzuk,és a változatosság kedvéért ma Zoli alszik nálunk! :lol:

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Köszi Anna , amikor majd nem keresed biztos elő kerül. Isten éltese az unokaöcsit. Hát képzeld micsoda szívás, vasárnap is menni kell. :twisted: De túl fogom élni. :D Rendes tőled hogy feláldoznád magad értem. :D

Móni nem semmi tortája lesz a kis Laurának. :) :) :)

Andi ma még nem voltál. Mi újság veletek? :oops:

Évi remélem azért olvasol minket és minden ok veletek. Jó mozizást a hétvégén. :)

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok Csajok!

Hú, hát nem egyszerű itt lépést tartani, annyit írtatok...

Melinda: Gyönyörű a kis Dávid, ezek a szemek még sok lány vesztét fogják okozni. :) Mi még nem is jártunk a Gyémántban, mert terhesség előtt valahogy nem került rá sor, terhesen meg már 12 hetesen eltiltottak a víztől, úgyhogy még várat magára. Valakitől hallottam, hogy vagy már van is, vagy tavasztól lesz babaúszás. Erről tudtok valamit? Mert majd a bébit mindenképp szeretnénk olyan 3-4 hónapos korától vinni. Illetve ez majd a férjem reszortja lesz, de arra gondoltam mi is mennénk Bencével, ő sem tud még úszni, noha jártak az ovival a Dózsába, dehát azt inkább nevezném csak vízhez szoktatásnak...

Írtátok itt a fütyis témát. Még anno Bencémnek is le volt tapadva, de neki a gyerekorvos el tudta intézni, noha nem volt túl humánus a módszer... a szívem szakadt bele, mikor "feltépte" neki. Akkor volt másfél éves. Pár napig kenegetnünk kellett, aztán szerencsére azóta nincsen gáz vele. Persze gondolom az enyhébb fokú volt.

Kertesek! Hát én mindig is irigykedtem rátok! :) Én egyébként falusi lányka vagyok, világ életemben kertes házban éltem, csak mióta elkezdtem dolgozni 18 évesen és önálló életbe kezdtem, azóta vagyok panellakó. :S

Tervezzük, hogy pár év múlva áttelepülünk Komáromba, mert a férjem odavalósi (helyesebben szőnyi), és van ott egy lakása, amibe a szülei felköltöznének, mi meg a kertes házba, ahol ő is felnőtt. De ez majd csak akkor válik aktuálissá, amikor ők úgy döntenek, hogy már nem szeretnének tovább kertezni stb, vagy már nem bírják, azért már mindketten a 70-hez közelítenek. Nem sürgetjük, örülünk neki, ha majd mehetünk.
Mindenesetre várjuk! :) Most úgy tervezzük, hogy majd akkor jöhet egy harmadik baba is, ide a panelba már nem, alig férünk el így is.
De milyen jó is lesz a gyerekeknek! Nem bent a négy fal között, hanem nyugodtan kiengedhetem őket ha már nagyobbacskák, hadd játszanak, rohangáljanak. Nagyon várom már. :)

Holnap megyünk a Fővárosi Nagycirkuszba, elvisszük a barátaink két gyerkőcét is magunkkal, Bence már nagyon várja. Kíváncsi vagyok én is milyen lesz, most zajlik épp a Nemzetközi Cirkuszfesztivál, és ezen belül lesz egy Magyar Bemutató, feltételezem csak magyar művészekkel, na, arra megyünk mi.
Volt még egy kis üdülési csekkem, ami lejárt volna hamarosan, és 1-2 hónapos babával úgyse megyünk olyan helyre ahol felhasználhatjuk, mivel ez a cirkusz dolog meg úgyis tervben volt, így ellőttük erre.

Egyik nap majd be kellene mennem a munkahelyemre aláírni pár dolgot, de valahogy meglepő módon nem igazán hiányzik. :lol:
Pedig tök azt hittem, hogy majd betekeredek, mivel ilyen hamar itthon kellett maradnom, de még bírom. :)

Tényleg lányok, Ti hogy vagytok az otthonléttel? Vágytok vissza dolgozni? Vagy elvagytok otthon? Én Bencénél másfél év után már vágytam a felnőtt társaságra, meg hogy kicsit mást is csináljak, mint pelenkázzak-etessek-mossak-főzzek, most úgy érzem ez ki fog tolódni, legalábbis egyelőre még baromi jól elvagyok itthon. :)

Na, még jövök, most megyek elmosogatok, meg kicsit a konyhát összerántom!

Judit

Judit
Kép
Kép
cinderella_

Anna ha már a fiam a szemével a lábadról levesz :D :D :D

Kép

Megzabálom a drágaságomat.

Puszi.

Majd még jövök.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok Lányok!

Egy fél napra kiteszem a lábam a faluból és mi fogad? Teleírt oldalak! :shock:

Edit! Megnéztem az ikerházat hazafelé, tök jól néz ki. De én hülye összekombinálhattam volna a dolgokat, hiszen már írtad, hogy a szüleid elváltak. Miért is laknának még ott, tiszta zizi vagyok! Bocsi. :roll:
Tök jó ötlet a rózsaszín traktortorta, csak nehogy megvalósítsuk! :wink:

A szánkókarfa dolog tényleg vicces. Egyébként elég kis satnya, nem? Oké, oké, betölti a funkcióját, de ahhoz képest amennyibe kerül nem sok anyag van benne.

Jópofa, hogy Jázi már a harmadik méretet hordja, az azért nem semmi. Időnként én is szanálok. Rengeteg ruha van itt már bedobozolva, és már szintén rengeteget visszaadtam a sógornőmnek. Mikor pakoltam össze a pici ruhákat, tök jó volt nézegetni, hogy milyen pici volt ez a Cicamica. Szinte hihetetlen. Ha látok utcán, boltban pár hetes babát, mindig megjegyzem, hogy el sem hiszem, hogy a Lara is volt ekkora. Pedig de. Csak hát az ember agya szelektál, szinte már nem is emlékszem milyen volt újszülöttnek :oops: , a képek sokat segítenek! :P Remélem ez nemcsak velem van így. Arra a pillanatra viszont élesen emlékszem, mikor először a kezembe adták, és még most is szinte érzem a karomon, amilyen pici, puha, meleg volt. :roll: Kicsi drágám.

Tök jó ajándékokat soroltál fel. Jázmint már érdekli a játékkonyha? Larát még most sem érdekelné, ez tuti. De hát nem egyformák. Talán majd a 3. szülinapjára, vagy majd idén Karácsonyra. Majd meglátom, mert nekem is tetszik a dolog, bár az IKEA-st még nem néztem, de majd megnézem a honlapjukon.

Nagyon édes lehetett Milán, amikor a huginak akart ajándékot venni, és mit tervez a kis drágám? Elhiszem, hogy meghatódtál, tényleg ezekért a pillanatokért érdemes élni. :cry:

Írtad az üknagymamát. Ez annyira jó. Csináljatok vele több generációs képet, bár már biztos csináltatok. Ez annyira jó lehet, látni egymás mellett egy évszázadnyi történelmet. Mindig szerettem, ha a régiek a háborúról és egyéb régi emlékekről meséltek. Csak sajnos nálunk is nagyon megfogyatkozott a család, úgyhogy már csak az emlékek maradtak, amiket valamikor meséltek. :cry:

Campona? Hát a gyerekeknek biztos tetszeni fog, de én azért egy kicsit csalódott voltam mikor augusztusban voltunk. Már egyszer voltam 8 éve, de mostanra azért elég jól le van lakva a Tropicarium. Szóval ennyi pénzért egy kicsit igényesebb környezetre számítottam. Nem mondom a cápák engem is lenyűgöztek, de a folyó akváriumok már annyira nem. Hát sajna ez Magyarország, viszont a jegyvásárlásnál elakadt a szavam egy pillanatra.
No, mindenesetre jó szórakozást, lehet, hogy csak én vagyok ilyen, hogy nekem már semmi sem jó. :wink:

Anna! Oké, oké, méz ügy törölve, ha mindenáron engem akarsz látni! :P Majdcsak kitavaszodik! :wink:
Köszönöm, hogy felvilágosítottál családügyileg, hogy ki kicsoda.
Hahhha, ha az oroszokkal vagy bevetésen, akkor sajnálom a tegnapi estét! :wink: :P De hát ez a mi sorsunk. Én olyan jól elvoltam nélküle míg terhes voltam. :lol:

Jucus! Mostmár azért olvassál, mert nem fogod tudni behozni magad! :wink: No meg írjál is.
Az milyen amikor Réka magának követel? Miket kell vele játszani?

Melinda! Ezek után a szemek után a csajok pisilni fognak az tuti. Lesz még gondotok! :roll: :P Gyönyörű Dávidbaba.
Hát szar is lehet neked, hogy újra kell menned vasárnap. :wink: Főleg egy thai masszázsra, ugyanmá', én el se mennék! :P
Az már tök jó, hogy Dávid önkiszolgálja magát a cumival, az már nagy könnyebbség, én már csak tudom, mert volt, hogy Larához egy óra alatt 12-szer keltem fel cumit beadni, ez kb. 4-5 hónapos korában volt. Pedig már kajálni nem ébredt, csak az a rohadt cumi. :shock: De hát ez is elmúlt és nem is volt mindennapos, de ez a fenti adat valahogy nagyon megmaradt emlékeimben. Már azt sem tudtam, hogy jövök vagy megyek a szobából.

Csajok én a kukitémához nem tudok hozzászólni! :P Legalábbis ami a kisgyerekekét illeti. :wink: :P

Cjudit! Jó mulatást a cirkuszhoz, nekem nagyon tetszett mikor egy pár éve voltunk. Úgy figyeltem mint egy kisgyerek. Magával ragadott, naaa. Pont mikor hallottam a tévében, hogy itt van most a cirkuszfesztivál, gondoltam milyen jó lenne elmenni. De majd, ha már Lara nagyobb lesz és végig tud ülni egy-két órát. Mert most még azt hiszem mehetnénk utána a többiek nagy örömére. :P
A munkába való visszamenetelt abszolút nem várom, sőőőőőőt. Nagyon jól elvagyok itthon. Néha találkozom kollégákkal, akkor nagyon jó kikapcsolódni és beszélgetni velük, de nagyon jól kialakult az itthoni kis életünk. Mondjuk, ha már visszamegyek megint az lesz a természetes, hogy járok újra, de nagyon nem hiányzik. Egyenlőre még a gondolatot sem szeretem, hogy nem lesz velem Laura minden percben. De megvan az élet rendje, és minden elkezdődik egyszer, ez is el fog.
Én a terhességem első percétől itthon vagyok, annak már 2,5 éve. Olyan mintha most lett volna, itthon valahogy más az időszámítás.

Nálunk ma semmi különös nem történt. Délelőtt vásároltunk Tbányán, aztán itthon ebéd, alvás, délután szokásos játék, ennyi.
Lányok, ha a CBA-ba mentek a Sztrádába és szeretitek a fokhagymás dolgokat, ne hagyjátok ki a sváb fokhagymás kiflit. Bakker nagyon finom. Ma felvásároltam a készletet. :P Vettünk egyet a Larának mert mindig kér kiflit. Nem nagyon ette, aztán a kocsiban mi apával egymás kezéből kapkodtuk ki azt az egy szál kiflit. Elmentünk vásárolni még a Lidl-be, de nem bírtunk magunkkal és visszamentünk a CBA-ba kifliért. :P Szóval curva finom szerintem. Mindjárt be is tolok egyet, hadd nőjön még a valagam.

Na, jó éjszakát Mindenkinek!

Kép
larianyu

Jó estét lányok!

Melinda!Dávid kék szemei....ÁÁÁÁÁ!!!!!!!Nem csoda,hogy becsajozik vele. :lol: Arcra már megjegyeztem múltkor is magamnak,olyan mint a tesóm volt kicsinek!!!Neki is ilyen volt a szeme.Gyönyörű fiad van,naaaa!!!! :lol: A huncutos az biztos a csajozós nézése :wink: !
Én is nagyon sajnállak a vasárnapi programodért.Ahelyett,hogy otthon előállítanád az ötfogásos ebédet!!! :lol:

Judit!Akkor nektek is van kertetek,ahová ki tudtuk menni.Csak át kell ugrani a mamához Szőnybe.Tesóm is ott lakik.Most újítják a házukat,addig Koppánymonostoron tanyáznak.Szegények, a Duna parton.Múltkor lerobbant az autója.Mondtam is neki,hogy majd mi kiköltözünk oda.Apa kocsija indul.Én meg elleszek abba a kis guszta kertesben,ahol most laknak. :wink: Ők meg beköltöznek a mi negyedik emeleti tömbünkbe!!!!! :lol:
Én is két és fél éve vagyok itthon.És nem hiányzik a munka.Elvagyok.Bár semmi különös nem történik velem.Azért is örülök,hogy megyünk vasárnap a Camponába.Nagyon rég voltunk.Bár tavasszal elmentünk cirkuszba.Itt Alsógallán ami volt.A Milán végig sem ülte.(Móni még nem érdemes!)Állatkertben voltunk többször.De csak Veszprémben,mikor jöttünk haza Balcsiról.Mostanában kezdett a Jázmin csak kétszer aludni.Karácsonyig 3-szor :shock: .Mostanra elértük azt,hogy jobban ki tudunk mozdulni négyen.
Mi is csak akkorra vállalnánk harmadik babát,ha kigabalyodunk a tömbből.Jó lenne,ha a sulit akkor kezdenék a "nagyok".És akkor itthon lennék velük.Persze ez csak álom.Meg hogy tanulni tudjak velük,ahhoz a harmadiknak is jólalvósnemhasfájósnyugis babának kell lennie!!!! :lol: (Álmodik a nyomor.)

Milán fütyijét 23 hónaposan rántották hátra.Kenegettük mi is krémmel,de ha pisilt,csípte.Így mindig engedtünk neki a kádba vizet és ott pisilt.Éjjel is.Aztán 2 nap múlva elmúlt.Most már hátra tudja húzni magának és megmossa fürdéskor. :D

Móni!Most is puha bőrük van!!!!!Én imádok hozzájuk bújni!!!!!Mikor a Jázmint kihozták a kórházban és először tisztába tettem,olyan furcsa volt a Milán után.Addigra a Milánnak olyan sonkái voltak,el is felejtettem milyen egy újszülött baba :oops: . Pedig nem egész 16 hónap van köztük.Fura volt fiú után lányt pelusozni is.
Nem hinném,hogy a Jázmint érdekelni fogja a kiskonyha.Nekem tetszik és kapott rá pénzt a déditől.Azért kapja,mert nem akarunk neki olyan ajándékot venni,amit csak pár hónapig használ.Ha azt látja,hogy én főzök-sütök csak fog játszani vele nem?Gondolom én.A legjobban az üres ásványvizes palackkal kavar.Azt mégsem kaphat a szülinapjára....Vagy igen? :lol: Milánnak tetszik a konyha.Állandóan keverget,ha főzök.Megvan még a gyerekkori kötényem.Elraktam nekik.

Na jó éjt!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit

Móni!Még a jegyről annyit,hogy néztem a honlapjukat :shock: . Februártól még emelnek is!!!! :arrow: Campona

KépKép
nagyedit

Sziasztok!

CJudit!Én nem hallottam erről a babaúszásról a Gyémántban!Ha jól hallottam,talán a Buborékban volt régebben,még az élményfürdő előtt,de ez sem biztos!
Jó szórakozást mára!Plusz két csemetével nem fogtok unatkozni,az biztos! :wink:
Itthonlét:vágyom is vissza dolgozni,meg nem is...Olyan kettősség van bennem ezzel kapcsolatban.Annánál ilyenkor már depis voltam kicsit,most meg szerintem nincs erre időm... :lol: Néha besokallok hogy csak a gyerekek-háztartás körforgás heteken keresztül,de ezzel szerintem sokan vagyunk így.Szerencsére sikerül mindig újra feltöltődnöm,és megy tovább a körforgás! 8) :D

Melinda!Ez a közeli kép...Csodaszép szemei vannak ennek a fiúnak!Kérdeztem már,hogy kitől örökölte?
Azért ha mégis megggondolod magad a fürdéssel kapcsolatban,szólj bátran! :lol:

Móni!Hát ne tudd meg,hogy én milyen jól elvoltam a fronton való harcolás nélkül!!! :twisted: Gábornak az esedékes napok előtt mindig kicsapom a hisztit,hogy terhes akarok lenni,mert akkor legalább megint pár hónapig nincs ez a macera! :lol: Komolyan mondom,hogy ha pasiknál lenne a "harc" havonta,már kitaláltak volna rá valami tuti megoldást!!! :lol:
Végül nem mentetek Tatára?

Edit!Milán fütyijét a gyerekorvos "szerelte" meg?Édesem,most már magának intézi a fürdésnél! :lol: Igggazi pasi,na!
Camponában kb. 3 éve voltunk,nekem ugyan tetszett,de mostanában nem tervezzük hogy megyünk.
Ha Jázminnak nem is fog esetleg tetszeni a konyha,majd Milus kihasználja!De szerintem Ő még (mármint Jázmin) pici hozzá,később biztos fog vele játszani!
Most hogy írod,eszembe jutott,hogy amíg Ro meg nem született,Anna volt a "baba".Mikor először jöttek be látogatni,hirtelen ÓRIÁSI lett az én "babám"...Annyira furcsa érzés volt,pedig hát közöttük van 4 év...

Reggel fél8-kor (mikor végre Ro nem üvölti be magát a nagyágyba hajnalban,mikor máskor! :twisted: ) hívott Anyósom,hogy nem indul az autója,és 8-ra benn kell lennie melóba.Gábor ment segíteni neki.Szóval jó kis ébresztőnk volt! 8)
Ebéd félig kész,milánói lesz,már csak a tésztát kell kifőzni.Este még összedobtam pizzát a fiúknak,maradt reggelire is.Délután meg szülinapozni megyünk.
Na,összevakarom magam egy kicsit,asszem főzök még egy kávét!

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna

Sziasztok!

Leánykám tisztára meg van buggyanva ma!EGÉSZ DÉLELŐTT ORDÍT!!!!Nem tudom mi baja.Adtam neki enni,inni,tiszta pelust,felveszem....stb.Állandóan.Most már beraktam az ágyába.Egy órája.És még mindig nem hagyja abba!!!!Ha felveszem is sír. :( Nem aludt délelőtt,most pedig már a második alvása jönne.Szerintem annyira fáradt,hogy csak síííííííííííír!

Anna!Nekünk a dokibácsi intézte a fütyköst.Előtte való hónapban írt fel kenőcsöt.Lidocaint,meg vmi Bactomittudoménmit.Küvetkező hónapban mikor jött,bekente Lidocainnal,hátrarántotta,megmutatta a teendőket.Pár napig csípte,ha pisilt,de nem vérzett.Utána mindig figyelnem kellet,ne tapadjon le.

Jééééé!Amíg írtam,Jázika elhalkult.Előbb kellett volna,aranyszívem.Kijött három foga!!!!!!Egy nap alatt!!!!Mindig megnézem,pedig nem engedi. :oops:

Jó hétvégén,jó pihenést,jó szórakozást.Főleg a cirkuszhoz és a masszáshoz!

Edit

KépKép
nagyedit

Sziasztok.

Én is csak gyorsan benéztem. Dávid elaludt valami nagy nehezen és még ezer a dolgom. Reggel 7-kor már ébren volt és csak most dőlt ki. Láttam rajta hogy álmos legalább 2 órája próbálkoztunk az elalvással. De ügyes fiú volt hagyott takarítani és oda tenni az ebédet. Móni nem bírtam ki tavaszig, a nagyszóba ablakait csak megmostam. :wink:

Edit szegény pici lány , biztos a fogai miatt volt ilyen nyűgös. :? Holnap érezzétek jól magatokat a Camponában. :D

CJudit majd tessék beszámolni milyen volt a Cirkuszban. :D

Anna jó bulizást délután. 8)

Többiek bujatok elő.
Vendégünk lesz most hétvégén , de azért megpróbálok jönni.
Kellemes hétvégét mindenkinek. :!: :!: :!:
Puszi.

Melinda

Kép
dávidbaba

Sziasztok!!!

Egyedül maradtam.Férjem elment céges buliba.Pestre.Vacsi vmi szállodában,dumálnak,majd jönnek haza.

Milán nem volt hajlandó aludni délután SEMMIT!Most elaludt,azt hiszem én lezuhanyzom és felkeltem.Különben kukorékol még este 10-kor is.Mostanában keltettem reggel és hamarabb ment ágyba délután is és este is. :D

Hugika is alszik.De neki meg van engedve.Van akitől már kapott ajándékot a szülinapjára!!!! :D

Írjatok ám,akim tud....Olvasnám!

Edit

KépKép
nagyedit

Szépjóestét!

Nemrég ültem le. A fél 7-essel ment el anyukám és a Biacs. Nagyon formában voltak a csajok ma is. Egész nap ment a játék, rosszalkodás. Hurkát sütöttem krumplival, párolt lila káposztával, délután meg goffrit sütöttünk a Lányoknak, meg magunknak! :P
Holnapra kész a husileves, és holnap lesz a híres, hírhedt sóban csirke. :P

Edit! Elhiszem, hogy furi volt Milán után a picibaba. Nekem is furi lenne egy újszülött, mert ugyebár Lara már ügyesen segít mindenben együttműködik. De azért ezt nem lehet elfelejteni, nem? :wink: Bármikor bele tudnánk jönni újra. :roll: Mondjuk tuti nekem meg a kisfiú lenne furcsa, de biztos az se nagy kunszt. :lol: Egyébként a kórházban a szobatársam mutatta meg hogy kell pelenkázni, mert hétvégén csak kb. 2-szer jött be a csecsemős nővér, addigra már kb. 6-szor tisztába kellett tennem a lányomat. Hazajövetelkor is nekem kell ugyebár felöltöztetni, na az is szép mutatvány volt, mert addig mindig fürdés után felöltöztették, nekünk csak pelusozni kellett. De hát persze megoldottam, csak egy kicsit leizzadtam. Így utólag már röhejes, de azért elsőszülőként jó kis feladat volt egy kis tehetetlne apróságot bebugyolálni. De nagyon boldog voltam. Jóóóóó a neheze csak itthon következett! :P
És persze, hogy még mindig isteni puha a bőrük. És olyan kis formásak, hogy csak ámulok és bámulok hogy lehet ilyen tökéletes kis élet piciben.

Anna! Azért az nagy buli lenne, ha minden orosz támadás előtt inkább teherbe esnénk! :shock: Lenne egy pár gyerekünk életünk végére! Amúgy én is várom az oroszokat! :P Úgy látszik akik együtt topikoznak, együtt várják azokat is.
Voltunk Tatán is csütörtökön, onnan mentünk át a Mártírokra szánkózni. Mert Tatán csak húzkodtuk a csajt, na neki az annyira nem jön be, viszont nekem jólesett egy kis séta, utána aztán jött az igazi szánkózás. Persze Tatabányára jövet azért csak be kellett térnünk a Jeneibe, úgyhogy nehogymá' lefogyjunk, vettük egy jópár sütikét. Meg is ettük, nem sok maradt másnap reggelre. :P
Remélem jól sikerült a délutáni programotok!

Melinda! Hát anyáááááám, mínuszokban ablakot pucolsz? :shock: Na mindegy, ügyi csajszi vagy, hogy még takarítasz is, kaját is főzöl, de Dávid még ügyibb, hogy hagyta.
Egyébként ahogy olvastam a Te és Edit sorait a gyerkőkről, hogy alig tudnak elaludni, megállapítottam, hogy ma valami van a levegőben az tuti. Ugyanis az én lányom is ma reggel 7-kor :shock: már felkelt, háromnegyed 8-ig elvolt az ágyában, hallottam időnként a hangját, gondolom Ő is vissza-visszakummantott, de háromnegyedkor végérvényesen ki kellett hoznom. Curva boldog voltam, mert én még tudtam volna heverni egy kicsit. Na mindegy, nem lehet rájuk haragudni, ki tudja, hogy mi az oka a koránkelésnek. Kivi leszek holnap meddig alszik a kismókus. Remélem rendes kislány lesz. :wink:

Most olvasom, hogy Edit férje céges buliba ment, holnap meg Campona, tudtok élni! :P Azért ne féljél otthon! :wink: Én nem nagyon csippantom az ilyen céges bulikat, mert hiába mondja a Laci, hogy aludjak nyugodtan, ha felébredek, ránézek az órára és még nincs otthon nem tudok visszaaludni. Báááááár, a karácsonyi buli esetében ez is sikerült :oops: , úgyhogy fejlődőképes vagyok, mondta is a Zuram, hogy meg is lepődött, hogy egyszer sem hívtam éjjel, hogy mikor jön. :lol:

Na, lépek, megfürdetem a kicsilányt, mert a reggeli korai kelése után délután is csak 1 órát aludt, komolyan nem tudom mi lelte, remélem az éjszaka nyugodalmas lesz.

Még benézek, hogy írtatok-e!

Azért aki eltűnt, már adhatna életjelet magáról! Oké-oké én is ma most vagyok először, de azért jöttem! :wink:

Kép
larianyu

Sziasztok!

Ahogy ígértem, benéztem, nem írtatok!

Így hát Mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép
larianyu

Szép estét.

Jó kis napunk volt, sikerült minden elintéznem ahogy terveztem. Unokatestvérem van nálunk látogatóba és képzeljétek mikor Dávid meglátta elkezdett sírni. :shock: Az az érdekes hogy már másodjára játszódja el ezt szegény Zolival. Na de hamar megvigasztalódod, kapott 5 kis autót és hamar össze haverkodtak megint. :D

Nálunk husileves lesz és a sütőbe bedobok egy pár csibecombot burgonyával. Krémest akartam csinálni de végül almás süti lett. Na de mindegy a fiúknak, az a lényeg hogy süti legyen. :twisted:

Móni igen bizony meg volt az ablakmosás. Sajnos elég makacs vagyok és ha már elhatároztam hogy ablak mosás lesz akkor még a mínuszok sem tartanak vissza a céltól. :twisted: Nektek is jó kis napotok volt. Kíváncsi vagyok hogy Dávid is mennyire tombolná ki magát ha vele egykorú gyerekekkel lenne. Majd eljön a tavasz és akkor kitudunk mozdulni egy jó ki játszótérre vagy a baba-mama klubba. Talán addig el is indul, de jó is volna. :)

Edit szerintem is van valami a levegőben. Dávid 4 óráig aludt és este 9-ig bírta. Kíváncsi vagyok holnap hogy alakul a napunk. Hú, apa akkor gyorsan és sokat kell aludjon aztán vissza kocsikázni Pestre. Érezzétek jól magatokat. Várunk a beszámolóval és persze a képekkel. :D :wink:

Most csak ennyire volt energiám.
Most látom hogy milyen késő van. :shock: Megnéztünk egy jó kis filmet aztán elbeszélgettük az időt.
Megyek eldobom magam, nemsokára ébreszt a fiam. :D
Szép álmokat.

Melinda

Kép
dávidbaba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?